24/04/2012 22:26
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Επιτέλους, μια αντρίκια απάντηση από πολιτικό αρχηγό για τους φασίστες της "Χρυσής Αυγής"Επιτέλους, μια… παντελονάτη απάντηση από αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας για τους τραμπούκους της Χρυσής Αυγής που θέλουν να μπουν και στη Βουλή.

Ο Αντώνης Σαμαράς θα μπορούσε, όπως έκαναν στο παρελθόν άλλοι αρχηγοί, να χαϊδέψει τα αυτιά των φασιστών για να διεκδικήσει την ψήφο κάποιων από αυτούς. Το είχαν κάνει παλιότερα σε μια προσπάθεια –επιτυχημένη στο τέλος- να βάλουν στους κόλπους της ΝΔ αμφιλεγόμενες ψήφους, για μικροκομματικούς λόγους.

Ο Αντώνης Σαμαράς όμως, ξεκάθαρα είπε: Στην κατοχή κουκουλοφόροι και ναζί ήταν ένα πράγμα. Πολεμήσαμε τους ναζί ως Έλληνες, όσο κανένας άλλος λαός και υποφέραμε από τους ναζί ως Έλληνες όσο κανένας άλλος λαός. Επομένως εγώ δεν δέχομαι ότι μπορεί να υπάρχουν ανάμεσά μας ναζί και ήδη πολύ μιλήσαμε γι΄ αυτούς.

Αυτή είναι απάντηση από πολιτικό άνδρα. Χωρίς καμιά σκιά, χωρίς πολιτικάντικα κολπάκια χαρακτήρισε ναζιστές τους Χρυσαυγίτες, αυτό που όλοι γνωρίζουμε αλλά κάποιοι ξεχνούν. Μάλιστα, πολλοί είναι αυτοί που θα ψηφίσουν τους φασίστες του Μιχαλολιάκου γιατί λέει… διώχνουν τους μετανάστες από το κέντρο και βοηθούν τους γέρους.

Μας κατηγορούν μάλιστα που τα γράφουμε αυτά γιατί λέει δε ζούμε την κόλαση του κέντρου, λες και γνωρίζουν που ζούμε και πώς.

Άλλο όμως, η ανικανότητα του κράτους να προσφέρει ασφάλεια στους πολίτες και να υλοποιήσει μια σωστή μεταναστευτική πολιτική, διώχνοντας τους παράνομους μετανάστες από την Ελλάδα, κι άλλο οι θρασύδειλοι της Χρυσής Αυγής να βγαίνουν και να κυνηγάνε το βράδυ ανθρώπους λες και είναι ζώα.

Αυτή είναι η διαφορά της δημοκρατίας από το φασισμό. Στην μεν πρώτη αντιμετωπίζεις το θέμα με κάθε νόμιμο κι ανθρώπινο μέσο στη δεύτερη απλά παίρνεις τα όπλα κι όποιον πάρει ο Χάρος.

Ο Σαμαράς απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι μπορεί να γίνει μεγάλος ηγέτης. Ξεκάθαρα λέει ότι δε θέλει τους ναζιστές δίπλα του και πολύ που μιλάμε μ’ αυτούς. Είναι ένα μήνυμα σε όσους αποφασίσουν να εγκαταλείψουν μια προσπάθεια ανάτασης της χώρας στα πλαίσια του δημοκρατικού πολιτεύματος για να πάνε να ψηφίσουν τους άθλιους αγράμματους που μιλάνε ακόμη για κρεματόρια, για γυναίκες που δεν πρέπει να έχουν δικαίωμα να μιλάνε και για Καθαρή φυλή. Που ζείτε ρε; Στη Γερμανία του μεσοπολέμου;

Τουλάχιστον ο Σαμαράς έβαλε τη διαχωριστική γραμμή με όλους αυτούς τους σκοτεινούς τύπους.

Στην  ίδια συνέντευξη ο Σαμαράς μίλησε για ενδείξεις ότι υπάρχει ένα «ρεύμα νίκης και δυναμικής» της ΝΔ. Αυτό, όπως εξήγησε ο πρόεδρος της ΝΔ οφείλεται στο γεγονός ότι όλος ο ελληνικός λαός και κυρίως οι αναποφάσιστοι αντιλαμβάνονται ότι το κόμμα του έχει ένα «συγκεκριμένο, συγκροτημένο σχέδιο για ανάπτυξη».

Ο κ. Σαμαράς επιτέθηκε και στους «Ανεξάρτητους Έλληνες» λέγοντας ότι «έχει ενδείξεις ότι το δημοσκοπικό φούσκωμα θα ξεφουσκώσει,  ενώ εκτίμησε ότι τα ποσοστά του ΛΑΟΣ πέφτουν  δραματικά και το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννης δεν μπαίνει στην Βουλή

Α. ΣΑΜΑΡΑΣ: κοιτάξτε, το ένα κόμμα από το χώρο της Κεντροδεξιάς να το πω έτσι ή Δεξιάς πέφτει δραματικά.

ΜΠ. ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Για τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό λέτε;

Α. ΣΑΜΑΡΑΣ: Ναι, το άλλο δεν μπαίνει στη Βουλή.

ΜΠ. ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Για τη Δημοκρατική Συμμαχία λέτε;

Α. ΣΑΜΑΡΑΣ: Πάλι ναι. Ο κ. Καμμένος που είπατε πριν, σήμερα ορκίζεται και δηλώνει «ζήτω ο Τσίπρας, ούτε νεκρός δε συνεργάζομαι με τη Νέα Δημοκρατία» είπε, ούτε νεκρός. Επομένως, θέλουμε δε θέλουμε, αυτή τη στιγμή η Νέα Δημοκρατία, με ένα πρόγραμμα συγκροτημένο, με μια γραμμή συντεταγμένη, είναι η μόνη δύναμη η οποία εγγυάται σταθερότητα πρόοδο και πάνω απ΄ όλα ανάπτυξη με δικαιοσύνη, που είναι το μεγάλο ζητούμενο.

ΜΠ. ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: κ. Πρόεδρε πριν πάμε στο τι έχετε κατά νου για την Κυβέρνηση, εφόσον κι αν λάβετε εντολή σχηματισμού Κυβέρνησης, θέλω να σας ρωτήσω γιατί το ακούω από αρκετούς: Μήπως είχατε υποτιμήσει τους Ανεξάρτητους Έλληνες; Μήπως δεν είχατε δώσει τη σημασία που έδινε υπό την έννοια τι θα απηχούσε και τι θα μπορούσε να πάρει από τη Νέα Δημοκρατία;

Α. ΣΑΜΑΡΑΣ: Μήπως αντίθετα τους υπερτιμούν; Μήπως αυτό το δημοσκοπικό φούσκωμα τελικά αποδειχθεί κενό αέρος; Γιατί κατά την άποψή μου κάθε…

ΜΠ. ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Έχετε τέτοιες ενδείξεις;

Α. ΣΑΜΑΡΑΣ: Ασφαλώς έχω. Κάθε τέτοια ψήφος που πηγαίνει σε τέτοια κόμματα, είναι μια ψήφος η οποία δίνει πολιτική ασυλία στο ΠΑΣΟΚ, φιλί ζωής στο ΠΑΣΟΚ κι αυτό ο κόσμος το καταλαβαίνει.

ΜΠ. ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Μάλιστα. Τι θα σημαίνει για σας το ενδεχόμενο ας πούμε ένα κόμμα σαν τη Χρυσή Αυγή, να μπει στη Βουλή; Έχουμε και κάποια γεγονότα πρόσφατα, προχθεσινά και ταυτοχρόνως υπάρχει ένας κόσμος και βλέπω ότι και οι νεώτερες ηλικίες οι οποίες προσβλέπουν σε τέτοιες πρακτικές.

Α. ΣΑΜΑΡΑΣ: Κοιτάξτε, στην κατοχή κουκουλοφόροι και ναζί ήταν ένα πράγμα. Πολεμήσαμε τους ναζί ως Έλληνες, όσο κανένας άλλος λαός και υποφέραμε από τους ναζί ως Έλληνες όσο κανένας άλλος λαός. Επομένως εγώ δεν δέχομαι ότι μπορεί να υπάρχουν ανάμεσά μας ναζί και ήδη πολύ μιλήσαμε γι΄ αυτούς.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Anaconda avatar
  Anaconda 25/04/2012 00:17:03

  "η Νέα Δημοκρατία, με ένα πρόγραμμα συγκροτημένο"

  Μπορεί κάποιος να αναρτήσει παρακαλώ πολύ το link για να το διαβάσω;
  Ευχαριστώ!

  • factorx avatar
   factorx @ Anaconda 25/04/2012 00:27:17

   ποιό λινκ;

 2. Ακαυτος avatar
  Ακαυτος 25/04/2012 00:17:31

  Το φιλί είναι ρουφηχτό, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε τα του οίκου μας. Όχι άλλη χαμένη ευκαιρία μετά την επανίδρυση που πότε δεν είδαμε.

 3. kotstak avatar
  kotstak 25/04/2012 00:24:10

  Πρωταθλητής στο “ξεφούσκωμα φούσκας” θα αναδειχθεί ο Πάνος.
  Έχει σπάσει τα νεύρα των νταβατζήδων. Φουσκώνουν αυτοί, αλλά ο Πάνος…
  Δεν τραβάει το παιδί.

  Μπήκε στο κλαμπ των ΠΠΕ* πολιτικών.
  ΠΠΕ*= Πολιτικοί Περιορισμένης Ευθύνης.

  • ΕΥΑ avatar
   ΕΥΑ @ kotstak 25/04/2012 00:43:14

   Μονολογεί ο Καρατζαφέρης βλέποντας τον Καμμένο στις ,ακόμη ''ζεστές, καρέκλες των τηλεοπτικών παραθύρων..; ''εκεί που είσαι ήμουνα και δω που είμαι θα 'ρθεις''...

 4. The Third Man avatar
  The Third Man 25/04/2012 00:42:03

  κάποιον σύνδεσμο με όλη την συνέντευξη;

  • factorx avatar
   factorx @ The Third Man 25/04/2012 01:00:55

   http://www.nd.gr/web//guest/press/-/journal_content/56_INSTANCE_c6UH/36615/958566

   • The Third Man avatar
    The Third Man @ factorx 25/04/2012 01:51:06

    Ευχαριστώ.

