#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
17/11/2011 11:40
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ευχαριστούμε για την διαφήμιση στο AntinewsΕίναι πρωτοφανές αυτό που συμβαίνει με το antinews. Άλλη δουλειά δεν έχουν από το να ασχολούνται μαζί μας; Τελευταίο κατόρθωμα των ανά την Ελλάδα θαυμαστών μας χθεσινή εκπομπή - αφιέρωμα στο antinews στον ραδιοφωνικό σταθμό σταθμό 9,84.

Για να πούνε τι; Ούτε εμείς καταλάβαμε ακόμα τι ήθελαν να πουν. Διαβάστε την απομαγνητοφώνηση της εκπομπής και κρίνετε μόνοι σας. Άνευ σχολίων εκ μέρους μας. Εντελώς όμως

Πλην δυο:

1. Το antinews έχει και ονοματεπώνυμο και διεύθυνση αγαπητοί συνάδελφοι. Πράγμα το οποίο γνωρίζουν και η αρμόδια τηλεπικοινωνιακή αρχή και τα εκατομμύρια που είδαν τις συνεντεύξεις του Σαμαρά στην ΔΕΘ. Ας δουν λοιπόν το βίντεο που παραθέτουμε στο τέλος κι ας πάνε και σε κανένα δημοσιογραφικό briefing. Ρεπορτάζ δεν είναι μόνο το κουτσομπολιό  (μου είπε κάποιος - να σας πω - ότι του είπε κάποιος - πως το antinews.....)

2. Η πραγματική δημοσιογραφία δεν υπάρχει στα κρατικά και δημοτικά ΜΜΕ. Μόνο στην άγρια πιάτσα

 H εκπομπή του ΑΘΗΝΑ 98.4  για το Antinews!!!

 Τα ανώνυμα δημοσιεύματα σε blog, οι υπόγειες διαρροές που διαμορφώνουν γραμμές καίγοντας ή αναδεικνύοντας πρόσωπα και τυχόν διασυνδέσεις τους με κόμματα βρέθηκαν στο επίκεντρο της έρευνας του Αθήνα 984 για τη blogοσφαιρα και τα χαρακτηριστικά της στην Ελλάδα  η οποία παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Ν. Καραγιάννη «Αθήνα σήμερα». Μιλώντας στο σταθμό μας η Πρόεδρος της ΔΗΣΥ  Ντ. Μπακογιάννη χαρακτήρισε το ANTINEWS ως το μακρύ χέρι του στενού σαμαρικού περιβάλλοντος και τόνισε ότι το πρόβλημα είναι η μη υπογραφή κειμένων τα οποία και εκλαμβάνονται ως η κρυφή βούληση του Προέδρου της ΝΔ. Πληροφορίες θέλουν βουλευτές της ΝΔ να είναι προβληματισμένοι σχετικά με το ύφος και το περιεχόμενο του συγκεκριμένου blog αφήνοντας να εννοηθεί πως υπάρχει ομφάλιος λώρος με ομάδα που περιβάλλει τον Α. Σαμαρά.

Ν. Καραγιάννη : Και αίφνης χθες ο Σ. Χατζηγάκης σε δηλώσεις που έκανε αναφέρθηκε σε κουκουλοφόρους του διαδικτύου. Χτες το βράδυ επικοινώνησα με ορισμένους βουλευτές της ΝΔ. Μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι ουδείς εξ αυτών που σέβομαι και εκτιμώ (βουλευτές χρόνια και πρώην υπουργοί ) δίστασαν να μπουν σε μια δημόσια συζήτηση για αυτό το θέμα.

 Α. Πανταλέων: Ήταν πολύ δύσκολο να αποσπάσουμε δηλώσεις ενδεχομένως και από ανθρώπους που γνωρίζουν πως λειτουργεί το ΑΝΤΙΝEWS  εκ των έσω, βρεθήκαμε σε αδιέξοδο, κανείς δεν ήθελε να συζητήσει δημόσια για το θέμα. Όσα ειπώθηκαν, ειπώθηκαν ιδιωτικά και με τη παράκληση να μην αναπαραχθούν.

Είδα ανθρώπους που αντιμετωπίζουν, δε θέλω να πω φόβο για κοινοβουλευτικούς άνδρες, με προβληματισμό τις σχέσεις τους με το συγκεκριμένο ιστολόγιο.

Να ξεκαθαρίσουμε ότι υπάρχουν υπογεγραμμένα κείμενα π.χ. του Φ. Κρανιδιώτη.

