#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
14/02/2013 21:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ηγέτης της κεντροαριστεράς ο Βενιζέλος. Τι άλλο θα δούμε(Ανανεωμένο) Τον υπέρ πάντων αγώνα για την επιβίωσή τους, δίνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος, ενόψει και του συνεδρίου του κόμματος όπου για πολλούς θα είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Παρά το γεγονός ότι στο ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχουν ούτε εναλλακτικές ούτε καν αντικαταστάτες του Βενιζέλου, ο πρόεδρος θεωρεί ότι έχει την τελευταία ευκαιρία του για να μείνει στο πολιτικό σκηνικό.

Καθόλου τυχαίες δεν είναι οι κινήσεις που κάνει τις τελευταίες ημέρες με βασική την επιστολή στον Φ. Κουβέλη για την ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς. Θεωρεία προφανώς ο κ. Βενιζέλος ότι έχει καθαρθεί σε κάποια Κολυμβήθρα του Σιλωάμ και μπορεί να ηγηθεί μιας προσπάθειας δημιουργίας ενός «αντιπάλου δέους» στην κεντροδεξιά» αλλά και μιας κίνησης να σταματήσει η διαρροή προς τα Αριστερά.

Μετά την επιστολή ο κ. Βενιζέλος θέτει θέμα επικαιροποίησης της προγραμματικής συμφωνίας μεταξύ των τριών κομμάτων της συγκυβέρνησης. «Προτεραιότητα τώρα είναι να επικαιροποιήσουμε, να κάνουμε πιο συγκεκριμένη και θα έλεγα πιο καλά στοχευμένη την προγραμματική συμφωνία των τριών κομμάτων, γιατί έχει αποδειχθεί ότι στην πραγματικότητα άλλη εναλλακτική πρόταση δεν έχει διατυπωθεί, δεν υπάρχει» είπε ο κ. Βενιζέλος μιλώντας στο 1ο τακτικό συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άσκησε παράλληλα κριτική προς την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας, λέγοντας ότι «η κυβέρνηση με την οποία ήρθατε σε επαφή δεν είναι η Κυβέρνηση της ΝΔ, αυτό πρέπει να το συνειδητοποιήσει και η ίδια [...] είναι η κυβέρνηση που στηρίζεται στην κοινοβουλευτική πλειοψηφία που συγκροτούν τα τρία κόμματα, η Νέα Δημοκρατία, η Δημοκρατική Αριστερά και το ΠΑΣΟΚ». «Αυτό είναι ένα πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα εγχείρημα, που απαιτεί άλλες πρακτικές, μια άλλη κουλτούρα στην πραγματικότητα για το πώς συνεργαζόμαστε, για το πώς επιλύουμε προβλήματα της καθημερινότητας, αλλά και για το πώς διαμορφώνουμε τη στρατηγική μας» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον κ. Βενιζέλο, η επικαιροποίηση της συμφωνίας θα περιέχει και τη ρητή δέσμευση για μη επιβολή άλλων μέτρων. Προσέξτε. Αυτό το ζητά ο άνθρωπος που ταυτίστηκε με τα μέτρα που πληρώνουμε όλοι σήμερα. Κατόπιν εορτής φυσικά αφού τώρα έχουμε πιάσει πάτο. Όχι τον πάτο που έλεγε πριν από ένα - δύο χρόνια ο Βενιζέλος, τον πραγματικό που δείχνει ότι η Ελλάδα έχει διαλυθεί πλήρως.

Δεν είναι κακό για τον κ. Βενιζέλο να ονειρεύεται ρόλους στο μέλλον. Να θέλει να ηγηθεί της κεντροαριστεράς, αν και την ίδια την κεντροαριστερά δεν τη ρώτησε.

Το κακό είναι πως ούτε και σήμερα ο κ. Βενιζέλος δεν έχει πει ούτε μια λέξη για τα εγκληματικά προσωπικά του λάθη. Και νομίζει ότι έτσι ο κόσμος θα ξεχάσει και θα τον στηρίξει στο νέο του εγχείρημα. Ίσως είναι καλύτερα για τη χώρα να βρει άλλους τρόπους να περνά την ώρα του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Δεν υπάρχει χώρος για τον ίδιο.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Δεξιόχειρας avatar
  Δεξιόχειρας 14/02/2013 19:33:34

  Δεν την γλιτώνει την χυλόπιτα ο Βαγγέλης!!!

 2. Αμφιδέξια avatar
  Αμφιδέξια 14/02/2013 23:37:28

  Μακάρι να εξαφανιστεί από την πολιτική σκηνή το υπερφίαλο, βουλιμικό, αλαζονικό και απόλυτα περιττό αυτό άτομο. Στο καλό. Δε θα μας λείψει.

 3. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 15/02/2013 00:26:29

  Δηλαδη ποιος αλλος μπορει να ειναι ο ηγετης της κεντροαριστερας;

 4. Δεξιόχειρας avatar
  Δεξιόχειρας 15/02/2013 09:18:16

  Νέος ωραίος Δημάριος με καλές σχέσεις με την κεντροδεξιά.

  • Tabula Rasa avatar
   Tabula Rasa @ Δεξιόχειρας 15/02/2013 12:36:07

   Ο Ποπάϋ ή ο Ζορρό. Αλλά και ο Βob o μάστορας, είναι μία καλή προοπτική.

 5. Tabula Rasa avatar
  Tabula Rasa 15/02/2013 12:39:01

  Κυρ Φώτη, μην τον ακούς τον απελπισμένο.
  Κάνε μία σωστή, φιλολαϊκή κίνηση κι άφησέ τον να πάει κατευθείαν στον πάτο. Μην του πετάξεις σωσίβιο του ανάξιου. Θα χαρεί πολύς κόσμος.

 6. Χαλκίδα νέα avatar
  Χαλκίδα νέα 15/02/2013 13:59:23

  Η εθνικότερες μας διέλυσαν εντελώς δουλεύουμε τόσα χρόνια για αυτούς για να περνάνε καλά και η καταθέσεις τούς να είναι στα ύψη και εμείς να πεινάμε να βουλιάξουν και να πάνε στο πατώ να ησυχάσουμε

 7. God avatar
  God 16/02/2013 02:40:51

  --- - > Ολος ο κοσμος

 8. El Cóndor Pasa avatar
  El Cóndor Pasa 16/02/2013 02:53:10

  Xαρα ο Σκανδαλιδης . . . never say never

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.