Ε, όχι δεν αντέχουμε άλλο εκσυγχρονισμό...
23/07/2014 16:39
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ε, όχι δεν αντέχουμε άλλο εκσυγχρονισμό...

Μάλλον τους έχει πειράξει η ζέστη στο Μέγαρο Μαξίμου αλλιώς δεν εξηγείται η διαρροή που έγινε ότι στην λίστα των υποψηφίων επιτρόπων συμπεριλαμβάνεται και η Άννα Διαμαντοπούλου.

Μάλλον τους έχει πειράξει η ζέστη στο Μέγαρο Μαξίμου αλλιώς δεν εξηγείται η διαρροή που έγινε προς την Καθημερινή ότι το όνομα που προστέθηκε στη μικρή λίστα των υποψηφίων επιτρόπων από την Ελλάδα συμπεριλαμβάνεται και η Άννα Διαμαντοπούλου.

Είπαμε παιδιά διεύρυνση στο κέντρο, αλλά με όλα τα παλαιά υλικά του πράσινου εκσυγχρονισμού και ανθρώπους του Σημίτη; Μα καλά τη Διαμαντοπούλου σκέφθηκαν; Εκτός και αν έκανε άλλη μια γκάφα ο δημοσιογράφος της εφημερίδας που μόλις την περασμένη Κυριακή μας πληροφόρησε ότι παίζει και το όνομα του Δημήτρη Αβραμόπουλου, αναφορά την οποία είδε ο υπουργός Άμυνας και τρελάθηκε και διερωτήθηκε ποιος τα διαδίδει όλα αυτά..

Πάντως για την ιστορία να θυμίσουμε τι έγραφε μόλις ένα χρόνο πριν η Διαμαντοπούλου που έβαλε "μέσο" τον πρώην Πρωθυπουργό Μάριο Μόντι να μιλήσει στο Σαμαρά προ ημερών που συναντήθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου.

***

Ο κ. Σαμαράς παίζει ξανά την τύχη της χώρας στα ζάρια. Πέρσι κέρδισε και έγινε Πρωθυπουργός. Φέτος;

— anna diamantopoulou (@adiamantopoulou) June 17, 2013

Οι εκλογές θα πάνε τη χώρα ολοταχώς στο γκρεμό. Οι «Εθνικοί Ηγέτες» κρίνονται στην επίτευξη συναίνεσης κι όχι στον τυχοδιωκτικό τσαμπουκά.

— anna diamantopoulou (@adiamantopoulou) June 17, 2013

Η πρωθυπουργία Σαμαρά είναι αποτέλεσμα συμφωνίας τριών κομμάτων. Αυτό θα μπορούσε να αλλάξει...

— anna diamantopoulou (@adiamantopoulou) June 17, 2013

Μάρκος Αυρήλιος

ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΒΟΡΕΙΟΣ avatar
    ΒΟΡΕΙΟΣ 24/07/2014 10:57:35

    Άννα Διαμαντοπούλου: Η πλέον ακατάλληλη. Είναι αυτή που στις εκλογές του 2007 κατασκεύασε και όχι "κατασκεύασε" ανύπαρκτο προεκλογικό σκάνδαλο, το οποίο δυστυχώς έμεινε ατιμώρητο. Είναι αυτή που το 2010 ως Υπουργός Παιδείας, διέκοψε τη θητεία των νόμιμα επιλεγμένων Δ/ντών Εκπαίδευσης (με διαδικασίες εξετάσεων) και τους αντικατέστησε με κομματικούς φίλα προσκείμενους στο ΠΑΣΟΚ και οι οποίοι δυστυχώς παραμένουν μέχρι σήμερα στις θέσεις τους. Αντώνη Σαμαρά: Τρίξε επιτέλους τα δόντια στον Beni και τους φθαρμένους και τους ρημάξαντες της Ελλάδας. Στο τέλος τέλος να γίνουν εκλογές και να αποφασίσει ο Λαός για όλους και για όλα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.