#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
04/07/2011 19:16
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ε ρε πλάκες….«Σου εύχομαι να ζήσεις σε ενδιαφέροντες καιρούς…», λένε οι Κινέζοι και θεωρώ την συγκεκριμένη ευχή μια από τις all time καλύτερες.

Έτσι και εμείς, παρά τη κρίση, παρά την ανεργία, παρά τα χίλια μύρια προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως λαός, τουλάχιστον ζούμε σε ενδιαφέροντες καιρούς. Και έχουν και πολύ πλάκα. Αν δεν αφήσουμε βέβαια τις εξελίξεις να μας πάρουν από κάτω.

Βλέπω λοιπόν παντού τα βίντεο με τους δαρμένους από τα ΜΑΤ, και

θυμάμαι την έντονη έκπληξη με την οποία αντιμετωπίστηκε το πρώτο «σοσιαλιστικό» ξύλο, που έριξαν τα ΜΑΤ, λίγο μετά την ανάληψη της εξουσίας από το ΠΑΣΟΚ το 1981.

Αν θυμάμαι καλά, Οκτώβριο εξελέγη, και τον Νοέμβρη έπεσαν οι πρώτες φάπες, με αφορμή τις συγκεντρώσεις για  την επέτειο του πολυτεχνείου.

«ΜΑΤ και ΜΕΑ, για μια Ελλάδα νέα», φώναζαν οι πρώτοι «σοσιαλιστικά» δαρμένοι δεξιοί, αλλά και σοσιαλιστές διαδηλωτές. (Και στην αναμπουμπούλα που προέκυψε, έμαθαν και τον Αρκουδέα… Τι πλάκες! Τι εποχές!)

Οι πρώτοι έπαθαν τραμπάκουλο.  Κυριολεκτικά. Δεν μπορούσε να το χωρέσει ο νους τους, ότι θα έρθει δηλαδή εποχή, που η αστυνομία θα έστρεφε τα κλόμπς της εναντίον τους….

Οι δε σοσιαλιστές ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ τα είχαν εξίσου χαμένα. Πίστευαν κι αυτοί, ότι τώρα που «ανέβηκε ο λαός στην εξουσία», θα διαλύονταν  ως δια μαγείας τα ΜΑΤ, ή έστω με κάποιο προεδρικό διάταγμα, και όλοι μαζί θα ζούσαμε τον σοσιαλιστικό μύθο μας, διαδηλώνοντας ελεύθερα….

Ήταν άλλωστε η εποχή της κοινωνικοποίησης των πάντων. Μερικοί ίσως να νόμιζαν ότι το κράτος θα κοινωνικοποιήσει και την αστυνομία, όπως έκανε με την Πειραϊκή Πατραϊκή!

Κάποιοι μπορεί και να νόμιζαν, ότι ο Αντρέας θα καταργήσει την αστυνομία γενικά, και θα την αντικαταστήσει με τίποτα τοπικές επιτροπές μουσάτων πρασινοφρουρών. Ποιος ξέρει τι περίμεναν; Κούνια που τους κούναγε.

Ανέκαθεν, μας έλεγαν οι μουσάτοι τότε Πασόκοι, στην Ελλάδα, το κράτος ήταν "δεξιό", οπότε "δεξιό" ήταν και το ξύλο. Έλα όμως που οι κυβερνήσεις πέφτουνε, η αστυνομία όμως μένει… Και είναι παντός καιρού.

Οπότε; Πάρε φάπες, πάρε και δακρυγόνα, γενικά πάρε νάχεις, και ζήσε εσύ τον σοσιαλιστικό σου μύθο. Διότι καλή η πλέρια δημοκρατία, αλλά κάποιος πρέπει και να την «περιφρουρεί» από τα ζιζάνια. Έτσι δεν είναι; Εξ ου και τα χημικά (ζιζανιοκτόνα). Μήπως και οι αρχαίοι Αθηναίοι, αυτοί οι ultimate δημοκράτες δεν είχαν τους περίφημους ραβδούχους τους; Μέχρι και ο σούπερ σταρ της εποχής Αλκιβιάδης είχε φάει μερικές ψιλές απ αυτούς τους (Σκύθες νομίζω) αστυφύλακες της εποχής.

