#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
15/08/2011 08:09
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ετοιμάζουν τους πράσινους συνδικαλιστές που θα αντιπαρατάξουν στον Σαμαρά

Έρχονται οι σκληροί αντιμνημονιακοί συνδικαλιστές

[caption id="attachment_117884" align="alignnone" width="600" caption="Φαβορί για την ηγεσία της ΑΔΕΔΥ φέρεται ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ, Δ. Μπράτης, και για την αντίστοιχη της ΓΣΕΕ ο «σκληρός» της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Ν. Φωτόπουλος."][/caption]

Ανακατατάξεις στην ΠΑΣΚΕ και αλλαγή φρουράς στην ηγεσία των δύο κορυφαίων συνδικαλιστικών οργανώσεων έρχονται μέσα στο 2011. Η οικονομική κρίση και το Μνημόνιο έχουν φέρει στα "άκρα" τη σχέση του κυβερνώντος κόμματος με την πάλαι ποτέ κραταιά συνδικαλιστική παράταξη. Ο υπουργός Επικρατείας Ηλ. Μόσιαλος δήλωσε πρόσφατα ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να τα βάλει με τις "σάρκες" της, εννοώντας τους πράσινους συνδικαλιστές που ανδρώθηκαν στα χρόνια της παντοδυναμίας του ΠΑΣΟΚ και αποτελούν τον ισχυρότερο μηχανισμό του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επικεφαλής των δύο κορυφαίων συνδικαλιστικών οργανώσεων της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, Γ. Παναγόπουλος και Σπ. Παπασπύρος για διαφορετικούς λόγους ο καθένας- ετοιμάζονται να αποχωρήσουν από την ενεργό δράση "ανοίγοντας" τον δρόμο στη νέα γενιά πράσινων στελεχών.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν παλαιά συνδικαλιστικά στελέχη της πράσινης παράταξης, ακόμα και σήμερα που δεν έχουν ξεχωρίσει τα στελέχη τα οποία θα αντικαταστήσουν τους επικεφαλής των δύο οργανώσεων, είναι βέβαιο ότι αυτοί που θα έρθουν θα είναι ακόμα "σκληρότεροι" στην αντιπαράθεσή τους με την κυβέρνηση.

Ως επικρατέστερος να διεκδικήσει τη θέση του προέδρου της ΑΔΕΔΥ από την ΠΑΣΚΕ φέρεται ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ Δ. Μπράτης, χωρίς να αποκλείονται και τα αουτσάιντερ, αφού το τοπίο δεν έχει ακόμα ξεκαθαριστεί. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας των καθηγητών έχει τη φήμη ήρεμου, αλλά δυναμικού συνδικαλιστή ο οποίος εκπροσωπεί τον κλάδο των χαμηλότερα αμειβόμενων δημοσίων υπαλλήλων Μετά την αποχώρηση του Σπ. Παπασπύρου, η ΠΑΣΚΕ στους δημοσίους υπαλλήλους θα δεχτεί ισχυρούς κλυδωνισμούς.

 Η ΓΣΕΕ εκπροσωπώντας ουσιαστικά το σύνολο των εργαζομένων στις ΔΕΚΟ έχει να αντιμετωπίσει εκτός από τις αποκρατικοποιήσεις σημαντικών επιχειρήσεων και το ενδεχόμενο απολύσεων από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γ. Παναγόπουλος ύστερα από δύο θητείες στη θέση του προέδρου προετοιμάζει την αποχώρησή του και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να προκηρυχτεί έκτακτο συνέδριο μέσα στο 2011 προκειμένου να εκλεγεί νέα διοίκηση.

Η επόμενη γενιά "πράσινων" συνδικαλιστών στη ΓΣΕΕ αναμένεται να σηκώσει περισσότερο τους τόνους του "αντιμνημονιακού αγώνα". Σύμφωνα με πληροφορίες, στελέχη της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ έχουν προτείνει στον πρόεδρο Ν. Φωτόπουλο να διεκδικήσει την προεδρία της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας.