   • anideos avatar
    anideos @ factorx 26/04/2012 02:49:25

    Καποιον συνδεσμο με το προγραμμα του Κομματος;

 5. Aris avatar
  Aris 25/04/2012 00:45:48

  Στη Γαλλία οι... ναζί έφθασαν το 18%. Καλά όσα λέει ο Αντ. Σαμαράς, ωστόσο μην ξεχνά ότι ο ίδιος είχε ιδρύσει κάποτε ένα κόμμα που χαρακτήριζαν οι αμερικανοί στις εκθέσεις τους εθνικιστικό. Από την άλλη όσοι ζούμε και κινούμαστε στο κέντρο της πρωτεύουσας της Ελλάδος διακρίνουμε τους λόγους για τους οποίους η χρυσή αυγή έχει τόσο μεγάλη ανταπόκριση. Καλές οι ιδεολογικές αναφορές και επισημάνσεις, αλλα υπάρχει η σκληρή πραγματικότητα στην καθημερινότητα πολλών χιλιάδων πολιτών, που έχουν αγανακτίσει και πνίγονται κάθε μέρα που περνά.

  • TopGunZ avatar
   TopGunZ @ Aris 25/04/2012 01:30:46

   Άλλο το εθνικιστικό, άλλο το ναζιστικό. Ο Μιχαλολιάκος τις προάλλες στο Κόντρα παραδέχτηκε πως πιστεύει ότι αν νικούσε ο Χίτλερ θα ήταν καλύτερος ο κόσμος.

   • retina avatar
    retina @ TopGunZ 25/04/2012 06:53:38

    Για την ακριβεια παραδεχτηκε οτι το 1982 το ειχε γραψει σε ενα αρθρο, αλλα διευκρινησε οτι 'εμεις δεν υποστηριζουμε τον Χιτλερ'.

  • Δ.Κ. avatar
   Δ.Κ. @ Aris 25/04/2012 01:47:55

   "Με ποιο σκεπτικο μπορουν να κυβερνησουν αυτοι που κυκλοφορουν με δερματινα,συνοδεια Ροτβαιλερ,και πουλουν τσαμπουκα;
   Eιναι σε θεση να σκεφτουν οτιδηποτε αλλο απο την τζαμπα μαγκια τους;
   Aν δεν ηταν ανεγκεφαλοι,θα ηταν φασιστες;
   Εχετε βιωσει την εποχη των ομοιδεατων τους χουντικων,με την βαρβαροτητα,την γελοιοτητα και την υστερια τους;
   Mη πεφτετε στην λουμπα του φασισμου:ακομα κι αν μερικα απο τα υπαρχοντα κομματα ειναι για τα φιδια,το σιγουρο ειναι οτι ο φασισμος ποτε και πουθενα δεν εδωσε λυσεις!Μονο αιμα,δυστυχια,καταστροφη και αδιεξοδα!
   Απαιτηστε σωστη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και οχι την βαρβαροτητα!
   Το ζητουμενο ειναι να γινουμε απαιτητικοι σκεπτομενοι πολιτες!
   Κι οχι αμνοι προς σφαγην...."
   Αυτο το εγραψε καποιος με υγιες μυαλο και με βρισκει απολυτα συμφωνο. Πιστευω οτι ταιριαζει στην συνεντευξη του Α. Σαμαρα και γι' αυτο το μεταδιδω.
   Δ.Κ.

  • chrisss avatar
   chrisss @ Aris 25/04/2012 02:15:58

   Άλλο εθνικιστής και άλλο ναζί, μεγάλε..μπερδεύεσαι και δεν κάνει

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ Aris 25/04/2012 10:02:28

   Είσαι σοβαρός; Εχεις ακούσει τη Λεπέν τη λέει; Καμία σχέση με τον Μιχαλολιάκο και τον νεοζαζισμό. Εθνικίστρια Γαλλίδα είναι, στη συνέχεια του Ντε Γκωλ. Και υπερ του Ισραήλ. Και ακόμα υπέρ της Γαλλικής Επανάστασης, αλλο που πολλοί γάλλοι βασιλόφρονες ψυφίζουν το κόμμα της. Εννοείται ότι αν είχα γαλλική υπηκοότητα, Λεπέν θα ψήφιζα στις εκλογές αυτές. Δεν θεωρώ ότι βρίσκεται πολύ δεξιότερα του Σαμαρά, αν εξαιρέσει κανείς τη στάση της έναντι του ευρώ.

 6. ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
  ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. 25/04/2012 01:05:53

  Μπράβο στο Σαμαρά. Ναζί και κουκουλοφόροι ήταν ένα στην Κατοχή. Φασίστες-νεοναζί και ακροαριστεροί αναρχικοί με κουκούλες που μάχονται τάχα μου τάχα μου κατά των "μπάτσων" και λοιπών εχθρών είναι ένα στο σήμερα. Το ίδιο καταδικαστέοι.

  Ο Καμμένος δεν μπαίνει στη βουλή. Θα το δούν ορισμένοι και δεν θα το πιστεύουν. Απλά θα ανεχτούμε τον Καμμένο να γυρίζει από κανάλι σε κανάλι και να λέει για νοθεία κ.λπ.

  Κάτι ακόμα για Καμμένο: Να μην ξεχνάνε όσοι ακούν τον Καμμένο ότι στις εσωκομματικές εκλογές υποστήριζε στην αρχή Ντόρα Μπακογιάννη και όταν είδε ότι το κλίμα αντιστρέφεται το άλλαξε και είπε ότι θέλει τον Σαμαρά. Από τότε ήταν καιροσκόπος και αναξιόπιστος.

  • Ελληνική Φιλοσοφία avatar
   Ελληνική Φιλοσοφία @ ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. 25/04/2012 01:32:09

   Τον άκουσα στη συνέντευξή του στη ΝΕΤ. Προσωπικά τη ζωή μου δεν του την εμπιστεύομαι με τίποτα. Ήταν ανακριβής σε όλα, επιθετικός χωρίς λόγο πολλές φορές, εριστικός και αγενής.
   Τον άκουσα να λέει οτι αναγνωρίζει ένα τμήμα του χρέους. Το ευρωπαϊκό χρέος απότι κατάλαβα (αν κατάλαβαινε και αυτός τι λέει θα με βοηθούσε περισσότερο). Αποδέχεται γύρω στα 130 δις. Πώς θα τα εξυπηρετήσει επίσης δεν κατάλαβα. Από τον ευρωπαϊκό μηχανισμό δε δανείζεται γιατί καταγγέλει το μνημόνιο, από τις αγορές δε δανειζόμαστε..σε πρώτη φάση θα χάσει και τη μοναδική πηγή δανεισμού που έχουμε. Αυτό είναι το μόνο βέβαιο στην "πολιτική" του. Από εκεί και πέρα λέει οτι θα βρει χρήματα από την εξόρυξη του πετρελαίου για να αποπληρώσει το χρέος, αλλά αυτή είναι μια διαδικασία που απαιτεί χρόνο, απαιτεί συνεργασίες, απαιτεί την Ελλάδα στην Ευρώπη και φαντάζομαι οτι αν η χώρα είναι καμμένο χαρτί και τον ορυκτό της πλούτο θα τον ξεπουλήσει όσο όσο. Εν τω μεταξύ ακόμη και για αυτό δεν τον είδα να έχει καμία δραστηριότητα προς Ρωσία. Ο Σαμαράς μόνο συνομιλεί με τον Πούτιν. Τελικά, μπούρδες!

   • ΚοινοΣημείο avatar
    ΚοινοΣημείο @ Ελληνική Φιλοσοφία 25/04/2012 02:43:10

    Εκείνο που δεν καταλαβαίνει ο Καμμένος είναι πως ο Καρατζαφέρης εκτισε ό,τι εκείνος προσδοκά να κατακτήσει σ΄ αυτήν την περίεργη, την ηφαιστειώδη εκλογική διαδικασία.
    αλλα το ίδιο εύκολα τα γκρέμισε! Μόνος του! Ολομόναχος!
    Ενας είναι ο λόγος και είναι και στους δυό κοινό...προσόν!
    Αμετροέπεια, αρούπωτος λόγος, έλλειψη, κυρίως και πάνω απ΄ όλα, παιδείας!

    • ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ avatar
     ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ @ ΚοινοΣημείο 25/04/2012 08:55:37

     ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ η ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ,
     ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ
     ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.
     ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ
     ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ.

  • Λόγιος avatar
   Λόγιος @ ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. 25/04/2012 17:26:45

   Έλεος πια με αυτή την βλακεία και την καθαρή συκοφαντία για "τον υπουργό που ... άνοιξε τα σύνορα ... με την αλβανία πριν είκοσι χρόνια ..." Δεν τα θυμάσαι καλά τα πράγματα φιλαράκι. Ο Αντώνης Σαμαράς ως υπουργός εξωτερικών απλά είχε κάνει δήλωση το δεκέμβρη του '90 για ελευθερίες και ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου. Αυτό εσύ το αντιλαμβάνεσαι ως "άνοιξε τα σύνορα"; Η δήλωση αυτή του Σαμαρά έγινε τις ήμερες που έπεφτε ο Τσαουσέσκο και πλέον η Αλβανία απέμενε η μόνη χώρα στην Ευρώπη με τυραννικό κομμουνιστικό καθεστώς. Επίσης, η δήλωση αυτή του Σαμαρά είχε ενοχλήσει τότε τον Φλωράκη, που μίλαγε για "τραχανάδες". Έτσι για να θυμηθούμε λίγο την πρόσφατη ιστορία, εφόσον μάλλον είσαι πιτσιρικάς και δεν τα ξέρεις

