#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
15/01/2013 17:34
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Επιτέλους! Αναγνωρίζεται ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να περιθάλψει όλη τη δυστυχία της ΟικουμένηςΕπιτέλους !

Αναγνωρίζεται η αυτονόητη για το Έθνος συνθήκη, ότι δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα να περιθάλψει όλη τη δυστυχία της Οικουμένης, όση συμπόνια κι αν προκαλεί κάθε ατομική περίπτωση.

Επιτέλους !

Η αυτοκτονική τύφλωση μιας κοινωνίας από την ιδεολογική τρομοκρατία ανώριμων,  ιδιοτελών, «ανθρωπιστικών» ΜΚΟ, πολιτικοδημοσιογραφικών οργάνων των συμμοριών που φέρνουν λαθρομετανάστες, εργοδοτών του «δεκάευρου», ας λήξει.

Ας αναβλέψουμε.

Έστω και χάρις στην έξωθεν μαρτυρία.

 

 Προφήτης

 

Η πλήρης είδηση:

«Η Ελλάδα δεν έχει αποστολή να υποδεχτεί όλη τη δυστυχία του κόσμου», δηλώνει αξιωματούχος του Συμβουλίου της Ευρώπης

 «Στο γαλλικό Κοινοβούλιο λέμε ότι η Γαλλία δεν έχει αποστολή να υποδεχτεί όλη τη δυστυχία του κόσμου. Θεωρώ ότι ούτε η Ελλάδα έχει αυτή την αποστολή. Γι’ αυτό ακριβώς θα πρέπει να κινητοποιηθεί η διεθνής αλληλεγγύη, έτσι ώστε να βρεθεί αποτελεσματική λύση σε αυτό το ζήτημα», δήλωσε, από την Αθήνα, ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης Ζαν-Κλοντ Μινιόν, αναφερόμενος στο μεταναστευτικό.

Ο Πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης συναντήθηκε με τον κ. Μινιόν, ο οποίος επισκέφθηκε τη Βουλή των Ελλήνων. Ο κ. Μεϊμαράκης απένειμε στον κ. Μινιόν το χρυσό μετάλλιο της Βουλής των Ελλήνων, το οποίο απονέμεται σε εξέχουσες προσωπικότητες που έχουν διακριθεί για το σημαντικό έργο τους.

Κατά τη συνάντησή τους, ο κ. Μεϊμαράκης και ο κ. Μινιόν έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:

Β. Μεϊμαράκης: «Οι φιλοξενούμενοι στη χώρα μας χαίρουν όλων των δικαιωμάτων που το Σύνταγμά μας θεσπίζει»

«Με μεγάλη χαρά, κ. Πρόεδρε, σας υποδεχόμαστε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, το ναό της Δημοκρατίας, και έχει ιδιαίτερη σημασία για μας το γεγονός ότι υποδεχόμαστε τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης ενός ευρωπαϊκού θεσμού, που προασπίζει τα ατομικά δικαιώματα.

Γνωρίζετε ότι η Ελλάδα είναι δημοκρατική χώρα με απόλυτο σεβασμό στα ατομικά δικαιώματα και όλοι οι Έλληνες πολίτες, αλλά και οι φιλοξενούμενοι στη χώρα μας, χαίρουν όλων των δικαιωμάτων που το Σύνταγμά μας προβλέπει και θεσπίζει.

Γνωρίζω τις ιδιαίτερες ευαισθησίες του Συμβουλίου της Ευρώπης στην προάσπιση των δικαιωμάτων του ανθρώπου και τη συστηματική ενασχόλησή του, σε επιστημονικό, πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο, με αυτά. Είναι πάντα το αποκούμπι όλων εκείνων που δεν απολαμβάνουν σήμερα τα θεμελιώδη δικαιώματα, όπως απαιτείται σε όλες τις χώρες.

Συμβαίνει αυτά να τα γνωρίζω από προσωπική πείρα, γιατί είχα την τιμή να βρίσκομαι στο Συμβούλιο της Ευρώπης ως Έλλην Βουλευτής πολλά χρόνια, όπως είχα την τιμή και να σας ψηφίσω, κ. Πρόεδρε, τον Ιανουάριο του 2012.

