#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
02/05/2008 20:06
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ζήμενς: Πολύ θόρυβος για δευτεροκλασάτους

Τελικά, έτσι όπως πάνε σε λίγο θα μας πείσουν ότι όλες τις μίζες (δεκάδων ή εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ της Siemens), τις έφαγαν κάποια μεσαίου ή υψηλού επιπέδου στελέχη του ΟΤΕ και της γερμανικής πολυεθνικής. Οι πολιτικοί τίποτα. Αθώες περιστερές. Έτσι, μετά το νέο σημερινό πρωτοσέλιδο της «Ε» («Στο φως μίζες για ΟΤΕ - C4i»), η ηλεκτρονική σελίδα της εφημερίδας, «Πρώτο Θέμα» παραθέτει κι αυτή σειρά ονομάτων, τα οποία «χειρίστηκαν τις ελληνικές πλευρές του σκανδάλου»

Εκτός του κ. Μιχάλη Χριστοφοράκου, που ήταν διευθύνων σύμβουλος της Siemens Hellas από το 1997 μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2007, και του πρώην διευθυντή του τομέα τηλεπικοινωνιών της εταιρείας στην Ελλάδα, Π. Μαυρίδη, που φέρεται ως ένα από τα κύρια πρόσωπα που διαχειρίζονταν στη χώρα μας τα «μαύρα ταμεία» της Siemens, η εφημερίδα αναφέρει τα εξής ονόματα:
Διονύσης Δενδρινός, νυν διευθυντής της Siemens One (χειρίστηκε το ηλεκτρονικό σύστημα ασφαλείας των Ολυμπιακών, C4i)
Φόλκερ Γιουνγκ. Το δημοσίευμα αναφέρει τον τελευταίο ως «άνθρωπο του Κόκκαλη στη Siemens». Μήπως όμως ίσχυε και το αντίθετο; Λέμε τώρα.
Επίσης από την Siemens Hellas: «Χρ. Καραβέλας, οικονομικός διευθυντής, Η. Γεωργίου, γενικός διευθυντής (κωδικό όνομα «Σάμος»), και Εμμ. Σταυριανού, τεχνικός διευθυντής (κωδικό όνομα «Νίκος»)».
Από τον ΟΤΕ: «Γ. Σκαρπέλης, πρώην γενικός διευθυντής τηλεπικοινωνιακού συστήματος ΟΤΕ (“Franz”), Γ. Χρυσολούρης, μέλος Δ.Σ. του ΟΤΕ και μετά διευθύνων σύμβουλος, Χρ. Καζαντζής, γενικός διευθυντής Χρηματοοικονομικών ΟΤΕ, Γ. Ορφανός, αιρετό μέλος Δ.Σ. του ΟΤΕ, εκπρόσωπος εργαζομένων (ΠΑΣΚΕ), και Ε. Κυριαζής, υποδιευθυντής Προγραμματισμού».
Ως αποδέκτες ή διανομείς μαύρου χρήματος αναζητούνται άτομα με τα «ονόματα»: «Α. Μάρκου, Jean MacPhee, Μ. Βόγια, Ι.Α. Πιταούλη και Gerard Rodriguez».

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 03/05/2008 00:11:03

  Του ΑΡΗ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ

  Παρελθόν αποτελεί από χθες για τον ΟΤΕ ο καθηγητής Γεώργιος Χρυσολούρης, που παραιτήθηκε αιφνιδιαστικά από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου.

  Ο κ. Χρυσολούρης εξαναγκάστηκε ουσιαστικά σε παραίτηση, όταν διαπίστωσε ότι η κυβέρνηση δεν ήταν διατεθειμένη να συναινέσει στις πρακτικές που ο ίδιος ακολουθούσε στη διοίκηση του οργανισμού - πρακτικές που είχαν προκαλέσει στο τελευταίο διάστημα εντονότατες τριβές εντός και εκτός ΟΤΕ.

  Οι τριβές έγιναν ιδιαίτερα εμφανείς εδώ και τρεις μήνες, όταν ο τότε πρόεδρος του ΟΤΕ Δημήτρης Παπούλιας - προσωπικός φίλος του πρωθυπουργού Κ. Σημίτη, όπως και ο κ. Χρυσολούρης - υπέβαλε την παραίτησή του. Ο κ. Παπούλιας είπε τότε ότι ήθελε να επιστρέψει στα ακαδημαϊκά του καθήκοντα (το ίδιο αναφέρει και στην επιστολή παραίτησής του ο κ.Χρυσολούρης) αλλά όλοι γνώριζαν ότι έφευγε πικραμένος από τη στάση του διευθύνοντος συμβούλου να τον κρατά μακριά από κάθε μεγάλη απόφαση.