   • Λόγιος avatar
    Λόγιος @ Λόγιος 25/04/2012 17:56:14

    Διόρθωση λάθους στο προηγούμενο σχόλιο μου: Δεκέμβρης του 89 ήταν.
    Και συνεχίζω. Έναν χρόνο μετά τα σύνορα άνοιξαν όντως, αλλά από την αλβανική πλευρά, που ως τότε τα είχε ερμητικά κλειστά, μην και φύγει κανείς, με αποτέλεσμα την μαζική είσοδο στην Ελλάδα εξαθλιωμένων Αλβανών μεταναστών. Γεγονός είναι ότι η ελληνική πλευρά πιάστηκε τότε στον ύπνο, κακώς και απαραδέκτως 9ευθύνη ΕΥΠ και υπουργείων άμυνας και εωτερικών), αλλά αντέδρασε. Προφανώς δεν ξέρεις ή έχεις επιλεκτικά ξεχάσει για την εσπευσμένη τότε μεταφορά στρατιωτικών μονάδων στα ελληνοαλβανικά σύνορα, που πιάνανε τους λαθρομετανάστες κατά εκατοντάδες, αλλά και τις συνεχείς σκούπες της αστυνομίας στην αθήνα και στην λοιπή εσώτερη χώρα. Κατά εκατοντάδες απελαύνονταν, μετά ξαναμπαίνανε κ.ο.κ. Μετά το '93 και επί πασόκ πλέον ατόνισε ο έλεγχος των συνόρων, ενώ επί Σημίτη η αλβανική λαθρομετανάστευση άρχισε να αντιμετωπίζεται αδιάφορα, μέχρι που τους νομιμοποίησαν όλους εκεί περί το '98. Άρα ποιος υπουργός εξωτερικών "άνοιξε τα σύνορα";;; Αυτή είναι μια χοντροκομμένη πασοκική συκοφαντία που κυκλοφορεί επί χρόνια και "πιάνει" στους άσχετους.
    Επίσης δεν κατάλαβα το νόημα της αναφοράς σου στον πατέρα του μακαρίτη του Ράλλη. Πιστεύεις στη λογική της οικογενειακής ευθύνης; Αν ναι, ψάξε λίγο και να είσαι σίγουρος ότι θα βρεις καραμπινάτους δοσίλογους, ταγματασφαλίτες, και φιλογερμανούς της κατοχής που τα εγγόνια ή ανήψια τους υπήρξαν ή και είναι ακόμη κορυφαία στελέχη του πασόκ.

 7. Δον Κιχώτης avatar
  Δον Κιχώτης 25/04/2012 01:46:12

  Ο κόσμος ψηφίζει Χ.Α διότι σήμερα είναι το μόνο κόμμα (μαζί με το ΚΚΕ) το οποίο έχει ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ:΄μιλάει καθαρά για πατρίδα,για Έλληνες,για τιμή,για τιμωρία,για οικογένεια,για ασφάλεια.Φυσικά με το δικό του τρόπο.Πάντως είναι ξεκάθαρες οι θέσεις του,καθόλου φλούφλικες,καθόλου επαμφοτερίζουσες.Γιαυτό και το ψηφίζει ο κόσμος κι όχι για τις θέσεις που έχει περί Χίτλερ,Ρούντολφ Ες,λαθρομετανάστες,βία κλπ.Αυτά – στη σημερινή τραγική συγκυρία που βιώνουν οι περισσότεροι Έλληνες – είναι ανθυπολεπτομέρειες κι ενδιαφέρουν μόνον τους βολεμένους ή έστω τους φιλοσοφούντες.Η Χ.Α μιλάει στην ψυχή των Ελλήνων,μιλάει για τα προβλήματά τους και γιαυτό έχει τέτοια άνοδο.Όποιος δεν το καταλαβαίνει,τη βραδιά των εκλογών θα τρίβει τα μάτια του όπως και στη Γαλλία χθες.

  • firiki2010 avatar
   firiki2010 @ Δον Κιχώτης 25/04/2012 02:40:27

   1 H δημοσκοπική προτίμηση ενός 3-4% στην ΧΑ δεν είναι τίποτα παρά ακραία έκφραση ενονης αγανάκτησης.
   2 Οι εκφραζόμενοι δημοσκοπικά υπέρ της ΧΑ καμμιά σχέση δεν έχουν με τα "πιστεύω" της.
   3 Το να γουστάρεις Χίτλερ δεν είναι ανθυπολεπτομέρεια που πρέπει να απασχολεί μόνο βολεμένους και φιλοσοφούντες.
   4 "... ήδη πολύ μιλήσαμε γι αυτούς"

   • γεωργιος Γεωργιάδης avatar
    γεωργιος Γεωργιάδης @ firiki2010 26/04/2012 11:44:07

    Το να γουστάρεις Χίτλερ δεν είναι ανθυπολεπτομέρεια!
    Οπως ΔΕΝ είναι το να γουστάρεις ΡΟΥΖΒΕΛΤ-ΤΣΩΡΤΣΙΛ-ΣΤΑΛΙΝ και τον καταραμένο Μεταπολεμικό κόσμο που μας φτιάξανε που διοικούν οι Διεθνείς Τοκογλύφοι και έχουν όλους τους λαούς με την θηλιά στο λαιμό!
    Εγώ επέλεξα! ΔΕΝ γουστάρω ΡΟΥΖΒΕΛΤ-ΤΣΩΡΤΣΙΛ-ΣΤΑΛΙΝ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ! Αν εσείς γουστάρετε, δικαίωμά σας! Δεν μπορείτε ομως συγχρόνως νά είσθε στενοχωρημένος που μας αυξάνουν (οι ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ που αγαπήσατε-πολεμήσατε γι' αυτούς) τα επιτόκια (κοινώς Σπρέντ)! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ!

  • JKAL avatar
   JKAL @ Δον Κιχώτης 25/04/2012 08:07:36

   Θα τρίβει τα μάτια του απ' την κατάντια, μικρού ευτυχώς, τμήματος του εκλογικού σώματος.
   Αλλά, "ήδη πολύ μιλήσαμε γι' αυτούς".

  • ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ avatar
   ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ @ Δον Κιχώτης 25/04/2012 08:58:18

   ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΟΥ. ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΟΠΗΣ ΚΑΙ
   ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ.......ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

 8. EVANGELOS avatar
  EVANGELOS 25/04/2012 06:46:03

  πολύ σωστός ο Σαμαράς σε αυτή του την τοποθέτηση ...

 9. ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
  ΚΥΘΗΡΙΟΣ 25/04/2012 07:58:43

  ...καί ἢδη πολύ μιλήσαμε γι' αὐτούς.
  Μέσα σέ αὐτήν τή φράση ἐγῶ θά συμπεριελάμβανα ὃλα τά ἂλλα κόμματα...

 10. Κώστας Τ avatar
  Κώστας Τ 25/04/2012 08:13:23

  Ντόρα Μητσοτάκη,Καρατζαφέρης,Καμμένος,δημιουργήματα του Μητσοτάκη αρχιαποστάτη και καταλύτη ανατροπής της Δημοκτατίας το 1967!Όλοι οι παραπάνω εργάζονται για να μη νικήσει η μεγάλη Πατριωτική παράταξη της ΝΔ!
  Δυστυχώς υπάρχουν μεταξύ μας νοσταλγοί των Ναζί,αυτών που κατακρεούγησαν τους Έλληνες,Αν η στήριξη του Λάος είναι ανοησία,η στήριξη της ΧΑ είναι εσχάτη προδοσία!Άλλο Πατριωτισμός,άλλο ναζισμός-κομμουνισμός!!!Βέβαια Καρατζαφέρης και Μιχαλολιάκος μοιάζουν σαν δίδυμα αδελφάκια και ο λόγος τους εκπέμπει την ίδια δυσοσμία!!!

  • SOTPAP avatar
   SOTPAP @ Κώστας Τ 25/04/2012 12:13:25

   εσχάτη προδοσία είναι η στήριξη των πολιτικών μέτρων και επιλογών του ΔΝΤ και των πολιτικών που χρημάτισαν υπάλληλοι της GOLDMAN SACHS

 11. Joao avatar
  Joao 25/04/2012 08:45:54

  Το κεντρο εχει και Αλβανους,Πολωνους,Ρουμανους,Ρωσσους και αλλους μεταναστες... Αυτοι βεβαια δεν ειναι ιδιοι με τον αδυναμο πακιστανο ινδο κλπ για να τον κυνηγανε και να τον βαρανε..

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ Joao 25/04/2012 09:26:22

   Ωραία, πλάκωσαν και οι αναξιοπαθούντες Πακιστανοί. Αν αισθάνονται θύματα, πίσω στο ωραίο Ταλιμπανιστάν τους. Καλύτερα για αυτούς, ακόμα καλύτερα για εμάς.

 12. ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ avatar
  ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ 25/04/2012 08:48:26

  ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ΟΠΩΣ Ο ΝΟΡΒΗΓΟΣ
  ΜΠΡΕΙΒΙΚ .

  • ΤΒ avatar
   ΤΒ @ ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ 28/04/2012 13:44:39

   Ο χαιρετισμός είναι αρχαιοελληνικός, τον αντέγραψαν στην συνέχεια οι Ρωμαίοι και μετά ο αρχαιοελληνολάτρης Χιτλερ. Σε ταινίες του Hoolywood με ρωμαίους θα τους έχεις δει να χαιρετάνε έτσι τον αυτοκράτορα, εκτός και αν ηταν και αυτοί ναζιστές. Ο Χιτλερ επίσης είναι ο πρώτος που καθιέρωσε την μεταφορά της Ολυμπιακής φλογας απο την Ολυμπία, μπας και θες να το καταργήσουμε και αυτό ως ναζιστικό κατάλοιπο.

   • Ανώνυμος avatar
    Ανώνυμος @ ΤΒ 11/05/2012 12:16:01

    Ρωμαϊκός χαιρετισμός, τον οποίο χρησιμοποίησε στην συνέχεια ο Ναπολέων, μετά η "Δημοκρατία του Φιούμε" (Γκαμπριέλε ντ' Ανούντσιο), στην συνέχεια ο Χίτλερ, ο Μεταξάς και ο Φράνκο και όλοι οι φασιστές του Μεσοπολέμου. Για τον λόγο αυτό έχει ταυτιστεί απολύτως με τον φασισμό και όλα τα άλλα είναι απλώς κουβέντες.

 13. ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ avatar
  ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ 25/04/2012 08:51:38

  OI ΓΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ η ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ . ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ- Σ Ο Σ Ι Α Λ Ι Σ Τ Ε Σ.

