#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
24/03/2010 17:24
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Εσωτερική διπλωματίαΟ Γιώργος Καρατζαφέρης,  την προηγούμενη εβδομάδα, συναντήθηκε  με τον κ. Μητσοτάκη. Πολιτικό του τέκνο είναι, δικαιολογείται να προστρέχει στις  συμβουλές του.

Ο  κ. Μητσοτάκη, εν συνεχεία, εμφανίστηκε  στο κανάλι του πάλαι ποτέ άσπονδου εχθρού του κ. Αλαφούζου, που πρωταγωνίστησε στην πτώση του, και έκανε τις γνωστές εκτιμήσεις και προβλέψεις του. (Να υπενθυμίσω ότι το συγκρότημα αυτό ενθέρμως είχε ταχθεί παρά τω πλευρώ της κας. Μπακογιάννη)

 Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ,  κάπου ενδιαμέσως, συναντήθηκε και με τον Υπουργό  Εθνικής Αμύνης κ. Βενιζέλο και έκανε εκείνη την περίφημη δήλωση  για τους δυο ευφυείς που βρίσκονται σε καίρια πόστα. (για αυτό και οι τουρκικές…κρουαζιέρες στο Αιγαίο)

 Τη Δευτέρα στη Βουλή, ο κ. Καρατζαφέρης, για μια ακόμα φορά,

ξιφούλκισε κατά της Ν.Δ. και του κ. Σαμαρά.

 Σήμερα ο κ. Καρατζαφέρης, συναντήθηκε  με τον κ. Σημίτη. Μετά τη συνάντηση,   σε  δηλώσεις του, είπε ότι  « Έμεινα ικανοποιημένος από τη συνάντηση .  Ο  κ. Σημίτης έχει ξεκάθαρες σκέψεις και ιδέες και αποτελεί μια εφεδρεία. Μπορεί να προσκληθεί για να πει την άποψή του και μπορεί να  συμβάλλει με τις γνώσεις του στην επίλυση του προβλήματος που αντιμετωπίζει η χώρα. Ο κ. Σημίτης ήταν και παραμένει μια σοβαρή υπόσταση για την Ελλάδα».

Εγώ ως  καχύποπτος, απλώς να υπενθυμίσω εκείνη την Κυβέρνηση εθνικής ενότητας που είχε …σχηματίσει από τηλεοράσεως ο  κ. Μητσοτάκης με τον κ. Σημίτη Αντιπρόεδρο και  τον κ. Παπαδόπουλο υπουργό Οικονομικών.   Στην οποία κυβέρνηση κανένα στέλεχος της  Ν.Δ. δεν κρίθηκε άξιο να συμμετάσχει ούτε σε δευτεροκλασάτο υπουργείο!

 Αρχίζω πλέον να σκέφτομαι φανερά:

Αυτή η κινητικότητα του κ. Καρατζαφέρη,  οφείλεται στην  ακατανίκητη έλξη  του για προβολή ή υποκρύπτει και κάτι άλλο;

 Πρόκειται δηλαδή,  για  απλές  κινήσεις δημοσίων  σχέσεων προς ενίσχυση του πολιτικού του προφίλ;

 Μήπως,  κάποιοι, κάτι σχεδιάζουν στα παρασκήνια;

 Μήπως ετοιμάζονται εναλλακτικά σενάρια για την περίπτωση που το plan A αποτύχει;

 Θα ρωτήσετε: Καλά,  διάλεξαν τον κ. Καρατζαφέρη να κάνει τον ταχυδρόμο;

 Θα σας απαντήσω ότι τα πιο απίθανα πράγματα, λέγονται από τους πλέον απίθανους ανθρώπους!  Και αποκτούν τη δέουσα σοβαρότητα, όταν γίνουν κοινός τόπος των πολλών.

