Επισημοποιείται το «κόμμα της δραχμής»
07/08/2015 10:49
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Επισημοποιείται το «κόμμα της δραχμής»

Λαφαζάνης, Στρατούλης, Ήσυχος και τα λοιπά λεβεντόπαιδα έχουν ξεκινήσει προεκλογική εκστρατεία κάνοντας διάφορες ομιλίες της πεντάρας σε όλη την Ελλάδα και δημοσιεύοντας και δημοσκοπήσεις αμφιβόλου αξίας και σοβαρότητας στην ιστοσελίδα iskra

Με τον πλέον επίσημο τρόπο το «κόμμα της δραχμής» έκανε την εμφάνισή του, αποτελειώνοντας το πολιτικό σύστημα και κυρίως τον ΣΥΡΙΖΑ που υποτίθεται ότι είναι ενιαίος και κυβερνά όταν κάποιοι ήδη έχουν φύγει.

Λαφαζάνης, Στρατούλης, Ήσυχος και τα λοιπά λεβεντόπαιδα έχουν ξεκινήσει προεκλογική εκστρατεία κάνοντας διάφορες ομιλίες της πεντάρας σε όλη την Ελλάδα και δημοσιεύοντας και δημοσκοπήσεις αμφιβόλου αξίας και σοβαρότητας στην ιστοσελίδα iskra. Μια ιστοσελίδα που έχει γίνει πολύ της μόδας στους δραχμολάγνους αφού εκεί βρίσκουν τον σοσιαλιστικό παράδεισο που πάντα ονειρεύονταν.

Ο σουρεαλισμός μιας χώρας που έχει το κυβερνών κόμμα διασπασμένο, την επίσημη γραμμή να υπογράφει μνημόνια και το 30% και πλέον αυτού να προσκυνά τις δραχμές, μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να ευδοκιμήσει.

Και μόνο στην ελληνική… μπανανία θα είχε λόγο ένα κόμμα που ακόμη βλέπει τον Στάλιν και τον Ζαχαριάδη και κατουριέται από τη χαρά του.

Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που έχει τόσο ισχυρό ένα κομμουνιστικό κόμμα το οποίο διαθέτει σταλινικές ρίζες. Τώρα θα αποκτήσει κι ένα αντίστοιχο κόμμα που θα θελήσει να κερδίσει κομμάτι αυτού του ιδιότυπου κομμουνιστικού κοινού που απλά δεν ξέρει τι του γίνεται.

Διότι αν τους ρωτήσεις όλους αυτούς που ψηφίζουν ΚΚΕ ή που θα ψηφίσουν το κόμμα της δραχμής σε τι πιστεύουν τότε θα σου σηκωθεί η τρίχα από τις απαντήσεις που δίνουν.

Μονολιθικά κόμματα που ονειρεύονται έναν ανύπαρκτο σοσιαλισμό ο οποίος κατέρρευσε πριν από πολλά χρόνια και που μόνο στην Ελλάδα δεν μπορεί να το αποδεχθούν. Είναι οι ίδιοι που βλέπουν παντού… τσάρους και Χειμερινά Ανάκτορα, που μιλούν συνεχώς για ταξικούς εχθρούς και πολέμους κατά του συστήματος, αν και οι ίδιοι χωμένοι μέχρι τα μπούνια στο σύστημα.

Άλλωστε, οι περισσότεροι στο ΚΚΕ ή το κόμμα του Λαφαζάνη είναι κομματόσκυλα του κερατά που λέει και ο λαός. Δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους, δεκαετίες συνδικαλιστές της εύφορης κοιλάδας που θέλουν να σώσουν τον κόσμο όταν ακόμη δεν έχουν αποφασίσει αν θα σώσουν τον εαυτό τους. Ο Στρατούλης ή ο Ησυχος για παράδειγμα τι έκαναν στον επαγγελματικό τους βίο; Συνδικαλιστές και τώρα κάνουν περιοδείες για να μας πείσουν για τον σοσιαλιστικό παράδεισο του εθνικού νομίσματος.

