#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
11/10/2010 08:48
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Επιχείρηση αποπροσανατολισμού: «το βαθύ λαρύγγι»Όλη αυτή η υπόθεση με τον πρωθυπουργό που είπε ότι κυβερνά μια διεφθαρμένη χώρα είναι τόσο γελοία όσο και αποπροσανατολιστική. Εχει σημασία δηλαδή αν αυτός είναι ο Καραμανλής, ή ο Σημίτης, ή ο Παπανδρέου; Τόσα χρόνια όλοι οι πολίτες δεν ξέρουν ότι η χώρα είναι διεφθαρμένη και μόλις τώρα μας έπιασε ο πόνος για το ποιος τόλμησε να το πει;

Κι εν πάση περιπτώσει το θέμα είναι όχι μόνο αν το είπε και που το είπε , αλλά ότι αυτός που το είπε δεν έκανε απολύτως τίποτε για να αλλάξει αυτό το καθεστώς, πέρα απο το γεονός ότι έβγαλε την ουρά του απέξω

Αν είναι ο Σημίτης, έχει μεγάλη ευθύνη διότι στη δική του θητεία διογκώθηκε το φαινόμενο του γρηγορόσημου και οι νταβατζήδες έκαναν πάρτι.

Αν είναι ο Καραμανλής, έχει τεράστια ευθύνη διότι άφησε να του φύγει το παιχνίδι από το χέρια. Ένας πανίσχυρος πρωθυπουργός με ισχυρή λαϊκή εντολή περιορίστηκε σε επικοινωνιακές κορώνες τύπου... Μπαϊρακτάρη και άφησε όλα τα λαμόγια της προηγούμενης γαλάζιας διακυβέρνησης να αλωνίζουν.

Αν είναι ο Παπανδρέου έχει επίσης τεράστιες ευθύνες διότι το μόνο που κάνει είναι να διαπιστώνει, να φλυαρεί, να υπόσχεται και να μένει στα λόγια. Και σε λίγο καιρό θα μιλάμε και για διαφορά “πράσινης” απόχρωσης, για να μην επανέλθουμε στο αδφιαμφισβήτητο γεγονός ότι η διαφθορά στην Ελλάδα άνθισε σε καταπράσινα λιβάδια.

Αποπροσανατολίζει λοιπόν όλος αυτός ο θόρυβος από το μεγάλο θέμα της επικαιρότητας που είναι η έλευση του Μνημονίου Νο 2 ( “Κλείδωσε” το νέο Μνημόνιο για δέκα (τουλάχιστον) χρόνια)

Όπως αποπροσανατολίζει από το πραγματικό πρόβλημα και το περίφημο σύνθημα “φέρτε πίσω τα κλεμμένα”. Και γιατί δεν πρόκειται να τα φέρουν πίσω και γιατί τα κλεμμένα είναι στο... Λιχτενστάιν και γιατί υπάρχει μια κυβέρνηση που δεν τολμά να κάνει ρήξεις με το κατεστημένο, αλά συμπαρατάσσεται μ’ αυτό.

Το μείζον πρόβλημα είναι ότι η Ελλάδα εκτός από διεφθαρμένη είναι και χρεοκοπημένη. Έχει και μια ανίκανη κυβέρνηση που οδηγεί το πλοίο στο παγόβουνο.

Το πρόβλημα είναι ότι το ΔΝΤ κάνει κουμάντο και θα κάνει για πολλά χρόνια, ότι το Μνημόνιο είναι τόσο επώδυνο που θα γονατίσει το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού λαού.

Το να δημιουργείται τεράστιο θέμα με το ποιος είναι το “βαθύ λαρύγγι” το μόνο που κάνουμε είναι να ρίχνουμε νερό στο μύλο της κυβέρνησης η οποία προετοιμάζεται για πολύ σκληρές πολιτικές.

Ας το αντιληφθούμε όλοι πριν είναι αργά. Καλό είναι να παραδειγματίζεσαι από το παρελθόν για να μην κάνει τα ίδια λάθη, αλλά αν μένεις σ’ αυτό κινδυνεύεις να χάσεις το μέλλον. Ειδικά όταν περιμένεις ένα πολύ ζοφερό μέλλον...ΣΧΟΛΙΑ

 1. popolaros avatar
  popolaros 11/10/2010 09:14:03

  Ο Γιουγκερ με διευκρινιστική δήλωση είπε ότι ήταν αυτός που ήδη γνωρίζαμε.
  Ο ολίγιστος 'μετανάστης' Jeffrey.

  Το θέμα είναι ότι έχει το θράσος να 'δίνει' την χώρα του στους ξένους, με απίστευτη ευκολία.
  Είναι προφανές τι εντύπωση κάνει ένας τέτοιος πρωθυπουργός στους ευρωπαίους εταίρους.
  Απλά κανείς δεν του έχει εμπιστοσύνη!!

