18/05/2008 23:19
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Επειγόντως μια νομική συμβουλή

Λάβαμε και δημοσιεύουμε το εξής μήνυμα: Αγαπητοί φίλοι, σε λίγες ημέρες έχω δικαστήριο για οφειλή προς το ΤΕΒΕ. Πρωτόδικα είχα καταδικαστεί ερήμην, σε 3 μήνες και χρηματική ποινή εξαγοράσιμη ,αλλά δυστυχώς η κατάσταση μου δεν μου επέτρεψε να την εξαργυρώσω και να ησυχάσω και το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να ασκήσω έφεση. Ούτε και τώρα δυστυχώς έχω την δυνατότητα (και βεβαίως ούτε για πληρωμή δικηγορικής αμοιβής κτλ.)

Ελπίζω ότι ανάμεσα στους αναγνώστες σας υπάρχουν και νομικοί με ανθρωπιά, και θα ήθελα την νομική τους συμβουλή, επειδή  το δικαστήριο αυτό θα είναι τελεσίδικο. Να παρουσιαστώ στο δικαστήριο και θα έχω πιθανότητα να απαλλαχτώ; Στην πραγματικότητα δεν χρωστώ αυτά τα χρήματα, απλώς δεν μπόρεσα για κάποιους λόγους να κλείσω και τυπικά στην εφορία μια εταιρεία που είχα και αφού συνέχισα να πληρώνω επί δυο χρόνια και, χωρίς να εργάζομαι, εξαντλήθηκα οικονομικά ,και σταμάτησα να πληρώνω. Η είναι καλύτερα να μην παρουσιαστώ και να καταδικαστώ; Mήπως και στο μέλλον βρω τα λεφτά και εξαργυρώσω την ποινή, πράγμα απίθανο στο ορατό μου μέλλον.

Θα σας ήμουν ευγνώμων εάν το ανακοινώνατε στο blog σας. Το e-mail μου είναι costia_mc@yahoo.com εάν θέλει κάποιος αναγνώστης σας να με συμβουλέψει τι να κάνω η έχει κάποια απόφαση δικαστική ανάλογη που μπορώ να την χρησιμοποιήσω για απαλλαγή μου.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Αθανάσιος Ι. avatar
  Αθανάσιος Ι. 19/05/2008 04:19:23

  Και ποιος είπε επιτέλους ότι δεν ζούμε στην τελευταία δημοκρατική χωρά είδηση
  http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&f=15361&m=A01&aa=2
  δηλαδή όταν κάθε μέρα μας βομβαρδίζουν με δημόσια προβολή τσόντας στην νυχτερινή ΤΒ (π.χ. Αντ ,ΤΒ Χαλκιδικής ,west κλπ ) ,στα καφενεία με δημόσια προβολή παιχνιδιών ποδοσφαίρου, κολύμβησης κλπ στα καφενεία είμαστε αραχτοί ,και τώρα μας μάρανε το δημόσιο κάπνισμα ,που το παράγουμε στα τελευταία χωριά μας .Άρα υποκριτές στο μεγαλείο μας .

 2. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 19/05/2008 08:07:47

  Υπάρχει δωρεάν νομική βοήθεια. Θα πας να σου διορίσουν ένα δικηγόρο τσάμπα (τον πληρώνει το κράτος) και θα ζητήσεις αναβολή να βρεις ότι χαρτιά έχεις που να αποδεικνύουν αυτά που λες και να τα πας στο δικαστήριο.

 3. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 19/05/2008 08:50:07

  MIA ΕΞΥΠΝΗ ΙΔΕΑ!!!

  "Σήμερα στον ηλεκτρικό σταθμό του Αγ. Ελευθερίου στα ακυρωτικά μηχανήματα και ενώ ήμουν έτοιμη να ακυρώσω το εισιτήριο μου για Σύνταγμα, βρήκα πάνω στο ακυρωτικό μηχάνημα ένα εισιτήριο ακυρωμένο 15 λεπτά πριν, στην ίδια κατεύθυνση με τη δική μου. Χωρίς δεύτερη σκέψη και δεδομένου ότι μου έχει ξανατύχει, δεν ακύρωσα το εισιτήριο μου αλλά πήρα το ακυρωμένο που βρήκα και με αυτό κατέβηκα Σύνταγμα.

  Το περιστατικό αυτό μου έχει ξανασυμβεί και πληροφορήθηκα πώς υπάρχει μία ομάδα ατόμων που αντί να πετάξει το εισιτήριο κατά την έξοδο της από το μέσο μεταφοράς το αφήνει πάνω στα ακυρωτικά μηχανήματα ώστε να το χρησιμοποιήσει και ο επόμενος.

