23/11/2009 15:39
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ευ. Πολύζος: Ο Σαμαράς είναι η συνέχεια του Καραμανλισμού

Τη στήριξή του στον υποψήφιο για την προεδρία της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά εξέφρασε ο τέως βουλευτής Πιερίας Ευάγγελος Πολύζος. 

Στη δήλωσή του εξηγεί «τους πολιτικούς λόγους» για τους οποίους παίρνει αυτή τη θέση:

«1. Θέτει πριν και πάνω απ’ όλα το εθνικό συμφέρον και όχι το προσωπικό, δεν έχει σχέση με μηχανισμούς και οικονομικά συμφέροντα και έχει εκφράσει τον απόλυτο σεβασμό στο αποτέλεσμα της εκλογής προέδρου των εσωκομματικών εκλογών.

»2. Είναι ικανότατος, έντιμος, με ηθικές αρχές και αξίες Πολιτικός Άνδρας, αποτελεί την εγγύηση της ενότητας της Ν.Δ. αλλά και της διεύρυνσής της προς το κέντρο αλλά και προς τα δεξιά, για μια γνήσια κεντροδεξιά παράταξη με κοινωνικό πρόσωπο και με την παρουσία του Κράτους, μακριά από Νεοφιλελεύθερες συνταγές που βλάπτουν τα φτωχά και μεσαία εισοδήματα, αλλά και είναι ο μόνος που μπορεί στις αμέσως επόμενες εκλογές να κάνει την Ν.Δ. Κυβέρνηση και

»3. Πιστεύει στις ιδεολογικές Αρχές της Ν.Δ. του Αείμνηστου Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή και αποτελεί την συνέχεια του ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟΥ».

Υπενθυμίζουμε οτι το 2005 ο Πολύζος έκανε τη δήλωση ότι σε όλα τα κόμματα υπάρχουν έντιμοι αλλά και άνθρωποι που χρηματίζονται και στις 7 Σεπτεμβρίου  του 2005 τέθηκε εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας από τον για ανυπόστατες καταγγελίες. Επανεντάχθηκε στην Κ.Ο. της ΝΔ στις 30/10/2006. Το 2007 ο έθεσε εαυτόν εκτός ψηφοδελτίων της ΝΔ. Το Φεβρουάριο του 2008 παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζωοτροφών, την οποία είχε αναλάβει πριν από τρεις μήνες, καταγγέλλοντας παρέμβαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Αλέξανδρου Κοντού, για εκτός διαδικασιών πρόσληψη δέκα ατόμων στο εργοστάσιο της Ξάνθης, ιδιαίτερης πατρίδας του υπουργού.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. B.K.Σ. avatar
  B.K.Σ. 23/11/2009 16:01:41

  ακριβώς αυτό βλέπει ο κόσμος:
  οι αξιοπρεπείς, οι άνθρωποι που έχουν κερδίσει την υπόληψη του κόσμου να στηρίζουν τον Σαμαρά
  και οι σώουμεν τη Ντόρα.

 2. Έμμανουήλ .Α. Γαλέος avatar
  Έμμανουήλ .Α. Γαλέος 23/11/2009 16:38:47

  ΑΞΙΟΣ ΑΚΙ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΟΣ ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΓΕΔΟΝΙΑ
  ΑΛΛΟ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΟΥ ΜΕΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΘΗΞΕΙΑ ΣΤΙ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ ΟΛΟΙ ΘΗΜΟΜΑΣΤΑ ΤΗΝ ΟΝΕΔ ΤΟΥ 1987 ΠΩΣ ΥΠΟΔΕΚΤΙΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ . ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΦΕΡΕΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΕΙΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΣΣ ?????

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.