#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
17/03/2010 11:43
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Επιστολή της Ζήμενς στο Γιώργο για την Πράσινη Ανάπτυξη (!!!)

Τετελεσμένη είναι η απόφαση της ηγεσίας της Siemens Hellas, με το νέο επικεφαλής της, κ. Πάνο Ξυνή, να μετακομίσει η γερμανική εταιρεία που εμπλέκεται στο μεγαλύτερο σκάνδαλο διαφθοράς της Μεταπολίτευσης, στο κτίριο της Γιάννας και του Θόδωρου Αγγελόπουλου, Blue Land. Εκεί, όπου βρήκαν «ξαφνικό θάνατο» η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος και ο ραδιοφωνικός σταθμός City, με αποτέλεσμα να βρεθούν στο δρόμο περίπου πεντακόσιοι εργαζόμενοι πέρυσι το καλοκαίρι. Ήδη, η διοίκηση της Siemens Hellas, με εσωτερική της ανακοίνωσε, ενημέρωσε για τη μετακόμιση τους εργαζόμενους.

Στην ανακοίνωση, η οποία υπογράφεται από τον γενικό μάνατζερ της εταιρείας, κ.Ξυνή, αφού εκθειάζεται η επιλογή του Blue Land, γίνεται για μια ακόμη φορά αναφορά στην «πράσινη ανάπτυξη», όπου, ως όλα δείχνουν, έχει επιλέξει η Siemens να ρίξει το βάρος της και να πάρει μεγάλες «δουλειές» στην Ελλάδα. Προ μηνών, ο κ.Ξυνής, ο οποίος φέρεται να διαφημίζει σε όλους τους τόνους και με κάθε ευκαιρία τα περί «πράσινης ανάπτυξης» της Siemens Hellas, έστειλε επιστολή στον κ.Γ.Παπανδρέου, όπου του αναφέρει ότι η γερμανική εταιρεία είναι πρόθυμη να συνδράμει στα οποιαδήποτε σχέδια του πρωθυπουργού για «πράσινη ενέργεια». Εννοείται βέβαια –σημειώνουμε εμείς- με το αζημίωτο για τον γερμανικό κολοσσό.

Μιλάμε δηλαδή για μεγάλο θράσος. Η εταιρεία που κατηγορείται ότι διέφθειρε τους πάντες και τα πάντα, αντι να λουφάξει τολμάει και ζητάει συμμετοχή στην «Πράσινη Ανάπτυξη»

 Κατά πληροφορίες, η Siemens, εκτός του ισογείου και του πρώτου ορόφου, όπου στεγάζονταν ο Ελεύθερος Τύπος και ο Sity, θα ενοικιάσει το ήμισυ δύο ακόμη ορόφων του κτιρίου. Το μίσθωμα, ακούγεται ότι θα ανέρχεται στα περίπου 850.000 ευρώ το έτος. Εξαιρετικά ενδιαφέρον είναι ότι για τον Ε.Τ. και τον City, το ενοίκιο ήταν πολύ μεγαλύτερο από αυτό που θα πληρώνει η Siemens, αφού έφτανε περίπου το 1,5 εκ.ευρώ ετησίως. Βέβαια, δεδομένου ότι το κτίριο αυτό που το είχε πάρει με leasing από εταιρεία της οικογενείας Λάτση, από τη μια τσέπη της τα έβγαζε, στην άλλη τα έβαζε. Την ίδια στιγμή που η Siemens μετακομίζει στα νέα της γραφεία, προωθεί την πώληση του κτηριακού συγκροτήματος (σχεδόν οικοδομικό τετράγωνο), όπου ανέκαθεν ήταν η έδρα της. Κατά πληροφορίες, μεταξύ των ενδιαφερομένων για την αγορά του, είναι ο όμιλος Μυτιληναίου, που πρόσφατα έκλεισε μεγάλη συμφωνία με τη Siemens για έργα «πράσινης ενέργειας» στην Τουρκία, ο τηλεοπτικός σταθμός «Μέγκα», και ενδεχομένως μεγάλη πετρελαϊκή οικογένεια.