Μνηστήρες για την ηγεσία της πράσινης συνδικαλιστικής παράταξης αναμένεται να είναι οι εξίσου δυναμικοί συνδικαλιστές Στάβυ Σαλουφάκου (πρόεδρος του ΕΚΑ), Βαγγέλης Μουτάφης (ΕΥΔΑΠ) και Φ. Θωμάς (ΕΛΤΑ). Στελέχη που γνωρίζουν καλά τον συνδικαλιστικό χώρο του ΠΑΣΟΚ αναφέρουν ότι η νέα γενιά στελεχών θα πλειοδοτεί για το ποιος εκφράζει καλύτερα την πολιτική ενάντια στο Μνημόνιο και στην κυβέρνηση.

 Δηλώνουν... βαθύ ΠΑΣΟΚ και καταφθάνουν με άγριες διαθέσεις

Το συνδικαλιστικό του ΠΑΣΟΚ θυμίζει κινούμενη άμμο: περιφερειακά στελέχη δηλώνουν ανοιχτά πλέον ότι δεν θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές ενώ το σύνολο της ΠΑΣΚΕ δεν συμφωνεί με την κίνηση των "πράσινων" συνδικαλιστών της ΠΟΕ ΟΤΑ που κατέθεσαν τις κομματικές τους ταυτότητες.

"Το ΠΑΣΟΚ είμαστε εμείς και όχι αυτοί που εφαρμόζουν την πολιτική του Μνημονίου" είναι η απάντηση σε αυτούς που τους ζητούν να αποχωρήσουν από το κυβερνών κόμμα.

Οι ιστορικοί και πολιτικοί δεσμοί που έχουν αναπτυχθεί στην ΠΑΣΚΕ με την πάροδο του χρόνου έχουν σφυρηλατήσει τα χαρακτηριστικά μιας συνδικαλιστικής παράταξης που παραμένει ενωμένη ακόμα και κάτω από αντίξοες συνθήκες. Η νέα γενιά συνδικαλιστών ανήκουν στην πλειονότητά τους σε αυτό που ονομάζεται "βαθύ" ΠΑΣΟΚ και έρχονται στην ηγεσία της συνδικαλιστικής παράταξης με "άγριες" διαθέσεις.

"Εχουν σπάσει οι παραδοσιακοί δεσμοί της ΠΑΣΚΕ με το ΠΑΣΟΚ, αφού η πολιτική της κυβέρνησης χτυπά τον πυρήνα των βασικών μας διεκδικήσεων" αναφέρει υψηλόβαθμο συνδικαλιστικό στέλεχος της ΠΑΣΚΕ και συμπληρώνει ότι "αποδείξαμε πως δεν κάνουμε κυβερνητικό συνδικαλισμό, γι' αυτό και έχουμε ακόμα την αποδοχή του κόσμου". Οι ΠΑΣΚίτες συμφωνούν πως το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές και ανακατατάξεις όχι μόνο στην παράταξη, αλλά και στον συνδικαλισμό έτσι όπως τον γνωρίσαμε στη χώρα μέχρι σήμερα.

 ΕΘΝΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Anonymous avatar
  Anonymous 15/08/2011 08:22:18

  Είμαστε οι Ανώνυμοι. Γνωρίζουμε την διαφθορά των κυβερνήσεων του κόσμου και την απάθειά τους για τις ανθρώπινες ζωές για το χρήμα. Γνωρίζουμε για τις προσπάθειές τους να συγκαλύψουν τις ειδήσεις για την επανάσταση, για να μας κρατήσουν σκλάβους του τωρινού συστήματος. Είμαστε οι Ανώνυμοι, κηρύττουμε πόλεμο στο διεφθαρμένο σύστημα. Λάβε μέρος στο "The Plan" για να αποκαταστήσεις την ελευθερία και τα δικαιώματά σου. Είσαι άνθρωπος, η ζωή σου έχει αξία.
  Είμαστε οι Ανώνυμοι, είμαστε Λεγεώνα, δεν ξεχνάμε την διαφθορά , δεν συγχωρούμε την προσπάθια άρσης της ανωνημίας στα blogs. Να μας περιμένετε!
  http://www.whatis-theplan.org