Νομιμοποιούμαι να μεταφέρω τα συμπεράσματα των χθεσινοβραδινών συζητήσεων με βουλευτές της ΝΔ οι οποίοι με άφησαν να καταλάβω και κάποιοι το είπαν και σαφώς ότι υπάρχει ένας ομφάλιος λώρος με μια ομάδα, ένα πυρήνα που περιβάλει τον Αρχηγό της ΝΔ. Όταν ρώτησα γιατί δεν αντιδράσετε όταν γίνατε στόχος, μου απάντησαν πως όσοι αντέδρασαν, βρήκαν τοίχο. Στο ερώτημα πως επιδιώκετε τις σχέσεις από εδώ και πέρα, δύο μου είπαν πως επιδιώκουν σχέσεις ηρεμίας. Καλό είναι να μην έχουμε μπροστά μας τέτοιου είδους προβλήματα σε εκλογές που έρχονται. Βεβαίως πριν λίγο καιρό με αφορμή το ANTINEWS έγινε μια συζήτηση σε τηλεοπτικό σταθμό με τον Α. Παπαχελά(ΟΝ) και τον Χρ. Λαζαρίδη(ΟΝ)

Κατάλαβα πως δεν υπήρξε σαφής αποκήρυξη του ANTINEWS παρά το γεγονός ότι ο Χρ. Λαζαρίδης είπε ότι είναι στα όρια της ύβρεως όταν αναβαίνουν φωτογραφίες της Μέρκελ με στολή Ναζί. Σαφής απάντηση ότι δεν υπάρχει σχέση … ο Χρ. Λαζαρίδης είπε ότι δε γράφει.Τις τελευταίες μέρες χώρισα τα κείμενα που αναρτώνται στο ΑΝΤΙΝΕWS σε τρία κομμάτια ποιοτικά. Υπάρχουν κείμενα που είναι ενυπόγραφα π.χ. Φ. Κρανιδιώτης

Τζ. Μοσχολιού: Τον ξεχώρισα γιατί γράφει ενυπόγραφα

ΝΚ γιατί γράφει ενυπόγραφα και γιατί οι κυριακάτικες εφημερίδες αναφέρομαι στο ΒΗΜΑ και στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ανέφεραν ότι υπήρξε συμμετοχή του σε συσκέψεις που έγιναν στη ΝΔ προκειμένου να καθοριστεί η στάση της. Εκείνος διέψευδε τη συμμετοχή του, αλλά σε κάθε περίπτωση υπάρχει ζήτημα ότι ο Φ. Κρανιδιώτης που έχει στενή σχέση με τον Α. Σαμαρά βρίσκεται σε αυτό τον κύκλο των άτυπων συμβούλων.

Τζ. Μοσχολιου : Παρόλα αυτά όταν τον ρώτησαν αν είναι στενός συνεργάτης του Α. Σαμαρά σε ραδιοφωνική συνέντευξη, είπε ότι είμαι απλά ένας μέλος της Τ.Ο. Κορυδαλλού.

 

ΝΚ. Βρήκα λοιπόν ότι υπάρχουν κείμενα ενυπόγραφα, κείμενα που έχουν μονογραφή, υπάρχουν κείμενα που μου έδωσαν την εντύπωση ότι είναι απειλητικά – υπάρχει μια σκιά κατά της διαφορετικής άποψης. Νομίζω ότι είναι σ’ αυτό το κομμάτι που αναφέρονται οι βουλευτές της ΝΔ, και διαπίστωσα ότι υπάρχουν και πάρα πολλά κείμενα που στη φρασεολογία και τον τρόπο γραφής μου θυμίζουν γραφή του παλιού ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, είναι σα να απευθύνονται σε ένα κομματικό ακροατήριο με τον τρόπο που αναλύουν τα επιχειρήματα. Με πήγε πολλά χρόνια πίσω.

Α. Πανταλέων: Υπάρχουν και εξωλεκτικές παρεμβάσεις του ANTINEWS ας πούμε οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται δεν είναι τυχαίες. Με τη διαγραφή του Σ. Χατζηγάκη είδαμε να αναδημοσιεύεται σε κάθε κείμενο που τον αφορούσε αυτή η περίφημη φωτογραφία που χορεύει τσάμικο με τον Γ. Σουφλιά σε μια εκδήλωση κατασκευαστικής εταιρείας.

Τζ. Μοσχολιού : Όπως επίσης με κατασκευαστική εταιρεία είναι και σε ένα σκίτσο που συνοδεύει κείμενο για τον Λ. Παπαδήμο

ΝΚ :  Ο Λ Παπαδήμος κατακρεουργήθηκε από τα blog και ίσως στο ANTINEWS  πολύ λιγότερο σε σχέση με τα άλλα blog.