 14. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 25/04/2012 09:25:01

  Να ξεκαθαρίσω κάτι:
  Διαφωνώ εντελώς με την ιδεολογία της ΧΑ, αλλά και με ορισμένα σημεία της ανάρτησης.
  Τι πάει να πει "κυνηγανε το βράδυ οι Χρυσαυγίτες ανθρώπους λες και είναι ζώα";
  Προφανώς ο συντάκτης του άρθρου ΔΕΝ ΕΧΕ ΙΔΕΑ για το τί συμβαίνει στο Κέντρο της Αθήνας, γι' αυτό και αρνείται να πει σε ποια περίπου περιοχή μένει. Εγώ το έχω γράψει πού κατοικώ, στην εκλογική περιφέρεια του Φαήλου και κοντά του κιόλας.
  Το βράδυ στο Κέντρο κυκλοφορούν άνευ λόγου και αιτίας διάφοροι περίεργοι ξέμπαρκοι μαυριδεροί, που αν μου βρείτε ποια νόμιμη ή ημι-νόμιμη δουλειά κάνουν θα σας πω "εύγε". Το Μπαγκλαντεσιανό που στις 1 τη νύχτα περιφέρεται στους δρόμους, ούτε στη φάμπρικα δουλεύει, ούτε από τα Village Ρέντη επιστρέφει. Και στο κάτω-κάτω, το ξανάγραψα, αφού το Κράτος δεν κάνει τη δουλειά που πρέπει, τη βρώμικη δουλειά θα την κάνουν άλλοι. Αυτή τη στιγμή μπορεί κανείς να διασχίσει ασφαλής το βράδυ την Πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα. Πώς; Χάρη στη ΧΑ. Στην πλατεία βρίσκει κανείς φιλήσυχους Αλβανούς που παίζουν ντόμινο ή σκάκι, αλβανάκια που κάνουν ποδήλατο, κανείς δεν τους πειράζει. Δεν βρίσκει όμως κανείς ξέμπαρκους Αφγανούς, ξέμπαρκους Σομαλούς, ξέμπαρκους Νιγηριανούς. Καλώς δεν τους βρίσκει. Το αν δεν τους αφήνει να καταλάβουν την πλατεία η ΧΑ ή το ΚΚΕ ή τα Νεφελίμ, ποσώς δεν με ενδιαφέρει. Σημασία έχει ότι οι κάτοικοι γύρω αναπνέουν. Αυτά τα ολίγα, διότι οι εκλογές έρχονται οσονούπω και θα είναι παρελθόν. Αλλά το πρόβλημα με την αφροασιατική (και τσιγγάνικη) λαθρομετανάστευση παραμένει.

 15. A.M. avatar
  A.M. 25/04/2012 09:27:16

  Έτσι.
  Απλά και ξεκάθαρα,
  λιτά και απέριττα.

  «Και πολύ μιλήσαμε γι αυτούς.»!

  Όσο και να ενοχλούν κάποιες ...δύστροπες κινήσεις του Σαμαρά
  όταν βλέπεις τον άνθρωπο σκέφτεσαι ότι σήμερα
  ... καλύτερη επιλογή για την Ελλάδα ΔΕΝ υπάρχει!

 16. ilektro77 avatar
  ilektro77 25/04/2012 09:42:19

  Η Χ.Α όταν κατεβαίνει στις εκλογές μαζεύει περίπου 20 χιλ ψήφους. Δεν είναι δυνατόν να εκτοξευθεί στο 200. Απλά η αγανάκτηση εκφράζεται με ακραία έκφραση, άκου: "Χρυσή Αυγή". Πρέπει να το παραδεχτούμε ότι είναι εύηχο. Όμως τα άδεια βαρέλια κάνουν θόρυβο. Αν είναι δυνατόν να υπάρχει Έλληνας πολίτης σώφρων ο οποίος να πιστεύει ότι τα προβλήματα θα τα λύσει ο οικοδόμος υποψήφιος βουλευτής της Χ.Α! Το μόνο που μπορεί πράγματι να κάνει με επιτυχία είναι να ξυλοφορτώσει τους αλλοδαπούς όμως συνολικά η Χ.Α δεν μπορεί να δώσει λύσεις σε σημαντικά προβλήματα αλλά ούτε και βοηθήσει στην επίλυσή τους γιατί απλά... δεν μπορεί. Αυτό όμως που με ενδιαφέρει να κάνει είναι να μαζέψει κάτι ψηφαλάκια (εθνικό;)σοσιαλιστών που κρύβονταν χρόνια στο ΠΑΣΟΚ.

  • SOTPAP avatar
   SOTPAP @ ilektro77 25/04/2012 12:18:55

   έχεις δίκιο τα προβλήματα δεν μπορεί να τα λύσει ο οικοδόμος υποψήφιος της Χρυσής Αυγής
   μπορεί να τα λύσει ο Ακης Τσοχατζόπουλος, πολιτικός μηχανικός του ΠΑΣΟΚ
   ο Κώστας Λαλιώτης, τελειόφοιτος οδοντιατρικής και μηδέποτε ασκήσας το επάγγελμα, του ΠΑΣΟΚ
   ο Τζανής Τζανετάκης, που ο γιος του είναι στο ΔΣ της ΖΗΜΕΝΣ
   ο Πρόεδρος Αντώνης που δεν γνωρίζουμε που έχει κολλήσει ένσημα
   οι γιατροί και δικηγόροι βουλευτές που το μόνο που ξέρουν να εξυπηρετούν, είναι η συντεχνία τους
   με αυτές τις απόψεις, θα εκτοξεύσετε τη Χρυσή Αυγή, συνεχίστε...

   • ilektro77 avatar
    ilektro77 @ SOTPAP 25/04/2012 12:26:05

    Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο θα ήθελα στα αντιπολιτευτικά έδρανα να κάθονται Χρυσαυγίτες, Συριζαίοι,ΚΚΕδες και καμιά 40ριά ΠΑΣΟΚτζήδες με επικεφαλής τον Πύρρο. Μια χαρά θα περάσει η τετραετία.

    • Γιώργος Βλάχος avatar
     Γιώργος Βλάχος @ ilektro77 25/04/2012 13:16:26

     "Μια χαρά θα περάσει η τετραετία."...το υπογράφεις αυτό; Εγώ δεν ξέρω αν θ' αρχίσει καν!

 17. μαρτ avatar
  μαρτ 25/04/2012 09:48:21

  να μας απαντήσει η χρυσή αυγή με ποιον τρόπο θα στείλει τους λαθρομετανάστες.
  συνθηματακια του στυλ "να φύγουν οι ξενοι" "έξω οι ξενοι" και " θα διώξουμε τους ξενους" ηχουν ωραία στα αυτιά των οργισμενων.το πως δε μας το λένε.
  σαν τους κουκουεδες ακούγονται με άλλες λεξούλες, "μετωπο στον ιμπεριαλισμό" "έξω το κεφαλαίο" και λοιπά χαριτωμένα με επιχειρήματα προπολεμικης ρητορείας.

  • ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
   ΣΤΕΛΙΟΣ @ μαρτ 25/04/2012 11:07:28

   Νομίζω πως θα έπρεπε να είμαστε λιγότερο απόλυτοι στο θέμα της Χρυσής Αυγής.

   Αλήθεια , όταν (όπως φαίνεται τουλάχιστον πιθανό) μπουν στη Βουλή, θα έχουμε μια σχεδόν διασκεδαστική κατάσταση:

   Ποιοι θα είναι τότε οι πραγματικοί φασίστες; Aυτοί που έχουν τη ρετσινιά , ή αυτοί που θα θεωρούν «μιάσματα» κάποιους νόμιμα και δημοκρατικά εκλεγμένους βουλευτές , και κατά συνέπεια , και τους πολίτες που τους ψήφησαν?

   Είναι κρίμα που το πολιτικό κατεστημένο δεν φαίνεται (ή δε θέλει) να καταλάβει τις αιτίες που δίνουν στην Χ.Α τη δυναμική που παρουσιάζει.

   Ο κόσμος που θα ψηφίσει Χρυσή Αυγή (και που απ’ ότι ακούω γύρω μου θα είναι απροσδόκητα πολύς, Κυριακή κοντή γιορτή...) δεν ψηφίζει Χίτλερ , ούτε Μιχαλολιάκο ,ουτε κάν Χρυσή Αυγή: Επικροτεί τον τρόπο με τον οποίο η Χ.Α αντιμετωπίζει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης/εγκληματικότητας. Ναι, επικροτεί αυτόν τον αδιάλακτο, σκληρό, βίαιο και συχνά παράνομο τρόπο.

   Γιατί ο λαός καταλαβαίνει από ένστικτο (χώρια αυτούς που έχουν ζήσει το πρόβλημα στο πετσί τους) πως το θέμα της λαθρομετανάστευσης , εκεί που το αφήσαμε να φτάσει, δεν μπορεί πια να αντιμετωπισθεί σαν κοινωνικό πρόβλημα , αλλά μόνο σαν θέμα ΕΙΣΒΟΛΗΣ , τελεία και παύλα.

   Και μια εισβολή μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με «βία στη βία», αδιάφορα απο οποιουδήποτε εθνικό ή διεθνές νομοθετικό πλαίσιο.

   Ο κόσμος , παρ’ολο που έχει υποστεί τα πάνδεινα από την οικονομική κρίση , καταλαβαίνει πως ,αργά η γρήγορα ,τα μνημόνια και οι τρόικες θα φύγουν ,όπως έφυγαν οι Γερμανοί το 1944. Οι λαθρομετανάστες όμως ΔΕΝ θα φύγουν. Αντίθετα, θα αυξάνονται συνεχώς , μέχρι να φτάσουμε στο σημείο να πάθουμε στη χώρα μας αυτό που έπαθαν οι Σέρβοι στο Κοσσυφοπέδιο: Βρεθήκαν κυνηγημένη μειοψηφία μέσα στην ίδια την κοιτίδα του έθνους τους!

   Δεν σημαίνει λοιπόν πως ξαφνικά ο Ελληνικός λαός έγινε…Ναζί, επειδή βλέπει πως τα κόμματα εξουσίας, παγιδευμένα στο αδιέξοδο του πολιτικού καθωσπρεπισμού και της «πολιτικής ορθότητας», είναι ανίκανα να αντιμετωπίσουν το θέμα εθνικής επιβίωσης που δημιουργεί η μαζική εισβολή λαθρομεταναστών.

   Ας αφήσουμε λοιπόν τους αφορισμούς και τις αντιφασιστικές δηλώσεις, ελάχιστα πειστικές για τον κόσμο που έχει καταλάβει πιά την υποκρισία της δήθεν Δημοκρατίας μας (διάβαζε Πλουτοκρατία /Κλεπτοκρατία).