Τώρα, μετά από τόσα μα τόσα χρόνια σοσιαλιστικού μετασχηματισμού της πατρίδας μας, το ξύλο των ΜΑΤ είναι πλέον δεδομένο, και πολιτικά άχρωμο. Ότι και νάσαι, ότι και να δηλώνεις, το ξύλο σου θα το φας. Δημοκρατία δεν έχουμε; Σήμερα εγώ, αύριο εσύ. Όπως εναλλάσσονται (υγιώς)  τα κόμματα, έτσι εναλλάσσονται και οι σφαλιάρες. Δίκαια πράγματα. Προσωπικά λοιπόν, δεν το αμφισβητώ το αστυνομικό ξύλο, αφού το θεωρώ δεδομένο. Οπότε πάμε παρακάτω.

Αυτό που αμφισβητώ έντονα,  είναι το όνομα του ΠΑΣΟΚ.  Δεν γνωρίζω πολλά από εμπορικό δίκαιο, αλλά είμαι σίγουρος πως η παραπλανητική διαφήμιση απαγορεύεται διά ροπάλου.

Αν κάποιος δηλαδή μου διαφημίσει αυτοκίνητο με 80 άλογα, και μόλις το αγοράσω αποδεικνύεται ότι διαθέτει μόλις 60, αυτό δεν συνιστά αδίκημα; Δεν διώκεται ποινικά; Δεν δικαιούμαι αποζημίωσης; Νομίζω πως ναι.

Γιατί λοιπόν επιτρέπεται στο ΠΑΣΟΚ να πουλά φύκια για μεταξωτές κορδέλες, συμπεριλαμβάνοντας στο ακρωνύμιο του τον όρο «σοσιαλιστικό»; Γιατί του επιτρέπεται να ξεγελά κόσμο και κοσμάκη; Να τον παραπλανά; Φαντάζεστε κάποιον άσχετο πίσω από το παραβάν, που ψάχνει να ψηφίσει σοσιαλιστικά; Που ψάχνει ακόμη τον τρίτο δρόμο; Θα δει φαρδύ πλατύ το ΣΟΚ στο ΠΑΣΟΚ, και θα το ρίξει το κουκί του. Άσχετα αν μετά πάθει κανονικό σοκ, όταν αντιληφθεί ότι  αυτό που  ψήφισε μάλλον κάτι σε Μάνο και σε Ρέιγκαν φέρνει παρά σε Μαρξ.Και τέλος, μια απορία. Είδα στη τηλεόραση του ΜΕΓΚΑ, τον υφυπουργό Δικαιοσύνης κ. Πεταλωτή, αυτόν με το σπινθηροβόλο βλέμμα, να διαμαρτύρεται ωρυόμενος,  διότι στην Κομοτηνή όπου βρίσκεται, υπάρχει, λέει, αναρτημένο πανό στη κεντρική πλατεία που αναγράφει ότι η «χούντα δεν τελείωσε το 1973…».

Το είδε και τρελάθηκε. Βγήκε απ τα ρούχα του. Κατηγόρησε μάλιστα αυτούς που το ανάρτησαν πως είναι ιστορικά αγράμματοι, και πως παίζουν με τον θεσμό της δημοκρατίας, που αφήνουν να εννοηθεί ότι σήμερα έχουμε χούντα, κλπ.

Και ως ένα βαθμό έχει δίκιο. Δεν έχουμε χούντα. Ναι αλλά, αν δεν κάνω λάθος, ο πρώτος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Πάγκαλος, δεν είναι που ισχυρίστηκε από το βήμα της Βουλής, ότι η δημοκρατία αποκαταστάθηκε το 1981 με την εκλογή του ΠΑΣΟΚ;. Άρα; Που κάνει λάθος το πανό; Άλλωστε, δεν λέει ότι σήμερα έχουμε χούντα. Αλίμονο, τς τς τς… Αυτό που λέει, είναι απόλυτα σύμφωνο με αυτό που είπε ο Θόδωρος. Η χούντα δεν τελείωσε το 1973 (αλλά το 1981). Οπότε προς τι οι διαμαρτυρίες και οι  θεατρινισμοί; Προφανώς κάποιοι ακραιφνείς Παγκαλικοί, ανάρτησαν το εν λόγω πανό, θέλοντας να στηρίξουν τον δημοκράτη αντιπρόεδρο, που βάλλεται από παντού.