Να σας πω ότι είδα και μια επιστολή του Κ. Χατζή (υποψήφιος της ΟΝΝΕΔ) (ήταν μια από τις 50 υπογραφές που καλούσε τον Α. Σαμαρά να ηγηθεί της ΝΔ )   που λέει κάποια πράγματα. Για πρώτη φορά εμφανίζονται blog να έχουν άμεση αναφορά ή να συνδέονται με ένα κόμμα. Μεταξύ άλλων ο Κ. Χατζής μιλά για διαδικτυακούς υβριστές   του Α. Σαμαρά με τους οποίους συμφιλιώθηκε η ηγεσία της ΝΔ και τα οποία μετατράπηκαν σε ημιεπίσημα παραπολιτικά γραφεία τύπου και σε όργανα λάσπης χωρίς φίμωτρο. Εδώ προσωπικοί λογαριασμοί έρχονται στην επιφάνεια . Μου ηχεί δυσάρεστα ότι ένα κόμμα συνδέεται από κάποιους ανθρώπους απευθείας με blog.

Τζ. Μοσχολιού : Θα ήθελα να δώσουμε βαρύτητα και σε μια κατηγορία κειμένων ας πούμε επιστημονικής φαντασίας, σαν κείμενα που καταγράφουν ενδεχόμενα σενάρια και φαίνεται καθαρά ότι λειτουργούν εμπρηστικά ή τουλάχιστον σε μια κατεύθυνση αντίθετη από αυτή που είναι το επιθυμητό για το δημόσιο διάλογο για την ηρεμία στη χώρα.

Α. Πανταλέων  Στις 14 Νοεμβρίου διαβάσαμε ένα κείμενο στο ANTINEWS με τίτλο: 5 σενάρια καταστροφής της Κυβέρνησης Παπαδήμου. Έχει ένα επικάλυμμα σατιρικό και ξεκινά λέγοντας ότι κουκουλοφόροι θα πάνε στο βιβλιοπωλείο του Α. Γεωργιάδη με αποτέλεσμα ο Υφυπουργός να τα χώνει στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη   με  αποτέλεσμα τη καταστροφή της Κυβέρνησης. Σε αυτή τη λογική παρουσιάζει άλλα 4 σενάρια. Είναι στα όρια του χιούμορ, καθώς και η επιλογή των τίτλων είναι ένα θέμα π.χ.  Παπαδήμος ο κηπουρός και κάποια ερωτήματα όπως Λ. Παπαδήμος ο Πρωθυπουργός της εξόδου από το ευρώ;

Τζ. Μοσχολιού Και να πάμε και για το κόμμα, ένα πρόσφατο κείμενο αναρωτιέται Αν υπάρχει κάτι σάπιο στο βασίλειο της ΝΔ. (ανυπόγραφο )

ΝΚ: τη Κυριακή είχε αναρτηθεί ένα κείμενο με τίτλο ποιοι είμαστε και  έλεγε ότι ανήκει στους αναγνώστες του. .....

(Το antinews στο 16:45)

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ignoramus avatar
  Ignoramus 17/11/2011 11:48:44

  τα συμφεροντα και οι διαπλεκομενοι εχουν τρομοκρατηθει απο την ελευθερη παραθεση αποψεων. αυτο είναι όλο. ο μητσοτακισμος γκρεμιζεται οριστικα.

 2. Χαλκιδέος avatar
  Χαλκιδέος 17/11/2011 12:07:54

  Τι έγινε ; Τα κάναμε επάνω μας; Και εσείς ρε "έγκριτοι" δημοσιογράφοι που ούτε έναν λίβελο δεν μπορείτε να γράψετε σωστά, νομίζετε ότι αν τα βάλετε με το ANTINEWS και την blogόσφαιρα θα διαπρέψετε στο χώρο σας; Σας πληρώνουν οι δημότες Αθηναίων να κάνετε τις κουτσομπόλες απ' τα μικρόφωνα; Το ANTINEWS το στηρίζει ο λαός της Ελλάδας κι όχι συμφέροντα που θέλετε να ανακαλύψετε εκ παρθενογενέσεως. Τώρα μπορείτε να χωθείτε ξανά στις τρύπες σας!

 3. Ραβινος avatar
  Ραβινος 17/11/2011 12:24:23

  Τι ειναι τουτο παλι ?Τι τους ενοχλει το antinews?Μηπως η τεραστια απηχηση που εχει στους αναγνvστες του διαδικτυου λογω των εμπεριστατωμενων ,τεκμηριωμενων και υψηλου επιπεδου αρθρων και σχολιασμων που περιεχονται σ'αυτο ?Μηπως το οτι ειναι παντου σε ο,τι κινειται στην επικαιροτητα και κρατα ενημερους τους επισκεπτες του ?Ειναι ολα αυτα και κατι ακομα ενοχλουνται για το καινουργιο που ερχεται και το οποιο εκφραζει ο Σαμαρας γι'αυτο κτυπουν οπου βρεθουν και οπου σταθουν το antinews.Εμενα ενα πραγμα με καθησυχαζει για την ομαλη και απροσκοπτη πορεια του antinews στο νεο ειδησεογραφικο γιγνεσθαι το οτι δεν μπορουν να το πιασουν απο καπου {διαπλοκη ,υποκειμενικοτητα κλπ } γι'αυτο και η λυσσα τους ειδικα του ΔΗ.ΣΥ και της πατρονας του Ντορας .Πατριωτες εχουμε πολυ δρομο ακομη για το ξερριζωμα του καρκινωματος της διαπλοκης .Κουραγιο και δυναμη στο antinews !

