#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
24/06/2011 12:34
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ε. Βενιζέλος: Θα πάρω και άλλα μέτρα!Νέα απόπειρα εκβιασμού των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, αλλά και του λαού από τον Ε. Βενιζέλο στη Βουλή. Και ταυτόχρονα ένα μήνυμα στις διεθνείς αγορές και τους κερδοσκόπους που ακούν τον υπουργό Οικονομικών να προειδοποιεί ότι έρχονται χειρότερες ημέρες.

Ο Βενιζέλος είπε στους εμβρόντητους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που καλούνται να ψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο την φοβερή ατάκα: «δεν κάνω την δήλωση ότι δεν πρόκειται να εισηγηθώ πρόσθετα μέτρα»! Ουσιαστικά τους είπε ψηφίστε, γιατί έρχονται και άλλα μέτρα! Και αυτό την στιγμή που ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ για το μεσοπρόθεσμο Ανδρέας Μακρυπίδης παραιτήθηκε από εισηγητής (στη θέση του πήγε ο Στάθης Κουτμερίδης).

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός ήδη «κατάπιε» την άποψή του ότι το μεσοπρόθεσμο και ο εφαρμοστικός νόμος πρέπει να ψηφιστούν με 180 ψήφους. Πολιτικά, όχι συνταγματικά έπρεπε να γίνει αυτό, είπε ο Βενιζέλος, που υπέστη ήδη την πρώτη του ήττα από τον Παπανδρέου για να γίνει υπερυπουργός Οικονομικών.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΝΙΚΟΛΑΣ avatar
  ΝΙΚΟΛΑΣ 24/06/2011 13:02:57

  Στα σημερινά Επίκαιρα, άρθρο με τίτλο "Συνένοχο το όλον ΠΑΣΟΚ στο νέο Μνημόνιο" του Γ.Δελαστίκ, σελ.26
  "...είναι αδιαμφισβήτητο ότι στον Β.Βενιζέλο εστιάζουν πλέον όλες οι ελπίδες της ελληνικής ελίτ για την άσκηση οικονομικής πολιτικής που θα την βγάλει από το μαρασμό".
  Περισσότερο αντιπαθείς υπήρξαν οι ΤσουκατοΜαντέληδες, αλλά οι σύγχρονοι Τσάροι αρχίζουν και τους συναγωνίζονται σε αντιπάθεια. Και μάλλον θα αποδομηθεί γρήγορα η όποια σοβαρότητα κάπως χαρακτήριζε τον πολιτικό βίο του Μπένι (συγκριτικά με τα υπόλοιπα στελέχη ΠΑΣΟΚ).

 2. αεροπόρος avatar
  αεροπόρος 24/06/2011 13:38:07

  Δέν μπορώ να θυμηθώ !! αλλά σε κάποια Βουλή ενός κράτους, τα έδρανα των βουλευτών στην πλάτη τους, πράγματι είναι απο Δέρμα για να τους θυμίζουν που μπορεί να καταλήξουν !!!!!! Μήπως αυτοί που ασχολούνται με το διάκοσμο της Βουλής θα πρέπει να επανεξετάσουν το ενδεχόμενο αλλαγής της πλάτης των καθισμάτων.... Λέω μήπως !!!!!

 3. Balafara Hunter avatar
  Balafara Hunter 24/06/2011 13:43:55

  Δηλαδή αυτή η Κυβέρνηση, σε λίγες μέρες, μπορεί να μην έχει επιτύχει τους στόχους της οικονομικής της πολιτικής και να πάρει νέα μέτρα;

  Τι μου λέτε τώρα! Πέφτω από τα σύννεφα!!!

