#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
03/12/2010 10:51
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Επιτέλους, η Ρηγίλλης ασχολείται με το Διαδίκτυο!Επιτέλους, η Ρηγίλλης συνέλαβε το μήνυμα των καιρών και μέρα με την ημέρα ασχολείται πιο ενεργά με το διαδίκτυο και την μπλογκόσφαιρα. Με κουτσομπολιά και παραπολιτική προς το παρόν είναι η αλήθεια, αλλά που θα πάει κάποτε θα μάθουν και θα ασχοληθούν και με την παραγωγή πολιτικής και τον … Σαμαρά.

Διαβάζουμε λοιπόν σε ένα μπλογκ την παντελώς ανυπόστατη πληροφορία ότι ο κ. Παναγιωτόπουλος αντικαθίσταται από εκπρόσωπος της ΝΔ. Την άλλη ημέρα διαβάζουμε πάλι στο ίδιο μπλογκ την αποκλειστική πληροφορία ότι ο Παπανδρέου ζήτησε συνάντηση με τον Σαμαρά. Και διερωτώμεθα: ποιος να τα διαρρέει; Κάποιος αντίπαλος και ποιος είναι αυτός μέσα στην απέραντη βυζαντινολογία που ξεκινάει από την πόρτα του Σαμαρά και καταλήγει στο Διαδίκτυο;

Σε άλλο μπλογκ διαβάζουμε ότι ο Μάξιμος Χαρακόπουλος θα αντικατασταθεί από επικεφαλής του πολιτικού σχεδιασμού ( κι αυτό παντελώς ανυπόστατο). Αμέσως αναλαμβάνουν να απαντήσουν άλλα μπλογκς τα οποία εκθειάζουν εντελώς αντικειμενικά την συμβολή του κ. Χαρακόπουλου στη νίκη Αγοραστού.

Αυτός που φταίει για τον Χαρακόπουλο και όλα όσα συμβαίνουν στη ΝΔούλα είναι ο … Μαρκόπουλος που σιγοντάρει την εσωστρέφεια της ΝΔ, μας πληροφορούν άλλοι αγωνιστές του διαδικτύου.

Φυσικά την μερίδα του λέοντος εισπράττει ο κ. Αβραμόπουλος. Την μια διαβάζουμε ότι πάει στη Ντόρα. Την άλλη ότι προσχωρεί συναινετικά στο ΠΑΣΟΚ. Και την επομένη του τα χώνουν επειδή έβαλε αυτόν ο Σαμαράς επικεφαλής της επιτροπής αναθεώρησης του Συντάγματος και όχι κάποιο από τα καθηγητικά τσακάλια του καραμανλισμού.

Και φυσικά δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα με τα μπλογκς και τους δημοσιογράφους. Την δουλειά τους κάνουν ψαρεύοντας στα θολά νερά. Στην Ρηγίλλης όμως πότε θα καταλάβουν ότι τον κόσμο τον νοιάζουν οι συμβάσεις, οι απολύσεις και η ανεργία και ότι μόλις ακούν “ΝΔ”  κουνάνε ειρωνικά το κεφάλι;ΣΧΟΛΙΑ

 1. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 03/12/2010 11:13:05

  Εξαιρετικό το άρθρο, αλλά εδώ που τα λέμε ο νεοταξικός Αβραμόπουλος δεν ήταν και ό,τι καλύτερο για αυτή την πολύ κρίσιμη διεργασία της αναθεώρησης του Συντάγματος, την οποία θα επιδιωχθεί να πέσουν πολλά συνταγματικά κάστρα αντίστασης στη νεοταξική επέλαση...

  • Κώστας Ροδινός avatar
   Κώστας Ροδινός @ Επώνυμος 03/12/2010 11:21:10

   Συμφωνώ και επαυξάνω!

   • Factorx avatar
    Factorx @ Κώστας Ροδινός 03/12/2010 11:27:01

    Ο καθένας μπορει να προσθετει τις ... εμπειρίες του

    • Κώστας Ροδινός avatar
     Κώστας Ροδινός @ Factorx 03/12/2010 11:30:21

     Φάκτορα,

     άμα αρχίσουμε να ...προσθέτουμε τις εμπειρίες μας επι του προκειμένου θα γράψουμε εγκυκλοπαίδεια!
     Αρκούν λίγα και καλά!