 Δεδομένου ότι η ελληνική Siemens, μετά το σκάνδαλο ελέγχεται στενά από τη Γερμανία, είναι λογικό να θεωρείται σίγουρο ότι το Μόναχο έχει δώσει το πράσινο φώς για την μετακόμιση. Προφανώς επίσης, η «μαμά»-εταιρεία γνωρίζει και το γεγονός ότι άνθρωποι που εργάζονταν κατά καιρούς με τη Γιάννα, είχαν εμπλοκή με το ηλεκτρονικό σύστημα ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων, C4i («Το βαρύ πυροβολικό της κ. Γιάννας εναντίον των εργαζομένων στον ΕΤ» http://www.antinews.gr/?p=7741) ή κάποιοι άλλοι, ως παράγοντες του «Αθήνα 2004» («Αγοραπωλησίες» http://www.antinews.gr/?p=35875) βρίσκονταν στο ημερολόγιο του κ.Μ.Χριστοφοράκου (γιατί άραγε;).

Σί(μ)Φόρ Αϊιιιιι

Φωτο

1. Π. Ξυνής (επικεφαλής Ζημενς Ελλας).

2. Σελίδα της ατζέντας Χριστοφοράκου, όπου εμφανίζεται το όνομα του Σίμιτσεκ (παράγων του Αθήνα 2004 και υπεύθυνος για θέματα ασφαλείας των Αγώνων). Είναι η εποχή που κρίνεται στο ΚΥΣΕΑ η υπόθεση του C4i και η γραμματέας του Χριστοφοράκου σημειώνει στην ατζέντα "ΚΥΣΕΑ, Σκανδαλίδης, Τσοχατζόπουλος, Παπαντωνίου).

ΣΧΟΛΙΑ

 1. SOTHROPOULOS avatar
  SOTHROPOULOS 17/03/2010 12:04:06

  ΝΕΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΝ......ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, BLOCK ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ TΩΡΑ!! ΚΑΜΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΤΙΚΕΤΑ, ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!!!!

  • Dimi avatar
   Dimi @ SOTHROPOULOS 17/03/2010 19:12:40

   Φίλε Καλέ, η Σπίθα γίνεται Πυρκαϊά!, μόνο με τις συνεχείς προσπάθειες ενημέρωσης και αφύπνησης των Πολιτών και Καταναλωτών.

   Η μικρή γεωγραφικά Ελλάδα, είναι μιά μεγάλη και υπολογίσημη Καταναλωτική Αγορά, ιδιαίτερα γιά τους Γερμανούς. Το καλάθι αγορών του μέσου Ελληνα Καταναλωτή, απλά ΔΕΝ συγκρίνεται με το μίζερο καλάθι του μέσου Γερμανού, με τα μισά αγγούρια και πεπόνια που αγοράζει.

   Η αχίλλειος πτέρνα της Γερμανίας, σε ότι αφορά την Ελλάδα ειδικά, είναι η μεγάλη κερδοφορία της. Είμαστε οι καλύτεροι πελάτες τους σε Οπλικά Συστήματα, Αυτοκίνητα, Τρόφιμα, Τηλεπικοινωνίες, Ηλεκτρονικές-Ηλεκτρικές Συσκευές, Τεχνολογία, Εργαλεία, Καλλυντικά, Τουρισμό, και πολλά άλλα.

   Ως απάντηση στις Γερμανικές προσβολές λοιπόν, ΕΜΕΙΣ, οι ενεργοί και συνειδητοποιημένοι Πολίτες και Καταναλωτές, αυτήν ακριβώς την Γερμανική κερδοφορία στοχεύουμε και ήδη, προκαλούμε όσο περισσότερες νυχιές, γρατζουνιές και πληγές μπορούμε, γιά να τους ματώσουμε και να τους πονέσουμε. Συγκεκριμένα:

   Aπό την Τρίτη 23/2/2010, όταν δημοσιεύθηκε το κατάπτυστο δημοσίευμα Focus με την παραποιημένη Αφροδίτη της Μήλου και μέχρι σήμερα, Τετάρτη, 17/3/2010, έχουμε:

   4 όμορες πολυκατοικίες = 160 οικογένειες = (247 ενήλικες + 286 παιδιά) = 533 Καταναλωτές - σε μόνο μία οδό! - οι οποίοι ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ!!