 4. Komis Montechristo avatar
  Komis Montechristo 24/06/2011 13:44:12

  Θα ήθελα ν΄απευθυνθώ στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ απ'αυτό το διαδικτυακό μετερίζι.Χιλιάδες άνθρωποι,καθημερινά,διαβάζουν το Antinews.ΙΣΩΣ,κάποιος από εσάς,δει αυτό το κείμενο.Θα είμαι απλός και κατανοητός.Εκλεγήκατε τον Οκτώβριο του 2009 με ΑΝΑΛΗΘΕΣ και ΔΗΜΟΚΟΠΙΚΟ πρόγραμμα που είχε ως βασική αρχή το περίφημο ''λεφτά υπάρχουν''.Μετά από 20 μήνες,αντιληφθήκατε,ΕΛΠΙΖΩ,πως οι δανειακές συμβάσεις,τα μνημόνια 1,2,και ό,τι έπεται,αποτελούν τη ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ,το ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΟ της Ελλάδας και των πολιτών της.Το Μάιο του 2010 η Ελλάδα εισήλθε στον γνωστό ''μηχανισμό στήριξης'' που δεν είναι άλλος από την είσοδο της χώρας στο στόμα του ΛΥΚΟΥ,δηλαδή του ΔΝΤ και των ξένων τοκογλύφων-δανειστών,με τη ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ.Την άλλη εβδομάδα,θα κληθείτε να ψηφίσετε την οριστική καταδίκη της πατρίδας και των πολιτών,ή όχι.Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ,η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των Ελλήνων έχει εξοργιστεί αφενός από την ΑΓΡΙΑ και ΒΑΡΒΑΡΗ λιτότητα που έχετε επιβάλει αφετέρου από την αποτρόπαια ΣΦΑΓΗ που ακολουθεί από 1-7-2011 και μετά.Η ψηφοφορία της άλλης εβδομάδας είναι,ίσως,η ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΗ της μεταπολεμικής περιόδου.Δεν αντιλαμβάνεστε πως,ψηφίζοντας το μεσοπρόθεσμο,ΔΙΑΛΥΟΜΑΣΤΕ οι πάντες και η χώρα ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ολοσχερώς;Όσοι ψηφίσετε υπέρ του ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ-ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ,που θα συντελεστεί εναντίον των Ελλήνων,η ΙΣΤΟΡΙΑ θα σας γράψει με τα μελανότερα χρώματα και θα ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ στη συνείδηση του λαού ΑΠΑΞ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ.Και κλείνω με το εξής.Κάποια στιγμή,στη ζωή των ανθρώπων,έρχεται η ώρα που κάποιος θα πει ή το μεγάλο ναι ή το μεγάλο ΟΧΙ!!!

  • madprof avatar
   madprof @ Komis Montechristo 24/06/2011 18:45:24

   ...........
   Και περισσότερη τιμή τους πρέπει
   όταν προβλέπουν
   πως ο Εφιάλτης θα φανεί στο τέλος
   κι οι Μήδοι επί τέλους θα διαβούνε
   Κ.Π. Καβάφης

  • Dee Jay Stelios avatar
   Dee Jay Stelios @ Komis Montechristo 24/06/2011 23:03:03

   Κόμη προσυπογράφω τα όσα λες και όχι μόνο θα γραφτούν με μαύρα γράμματα στην ιστορία αλλά καλό θα είναι από δω και πέρα να φοράνε περούκες και μούσια γιατί στις παραλίες υπάρχουν και ψαροντούφεκα......

 5. η Dimi avatar
  η Dimi 24/06/2011 13:51:50

  «Εί τις δοκεί είναί τι, μηδέν ών, φρεναπατά εαυτόν. Το δε έργον εαυτού δοκιμαζέτω έκαστος, και τότε εις εαυτόν μόνον το καύχημα έξει, και ουκ εις έτερον.» ~Απόστολος Παύλος, Γαλάτ. στ’ 3

 6. Γιάννης Καλαματιανός avatar
  Γιάννης Καλαματιανός 24/06/2011 14:43:20

  Οι άνθρωποι κυβερνάνε γονατιστοί.

  • pepito avatar
   pepito @ Γιάννης Καλαματιανός 24/06/2011 15:06:07

   και σκυμενοι

 7. ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ avatar
  ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ 24/06/2011 14:44:09

  Διακαναλικη Παπανδρεου στις 25/10/10:Δεν προκειται να παρω αλλα μετρα για τους μισθωτους και τους συνταξιουχους.Δειτε τι λεει στο 23:20http://www.youtube.com/watch?v=dM7b5O9PurQ