  Την τακτική της «ενός ανδρός αρχής» ακολούθησε όμως ο κ. Χρυσολούρης και από την στιγμή που ήρθε στον ΟΤΕ ο αντικαταστάτης του κ. Παπούλια, ο καθηγητής Βασίλης Ράπανος. Ο κ. Ράπανος προσπάθησε πολλές φορές να αναδείξει τον ρόλο του διοικητικού συμβουλίου του ΟΤΕ στη λήψη των κρίσιμων αποφάσεων αλλά συναντούσε πάντοτε την αδιαλλαξία του Γ. Χρυσολούρη.

  Tά 'βαλε με

  τον υπουργό

  Από το καλοκαίρι εξάλλου είχαν πέσει σε μηδενικό σημείο και οι σχέσεις του παραιτηθέντος διευθύνοντος συμβούλου με τον εποπτεύοντα υπουργό Μεταφορών Τάσο Μαντέλη. Ο κ. Μαντέλης επέστρεψε ως απαράδεκτο και «ηττοπαθές» το επιχειρησιακό σχέδιο του ΟΤΕ για την περίοδο 1998-2002, ενώ εμφανίσθηκε ενοχλημένος από τη στάση του Γ. Χρυσολούρη, που αγνοούσε το υπουργείο Μεταφορών δίνοντας αναφορά μόνον στο υπουργείο Εθνικής Οικονομίας.

  Ποιά γεγονότα όμως ήταν αποφασιστικής σημασίας για τη χθεσινή εξέλιξη; Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες:

  1.Ο κ. Χρυσολούρης απαίτησε πρόσφατα πλήρη αυτονόμηση του ΟΤΕ και του ιδίου από το Δημόσιο και απαλλαγή από τον έλεγχο και την εποπτεία που ασκούν κυβέρνηση (υπουργεία Μεταφορών, Προεδρίας, Ανάπτυξης) και κόμματα (ερωτήσεις στη Βουλή). Προσπάθησε επίσης να απαλλαγεί από τον «ενοχλητικό» πρόεδρο Β. Ράπανο, που ζητούσε να αναβαθμίσει τον ρόλο του διοικητικού συμβουλίου.

  2.Η δημοσιότητα που δόθηκε γύρω από την προσπάθεια του Γ. Χρυσολούρη να προχωρήσει με απ' ευθείας ανάθεση στην Ιντρακόμ το έργο της πληροφορικής στον ΟΤΕ - προϋπολογισμού άνω των 30 δισεκατομμυρίων δραχμών.

  3.Η διαφαινόμενη μείωση της κερδοφορίας του οργανισμού. Ο στόχος για κέρδη 368 δισεκατομμυρίων το 1998 κρίνεται πλέον ανεδαφικός και η βελτίωση των αποτελεσμάτων στα ερχόμενα έτη ασήμαντη, λόγω και του ανταγωνισμού.

  4.Η πολιτική του Γ. Χρυσολούρη στην ψηφιακή τηλεόραση, η οποία, όπως καταγγέλλεται, κινδυνεύει να αφήσει τον ΟΤΕ έξω από την δραστηριότητα αυτή.

  5.Η αμφισβήτηση που δέχθηκαν οι διαδικασίες για την πρόσφατη μετοχοποίηση του ΟΤΕ αλλά και την εξαγορά του 35% του τηλεπικοινωνιακού οργανισμού Ρουμανίας (Romtelecom). Ερπουν φημολογίες για υπερβολικές προμήθειες σε μεσάζοντες.

  Kατά κυβέρνησης - κομμάτων - Tύπου

  Σε συζητήσεις με συνεργάτες του, πάντως, ο κ. Χρυσολούρης κατηγόρησε ως υπευθύνους για την παραίτησή του παράγοντες στην κυβέρνηση και τα κόμματα, που υπονόμευσαν το έργο του αλλά και τον Τύπο.

