15/12/2007 17:54
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Επιβεβαιώνονται οι αποκαλύψεις του "Αντί" για το ΤΣΠΕΑΘ

Πολύ χαιρόμαστε όταν οι πληροφορίες που δημοσιεύσαμε πρώτοι εμείς, επιβεβαιώνονται τελικά και από άλλα έντυπα, του επιπέδου μάλιστα της «Ελευθεροτυπίας» - έστω και με αρκετές ημέρες καθυστέρηση. Γι αυτό γράφουμε, άλλωστε. Για να γίνονται κτήμα όλων οι πληροφορίες και να τις αναδημοσιεύουν όποτε θέλουν. Στην εποχή του διαδικτύου δεν υπάρχουν πλέον «αποκλειστικά». Συνιστούμε λοιπόν στους αναγνώστες μας να διαβάσουν στη σημερινή «Ε» (πατήστε εδώ) ένα καλό ρεπορτάζ της Αριστέας Μπουγάτσου, για τις έρευνες που γίνονται στην Ελβετία με αντικείμενο τις «σκοτεινές συναλλαγές, που έγιναν πίσω από το ομόλογο των 130 εκατ. ευρώ του ΤΣΠΕΑΘ και με τους ίδιους πρωταγωνιστές της «παρέας του Πειραιά». Αλλά και «ένα πακέτο 200.000 ευρώ» που πιάστηκε … επ' αυτοφώρω καθ΄ οδόν προς τον Πειραιά.

Υπενθυμίζουμε ότι στις 3 Οκτωβρίου γράψαμε για πρώτη φορά για τις έρευνες που γίνονται στην Ελβετία με αντικείμενο τις υπόνοιες για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος από εμπλεκόμενους στο ομόλογο του ΤΣΠΕΑΘ (βλ.εδώ). Ενώ στις 23 Νοεμβρίου το τεύχος 908 του «Αντί» είχε ως «αποκλειστικό» τα πακέτα με το «μαύρο χρήμα» εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ που επιχειρήθηκε να μεταφερθεί από την Ελβετία στην Ελλάδα (βλ.εδώ). Μπορείτε επίσης να ανατρέξετε στα τεύχη 902 έως 908 του «Αντί», όπου εξηγούνται λεπτομερώς όλες αυτές οι ιστορίες (http://www.anti.gr/). Περισσότερα για το αμαρτωλό ομόλογο του ΤΣΠΕΑΘ, στο πόρισμα του Γ. Ζορμπά  που αναμένεται να αποσταλεί στην Εισαγγελία, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Όταν θα γίνει γνωστό το περιεχόμενό του, θα καταλάβουν όλοι γιατί η κυβέρνηση έκανε ότι μπορούσε για να μην βγει.  Πρωταγωνιστούν, οι κ. Γ. Παπαμαρκάκης της ΝΑΜ (πάλι) , Δ. Παστελάκος της ΤΡΩΥΛΟΣ, Δ. Καπράνος του ΤΣΠΕΑΘ, Ν. Δεσποτόπουλος (φίλος του προηγουμένου) και Κ. Κυριακόπουλος της PROTON και άλλοι.

Και κάτι άλλο ακόμα: Ορισμένοι από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση προσπαθούν εναγωνίως, όπως πληροφορούμεθα, να αγοράσουν έναν τίτλο εφημερίδας, αυτές τις ημέρες. Ο στόχος τους είναι προφανής. Θα επιχειρήσουν έτσι να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Έχει να πέσει πολύ γέλιο.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Observer avatar
    Observer 15/12/2007 21:51:39

    "1.200.000 ευρώ για εβδομαδιαία εφημερίδα,που πωλείται εντός των επόμενων ημερών" γράφει σήμερα το press-gr. Έχει σχέση με αυτό που γράφετε εσείς;

  2. factorx avatar
    factorx 15/12/2007 21:53:32

    Δεν ξέρω. θα δείξει

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.