 2. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 15/08/2011 08:29:11

  Τα είχαμε προβλέψει έγκαιρα:
  h--p://www.antinews.gr/2009/09/21/15303/

 3. Orestios avatar
  Orestios 15/08/2011 08:35:13

  Που είναι εξαφανισμένα τα παιδιά ως τώρα?
  Στηρίζουν τον γιόκα του Ανδρέα?
  Θα γελάσει κι το παρδαλό κατσίκι από τις σοσιαλιστικές μπαρούφες.
  Και μην ξεχάσετε στη ΝΔ να είστε απολογητικοί και πάνω απ' όλα ενοχικοί και φοβικοί.

 4. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 15/08/2011 08:48:42

  Ο Μπράτης ήταν πρόεδρος της ΔΟΕ..κι εκφραστής, όχι συνδικαλιστής, της κυβερνητικής πολιτικής του Πασόκ..

 5. ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ avatar
  ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ 15/08/2011 09:04:44

  ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ- ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΝΕ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ
  ΣΥΜΒΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΕΥΘΗΝΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ- ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΟΒΡΑΚΑ.
  ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.-

  • mike avatar
   mike @ ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ 15/08/2011 10:39:00

   +100000000000000000000

 6. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 15/08/2011 09:06:01

  Tιτλος αρθρου : Ετοιμαζουν τους συνδικαλιστες που θα αντιπαραταξουν στο Σαμαρα.
  Υποτιτλος : Ερχονται οι σκληροι αντιμνημονιακοι συνδικαλιστες.
  Απορια αδαους : Αφου και ο Σαμαρας ειναι αντιμνημονιακος τοτε γιατι οι σκληροι αντιμνημονιακοι θα ειναι εναντιον του;
  Η αληθεια : Αντιμνημονιακος σκετο δεν σημαινει τιποτα αν δεν καθορισθει απο ποια πλευρα ειναι αντιθετος καποιος στο μνημονιο και ποια ειναι η εναλλακτικη οικονομικη πολιτικη του.
  Προσωπικα ειμαι υπερ της πολιτικης Σαμαρα στο δημοσιο τομεα και τις ιδιωτικοποιησεις.Αλλα οι "σκληροι αντιμνημονιακοι" δεν ειναι.

 7. spiros avatar
  spiros 15/08/2011 09:19:55

  Μιά σημαντική διόρθωση. Ο κ. Μπράτης είναι πρόεδρος της ΔΟΕ και όχι της ΟΛΜΕ. Μήπως στο έθνος έχουν μπλέξει τα μπούτια τους;

 8. PANAYIOTIS avatar
  PANAYIOTIS 15/08/2011 10:04:00

  RE NA MHN PETYXAINO KANENA APO AYTA TA "PALIKARIA" EXO? POU KRYVONTAI?

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ PANAYIOTIS 15/08/2011 10:07:27

   Δοκίμασες το Κολωνάκι;

 9. Komis Montechristo avatar
  Komis Montechristo 15/08/2011 10:16:38

  Πρώτα απ'όλα,χρόνια πολλά σε όλους και πάνω απ'όλα υγεία.Το ΠαΣοΚ,βλέποντας πως σε λίγο καιρό θα βρεθεί στην αντιπολίτευση,αρχίζει και προετοιμάζεται στο πως θ'αντιμετωπίσει τη ΝΔ,όταν εκείνη είναι στη κυβέρνηση.Και φυσικά,όλους αυτούς που αναφέρει το αρχικό κείμενο,θα τους δούμε στη πρώτη γραμμή σκληρής αντιπολίτευσης.ΤΩΡΑ,ΟΜΩΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;Γιατί κρύβονται;Για να μην δυσαρεστήσουν τους πολιτικούς τους φίλους;Ποιος έχει ξεχάσει τον Μπράτη,το φθινόπωρο του 2006 που αντιπολιτευόταν σκληρά τη κυβέρνηση Καραμανλή και εισηγούταν πολυήμερες απεργίες για τα 103 ευρώ,του υπόλοιπου των 176 ευρώ;Ποιος θα ξεχάσει τους πύρινους λόγους συνδικαλιστών του ΠαΣοΚ εναντίον της ''επάρατης δεξιάς'';ΤΩΡΑ,ΑΧΝΑ δεν βγάζουν που η πατρίδα ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ και ΠΥΡΠΟΛΕΙΤΑΙ το σύμπαν...Η ΝΔ,ας προετοιμαστεί από τώρα,διότι το ΙΔΙΟ σκηνικό θα δούμε πάλι...Και το κυριότερο,ΑΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ πως οι πράσινοι συνδικαλιστές ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.Σκοπός τους είναι η κυβέρνηση Σαμαρά ν'αποτελέσει παρένθεση.Πάνω απ'όλα,γι'αυτούς,το κόμμα τους.Και κάτι τελευταίο.Το ΠαΣοΚ παραμένει ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟ,ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟ...Η Νέα Δημοκρατία,ας έχει στο νου της όλα αυτά.....

