13/01/2008 15:38
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Επίκειται κι άλλο μεγάλο σκάνδαλο;

Γιατί ορισμένα μέλη της κυβέρνησης φοβούνται τώρα ότι θα ξεσπάσει νέο μεγάλο σκάνδαλο, με αφορμή την εξελισσόμενη υπόθεση των «μαύρων ταμείων» της  Siemens, στα οποία όμως φαίνεται ότι δεν εμπλέκεται ένα μόνο κόμμα, αλλά και ο δικομματισμός; Και πιθανόν και οι …πατερίτσες τους. Πριν από λίγες ημέρες (βλ. εδώ) η Wall Street Journal έγραφε ότι «από τα μαύρα ταμεία της Siemens και τον Μαυρίδη χρηματοδοτήθηκαν ελληνικά πολιτικά κόμματα πριν από τις εκλογές του 2004». Για το ίδιο θέμα διαβάστε επίσης εδώ. Με την ευκαιρία και μια σύμπτωσις: Ο άνθρωπος του υπουργείου Οικονομικών που ανέλαβε να ερευνήσει και την υπόθεση Μαυρίδη και την υπόθεση για το ενδεχόμενο ξέπλυμα χρήματος στην οποία εμπλέκεται αυτές τις ημέρες γνωστός εκδότης, είναι ο ίδιος. Τι έκανε όμως, κανείς δεν γνωρίζει. Μήπως κατά τύχη γνωρίζει ο κ. Αλογοσκούφης;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 13/01/2008 16:24:31

  Είναι δεδομένο ότι στην υπόθεση αυτή πήραν λεφτά οι πάντες. Ίσως όχι από το ΚΚΕ αλλά αυτό τα κονόμησε από το Γερμανό. ;)
  .
  .
  Τώρα το θέμα είναι τι θα γίνει. Εδώ θα προσπαθήσουν να την καλύψουν πάση θυσία. Αλλά υπάρχει ο κίνδυνος η βόμβα να είναι από το εξωτερικό που θα σκάσει. Βέβαια θα επιχειρηθεί να μην αναπαραχθεί με ένταση στην Ελλάδα. Τελικά τα κόμματα έχουν καταντήσει μηχανισμοί ρεμούλας και εκτροφεία αλητών.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.