 4. TopGunZ avatar
  TopGunZ 17/11/2011 12:34:59

  "Για πρώτη φορά εμφανίζονται blog να έχουν άμεση αναφορά ή να συνδέονται με ένα κόμμα."

  ΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Δηλαδή όλα τα παρτσακλά και οι εκτοξευτές λάσπης του διαδικτύου που έδρασαν ενάντια στον Καραμανλή και μετά βολευτήκανε σε θεσούλες (εκτός από τον ένα γνωστό αρχικορόιδο που δεν τον έβαλαν ούτε σε Τ.Ο. και μετά θυμήθηκε να κατακρίνει το ΠΑΣΟΚ) ήταν πούροι υποστηρικτές του σοσιαλιστικού ιδεώδους???

 5. ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΙΜΟΣ avatar
  ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΙΜΟΣ 17/11/2011 12:42:44

  Ακροαματικότητα του ΑΘΗΝΑ 984 σύμφωνα με τις τελέυταίες μετρήσεις ...0,3%!!!!
  Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Έβερτ έτσι που κατάντησαν το δημοτικό ραδιόφωνο της Αθήνας..Ιδού για το λόγο του αληθές http://greekradios.gr/radio_area_stats.asp?radio_area_id=1

 6. Tassos avatar
  Tassos 17/11/2011 12:43:30

  Αμ δεν είναι το μακρύ χέρι του Σαμαρα το antinews κα Μπακογιάννη. Το ΒΑΡΥ ΧΕΡΙ της βάσης της ΝΔ (και όχι μόνο) είναι.

  • sawas avatar
   sawas @ Tassos 17/11/2011 12:45:13

   :-)

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Tassos 17/11/2011 20:10:18

   Τάσο, έγραψες! Θα το λέω και θα σε μνημονεύω πάντα.

 7. Ignoramus avatar
  Ignoramus 17/11/2011 12:44:29

  τοσα αρθρα για τα παντα γραφει το αντινους σε ολα τα θεματα και μονο αυτα με την νεα διμοκρατια μονο προσεξαν οι εγγαθετοι δημοσιογραφοι του δημοτικου ραδιοφονου;

 8. Ignoramus avatar
  Ignoramus 17/11/2011 12:46:44

  ακροδεξια σταγονιδια ο ενας σταλινικα καταλοιπα ο αλλος θα μας τρελάνουν τελικα. αποφασιστε τι στο διαολο ειναι το αντινους ρε λεβεντες των πληρομενων μου μου ε

  • Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης avatar
   Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης @ Ignoramus 17/11/2011 14:10:03

   Ἀκροδεξιοὶ σταλινιστὲς - νέα νησίδα στὴν πολιτικὴ γεωγραφία!

 9. ΑΝΑΧΑΡΣΙΣ avatar
  ΑΝΑΧΑΡΣΙΣ 17/11/2011 12:59:36

  Και με το ΑΝΤΙ τα ιδια δεν γινοταν?

  • factorx avatar
   factorx @ ΑΝΑΧΑΡΣΙΣ 17/11/2011 13:09:31

   Το 1989 όταν βγήκε με εξώφυλλο "κυβέρνηση απατεώνων" οι ΠΑΣΟΚοι έκαιγαν αντίτυπα στο ... Σύνταγμα. Μετά ..."έκαψαν" τους συντελεστές του

 10. Νικήτας avatar
  Νικήτας 17/11/2011 13:08:17

  Είναι όντως τελειωμένοι. Ανούσιοι εντελώς. 'O,τι δεν ελέγχεται από την παράγκα τους φοβίζει γιατί είναι ανήσυχο και ελεύθερο. Τέτοια χαρακτηριστικά πάντα ξεβολέυουν τους έμμισθους κουτσομπόληδες (όχι δημοσιογράφους).

 11. Διογένης avatar
  Διογένης 17/11/2011 13:22:37

  Φυσικά και τους ενοχλεί το antinews... Θέλανε την κεφαλή του Λαζαρίδη επί πίνακι, διότι νόμιζαν ότι αυτός "ελέγχει" το antinews. Τώρα που ο Λαζαρίδης έγινε καλό παιδί και τους κάνει τα χατήρια και κατέστρεψε την αντιμνημονιακή πολιτική που με κόπο και πολύ αντίσταση είχε χτίσει ο Σαμαράς, ξαναγυρίζουν με λύσσα εναντίον του antinews. Δεν τους ενοχλεί το antinews, τους ενοχλεί που οι πολίτες έχουν βρει βήμα έκφρασης και η διαπλοκή έναν αδυσώπητο και ασυμφιλίωτο αντίπαλο.