Με αυτές τις σκέψεις σας καλωσορίζω στη Βουλή των Ελλήνων, στη χώρα όπου υπάρχει ελευθερία των πολιτών, εδώ όπου γεννήθηκε η Δημοκρατία. Καλωσορίζω, λοιπόν, εσάς και τους συνεργάτες σας, μαζί με τον Αντιπρόεδρο και τα μέλη της αντιπροσωπείας της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης».

 Ζαν-Κλοντ Μινιόν: «Πρέπει να κινητοποιηθεί η διεθνής αλληλεγγύη για αποτελεσματική λύση στο μεταναστευτικό»

«Είμαι ευτυχής που βρίσκομαι εδώ, στην Αθήνα, που σωστά υπενθυμίσατε ότι είναι το λίκνο της Δημοκρατίας. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να επισκέπτομαι Κοινοβούλια κρατών μελών του Συμβουλίου της Ευρώπης και βεβαίως το γεγονός ότι επέλεξα να έρθω στην Ελλάδα δεν είναι τυχαίο. Πρόκειται για έναν προορισμό ο οποίος ανέκυψε ύστερα από ώριμη σκέψη για ένα στόχο πολύ συγκεκριμένο.

Η επίσκεψή μου συμπίπτει με την επίσκεψη της Επιτροπής για τη Μετανάστευση, η οποία θα συντάξει έκθεση για το ζήτημα αυτό. Την έκθεση αυτή, την οποία θα διέπει το μείζον θέμα των μεγάλων μεταναστευτικών ρευμάτων προς την Ευρώπη, θα μελετήσουμε με πολλή προσοχή στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης. Κατά τη συνεδρίασή μας της επόμενης εβδομάδας, η οποία θα διεξαχθεί με τη διαδικασία του επείγοντος, θα ασχοληθούμε ακριβώς με τους ανθρώπους αυτούς, που φτάνουν σε κράτη μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης, κυρίως στην Ελλάδα και στην Τουρκία, με τρόπους παράνομους.

Όταν εκλέχθηκα Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης –και σας ευχαριστώ που με ψηφίσατε– μου ζητήθηκε να επικεντρώσω το έργο της στην προάσπιση των δικαιωμάτων του ανθρώπου. Αυτό ακριβώς θέλω να μοιραστώ μαζί σας, ότι δηλαδή ασχολούμενοι με όλους αυτούς τους ανθρώπους, άνδρες, γυναίκες και παιδιά, που αναγκάστηκαν να φύγουν από τις πατρίδες τους, βρισκόμαστε στην καρδιά της αποστολής μας.

Ένας άλλος λόγος, εξίσου σημαντικός, είναι ότι την τελευταία περίοδο γίνεται πολύς λόγος για την Ελλάδα, η οποία βρίσκεται στον πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Ερχόμενος εδώ, θα ήθελα να μιλήσω γι’ αυτά τα οποία η Ελλάδα κάνει για όλους αυτούς τους ανθρώπους που είτε αναγκάστηκαν είτε επέλεξαν να φύγουν από τις πατρίδες τους.

Πρέπει κανείς να έρθει εδώ, να δει ιδίοις όμμασι αυτά τα οποία γίνονται, για να καταλάβει ακριβώς ότι οι προσπάθειες που κάνει η Ελλάδα, όλο αυτό το εγχείρημα, είναι εξαιρετικά σημαντικές. Και μάλιστα προσπάθειες που γίνονται όχι αποκλειστικά για τη χώρα σας, αλλά για ολόκληρη την Ευρώπη και τη διεθνή κοινότητα. Είναι, λοιπόν, σημαντικό και τα μέσα ενημέρωσης να συμβάλουν εποικοδομητικά στις προσπάθειες αυτές της χώρας σας προκειμένου να δώσει μια ανθρώπινη λύση σε αυτά τα ανθρώπινα προβλήματα.