   Ας πάψουμε να ασχολούμαστε με το χέρι που δείχνει το φόνο , και ας ασχοληθούμε με το φονιά...

   Υπάρχει όμως και ένα ακόμα μυστικό στην άνοδο της Χρυσής Αυγής: Ακούω από άτομα που δεν ανήκουν καν στη δεξιά και πολύ λιγότερο στη σκροδεξιά, πως βλέπουν την ψήφο στη Χ.Α σαν την πιο αποτελεσματική ψήφο διαμαρτυρίας, αυτή που θα πονέσει περισσότερο το Σύστημα, μια και η Χ.Α και είναι χωρίς αμφιβολία το λιγότερο «Πολιτικά ορθό» (politically correct) κόμμα!

   • A.M. avatar
    A.M. @ ΣΤΕΛΙΟΣ 26/04/2012 12:18:13

    «Ναι, επικροτεί αυτόν τον αδιάλακτο, σκληρό, βίαιο και συχνά παράνομο τρόπο. »

    Βεβαίως τον επικροτεί!
    Αν στον Άγιο Παντελεήμονα μπορεί ένας κάτοικος να κυκλοφορήσει με ασφάλεια στην γειτονιά του ΜΟΝΟΝ επειδή η Χρυσή Αυγή του εγγυάται αυτήν την ασφάλεια δεν είναι λογικό να την επικροτεί και να ψηφίζει την Χρυσή Αυγή;
    Λογικότατο είναι.
    Και αυτός που θα ψηφίσει Χ.Α. ΔΕΝ θα είναι φασίστας! ούτε ναζιστής!
    Θα είναι ο ίδιος ακριβώς άνθρωπος (-οι) που μέχρι χτές ψήφιζε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ και ίσως και αριστερά κόμματα.
    Έλληνας θα είναι, ένας Έλληνας ου η ελληνική πολιτεία τον άφησε έρμαιο στα χέρια των εκατοντάδων χιλιάδων ξένων αλλά και εγχρώριων εγκληματιών!

    Οι γονείς μου έχουν ιδιόκτητο σπίτι στα Σεπόλια.
    Το παράτησαν ξενοίκιαστο (δεν θέλουν να βάλουν ξένους ούτε να κυνηγάνε Έλληνες ενοικιαστές που δεν έχουν να πληρώσουν) και πήγαν στην επαρχία και πληρώνουν μετά από 40 περίπου χρόνια και λίγο πριν το τέλος της ζωής τους και πάλι ενοίκιο (που θα ξοδέψουν βέβαια τα τεράστια ποσά των 600 € σύνταξης που παίρνουν αν όχι στα νοίκια και στα φάρμακα θα μου πεί κάποιος και θάχει και δίκιο)

    Γιατί;

    Επειδή κάθε βράδυ στην γειτονιά λήστευαν ένα τουλάχιστον σπίτι και κάθε μέρα έκλεβαν τρία γερόντια γείτονες και επέλεξαν να πεθάνουν με όσο πιο φυσικό θάνατο γίνεται.

    Ο μικρότερος αδερφός μου ( φανατικός νεοδημοκράτης απ τα εφηβικά του χρόνια με άγριους ξυλοδαρμούς στο γυμνάσιο και στο λύκειο με πασόκους και αριστερούς) μου το ξεκαθάρισε ότι αυτήν την φορά θα ψηφίσει Χρυσή Αυγή. Δεν παίρνει κουβέντα επ' αυτού.

    Γιατί;

    Επειδή του έχουν διαρρήξει το σπίτι τέσσερεις φορές και η αστυνομία τον έχει γραμμένον κανονικά «και ποιόν δεν έχουν διαρρήξει; κάνε μήνυση κατά αγνώστων με παράβολο 100 €για κάθε μήνυση» !!! η απάντηση του 100.
    Δηλ. σου έκλεψαν ότι σου έκλεψαν πλήρωσε και 100 € για να ενισχύσεις τους δανειστές και εννοείται εσύ ποτέ να ΜΗΝ βρείς τα κλεμμένα σου!

    Ψηφίζω και θα ξαναψηφίσω ΝΔ αλλά κατανοώ απόλυτα αυτούς που θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή και δεν τους θεωρώ φασίστες και ναζιστές.
    Έλληνες είναι.
    Έλληνες που το Ελληνικό κράτος τους έχει ΚΑΤ' ΕΠΑΝΑΛΗΨΙΝ δείξει ότι τους θεωρεί πολίτες δεύτερης κατηγορίας και αδιαφορεί ΠΑΝΤΕΛΩΣ για την ίδια τους την ζωή!

    Το ότι η Χρυσή Αυγή είναι ναζιστικό κόμμα δεν κάνει αυτόματα ναζιστές όλους όσους θα την ψηφίσουν.
    ΜΗΝ γενικεύουμε έτσι γιατί αύριο αυτοί οι «ναζιστές» μπορεί να ψηφίσουν ΝΔ και τότε τι θα λέμε; ότι η ΝΔ είναι ναζιστικό κόμμα;

    Άλλο το να κατηγορούμε για ναζισμό την Χρυσή Αυγή
    και εντελώς άλλο το να κατηγορούμε για ναζιστές τους ψηφοφόρους της Χ.Α.

  • γεωργιος Γεωργιάδης avatar
   γεωργιος Γεωργιάδης @ μαρτ 26/04/2012 11:47:41

   Οπως ο Νάσσερ έδιωξε μέσα σε μιά νύχτα τους Ελληνες! Ετσι ακριβώς!

 18. balomatou avatar
  balomatou 25/04/2012 10:17:44

  Τελικα ποσο πνευματικα απελπισμενοι ειναι αυτοι που καταδεχονται να ψηφισουν Καμμενο, Τσιπρα, Κουβελη? Πιστεουν στ'αληθεια οτι Πανουλης, ο Αλεξακης και ο αλλος θα μας οδηγησουν σε πορεια αναπτυξης?

 19. μαρτ avatar
  μαρτ 25/04/2012 11:25:02

  αν δεν μπει στο πιο βαθύ μπουντρούμι ο αρχικά ο σημητης και έπειτα όλοι όσοι κατά καιρούς ανέλαβαν την "πολιτική ευθύνη" των πράξεων τους.αν δεν μπει στο πιο βαθύ μπουντρούμι η οικογένεια μητσοτάκη ,γαπ και όλων όσοι δημιούργησαν πληγές ανεπουλωτες σε αυτόν τον τοπο,οι χρυσές αυτές θα ανθούν,το σύστημα θα αποσταθεροποιειται,τα κόμματα θα αποιδεολογικοποιουνται και θα τεχνοορατικοποιουνται,ο λαος θα ωθείται σε λογικές αυτοδικίας και "το ελλάδα έχεις ταλέντο" θα είναι το πιο διασκεδαστικό και κερδοφόρο ριαλιτυ σόου των διεθνών μμε και των global players.
  όλα τα αλλά περί μνημονίων και δραχμών είναι φτηνά επικοινωνιακα τρυκ.
  δεν ζούμε στην εποχή της οικονομικής κρίσης αλλά στην εποχή της τραβελοποιησης του περί δικαίου αισθηματος.ενός περί δικαίου αισθήματος που σιγά σιγά θα πρέπει να μας γίνεται συνείδηση ότι πυρήνας του είναι το υπερκερδος και όχι το άτομο.

 20. μαρτ avatar
  μαρτ 25/04/2012 11:31:55

  balomatou
  όταν η ανάληψη πολιτικής ευθύνης δεν συνοδεύεται από κανενός είδους συνέπεια ,έστω περιορισμού του δικαιώματος του εκλέγεσθαι, σε πορεία ανάπτυξης τη χώρα μπορεί να ευαγγελίζεται ότι μπορεί να φέρει και ο βεργης με τη τζούλια.ως τότε η σιγουριά σου ότι δεν μπορούν είναι απλή εικασία.και εσυ και εγώ είμαστε το ίδιο απελπισμένοι με τον κάθε ψηφοφόρο.
  πολλά χρόνια χαιδεψαμε τ'αυτιά μας.

  • balomatou avatar
   balomatou @ μαρτ 25/04/2012 11:58:11

   μαρτ,
   Οχι δεν ειναι εικασιες, αποδεδειγμενα δεν μπορουν να μιλουν για αναπτυξη οι ασχετοι και οι ψευτες. Κατηγορω τους πολιτικους για παρα πολλα αλλα και για ενα ακομη το οποιο ειναι κεφαλαιωδες και αυτο ειναι το γεγονος οτι αυτο που συμβαινει στην Ευρωπη ξεπερνα και την ιδια την Ευρωπη και τα κρατη που την αποτελουν. Η Ευρωπη για να επιζησει πρεπει να μεταρυθμιστει αλλιως θα πεθανει. Κοιταξτε τι γινεται στην Κινα, Ινδια, Βραζιλια μα που ζουμε επιτελους? Δεν βλεπουμε οτι η Ευρωπη ετσι οπως την ξερουμε εχει πεθανει? Ειναι λογικο η βιαιη και εκ της οικονομικης πραγματικοτητας επιβαλλομενη μεταρυθμιση-οικονομικη και κοινωνικη- να ξεκινησει απο τις οικονομικα ασθενεις και ασταθεις χωρες οπως η Ελλαδα, Πορτογαλια κτλπ. Οι πολιτικοι μας, ανδρες με διορατικοτητα, βαθεις γνωστες του παγκοσμιου γιγνεσθαι, μυσταγωγεις της ρεμουλας και της προμηθειας γιατι δεν λενε την αληθεια στον Ελληνικο λαο? Γιατι πολυ απλα το θεμα τους ξεπερνα και δεν τους αγγιζει. Καλα να ειμαστε εμεις και οι αλλοι ας πανε να .....κουρευονται. Δεν το ξερουν το θεμα και η σκεψη τους δεν φθανει μεχρις αυτου του σημειου.