Έτσι δεν είναι; Μάλλον ναι.

Ε ρε πλάκες….

Strange Attractor

ΣΧΟΛΙΑ

 1. player avatar
  player 04/07/2011 19:29:04

  Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕ
  ΑΣΥΝΑΡΤΗΤΕΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ
  ΣΟΣΙΑ Λ Η ΣΤΙΚΗΣ ΚΑΜΑΡΙΛΑΣ..............

 2. ΣΠΥΡΟΣ avatar
  ΣΠΥΡΟΣ 04/07/2011 19:32:27

  ΠΑΣΟΚ ένα κόμμα που στηρίχτηκε και στηρίζετε σε Αρκουδέες, Τόμπρες, Σταμούλους, Κολάδες, Φωτόπουλους ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
  Γιά σου ΠΑΓΚΑΛΕ ΜΕΓΑΛΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ.

 3. τσώφλι πασατέμπου avatar
  τσώφλι πασατέμπου 04/07/2011 19:42:44

  "Σε καταριέμαι", λέει.

  Το νόημα είναι εντελώς αντίστροφο !

 4. Υψηλάντης avatar
  Υψηλάντης 04/07/2011 20:06:54

  Μια ένσταση μόνο.Το ΠΑΣΟΚ και η πολιτική που ακολουθεί είναι γνήσια σοσιαλιστική όπως εκφράζεται από τον Πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.Απλά αυτός είναι ο σοσιαλισμός Διεθνώς πλέον.Αυτό είναι το πρόσωπό του.

 5. Γιάννης Φαίλτωρ avatar
  Γιάννης Φαίλτωρ 04/07/2011 20:07:16

  Ρε πως περάσαν τα χρόνια. Υπουργός Δ. Τάξης ο "τους ακουμπάμε" Δροσογιάννης. "Αλλαγή δε γίνεται χωρίς τον Αρκουδέα. Αυτός δεν είναι άνθρωπος, αυτός είναι Ιδέα!"
  Η Αυριανή έκανε 200000 φύλλα για πλάκα. Ο Φίλαθλος είχε 5 δραχμές και μέσα είχε ένθετο το Δημοκρατικό Λόγο που εκδότης ήταν ο Γερονικολός. Μαζί με τον Αποδυτηριάκια, έπεφτε και σοσιαλιστική διαφώτιση. Πρόεδρος στη Νικαράγουα ήταν ο Ντανιέλ Ορτέγκα. Τα Πασπιτάκια ήταν όλο τουπέ έξω από το Γκίνη. Ο Μένιος κουνούσε το δάχτυλο λέγοντας: Δε δικαιούσθε για να ομιλείτε. Ο Τζουμάκας είχε τη φωτογραφία του Βελουχιώτη κρεμασμένη πίσω απ' το γραφείο του. Αγαπημένες λέξεις ήταν ο ετεροχρονισμός, η αναδόμηση και η κοινωνικοποίηση. Ο Γιομπαζολιάς παρουσίαζε τα Ανοιχτά Χαρτιά. Ο Λαγός έπαιζε στον Παναθηναϊκό (μετά έγινε εξαπτέρυγο). Ο Ηρακλής είχε ομαδάρα στο ποδόσφαιρο. Ο Λαός δεν ξεχνά, τι σημαίνει δεξιά, περήφανα νειάτα, τιμημένα γηρατειά της πατρίδας μας.

