#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
25/11/2011 11:14
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ε, όχι και λαϊκός ήρωας ο κ. Φωτόπουλος!!!Ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ κ. Φωτόπουλος εκπροσωπεί τη χειρότερη μορφή του κρατικοδίαιτου συνδικαλισμού, που φέρει βαριές ευθύνες για τη σημερινή κατάντια των κρατικών επιχειρήσεων. Σαρξ εκ τη σαρκός του ΠΑΣΟΚ.

Όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν στην αντιπολίτευση λειτουργούσε  ως «πολιορκητικός κριός» για να φθείρει τη Ν.Δ. , ενώ παράλληλα εξασφάλιζε προνόμια.

Όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν στην κυβέρνηση, συγκυβερνούσε!

Την τελευταία διετία ο κ. Φωτόπουλος ουσιαστικά έμεινε .....«χωρίς δουλειά».

Ο κ. Παπανδρέου που εξελέγει αρχηγός με τη στήριξη του σκληρού συνδικαλιστικού πυρήνα του ΠΑΣΟΚ απεδείχθη άνθρωπος των ...αγορών!

Έτσι, ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, παρίστανε το τζάμπα μάγκα για μερικές μέρες, ίσα-ίσα για τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και τα on  των δελτίων. Για να δικαιολογεί την ύπαρξή του.

Αίφνης, νομίζει ότι χτύπησε φλέβα χρυσού, με το τέλος ακίνητης περιουσίας.

Στην αρχή μας ....διαβεβαίωνε, ότι θα κάνει καταλήψεις για να μην εκδοθούν οι λογαριασμοί.

Οι λογαριασμοί, εκδόθηκαν.

Ύστερα, αποφάσισε να κινηθεί πιο...δυναμικά, να κάνει καταλήψεις για να μην ...κόβεται το ρεύμα.

Θέατρο παίζει.

Ένσημα μαζεύει για τις επόμενες εκλογές

Ασκήσεις ετοιμότητας κάνει για τον κομματικό του στρατό.

Τον άκουσα να τα  «ρίχνει» στον «Παπαδήμο, τον  Αηδόνι και τον Βορίδη»!

Το ΠΑΣΟΚ βγήκε από το κάδρο!

Λοιπόν, μπορεί να μας πεί ο κ.  Φωτόπουλος αν επέστρεψε ακόμα εκείνα τα 30 εκατομμύρια, που κατά τον κ. Ρακιτζή παρανόμως εισέπραξε η ΓΕΝΟΠ από τη ΔΕΗ;

Μπορεί να μας πει τι κάνει με τις μεθοδεύσεις του κ. Παπακωνσταντίνου για τον τεμαχισμό της ΔΕΗ και την πώληση των λιγνιτικών αποθεμάτων;

Μπορεί να μας πεί τι κάνει για τη φαεινή ιδέα του κ. Παπακωνσταντίνου να ηλεκτροδοτήσει τα νησιά σε ...συνεργασία με την Τουρκία.

Δεν νομίζω να κάνει τίποτα!

Αυτά είναι σοβαρά πράγματα!

Ο κ. Φωτόπουλος είναι για άλλα.

Για να παίζει θέατρο με τον πόνο των απλών ανθρώπων...

Ε, όχι να μας το παίζει και λαϊκός ήρωας ο κ. Φωτόπουλος...

 ΚΡ

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Kώστας Θ. avatar
  Kώστας Θ. 25/11/2011 11:21:38

  Συμφωνώ σε όλα αλλά...
  ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου.
  έστω και για λίγο..

  • nestro avatar
   nestro @ Kώστας Θ. 25/11/2011 11:49:37

   Ποιεί ήθος ο άνθρωπος!!!