 Υπάρχει και η άλλη εκδοχή: Μήπως ο κ. Καρατζαφέρης, λειτουργώντας ως εντολοδόχος, απλώς «καίει» τα «χαρτιά» και τα μη επιθυμητά εναλλακτικά σενάρια;  

 Για να κάνω πιο ενδιαφέρον το παρασκήνιο:  αν παρακολουθείτε προσεχτικά τις φιλοκυβερνητικές εφημερίδες όλο και περισσότερο θα ανακαλύπτετε …πονηρά πρωτοσέλιδα («Μερεμέτια το φορολογικό» έγραψε η μια, κατάλογο διαφωνούντων με την οικονομική πολιτική υπουργούς, φιλοξενεί σήμερα  η άλλη). Ο κ. Παναγιωτακόπουλος την περασμένη Κυριακή, αποδόμησε πλήρως την κυβερνητική πολιτική. Ακόμα και οι κ.κ. Παπουτσής και Σκανδαλίδης, παρά τις αναδιπλώσεις, δεν πήραν πίσω την ουσία των αρχικών τους δηλώσεων.

 Πού θέλεις να καταλήξεις; Ευλόγως θα ρωτήσετε.

 Δεν ξέρω ακόμα!

 Απλώς όλα αυτά δε μου φαίνονται τυχαία και αθώα!

 Υ.Γ.

Ο κ. Καρατζαφέρης εξέφρασε την επιθυμία να συναντηθεί και με τον κ. Καραμανλή! Περιμένω με ενδιαφέρον την απάντηση του.

 Αδέξιος Δεξιός

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Γιώργος avatar
  Γιώργος 24/03/2010 18:42:59

  Δεν πιστεύω ο Καραμανλής να καταδεχτεί να συναντηθεί μ' αυτόν τον αγράμματο πολιτικό αγύρτη.
  Υπερκομματικό κεντρώο προφίλ χτίζει ο Καρατζαφέρης και γι αυτό χρειάζεται και την νομιμοποίηση του Καραμανλή, τον οποίο τον εξύβριζε με σκαιότατο τρόπο ως τις 4 Οκτωβρίου. Τι για σατέν και γαλλίδες νταντάδες, ότι δεν έχει δουλέψει ποτέ του, κτλ;
  Ποιός τ έλεγε αυτά; αυτός που δεν έχει ούτε ένα πτυχίο.

  • Άφατος avatar
   Άφατος @ Γιώργος 24/03/2010 19:08:39

   Και καλά του έκανε ο Καρατζαφέρης. Με τους πολιτικούς απατεώνες που υπάρχουν ο Καρατζαφέρης μας πείραξε; Υπάρχουν πολλά ράμματα για τη γούνα του Καρατζαφέρη, αλλά με τον Κωστάκη τον Ράθυμο δεν έχει καμία σχέση.

  • Σπάρτακος avatar
   Σπάρτακος @ Γιώργος 24/03/2010 19:25:31

   Και η μυλωνού τον άντρα της,με τους πραματεθτάδες.......

 2. ΜΗΤΣΟΣ avatar
  ΜΗΤΣΟΣ 24/03/2010 18:47:46

  Μπερδεμένα μας τα λες και μπερδεμένα είναι.
  Αλλά αν βάλεις και στο τραπέζι κάτι έργα που ο Μπόμπολας δεν πήρε,την αγορά των υποβρυχίων που γέρνουν από το Βενιζέλο σε περίοδο λιτότητας για το οποίο όλοι κάναν τουμπεκί και τέλος την σκανδαλώδη και άκρως εκνευριστική σιωπή του Καραμανλή που τον βρίζουν οι πάντες και τον χλευάζουν τότε όντως κάτι πάει να γίνει.
  Ένα πάντως θεωρώ σίγουρο ότι οι μέρες του πασοκ τελειώνουν και η ανάγκη για αφύπνιση στη ΝΔ γίνεται ακόμη μεγαλύτερη.

 3. Γιώργος avatar
  Γιώργος 24/03/2010 19:17:01

  Δηλαδή μέσα στους πολιτικούς απατεώνες, άφατε, δεν περιλαμβάνεις τον Καρατζαφέρη; Γιατί εγώ τον θεωρώ τον ορισμό του.
  Αυτός δεν έλεγε ότι δεν θέλει καθόλου το όνομα Μακεδονία ή παραγωγό του επί Καραμανλή;
  Και τώρα, επί Παπανδρέου, το Βόρεια Μακεδονία δεν τον ενοχλεί και τόσο.

  • Άφατος avatar
   Άφατος @ Γιώργος 24/03/2010 21:23:15

   Επαναλαμβάνω ότι υπάρχουν πολλά ράμματα για τη γούνα του, αλλά ο Καρατζαφέρης έχει το ελαφρυντικό ότι δεν έχει κυβερνήσει μέχρι στιγμής. Αυτός παίρνει 5% και οι άλλοι 45%, μην βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος.

