22/11/2013 20:31
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ερασιτεχνισμοί της «ΔΤ» με θύμα τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά που άφησαν πάλι …άφωνο

Βουβό κινηματογράφο θύμιζε και πάλι η ζωντανή σύνδεση από τη Γερμανία για τη μετάδοση από τη «ΔΤ» του κύριου Καψή των επίσημων δηλώσεων του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, μετά τη συνάντησή του με τη Γερμανίδα Καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ.

Για λίγα δευτερόλεπτα, όσο δεν ακουγόταν ο Πρωθυπουργός, τα όσα έλεγε μεταφράζονταν πρώτα στα γερμανικά από τους διερμηνείς και στη συνέχεια στην ελληνική γλώσσα. Το πρόβλημα στη συνέχεια επιλύθηκε, ωστόσο για άλλη μια φορά η «ΔΤ» είχε κάνει το μικρό της θαύμα με θύμα τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. tpe avatar
  tpe 24/11/2013 10:10:11

  Την ίδια στιγμή, διαβάζουμε αλλού, πως στη Μυτιλήνη υπάρχει ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ραδιόφωνο (=παράνομο), που παίρνει συνεντεύξεις(!) από μέλη ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ. Και φυσικά το "κράτος" κάτι το αυτονόητο (για την Ελλάδα): Τίποτα.

  • Μιχάλης avatar
   Μιχάλης @ tpe 24/11/2013 15:59:30

   Το ραδιόφωνο αυτό δεν έχει άδεια, έτσι; Ενώ οι σταθμοί που εκπέμπουν πανελλαδικά έχουν. Και πώς την πήραν αγαπητέ; Έρποντας και γλείφοντας μήπως; Όλα πέτσινα και για το θεαθήναι είναι στο χώρο των ερτζιανών.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.