  Είναι μια κίνηση συνεργασίας των πολιτών της Αθήνας που αντιδρούν στις μαζικές αυξήσεις των τιμών βασικών αγαθών.

  Νομίζω θα μπορούσαμε να το εφαρμόσουμε και εμείς δίνοντας την ευκαιρία στον επόμενο από μας να ταξιδέψει δωρεάν.

  Επίσης θα βοηθούσε να το διαδίδαμε σε όσους το δυνατό περισσότερους!!!!!".

  "ΝΙΚΗ: ΑΠΛΑ, ΚΑΝ' ΤΟ"!..

 4. Ιωάννης Εμμ.Νομικός avatar
  Ιωάννης Εμμ.Νομικός 19/05/2008 09:54:44

  Συμφωνώ με την πρόταση του εξάκτινου.Το δικαστήριο σου επέβαλλε πρωτόδικα την ποινή,γιατί δεν παρουσιάστηκες.Θα πας και θα ζητήσεις από τους δικαστές διορισμό δικηγόρου.Αυτός θα ζητήσει αναβολή για να διαβάσει την δικογραφία(θα του την δώσουν οπωσδήποτε)και στην επανεκδίκαση της υπόθεσης(όποτε προσδιοριστεί)θα δώσεις τα δικαιολογητικά - που λες ότι έχεις- στον δικηγόρο,αλλά για καλό και κακό "ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ",μήπως και πέσει μία κάποια ποινή και δεν έχεις να την πληρώσεις.Θα του κάνεις πληρεξούσιο και θα στείλλεις ένα μάρτυρα,για να πει αυτά που θα έλεγες εσύ.ΚΑΛΛΗ ΣΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

 5. Προφήτης avatar
  Προφήτης 19/05/2008 10:51:15

  1. Να απευθυνθείς στον Δικηγορικό Σύλλογο της περιφέρειάς σου για πληροφορίες σχετικά με αμισθί διορισμό συνηγόρου. Να είναι κατανοητό ότι ο άνθρωπος δεν θα γίνει Λυκουρέζος για λογαριασμό σου.

  2. Ήδη έχεις μια ερημοδικία. Η παρουσία στο δικαστήριο παραμένει ισχυρό τεκμήριο για να αντιμετωπισθείς, όσο γίνεται, ευνοϊκά. Από την άλλη έχει τον κίνδυνο, πλέον, της κράτησης σε επιβολή ποινής. Συζήτησέ το στον Σύλλογο.

  3. Εκτός από το δικολαβίστικο μέρος της αναβολής υπάρχει το πραγματικό : θα πρέπει να γνωρίζεις, λίγο-πολύ, πού βαδίζεις.

  4. Εάν δεν υπάρχει καμμία προοπτική καταβολής έστω ενός ποσού έναντι, που να αποδείξει την καλή σου πίστη, δες αν μπορείς να επικαλεσθείς το «ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος».
  Το πρόβλημα είναι να το αποδείξεις. Που σημαίνει : μηδενική φορολογική δήλωση, ενδεχομένως (θα το κρίνει ο δικηγόρος) μια πρόσφατη βεβαίωση –extrait τραπέζης που να δείχνει ότι ένας κινούμενος στο παρελθόν λογαριασμός έχει εξαντληθεί, μια δήλωσή ότι παραιτείσαι του τραπεζικού απορρήτου και εξουσιοδοτείς οιονδήποτε έχοντα έννομο συμφέρον να αναζητήσει τυχόν άλλους λογαριασμούς σου (σιγά μην το κάνουν !).
  Μια μηδενική ή ασήμαντη δήλωση Ε9, ιδιοκτησίας ακινήτων, επίσης είναι ισχυρό αποδεικτικό. Διότι αν ναι μεν έχεις πρόβλημα ρευστότητας αλλά κατέχεις 3 αξιόλογα ακίνητα (συνηθισμένη περίπτωση) κανένας δεν θα «σε λυπηθεί».
  Σημαντικό είναι να μπορείς να τεκμηριώσεις πώς διαβιείς το διάστημα που ισχυρίζεσαι ότι δεν έχεις προσωπικά μέσα διαβίωσης - εισοδήματα.

  5. Η μαρτυρία αποτελεί πάντοτε ισχυρότατο αποδεικτικό στοιχείο, αλλά σε δεύτερο βαθμό αυτού του τύπου δεν γίνεται δεκτή. Δες αν μπορεί να γίνει δεκτή ένορκη κατάθεση.