Είμαι Γάλλος, και στο δικό μας Κοινοβούλιο λέμε ότι η Γαλλία δεν έχει αποστολή να υποδεχτεί όλη τη δυστυχία του κόσμου. Θεωρώ ότι ούτε η Ελλάδα έχει αυτή την αποστολή. Γι’ αυτό ακριβώς θα πρέπει να κινητοποιηθεί η διεθνής αλληλεγγύη, έτσι ώστε να βρεθεί αποτελεσματική λύση σε αυτό το ζήτημα. Σε αυτή τη λύση, το Συμβούλιο της Ευρώπης θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο».

http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4782037    

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Chris Theocharis avatar
  Chris Theocharis 15/01/2013 18:58:54

  Από δηλώσεις συμπαράστασης άλλο τίποτα... κάτι απτό υπάρχει;

 2. ΑΚΤΗΜΩΝ avatar
  ΑΚΤΗΜΩΝ 15/01/2013 19:07:04

  Και με την ευκαιρια, τι γινεται με τα κεντρα υποδοχης, τα οποια θα ηταν ετοιμα να υποδεχθουν λαθρομεταναστες μεχρι το τελος του 2012;

  • Κυθήριος avatar
   Κυθήριος @ ΑΚΤΗΜΩΝ 15/01/2013 19:12:57

   Ἀφοῦ ὅλη ἡ Ἑλλάδα κέντρο ὑποδοχῆς εἶναι ἀγαπητέ ΑΚΤΗΜΩΝ...

  • αννα avatar
   αννα @ ΑΚΤΗΜΩΝ 16/01/2013 20:40:04

   Aυτά ήταν προεκλογικά φίλε ΑΚΤΗΜΟΝΑ,και δεν θα κάλυπταν παρά το 3% των λαθρομεταναστών. Τα κανάλια βέβαια έκαναν το 3% να φαίνεται 93%....

 3. Bixiou avatar
  Bixiou 15/01/2013 19:30:34

  Πολυ ωραια λογια! Ας περασουμε στα εργα. Ας αναλαβει ο κ. Μινιον μια πρωτοβουλια με σκοπο να επιτραπει, λογω οικονομικης καταστροφης, η αναστολη των υποχρεωσεων της Ελλαδας εναντι της Συμβασης της Γενευης για τους προσφυγες και εναντι του Δουβλινου ΙΙ.

  • αννα avatar
   αννα @ Bixiou 16/01/2013 20:40:33

   ΣΩΣΤΟΣ....

 4. Μ.Γ avatar
  Μ.Γ 15/01/2013 19:45:19

  Φυσικα και δεν μπορει η Ελλαδα να υποδεχτει ολη τη δυστυχια της ανθρωποτητας. Εκτος ομως απο τα αυτονοητα δεν πρεπει να υπαρξει και μια καταγγελια του "Δουβλινο ΙΙ" που μας εχει μετατρεψει σε υποχρεωτικο χωρο στοιβαγματος ολων αυτων των ανθρωπων ; Το ζητημα δεν ειναι μονο να λεγονται ωραια λογια. Οσο για την "αλληλεγγυη", εαν αυτη εκφραζεται με το να βελτιωθουν οι συνθηκες διαβιωσης των λαθρομεταναστων κι αυτοι να παραμενουν στη χωρα μας, τοτε δεν εγινε τιποτα. Δεν μπορει η Ελλαδα να φιλοξενει εκατομμυρια ανθρωπους που προερχονται απο διαφορετικους πολιτισμους χωρις να αλλοιωθει η ιδια. Φυσικα ειναι ανθρωποι και πρεπει να τους αντιμετωπιζουμε με συμπονια, δεν μπορουμε να ξαναδουμε κουρελουδες και ιμαμηδες εξω απο τα Προπυλαια. Πρεπει να γινουν συγχρονως δυο πραγματα: 1) να ανοιξουν τα συνορα και να φυγουν προς αλλες πλουσιωτερες χωρες οσοι δεν εχουν ενσωματωθει στον ελληνικο πολιτιστικο ιστο (κατι που οι περισσοτεροι δεν το θελουν αλλωστε) και 2) να επαναπροωθηθουν στις χωρες απο τις οποιες ηρθαν. Ολα τα αλλα ειναι λογια του αερα.