  • ΕΛΛΑΣ avatar
   ΕΛΛΑΣ @ Γιάννης Φαίλτωρ 04/07/2011 20:12:52

   ΚΑΙ Ο ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΗΞΕΡΕ ΟΥΤΕ Ο ΘΥΡΩΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ.

  • danaos avatar
   danaos @ Γιάννης Φαίλτωρ 04/07/2011 20:40:33

   Αχ στρεϊντζάκι και φελτοράκι
   ξύλο που θα το φας
   μες του πασόκ το περιβολάκι
   τρύπες να μην τρυπάς!!!

  • ό παγωτατζής avatar
   ό παγωτατζής @ Γιάννης Φαίλτωρ 04/07/2011 21:02:04

   Γιάννη Φαίλτωρ,
   Απορώ πώς "ξέχασες " το Θείον Βρέφος.....Νεολαία γάρ..
   Η τόν ογκόλιθο Ακη ώς Δημ.Εργων..δεν θυμάμαι και τόσο καλά,με τόσα αξιώματα πού είχε ..
   Τούς σοβαρότερους εξ΄αυτών τούς έφαγε ή πράσινη μαρμάγκα,τήν πρώτη 4ετία.Τήν δεύτερη τους εξαφάνισε.Τώρα τί να θυμόμαστε
   6 (!) άτομα είμασταν οι 'δεξιοί" σημαδεμένοι φοιτητές στό τμημα....
   Ξύλο ..και γλέντι!!!
   Πλέρ(γ)ια Σοσιαληστική Δικτατορία...

   Τό σύνθημα τότε:
   ΠΑ.ΣΟ.Κ = Πατέρα Αναπαύσου Συνεχίζω Ολοκληρωτική Καταστροφή....
   ..και ήταν για τόν Αντρέα.....(και τώρα τού πάει περισσότερο βέβαια!)

   "Αθάνατη Ελλάδα τού Σοσιαλισμού και τού Πράσινου Ήλιου ",πού έλεγε και ο Χάρρυ.
   Αθάνατη;;;;.....Μπά ο Τζέφρυ διαφωνεί, από τότε πού ήταν Υφ.Νέας Γενιάς(αυτό δεν τού έδωσε-δημιούργησε, ό μπαμπάς τότε για να παίζει;;)..
   Ασε μας πήρανε τα .......δάκρυα!!!

   • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
    Γιάννης Φαίλτωρ @ ό παγωτατζής 04/07/2011 21:38:48

    Που να χωρέσουν όλοι. Σεντόνια θα γράφαμε...
    Θυμάστε τοΔημήτρ η Μαρούδα που κατέριπετε δορυφόρους με ανακοινώσεις;..

    • ό παγωτατζής avatar
     ό παγωτατζής @ Γιάννης Φαίλτωρ 04/07/2011 22:05:49

     Αμ ! εκείνον τον αμίμητο Σωτήρη Κωστόπουλο!!;; (λές να είχε σχέση με τόν σημερινό τηλε-μπαρούφα;).....

    • xenios avatar
     xenios @ Γιάννης Φαίλτωρ 04/07/2011 22:11:03

     Τον Τόμπρα, γιατί μου ξεχνάτε τον Τόμπρα;

     • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
      ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. @ xenios 04/07/2011 22:27:20

      Ξεχάσατε και τον κύριο Μαυράκη της ΔΕΗ για τον οποίο ο Αντρέας είπε το αμίμητο: "Είπαμε να κάνει ένα δωράκι στον εαυτό του, αλλά όχι και 500 εκατομμύρια δρχ.!".

    • Y. avatar
     Y. @ Γιάννης Φαίλτωρ 05/07/2011 01:21:18

     ...και τον Αλεξανδρή, με το Κολωσσό της Ρόδου

  • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
   ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ Γιάννης Φαίλτωρ 04/07/2011 21:06:58

   Συγγνωμη,
   εμας στην ταξη στην 1η λυκειου 1982, μια καρακαξα, μας ειχε αναρτησει τον Βελουχιωτη διπλα στην εικονα του Χριστου !!!
   το τι κραξιμο ετρωγε δε λεγεται !! την εβγαζα και την ξαναεβαζε !! χαχαα