  6. Να υπάρχει επίγνωση της πραγματικότητας:
  το ΤΕΒΕ έχει στείλει κόσμο στη φυλακή.
  Συσσωρευόμενες δικαστικές ποινές γίνονται εξοντωτικές, ενώ με διακανονισμούς και παρατάσεις είναι αντιμετωπίσιμες.
  Όπως τα περιγράφεις: καθυστέρησες να καταβάλεις τις απαιτητές εισφορές, το ΤΕΒΕ σε δίωξε ποινικά, η ποινή που σού επιβλήθηκε για μη καταβολή εισφορών αναμένεται να αυξηθεί στον β΄ βαθμό εφόσον δεν έχεις καταβάλει τίποτα στο ενδιάμεσο, και ταυτόχρονα «τρέχουν» και οι προσαυξήσεις εκπροθέσμου για τις καταλογισμένες εισφορές.

  7. Η λέξη-κλειδί παραπάνω είναι το «καταλογισμένες». Αφού λες ότι καθυστέρησες να δηλώσεις διακοπή εργασιών στην ΔΟΥ εξέτασε αν θα γίνει δεκτή αναδρομική υποβολή δήλωσης διακοπής με προγενέστερη ημερομηνία. Έχει πρόστιμο (στη ΔΟΥ) αλλά σημαίνει διαγραφή καταλογισμένων εισφορών.

  8. Να επικοινωνήσεις εσύ με το ΤΕΒΕ και ο συνήγορος με τον δικηγόρο του για συνεννόηση. Για τον δικηγόρο του ΤΕΒΕ είναι «απρόσωπη» υπόθεση.

  Σού εύχομαι την καλύτερη δυνατή έκβαση, αλλά χωρίς ενέργειες είναι προδιαγεγραμμένη. Γι΄ αυτό τρέξε, μίλα, παρακάλεσε, ερεύνησε.

 6. πανέξυπνη avatar
  πανέξυπνη 19/05/2008 19:50:56

  @ Προφήτη
  Τελικά εκτός από τον υπέροχο λόγω σου διαπιστώνω και την γεναιοδωρία της ψυχής σου!
  Εύγε, μόνο και μόνο γιατί μπήκες στον κόπο να δώσεις τις πολύτιμες συμβουλέςσου, σε έναν συνάνθρωπό σου. Τελικά όντως δεν χάθηκαν όλα!

 7. Factorx avatar
  Factorx 19/05/2008 20:01:00

  Βλέπουν καλά τα μάτια μου;

 8. πανέξυπνη avatar
  πανέξυπνη 19/05/2008 20:53:08

  @ Factorx
  Καλά βλέπεις Factor! υπάρχει λάθος στο λογω (υπέροχο λόγο) ήθελα να γράψω!

 9. Προφήτης avatar
  Προφήτης 19/05/2008 23:31:47

  πανέξυπνη, με κάνεις και "κοκκινίζω" ...

 10. nas avatar
  nas 20/05/2008 15:49:25

  μαλλον η αναδρομική διακοπή εργασιών στη Δ.Ο.Υ. μπορεί να αποτελέσει τη λύση, εφόσον φυσικά μπορεί να γίνει...υπάρχει πρόστιμο αλλά καμία σχέση με τις οφειλές στο ΤΕΒΕ...

 11. costia_mc avatar
  costia_mc 20/05/2008 16:52:46

  Αγαπητοί και αξιότιμοι φίλοι, θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την ευγενική σας ανταπόκριση στην αγγελία μου «επειγόντως μια νομική συμβουλή». Αυτούς που ανταποκρίθηκαν και μου απάντησαν, αλλά και αυτούς που σίγουρα θέλησαν και αυτοί να το κάνουν (και είμαι σίγουρος ότι είναι πολλοί) αλλά δεν το έκαναν, διότι ήδη με τις εμπεριστατωμένες απαντήσεις, των, Εξάκτινου, Ιωάννης Μ. νομικός και Προφήτη, ήδη μου δόθηκαν ικανοποιητικές διευκρινίσεις και βοήθεια. Όπως και τους κατόχους του παρόντος Blog ,που φιλοξένησαν ευγενικά την αγγελία μου.
  Σας ευχαριστώ από καρδιάς ,να είστε καλά φίλοι μου.