 4. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 24/03/2010 19:48:28

  Τις ίδιες υποψίες έχω κι εγώ αδέξιε δεξιέ. Σίγουρα προσπαθούν να βρουν εναλλακτική απέναντι στον ανίκανο ΓΑΠ. Το θέμα είναι αν θα προλάβουν τη χρεωκοπία ή όχι. Τι επιλογές υπάρχουν από εκεί και πέρα; Αν θελήσει να γαντζωθεί στην καρέκλα του ο ΓΑΠ, τότε πώς θα τον κουνήσουν; Υπάρχει και το προηγούμενο του 2007 που τους αποτρέπει από τέτοιες ιστορίες. Όμως αν σταματήσει η διαφημιστική δαπάνη στο σύνολο της οικονομίας και είναι για κλείσιμο τα κανάλια, τότε τι θα κάνουν; Θα καθήσουν να κοιτάζουν το ΓΑΠ;

  Για μένα, η πλήρης κατάρρευση είναι σχεδόν μονόδρομος, όσο δεν αλλάζει ο πρωθυπουργός και το ερώτημα είναι πόσους θα συμπαρασύρει μαζί του στην οδό της κατάρρευσης. Αν ελπίζω να συπμαρασύρει κάτι, αυτό είναι το "όλο ΠΑΣΟΚ", για να θυμηθούμε μια έκφραση του Ευάγγελου.

  • Σπάρτακος avatar
   Σπάρτακος @ Επώνυμος 24/03/2010 19:51:50

   ο οποίος Ευάγγελος,κακά τα ψέματα,δεν αξίζει τέτοια τύχη.Ας πρόσεχε όμως.

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ Επώνυμος 24/03/2010 21:07:13

   αγαπητέ zonitis, αν και μακρυά, μου φαίνεται πως είσαι πιο κοντά απ' όλους...

 5. zonitis avatar
  zonitis 24/03/2010 20:16:38

  Εγω παλι νομιζω πως προσπαθουν να βρουν λυση απεναντι στον Σαμαρα που τον βλεπουν να ερχεται. Νομιζω πως ετοιμαζουν ενα κομμα αχταρμα απο ολο το συνονθυλευμα που επισκεπτηκε και σκεφτεται να επισκεπτει ο Καρατζαφερης. Ενταξει, θα επισκεπτει και μερικα ατομα ετσι για προπετασμα καπνου...

 6. nasos avatar
  nasos 24/03/2010 21:01:08

  Βράχος στις θέσεις του ο Καρατζαφέρης,σήμερα έκανε δηλώσεις κατά της προσφυγής στο ΔΝΤ και υπέρ μιας Ευρωπαϊκής λύσης.
  Άυριο μπορεί να κάνει δηλώσεις υπέρ των λαθρομεταναστών,άβυσσος η ψυχή του γιού του Σανοπώλη.

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ nasos 24/03/2010 21:09:58

   πρόσεξες όμως πώς, όταν μιλούσε περί Σημίτη, κράταγε το βλέμμα καρφωμένο στο πάτωμα ? (μην τύχει και το αναζητήσει κανείς απ' τους δικούς του...) Αλήθεια, τι τους λέει μετά, κατ' ιδίαν ?

  • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ avatar
   ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ @ nasos 24/03/2010 21:16:02

   Τι τους λέει κατ'ιδίαν; Μην τ'όχετε και σίγουρο ότι τους βλέπει ακόμα.

  • «Κασσάνδρα» avatar
   «Κασσάνδρα» @ nasos 25/03/2010 00:33:41

   Καλά προχθές έλεγε να πάμε το άλλαξε και αυτό;;; έλεος.