  • ΕΥΑ avatar
   ΕΥΑ @ Komis Montechristo 15/08/2011 10:22:45

   Κόμη
   έτσι! 40 μέρες απεργία γιατί θα δινόταν το επίδομα σε τρεις δόσεις! Τώρα;;;;
   Θέλουν προφανώς να μαζέψουν τους δυσαρεστημένους πασοκτζήδες..
   Χρόνια πολλά

   • Komis Montechristo avatar
    Komis Montechristo @ ΕΥΑ 15/08/2011 12:56:35

    Εύα,σαν τώρα τα θυμάμαι...Όπως και πολλά άλλα είτε το ΠαΣοΚ ήταν κυβέρνηση είτε αντιπολίτευση...ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ και ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΛΑ εδώ και πάρα πολλά χρόνια.....

 10. Αμυδρός avatar
  Αμυδρός 15/08/2011 10:19:26

  Μάλιστα, έρχονται οι ξεπουλημένοι να αντικαταστήσουν τους πουλημένους. Μια ζωή έτσι είναι το ΠΑΣΟΚ και οι συνδικαλιστές του: Μεγάλα λόγια, φαμφάρες, απειλές, υψωμένες γροθιές, μαύρες σημαίες και ταυτόχρονα κάτω από το τραπέζι συνδιαλλαγή και ότι πει το κόμμα. Με αυτούς, η περιουσία των Ελλήνων δεν θα ξεπουληθεί απλώς, θα χαριστεί.

 11. Υψηλάντης avatar
  Υψηλάντης 15/08/2011 10:21:30

  Αυτοί είναι συνδικαλστές...!!!!!χαχα
  Δεν φοβάται ο Σαμαράς συνδικαλιστές τέτοιου βεληνεκούς..

 12. Nικος avatar
  Nικος 15/08/2011 10:37:42

  Τα λαμογια της ΠΑΣΚΕ ειναι οτι χειροτερο υπηρξε τις τελευταιες δεκαετιες.Σκεφτητε οτι ενα τετοιο αρχιλαμογιο με την ΠΑΣΚΕ-ΟΤΕ ελεγχει επι δεκαετιες μεχρι και το ελληνικο μπασκετ!!!!!οπου σχεδον τα μισα μελη του συμβουλιου του ειναι συνταξιουχη στελεχη πασκε-οτε!!!!!

 13. armagedon avatar
  armagedon 15/08/2011 10:39:52

  ΜΟΝΟ 3,5 ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΑΥΞΗΣΗ ΔΙΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ...ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ,ΕΘΝΟΣ,ΜΕΓΚΑ ΧΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ,ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΜΕ ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΟΥΜΕ

 14. FOTZIO avatar
  FOTZIO 15/08/2011 10:46:58

  ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΕΛΕΧΗ....ΕΝΩ Ο Κος ΜΑΝΩΛΗΣ και η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥΛΑΓΕ ΜΑΓΚΙΕΣ.
  ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΝΕWS ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ (ΔΙΚΑΙΩΣ)ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΠΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ

 15. EΛΛΗΝΑΣ avatar
  EΛΛΗΝΑΣ 15/08/2011 11:11:05

  Διακρίνω και μια χοντρή πατάτα στο άρθρο : ο Μπράτης ήταν πρόεδρος της Δ.Ο.Ε. (Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος) και τώρα είναι αιρετός στο Κ.Υ.Σ.Π.Ε. (Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης). Ποτέ δεν υπήρξε πρόεδρος των Καθηγητών Μέσης Εκπαίδευσης (Ο.Λ.Μ.Ε.) αφού είναι δάσκαλος και όχι καθηγητής. Τυγχάνω εκ των έσω .....