  • Γιάννης Δ. Κίνιας avatar
   Γιάννης Δ. Κίνιας @ Επώνυμος 03/12/2010 15:02:10

   Κάποτε, θα πρέπει να γίνει αντιληπτό, και, ελπίζω, αυτό να συμβεί σύντομα, ότι οι νέοι, και όχι μόνο, μέσα από το διαδίκτυο, προβάλλουν , σήμερα, τις θέσεις τους, για τα καθημερινά προβλήματα του Τόπου, που μέρα με τη μέρα, γίνονται πιο έντονα, χάρις στη κακοδιοίκηση της Χώρας... Αν επιθυμούμε, λοιπόν, έναν ασφαλή και ειλικρινή διάλογο με τους απέχοντες, ακόμα, πλην προβληματισμένους και πολιτικοποιημένους πολίτες αυτής της Χώρας, θα πρέπει να εγκαινιαστεί από την Ρηγίλλης ένας δίαυλος επικοινωνίας μαζί τους, το συντομότερο δυνατόν... Οι καιροί ου μενετοί!!

 2. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 03/12/2010 11:28:40

  Είμαι σαφώς προκατειλημμένος, αλλά έχω την εντύπωση ότι περισσότερη πολιτική παράγεται σε καμιά 10αρία μπλόγς (και δεν ξέρω κανέναν προσωπικά) από ότι στην Ρηγίλλης.

  Όσο για το Πασόκ, το έχουν δει το έργο εδω και καιρό. Δεν τους ενδιαφέρει η πολτική, τους ενδιαφέρει η εξουσία, η πίττα, το φάγωμα της πιττας και το σοασιληστικό μοίρασμα της πιττας, και η πολτική είναι για να παραμυθιάζουν τους χαχόλους και τα Μεγκα-ταϊσμένα ψάρια.

  • Κώστας Ροδινός avatar
   Κώστας Ροδινός @ archaeopteryx 03/12/2010 11:31:22

   Absolutely Right one more time!

 3. netakias.wordpress.com avatar
  netakias.wordpress.com 03/12/2010 11:44:04

  Ας κάνει πρώτα αντιπολίτευση και τα blogs είναι εδώ και τον περιμένουν.

  Ο κόσμος είναι έτοιμος να ακούσει, όχι τον λαϊκισμό, αυτόν τον μαύρισε με το 60% της αποχής, αλλάτην Α-Ν-Τ-Ι-Π-Ο-Λ-Ι-Τ-Ε-Υ-Σ-Η, όχι "Υπευθυνη Αντιπολίτευση" αλλά Α-Ν-Τ-Ι-Π-Ο-Λ-Ι-Τ-Ε-Υ-Σ-Η!

  Τα βλογκς όσο και να προσπαθούν να τα κάνουν "επαγγελματικά" παραμένουν εθελοντικά, αν θέλει κάποιος να μάθει "επίσημες" πηγές πάει στα site των εφημερίδων.

  Το αντινεα είναι ακριβώς μια τέτοια ελεύθερη φωνή, ο Φαήλος, ο Ροδινός, ο Επώνυμος κι οι άλλοι. Αυτή είναι η επιτυχία του. Η υψηλή επισκεψιμότητα του είναι απόδειξη ότι ο κόσμος είναι εδώ, οι πράξεις κι οι δράσεις στη πραγματική ζωή και στην πολιτική πραγματικότητα λείπουν.

  Στο internet ο κόσμος θα ψάξει να βρεί το διαφορετικό, να διαβάσει τι λέει ο διπλανός του, μια βόλτα στο internet θα δείτε πόσο ό κόσμος διψά για ιδέες και προτάσεις, εκεί είναι ανύπαρκτο το ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν ωφελείται ούτε η αντιπολίτευση, γιατί απλά δεν υπάρχει!

  Ο Σαμαράς ή όποιος άλλος, αν θέλει προκοπή πρέπει να κάνει αντιπολίτευση!

  Οταν βγαίνει και λέει εμείς υπερψηφίσαμε αυτά τα νομοσχέδια του ΠΑΣΟΚ, ξέρετε τι λέει ο κόσμος; "Στα α**** μας, έχουμε και το ΠΑΣΟΚ να τα ψηφίσει, δεν χρειαζόμαστε την αντιπολίτευση! "

  Ο κόσμος είναι εδώ, ο Σαμαράς που είναι Ο-Ε-Ο;

  Αυτά έγγραψα κι εγώ στο βλογκ μου σήμερα.

  "Αντωνάκη με "Υπεύθυνη Αντιπολίτευση" δεν κάνεις προκοπή!"
  εδώ : http://wp.me/pbW97-aUo

  Φακτωρα περιμένω να τους τα χώσεις λίγο στην ΝΔ, για να ταρακουνηθούν, κρίμα τόση προσπάθεια να ξυπνήσουμε τον κόσμο στην καταστροφή που έρχεται, και με ένα βίντεακι, και μια δήλωση του ΓΑΠ από την Βαρσοβία να πάνε στράφι.

