02/02/2008 18:06
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Επιβεβαιώσεις

___________________________________________________________________ 

Πολύ μας αρέσει όταν οι εφημερίδες της διαπλοκής και ιδιαίτερα του συγκροτήματος Λαμπράκη έρχονται στα λόγια μας. Έτσι τα ΝΕΑ μας πληροφορούν σήμερα ότι ο αρμόδιος διεθνής οργανισμός FΑΤF, στον οποίο ανήκει και η Ελλάδα μαζί με άλλα 33 κράτη, «βαθμολογεί κάτω από τη βάση την Ελλάδα σε ό,τι αφορά την αποτελεσματικότητά της στην καταπολέμηση του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος ο αρμόδιος για το θέμα». Αυτό βέβαια το έχουμε γράψει εδώ από τις 24 Σεπτεμβρίου (βλέπε εδώ). Τότε όμως δεν ήταν της επικαιρότητος για να «παίξει» στις φυλλάδες. Ο Αλογοσκούφης και ο Καραμανλής κρατούσαν ακόμα. Τώρα που έχουν στριμωχτεί με τον Θέμο, τον Μάκη και τους άλλους διαπλεκόμενους, κάποιοι θυμήθηκαν ότι πρέπει να στηρίξουν τον Ζορμπά. 

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εξάκτινος avatar
    Εξάκτινος 02/02/2008 19:57:52

    Και πως θα νομιμοποιεί η άρχουσα τάξη τις MIESENS? Ή θα πιάνουμε αυτούς που είναι έξω από το παιχνίδι και θα κάνουμε τα στραβά μάτια για τους δικούς μας?

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.