  Τους ενοχλεί επίσης που υπάρχει ένα δημοσιογραφικό όργανο μεγάλης επιρροής, που κρατάει τη σημαία της μη συμμετοχής του Σαμαρά και της ΝΔ στην κυβέρνηση Παπαδήμου. Τους ενοχλεί ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αυτό.

  Δεν είναι όμως το antinews που τους ενοχλεί. Είναι αυτός ο απαίσιος λαός που παίρνει μαρκούτσι και γράφει. Και τα χώνει και κάνει ζυμώσεις και αποκτά βήμα έκφρασης. Και κάνει πολιτική και η πολιτική αυτή απειλεί τη διαπλοκή και τους εργοδότες τους. Και το σάπιο πολιτικό σύστημα.

  Δεν σας φταίει το antinews. Σας φταίμε όλοι εμείς.

  Και αν ακόμη αύριο καταστραφεί ή διαβρωθεί και υποχωρήσει το antinews, θα ξεπηδήσουν τότε πάρα πολλά καινούργια antinews από τη μπλογκόσφαιρα και το ελεύθερο Ίντερνετ.

  Οι μέρες τους τελειώνουν, αλλά δεν το έχουν καταλάβει ακόμη. Θα το καταλάβουν σύντομα.

 12. ΙΩΝΑΣ avatar
  ΙΩΝΑΣ 17/11/2011 13:24:46

  Οι κατηγορίες που απευθύνουν οι διάφοροι ...έγκριτοι δημοσιογράφοι και τα ...καλά λόγια της κυρίας Μπακογιάννη, αποτελούν για το ANTINEWS δικαίωση και ύψιστο τίτλο τιμής.

 13. Αυτόνομος avatar
  Αυτόνομος 17/11/2011 13:30:40

  Ένα άλλο συμπέρασμα από αυτά που διάβασα είναι ότι οι βουλευτές τρέμουν να μιλήσουν ανοιχτά για το antinews.... χα χα χααααα

  • Ignoramus avatar
   Ignoramus @ Αυτόνομος 17/11/2011 13:33:06

   φοβουνται μην εχουν την τυχη του τροτσκι αφου το αντινους ειναι σταλινικο αλλα παραληλα και ακροδεξιο

   • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
    Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Ignoramus 17/11/2011 20:11:51

    Εγώ, ρε παιδιά, βασικά Ολυμπιακός είμαι.

    • occultist avatar
     occultist @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 18/11/2011 01:18:00

     Μη στεναχωριέσαι Φαήλο, κανείς δεν είναι τέλειος. :)

 14. factorx avatar
  factorx 17/11/2011 13:37:36

  Για να δείτε πως αντιλαμβάνονται την δημοσιογραφία: Με πήρε προχθές μια κυριούλα από τον 9,84και με ρώτησε αν ήθελα να απαντήσω σε όσα λένε για το antinews βουλευτές.
  - ποιοί βουλευτές, την ρωτάω
  - ξέρετε δεν μπορω να πω ονόματα, μου απαντά
  - οπότε τι να βγω εγω να πω, να απαντώ σε ανωνύμους, της λεω
  - γιατί δεν θέλετε να μας μιλήσετε για εσας, μου ξαναλέει
  - ο,τι έχω να πω το λέω στο antinews, της είπα
  - ποιοί είστε, μου ξαναλέει, έχετε ταυτότητα;!!!!
  - αφού έχω τηλέφωνο έχω και ταυτότητα, της ξαναλέω. Και εν πάσει περιπτώσει αν θέλετε τόσο πολύ να μαθετε ποιοί είμαστε, απευθυνθείτε στην αρμόδια τηλεπικοινωνιακή αρχη όπου υπάρχουν ολα τα στοιχεία μας

  Με λίγα λόγια, δίνουν ένα μαρκούτσι σε διάφορες, τις αμολάνε και όποιον πάρει ο χάρος

  • sawas avatar
   sawas @ factorx 17/11/2011 14:03:24

   Τι σχέση έχει το άνω τηλεφώνημα με το antinews?

   Το: anti-investigative journalism

   • factorx avatar
    factorx @ sawas 17/11/2011 14:05:01

    ;;;;

    • sawas avatar
     sawas @ factorx 17/11/2011 14:16:36

     ...βίοι anti-θετοι

  • Tassos avatar
   Tassos @ factorx 17/11/2011 14:14:46

   Επρεπε να της έλεγες "είμαι αυτός που γκρέμισε τον Ανδρέα" για να αρχίσει να την σακκουλεύεται.

