22/07/2009 12:45
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ευτυχώς που μας στηρίζουν οι ΗΠΑ, αλλιώς…..Στη «στενή συνεργασία» και την «ισχυρή και άρρηκτη φιλία» ΗΠΑ - Ελλάδας αναφέρθηκε ο Μπαράκ Ομπάμα κατά την τελετή επίδοσης των διαπιστευτηρίων του νέου Έλληνα πρέσβη στην Ουάσιγκτον, Βασίλη Κασκαρέλη. Οι δύο χώρες τόνισε ο αμερικανός πρόεδρος έχουν στενή συνεργασία σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος ως σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ και ως μέλη της ευρωατλαντικής κοινότητας.

Ο κ. Ομπάμα έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στον ρόλο της Ελλάδος ως προεδρεύουσας στον Οργανισμό για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη λέγοντας ότι «οι ΗΠΑ, ως μέλος του ΟΑΣΕ, είμαστε ευγνώμονες προς την Ελλάδα για την ικανότατη ηγεσία που ασκεί ως προεδρεύουσα χώρα του ΟΑΣΕ για το 2009». Ως γνωστόν πρόεδρος του ΟΑΣΑ αυτήν την περίοδο είναι η υπουργός Εξωτερικών κ. Μπακογιάννη

Στην προσφώνησή του ο κ. Κασκαρέλης, επιλογή της κ. Μπακογιάννη καλωσόρισε την ισχυρή στήριξη που παρέχουν οι ΗΠΑ στις προσπάθειες που αποσκοπούν σε δίκαιη, βιώσιμη και λειτουργική λύση στην Κύπρο και τις προσπάθειες για την επίτευξη κοινά αποδεκτής λύσης στο πρόβλημα της πΓΔΜ.

Φαντάσου δηλαδή να μην μας στήριζαν τι θα γινόταν.

Κατά τα άλλα, στηρίζει ο Ομπάμα τη …Ντόρα, ή δεν κατάλαβα καλά;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. anti.ΓΡΑΦΕΑΣ avatar
  anti.ΓΡΑΦΕΑΣ 22/07/2009 12:57:18

  Ευτυχώς που μας στηρίζουν οι ΗΠΑ, αλλιώς….. ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΜΑΣ.
  http://www.antinews.gr/?p=4940

 2. Μποτίλια στο πέλαγος avatar
  Μποτίλια στο πέλαγος 22/07/2009 12:58:08

  Ενώνοντας την φωνή μου με αυτήν του κ. Σημίτη, θέλω να ευχαριστήσω και εγώ τις ΗΠΑ για την βοήθεια που παρέχουν στην πατρίδα μου, υποσχόμενος στον πρόεδρό της ότι θα κάνω ότι μπορώ για να ανταποδώσω. Πριν από όλα με στόχο το γκρέμισμα της υπερεθνικής κανιβαλικής κλίκας που καταδυναστεύει τον λαόν των. Ο βαθύς ανθρωπισμός που αναβλύζει από το έργο των επιφανών τέκνων των ΗΠΑ, όπως του Αβραάμ Λίνκολν και του Τζων Στάινμπεκ θα αποτελούν πάντοτε πηγή και οδηγό έμπνευσης.

 3. Michael+ avatar
  Michael+ 24/07/2009 13:18:44

  Έξοδος από το ΝΑΤΟ,κλείσιμο της Σούδας,άνοιγμα Ρωσικής Βάσης στην Β.Ελλάδα και την Κρήτη και διωγμός όλων των φιλοαμερικάνων πολιτικών από την χώρα άμεσα!!!Ο Καραμανλής χάραξε ένα δρόμο που έπρεπε να τον είχαμε χαράξει χρόνια πριν,αποδείχθηκε ίοσως κατώτερος των περιστάσεων και δεν μπόρεσε να ελέγξει ούτε τις αντιδράσεις στο ίδιο του το κόμμα αλλά κάθε πολιτικός που στηρίζει ΉΠΑ (βλέπε Ντόρα και Γιωργάκης) είναι προδότης πολιτικός!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.