#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
21/03/2012 17:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ε όχι και μεσίτες των ελληνικών νησιών στην Τουρκία!!!(Ανανεωμένο) To γεγονός ότι η Ελλάδα έχει ανάγκη από επενδύσεις είναι γνωστό και κάνουμε ότι είναι δυνατό να προσελκύσουμε τους ξένους. Πολλές φορές με λάθος τρόπους ή με διαδικασίες ξεπουλήματος των ασημικών, αλλά εν πάση περιπτώσει, για τη φουκαριάρα την πατρίδα γίνονται όλα.

Αλλά να φτάνουμε στο σημείο να γινόμαστε μεσίτες των 6.000 νησιών της Ελλάδας μέσα στην Κωνσταντινούπολη και να προτρέπουμε τους Τούρκους επιχειρηματίες να έρθουν και να αγοράσουν, ε αυτό πάει πολύ.

Ποιος είχε αυτή τη φαεινή ιδέα να πάει σε επιχειρηματικό συνέδριο στην Τουρκία και να μιλήσει για τα νησιά μας; Ο κ. Αριστομένης Σγουρός, πρόεδρος του Invest in Greece, ο οποίος μιλώντας μπροστά σε πλήθος κόσμου διαφήμιζε την Ελλάδα λέγοντας: "Η Ελλάδα έχει πάνω από 6.000 νησιά και τα δικαιώματα και η εκμετάλλευση οικοπέδων στα νησιά αυτά μπορούν να μεταβιβαστούν".

Απίστευτα πράγματα δηλαδή. Ενώ το Πίρι Ρέις αλωνίζει στο Αιγαίο, ενώ οι Τούρκοι ετοιμάζονται για θερμά επεισόδια με αφορμή την ΑΟΖ και τα κοιτάσματα πετρελαίου κι ενώ έχουν δημιουργήσει γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο κάνοντας δικά τους ακόμη και ελληνικά νησιά, πάει κάποιος μέσα στην Πόλη και τους λέει να έρθουν να αγοράσουν ορισμένα από τα νησιά.

Γίναμε τώρα και πωλητές των βραχονησίδων μας κι όχι μόνο στους Τούρκους; Να απευθυνόταν σε Γερμανούς, Άγγλους, Αμερικανούς παίκτες του real estate να το καταλάβω. Αλλά στους Τούρκους που θέλουν να βάλουν πόδι στο Αιγαίο; Έχουν τρελαθεί εντελώς;

Στο ίδιο διεθνές συνέδριο που ήταν γεμάτο από Τούρκους επιχειρηματίες, στέλεχος του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων κάλεσε τους επενδυτές να έρθουν να αγοράσουν κάποιο από τα 71.000 ακίνητα, 3,4 εκατ. τετραγωνικών μέτρων που διαθέτει η Ελλάδα.

Μήπως δεν έχουμε καταλάβει κάτι; Αντί δηλαδή να κάνουν πόλεμο οι Τούρκοι να έρθουν και να μας αγοράσουν; Να τους δώσουμε 5-6 νησάκια εκεί στην υφαλοκρηπίδα ώστε να λυθεί και το πρόβλημα;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ένας avatar
  Ένας 21/03/2012 16:02:18

  Καταλάβατε τώρα γιατί ακόμη και αν είναι κανείς άθεος πρέπει να αγωνιστεί με νύχια και με δόντια ώστε να βοηθήσει την Εκκλησία να διαφυλάξει την ακίνητη περιουσία της; Σε λίγα χρόνια, όπως και επί Τουρκοκρατίας, η μόνη περιουσία που θα είναι σε ελληνικά χέρια και όχι σε χέρια Τούρκων ή Φράγκων τσιφλικάδων και των συνεργατών τους κοτζαμπάσηδων, θα είναι η εκκλησιαστική περιουσία.

  • Ηλίας avatar
   Ηλίας @ Ένας 21/03/2012 16:29:17

   Έχεις δίκιο. Μετά μάλιστα η εκκλησία θα μας τη νοικιάζει και σε καλή τιμή. [πάντα αφορολόγητα όμως ε;]

   • Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης avatar
    Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης @ Ηλίας 21/03/2012 17:18:40

    Ἠλία εἶσαι σίγουρος ὅτι ἡ Ἐκκλησία νοικιάζει ἀφορολόγητα; Γιὰ ξαναρίξε μιὰ ματιά...

   • Ένας avatar
    Ένας @ Ηλίας 21/03/2012 17:43:51

    Φίλε μου, αν νοικιάζεις από την Εκκλησία, θα έχεις σπίτι και μετά τα χρόνια του Μνημονίου (δηλαδή για μια ζωή). Αν είσαι ιδιοκτήτης ή αν νοικιάζεις από αλλού, είναι ζήτημα χρόνου να σ'το φάνε οι τράπεζες, ή να το σκοτώσεις για 5-10 χιλιάρικα, γιατί δεν θα έχεις να πληρώνεις τα χαράτσια.