 15. Θ avatar
  Θ 17/11/2011 13:38:42

  Ήλθε η ώρα του ναυτικού?;

 16. Y. avatar
  Y. 17/11/2011 13:45:02

  Από τώρα και μέχρι τις 19/2, κανάλια, ΦΜ, Τύπος, διαδίκτυο, θα παίζουν και θα γράφουν για το πόσο κακό θα κάνει στη χώρα, να πλειοψηφίσει η ΝΔ
  Μητσοτακέϊκο, το όοολον μπατσόκ, κρατικοδίαιτοι, διαπλεκόμενοι, νταβατζήδες, λαμόγια, ρουφιάνοι, οσφυοκάμπτες, προσκυνημένοι, περιπλανώμενοι μαϊντανοί, εξ επαγγέλματος ψεύτες, κατα Φαήλο ντιντίδες, αργόσχολοι πολιτικοί, φασονατζήδες δημοσιογράφοι, θα τους βλέπουμε σε ημερήσια διάταξη (..ειδικά στα πρωϊνάδικα)
  Μη τρώτε τη παραμύθα τους. Είναι εγγεγραμμένοι σε πέϊρολ

 17. ΣΠΥΡΟΣ avatar
  ΣΠΥΡΟΣ 17/11/2011 14:21:18

  '' το μακρύ χέρι του Σαμαρικού περιβάλλοντος είναι το antinews'' . Δεν μας λέει η μαντάμ ποιά είναι τα μακριά χέρια του κόμματός της και του περιβόλλοντός της.Μήπως λέω μήπως είναι οι 5 νταβατζήδες; που τα βρήκε τόσα χρήματα και έχει νοικιάσει ένα κάρο μαγαζιά και μάλιστα σε κεντρικούς δρόμους;

 18. factorx avatar
  factorx 17/11/2011 14:30:00

  Οχι όλα, τα μισά στο ....ψυγείο

 19. Lewnidas avatar
  Lewnidas 17/11/2011 14:44:40

  είδες ρε "φακτορα" για να μου κόβεις αυτά που γράφω εν θερμό,"συριζαιους" θα μας είχαν βγάλει αν τα είχες αφήσει.

  αυτοί που φοβούνται είναι αυτοί που υπάρχουν ράμματα για την γούνα τους. αυτοί που τα διαπλεκόμενα τους παίζουν συνεχεια. όσο θα μας δίνετε βήμα καλά θα κάνουν να προσέχουν.

  "8υχτηκαν" για τον κύριο αγρογή! για τον "πασοκοπολιτικο" της νέας δημοκρατίας


  y.g. εγώ προτείνω να πάμε όλοι μαζί για καφέ στο κολωνάκι. το τι γέλιο έχουμε να ρίξουμε δεν λέγεται! να βγάλουμε και μια ομαδική φωτογραφία να μην μας ψάχνουν

  • factorx avatar
   factorx @ Lewnidas 17/11/2011 14:57:18

   Εγώ δεν κόβω τίποτα. Ο κ. Moderator το κάνει και του έκανα αυστηρές παρατηρήσεις. "Δεν φταιω εγώ" μου απάντησε, "είναι κάτι λέξεις κλειδιά που με εκνευρίζουν"

   • Lewnidas avatar
    Lewnidas @ factorx 17/11/2011 15:04:25

    ποίες είναι αυτές οι λεξούλες να της αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι?

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Lewnidas 17/11/2011 20:18:46

   Γουστάρω φωτογραφία! Να βγάλουμε μία όπως οι αναμνηστικές του Δημοτικού το '70. Καθήμενοι και όρθιοι. Όλοι κουρεμένοι με την ψιλή και μπροστά "φούντα". Τα κορίτσια, Αλλενάκι κλπ με ποδιά, κορδέλα κλπ, κι ο Φάκτορας όρθιος έξω αριστερά, με μαύρο κουστούμι, γυαλί πατομπούκαλο, και υπομύστακα τύπου Παπαχρήστου, ξέρετε, σαν φρενάρισμα από ποδήλατο. Κι από πάνω θα γράφει ΕΝΘΥΜΙΟΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 2011.

   • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
    Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 17/11/2011 20:21:39

    Λοιπόν, Φάκτορα, από σήμερα θα σε λέω "δάσκαλο".

    • factorx avatar
     factorx @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 17/11/2011 20:30:35

     Άμα θες μαθήματα, παιδί μου, ξεκινάμε με μια κόντρα στα λιμανάκια. Εγώ θα βγάλω το χιλιάρι το "Φου Ζου Ρου" κι εσύ θα προσπαθείς να με φτάσεις μέχρι να τρίζουν τα δόντια σου από τους κραδασμούς της χοντροκόλας Αμερικάνας που καβαλάς

     • αλλενάκι avatar
      αλλενάκι @ factorx 17/11/2011 20:35:21

      χα χα χα χα χα....!

     • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
      Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ factorx 17/11/2011 20:36:06

      Εμείς όμως και σε 20 χρόνια θα είμαστε γυαλιστεροί και θα δουλεύουμε ρολόϊ, κάνοντας τα τζάμια να τρέμουνε με τα ωστήρια, απολαμβάνοντας απλώς τη διαδρομή. Ένώ το σεσουάρ για τα μαλλιά που καβαλάς σε λίγα χρόνια θα έχει μαδήσει σαν το μαλλί της μαντάμ και θα καπνίζει σαν φουφού. If it ain't steel, it ain't real!

     • factorx avatar
      factorx @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 17/11/2011 21:45:35

      Με το αυτί στην άσφαλτο δεν θα πας όμως ποτέ

     • Lewnidas avatar
      Lewnidas @ factorx 17/11/2011 20:54:59

      αχ και ποσο γουσταρω να δω αυριο την ψηλο γκαμηλο να βγαινει να λεει "εκτος οτι ειναι ανεξελεκτοι και γραφουν οτι πιστευουν,εκτος οτι αφηνουν τον λαουτζικο να εκφραστει ελευθερα, προαγουν την νεολαια μας σε παρανομες ενεργιες οπως η κοντρες στα λιμανακια της βαρκιζας".

      επεισης θελω να τονισω οτι κια ακομη αποδειξη του οτι ειστε κνιτες ειναι η ενασχοληση με τα διτροχα! γιατι οι νοικοκοιραιοι κυκλοφορουμε μονο με τετρατροχα (

 20. Αφροδίτη avatar
  Αφροδίτη 17/11/2011 14:56:11

  Πρωτοφανής πράγματι η διαφημιστική καμπάνια του ντοροσταθμού!
  Αγαπητέ Φάκτορα, από όσα αντιλαμβάνομαι, θα πρέπει να ευχαριστήσεις θερμά για το θείο-δώρο πρωτίστως τη Θεοδώρα!
  Έχεις ακούσει για την παροιμία που κάποιος πάει για μαλλί και βγαίνει κουρεμένος; Το ΑΝΤΙ, ως πρόθεση, λειτουργεί και κάνει την ανατροπή στις "αγνές" προθέσεις, αυτών που σε "αγαπούν" σφόδρα!

 21. ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ avatar
  ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ 17/11/2011 15:01:09

  Κι εγώ δηλαδή -που γράφω ό,τι θέλω εδώ μέσα- είμαι το μακρύ χέρι του Σαμαρά;
  Αμ πες τα μας ντε κ.φάκτορα, έτσι να το πάρουμε κι επάνω μας.
  Θα κλάψουνε πράσινες μανούλες......

  Εν κατακλείδι: Μωραίνει Κύριος όν βούλεται απωλέσαι.

 22. Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης avatar
  Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης 17/11/2011 15:09:36

  Ἂ ρὲ Antinews... Τρομοκρατικὴ ὀργάνωση σὲ βγάλανε... "Φοβᾶμαι, δὲν μπορῶ νὰ μιλήσω γιὰ τὸ Antinews" δήλωσαν βουλευτὲς τοῦ κόμματος.

  Ἐπαναστατικὴ Ὀργάνωση "29 Νοέμβρη"

  • Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης avatar
   Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης @ Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης 17/11/2011 15:25:26

   Νὰ σημειωθεῖ ὅτι ἂν δὲ διαβάζω λάθος τὰ στοιχεῖα τῆς Alexa, τὸ Antinews εἶναι τὸ ΠΡΩΤΟ (α) ἀμιγῶς πολιτικὸ καὶ (β) μὴ ἀνῆκον σὲ κάποιο ἄλλο μέσο, ἔντυπο, ραδιοφωνικὸ κλπ. ΣΑΪΤ πανελλαδικῶς. Λογικὸ εἶναι νὰ ἐνοχλεῖ.

   ΥΓ "βρήκα λοιπόν ότι υπάρχουν κείμενα ενυπόγραφα, κείμενα που έχουν μονογραφή, "
   (Καλά, τὰ ξεφτέρια στὸ 984 ποὺ τόσο πολὺ μελέτησαν τὸ Ἄντινιουζ, οὔτε αὐτὸ δὲν κατάλαβαν, ὅτι συνήθως ἡ "μονογραφὴ" εἶναι τὰ ἀρχικὰ τῶν ψευδωνύμων τῶν τακτικῶν ἀρθρογράφων καὶ δὲν εἶναι... μονογραφὴ ἐλευθέρας βοσκῆς; Μ.Ο. ὁ Μικρὸς Ὀδυσσέας, Α.Ψ. ὁ Ἀριστερὸς Ψάλτης, S.A. ὁ Strange Attractor κλπ;;; Ποῦ νὰ πᾶς μὲ τέτοιο μυαλό!)