  Σκασίλα μου για τον Σαμαρά αν δεν μπορεί να πάει να κάνει παρέα στον Καραμανλή. Εδώ ο κόσμος καιγεται κι ασχολούμαστε με την Ντόρα.

  ΥΓ. Συγγνώμη δια την αθυροστομία μου, μπορείς να διαγράψεις ελεύθερα ο,τι θεωρείς ότι προσβάλει τον ιστότοπο σου, όπως και να αναπαράγεις ό,τι σου αρέσει. Δεν το κάνω κακοπροαίρετα.

  Ευχαριστώ!

 4. Maximilien avatar
  Maximilien 03/12/2010 11:50:49

  “Αντωνάκη με “Υπεύθυνη Αντιπολίτευση” δεν κάνεις προκοπή!”

  Σου έχει περάσει από το μυαλό ότι ο Αντώνης κάνει αυτού του είδους αντιπολίτευση όχι γιατί είναι αβρός και ευγενικός χαρακτήρας (που πιστεύω ότι είναι στη προσωπική του ζωή) αλλά γιατί αυτές είναι οι πολιτικές του απόψεις;

  • netakias.wordpress.com avatar
   netakias.wordpress.com @ Maximilien 03/12/2010 12:19:40

   Τότε δεν είναι ηγέτης, να πάει σε άλλο πόστο.

   Δεν εννοώ επ'ουδενι να γίνει Ανδρέας και να ορκίζει κυβερνήσεις στο Σύνταγμα, αυτές οι εποχές έχουν περάσει.

   Αντιπολίτευση χρειάζεται!

   Να τους βομβαρδίσει συνέχεια να μην παίρνουν ανάσα!

   Μα Χατζηδάκη, Παναγιωτόπουλο, Κυριάκο, με το "σεις" και με το "σας" δεν κάνεις αντιπολιτευση!

   Εδώ μας έκαναν μάγκα τον Πεταλωτή!

   Τους "την λέει" στα μουτρα, μπαρούφα μεν, βαρύγδουπη δε, και δεν κουνιέται φύλλο!

   Να πάρει πχ ένας τηλέφωνο στον αέρα τον Κανάκη και να το βάλει στην θέση του.

   Βρίσκουν και τα κάνουν.

  • Factorx avatar
   Factorx @ Maximilien 03/12/2010 20:11:53

   Εσένα δεν σε κόβω , ως δείγμα της ανοησίας μερικών κριτικών σώνει και καλά στον Σαμαρά. Οτι είπε ΟΧΙ στο Μνημόνιο και διέγραψε τη Ντόρα αρκούν για να κρίνει κανείς μέχρι τώρα. Και εδώ είμαστε και θα δούμε τη συνέχεια.

   • netakias.wordpress.com avatar
    netakias.wordpress.com @ Factorx 04/12/2010 02:27:16

    Φάκτωρα, εγώ δεν εύχομαι να αποτύχει ο Σαμαράς, αλλά κι ο Αγιος φοβέρα θέλει.

    Στο μνημόνιο και η αριστερά ΟΧΙ ψηφισε.

    Μετά από την επανίδρυση του Καραμανλή και τα λεφτά υπάρχουν χρειάζονται περισσότερα πράγματα από την "υπεύθυνη αντιπολίτευση".

    Οταν η κυβέρνηση είναι πάντα ένα βήμα μπροστά και το μόνο που κάνουν είναι μερικές χλιαρές ανακοινώσεις του Παναιωτόπουλου, πως θα πείσεις;

    Εγώ είμαι εργάτης αποθήκης και καίγομαι πιο πολύ από πολλούς εδω μέσα να πετύχει ο Σαμαράς.

    Αλλά βλέπω να πάνε μια ταχύτητα κάτω ενώ τα γεγονότα τρέχουν.

    Εχουν περάσει τόσοι μήνες από την 7η Ιουλίου κι εκτός από ένα φίλο μου οικονομικό αναλυτή δεν βλέπω να έχουν πείσει τον κόσμο για το πρόγραμμα τους.

    Δεν αμφισβητώ τις προθέσεις του, αλλά την ικανότητα του επικοινωνιακού του επιτελείου. Οταν οι άλλοι ελέγχουν όλα τα ΜΜΕ χρειάζεσαι το Μουρίνιο να κάνεις την διαφορα (αν κι έφαγε κι αυτό 5) αλλά νομιζω καταλάβαίνεις τι θέλω να πώ.