   ΠΠ

 6. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 04/07/2011 20:48:24

  Το ΠΑΣΟΚ είναι τελικά λάτρης της λαϊκής παράδοσης..για παράδειγμα:
  ΄΄Το ξύλο βγήκε απ΄τον Παράδεισο΄΄
  ΄΄Κάλλιο φασιστόδερνε παρά φασιστογύρευε΄΄
  ΄΄Φασιστών επιφανών, πάσα γη ξύλο΄΄
  ΄΄Η βία συγκαλύπτεται μόνο με ψέματα και τα ψέματα συντηρούνται μόνο με τη βία.
  Αλεξάντρ Σολζενίτσιν, 1918-2008, Ρώσος συγγραφέας, Νόμπελ 1970΄΄

 7. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 04/07/2011 20:56:00

  To πρωτο σοσιαλιστικο μετρο ηταν η αποφαση του υπουργου Συγκοινωνιων Ευαγγελου Γιαννοπουλου να καταργησει την απαγορευση σταθμευσης.
  Ανακοινωσε οτι η απαγορευση σταθμευσης ηταν αυταρχικο μετρο της δεξιας και απο εδω και περα ο καθενας θα μπορει να παρκαρει το αυτοκινητο του παντου.
  Ακολουθησε μια εβδομαδα χαους και το μετρο ανεσταλη με την αιτιολογια οτι η κοινωνια δεν ειναι ετοιμη ακομη για παρομοια σοσιαλιστικα μετρα.

 8. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 04/07/2011 21:04:02

  Εξαιρετικο το αρθρο S.A. !!

  Πως τον ελεγαν αυτον το "δημοσιογραφο" με το μουστακι που τον ειχαν κοπανησει με ενα καφασι σε μια λαϊκη και φωναζε... στον καμεραμαν !!

  "παρε το αιμα, παρε το αιμα " χαχαχαχαχααααααααα

  Εγω ειμαι οπαδος του Μπιρσιμ !!μεχρι την τεντα του Γκανταφι εφτασε η χαρη του!

  ΠΠ

  • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
   Γιάννης Φαίλτωρ @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 04/07/2011 21:15:43

   Βασίλης Μπουγιουκλάκης...

   • Y. avatar
    Y. @ Γιάννης Φαίλτωρ 05/07/2011 01:23:34

    ..πέθανε

 9. δημης avatar
  δημης 04/07/2011 21:15:32

  «χούντα δεν τελείωσε το 1973…»
  ΟΥΟΥΟΥΤΕ ΟΙ....ΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΥΡΑ ΥΠΟΔΙΚΩΝ ΜΑ ΜΙΑ ΟΥΡΑ...

 10. Γιάννης Φαίλτωρ avatar
  Γιάννης Φαίλτωρ 04/07/2011 21:21:33

  1990, μετά την τρίτη εκλογική αναμέτρηση όπου φάνηκε πια ότι κέρδιζε την αυτοδυναμία η ΝΔ, βγαίνει εκπομπή Επί του Πιεστηρίου στο Κανάλι 29 με Γαργαλάκο, Γερονικολό, Κουρή (φοβερή επιθετική τριπλέτα) και με το που βγαίνουν στον άερα η πρώτη ατάκα ήταν: "Οι διώξεις άρχισαν..."

  • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
   ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ Γιάννης Φαίλτωρ 04/07/2011 21:27:05

   Ο Γαργαλακος ηταν "εργαλειο" !!

   ΠΠ

   • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
    Γιάννης Φαίλτωρ @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 04/07/2011 21:35:28

    Σαν θα πεθάνω θάφτε με σε μια γωνιά μονάχο
    Και μόνο την Αυριανή, παρηγοριά μου νάχω

    Αχ Αυριανή Αυριανή, συντροφιά μου καθημερινή
    και μαστούρα απογευματινή...
    (Χάρρυ Κλύνν)

 11. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 04/07/2011 21:26:26

  xaxaxxaa NAI NAI !!