 7. Αφροδίτη avatar
  Αφροδίτη 24/03/2010 22:27:34

  Αυτό που συμβαίνει με τον κ. Καρατζαφέρη και τη διπλωματική κινητικότητα που παρουσιάζει εσχάτως, μόνο τυχαίο δεν είναι! Σωστά το θέτει ως γρίφο ο αρθρογράφος και ακόμα πιο σωστά το προσεγγίζει καταθέτοντας τις «πονηρές» μα εύλογες σκέψεις του. Με αφορμή τις παράξενες αυτές εξελίξεις για τον πολύ κόσμο, θα τολμήσω να εκθέσω και τη δική μου εκδοχή.
  Πρώτον: Για τον κ. Καρατζαφέρη έχω εκφραστεί επανειλημμένα, στο φιλόξενο χώρο του Φάκτορα. Είναι άνθρωπος του επιτίμου που κόβει βόλτες σε όσους προσφάτως θυμήθηκε ο μέντοράς του ως εξαιρετικές προσωπικότητες, πολεμά λυσσαλέα τον Αντώνη Σαμαρά και προκαλεί εντάσεις με στόχο να βοηθήσει στην κατεύθυνση δημιουργίας οικουμενικής κυβέρνησης. Από ένα τέτοιο ενδεχόμενο πέραν του πρωταρχικού σκοπού, της επανόδου δηλαδή της «αγίας» οικογένειας στα πράγματα, προσδοκά και το δικό του γλύκισμα, γι αυτό και στηρίζει δυνατά την κυβέρνηση.Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια!
  Δεύτερον: Ο επίτιμος έχει και κρυφά στηρίγματα και είναι πασίγνωστα τα φιλογερμανικά του αισθήματα και οι ιδιαίτερες σχέσεις του με την χώρα αυτή του Βορρά. Λέγεται ότι ο Αείμνηστος ιδρυτής της Ν.Δ. τον ενέταξε το 78΄στο κόμμα του κατ’ απαίτηση των Γερμανών, στην προσπάθειά του τότε να πετύχει την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΟΚ. Γιατί να μην υποθέσω κι εγώ η αφελής, ότι η Μέρκελ μας σπρώχνει στο γκρεμό θέλοντας να υποθηκεύσει το μέλλον των παιδιών μας για να επαναφέρει "φίλους" στα κέντρα αποφάσεων, πέραν των όσων άλλων έχει βάλει στο μάτι;
  Τρίτον: Τα ΜΜΕ ασκούν την επιρροή τους αναλόγως των συμφερόντων τους και στηρίζουν συγκεκριμένες πολιτικές και πολιτικούς , με τους οποίους τα έχουν βρει ή τα βρίσκουν κατά καιρούς. Δεν είναι καθόλου μακρινή η περίοδος που προέβαλαν ως αδιαμφισβήτητη τη νίκη της Ντόρας, με τις σφυγμομετρήσεις που ανακοίνωναν κάθε βδομάδα! Κάποιοι μάλιστα την είχαν πάρει στην πλάτη τους κανονικά! Είναι τα ίδια ΜΜΕ που σήμερα φιλοξενούν με σκανδαλώδη συχνότητα τον επίτιμο καθώς και το ψυχοπαίδι του τον Καρατζαφέρη και είναι τα ίδια που πνίγουν την όποια φωνή κυβερνητικών βουλευτών κριτικάρει τα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης. Είναι δε τα ίδια μέσα που είχαν καταδικάσει σε πλήρη αφωνία τον Αντώνη Σαμαρά, λες και δεν είχε να πει τίποτα! Ακόμα και σήμερα που βράζει ο τόπος από την απόγνωση των πολιτών, παρουσιάζουν δημοσκοπήσεις που απαξιώνουν την προσπάθεια αναγέννησης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Πού τις κάνουν άραγε αυτές τις έρευνες, στην Αραβαντινού ή στα γραφεία του ΛΑΟΣ; Ο Καρατζαφέρης έχει πλέον αποκαλυφθεί, μένει να το δουν και όσοι κατά καιρούς τον στήριξαν.

 8. mara avatar
  mara 25/03/2010 00:36:01

  Ο Καρατζαφέρης? Τον ταχυδρόμο κάνει σίγουρα, (λές... και μπορεί να κάνει τίποτα άλλο)
  Το σίγουρο πάντως είναι πως όλη αυτή η "παρέα" με τα σούρτα-φέρτα, τελευταίως μάλλον βλέπουνε ότι βλέπουμε και όλοι εμείς που δεν είμαστε ενδιαφερόμενοι για εξουσία. Έναν Γιώργο Παπανδρέου που στην πραγματικότητα είναι Γιωργάκης... Όσο και να προσπαθούνε άπαντες να τον στηρίξουνε αντιλαμβάνονται πλέον, ότι όχι απλώς δεν "τραβάει", αλλά είναι και πολύ... μα πάρα πολύ

  Υ.Γ.
  (Οι βρωμοδουλειές... και οι προδοσίες, θέλουν εξαιρετικά "ταλαντούχα" άτομα. Δεν ήξεραν...? Δεν ρώταγαν...?)