 2. NEOTERA avatar
  NEOTERA 25/11/2011 11:26:50

  Υπέρ ή κατά του Φωτόπουλου δεν έχει σημασία όταν δεν υπάρχει αντικαταστάτης του. Υπέρ η κατά της συγκυβέρνησης είναι το πραγματικό δίλημμα. Γιατί δεν έγινε λαϊκός ήρωας ο Σαμαράς, αυτό είναι που πονά περισσότερο την Ελλάδα.

 3. takis avatar
  takis 25/11/2011 11:27:13

  [Video]Απίστευτη δήλωση υποτέλειας για την χώρα από ευρωβουλευτή του ΛΑΟΣ http://shar.es/ouvLH

 4. ΝΙΚΟΣ avatar
  ΝΙΚΟΣ 25/11/2011 11:32:41

  1. Το πασόκ που σιχαίνομαι.
  2. Ο εχθρός του εχθρού σου, μπορεί να είναι και δικός σου εχθρός.

 5. Agni avatar
  Agni 25/11/2011 11:43:50

  Ούτε έκλεψε,ούτε βίασε,ούτε παράνομες ουσίες πωλούσε,ούτε σκότωσε,ούτε τραυμάτισε,ούτε οπλοφορούσε,ούτε την Ελλάδα και το σύνταγμα πρόδωσε τη στιγμή που πολλοί που κάνουν όλα τα παραπάνω αλωνίζουν ανεξέλεγκτοι..Σε καμμία περίπτωση λαικός ήρωας και φυσικά όχι εγκληματίας,ουτε καν παρανόμησε σε αντίθεση με το χαράτσι που ουτε καν ήταν ευρωπαικής εμπνεύσεως,σε κάθε περίπτωση συμπολίτης και συμπατριώτης όμως...ΓΙΑΤΙ να συλληφθεί??Δεν αφορά όλους τους Έλληνες Δημοκράτες τέτοια κατάφορη αδικία πέρα απο κομματικές και ιδεολογικές ταυτότητες?Σήμερα αυτός αύριο ο κάθε Έλληνας..

  • TopGunZ avatar
   TopGunZ @ Agni 25/11/2011 14:14:54

   Για το δεν παρανόμησε, ας αποφανθεί κάποια αρμόδια με τις επιδοτήσεις της ΓΕΝΟΠ αρχή. Και το ότι δεν έχει συλληφθεί εδώ και χρόνια, όπως και οι όμοιοί του, αποτελεί τεκμήριο έλλειψης δημοκρατίας. Πέρα από τις κλοπές και τις ουσίες υπάρχουν και οι έννοιες της κατάλυσης του κράτους, της ζημίας σε ιδιωτική περιουσία και άλλα όμορφα των """συνδικαλιστών""" (ναι, τριπλά εισαγωγικά).

   • Agni avatar
    Agni @ TopGunZ 25/11/2011 19:17:32

    Δεν νομίζω οτι είχαμε κάτι τέτοιο στην προκειμμένη περίπτωση,δεν είδα κανέναν να καίει και να σπάει,ούτε να παραλύει το εθνικοσοσιαλιστικό,foro-κράτος,είδα μια στυγνή πολιτική/φρονηματική δίωξη ενα τεράστιο,βουλώστε το, και σπίτια σας γιατί είμαστε θεοί..

 6. Ignoramus avatar
  Ignoramus 25/11/2011 11:51:24

  σε μια χωρα που η φοφη γενηματα μπορει και γινεται υπουργος επομενο ειναι και καποιοι τριχες τυποι σαν τον φωτοπουλο να γινονται λαικοι ηρωες
  τειοι ημαστε τετιους θελουμε