 21. καθηγητής avatar
  καθηγητής 25/04/2012 11:40:56

  Για ακόμη μια φορά πορωμένοι ρατσιστές χωρίζουν τους ανθρώπους σε φιλήσυχους και εγκληματίες με βάση το χρώμα του δέρματος ή το θρήσκευμα. Δεν είναι τυχαία λοιπόν η ραγδαία άνοδος της ΧΑ, ούτε και θα είναι πρόσκαιρη. Αυτό θα συνέβαινε αν ήταν όντως δικαιολογημένη έκφραση διαμαρτυρίας απέναντι στα όσα συμβαίνουν στον τόπο μας και στις γειτονιές μας. Μέσα από το διαδικτυακό διάλογο όμως αναδύεται η μπόχα του ρατσισμού και της δήθεν φυλετικής ανωτερότητας. Για άλλη μια φορά θα σπεύσουν κάποιοι με σχόλια του τύπου συριζαίε, πάρε τους στο σπίτι σου κλπ. Θέτω τα παρακάτω ερωτήματα προς όποιον έχει διάθεση για ειλικρινή διάλογο:

  1) Οι αυτόκλητοι μπράβοι της ΧΑ γιατί δεν τα βάζουν με τις οργανωμένες συμμορίες της πορνείας, των ναρκωτικών και της επαιτείας, αν επιθυμούν να
  "καθαρίσουν" το κέντρο;
  2) Πέρυσι υπηρέτησα σε εσπερινό σχολείο του κέντρου. Είχα 2 μαθητές Αφγανούς, επιμελείς και προσεκτικούς. Σκληρά εργαζόμενους σε 12ωρη δουλειά για πενταροδεκάρες. Παιδιά που βίωσαν στην πατρίδα τους καταστάσεις, τις οποίες εμείς ούτε να φανταστούμε δεν μπορούμε. Είναι τόσο δύσκολο να διαχωρίσουμε όποιον μετανάστη (νόμιμο ή λαθραίο) θέλει να εξασφαλίσει τίμια το ψωμί του από τους σαλταδόρους που όντως πρέπει πάραυτα να εκδιωχθούν; Όταν απαιτούμε κατάργηση οριζόντιων μέτρων, μήπως θα πρέπει να απορρίπτουμε και οριζόντιες λύσεις του μεταναστευτικού;

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ καθηγητής 25/04/2012 11:55:23

   Και εγώ γνώρισα Αφγανό φιλήσυχο και εργατικό, που όμως μου είπε ότι δεν συγκατοικεί με συμπατριώτες του γιατί δεν τους έχει εμπιστοσύνη και φοβάται. Τώρα αναζήτησε καλύτερη μοίρα στη Σουηδία. Δίπλα όμως σε αυτούς υπάρχουν 1000 για τους οποίους η ανθρώπινη ζωή δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Θα είχε πάντως ενδιαφέρον να μαθαίναμε και που διαμένεις, αφού δείχνεις να βλέπεις από το νεφέλωμα της αριστερίστικης ιδεοληψίας σου το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης. Να το ξέρεις, πως η Αριστερά του Χαβιαριού είναι είδος υπό εξαφάνιση. Καταδυναστεύσατε την ελληνική κοινωνία μερικές δεκαετίες, το τελευταίο σας καταφύγιο είναι ο "μεταναστευτισμός" και η προώθηση του ισλαμισμού. Αυτή είναι η πραγματική σας ατζέντα. Συνεχίστε έτσι και θα δυσκολευθείτε να βρείτε μη μελαμψούς και μη μουσουλμάνους να επικροτούν τις εθνομηδενιστικές σας θέσεις.

   • καθηγητής avatar
    καθηγητής @ ΒΙΣ 25/04/2012 11:58:53

    Είναι ανώφελο να μιλάς στον κοιλιά καθώς αυτή δεν έχει αυτιά. Κάτων.

    • balomatou avatar
     balomatou @ καθηγητής 25/04/2012 12:18:38

     Εξυπνε και ειρωνα καθηγηταρα ζω πολλα χρονια στην Μεση Ανατολη και εχω να σου πω οτι η εποχη της ανεκτικοτητας στην Ευρωπη εχει περασει για παντα και οχι με ευθυνη των λαων της Ευρωπης αλλα χαρις στην επιθετικοτητα αυτων πυν υποστηριζεις και θεωρεις καυμενους. Δυστυχως καυμενος εισαι εσυ και οι ομοιοι σου πυν δεν μπορειτε να δειτε περα απο την μυτη σας. Ενημερωθειτε και λιγο.

     • καθηγητής avatar
      καθηγητής @ balomatou 25/04/2012 12:51:13

      Μάλλον η διαμονή σου στη Μέση Ανατολή σου άφησε και ανατολίτικα ήθη. Λυπάμαι.

     • ΒΙΣ avatar
      ΒΙΣ @ καθηγητής 25/04/2012 13:09:33

      Mπα, δεν σου αρέσουν τα ανατολίτικα ήθη; Οι προστατευόμενοί σου τί ήθη δηλαδή έχουν; Ισλανδίας; Ή μήπως Νέας Αγγλίας; Μήπως τελείωσαν το Κολλέγιο του Ήτον οι Πακιστανοί σου και δεν το ήξερα;

    • ΒΙΣ avatar
     ΒΙΣ @ καθηγητής 25/04/2012 13:04:07

     Είναι καλό να γνωρίζεις το συγκεκριμένο ρητό ως άσκηση (αριστερής) αυτογνωσίας ή, μάλλον, "αυτοκριτικής", κατά το γνωστό μαρξιστικό λεξιλόγιο.

     • καθηγητής avatar
      καθηγητής @ ΒΙΣ 26/04/2012 10:47:22

      Η πρωτοτυπία στις απαντήσεις σου σκοτώνει...

  • ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
   ΣΤΕΛΙΟΣ @ καθηγητής 25/04/2012 12:17:30

   Αν και...καθηγητής , δε μπορείς ή δε θέλεις να καταλάβεις απλά πράγματα. Δεν είναι θέμα ρατσισμου , φασισμού ,αυνανισμού, ή οποιουδήποτε -ισμού.

   Δεν έχει σχέση το χρώμα του δέρματος! Αν οι κάτασπροι Δανοί είχαν εισβάλει κατα εκατομμύρια στο Αφγανιστάν ,χωρίς να ρωτήσουν τον Αφγανικό λαό , και προσπαθούσαν να επιβάλουν την παρουσία τους ,τα ήθη τους ,τον πολιτισμό τους , τότε η…Αφγανική Χρυσή Αυγή θα είχε κάθε δικαίωμα να τους κυνηγάει! (όπως έκανε διαχρονικά ο Αφγανικός λαός με Βρετανους/Ρώσους/Αμερικάνους ,και μπράβο του!)

   Είναι απλά θέμα "πηδάω τη μάντρα, μπαίνω με το έτσι θέλω στη χώρα σου και σου ζητάω και τα ρέστα!"

   • καθηγητής avatar
    καθηγητής @ ΣΤΕΛΙΟΣ 25/04/2012 12:54:17

    Άλλη μια δικαίωση της ρήσης του Κάτωνος.

    • ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
     ΣΤΕΛΙΟΣ @ καθηγητής 25/04/2012 15:10:38

     Διασκεδαστικό, εσύ ο αντιρατσιστής, να θαυμάζεις τον Κατωνα τον Πρεσβύτερο, κομπλεξικιά συντηρητικούρα και, προπαντώς, ηθικό αυτουργό της πρώτης καταγεγραμμένης αντισημιτικής γενοκτονίας! (Καταστροφή Καρχηδόνος)

     Τρία πουλάκια κάθονταν!
     (ρήση του Στέλιου...)

   • ΒΙΣ avatar
    ΒΙΣ @ ΣΤΕΛΙΟΣ 25/04/2012 13:07:31

    Τα πράγματα είναι απλά: Οι Συριζαίοι και λοιποί του "χώρου" επίτηδες προωθούν τον μεταναστευτισμό (immigrationisme), και λόγω εθνομηδενιστικής ιδεοληψίας, και λόγω του ότι η μαζική ισλαμική μετανάστευση είναι ο καλύτερος τρόπος να έρθει το χάος στα αστικά πολιτεύματα, οπότε, μέσα από το χάος, θα αναδυθεί ο θαυμαστός καινούριος κόσμος της Αριστεράς και της αταξικής κοινωνίας....Δεν είναι ελληνικό το φαινόμενο, είναι πανευρωπαϊκό. Οπότε δεν είναι δυνατόν να διαλεχθείς μαζί τους. Μπορείς να κάνεις διάλογο με κάποιον που θέλει να κατεδαφίσει το σπίτι σου για να το κάνει οικόπεδο προς δική του χρήση;

    • Πατωματζής avatar
     Πατωματζής @ ΒΙΣ 25/04/2012 23:08:44

     BIΣ διαβάζω τακτικά τη σελίδα, αλλά ελάχιστα συμμετέχω.
     Όμως πολλά από τα σχόλια σου (για να μην πω σχεδόν όλα) είναι εύστοχα.

     Υ. Γ.
     Μου άρεσε η έκφραση "της Αριστεράς του Χαβιαριού".
     Έτσι να πλουτίζουμε και το λεξιλόγιο γιατί συνήθως λέμε οι Αριστεροί της Δεξιάς τσέπης.

    • καθηγητής avatar
     καθηγητής @ ΒΙΣ 26/04/2012 10:55:25

     Στα ερωτήματα που έθεσα μούγκα στη στρούγκα. Η έλλειψη επιχειρημάτων προφανής, γι'αυτό και η υστερία.

   • nikos17 avatar
    nikos17 @ ΣΤΕΛΙΟΣ 26/04/2012 02:04:35

    η αφγανική χρυσή αυγή.........κατι σαν ταλιμπάν υποθετω, θα τους είχε κόψει τον ..ποπό τους Δανους. Λοιπόν κουλτουριάρηδες, στη χωρα μου ειναι ευπρόσδεκτοι όλοι υπό τους νόμους όμως. Επίσης υπάρχουν και οι αγραφοι νόμοι της κοινωνίας, της οικογένειας και των καθημερινών μας συνηθειών. Όχι δεν θελω σαρίες και μουτζαχεντίν στη χώρα μου και δεν θελω η συμμαθητρια του γιου μου να φοράει μαντήλα. Ρατσιτσικά ή όχι εμείς ετσι μεγαλώσαμε, δεν θα γίνουμε ανεκτικοί σε υποανάπτυκτους πολιτισμούς. Να πανε στα σχολεία μας, να ντυνονται και να κυκλοφορουν όπως εμεις και να πληρωνουν φόρους. Ετσι οπως κανουν δεκαδες χρονια τωρα οι Ελληνες ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΔΕΣ μεταναστες.