Και δυστυχώς βρίσκουν πλέον ευήκοα ώτα, όπως βρήκαν και οι Χρυσαυγίτες, με τους οποίους άλλωστε έχουν κοινούς στόχους. Η Ελλάδα έξω από την Ευρώπη, περιχαρακωμένη, με κλειστά οικονομικά σύνορα, μια σοσιαλιστική γωνιά στα Βαλκάνια που θα έχει ομοιότητες με την Κούβα και τη Βενεζουέλα.

Φαίνεται ότι όλοι οι λαοί του κόσμου που έχουν ξυπνήσει, θέλουν πρόοδο, εκσυγχρονισμό, ανοικτά σύνορα και κοσμοπολίτικο χαρακτήρα με διατήρηση των εθνικών ιδιαιτεροτήτων είναι απλά ηλίθιοι. Και μόνο το χρεοκοπημένο κουεδαριό της Ελλάδας έχει δίκιο.

Προσοχή, όμως, οι Λαφαζάνηδες και οι λοιποί δραχμολάγνοι που θα τους δούμε να ξεμυτάνε τους επόμενους μήνες δεν είναι τίποτε άλλο από το μακρύ χέρι του βαθέως κράτους. Των επιχειρηματιών που σκίζουν τα ρούχα τους για να γυρίσει η Ελλάδα στη δραχμή, που θα χρηματοδοτήσουν ένα κόμμα το οποίο θα ταράξει το σύστημα και θα βάλει σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.

Πολλοί από αυτούς έχουν… αγνές προθέσεις αλλά τι να το κάνεις όταν μετατρέπονται σε Δούρειο Ίππο για να κάνουν τις δουλίτσες τους οι επιχειρηματίες που έχουν τεράστιες περιουσίες στο εξωτερικό;

Θα δείτε το επόμενο διάστημα ποιοι με υπόγειο τρόπο θα πορωθούν αυτό το νέο φαινόμενο στην Ελλάδα. Θα παίζουν τις δηλώσεις τους, θα τους δίνουν βήμα στο όνομα της δημοκρατίας, θα τους κάνουν αφιερώματα για το πόσο αγνοί και άδολοι είναι. Είναι οι ίδιοι που έκαναν τον Βαρουφάκη οικονομολόγο μεγάλης εμβέλειας παρά το γεγονός ότι οι γνωρίζοντες περί τα οικονομικά μιλούσαν για έναν τενεκέ ξεγάνωτο. Είναι οι ίδιοι που πίεζαν όσο κανείς τον Τσίπρα να το κάνει Κούγκι και οι ίδιοι που έστησαν όλη αυτή τη συνωμοσία της δραχμής. Δεν θα σταματήσουν πουθενά όλοι αυτοί οι καλοβολεμένοι λαδοπόντικες και θα κάνουν τα πάντα για να γυρίσει η χώρα δεκαετίες πίσω.

Προσοχή. Στο νέο κόμμα της δραχμής θα στοιχηθούν πολλές ετερόκλιτες δυνάμεις. Παραδοσιακοί ΚΚΕ, Συριζαίοι που θα αποσχιστούν, δεξιοί της μαύρης ώρας και ακροδεξιοί απατεώνες. Όλοι σε ένα… κίνημα που ο καθένας έχει το δικό του συμφέρον. Και όλοι εξυπηρετούν τα συμφέροντα όσων ορέγονται την Ελλάδα. Να την αγοράσουν μπιρ παρά και να στήσουν το νέο μεταπολιτευτικό κατεστημένο. Τα νέα τζάκια, που είναι και παλιά με κάποιες προσθήκες, εξυπηρετούν κι αυτοί γεωπολιτικά συμφέροντα. Κάποιοι τους Ρώσους και άλλοι τους Αμερικανούς που θα επιθυμούσαν τη διάλυση της ευρωζώνης.

Γι’ αυτό οι Λαφαζάνηδες, Στρατούληδες και λοιποί δραχμολάγνοι είναι ισχυροί και επικίνδυνοι. Δεν είναι απλά κάποιοι τρελοί με περίεργες ιδέες, ούτε Βαρουφάκηδες τζάμπα μάγκες. Έχουν άκρες, θα έχουν χρήματα, θα αποκτήσουν στήριξη. Θα είναι επικίνδυνοι αντίπαλοι.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Αχιλλεας Π. avatar
  Αχιλλεας Π. 07/08/2015 11:09:16

  Θα ειναι το 4ο κομμα της Δραχμης, "ετσι χωρις σχεδιο"...