 7. Ox avatar
  Ox 25/11/2011 12:02:42

  Από τη δεκαετία του 1980 και μετά, οι ιδέες και οι αρχές ουσιαστικά καταργήθηκαν, εξορίστηκαν από το μεγαλύτερο μέρος του κομματικού φάσματος—χώρια η περί του αντιθέτου φανφαρόνικες ρητορείες—μαζί και η έννοια των μεγάλων κομμάτων ως έκφρασης ουσιαστικών, συνεκτικών κοινωνικών σχηματισμών. Κι έτσι, αντί για το προδικτατορικό τρίδυμο Δεξιά-Κέντρο-Αριστερά, που είχε σίγουρα πολιτικό-κοινωνικό υπόβαθρο, η μεταπολιτευτική ζωή ορίστηκε από δύο κόμματα αποψιλωμένα από κάθε ουσιαστικό κοινωνικό περιεχόμενο, δηλαδή δυο κόμματα που με τον καιρό καταντούσαν ολοένα και περισσότερο απλές «φίρμες» (brands), με την αντίθεσή τους να έχει όσο ιδεολογικό περιεχόμενο όσο του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό. Το να είσαι Πασοκτζής ή Νεοδημοκράτης, έπαψε με τα χρόνια να σημαίνει το οτιδήποτε, από το ότι φοράς πράσινη ή γαλάσια φανέλα, και να νέμεσαι—αν ήσουν οργανωμένος οπαδός—τα προνόμια της ένταξής σου. Καθώς όμως στους ψηφοφόρους των δυο αυτών κομμάτων ανήκαν και όλοι όσοι θα μπορούσαν να ανήκουν στο μεσαίο κοινωνικό χώρο, αυτή η ισοπέδωσή τους κάτω από τις κενές «φίρμες» έπνιξε και κάθε δυνατότητα έκφρασής του Κέντρου.

  http://bit.ly/rQvlmj

 8. factorx avatar
  factorx 25/11/2011 12:25:41

  Στην αντεπίθεση πέρασε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος, μία ημέρα μετά τη σύλληψή του έξω από το κτίριο του κέντρου έκδοσης εντολών διακοπής ηλεκτροδότησης της ΔΕΗ, στην λεωφ. Μεσογείων.

  Μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 ο κ. Φωτόπουλος τόνισε ότι δίνει μάχη για να απαγκιστρωθεί το ΠΑΣΟΚ από τις αντιλαϊκές πολιτικές τις οποίες ακολουθεί και υπογράμμισε: «Δεν θα φύγουμε εμείς από το κόμμα, στο οποίο έχουμε αφιερώσει τη ζωή μας και το οποίο υπηρετούμε 35 χρόνια, για να μείνουν οι χθεσινοί. Αυτοί που αν τους ρωτήσεις τι είναι το ΠΑΚ θα απαντήσουν: "Ποιες οι μπαταρίες;"».

  Παράλληλα, δήλωσε ότι η επόμενη μάχη της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ είναι κατά της πώλησης των λιγνιτικών μονάδων και προέβλεψε ότι η επόμενη σύλληψή του θα είναι στη διάρκεια αυτών των κινητοποιήσεων.

  • Agni avatar
   Agni @ factorx 25/11/2011 13:02:44

   Ωραία,τι να κάνουμε,ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας μας γαλουχήθηκε εξαρχής σε αυτό το άθλιο εξαρχής και ψευδεπίγραφο κόμμα,δεν σημαίνει οτι δεν υπήρξαν άνθρωποι σε αυτό με αγνές ιδέες η και αξιόλογα στελέχη που αποχώρησαν η έμειναν στην απ'έξω,που πράγματι έδωσαν τη ζωή τους σε αυτό και τώρα..Δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο,αλλα θα πρέπει να χαρούμε για αυτό,το φριχτό γεγονός, επειδή τυγχάνει να είναι Πασόκος?Το οτι μεθοδεύεται τα τελευταία δυο χρόνια η βιομηχανία κρατούμενων συνείδησης για πρώτη φορά στη χώρα(που υποτίθεται οτι θέλει να είναι Ευρωπαική και Δυτική)μετά το '74,είναι αυτό που πρέπει να μας απασχολεί..Μυνήσεις στο Ευρωπαικό δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων χρειάζονται,αλλα δυστυχώς δεν γιναμε ποτέ πολίτες αλλα παραμείναμε ιθαγενείς..