 12. Βασίλειος Γιακαλής avatar
  Βασίλειος Γιακαλής 02/06/2008 00:41:01

  Σχεδιάζω να βάλω μια σελίδα για τυχόν καταβολή χρημάτων από τρίτους .
  http://www.hlektrologos.com/Bank/bank.html

  Αν θέλει το νομικό τμήμα ας απαντήσει δίχως να είναι δεσμευτικό .
  Ευχαριστώ

 13. αναστασιος avatar
  αναστασιος 12/10/2011 12:26:07

  ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΘΗΚΗ.
  ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΞΑΦΝΙΚΟΥ ΜΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΕΝΟΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΜΙΣΕΙ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.
  ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΗΡΩΘΕΙ;

 14. Klelia avatar
  Klelia 24/01/2012 12:56:22

  Το 2007 ή 2008 (δεν θυμάμαι ακριβώς) σε δρόμο διπλής κυκλοφορίας (ο οποίος το 2009 μονοδρομήθηκε) ανέβαινα την ανηφόρα και μια άλλη οδηγός κατέβαινε! Της έκανα νόημα να πάει πίσω γιατί είχα προτεραιότητα και ήμουν και με Ν στο αυτοκίνητο σαν νέα οδηγός τότε. Αυτή τράβηξε χειρόφρενο, δεν κούνησε το αμάξι της καθόλου. Βγήκε από το αμάξι, με έβρισε κ όλας. Εγώ έχοντας απίστευτα νεύρα, παίρνω τον αριθμό της και πάω κατευθείαν στην αστυνομία να καταθέσω μήνυση για εξύβριση κτλ.
  Την άλλη μέρα που είχα ηρεμίσει, με πήραν τηλέφωνο να πληρώσω ένα παράβολο, εγώ τους είπα να την αποσύρουν αλλά δεν το δέχτηκαν. Μου είπαν πως και για ανάκληση πρέπει να πληρώσω αλλιώς καλύτερα να πάω στο δικαστήριο και εκεί να τους πω πως δεν επιθυμώ την ποινική της δίωξη κτλ.

  Πρόσφατα μου ήρθε το χαρτί για το δικαστήριο και επειδή δεν έχω περάσει ούτε απ’ έξω από την Ευελπίδων, θα ήθελα να μου πείτε τι χρειάζεται να ξέρω μην βρεθώ να πληρώσω κ όλας.
  Μπορώ έτσι απλά να παραστώ στο δικαστήριο χωρίς δικηγόρο και να πω ότι δεν επιθυμώ την ποινική της δίωξη?
  ευχαριστώ για το χρόνο σας

 15. Μια δικηγόρος! avatar
  Μια δικηγόρος! 24/01/2012 13:12:58

  Eφόσον είναι ποινικό δικαστήριο μπορείτε να παρασταθείτε και να ανακαλέσετε την μήνυση εφόσον πρόκειται για αδίκημα που ανακαλείται!!Και πάλι όμως θα πρέπει να πληρώσετε τα δικαστικά έξοδα.Σε άλλη περίπτωση μπορείτε να το δικάσετε και να πείτε ότι έχετε ικανοποιηθεί και τα έχετε βρει ώστε να αθωωθεί χωρίς να επιβαρυνθείτε με τα δικαστικά έξοδα. Όλα τα παραπάνω δεν χρειάζονται απαραιτήτως παράσταση δικηγόρου.

 16. ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ avatar
  ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ 31/01/2012 16:07:36

  ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΓΩ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ.ΕΓΩ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΕΝΩ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΠΗΓΕ.ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΗΝΥΤΕΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ.ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΣ ΤΗΜΩΡΗΣΕ ΜΕ 8Ο ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΕ 6Ο ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ 1200 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ...ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΡΟΝ!

 17. Aλεξ Παπαδόπουλος avatar
  Aλεξ Παπαδόπουλος 05/03/2012 17:17:54

  Καλησπέρα, θα ήθελα να μάθω τι συμβαίνει όταν υπάρχει δημόσια διαθήκη σε συμβολαιογράφο (τρεις μάρτυρες) στην οποία ο θανών (άκληρος) δηλώνει ως γενικό κληρονόμο του τον ανηψιό του αλλά και ότι του αφήνει τα χρήματα που διατηρεί σε τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο είναι και ο μοναδικός δικαιούχος. Υπάρχει πιθανότητα επειδή ο κληρονόμος του δεν είναι συνδικαιούχος στο λογαριασμό να απαιτήσει η τράπεζα ή και το κράτος ακόμη να κρατήσουν τα μισά από αυτά ? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την καλοσύνη που είχατε να διαβάσετε το γράμμα μου.