  • Μ.Β avatar
   Μ.Β @ Αχιλλεας Π. 07/08/2015 13:29:17

   Μάλλον θα είναι το 4ο και φαρμακερό όμως και για τα ιδιοτελή σχέδια του ψευτοΤσίπρα. Πάει ο αριστερός φερετζές, πάει και το 36%. :)

   • Αχιλλεας Π. avatar
    Αχιλλεας Π. @ Μ.Β 07/08/2015 19:01:15

    Δεν νομιζω. Ο ψευτοτσιπρας, εν αντιθεσει με τον ψευτολαφαζανη εχει ρεζερβες τον Σταυρο και τον Βαγγελα και το 75% του λαου που θελει ευρω...

 2. Παύλος avatar
  Παύλος 07/08/2015 12:46:34

  ".......Και μόνο στην ελληνική… μπανανία θα είχε λόγο ένα κόμμα που ακόμη βλέπει τον Στάλιν και τον Ζαχαριάδη και κατουριέται από τη χαρά του. -Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που έχει τόσο ισχυρό ένα κομμουνιστικό κόμμα το οποίο διαθέτει σταλινικές ρίζες........" Μα είναι επειδή ο λαός.......διαθέτει και γνώση και κρίση!!!! (τρομάρα του). Και ύστερα σου λέει ότι ο Άδωνις - που δηλώνει ευθαρσώς πως ο λαός διαθέτει άγνοια και ακρισία (και ανοησία, λέω εγώ) - είναι γραφικός !
  Η πλήρης κατίσχυση της κομμουνιστικής ουτοπίας και της αριστερής απάτης,η οποία κατέστρεψε μια ολόκληρη Ελλάδα και αντί να καταδικαστεί στο πυρ το εξώτερον, "προκόπτει επί τα χείρω, πλανώντας και πλανωμένη", εξαπλούμενη ....επί πτερύγων ανέμων χάρις στην γνώση και κρίση και ωριμότητα του νεοέλληνα ! ! !

 3. Και τώρα τι; avatar
  Και τώρα τι; 07/08/2015 13:52:16

  Ποιός το περίμενε πως ο επαναστάτης της πεντάρας, εκεί που ετοιμαζότανε να κάψει τα μνημόνια στο Σύνταγμα μέσω πανηγυρικής συναυλίας, θα γύρναγε με το χαλκά στη μύτη, φορτωμένος το 3ο μνημόνιο του μαϊμουδένιου αριστεροΣύριζα; χαχαχαχα. Μετά από αυτό, όλα τα άλλα είναι απλώς γραφικά συμβάντα.

 4. deltaplus avatar
  deltaplus 07/08/2015 14:31:37

  Αμ' η αλλη γατα ο κατρουγκαλος, που φτιανει τωρα αντεργατικους νομους και οταν πεσει η κυβερνηση θα κανει προσφυγες στη δικαιοσυνη και θα περνει προμηθεια 12%....αυτο που το βαζεις;;;

  • ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
   ΚΥΘΗΡΙΟΣ @ deltaplus 07/08/2015 21:40:42

   Ωραίο!

  • roadrunner avatar
   roadrunner @ deltaplus 08/08/2015 11:23:11

   Τέλειο!

 5. λαέρτης avatar
  λαέρτης 07/08/2015 15:12:51

  άνοιξε το Τριώδιο ?