 9. Πολίτης avatar
  Πολίτης 25/11/2011 12:25:43

  Φυσικά και δεν πρέπει να αναγορευθούν σε λαϊκούς ήρωες οι κάθε λογής Φωτόπουλοι...
  Ωστόσο, το λαμπρό πεδίο δόξας γι' αυτούς το ανοίγουν τα Κόμματα, που τους αφήνουν να παίζουν ρόλους, τους οποίους θα έπρεπε να παίζουν αυτά και τα υπεύθυνα στελέχη τους.
  Η χυδαιότητα του "χαρατσιού" της ΔΕΗ είναι δεδομένη, επικυρωμένη τόσο από την Commission όσο και από τον "Συνήγορο του Πολίτη"με την βούλα, βεβαιωμένη στην Κοινή Γνώμη. Πού είναι η Νέα Δημοκρατία στο θέμα αυτό. Πώς προστατεύει τους πολίτες, τους οποίους φιλοδοξεί να κυβερνήσει; Τι δείγμα γραφής δίνει; Τι Κράτος επαγγέλλεται, όταν ακόμη και σήμερα, που στηρίζει την Κυβέρνηση, δεν παρεμβαίνει υπέρ των στοιχειωδών δικαιωμάτων και της αξιοπρέπειας των Ελλήνων;
  Οι Φωτόπουλοι πατούν τόσο πάνω στην Κρατική αναλγησία όσο και πάνω στο έλλειμμα αντιπολίτευσης, για να γίνουν ήρωες!

  • ΝΙΚΟΛΑΣ avatar
   ΝΙΚΟΛΑΣ @ Πολίτης 25/11/2011 13:26:16

   Γεια στην πένα σου...

  • TopGunZ avatar
   TopGunZ @ Πολίτης 25/11/2011 14:18:03

   Τι εννοείς που βρίσκεται? Στην αντιπολίτευση βρίσκεται, εκεί που ο πάνσοφος λαός μας την έστειλε για να κάνει πρωθυπουργό τον ΓΑΠ. Πέρα από το να καταψηφίσει και να καταγγείλει το χαράτσι τι άλλο ακριβώς μπορεί να κάνει? Να στείλει κομμάντο να δείρουν τους τεχνικούς της ΔΕΗ που πάνε να κόψουν το ρεύμα? Αν θέλετε καραγκιοζιλίκια έχουμε ένα σωρό απο-κόμματα να απευθυνθείτε.

 10. ΝΙΚΟΛΑΣ avatar
  ΝΙΚΟΛΑΣ 25/11/2011 13:35:51

  Η απραξία της ΝΔ κάνει ήρωες τους Φωτόπουλους...
  Στη θέα του Φωτόπουλου, συλλογιζόμαστε και το Νεοδημοκράτη πολιτικό που ΔΕΝ αντιδρά! Ότι του προσάπτει το άρθρο, θα μπορούσε αντίστροφα να το προσάψει στα στελέχια της παράταξης με την μη αντίσταση τους, με την απόσταση που κρατάνε απότο χαρατσωμένο λαό.....

  Δεν είναι ο Φωτόπουλος το πρόβλημα... είναι το τσάκισμα της Ελλάδας και των Ελλήνων και μέσω του χαρατσιού..Βαρέθηκα να διαβάζω πόσο σκάρτος είναι που αντιστάθηκε...

  Δεν ελπίζω σε κριτική σε βάρος των Νεοδημοκρατών Βουλευτών και άλλων που δεν αντέδρασαν...

  Αλλά περιμένω από το antinews να ασχοληθεί περισσότερο με την απόσταση που εξακολουθεί να χωρίζει την παράταξη - και ΝΔ δεν είναι μόνο ο Σαμαράς - από το λαό. Και θα μεγαλώσει η απόσταση γιατί ο λαός μαθαίνει σιγά σιγά μόνος του να αντιστέκεται και δε θα χρειάζεται τη ΝΔ...