  � «Τραγελαφική» και «αποτέλεσμα της σύγκρουσης των μεγάλων συμφερόντων», χαρακτήρισε την κατάσταση στην κορυφή του μεγαλύτερου οργανισμού της Ελλάδας ο πρόεδρος της ΟΚΕ Εθνικής Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας Δ.Κωστόπουλος, προσθέτοντας ότι «οι φίλοι του κ. Σημίτη καλούνται να παραιτηθούν ανάλογα με το ποιοί μεγαλοσχήμονες επικρατούν».

  Ο πρόεδρος του ΣΥΝ Ν.Κωνσταντόπουλος δήλωσε ότι η κυβέρνηση εφαρμόζει πρόγραμμα ανακύκλωσης πρωθυπουργικών συμβούλων και ζήτησε ανοικτή συζήτηση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για την κρίση.

  Αρση μονοπωλίου

  του ΟTE

  Η κρίση στον ΟΤΕ συμπίπτει με την περίοδο όπου η κυβέρνηση εμφανίζεται να μελετά ταχύτερη απελευθέρωση της τηλεπικοινωνιακής αγοράς. Σε σημερινή κυβερνητική σύσκεψη, ο υπουργός Μεταφορών Τάσος Μαντέλης θα κάνει εισήγηση για τον τρόπο με τον οποίο θα αναπτυχθούν εναλλακτικά δίκτυα τηλεπικοινωνιών.

  Είναι πιθανόν όμως να εισηγηθεί την άρση του μονοπωλίου που έχει ο ΟΤΕ στη φωνητική τηλεφωνία στις 31/12/99 (αντί 31/12/2000) με στόχο να αυξηθούν οι διεθνείς επενδύσεις στην Ελλάδα.

  Κάτι τέτοιο όμως δημιουργεί προβληματισμό για τις επιπτώσεις στα οικονομικά του ΟΤΕ και στην επιτυχία που θα είχε μια νέα προσπάθεια μετοχοποίησης μέσα


  Πηγή

 2. ΜΟΥΡΓΟΣ avatar
  ΜΟΥΡΓΟΣ 03/05/2008 22:15:55

  ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΝΣ
  ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΝΣ ΕΛΛΑΣ ΑΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΚΥΡΙΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ ΚΗΦΙΣΙΑ ΣΤΙΣ ΣΠΕΤΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ
  ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΚΙΤΣΜΠΟΥΕΛ ΤΑ ΓΚΣΤΑΑΤ ΚΛΠ
  ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
  ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΧΕΔΟΝ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ
  ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΙΤΕΡΑΚΙ ΠΟΥ ΑΠΟ Τ0 1988 ΠΑΙΖΑΝΕ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΟΤΕ
  ΚΑΙ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΟΥ ΟΤΕ
  ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΘΟΡΗΣ...ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ 90-93
  ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΟΤΕΡΟ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ???????????????

 3. romantiki avatar
  romantiki 04/05/2008 12:15:57

  ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ...ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΟΥΡΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΣΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ...
  ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟ 2008 ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑΓΜΕΝΑ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ??? ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ...ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΝΑΝΕ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΑΝΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΛΕΝΕΣΑΙ ΜΕ ΣΑΠΟΥΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΕΝΑ ΦΟΡΕΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ...ΦΑΓΑΝΕ ΦΑΓΑΝΕ ΦΑΓΑΝ...ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΣΕΓΓΟΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣ[ΑΘΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ...???? ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ...ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΠΟΤΕ...ΑΝΘΡΩΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΦΕΡΑΝ ΠΟΥ ΠΟΝΕΣΑΝ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ...ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΓΙΑ ΗΡΩΕΣ ΛΟΙΠΟΝ...ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΟ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ...ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ...ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ Η ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ...ΘΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ...ΜΟΥΡΓΕ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ...ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΝΑ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ...
  ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΛΟΙΠΟΝ...ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ...ΚΑΝΤΕ ΤΟ... ΒΓΑΛΤΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΕΜΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ...

 4. ΜΟΥΡΓΟΣ avatar
  ΜΟΥΡΓΟΣ 04/05/2008 13:48:56

  ΕΥΓΕ ΣΤΗ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ Η ΣΤΟΝ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ
  ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΛΑΤΑΡΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΩ
  ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ
  ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ
  ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ
  ΚΟΥΙΖ
  ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΝΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΜΟΥΤΣΟΥΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΓΡΑΦΙΑ ΑΓΙΟΥ ΣΕ ΚΟΣΜΙΚΟ ΝΗΣΙ?
  Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ 2ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.