    • netakias.wordpress.com avatar
     netakias.wordpress.com @ netakias.wordpress.com 04/12/2010 02:43:38

     Να μην πω για τον Κικίλια.

     Θεωρώ ότι ήταν καλή επιλογή γιατί αν πήγαινε με κάποιον πχ Μειμαράκη που έλεγε ο κωλοτούμπας, θα ηταν καλό για του ΝΔτες, αλλά κόκκινο πανί για του υπόλοιπους. Ηταν πρόσωπο νέο ευρείας αποδοχής, αλλα πιο πολύ κατάλαβαν την δυναμική του οι ίδιοι οι ΠΑΣΟΚοι!

     Ακουγα, την δεύτερη Κυριακη, έξω από εκλογικό περίπτερο ΠΑΣΟΚους να έχουν κατεβασμένα μούτρα και λένε ο ένας στον άλλο "βρε λες να βγει ο Κικιλιας;" και να τους λόυζει κρύος ιδρώτας!

     Και τι έκαναν οι σύντροφοι του; Ελεγαν ποιος είναι αυτός που μας φέρατε! Τον άφησαν μόνο του με του καρχαρίες να τα βγάλει πέρα! Και την δεύτερη θέση την κέρδισε μόνος του και με την αξία του κι ας λένε ο,τι θέλουν.

     Σωστή η επιλογη Σαμαρά; Ορθότατη!
     Κακή διαχείριση επικοινωνιακή; Χείριστη!

     Είναι ανοησία να κριτικάρω τα κακώς κειμενα, όπως τα βλέπω; Δεν έχω κακή προαίρεση.

 5. ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ avatar
  ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ 03/12/2010 12:09:29

  ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ. ΜΗΠΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΘΩΡΑΚΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ Η ΠΩς ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ;

  • Tassos avatar
   Tassos @ ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ 03/12/2010 13:35:16

   Ρε φίλε να σε πώ κάτι? Η μισή ντροπή δικιά του και η μισή των Αθηναίων φίλων της ΝΔ. Ενας ρε γαμώτο δεν βρέθηκε να τον κράξει δημοσίως. Δεν λέω να τον ρίξει καμμιά φασίνα στην μάπα αλλά να τον κράξει. Εγώ είμαι Θεσνικιός, τον έγραψα στην σελίδα του στο Facebook και φυσικά σκουπίστηκα με συνοπτικές διαδικασίες. Σκέφτομαι αν σκάσει μύτη Θεσνίκη (παρότι ο τύπος κινείται μόνο στο αμαρτωλό Κολωνάκι) να του την πέσω.

 6. GeorgeCh avatar
  GeorgeCh 03/12/2010 12:35:39

  Ξεκάθαρες, καθαρές κουβέντες που να αφορούν τον κόσμο.
  Επαναλαμβάνω. Ξεκάθαρες, καθαρές κουβέντες που να αφορούν τον κόσμο.
  Ο κόσμος έχει κουραστεί ψυχολογικά κι έχει βραχυκυκλωθεί το μυαλό του.
  Αντώνη:
  1ον. Έχεις λύσεις για τα προβλήματα;
  2ον. Μπορείς να προσδώσεις αξιοπιστία στις λύσεις χρησιμοποιώντας νέα και άφθαρτα πρόσωπα;
  3ον. Μπορείς να τις εκλαϊκεύσεις;
  4ον. Όταν τις εκλαϊκεύσεις μπορείς να την διαδώσεις στην κοινωνία;
  Αν δεν μπορείς, περίμενε να πέσει το ΠΑΣΟΚ σαν ώριμο φρούτο.
  Αλλά, μην είσαι τόσο σίγουρος ότι όταν πέσει θα έρθεις εσύ....

 7. ΜΑΝΙΑ avatar
  ΜΑΝΙΑ 03/12/2010 12:52:19

  ΑΣ ΜΗΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΜΑΣΤΕ!
  Η ΝΔ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.
  ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.
  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ "ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ" ΤΑ BLOGS ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.
  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!
  ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ, ΤΙΠΟΤΑ!
  Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!
  ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ "ΕΚΛΟΓΕΣ" ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΑΛΙ...

 8. egersis avatar
  egersis 03/12/2010 12:53:23

  Aφού το αποφάσισαν μετά από έναν ολόκληρο χρόνο είναι σε καλό δρόμο....

  • netakias.wordpress.com avatar
   netakias.wordpress.com @ egersis 03/12/2010 13:22:59

   Απάλα μόνο μη σκίσουν το καλτσόν!

   Ούτως η άλλως μέχρι το 2014 εχουμε χρόνο!

