22/08/2008 17:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Επανεμφάνιση και του κ. Ζαχόπουλου

Ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού έκανε σήμερα την πρώτη του δημόσια εμφάνιση προσερχόμενος στον εισαγγελέα Θεσσαλονίκης, προκειμένου να καταθέσει για το θέμα των επιχορηγήσεων του ΥΠΠΟ.

Αντιλαμβανόμεθα φυσικά την ταλαιπωρία που υπέστη (με δική του επιλογή) ο κ. Ζαχόπουλος. Κρίνουμε όμως ως προσβλητική για τη νοημοσύνη των συμπολιτών του αυτή τη συγκεκριμένη φωτογράφησή του, κατά την προσέλευσή του στον ανακριτή.

Μόνο στη δημιουργία συναισθηματικών εντυπώσεων αποσκοπούν τέτοιες μελετημένες κινήσεις (ποιος ειδοποίησε τον φωτογράφο, πως το ήξερε κλπ). Και είναι και επικοινωνιακό λάθος επειδή σε εμάς τουλάχιστον, άλλους συνειρμούς προκάλεσε, για την κυβέρνηση.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Αθανάσιος Ι. avatar
  Αθανάσιος Ι. 22/08/2008 18:48:08

  με το καλο το παιντι μας .Λες ο Φλωριδης το αλλο μας τεκνω να τον παι μεσα ?

 2. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 22/08/2008 20:03:44

  ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ

  και όπως λέει και ο ΠΡΕΖΑ ξαναρχίζουν οι διορισμοί στο ΥΠΠΟ...
  Το είπε και η Ελληνική Δικαιοσύνη: όλα ΟΚ (απλή επαναδιατύπωση κάνω, της ανεξάρτητης και αδέκαστης, δεν κρίνω)

 3. Αθανάσιος Ι. avatar
  Αθανάσιος Ι. 22/08/2008 21:00:08

  εμεις ολοι τυχαια το ειδαμε το παιντι!!!
  Και μας βγήκαν τα στραβά μας από χαρά.
  Ο Φλωριδης το αλλο διορισμενω πουλακι δεν τον Είδε φαίνεται εκτελεί της εντολές του Μεγάλου αδελφού και θα κυνηγήσει το Εσφυγμενιτες .

 4. Ιωάννης Εμμ.Νομικός avatar
  Ιωάννης Εμμ.Νομικός 23/08/2008 01:13:27

  "factor" και αυτός κύριος;Πρέπει κάποια στιγμή να μάθουμε να ξεχωρίζουμε τους ανθρώπους που θα προσφωνούμε με αυτή την λέξη.Ξέρω είσαι ευγενής,αλλά πολύ του πάει αυτός ο χαρακτηρισμός,δεν νομίζεις;

 5. ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ avatar
  ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ 23/08/2008 12:00:20

  ΔΕΣ ΤΡΙΑΝΤΑΠΕΝΤΑΡΑ ΜΟΥ, ΤΙ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ο!ο

 6. Αθ. Κλάρας avatar
  Αθ. Κλάρας 23/08/2008 23:49:16

  Πρέπει να διορθώσουμε ότι ο Ζαχόπουλος επισκέφτηκε τον ανακριτή προκειμένου να δώσει κατάθεση για την εισαγγελική έρευνα που πραγματοποιείται για την δημοσίευση των φωτογραφιών στις εφημερίδες ‘Πρώτο Θέμα’ και ‘Αυριανή’. Εισαγγελική έρευνα που να αφορά τις επιχορηγήσεις του ΥΠ.ΠΟ. δεν έχει κινηθεί. Η υπόθεση Ζαχόπουλου δεν απασχολεί πλέον την κυβέρνηση αφού δίνοντας άφεση αμαρτιών στους άμεσα εμπλεκόμενους επέστρεψε ο Κουκοδήμος. Μόνο ο Θεμιστοκλής παρέμεινε να πουλάει τρέλα, αλλά και αυτόν θα τον αφήσουν ήσυχο.
  Τι επιδιώκουν λοιπόν με αυτή την δημοσιότητα; Μήπως να αναδείξουν την ανθρώπινη πλευρά του δράματος του και να κερδίσουν τον οίκτο μας; Μα είναι δεδομένο ότι κανείς μας δεν θέλει το κακό στην υγεία κανενός, οπότε να αφήσουν στην άκρη τα μελοδράματα. Παρουσιάζοντάς τον, μάλλον οργή μας προκαλούν για ένα ακόμα σκάνδαλο που έπνιξαν παρά φιλανθρωπικά αισθήματα.

 7. asrubalos avatar
  asrubalos 24/08/2008 13:07:54

  βρε παιδια για τοσες μερες στην εντατικη πολυ γεματος δεν σας φαινεται? ειναι δυνατον ή μας δουλευουν και στην υποτιθεμενη αυτοκτονια

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.