 2. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 11/10/2010 09:23:00

  Συμφωνώ απόλυτα. Δεν είναι τυχαίες τέτοιες δηλώσεις, ούτε είναι απρόβλεπτη η "αντίδραση". Πρόσεξε πόσο "παίζουν" την αντίδραση οι συνήθεις υποστηρικτές του Μνημονίου.

  Να επισημάνω και κάτι άλλο; Όλοι λέμε "ΔΝΤ" και "ΔΝΤ". Καλό προπέτασμα καπνού για τους Γερμανούς. Το ΔΝΤ είναι μόνο βιτρίνα. "consultant". Άλλος θα πάρει ό,τι θέλει και όπως το θέλει.

 3. Νίκος avatar
  Νίκος 11/10/2010 09:26:38

  "Καλό είναι να παραδειγματίζεσαι από το παρελθόν για να μην κάνει τα ίδια λάθη...".

  Καλημέρα σας,
  η λήθη, και συνεπώς, ο μη παραδειγματισμός αποτελούν κλασσικά Ελληνικα χαρακτηριστικά απο ατα αρχαία χρόνια. Η Διαφορά σήμερα εγκειται στην θεσμοποιημένη εισαγωγή της (εθνικής) λήθης στην εκπαίδευσή μας απο "'Ελληνες" που ασπάστηκαν την νεοταξική θρησκεία, διότι, μην ξεγελιέστε, περι αυτού πρόκειται, και θεωρούν την Ελλαδα και τους Έλληνες "αναλώσιμους" στο όνομα ενός δυτικοπρεπούς -ταχα μου- προοδευτισμού, άρα και "ανώτερου", υπο την κηδεμονία παγκόσμιας κυβέρνησης, με τους εαυτούς τους ιερείς, και συνάμα, ιεροταξίτες χειρότερους και απο τους μεσαιωνικούς καθολικούς ιεροταξίτες.

  Είμαστε εν μέσω πολέμου, αν δεν το έχετε αντιληφθεί. Μας πολεμούν για ό, τι είμαστε, για το είναι μας, και απειλούν το Ελληνικό γίγνεσθαί μας. Θέλουν να μας εξαπνδραποδίσουν πολιτισμικά, επομένως και πολιτικά, διότι μας θεωρούν, λίγο-πολύ, εθνικά μιάσματα. Κάπως έτσι δεν εξαπλώθηκε και ο Χριστιανισμός;

 4. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 11/10/2010 10:51:57

  ΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ.

  Δεν είναι ένας απλός ελιγμός αποπροσανατολισμού. Εφαρμόζεται κατά γράμμα συνταγή ηθικής εξόντωσης και ενοχοποίησης των κατοίκων, και ΟΧΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ! ώστε να κάμψουν το ηθικό και το σθένος μας και να μην εκδηλωθούν αντιδράσεις.

  Στην ουσία πρόκειται για ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΣΕΡΒΟΠΟΙΗΣΗ της Ελλάδας, και ΔΕΝ είναι απαραίτητο η κατάληξη να είναι βομβαρδισμοί με βόμβες.
  Ο βομβαρδισμός είναι οικονομικός ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ... για να μην είναι άμεσα ορατά τα αποτελέσματα!

  Σκεφθείτε μόνο ότι οι οικονομικοί εκτελεστες -τοπικοί και ξένοι- που κυβερνούν σήμερα, πριν από δέκα χρόνια έβαλαν την υπογραφή τους στο κείμενο της ΕΕ που αποφάσισε τους βομβαρδισμούς της Σερβίας.
  Η ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΟΜΩΣ ΤΩΝ ΣΕΡΒΩΝ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.

  Μην υποτιμάτε λοιπόν την πείρα που έχουν αποκομίσει από την περίπτωση εκείνη.
  Αυτή την πείρα εφαρμόζουν σήμερα και είναι σε θέση να προχωρούν τόσο γρήγορα, τόσο απροκάλυπτα ώστε να μην τους προλαβαίνουμε, και να υβρίζουν τη χώρα και τους κατοίκους χωρίς την παραμικρή αιδώ και φραγή.

  Και μην σας μπερδεύει το γεγονός ότι τότε στρέφονταν δήθεν εναντίον του Μιλόσεβιτς.

  Εδώ δεν κυβερνά ο Μιλόσεβιτς, κυβερνούν αυτοί που ΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΟΝΤΩΣΑΝ.

  Πρόκειται για ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!

 5. Θραξ Αναρμόδιος avatar
  Θραξ Αναρμόδιος 11/10/2010 11:26:57

  Η ελλάδα ΔΕΝ είναι χρεωκοπημένη.
  Είναι εξαπατημένη.
  Από διεθνείς απατεώνες του ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.
  Με εντόπιους ανταποκριτές.

  Το πρόβλημα της διαφθοράς είναι τεράστιο. Με ευθύνη 30 ετών κυβερνήσεων η διαφθορά κοινωνικοποιήθηκε και κατέβηκε ως τα τελευταία στρώματα της κοινωνίας.