    • καθηγητής avatar
     καθηγητής @ nikos17 26/04/2012 11:00:15

     Η άποψή σου είναι τελείως διαφορετική από των παραπάνω φασιστοταλιμπάν και φυσικά δεν εμπεριέχει ρατσιστικά στοιχεία. Άλλωστε γράφεις ευπρόσδεκτοι όλοι υπό τους νόμους. Αν προσέξεις την αρχική μου τοποθέτηση, αυτό περιγράφω και εγώ. Απλώς ορισμένοι είναι τυφλωμένοι από ρατσιστικό μίσος και αν δεν προτείνεις κρεματόριο, είσαι ακροαριστερός ή σαλονάτος της Εκάλης ή εθνομηδενιστής. Φυσικά πάω στοίχημα οι μισοί τουλάχιστον από τους πατριωτάρες αυτούς είτε είναι γιωτάδες είτε η παραμεθόριος που υπηρέτησαν ήταν η εξωτική Σαλαμίνα και το απόμακρο Τατόι.

  • γεωργιος Γεωργιάδης avatar
   γεωργιος Γεωργιάδης @ καθηγητής 26/04/2012 11:50:53

   Να μην θέλουν Εποικισμό, υπηκοότητα, ιθαγένεια! Να φοράνε την ετικέττα "νόμιμος πρόσφυγας"!

 22. Kst avatar
  Kst 25/04/2012 12:49:26

  Δηλαδη οσοι θα ψηφισουν ΧΑ ειναι φασιστες νεοναζι και οσοι ψηφιζουν τοσα χρονια ΚΚΕ (μην ξεχναμε τι εγκληματα διεπραξε και τι πρεσβευε ο Σταλιν) Πασοκ και Συριζα ειναι προοδευτικοι ανθρωπιστες;;; Δηλαδη τοσο πορωμενος ειναι ο κοσμος που δεν μπορει να διακρινει τι ειναι αυτο που εχει συμβει;;; Η λαθρομεταναστευση ειναι εγκλημα, αποδομει την κοινωνια, παραβιαζει την κυριαρχια της χωρας μας... Δραστικα μετρα πρεπει να ληφθουν και να μην απενοχοποιουμε τους λαθρομεταναστες, οι οποιοι θελουν να επιβαλλουν την παρουσια τους σε συνοικιες της Αθηνας και σε πολεις της επαρχιας... Δηλαδη πρεπει να ερθουν στα Βοεια Προαστια για διαπιστωσουν οι δηθεν ψευτοπροοδευτικοι τα σφαλματα που εξακολουθουν να κανουν;;; Το κεντρο αιμορραγει οικονομικα, εχει πεθανει κοινωνικα και κινδυνευει υγειονομικα...

 23. Γιώργος Bλάχος avatar
  Γιώργος Bλάχος 25/04/2012 13:19:51

  Βγάζουμε κάλπικους αντι-φασιστικούς λόγους κατά της Χρυσής Αυγής, αλλά ανεχθήκαμε τον ερυθρό φασισμό τόσα χρόνια. Τι να πεί κανείς...

  • factorx avatar
   factorx @ Γιώργος Bλάχος 25/04/2012 13:25:47

   Τις επιθέσεις του Σαμαρά στην αριστερά δεν τις διάβασες. Και άσε το παρελθόν - σε αυτό τουλάχιστον συμφωνώ μαζί σου. Το παρόν και το μέλλον να δούμε

   • felix74 avatar
    felix74 @ factorx 25/04/2012 14:54:56

    Στις επιθεσεις του Σαμαρα στην αριστερα δεν ακουσα τιποτα για νοσταλγους του σταλιν,των γκουλαγκ και των ψυχιατρειων.Το να τα βαζεις με την Χ/Α που ξερεις οτι δεν θα υπαρχει αντιλογος επειδη ως πολιτικος φορεας ειναι αποκλεισμενος απο τα καθεστωτικα μεσα εμενα δεν μου λεει κατι.Αν βαστανε τα κοτσια του ας τα βαλει και με τον περισσο που νοσταλγει εναν χασαπη που εσφαξε περισσοτερους απ'οτι ο αδολφος.Αλλα εκει φαινεται μαλλον κανει τζιζ.

    • factorx avatar
     factorx @ felix74 25/04/2012 15:01:31

     Μάλλον μπερδεύεις τον Σαμαρά με τον Μιχαλολιάκο

    • Greco21 avatar
     Greco21 @ felix74 25/04/2012 16:00:19

     Πες μας τώρα ότι είναι και θύμα του κατεστημένου η Χ/Α...

     Άσε που άμα διαβάσεις τις θέσεις της για τα Οικονομικά θα μπερδευτείς και θα νομήζεις ότι γράφτηκαν στον Περισσό...

     Δηλαδή τι θες να γράψει ο Σαμαράς ότι θα αναβιώσει τον εμφύλιο;

 24. ΠΕΛΙΑΣ avatar
  ΠΕΛΙΑΣ 25/04/2012 15:13:04

  Δεν έχουν επαφή με τους πολίτες μερικοί εκ των κορυφαίων πολιτικών της ΝΔ ή ακούν μόνο αυτά που θέλουν .Τα ποσοστά της ΧΑ τα αύξησε πρώτα ο Παυλόπουλος με την ανικανότητα του και το περίλυπο ύφος και μετα τα λοιπά πασόκια.

 25. μαρτ avatar
  μαρτ 25/04/2012 15:25:21

  οι λαθρομετανάστες δεν έρχονται νε τσάρτερ να επιβάλλουν τα ήθη τους.
  οι εθνολογιστες κάποτε άνοιξαν τα βόρεια σύνορα για τόνωση της υπαίθρου.και μόλις η ύπαιθρος υπερτονωθηκε έκανε τα στραβά μάτια στα βορειοανατολικά σύνορα ελέω σεγκεν κ λοιπών ευρωνομοθετηματων.
  οι ευρωσυμμαχοι χρόνια μας είχαν μόνο σαν ανάχωμα-χωματερή για τη λαθρομετανάστευση.τώρα μας έκαναν ανάχωμα-χωματερή χρέους.εύγε.
  και όταν οι λαθρομετανάστες φτάσουν στα βόρεια προάστια θα μετακομίσουν και οι χρυσαυγιτες εκεί να αναπνεύσουν καθαρό αέρα.αλλωστε το τετραγωνικό έχει φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη εκεί.κάποιος πρέπει να αναπροσαρμωσει τις τιμές.να μπορέσει κ η συζυγος του αρείου αρχηγού να ψωνίσει και σε καμία άλλη περιοχή σπιτάκια.όλα στο κέντρο πια?και χωρίς αυλή?τόσοι αγώνες..
  ο εθνομηδενισμος δεν είναι εργολαβία του τσιπρα.απλά αυτός δεν εθνομηδενιζει στο όνομα της πατρίδας.

 26. partyman avatar
  partyman 25/04/2012 17:59:15

  Δεν υπάρχει καμμία δικαιολογία για κάποιον σώφρων άνθρωπο να πάει και να ψηφίσει Χ.Α.

  ο Α.Σ. τοποθέτησε το ζήτημα πολύ σωστά κατά την ταπεινή μου γνώμη

  Καμμία δικαιολογία.-

 27. anti-antifa avatar
  anti-antifa 25/04/2012 18:28:35

  Και κάπου εδώ χάσαμε τον κύριο "καθηγητά" και τα όμορφα τσιτάτα του.

  • ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
   ΣΤΕΛΙΟΣ @ anti-antifa 26/04/2012 12:27:59

   Τί ήθος! Τι πολιτισμός!

   Πάντως, μάθαμε πως οι αντιφασιστες/αντιρατσιστές θεωρούν τους ανέργους αντικείμενο κοροϊδίας!

   • καθηγητής avatar
    καθηγητής @ ΣΤΕΛΙΟΣ 26/04/2012 12:30:27

    Άνοιξε κανένα λεξικό να δεις τη διαφορά άεργου και ανέργου και μετά τα λέμε, γκεμπελίσκο.

   • ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
    ΣΤΕΛΙΟΣ @ ΣΤΕΛΙΟΣ 26/04/2012 12:53:14

    Μπα το πουλάκι μου , όλο μας σνομπάρεις κι'ολο εδώ είσαι! Δεν πας και στο Indymedia λίγο, θα σε ψάχνουνε!

 28. Κώστας Τ avatar
  Κώστας Τ 25/04/2012 18:35:53

  Δεν μπορώ φίλε μου,η σχέση του Έλληνα με τους Ναζί περνάει μέσα από το σκοπευτικό του όπλου!!!
  Είναι ασύμπτωτος ειδικά ο Ελληνισμός με τον ναζισμό!Μη μας παρασύρει η οργή για την εσχάτη προδοσία του ΓΑΠ σχετικά με το ΔΝΤ και προσβάλλουμε τις εκατόμβες των νεκρών μας το 1940-44!Μπορούν να είναι ναζί όλοι όσοι θέλουν,ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ!!!Άλλο οργή και άλλο ιεροσυλία!!!Δίστομο -Καλάβρυτα-Κάνδανος-Βιάννου-Ασβεστοχώρι,έργα τους είναι!!!Τι θα απολογηθούμε στους προγόνους μας;

  • γεωργιος Γεωργιάδης avatar
   γεωργιος Γεωργιάδης @ Κώστας Τ 26/04/2012 11:37:09

   Είπατε την λέξι "ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ"!
   Ξέρετε τί έγινε στα Καλάβρυτα???
   Πείτε μας όλη την ιστορία απ' την αρχή!
   Πείτε μας τί έκαναν οι ΕΛΑΣΙΤΕΣ!

 29. Οπισθέλκουσα avatar
  Οπισθέλκουσα 25/04/2012 18:53:51

  Υπάρχουν και άλλοι λόγοι...πιο προσωπικοί και λιγότερο ιδεολογικοί, οι κατ' επάγγελμα διανοούμενοι της νεοταξίτικης νεοαριστεράς να αρέσκονται στους σαλταδόρους εγχρώμους λαθρομετανάστες (αυτούς, όχι τους λευκούς!) εύρετέ το.

 30. μαρτ avatar
  μαρτ 25/04/2012 19:35:06

  οπεσθελκουσα
  η χρυση αυγη ανηκει στη νεοταξιτικη νεοαριστερα?
  ωρε τι μαθαινει κανεις..
  τοσες ομοιοτητες πια..

