#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
09/08/2010 21:02
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Επιβεβαίωση του Antinews για το μοιραίο ελικόπτεροΑπό την πρώτη στιγμή της πρόσφατης πτώσης του ελικοπτέρου «Απάτσι», το Antinews επέμεινε οτι δεν επρόκειτο για “ανθρώπινο λάθος” , αλλά πιθανότατα για βλάβη του κεντρικού στροφίου. Συγκεκριμένα, γράφαμε μεταξύ άλλων:

Σοβαρά ερωτηματικά δημιουργούνται από την ανεξήγητη μέχρι στιγμής και μοιραία για τους δυο χειριστές του πτώση του ελικοπτέρου Απάτσι  στο αεροδρόμιο  Πάχης Μεγάρων κατά την διάρκεια πτητικής δοκιμής.Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες το ελικόπτερο έπεσε (δεν επιχείρησε δηλαδή αναγκαστική προσγείωση όπως λέγεται) από τα 1200  πόδια, περίπου. Αν αυτό επιβεβαιωθεί τότε θα σημαίνει ότι υπέστη σοβαρή βλάβη το κύριο στροφίο του ελικοπτέρου. Τα ελικόπτερα αυτού του τύπου φέρουν δύο κινητήρες, οπότε πρέπει να χάσουν και τους δυο για να πέσουν.

Η αλήθεια για την πτώση του «Απάτσι»

Προσβολή στη μνήμη του νεκρού χειριστή

Σοβαρά ερωτηματικά για την πτώση του ελικοπτέρου

Διαβάζουμε λοιπόν τώρα στο ΕΘΝΟΣ ότι “τα δύο video που έχει στη διάθεσή του το ΓΕΣ αποδεικνύουν περίτρανα το τεχνικό πρόβλημα που παρουσίασε το ελικόπτερο στο στροφείο. Οπως προκύπτει από τα δύο οπτικά ντοκουμέντα το ελικόπτερο έχασε την ισορροπία του στα 1.000 πόδια όταν αποκολλήθηκε μέρος του στροφείου, με αποτέλεσμα το «Απάτσι» να «καρφωθεί» με δύναμη στο έδαφος. ..Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες σε πρόσφατη επιθεώρηση - συντήρηση της συγκεκριμένης παρτίδας «Απάτσι» βρέθηκαν αποχρωματισμένες οι 21 από τις 48 πτέρυγες χωρίς να αντικατασταθούν!”

Αντί συγνώμης εκβιασμοί

Όπως επίσης διαβάζουμε στην ίδια εφημερίδα, “αντί η κατασκευάστρια εταιρεία Boeing να σκύψει επάνω στο πρόβλημα του στροφείου που -όπως όλα δείχνουν- προκάλεσε τη νέα αεροπορική τραγωδία και αντί να ζητήσει δημοσίως συγνώμη για την κίνηση εκβιασμού στην οποία προέβη στέλεχος της εταιρείας, αποσύροντας από τη Βάση Μεγάρων το τετραμελές κλιμάκιο τεχνικών μόλις λίγες μέρες πριν συμβεί το ατύχημα, επανέρχεται μετά το ατύχημα ζητώντας να απαντήσει οριστικά έως τις 31 Αυγούστου εάν θα προχωρήσει σε πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των παλιότερων Απάτσι και η επίμαχη σύμβαση να έχει υπογραφεί μέχρι 31 Δεκεμβρίου του ίδιου έτους!”.

Πρόκειται για ένα εξοπλιστικό πρόγραμμα ύψους 950 εκατ. Δολαρίων.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. BlueSky avatar
  BlueSky 09/08/2010 23:09:06

  Που είναι ο Γιάννος να ελέγξει το πρόγραμμα αναβάθμισης των Απάτσι;
  Όπου Γιάννος και χαρά η Βασίλω πρώτη...........

 2. Orestios avatar
  Orestios 09/08/2010 23:54:07

  Ελλατωματικά υποβρύχια, ελλατωματικά ελικόπτερα. Να δούμε τί άλλο ελλατωματικό έχουν αγοράσει τα ξεφτέρια που τσέπωσαν τις προμήθειες.

 3. Ολντ Τραφορντ avatar
  Ολντ Τραφορντ 10/08/2010 02:13:43

  Γιατί αυτό το θέμα δεν είναι πρώτο θέμα στα Ελληνικά sites ειδήσεων με τη μετραφρασμενη τους έκδοση στα Αγγλικά να παίζει καμιά βδομάδα για να δυσφημιστεί η Boeing και η Αμερικανική Κυβέρνηση?
  Εντάξει κι άλλη τα παίρνουν σε εξοπλισμούς ανα τον κόσμο αλλά η κοινωνία στην Ελλάδα μοιάζει εντελώς ισοπεδωμένη ως αναφορά τις φυσιολογικές αντιδράσεις σε τέτοιου είδους προκλήσεις σκάρτων οπλικών συστημάτων.
  Ελληνες δεν θα επιβιώσετε αν αυτό συνεχίσει έτσι. Αλλάξτε μυαλά λυπηθείτε τα παιδιά σας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.