  Κι όμως, καμμία κυβέρνηση και κανένα κόμμα ΔΕΝ ΘΕΤΕΙ ΩΣ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ την πάταξη της διαφθοράς. Ακόμη και σήμερα. Ενώ θα έπρεπε να είναι σημαία τους.

  Η διαφθορά στα ανώτατα σκαλιά της εξουσίας είναι που ακυρώνει την ανάπτυξη της πατρίδας μας.

  Η διαφθορά πάει δηλαδή πολύ μακρύτερα από το "κάποιοι τα πήραν". Εχει σοβαρώτερες επιπτώσεις από μια απλή κλοπή.

  Δια της διαφθοράς παραδόθηκε η χώρα στους ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.
  Δια της διαφθοράς ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΑΠΗΚΕ στη χώρα να αποκτήσει ανάπτυξη.

  Οσοι εκφέρουν ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΛΟΓΟ, πρόσωπα και κόμματα, οφείλουν να κατανοήσουν τις παραπάνω απλές αλήθειες. Και να τις κάνουν ΚΥΡΙΑΡΧΕΣ στον λόγο τους.

  Αν δεν περιορίσουμε την διαφθορά θα μας εξαφανίσει. Ούτε ανάπτυξη θα δούμε, ούτε μειώσεις ελλειμμάτων, ούτε άσπρη μέρα.

  Και η διαφθορά ΔΕΝ θα μας αποκαλυφθεί από εξεταστικές επιτροπές βουλευτών ή ακόμη και ανώτερων δικαστικών και λοιπών "λειτουργών".

  Διότι απλούστατα ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ είναι μέρος του προβλήματος. Είναι από τις αιτίες του προβλήματος. Οχι η λύση του.

  Λύση είναι η διερεύνηση των αιτιών και των πεπραγμένων των προσώπων της εξουσίας από επιτροπές ΚΛΗΡΩΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

  Ερχεται η στιγμή που ο κληρωτός πολίτης θα χρειαστεί να υπερασπίσει όχι τα σύνορα της πατρίδας σαν φαντάρος, αλλά την εσωτερική ευνομία της.

  Ο κοινοβουλετισμός είναι ο βιότοπος της διαφθοράς.
  Ο κοινοβουλετισμός είναι Ολιγαρχία. Δεν είναι δημοκρατία.
  Η δημοκρατία είναι ο μόνος εχθρός της διαφθοράς.

  Θραξ Αναρμόδιος

  ΥΓ. Ο Misha έχει συγκεντρώσει αναφορές για τις δηλώσεις του τωρινού πρωθυπουργού. h**p://www.antinews.gr/?p=65660&cpage=1#comment-542108

  • Misha avatar
   Misha @ Θραξ Αναρμόδιος 11/10/2010 12:23:51

   Αγαπητέ μοι Θράξ

   Η δημοκρατία δεν μπορεί, εκ της φυσεως της, να επιβιώσει σε τεράστιες συσσωματώσεις πληθυσμών.
   Η κυνοβολευτική δημοπρασία είναι ο φερετζές της φράγκικης φεουδαρχίας, καθεστώς ολιγαρχικό όπως σωστά το περιγράφεις, και πλέον οι λεγόμενοι κυβερνώντες δεν είναι παρά οι εκπρόσωποι τύπου των διεθνών και εγχωρίων τοκογλύφωνα από τον Στρός Καν μέχρι τον Ψωμιάδη της Ασπίς.

 6. δημητρης avatar
  δημητρης 11/10/2010 11:48:02

  Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΜΑΣ ΕΞΙΣΤΟΡΕΙ ΤΕΤΡΙΜΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.
  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ;
  ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΔΝΤ κλπ. ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ. ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΕ ΑΠΕΛΠΙΔΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΗΣ ΜΑΔΙΑΜ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
  ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ" ΕΥΠΟΡΟΣ" ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΟΠΩΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ.
  ΧΛΕΥΑΖΑΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΣΑΓΓΑΣ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ.
  ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 10.000 ΒΔΕΛΕΣ ΠΟΥ ΡΟΥΦΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
  ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

 7. Γιώργος avatar
  Γιώργος 11/10/2010 12:04:44

  Tι αν είναι ο Παπανδρέου; Τέτοιες δηλώσεις είναι σήματα κατατεθέν του ΓΚΑΠ.
  Είναι από κείνους τους Έλληνες που πιστεύουν πως αναδεινύονται όταν υβρίζουν σε ξένους τους υπόλοιπους Έλληνες και την Ελλάδα.
  Παρά ταύτα, η δημοσιοποίηση ενός τέτοιου ιδιωτικού διαλόγου δεν παύει να είναι χτύπημα κάτω από τη μέση.

 8. thanos avatar
  thanos 11/10/2010 17:30:43

  Συμφωνώ απόλυτα, δεν έχει καμία σημασία.
  Φάνηκε όμως, για μια ακόμη φορά το παιχνίδι των νταβατζήδων των ΜΜΕ και των δημοσιοκάφρων φερέφωνών των.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.