#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
14/01/2010 12:37
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Εσωκομματική κριτική στον Ραγκούση και για τον «Καλλικράτη»Κλειστή κομματική σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες στο ξενοδοχείο Κάραβελ, προκειμένου να ενημερώσει ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Ραγκούσης τους Δημάρχους και, γενικότερα, τους αιρετούς του Λεκανοπεδίου που πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ για το σχέδιο «Καλλικράτης». Η σύσκεψη που εξελίχθηκε σε έντονη σύγκρουση, αφού ο Υπουργός «τα άκουσε» από τους αυτοδιοικητικούς του κόμματός του για τις προχειρότητες και τα λάθη του Προγράμματος, ενώ δεν μπόρεσε να δώσει απαντήσεις ιδίως για το που θα βρει τους πόρους για να το χρηματοδοτήσει. Κατά την εισήγησή του οι παριστάμενοι τον διέκοπταν συνεχώς φωνάζοντας ότι δεν τους ενδιαφέρουν οι αοριστολογίες και τα αυτονόητα και ζητώντας να μάθουν για τα συγκεκριμένα σχέδια που υπάρχουν για τη χωροταξία. Ο Υπουργός όμως δεν έδωσε καμία τέτοια πληροφορία. Κάποιος μάλιστα χρησιμοποίησε κάμερα για να καταγράψει το κλίμα που επικρατούσε στην αίθουσα και δέχθηκε επίθεση από άλλους παρευρισκόμενους. Το αποτέλεσμα ήταν ότι ο κ. Ραγκούσης δεν μπόρεσε καν να ολοκληρώσει την ομιλία του, αποχώρησε εκνευρισμένος και η εκδήλωση διεκόπη κακήν κακώς. Για να δούμε τι τον περιμένει τη Δευτέρα στο Συνέδριο της ΚΕΔΚΕ…

ΣΧΟΛΙΑ

 1. «Κασσάνδρα» avatar
  «Κασσάνδρα» 14/01/2010 13:40:09

  . Η σύσκεψη που εξελίχθηκε σε έντονη σύγκρουση, αφού ο Υπουργός «τα άκουσε» από τους αυτοδιοικητικούς του κόμματός του για τις προχειρότητες και τα λάθη του Προγράμματος, ενώ δεν μπόρεσε να δώσει απαντήσεις ιδίως για το που θα βρει τους πόρους για να το χρηματοδοτήσει.

  Εδώ είναι το θέμα ε υπάρχουν και ανθρωποι μέσα στο ΠΑΣΟΚ που να βλέπουν τι να κάνουμε που ο Γιωργάκης και η παρέα του δεν έχουν πάρει πρέφα το τι γίνεται.

 2. Blimblomblim avatar
  Blimblomblim 14/01/2010 14:06:41

  Χρησιμοποίησε κάμερα για να καταγράψει το κλίμα... Σκεφτόμουν τις προάλλες ότι η πατέντα του Υπουργικό Live δεν χρησιμεύει τόσο για να δείξουμε στο πόπολο τη διαφάνεια, αλλά κυρίως για να κομπλάρει τους υπουργούς να μην μπορούν να εκφράσουν δημόσια τις διαφωνίες τους για οποιοδηποτε ζήτημα.

  • Orestios avatar
   Orestios @ Blimblomblim 14/01/2010 19:03:54

   Είδες που δεν τολμούν ΒΒΒ? Αυτό τί σου λέει? Μου θυμίζει πάντως την ανέξοδη προσπάθεια να εμφανιστούν διαφωνούντες εκεί που δεν υπάρχουν. Γιατί τί νόημα έχει να μαθαίνουμε ότι διαφώνησαν και όταν έρχεται η ώρα του υπουργικού συμβουλίου να κάνουν τίς κότες? Το υπουργικό συμβούλιο υποτίθεται πως είναι ο χώρος όπου γίνεται δημιουργικός διάλογος ακόμη και με διαφωνίες, όχι να διαβάζονται μονόλογοι και όλα να είναι εντάξει.

 3. Νίκος avatar
  Νίκος 14/01/2010 16:14:08

  Right on the money BBB, που λεμε στην "ανωτερη" γλωσσα του ΠΑ(ΣΟ)Κισταν.

 4. Orestios avatar
  Orestios 14/01/2010 18:59:59

  Τάχα κριτική και δήθεν επαναστατικότητα από ανθρώπους, που όταν έρθει ή ώρα θα ψηφίσουν ναι στο νομοσχέδιο. Παλιό το κόλπο του καλού και κακού μπάτσου από το ΠΑΣΟΚ.

 5. GEORGE avatar
  GEORGE 14/01/2010 22:57:18

  ΤΟ Αποτέλεσμα παση Θεού θα είναι μηδεν εις το πηλίκιο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.