 5. JE NE REGRETTE RIEN avatar
  JE NE REGRETTE RIEN 15/01/2013 20:02:10

  Paroles, paroles. paroles... Αυτό ήταν όλο και όλο ; Είπα και γώ ότι κάτι θα αλλάξει... Με απλές υποσχέσεις ενός Ευρωπαίου, και μάλιστα εδώ ! ούτε κάν
  στις Βρυξέλλες...μού ακούγεται σαν απλή "παρηγοριά στον άρρωστο"...
  Αυτό το καυτό θέμα θέλει ΕΛΛΗΝΑ πολιτικό πού θα πάει στούς Εταίρους και θα χτυπήσει τη γροθιά στο τραπέζι...
  Αλλά ΠΟΙΟΣ πολιτικός.;
  ΠΟΙΑ γροθιά ;
  Μόνο τραπέζι υπάρχει...

 6. MCA avatar
  MCA 16/01/2013 01:41:41

  Το θέμα είναι απλό.Εάν θέλεις να διώξεις κάποιον δεν του δίνεις δουλειά.Εάν δεν έχει καθόλου εισόδημα αργά ή γρήγορα θα αναγκαστεί να φύγει.Το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι ότι τα αφεντικά,μικρά και μεγάλα δίνουν δουλειά στους ξένους και όχι στους Έλληνες γιατί είναι φτηνοί και τα παίρνουν μαύρα καθώς το μεροκάματο για αυτούς είναι το δεκαπλάσιο από ότι στην πατρίδα τους. Σύγχρονοι δούλοι δηλαδή.Έτσι όλο και περισσότεροι ξένοι έρχονται στην Ελλάδα και αντίστοιχα περισσότεροι Έλληνες φεύγουν στο εξωτερικό για να κάνουν αντίστοιχα αυτοί τους δούλους στις "προηγμένες χώρες".Μια χαρά κοινωνία δηλαδή χωρίς μέλλον,δυνατότητα να κάνεις οικογένεια,παιδιά,να εξασφαλίστεις για τα γεράματα κ.λ.π.

  • αννα avatar
   αννα @ MCA 16/01/2013 20:41:36

   Ναι αλλα έτσι ανεβαίνει η ανταγωνιστικότητα...

 7. popaia avatar
  popaia 16/01/2013 20:23:31

  Σιγά τη χαρμόσυνη είδηση. Έτσι που διάβασα τον τίτλο, "επί τέλους" κλπ, είπα μην έγινε κάνα θαύμα και άλλαξαν πολιτική η ΕΕ, η Χίλαρυ, ο Σόρος, οι επενδυταί, τα ΜΜΕ κι η Αριστερά, και σταματήσει η μαφιοζομπίζνα με τους "μετανάστες" ή αλλάξει το σχέδιο για εξισλαμισμό της Ευρώπης και λουμπενοποίηση των Ευρωπαίων.
  Αλλά έμεινα με τη χαρά. Ούτε καν υποσχέθηκε τίποτα ο αξιωματούχος, μια κουβέντα ψευτοσυμπάθειας ήταν, που μάλιστα θέτει και το όλο ζήτημα σε λάθος βάση. Γιατί η μεγάλη δυστυχία δεν είναι η φτώχεια των μετακινούμενων πληθυσμών αλλά το σκοτάδι κι η καθυστέρηση όπου κρατούνται σκόπιμα για να γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης κι αυτοί κι οι χώρες τους και οι ευρωπαϊκοί λαοί. Επομένως η πραγματική συμπόνια και η πραγματική διεθνιστική αλληλεγγύη θα ήταν ένα κίνημα για να μένουν και να διεκδικούν ανθρώπινη ζωή στις χώρες τους και όχι να μεταφέρονται σα ζώα, να ζουν στοιβαγμένοι σα ζώα και να δουλεύουν για 10Ε ή να γίνονται σωματέμποροι, φονιάδες, κλπ.