  • ΕΥΑ avatar
   ΕΥΑ @ EΛΛΗΝΑΣ 15/08/2011 11:18:05

   Και η σύζυγός του επιμορφώτρια επιμορφωτών ΜΠΕ....Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει...

 16. Dee Jay Stelios avatar
  Dee Jay Stelios 15/08/2011 11:36:20

  H κατάρα των εργαζομένων είναι αυτά τα κοράκια που εκπροσωπούν τον εαυτό τους και τους κολλήτους τους.Κανένας δεν θα πρέπει να βρίσκεται μαζί τους στις πορείες.Μόνο να χάσει θα έχει.....

 17. Enzo avatar
  Enzo 15/08/2011 12:26:19

  Τελευταια ευκαιρία για τον Σαμαρά και για όλους μας η ΔΕΘ.
  Να βγει και να τους σβήσει όλους.

 18. rs avatar
  rs 15/08/2011 12:34:01

  Καλά η ΝΔ και ο Σαμαράς ενάντίον του μνημονίου δεν είναι; Άρα σύμμαχοι μάλλον είναι! Ή όχι! Μπέρδεμα!

  • ΓΙΑΝΝΑ avatar
   ΓΙΑΝΝΑ @ rs 16/08/2011 11:45:00

   rs
   η διαφορά είναι μεγάλη και οφθαλμοφανής. Ο Σαμαράς είναι αντιμνημονιακός ενώ τα πράσινα λαμόγια είναι τόσο αντιμνημονιακά όσο ήταν και ο Παντελής Οικονόμου μέχρι να γίνει υπουργός αυτής της πουλημένης κυβέρνησης.

 19. Αυτόνομος avatar
  Αυτόνομος 15/08/2011 12:39:28

  Ψαρεύεις στα θολά νορά ντοράκι rs, ε; Και η κουτσή Μαρία (της πιάτσας) ξέρει οτι το βαθύ σύστημα ΠΑΣΟΚ περιμένει στην γωνία τον Σαμαρά. Και ότι παρακαλάνε να του παραδώσει την εξουσία και την καυτή πατάτα ο ΓΑΠ. Αν δεν ξηλωθεί το παρακράτος του ΠΑΣΟΚ ο Σαμαράς πρέπει να συνεχίσει να πετάει την μπάλα στην εξέδρα και να περιμένει. Μόνο ένας αφελής θα έπαιρνε την εξουσία στις σημερινές συνθήκες

 20. Enzo avatar
  Enzo 15/08/2011 12:46:57

  Αυτόνομε αυτές οι σκέψεις μας φάγανε.
  Εδω η Ελλάδα πεθαίνει

 21. Αυτόνομος avatar
  Αυτόνομος 15/08/2011 13:01:38

  Enzo, σου το έχουν ξαναπεί εδώ μέσα. Δεν ξέρω αν συμβαίνει εν τη αφελεία σου, αλλά με τα δήθεν επαναστατικά που γράφεις - ίδια με αυτά που λένε κάποιοι κατακαημένοι βουλευτές της ΝΔ με βιλάρες και πλούσιους μπαμπάδες που την είδαν υπερπατριώτες - υπονομεύεις σταθερά τον Σαμαρά. Ποιος δίνει σημασία βέβαια, αλλά για να μαθαίνεις: Το βαθύ ΠΑΣΟΚ θέλει όσο γίνεται πιο γρήγορα εκλογές για να φορτώσει την καυτή πατάτα στον Σαμαρά. Πότε νομίζεις οτι θας πετάξουν έξω απο την ΕΟΚ; Επι του φιλικούς τους ΠΑΣΟΚ, ή επί της εχθρικής τους ΝΔ;