   • Genie avatar
    Genie @ Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης 19/11/2011 10:59:57

    Αυτον τον SA μου σύστησαν να διαβάζω και άρχισα να μπαίνω στο μπλογκ σας. Τώρα όμως φοβάμαι μη χαρακτηριστώ τρομοκράτισσα.

 23. Κώστας Σταματάκης avatar
  Κώστας Σταματάκης 17/11/2011 16:02:38

  Οι ανόητοι δημοσιογράφοι δεν έχουν καταλάβει ότι εδώ και πολύ καιρό με την εξάπλωση του Διαδικτύου ο χρόνος τους σιγά – σιγά τελειώνει. Το Διαδίκτυο επιτρέπει την αμφίδρομη, on line επικοινωνία, όπου ο παραλήπτης της πληροφορίας έχει τη δυνατότητα να εκφράζεται ελεύθερα, επικοινωνώντας την άποψη του με τον σχολιασμό των πληροφοριών που λαμβάνει.

  Το Διαδίκτυο φτιάχτηκε από ελεύθερους ανθρώπους για ελεύθερους ανθρώπους. Είχα την ευκαιρία να συμμετέχω στη εξέλιξη αυτής της συναρπαστικής ιστορίας από την προWWW εποχή των UUCP, BITNET, στα soc.culure.* του UNIX κλπ (προ 25ετίας), στη σημερινή της μορφή, με την ενσωμάτωση των δυνατοτήτων των τηλεπικοινωνιών στις τρομακτικές δυνατότητες των προσωπικών Η/Υ του σήμερα. Η εξέλιξη αυτή νομοτελειακά έχει ήδη αλλάξει τον τρόπο που επικοινωνούν οι άνθρωποι.

  Και το antinews με την τόση μεγάλη αναγνωσιμότητα, έχει φτιαχτεί από ελεύθερους ανθρώπους για ελεύθερους ανθρώπους. Η τόση μεγάλη αναγνωσιμότητα του είναι αποτέλεσμα της ελευθερίας που δίνει στους σχολιαστές του, να εκφρασθούν ελεύθερα, και στην αληθινή όχι μέσα από παραμορφωτικούς φακούς ενημέρωση που προσφέρει.

  Αυτό που φοβίζει το καθεστώς της διαπλοκής, που ελέγχει την ενημέρωση στην Ελλάδα αλλά και εκείνους που εξαρτώνται από την διαπλοκή, είναι ότι ο κόσμος έχει αντιληφθεί ότι τον δουλεύουν ψηλό γαζί και αναζητά εναλλακτικούς τρόπους ενημέρωσης που να τους εμπιστεύεται.

  Ένας τέτοιο μέσο Διαδικτυακής ενημέρωση είναι το antinews, από το οποίο χαίρομαι να αντλώ την καθημερινή μου ενημέρωση, αλλά και να μου κάνει την τιμή να περιλαμβάνει τα σχόλια μου στις αναρτήσεις του.

  Κώστας Σταματάκης, Ph.D.

 24. Theoprovlitos avatar
  Theoprovlitos 17/11/2011 16:03:44

  O 9.84 τίνος το μακρυ χέρι είναι;
  Του ΣΚΑΪ;

 25. daughter of mercy avatar
  daughter of mercy 17/11/2011 19:15:10

  ΜΑΚΡΙΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ANTINEWS :)

 26. Katsivelos avatar
  Katsivelos 18/11/2011 01:43:14

  Είναι τουλάχιστον γελοίοι αυτοί στον 9.84. Για τη μελαγχολική κυρία, ας μι μιλήσω καλύτερα. Το αντινιουζ εκφράζει την πατριωτική Ελλάδα, πρωτίστως και δευτερευόντως τη Νέα Δημοκρατία και τη βάση της. Όσο για το αν το αντινιουζ είναι το μακρύ χέρι του Αντώνη Σαμαρά, τι να πει κανείς; Έλεος με τις ανοησίες! Όσοι διαβάζουμε καθημερινά, ξέρουμε πως πάρα πολλές φορές οι συντάκτες του έχουν γράψει το α' και τελικά ο Σαμαράς κάνει το β'. Όπως π.χ. με τη μεταβατική κυβέρνηση. Είναι προφανές πως δεν υπάρχει καμία σύνδεση. Να τελειώνουμε με την παραπληροφόρηση των κρατικοδίαιτων της μελαγχολικής κυρίας.

 27. anideos avatar
  anideos 18/11/2011 02:05:24

  Ενοχλεις το καθεστος με το σαιτ Φακτορα.
  Απορω πως και σε αφηνουν ακομα ησυχο.
  Ενας απο τους πολλους αναγνωστες απ' το εξωτερικο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.