 2. κωστής avatar
  κωστής 21/03/2012 17:26:30

  βρε. αυτό μας συμφέρει ακόμα περισσότερο. η ίδια η Τουρκία δεν το θέλει αυτό, διότι εμμέσως αναγνωρίζει και το καθεστώς των νησίδων. Και επί πλέον, αποκτούν οικονομική δραστηριότητα που εκτός της οικονομικής αξίας, αποκτούν αυτομάτως κι ΑΟΖ.

 3. Mara avatar
  Mara 21/03/2012 18:52:13

  ...και το Πίρι Ρέϊς... κόβει βόλτες προκλητικότατα στην Μυτιλήνη.
  Τί σκηνικό... ετοιμάζεται δεν ξέρω, αλλά αυτά δεν είναι καθόλου μα καθόλου ΤΥΧΑΙΑ λίγο πριν προσδιοριστεί η ημερομηνία εκλογών.

 4. η Dimi avatar
  η Dimi 21/03/2012 23:13:35

  Ἔχουμε στίς φλέβες μας τό σπέρμα τοῦ χαμοῦ.
  "Στό πεπρωμένο μας κάτι μοιραῖο ὑπάρχει".
  Δέν συμπληρώσαμε οὔτε 200 χρόνια Λευτεριᾶς
  καί μᾶς ἔπιασε ἡ νοσταλγία τοῦ ραγιᾶ.
  Κάποιοι προνοητικοί ἔχουν γίνει ἤδη γενίτσαροι...!”
  ~Σαράντος Ι. Καργάκος

  Ηδη, ο προνοητικός, και κατά δήλωσή του “εξαιρετικά ικανοποιημένος”
  γενίτσαρος, κ. Αριστείδης Παυλίδης (προσωπική μου γνώμη εκφράζω),
  μάς φιλοδωρεί τουρκικό επεκτατισμό (τζαμιά, ισλάμ, γλώσσα, μειονότητες,
  "ρίζες", 50 περίπου χιλιόμετρα από την αντιπέρα όχθη "πολιτισμό" συγκρίσιμο
  με τον ελβετικο-ιταλικό, ελβετικο-γαλλικό πολιτισμό..) στη Ρόδο και στη Κω http://bit.ly/GBo8Tj

  Γνωρίζουμε αν ο κ. Αριστείδης Παυλίδης συνεχίζει ν’ αμοίβεται με δημόσιο χρήμα για τις κάκιστες υπηρεσίες που προσφέρει στην Ελλάδα;

 5. Θηβαίος avatar
  Θηβαίος 22/03/2012 08:31:46

  Αυτόν το εμπαθή βρωμοπασόκο τον Αριστομένη Σγουρό (και ξέρω πολύ καλά τι εννοώ) δεν υπάρχει κανένας στη ΝΔ να τον σταματήσει. Μόλις ανέλαβε στο Invest in Greece, το πρώτο πράγμα που έκανε ήτανε να στείλει στον εισαγγελέα όλη την προηγούμενη Διοίκηση στον εισαγγελέα, χωρίς λόγο και αιτία, απλά και μόνο για επίδειξη δύναμης και για να τους τρομοκρατήσει. Ας ψάξουν λίγο την προϊστορία του ανθρώπου και θα βρουν μαργαριτάρια.

  Αυτόν το πουλημένο προδότη στους Τούρκους, ποιός πραγματικός Έλληνας θα τον στείλει στον εισαγγελέα;

 6. Nik avatar
  Nik 22/03/2012 12:02:59

  Μεγάλος ντόρος για το μουσουλμανικό τέμενος στην Αθήνα, αλλά τσιμουδιά για βουδδιστικό χώρο λατρείας, ενώ οι βουδδιστές μετανάστες είναι ισάριθμοι αν όχι περισσότεροι από τους μουσουλμάνους. Το γεγονός μιλά από μόνο του.

  Ο εκφυλισμός των ξεπουλητάδων των νησιών εκφράζει ανοικτά πλέον τον κυνισμό που έγινε εθνική φιολοσοφία. Μια χώρα αποτελείται από τους ανθρώπους της και το έδαφος της. Καταφέραμε να αδιαφορούμε για τους ανθρώπους και τώρα μερικοί ξεπουλούν το έδαφος.

 7. η Dimi avatar
  η Dimi 24/03/2012 08:52:07

  "Ο παχύσαρκος Βούδας εκτοπίζει την Θεοτόκο
  από το μάθημα των Θρησκευτικών"

  ~Ιωάννη Τάτση, Θεολόγου
  http://thriskeftika.blogspot.com/2012/03/blog-post_8511.html

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.