16/10/2009 14:12
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Επιβολή έκτακτης εισφοράς στις επιχειρήσεις - «πολιτική κωλοτούμπα» λέει ο ΣαμαράςΗ επιβολή έκτακτης εισφοράς στις επιχειρήσεις, είναι μία από τις προτάσεις που εξετάζει η κυβέρνηση, χωρίς να έχει ληφθεί οριστική
απόφαση, τόνισε το μεσημέρι, κορυφαίος παράγοντας του υπουργείου Οικονομικών.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι στόχος του οικονομικού επιτελείου για το διάστημα που απομένει μέχρι το τέλος του έτους, είναι να περιοριστεί
το έλλειμμα, όσο το δυνατόν περισσότερο, ώστε να γίνει πιο εύκολη η μείωσή του σε μονοψήφιο αριθμό το 2010, από τα επίπεδα του 13% που εκτιμά για φέτος, η Τράπεζα της Ελλάδος.

Ο στόχος αυτός, κατέληξε ο παράγοντας του υπουργείου, θα επιδιωχθεί με περιορισμό των δαπανών και ενεργοποίηση των εισπρακτικών μηχανισμών.

Α. Σαμαράς: Πολιτική κωλοτούμπα τα σχέδια για έκτακτη εισφορά στις επιχειρήσεις

Παρέμβαση σχετικά με τα σχέδια του ΠΑΣΟΚ για επιβολή έκτακτης εισφοράς στις μεγάλες επιχειρήσεις έκανε ο Αντώνης Σαμαράς.

Μας προετοιμάζουν για έκτακτη εισφορά στις επιχειρήσεις. Αυτό είναι μια πολιτική «κολοτούμπα» σε σχέση με όσα έλεγε το ΠΑΣΟΚ προεκλογικά και θα χτυπήσει το σύνολο της ελληνικής οικονομίας, κυρίως τη μεσαία τάξη που είναι και το θερμόμετρο της οικονομίας μας. Ελπίζω κάτι τέτοιο να το ξανασκεφθούν απ’ την αρχή.

 

ΣΧΟΛΙΑ

  1. vas avatar
    vas 16/10/2009 18:24:50

    εαν δεν έχουν αντιληφθεί οτι οι περισσότερες μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι στα όρια του κλεισίματος ,τότε ΠΑΣΟΚ φέραμε και ας προσέχαμε

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.