 6. Σόλοικος avatar
  Σόλοικος 07/08/2015 15:28:02

  Ο αμοραλισμός και η τυχοδιωκτική συμπεριφορά των αριστερών έχει καταγραφεί ιστορικά με μελανά χρώματα ως αποτέλεσμα εθνικών καταστροφών. Τίποτε όμως απ’ αυτούς δεν είναι τυχαίο. Με εξασφαλισμένα τα νώτα τους αφού έχουν θέσεις με παχυλούς μισθούς ως καρεκλοκένταυροι δημόσιων θέσεων, στο σκοτάδι με το επικάλυμμα την δήθεν ιδεολογία τους, απεργάζονται δεινά για τις κοινωνίες και τους λαούς τους, στο όραμα εμμονικών, βολονταριστικών και ιδεοληπτικών τους παρακρούσεων. Δεν επιδιώκουν το γενικό καλό, αλλά την ανάδειξη των εσφαλμένων επιλογών τους, αν και το γνωρίζουν, αποκρύπτοντας τους αληθινούς στόχους τους με απατηλά νεφελώματα, που τα καταπίνουν αμάσητα οι νεοέλληνες, ουσιαστικά λυμαινόμενοι τον ιδρώτα των εντίμων και παραγωγικών δυνάμεων της κοινωνίας, γιατί οι ίδιοι είναι επαγγελματικά αδημιούργητοι και κοινωνικά ανεπρόκοποι.

  • Αχιλλεας Π avatar
   Αχιλλεας Π @ Σόλοικος 07/08/2015 19:12:14

   Το σχολιο σου αγαπητε Σολοικε ισχυει απολυτα αν στη θεση των αριστερων βαλεις τους δεξιους η τους κεντρωους πολιτικους. Ισχυει το ιδιο ακριβως με ΟΛΟΥΣ τους σημερινους πολιτικους. Κανεις τους δεν δουλευει για την ιδεολογια, πλην των αφελων, που ποτε δεν φτανουν σε ηγετικες θεσεις η πεφτουν αμμεσως αν φτασουν απο σποντα...

 7. toxo avatar
  toxo 07/08/2015 23:34:07

  Πως μπορεί να αποφευχθεί η τρίτη εντολή στην Χρυσή Αυγή; Απλώς κάνοντας ο κ. Λαφαζάνης νέο κόμμα, με τριάντα περίπου βουλευτές, αναγνωριζόμενο από την Βουλή και παίρνοντας την τρίτη εντολή.Έτσι και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος και οι πρόωρες εκλογές είμαι σίγουρος ότι είναι προ των πυλών,με την Αριστερή Πλατφόρμα υποψήφια με αυτό το όνομα.

  • Αχιλλεας Π. avatar
   Αχιλλεας Π. @ toxo 08/08/2015 12:40:08

   Πολυ σωστη σκεψη. Και προφανως στις εκλογες η Αριστερη πλατφορμα θα παρει το ποσοστο που ειχε ο Συριζα οταν ηταν αριστερος και κατα του Ευρω, οπως το "σχεδιο Β " του Αλαβανου δηλαδη. Το ερωτημα ειναι ποιο απο τα δυο μη ΚΚΕ αριστερα κομματα της δραχμης θα εχει το μεγαλυτερο ποσοστο η ποιο απο τα δυο θα απορροφησει το αλλο...

   • ΚΡΗΤΙΚΟΣ avatar
    ΚΡΗΤΙΚΟΣ @ Αχιλλεας Π. 09/08/2015 12:11:07

    Καλά εσύ φίλε μου, Κάρπεντερ γίνεσαι προκειμένου να γράψεις σενάριο βολικό στον αποτυχημένο κρούστη των νταουλιών. χαχαχα

    • Αχιλλέας Π. avatar
     Αχιλλέας Π. @ ΚΡΗΤΙΚΟΣ 14/08/2015 17:32:39

     Aν χάσει την πρωθυπουργία, θα είναι αποτυχημένος, ό,τι και να γράφω εγώ. Αλλοιώς αποτυχημένος θα είναι ο Λαφαζάνης που θυμήθηκε τη Δραχμή τώρα που δεν του βγήκε το Ευρώ με το "ανεκτό" μνημόνιο της 20ης Φεβρουαρίου. Αν του έβγαινε τότε, θα έλεγε πάλι "Ό γέγονε γέγονε" και θα το εφήρμοζε απο την υπουργική πολυθρόνα του...