   Ο αριθμός των Καταναλωτών οι οποίοι Μποϋκοτάρουμε ο,τιδήποτε Γερμανικό, αυξάνεται σταθερά και εντυπωσιακά (άνω των 3,000), σε περιοχές όπου ζουν φίλοι και συγγενείς.

   Μάς έγινε Εμμονή και Συνήθεια ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΤΙΚΕΤΤΕΣ! ΚΑΙ ν’ αγοράζουμε, ΜΟΝΟ από Ελληνικές Αλυσίδες Τροφίμων Καταστήματα. Να Μποϋκοτάρουμε τους ευεργετηθέντες και αχάριστους Γερμανούς, που ακόμη και σήμερα, ψάχνονται και πνίγονται στην αλαζονεία και στον υφέρποντα νεοφασισμό τους.

   Καθημερινά και σταθερά, η σπίθες απλώνονται και γίνονται πυρκαϊές, που καίνε την Γερμανική κερδοφορία. Θα έχετε προσέξει ίσως, ότι προσφάτως, LIDL & PRAKTIKER, εκτός της διανομής των διαφημιστικών φυλλαδίων τους, βάζουν τώρα το χέρι τους βαθειά στην τσέπη γιά διαφημίσεις ΚΑΙ στην τηλεόραση..

   ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΣΟ ΕΛΚΥΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ!!!

   Συμπέρασμα:
   "Nothing Happens, Unless Something Moves" ~Albert Einstein

   ---
   Και κάτι ακόμη, αναφορικά με την απάντησή μας στα βδελυρά Γερμανικά δημοσιεύματα κατά της Ελλάδας:

   Είναι γνωστό, ότι τα Γερμανικά ψωμιά είναι Μοναδικά! δεδομένης και της Μοναδικής! Μεγάλης Εμπειρίας των Γερμανών στους φούρνους και στα φουρνίσματα..

   Ως απάντηση λοιπόν, στα «ξενέρωτα» FOCUS και SPIEGEL, είχα προτείνει - η ανάρτηση δεν δημοσιεύθηκε και η απόφαση Antinews είναι απολύτως σεβαστή - να τους στείλουμε να δοκιμάσουν τα δικά μας Μοναδικά!, Πεντανόστιμα, Σπιτικά Ψωμιά της Καθαράς Δευτέρας,
   "Made by Tyrnavos!"

   Oποιος δεν γνωρίζει περί τίνος ακριβώς πρόκειται, αξίζει να ρωτήσει και να μάθει γι’αυτή την αμιγώς, Διονυσιακή εμπειρία..

 2. «Κασσάνδρα» avatar
  «Κασσάνδρα» 17/03/2010 13:11:22

  Από την ολυμπιάδα, τον ΟΤΕ και ΟΣΕ, στην πράσινη ανάπτυξη, όλα τριγύρω αλλάζουμε και η siemens μένει ίδια.

 3. Σπάρτακος avatar
  Σπάρτακος 17/03/2010 15:34:11

  Λεφτά υπάρχουν.Που πήγαν τα λεφτά;Που πήγαν τα λεφτά;Μήπως τελικά το ερώτημα απευθυνόταν σε κανέναν 'στρατηγό'; Γιατί η έμφαση που έδινε στο 'λεφτά υπάρχουν',δείχνει σαν να ήξερε πολύ καλά.Κι εμείς που το αδικήσαμε το...τσαμένο.......

 4. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 17/03/2010 20:41:44

  Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου, πλασιέ ανεμογενητριών Siemens.
  Μία ολόκληρη χώρα έρμαια απάτης με τους πειναλέους δούλους να περιμένουν κανένα κόκκαλο, από το υστέρημα του απλού ανθρώπου.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.