 8. Νεστωρίδης avatar
  Νεστωρίδης 17/01/2013 12:57:05

  O κ. Μεϊμαράκης κατάλαβε τι του είπε ο Γάλλος αξιωματούχος, κατάλαβε δηλαδή ποιά είναι η αποστολή της Ελλάδος;
  Η αποστολή της Ελλάδος ΔΕΝ είναι να περιθάλπει την δυστυχία του κόσμου!!!
  Αποστολή της Ελλάδος είναι η ευημερεία των Ελλήνων και η συνέχιση του πολιτισμού της.

  • Βόρειος Ελλάς avatar
   Βόρειος Ελλάς @ Νεστωρίδης 17/01/2013 15:05:26

   Πολύ καλή η διατύπωση-Εύγε!!!!!!!!!!!!!!!!!

 9. Ένας απλός Έλληνας avatar
  Ένας απλός Έλληνας 18/01/2013 06:49:19

  1.- Άπαντες οι εγκληματίες ισλαμοφασίστες λαθροεισβολείς-έποικοι έχουν "μπουκάρει" ΠΑΡΑΝΟΜΑ στη πατρίδα μας, γράφοντας στα παλιά τους σανδάλια τους Νόμους και το Σύνταγμα μας φτύνοντας μας κατάμουτρα 2.- Μοναδικός σκοπός τους είναι η λαθροεισβολή-εποίκηση και μοναδική απασχόληση τους η πορνεία, μαστρωπεία, ναρκωτεμπόριο, λαθρε-παρεμπόριο, επαιτεία στα φανάρια, ανασφάλιστη μάυρη αντιπαραγωγική εργασία, εκβιασμοί, ληστείες, κλοπές, διαρρήξεις, δολοφονίες, βιασμοί κλπ.κλπ. 3.- Στα εκατομμύρια των ισλαμοφασιστών εγκληματιών είμαστε υποχρεωμένοι εμείς οι άνεργοι Έλληνες, απο τις άθλιες κυβερνήσεις μας, να πληρώνουμε μέσα απο τα αλεπάλληλα χαράτσια μια διαστροφική σειρά επιδομάτων, ισόβιων συντάξεων, απεριοριστων ιατροφαρμακευτικών καλύψεων και νοσοκομειακών περιθάλψεων 4.- Οι εγκληματίες λαθροεισβολείς-εποικοι ΕΝΤΕΛΩΣ ανεμπόδιστα εξάγουν ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑΥΡΑκαι ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ εκατοντάδες εκατομύρια ΕΥΡΩ μέσω της WesternUnion κλπ. αποκλειστικά προιόν των εγκληματικών πράξεων τους σε βάρος εμάς των Ελλήνων 5.- Υποχρέωση όλων των Ελλήνων (εξαιρούνται οι λαθρολάγνοι εθνομηδενιστές) είναι να τους διώξουμε ΟΛΟΥΣ αυτούς τους εγκληματίες και ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ..Το ΙΣΡΑΗΛ μόλις πριν απο δύο μήνες κατόρθωσε, με συντονισμό και οργάνωση να ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΕΙ-ΕΞΑΛΕΙΨΕΙ τη μάστιγα της λαθροεισβολής-εποίκησης που λάμβανε τεράστιες διαστάσεις και εκεί..Δεν πρόκειται κανείς ξένος να μας "βοηθήσει" το αντίθετο μάλιστα αφού τα ξένα συμφέροντα όπως είναι φανερό εξυπηρετούνται απο την εντεινόμενη συνέχιση της σημερινής ξεχαρβάλωσης οτιδήποτε Ελληνικού..Πρέπει να υπάρξει πολιτική βούληση ΤΩΡΑ για την ΑΜΕΣΗ ΛΗΨΗ απλών αλλά άκρως αποτελεσματικών μέτρων...Μόνοι μας δημιουργήσαμε τη μάστιγα αυτή και μόνοι μας θα την εξαλείψουμε...Εκτός βέβαια εάν δεν το θέλουμε..

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.