     • ΚΡΗΤΙΚΟΣ avatar
      ΚΡΗΤΙΚΟΣ @ Αχιλλέας Π. 14/08/2015 20:22:34

      Αποτυχημένος επαναστάτης κι επιτυχημένος μπάτλερ των δανειστών, είναι ήδη ο κακομοίρης ο Τσίπρας σου. Ο Λαφαζάνης τώρα, τι είχε, τι έχασε. Αφού ο νεαρός κατουρήθηκε επάνω του μόλις του υψώσανε τη φωνή οι ...εκβιαστές, αναγκάζεται κι ο Παναής να βγεί επειγόντως στο κλαρί για την τιμή των όπλων, μήπως και περισώσει κάτι από το ξεφτιλίκι που υφίσταται ο χώρος του από τον άχρηστο. Αν ο Πρωθυπουργός της συμφοράς είχε επιτύχει μια ''αμοιβαία επωφελή συμφωνία'' όπως μας υποσχότανε, ποιός θα είχε διάθεση να μπει σε περιπέτειες; Παραδέξου το. Μέρες μετράει ο Αλεξάκος κι εχθές το βράδι, ήταν πραγματικά, για κλάματα. Τον γλεντάει για πλάκα ο Μεϊμαράκης (που δεν είναι και ιδιαίτερα ταλαντούχος) και δεν καταλαβαίνει τί πο τε. Τελικά, ένας ακόμα μέτριος φαφλατάκος ήταν κι ο Τσίπρας σας. Nα ζήσουμε να τον θυμόμαστε.

 8. roadrunner avatar
  roadrunner 08/08/2015 12:45:41

  Ο Σύριζα τελικά θυμίζει τις ρώσικες μπάμπουσκες. Όταν τους συμφέρει ...για ψηφοθηρικούς λόγους, διαχωρίζονται. Άλλες συνιστώσες γίνονται φανατικές μπάμπουσκες της δραχμής, άλλες γίνονται μπάμπουσκες του ευρώ. Έτσι δεν χάνουν ούτε ψήφο. Ίσα ίσα κερδίζουν κιόλας, κλέβοντας από όλα τα αντιπολιτευόμενα κόμματα, τα οποία λογικά θα μειώσουν κι άλλο την εκλογική τους δύναμη, αν συνεχίσουν έτσι, να σιωπούν και να αφήνουν, την ατζέντα να την καθορίζουν δυναμικά οι κυβερνητικοί. Και επειδή και ο νυν πρωθυπουργός σαρξ εκ της σαρκός των δραχαμολάγνων ήταν, αλλά εξελίχθηκε σε μνημονιακό, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει και μελλοντικές μεταλλάξεις: ανάλογα λοιπόν, θα μπορούσε μετεκλογικά ο Χ ηγήτορας του "αριστερού" κόμματος της δραχμής να μετατραπεί σε μνημονιακό, ή ο Ψ ηγήτορας του "αριστερού κόμματος του ευρώ" σε δραχμολάγνο (που είναι και το πιθανότερο). Πότε ; όταν θα είναι συμφέρον, οι "αριστερές" μπάμπουσκες (του ευρώ, της δραχμής κτλ) να ενωθούν ξανά σε μια, όταν η αυτοδυναμία σε μελλοντική κυβέρνηση δηλαδή, του λόμπυ της δραχμής θα είναι πραγματικότητα. Αλίμονο στη χώρα και στον λαό, που εξακολουθεί να πιστεύει σε ότι πιο επικίνδυνο και ψεύτικο έχει δει η πολιτική ζωή του τόπου, μεταπολιτευτικά.

 9. metronomos avatar
  metronomos 08/08/2015 22:37:49

  το νόμισμα που τους πάει είναι το γρόσι, και η ιδιότητα...χότζας

 10. ένας "σταλινικός" avatar
  ένας "σταλινικός" 30/08/2015 01:41:51

  επειδή συχνά αναφέρεστε σε επιχειρηματίες "που σκίζουν τα ρούχα τους για να γυρίσει η Ελλάδα στη δραχμή, που θα χρηματοδοτήσουν ένα κόμμα το οποίο θα ταράξει το σύστημα και θα βάλει σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας", αποκαλύψτε παρακαλώ έναν απ' αυτούς....Γιατί οι άλλοι, που χρηματοδοτούν τα κόμματα του ευρώ,ένας είναι πασίγνωστοι

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.