 18. Ιωαννης avatar
  Ιωαννης 24/05/2012 20:48:41

  γεια σας ειμαι ελευθερος επαγγελματιας πριν καιρο νοικιαζα ενα καταστημα που λογω της καταστασης δεν καταφερα να πληρωσω αρκετα ενοικια. δεν εγινε απο προθεση η μη πληρωμη παλευα για την επιβιωση ο ιδιοκτητης τελικα εκχωρησε την οφειλη στη ΔΟΥ οπου τελικα μου ηρθε απο την εφορια το εξης ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΧΡΕΩΝ θεμα Ειδοποιηση ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΟΥ οπου η ΔΟΥ ζητα ολο αυτο το ποσο περιπου 7 χιλιαδες ευρω με προσαυξησεις. σαφως οι ιδιοκτητες αδικουντε αλλα και οι ενοικιαστες που δεν εχουν λεφτα ουτε για δικηγορο ειναι τελειως απροστατευτοι. ειναι νομιμο αυτο να ζητανε ολο το ποσο και οχι μονο το φ.π.α. των ενοικιων? ειναι σωστο να με αντιμετωπιζουν σαν να εκλεψα και ειδικα να εκλεψα το δημοσιο? μου ειπαν για ρυθμιση αλλα εγω δυσκολευομαι ακομα και για 50 ευρω θελω να σας ρωτησω οχι πως να γλυτωσω την οφειλη αλλα να ξερω τι κυρωσεις θα υποστω για να ειμαι ψυχολογικα προετοιμασμενος γιατι δεν εχω κουραγιο ουτε να παω στην εφορια να ρωτησω γιατι αυτοι απλως θελουν να μαζεψουν αμεσα χρηματα και δεν θα τους ενδιαφερει. σας ευχαριστω προκαταβολικα

 19. κώστας χανια avatar
  κώστας χανια 06/07/2012 14:11:25

  καλησπέρα σας από Χανιά .
  είμαι ,μαζί με 2 μέλη της οικογενείας μου, μηνυτής για απρόκλητη επίθεση ,σωματική βλάβη κλπ.
  Ο αντίδικος,έχει πάρει 6 αναβολές έως τώρα,σε κάθε δίκη έρχεται με μπράβους για εκφοβισμό κλπ.
  Επειδή η δίκη γίνεται στην Αθήνα θέλω να ρωτήσω,είμαι αναγκασμένος να παρευρεθώ,η μπορεί να παραστεί (για όλους μας ) ο δικηγόρος μας ,χωρίς όμως να ζητήσει αναβολή ο άλλος με ''πάτημα'' το ότι δεν είμαι εκεί ?
  Από τα λίγα που γνωρίζω ,νομίζω πως αυτός δεν μπορεί να ξαναπάρει αναβολή.
  Εκ τον προτέρων σας ευχαριστώ !!!!

 20. Giannis avatar
  Giannis 14/08/2012 18:56:22

  Σας παρακαλώ οποιος νομικός μπορεί να μου πει τι αποφαση περιπου θα εκδοθεί για το συγκεκριμενο πρόβλημα που αντιμετοπιζω. Ο πατέρας μου σε ηλικία 86 ετών απεφασισε λογο οτι ο ενας του γιος 65 ετων αγαμος και εγω με προβληματα υγειας 60 ετων απεφασισε να βρει καποια οικιακη βοηθο και αφου συμφονισαν μετεβισαν σε συμβεολογραφο και συνεταξαν δημοσια διαθηκη με αρκετους ορους αφηνοντας της ενα σπιτι και ενα χωραφιι και οτι σε 10 μερες θα επρεπε να μετακομισει στο σπιτι του πατερα μου και μετα τον θανατον του θα ηταν δικα της. Σε 3 μερες ομως βρεθηκαν τυχαια στον δρομο διεκπλιτιστικαν και χωρισαν. Αμεσως ο πατερας μου ηλθε σε εμενα και ζητησε να τον αναλαβουμε οπως και εγινε. Μετα παρελευση 8 μηνων ο πατερας μου ευχαριστημενος απο τη φροντιδα που του παριχαμε πηρε τη γυναικα μου, πηγαν σε συμβουλεογραφο και το κτημα που ειχε γραψει στην υποτιθεμενη οικιακη βοηθο το εγραψε στη γυναικα μου (σε αλλον συμβολεογραφο).. Ξεχασε ομως λογο ηλικιας να ακοιρωσει την διαθηκη της οικιακου βοηθου η οποια μετα τον θανατον του προεβει σε αποδοχη κληρονομιας. Θα ηθελα να γνωριζω εαν αυτη η διαθηκη θα ακοιρωθει μιας και εγω τον ειχα μεχρι τελους και ουτε 1 ποτηρι νερο δεν του προσφερε η υποτιθεμενη οικιακη βοηθος.. Εχω 2 μαρτυρες, ο ενας καταθετει στο δηκαστιριο οπως και τη πρωτη φορα και ο δευτερος σε συμβουλεογραφο με ενορκη καταθεση.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.