  Προτείνω: Το antinews να απευθύνει μια σειρά ερωτημάτων για το χαράτσι, τη Ζήμενς που ακόμα εκβιάζει, την 6η δόση και την παραχώρηση της Ελληνικής Περιουσίας σε Ταμείο-εταιρία διαχείρισης σε όλους τους νυν και φερέλπιδες βουλευτές της ΝΔ. Οι απαντήσεις να δημοσιευτούν στο ίδιο το anitinews.

  • Ταραχή avatar
   Ταραχή @ ΝΙΚΟΛΑΣ 25/11/2011 15:08:32

   Μπράβο ρε Νικόλα.Αυτή είναι η αλήθεια.Η αδράνεια της ΝΔ και των ανθρώπων της.

 11. ΝΙΚΟΛΑΣ avatar
  ΝΙΚΟΛΑΣ 25/11/2011 13:38:03

  27 Οκτωβρίου υπεγράφη αυτό το τερατούργημα...
  Μπορεί να ασχοληθεί κάποιος από τη Ν.Δ. με αυτό και να ενημερώσει, αφού με το χαράτσι δεν καταδέχεται να ασχοληθεί;

 12. Κρίτων avatar
  Κρίτων 25/11/2011 13:47:07

  Η εμφάνισή του, η φρασεολογία του ,τα επιχειρήματά του,η μονολιθικότητά ,ο κομματισμός......
  ¨Ολα μας θυμίζουν,
  πικρά και αγαπημένα,
  πρόσωπα και λόγια,
  τριτοκοσμικά...
  Πότε θα απαλλαγούμε
  από τον μίζερο πασόκο
  να αναπνεύσουμε πάλι,ανθρώπινα και απλά

 13. Διογένης avatar
  Διογένης 25/11/2011 13:49:15

  Είτε μας αρέσει, είτε όχι, ο Φωτόπουλος γίνεται λαϊκός ήρωας.

  Ειλικρινά δεν ξέρω τι μας αρέσει περισσότερο; Οι Παπασπύροι και οι Παναγόπουλοι που κάνουν πλάτες και αβάντα στις κυβερνήσεις του Μνημονίου, ή οι Φωτόπουλοι που τουλάχιστον δίνουν κάποιον αγώνα, έστω και για ιδιοτελείς εκλογικούς και κομματικούς στόχους;

  Πολύ θα ήθελα να είχε λίγη τέτοια κομματική και προσωπική ιδιοτέλεια και ο Σαμαράς και να μην σπαταλάει το πολιτικό του κεφάλαιο σε συγκυβερνήσεις (ή όπως αλλιώς λέγονται).

  • φωνη avatar
   φωνη @ Διογένης 25/11/2011 13:57:58

   Λαϊκός ήρωας...... Σιγά μην του συνθέσουμε και ιαμβικό δεκαπεντασύλλαβο.

   Αν είναι ιδιοτελής σημαίνει ότι κινητροδοτείται από το προσωπικό όφελος και εκμεταλλεύεται τη συγκυρία. Στο παρελθόν ή στο μέλλον θα πορευτεί αναλόγα με το προσωπικό του συμφέρον ακόμα και αν δεν περνάει μέσα από το λαϊκό.

   Ασε που όταν ανοίγουν τους λογαριασμούς αυτών των λαϊκών ηρώων γεννιούνται πολλές απορίες.

   Δεν μας βγήκε σε καλό ο δρόμος της ιδιοτέλειας και του προσωπικού συμφέροντος. Πληρώνουμε και αυτά μαζί με άλλα τώρα.

   • Ορτικι Ορτικαδ avatar
    Ορτικι Ορτικαδ @ φωνη 25/11/2011 15:00:19    Να σου ο Φωτόπουλος στα μαρμαρένια αλώνια.