 8. ο ξένος avatar
  ο ξένος 24/06/2011 14:54:39

  Η πλήρης δήλωσή του είναι ακόμη πιο προκλητική, καθώς συνέδεσε το ενδεχόμενο νέων μέτρων με το αν θα είναι αποτελεσματική η φορολογική διοίκηση! Λες και δεν είναι αυτός ο προϊστάμενός της που έχει την ευθύνη για το αποτέλεσμα!
  Εντύπωση προκαλεί η στάση των ευρωπαίων. Θα περίμενε κανείς ότι θα έκαναν ένα δωράκι, έστω επικοινωνιακό, έστω μια χάντρα για ιθαγενείς με επικοινωνιακό περιτύλιγμα, για να δώσουν την ψευδαίσθηση της επιτυχούς διαπραγμάτευσης από το νέο υπουργό, άρα και καλύτερες πιθανότητες στο μεσοπρόθεσμο.
  Είναι εντυπωσιακή η παντελής απουσία της βασικής αρχής των διαπραγματεύσεων και της διπλωματίας, σύμφωνα με την οποία όλα τα μέρη που παίρνουν μέρος πρέπει να νιώσουν ότι κάτι κερδίζουν. Δείχνει αυτό ότι οι ίδιοι οι ευρωπαίοι ωθούν με τη στάση τους τα πράγματα προς την αποτυχία.

 9. nasos avatar
  nasos 24/06/2011 15:39:20

  οι άνθρωποι είναι ναζιστές,καταστρέφουν τα πιο παραγωγικά κομμάτια του πληθυσμού προκειμένου να εξυπηρετηθεί το αστρονομικό χρέος που δημιούργησε τα τελευταία 30 χρόνια το αδηφάγο,κρατικοδίαιτο πασοκικό καθεστώς
  μειώνουν το αφορολόγητο στις 8.000 ευρώ και την ίδια στιγμή παρακαλάνε άχρηστους δημόσιους οργανισμούς να του στείλουν τα στοιχεία τους,αντί να τους κείσουν μια και καλή
  έχουμε καταντήσει δουλοπάροικοι της πράσινης κομματοκρατίας

 10. kiki avatar
  kiki 24/06/2011 16:00:13

  2χ2 νομιζω ειναι αλλα επειδη ειναι παχουλος αντε 2χ2,5

 11. ΧΡΗΣΤΟΣ avatar
  ΧΡΗΣΤΟΣ 24/06/2011 16:02:51

  Μην παριστανετε τους "μη γνωστες" εκλεκτοι γραφοντες του ANTINEWS.Οποιος και να ηταν-εν προκειμενω-ο Μηταρακης η ο οιοσδηποτε αλλος, τα ιδια θα εκανε...Ειναι το βαρος του ΧΡΕΟΥΣ τετοιο, που η οποια "αναστολη του"εστω και λεκτικη, δυναται να τιναξει το συστημα στον αερα...Κανεις δεν το πραττει.Για Πολιτικους εννοω.Το μονο που πραττουν--ειναι να διατηρουν--'θερμους" τους εναπομειναντες TALIBAN και ενωμενους, για να πιστευουν, (οσο η χρονοκαθυστερηση της ζωης τους επιτρεπει), οτι ακομη ΔΑΚΙΤΕΣ βαλλονται εναντια σε ΠΑΣΠΙΤΕΣ και τουμπαλιν...Να διατηρουν-ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ-διαιρεμενους σε ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ και ΝΔκρτατες (ομοια με Ολυμπιακους και Παναθηναικους) μη τυχον και ξυπνησουν τα ΖΩΑ...Γιατι μετα....

  • madprof avatar
   madprof @ ΧΡΗΣΤΟΣ 24/06/2011 18:32:05

   «Ουαί τοις κομματοπολτοποιημένοις!» Συμπολίτες μου. Τα χειρότερα έρχονται ως αποτέλεσμα της κομματοσκυλοκρατίας της Αχχ !, ΦρουδοΦεουδοΤατιανοΝεποτισμοΔικαιοΤσιτσιολινοΣοσιαΛηστοΚαπιταλιστρο2ΓιωργοΑντωνο2Κώσταινας !..

 12. irida avatar
  irida 24/06/2011 18:16:13

  Θα ρώταγα το Μπένι: θα υπάρχει βουλή για να πάρει κι άλλα μέτρα; Είναι σίγουρος γι αυτό; Μήπως του πάρουμε εμείς τα μέτρα νωρίτερα!! Παίζει κι αυτό το ενδεχόμενο. Για να δούμε!!

 13. AZ avatar
  AZ 24/06/2011 18:53:07

  Μετρηθηκε και ευρεθη υστερων. Θα περατωθεί η βασιλεια του (5 κεφ. 250ς στιχος, Δανιηλ).

  ΑΖ

 14. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤ. avatar
  ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤ. 24/06/2011 20:55:20

  ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΕΛΑΣΤΙΚΑΝΕ!!!.ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.