11/09/2008 14:41
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Επεκτείνεται το αντάρτικο

Μετά τον Γιάννη Μανώλη, ένας ακόμα βουλευτής της ΝΔ, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, εξέφρασε από το βήμα της Βουλής τη διαφωνία του, για το φρολογικό νομοσχέδιο.

Είμαι σε δίλημμα, τόνισε ο πρώην υφυπουργός, απειλώντας να καταψηφίσει το άρθρο 14 του φορολογικού νομοσχεδίου (για το αφορολόγητο των ελεύθερων επαγγελματιών), ενώ κάλεσε τον πρωθυπουργό να οδηγήσει στη δικαιοσύνη και στην αποβολή από τον πολιτικό βίο της χώρας, όσους εμπλέκονται σε υποθέσεις διαφθοράς. Τελικά, ο κυβερνητικός βουλευτής δήλωσε ότι θα ψηφίσει το ν/σ, προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ

Απευθυνόμενος στον κ. Αλογοσκούφη είπε πως η απόσυρση ενός άρθρου που προκαλεί αναταραχή, δεν είναι πολιτική υποχώρηση αλλά «πολιτική λεβεντιά».«Αν το κάνετε, θα προκαλέσετε λύτρωση στην παράταξη» σημείωσε, απευθυνόμενος στον υπουργό Οικονομίας.
Αναφερόμενος στο θέμα Βουλγαράκη, που ταλανίζει τις τελευταίες ημέρες την κυβερνητική παράταξη, ο κ. Μιχαλολιάκος έκανε λόγο για παρεκκλίσεις που είναι φαινόμενα μιμητισμού του νοσηρού παρελθόντος και πρόσθεσε ότι ο πρωθυπουργός πρέπει να αναλάβει δράση και να αποπέμψει μάλιστα εμπλεκόμενα άτομα από τον πολιτικό βίο. «Ο πρωθυπουργός πρέπει να δείξει τον δρόμο της δικαιοσύνης και της αποβολής από το δημόσιο βίο» κατέληξε.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. TEO avatar
  TEO 11/09/2008 14:47:33

  Να σου πω κάτι τους βαρέθηκα τους δήθεν αντάρτες Μανώλη κ.α. και κυρίως τον Τατούλη με την αβάντα που τρώει και μέσα από πολλά blogs. Αν τα έχουν ας μην το ψηφίσουν αν δεν τα έχουν ας κάτσουν στο μαντρί και ας μην σκούζουν σαν τις χείρες στο κρεβάτι.

 2. Μποτίλια στο Πέλαγος avatar
  Μποτίλια στο Πέλαγος 11/09/2008 14:52:40

  Τον ξέρουμε.
  Να καταβάλει τουλάχιστον τις 30.000 που καρπώθηκε για υποστήριξη υποψηφιότητας του Ξ. Οι άλλοι που καταγγέλλει τουλάχιστον δώσανε και στο ταμείο κάτι.
  Αν θέλει μπορούμε να συνεχίσουμε. Ας ρωτήσει όμως πρώτα αυτούς που πρέπει.
  Φιλαράκια δεν έχουμε τελειώσει ακόμη.

 3. Μποτίλια στο Πέλαγος avatar
  Μποτίλια στο Πέλαγος 11/09/2008 15:10:39

  @teo
  Παρακαλώ το χήρες να γράφεται σωστά, έστω και εάν οι χείρες των εν λόγω χοίρων σκούζουν στο κρεβάτι.

 4. ςςς avatar
  ςςς 11/09/2008 19:54:05

  ...ο κ. Μιχαλολιάκος έκανε λόγο για παρεκκλίσεις που είναι φαινόμενα μιμητισμού του νοσηρού παρελθόντος.. Βρε μπαγάσα είσαι φοβερός,και μέσα από τα σκάνδαλα της ΝουΔου βρήκες τρόπο να κάνεις αντιπολίτευση και να κατηγορήσεις το ΠΑΣΟΚ. Άπαικτος, άντε και Υπουργός, μεγάλε αγωνιστή.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.