 22. Enzo avatar
  Enzo 15/08/2011 13:10:08

  Με αυτο το σκεπτικό ας αφήσουμε το ΠΑΣΟΚ να συνεχίζει να κυβερνα.
  Έρχεται η ώρα που θα τα βάλεις με τον γύπα που σου τρώει τα σωθικά αλλιώς θα είσαι μια ζωη δεσμωτης

  • Αυτόνομος avatar
   Αυτόνομος @ Enzo 15/08/2011 14:04:38

   Οχι μεγάλε, δεν το αφήσαμε εμείς το ΠΑΣΟΚ να κυβερνά, ούτε ο Σαμαράς. Κάτι καραμανλήδες και κάτι δεξιούληδες του γλυκού νερού το αφήσαν. και δεν θα θυσιασθεί ο Σαμαράς για την στημένη "αγωνία" κάποιων που θέλουν να ξεμπερδεύουν μαζί του. Σας πήραμε χαμπάρι πια

 23. ΠΡΟΣΛΑΛΙΑ avatar
  ΠΡΟΣΛΑΛΙΑ 15/08/2011 14:36:24

  Απορώ πως ένας συντάκτης του "Έθνους" έχει τόσο κακή πληροφόρηση και παρουσιάζει τον Μπράτη πρώην της ΔΟΕ (των δασκάλων) και όχι της ΟΛΜΕ (των καθηγητλων). Εκτός και αν η στόχευση του άρθρου είναι αλλού και όλα τα άλλα είναι για το γέμισμα και τη σοβαροφάνεια.
  Δείτε:
  Η «θεσμική ηθική» των συνδικαλιστών και των κινημάτων (http://proslalia.blogspot.com/2011/02/blog-post_6374.html)
  Όποιος σχεδιάζει... ύπουλα, σχεδιάζει καλά. (http://proslalia.blogspot.com/2011/06/blog-post_2863.html)

 24. Enzo avatar
  Enzo 15/08/2011 17:55:19

  Αυτο είναι το θέμα, ότι δεν πήρες χαμπάρι τίποτα και κανέναν.
  Ότι να ναι λες

 25. Γιάννης avatar
  Γιάννης 15/08/2011 18:02:15

  Παρατήρηση: Ο Μπράτης ΚΑΜΙΑ σχέση δεν έχει με την ΟΛΜΕ. Είναι της Πρωτοβάθμιας αιρετός, καλό είναι ο αρθρογράφος να είναι λίγο προσεκτικός.

 26. Aris lalidis avatar
  Aris lalidis 15/08/2011 18:29:46

  O Mπρατης αντιμνημονιακος !
  χα χα χα χα χα χα.....
  Μεχρι το μεδουλι ποτισμενος με τα " ναματα " της Νεας Ταξης Πραγματων.

 27. ΣΤΕΡΕΟΕΛΛΑΔΙΤΗΣ ΔΑΚΙΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ avatar
  ΣΤΕΡΕΟΕΛΛΑΔΙΤΗΣ ΔΑΚΙΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ 16/08/2011 18:48:40

  Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΜΠΡΑΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΕΙΔΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΥΠΕΠΘ ΤΟΤΕ Κ. ΡΑΜΜΑ ΟΤΑΝ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΦΩΝΟΥΣΕ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2008 (ΑΝ ΕΝΘΥΜΟΥΜΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΤΟΣ) "ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΟΛΜΕ..." ΕΠΤΑ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΑΠΕΚΑΛΕΣΕ ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΛΜΕ...! Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΛΜΕ ΛΕΓΕΤΑΙ Ν. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ Δ.Ο.Ε. ΜΑΝΤΑΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ. Ε ΡΕ! ΤΙ ΚΟΥΝΑΓΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗ ΣΑΡΜΑΝΙΤΣΑ ΤΟΥ ΥΠΟΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΝΙΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΣΒΕΣΤΗ...!!!!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.