25/06/2008 23:52
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Επιβεβαιώνουν τον Τσουκάτο

Το κομματικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και υπεύθυνη του οικονομικού τομέα του κόμματος την επίμαχη περίοδο, Δήμητρα Παπαχρήστου, επιβεβαίωσε στον εισαγγελέα τον Θεόδωρο Τσουκάτο για την κατάληξη των χρημάτων. Πιο συγκεκριμένα φέρεται να είπε, ότι στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ κατέληξαν από τον κ. Τσουκάτο συνολικά 200 εκατομμύρια δρχ. Παραδέχθηκε επίσης ότι μετείχε με τον Σπύρο Αυγερινό στη σύσκεψη πριν από μέρες στο γραφείο του δικηγόρου του Θεόδωρου Τσουκάτου. Σύμφωνα με την ίδια στην σύσκεψή, ο τότε διευθυντής του ΠΑΣΟΚ Σπύρος Αυγερινός παραδέχθηκε, ότι το επίμαχο ποσό του 1 εκατομμυρίου μάρκων κατέληξε στο ταμείο του κόμματος. Και η προσωπική γραμματέας του Θεόδωρου Τσουκάτου κατέθεσε στον εισαγγελέα, ότι πολλές φορές είχε δει χρήματα να φεύγουν από το γραφείο του κ. Τσουκάτου για το κομματικό ταμείο.

O κ. Αυγερινός απ' την πλευρά του κατέθεσε σύμφωνα με πληροφορίες το απόγευμα της Τετάρτης, αφενός ότι πήρε αρκετές φορές χρήματα από τον κ. Τσουκάτο για το ταμείο του κόμματος, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έλαβε μαζεμένα το πόσο του 1 εκατομμυρίου μάρκων έστω και σε δραχμές και ισχυρίστηκε ωστόσο ότι ο ίδιος δεν γνώριζε την προέλευση των χρημάτων αυτών. Κι αυτή η τοποθέτηση είναι όμως υπέρ του Τσουκάτου.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Nick avatar
  Nick 26/06/2008 00:14:10

  Τελικά ο Μοναχικός Λύκος κάτι ήξερε και είχε γράψει στο ιστολόγιο του:

  "Να το θυμάσαι. Ο Σημίτης 2 καλά θα κάνει για τη χώρα. Θα μας βάλει στην ΟΝΕ και θα διαλύσει το τριτοκοσμικό ΠΑΣΟΚ»."

  http://erimitis.blogspot.com/2007/09/blog-post_20.html

 2. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 26/06/2008 00:46:26

  "Σύσταση συμμορίας με σκοπό το ξέπλυμα μαύρου χρήματος", δεν είναι αυτό;

  Όλοι οι μεσάζοντες και οι τελικοί αποδέκτες του "πακέτου" ήξεραν το παράνομο του θέματος. Όχι μόνο για την συγκριμένη υπόθεση, για όλες. Η μόνη που θα την γλιτώσει είναι η Μάρκου, ΓΙΑΤΙ με το που διάβασε στην "ΚΕ" για τον Γεωργίου και Νέγρη, απευθύνθηκε αμέσως στην Δικαιοσύνη. Και να μην είναι αθώα, είναι έξυπνη. Οι άλλοι, οι ανήξεροι, θα τσαντίσουν πιο πολύ τους δικαστικούς, γιατί υποτιμάνε την νοημοσύνη τους, κάτι "γιούφτοι" με ..."Αρμάνι".

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.