 9. vladtzak avatar
  vladtzak 25/03/2010 00:44:33

  Για μενα ειναι θεμα χρονου το νεο κομμα της δρακουμελ-Μπακογιαννη. Και βαζω στοιχημα με οποιον θελει,οσα θελει...Θα κανει οτι εκανε και ο δρακουλας...και απο αποτυχημενος που δεν τον ηθελε κανεις, εγινε και πρωθυπουργος!!!

 10. werty avatar
  werty 25/03/2010 01:32:44

  Ο Καρατζαφέρης είναι εκείνος ο πολιτικός που μια φορά και ένα καιρό
  έλεγε το περίφημο ΚΟ-ΛΑ-ΣΗ. Και εξηγούσε Κοκαλης-Λαμπράκης-Σημίτης.
  Κατόπιν πήγε πρώτος και καλύτερος στην κηδεία του Λαμπράκη και του έπλασε το εγκώμιο. Τώρα επισκέπτεται τον Σημίτη και επίσης του πλέκει το εγκώμιο.

  Αποτελεί(αυτό το πολιτικό πρόσωπο) ένα δείγμα της πλήρους κατάπτωσης της πολιτικής και της φαλκιδευσής της από τα λεγόμενα διαπλεκόμενα.

  • Tassos avatar
   Tassos @ werty 25/03/2010 01:45:13

   Συμφωνώ με αυτά που γράφεις. Πρέπει να έχει σκυλιάσει που ο Σαμαράς δεν καταδέχεται να του μιλήσει. Οταν έρθει η ώρα των εκλογών θα τον αποψιλώσει.

  • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ avatar
   ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ @ werty 25/03/2010 08:07:37

   Τ'όχω ξαναγράψει,αλλά θα το ξαναδιατυπώσω.Οχι μόνο ο Σαμ,αλλά ούτε ο Καρ,πρέπει να τον δούνε.Τελεία και παύλα !

 11. mara avatar
  mara 25/03/2010 09:09:23

  Φυσικά και άρχισαν δειλά-δειλά... τα πονηρά δημοσιεύματα εναντίον του Γιωργάκη. Τέτοια ανικανότητα, τέτοια ασχετοσύνη δεν την περίμενε κανείς από τους "κυρίους" που τον προώθησαν λυσσαλέα.
  Τα κέντρα που δίνουν τις εντολές για τις "πληροφορίες" που θα μεταδώσουν όλα τα ΜΜΕ, χθές το βράδυ ξαφνικά και απρόσμενα, μετέδωσαν αυτό που ήδη έπρεπε να έχουν μεταδώσει (αν υπήρχε βέβαια ανεξαρτησία στην μετάδοση των ειδήσεων) "Τουρκική κορβέττα κάνει ...κρουαζιέρα στο Αιγαίο ανενόχλητη...." και όλα τα σχετικά που αφορούσαν το συγκεκριμένο θέμα. Πλήρες ρεπορτάζ όλα τα κανάλια.
  Αυτό δεν είναι πλήγμα για την κυβέρνηση???
  Τέτοιες ειδήσεις δεν έχουν συνηθίσει να τις θάβουν και ας γνωρίζουν ότι όλος ο κόσμος το έχει τούμπανο???
  Τί ακριβώς τώρα συμβαίνει...??? Εδώ είναι το ερώτημα.
  Αρχίζουν την "αποκαθήλωση" του ΓΑΠ??? ή μας προετοιμάζουν για κάτι άλλο.... ???(ενδεχομένως ένα ...μπάμ με την "γείτονα") ή και τα δύο μαζί???
  Έχουν πιάσει... όλοι δουλειά παρασκηνιακά, με μιά περίεργη... κινητοποίηση το τελευταίο διάστημα. Τί ετοιμάζουν??? Θα δείξει....
  Αλήθεια την δήλωση στήριξης των Ρώσων γιατί την έθαψαν οι πάντες????

  Υ.Γ
  Κοιτάχτε μην βρεθούνε τίποτα τρελλοί.... μέσα στην αναμπουμπούλα και τους δέσουν όλους μαζί....

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.