   Οσοι δεν αφήσουμε χρόνους, θα γευτούμε την ανάπτυξη!

 9. bill avatar
  bill 03/12/2010 14:05:28

  Σε μια εποχη που ο κοσμος διψαει για το ΝΕΟ ,το ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ, το μονο που απομενει ειναι ν΄ανοιξεις τη πορτα στο κλουβι.
  Κι΄απ΄αυτο το κλουβι ειναι αναγκη να μπροσταρουν ιδεες,προσωπα,και τεχνικες ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ.!!!

 10. Μάρκος avatar
  Μάρκος 03/12/2010 15:14:58

  Δηλαδή, για να καταλάβω κάτι: τον άνεργο στο Πέραμα, τον αγρότη στις Φιλιάτες, αυτόν που παίρνει 560 ευρώ, τον απασχολεί νομίζετε τι κάνει η ΝΔ στο διαδίκτυο; Νομίζω ότι υπερεκτιμάτε την αξία των μπλογκς και του ίντερνετ γενικότερα. Το ότι ασχολούμαστε εμείς με αυτά, δεν σημαίνει ότι κάνει το ίδιο όλη η Ελλάδα, ειδικά εκτός των αστικών Κέντρων.

 11. Aggelos avatar
  Aggelos 03/12/2010 15:57:11

  "ο νεοταξικός Αβραμόπουλος"

  τον εκτιμω εχει κοτσια,,και ειναι Ελληνας,,αφου αυτος σκότωσε ουσιαστικα της Δρακουλιαρα,ενω θα μπορουσε να παει μαζι της..

  και αυτοδημιουργητος,,απο μικρος ηταν κοντρα με τη Ντορα,,ποτέ δεν της υποταχθηκε..
  και γιαυτο δεν τον χωνευει..

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ Aggelos 03/12/2010 20:15:12

   Ο Αβραμόπουλος δεν πήγε με τη Ντόρα επειδή δεν τα βρήκαν στα ανταλλάγματα. Για την ακρίβεια, του έταξε κάποια πράγματα, μετά τα πήρε πίσω, αφού αυτός είχε ήδη αρχίσει να εκδηλώνεται υπέρ τους (με τη λογική ότι ήδη "εξετέθη" και άρα δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο), όμως αυτός τελικά εξοργίστηκε και τα υπόλοιπα είναι γνωστά.

   Δεν ήταν από καλοσύνη που πήγε με το Σαμαρά...

   • παγωτατζής avatar
    παγωτατζής @ Επώνυμος 04/12/2010 12:18:31

    Καθαρό Αρκαδικό συμφέρον..Πάντα με τόν νικητή! Εκπαιδευμένοι .....γεννεές επί γεννεών..Διακομματικά!

 12. ΣΠΥΡΟΣ avatar
  ΣΠΥΡΟΣ 03/12/2010 16:22:49

  ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΗΛΥΚΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ !!!!!!!!!!!!!!

  • netakias.wordpress.com avatar
   netakias.wordpress.com @ ΣΠΥΡΟΣ 03/12/2010 18:05:12

   Ταύλα!

   Από γούστο πάντως σε αυτό το think tank, υπάρχει πολύ!

   Πάντα μας ξαφνίαζουν ευχάριστα!

   Ιδιώς όταν ανοίγουμε το πρωϊ τα PC!

 13. ελλην της εσπεριας avatar
  ελλην της εσπεριας 03/12/2010 20:05:29

  Ο Αβραμοπουλος ειναι μεγαλο ανακατερο!Ο ρολος του στο κομμα καθολου καλος...
  Φακτορα,για φαντασου τηνΝΔ,χωρις τους καραμανλικους!Τι λες,θα αυξηθουνε οι ψηφοι η θα μειωθουν;

  • Factorx avatar
   Factorx @ ελλην της εσπεριας 03/12/2010 20:08:20

   Δηλαδή μας λες οτι υπάρχουν ακόμα "καραμανλικοί" που είναι συσπειρωμένοι και λατρεύουν όσα έκανε ο προηγούμενος πρωθυπουργός; Αυτό πιστεύεις;

   • παγωτατζής avatar
    παγωτατζής @ Factorx 04/12/2010 12:20:39

    Οχι δεν λατρεύουν...αλλά τόν πιστεύουν και τόν κρίνουν.Καλοπροαίρετα όμως....
    Αμφιβάλλεις;;;

 14. ΒΟΥΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ avatar
  ΒΟΥΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ 04/12/2010 11:34:01

  δεν ξερω ποιος διαλεγει τις φοτο αλλα ειναι απλα καταπληκτικες

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.