    Για το χαράτσι πολεμά με δήθεν παντελόνια.

    Μάχη ο Φωτόπουλος στα μαρμαρένια αλώνια.

    Μα το χαράτσι το βαλαν του ΠΑΣΟΚ τα σαλόνια.

   • Τιγράνης avatar
    Τιγράνης @ φωνη 25/11/2011 19:43:52

    Ο ιαμβικός δεκαπεντασύλλαβος είναι ελάχιστος για την αισθητική απαξία που ακούει στο όνομα Φωτόπουλος. Συνάδει περισσότερο προς το μέγεθος του ανδρός μία σύνθεση σε σκάζοντα καταληκτικό τροχαϊκό τετράμετρο, δόχμιο ή, έστω βρε αδερφέ, σε έναν δακτυλεπίτριτο...

 14. ΠΡΟΣΛΑΛΙΑ avatar
  ΠΡΟΣΛΑΛΙΑ 25/11/2011 13:55:46

  Μ' αυτούς τους τύπους απλά δεν κάνεις "χωριό".
  Εκτός αν το τραβάς το δούλεμα. Και δεν μαθαίνεις από τα λάθη σου.
  http://proslalia.blogspot.com/2011/06/blog-post_2863.html
  http://proslalia.blogspot.com/2011/02/blog-post_6374.html

 15. Δ.Φ. (ανιδεος) avatar
  Δ.Φ. (ανιδεος) 25/11/2011 16:20:06

  Ο μισθοφορος του ΠΑΣΟΚ εγινε ηρωας!!!
  Εεερε γλεντια.
  «Δεν θα φύγουμε εμείς από το κόμμα, στο οποίο έχουμε αφιερώσει τη ζωή μας και το οποίο υπηρετούμε 35 χρόνια.............
  Αυτο τα λεει νομιζω ολα. Περα απο ιδεολογιες και λοιπους ρομαντισμους, ο Φωτοπουλος φωναζει για κεκτημενα δλδ
  -για το τσιφλικι του,
  -την παρτη του,
  -το μισθο του,
  -για να παρει οσο μεγαλητερη συνταξη μπορει,
  -για τη φουκαριαρα την μανα του.

 16. noldor avatar
  noldor 25/11/2011 16:24:05

  Τους δικούς της λαϊκούς ήρωες η παράταξη τους αποκεφαλίζει.

  • ΕΥΑ avatar
   ΕΥΑ @ noldor 25/11/2011 16:52:07

   !!! σημειώνεις πόντο

 17. χόμπιτ avatar
  χόμπιτ 25/11/2011 16:40:00

  προβλέπω ότι σύντομα θα κατέβει στον πολιτικό στίβο ως υποψήφιος βουλευτής.......

 18. Γιαγκούλας avatar
  Γιαγκούλας 25/11/2011 19:55:55

  Αυτοί που τον κριτικάρουν για τη σημερινή του στάση τί έπραξαν έναντι του μεγάλου χαρατσιού;
  Να δεχθεί κανείς ότι αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα της αμαρτωλής ΠΑΣΚΕ ή πως ό,τι κάνει το κάνει με ιδιοτελείς σκοπούς. Γιατί δεν κάνουν αυτό που ο Φωτόπουλος έκανε άλλοι που ισχυρίζονται ότι δεν ενεργούν ιδιοτελώς;
  Δεν είναι το θέμα ο Φωτόπουλος, αλλά η φιλομνημονιακή (= φιλοκατοχική) ή αντιμνημονιακή (= αντικατοχική) έπρακτη στάση του καθενός.
  Αρκετοί συνομιλητές έχουν δίκιο.
  Και στα χωριά μας λένε: "Της κοντής της π.....ας της φταίνε οι τρίχες". Ταιριάζει, νομίζω, στην περίπτωση.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.