  ΠΠ

 12. elsoto avatar
  elsoto 04/07/2011 21:27:45

  h**p://taneatouoropou.blogspot.com/2011/07/blog-post_1792.html?spref=tw

  Ξυνίδης στην Ξάνθη σήμερα.

 13. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 04/07/2011 21:38:41

  Ενα μεγαλο μπραβο στον Λοβερνμαν.... ( η Ελλαδα πάει μπροστα ! )

  Μειον 4.500 κλινες !!
  Μειον 350 κλινικες !!

  ΠΠ

 14. Y. avatar
  Y. 05/07/2011 01:06:55

  Ο πραγματικός Έλληνας ποτέ δεν αφήνει να τον πάρουν από κάτω, και ποτέ δε το βάζει κάτω
  ....και ξανά προς τη δόξα τραβά

 15. Y. avatar
  Y. 05/07/2011 01:12:29

  “..οι μουσάτοι τότε Πασόκοι..”
  ...και ζιβαγκάτοι. Τις σιλκ γράββατες έκανε τρεντ η εκσυγχρονιστική φράξια του Κινέζου

 16. eap avatar
  eap 05/07/2011 06:04:35

  Καλά, ο Πεταωτής τώρα το είδε το σύνθημα, στην Κομοτηνή, πρώτη φορά και του κακοφάνηκε?40 και πλέον μέρες τώρα στο Σύνταγμα που το φωνάζει όλος ο κόσμος και που υπάρχει αναρτημένο το αντίστοιχο πανό, δεν το είχε πάρει χαμπάρι?(Και) Αυτό δείχνει πόση επαφή έχουν με την πραγματικότητα, με αυτό που συμβαίνει στην κοινωνία, δίπλα τους, έξω ακριβώς από το Βουλή.Τίποτα δεν έχουν αντιληφθεί!Στην κοσμάρα τους!

 17. Μάρκος Β. Μπουγιουκλάκης avatar
  Μάρκος Β. Μπουγιουκλάκης 09/07/2011 22:40:03

  Αγαπητοί φίλοι, νομίζω ότι αξίζει μεγαλύτερος σεβασμός σε έναν άνθρωπο, όχι μόνο επειδή έχει πεθάνει προ δεκαετίας, όχι μόνο επειδή πέθανε πάμπτωχος για να μην πουλήσει τις ιδέες και τα ιδανικά του, αλλά κυρίως επειδή ουδέποτε εξαργύρωσε τους όποιους αγώνες για αυτό που πίστευε (είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε). Όσο για τα εισαγωγικά στη λέξη δημοσιογράφος, θα ήθελα να ενημερώσω τον φίλο που υπογράφει ως "πόρτα-πόρτα" ότι ο Βασίλης Μπουγιουκλάκης δημοσιογραφούσε (17 χρονών στα ΝΕΑ π.χ.), ήταν μέλος Ένωσης Συντακτών και η δημοσιογραφία, στην οποία "επέστρεψε" μετά από σχεδόν 30 χρόνια θεατρικής καριέρας. Ακόμα και όσοι διαφώνησαν με τις ιδέες του, παραδέχονται σήμερα, 20 χρόνια μετά τα ρεπορτάζ στις λαϊκες, πως η "κάμερα-αλήθεια" ήταν μία πρωτοπορία για την εποχή της και άνοιξε το δρόμο για δεκάδες εκπομπές όπου ακόυγονται οι απόψεις του κόσμου, χωρίς περικοπές. Αν ζούσε σήμερα ο Βασίλης θα ήταν από τους πρώτους κοντά στους "αγανακτισμένους" και απογοητευμένους από την σημερινή κατάσταση. Ας κρατήσουμε λοιπόν το γεγονός ότι, ενώ θα μπορούσε εύκολα, ουδέποτε εξαργύρωσε την δημοφιλία του, τις γνωριμίες του αλλά αντιθέτως προτίμησε την αξιοπρέπειά του και τα τελευταία του χρόνια, όντας άνεργος, ιδιώτευσε. Όπως και να έχει ευχαριστώ για την αναφορά στο όνομά του.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.