 31. Οπισθέλκουσα avatar
  Οπισθέλκουσα 25/04/2012 19:43:29

  innuendo... για πολύ πάρα πάνω!

 32. Οπισθέλκουσα avatar
  Οπισθέλκουσα 25/04/2012 22:09:30

  Άλλα αντί άλλων...απέρχομαι. Οψόμεθα ες κάλπην.

 33. nikos17 avatar
  nikos17 26/04/2012 02:10:57

  φυσικά όμως δεν χρειαζόμαστε ...ατάκτους για την λυση του προβλήματος. Υπαρχουν πολιτικες λύσεις αποφασεις - νόμοι, οι οποίες εκτελούνται από τα δικαστηρια και την αστυνομια καθώς και η φύλαξη των συνόρων. Αυτο πιστευω θα κανει ο Α. Σαμαράς.

 34. kristim avatar
  kristim 26/04/2012 10:28:06

  Πολύ πρωτότυπα αυτά που είπε ο Σαμαράς για το ποιοι ήταν οι ναζί και οι κουκουλοφόροι στην Κατοχή. Περιμέναμε να μας διαφωτίσει.
  Και προς τί αυτές οι υπερβολές "όσο κανένας άλλος λαός"? Δηλαδή οι Πολωνοί υπέφεραν λιγότερο?
  Καθαρά προσπαθεί να κερδίσει τις εντυπώσεις...

 35. μαρτ avatar
  μαρτ 26/04/2012 10:41:33

  πρώτον δε σε έβρισα.πασοκ είσαι και φαίνεσαι.δεύτερον δεν είμαι πιτσιρίκας.στα σύνορα με αλβανία ζω και για τις στρατιωτικές μονάδες στα σύνορα κ τις απελάσεις να ρωτήσεις εμάς που θητευσαμε εκεί.τρίτον σε αυτόν τον τόπο οι δηλώσεις είναι ελεύθερες και η αναληψη πολιτικής ευθύνης δεν έχει συνέπειες.στην ελλάδα άλλος κάνει τη δήλωση ,άλλος υπογραφεί,άλλος εφαρμόζει και άλλος απολογείται ,γι αυτό δεν φταίει πότε κανεις.
  αυτό λέω.
  όμορφα είναι να ζεις στο κέντρο και να κρίνεις δηλώσεις και τακτικές και να φαντάζεσαι τις συνέπειες τους μέσα από τις σύντομες αναφορές των ειδήσεων.
  άλλοι τις ζουν.
  δηλαδή οι αλβανοί άρχισαν να μπαίνουν ξαφνικά επειδή δήλωσε η κυβέρνηση τους ότι άνοιξαν τα σύνορα? προγραμματικές δηλώσεις περίμεναν δηλαδή.μάλιστα..τηλεοπτική διακυβέρνηση που λένε..
  αν δεν αναληφθούν στο ακέραιο και με συνέπειες οι επιλογές του παρελθοντος πότε δεν θα εξομαλυνθεί η κατάσταση σε αυτόν τον τόπο.

 36. Θ.Β. avatar
  Θ.Β. 26/04/2012 17:37:04

  Στην πλατεία ο κόσμος φώναζε "να καεί, να καεί...", οι πολιτικάντηδες όλων των κομμάτων δεν καταλάβαιναν, απλά καταδίκαζαν το σύνθημα.
  Η οργή στρέφεται πια κατά του πολιτικού συστήματος γιατί απλά οι μάσκες των πολιτικάντηδων έπεσαν και δε χρησιμοποιούν πια τα κομματικά ρουσφέτια για τους πελάτες τους αλλά τον τρόμο την πτώχευσης και τον εκβιασμό για να ξαναψηφίσει κόμμα εξουσίας.
  Εκείνοι οι μικροαστοί που στις 6 του Μάη θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή είναι εκείνοι που ξύπνησαν από τον απρόσμενο εφιάλτη που το πολιτικό σύστημα του ετοίμαζε εδώ και χρόνια και που οι άμοιροι, ναρκωμένοι από το βόλεμα, την υποκουλτούρα και την αρπαχτή δεν έβλεπαν.
  Γιατί τόσο μένος λοιπόν κατά των εθνικιστών; Εκείνοι τα έλεγαν χρόνια τώρα. Τόσα χρόνια επιβίωναν στο περιθώριο, έξω από το σύστημα που κατάφερε να ρημάξει την Ελλάδα.
  Ας ζητήσουμε απολογία από εκείνους που κατάντησαν την πατρίδα άντρο των τοκογλύφων και τη σημαία μας λευκό πανί υποταγής.

 37. sakis avatar
  sakis 26/04/2012 19:58:25

  Οι οικονομικοί μετανάστες είναι απαραίτητοι στις χώρες, καλώς ή κακώς, αλλά πάντα μ' ελεγχόμενη εισροή τους σ' αυτές και μέχρι κάποιο ποσοστό του εργατικού δυναμικού. Στην χώρα μας δεν υπάρχει κανένας έλεγχος, απολύτως. Είναι υπερπολλαπλάσιοι του δυναμικού, δημιουργείτε παρεμπόριο με τα γνωστά αποτελέσματα και πάνω απ' όλα δεν υπάρχει κατώτερος μισθός γι' αυτούς, που σημαίνει ότι επιρρεάζονται κι οι αμοιβές ελλήνων και νόμιμων(!) μεταναστών. Επίσης, υπάρχει ανεξέλεγκτη διαρροή συναλλάγματος στο εξωτερικό, υποβάθμιση του βιότικού επιπέδου, αύξηση εγκληματικότητας κτλ κτλ Όλα αυτά

  επιρρεάζουν άμεσα έλληνες αλλά και νόμιμους αλλοδαπούς. Άλλο να βοηθήσω να φτιάξεις την ζωή σου κι άλλο να μου διαλύεις την δική μου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο!!!
  Οι οικονομικοί μετανάστες είναι απαραίτητοι στις χώρες, καλώς ή κακώς, αλλά πάντα μ' ελεγχόμενη εισροή τους σ' αυτές και μέχρι κάποιο ποσοστό του εργατικού δυναμικού. Στην χώρα μας δεν υπάρχει κανένας έλεγχος, απολύτως. Είναι υπερπολλαπλάσιοι του δυναμικού, δημιουργείτε παρεμπόριο με τα γνωστά αποτελέσματα και πάνω απ' όλα δεν υπάρχει κατώτερος μισθός γι' αυτούς, που σημαίνει ότι επιρρεάζονται κι οι αμοιβές ελλήνων και νόμιμων(!) μεταναστών. Επίσης, υπάρχει ανεξέλεγκτη διαρροή συναλλάγματος στο εξωτερικό, υποβάθμιση του βιότικού επιπέδου, αύξηση εγκληματικότητας κτλ κτλ Όλα αυτά

  επιρρεάζουν άμεσα έλληνες αλλά και νόμιμους αλλοδαπούς. Άλλο να βοηθήσω να φτιάξεις την ζωή σου κι άλλο να μου διαλύεις την δική μου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο!!!
  Ερχάν Ιμάμογλου:Υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Ροδόπης!Δηλώνει θαυμαστής του τουρκικού στρατού,του Κεμάλ Ατατούρκ & του Ισλάμ!Και σας χαλάει η XA! Δεν ψηφίζω ΧΑ απλά το σύστημα έχει χεστεί πάνω του με όλο αυτό που γίνεται.Τα ίδια έλεγαν και για τον Καρατζαφέρη όταν ήταν να μπει στη Βουλή.Ο φασίστας ο έτσι ο αλλιώς...
  Φαντάζομαι ότι ο πρόδομος του Χίτλερ Κεμάλ με εκατομμύρια σφαγών λόγω εθνικών σφαγών έσφαζε διαφορετικά από το Χίτλερ ή ο θαυμαστής μιας οπισθοδρομικής και ρατσιστικής θρησκείας σε κάθε τι διαφορετικό που είναι το Ισλάμ(γκέι,αλλόπιστοι,αλλόφυλλοι,γυναίκες που τις θεωρούν λίγο πολύ ζώα)
  εκεί δεν υπάρχει κίνδυνος για την δημοκρατία ή μήπως ο ακροαριστερός φασισμός,ο Τουρκικός εθνικισμός και ο ισλαμικός ρατσισμός αποτελούν δημοκρατική ''όαση'' με όλη αυτήν την υποκρισία του πολιτικού κόσμου ο κόσμος τα έχει πάρει και πιστεύω ότι η ΧΑ θα πάρει μεγαλύτερο ποσοστό απ'ότι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

 38. area51gr avatar
  area51gr 27/04/2012 18:24:07

  Η αντρίκεια απάντηση θα ήταν να διεκδικήσει Νομικώς την Διάλυση της ΧΑ, ως Ναζιστικό κόμμα που δεν συμβαδίζει με τις Αρχές της Δημοκρατίας μας - άρα είναι αντισυνταγματική ή ύπαρξή του και παράνομη βάση του σχετικού προεδρικού διατάγματος με το οποίο νομιμοποιούνται τα κόμματα.

  (Για το ίδιο λόγο βέβαια κατηγορώ κάθε κόμμα που δέχεται να συμμετέχει σε εκλογές με Ναζί και Κομμουνιστές κόντρα στο σύνταγμα και το νόμο!)...

  Βλ.:
  http://www.youtube.com/watch?v=Q6Tu7oW3268
  http://area51gr.blogspot.com/2011/09/blog-post_04.html

  • ΤΒ avatar
   ΤΒ @ area51gr 28/04/2012 13:37:22

   Η Παπαρήγα τις προάλλες στην ΝΕΤ έλεγε ότι ο στόχος του ΚΚΕ ειναι η κατάλυση των αστικου τύπου δημοκρατιών (και προφανώς η αντικατάσταση τους απο Σταλινικού), τα ιδια λέει και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ υποθάλπει και υποστηρίζει ανθρώπους που βρίσκονται πάρανομα στην χώρα, με τελικό στόχο να τους ελληνοποιήσει μπας έτσι γίνει ποτέ πλειοψηφία. Αυτά τα κομματα γιατί μπορούν να υπάρχουν κανονικά και το πρόβλημα είναι οι τάχα ναζιστές της Χ.Α, στους οποίους κανεις δεν έδωσε το βήμα να απαντήσει σε αυτά που τους κατηγορούν.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.