04/09/2008 22:20
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Επίθεση ΠΑΣΟΚ και κατά Ρουσόπουλου

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπακωνσταντίνου δήλωσε σήμερα για το θέμα που προέκυψε με τον κ. Ρουσόπουλο τα εξής:

«Υπάρχουν τα αυτονόητα που λένε πως ένας υπουργός που εποπτεύει τα ΜΜΕ και είναι υπεύθυνος για το θεσμικό τους πλαίσιο και μοιράζει κρατική διαφήμιση, δεν μπορεί να έχει μια σύζυγο που παρουσιάζει τα νέα σε κεντρικό δελτίο… η Ελλάδα «πρέπει να είναι η μοναδική χώρα στην ΕΕ που συμβαίνει παρόμοιο φαινόμενο» και υπενθύμισε τις περιπτώσεις των συζύγων Γάλλων υπουργών όπως των Ντομινίκ Στρως-Καν και Μπ. Κουσνέρ, υπουργού Εξωτερικών της Γαλλίας, αλλά και του νυν υπουργού Οικονομικών της ίδιας χώρας, οι οποίες αποσύρθηκαν από τις δημοσιογραφικές τους δραστηριότητες.. Μας κάνει τεράστια εντύπωση η έλλειψη δεοντολογίας από μια κυβέρνηση και έναν υπουργό, που ήταν από τους βασικούς συντάκτες του νόμου περί 'βασικού μετόχου', ο οποίος απαγόρευε στους συγγενείς μέχρι γ' βαθμού την ταυτόχρονη συμμετοχή σε εταιρείες που παίρνουν έργα από το δημόσιο και σε ΜΜΕ για να αποφευχθεί η δημιουργία συνθηκών αθέμιτης επιρροής».

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 04/09/2008 22:25:14

  :-) εεε μας αντιγράφουν τα έχουμε γράψει εδώ και τόσες μέρες.

  http://www.antinews.gr/?p=3260#comments

 2. σασκα avatar
  σασκα 04/09/2008 22:33:03

  ΠΑΣΟΚ το μεγαλείο σου !
  Αυτοί οι αραχνοΰφαντοι θέλουν να μας κυβερνήσουν, αυτοί οι γκεμπελικοί θέλουν να μας ξαναενώσουν, φανταστείτε τι θα γίνει έτσι και κυβερνήσουν .
  Ανατρίχιασα

 3. Ανωνυμος avatar
  Ανωνυμος 04/09/2008 22:51:19

  Οταν ζείς στο σταύλο σιγά σιγά τους περνάς όλους για γαιδούρια. Περαστικά σασκα.

 4. Factorx avatar
  Factorx 04/09/2008 23:18:33

  @Ιθαγενής γι αυτό τα έχουν πάρει μερικοί μερικοί

 5. Helmut avatar
  Helmut 05/09/2008 10:48:04

  Τελευταίοι και καταϊδρωμένοι πάλι στο ΠΑΣΟΚ.

  Από timing μιλάμε σκίζουν για άλλη μια φορά.

  Και μιας και αναφέρονται οι σύζυγοι πολιτικών που ασχολούνται με την δημοσιογραφία, ας θυμηθούμε όλοι την αξέχαστη συνέντευξη Καντάφι στη Μιμή!

 6. ΑΓΡΟΤΗΣ avatar
  ΑΓΡΟΤΗΣ 05/09/2008 13:51:22

  ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

  Εάν το ΠΑΣΟΚ και ιδίως ο κ. Γ. Παπανδρέου θέλει να είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός, οφείλει εκτός της ρητορείας να αναλάβει δεσμεύσεις απέναντι στη κοινωνία, όπως:

  1. Δέσμευση ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ των νέων αντιλαϊκών φορολογικών μέτρων. Δήλωση παραίτησης και απο κάθε σκέψη επαναφοράς ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ διαβίωσης.

  2. Δέσμευση θεσμοθέτησης κατώτατου μισθού στα 900 ευρώ (τουλάχιστον να είμαστε ρεαλιστές).

  3. Δέσμευση θεσμοθέτησης κατώτατης σύνταξης, ίσης με τον κατώτατο μισθό (900 ευρώ). Η σύνταξη αυτή θα δίνεται και στους αγρότες ΚΑΙ στους άπορους συμπολίτες μας.

  4. ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗ του κοινωνικού ελέγχου στην άσκηση της πολιτικής. α) Να ελέγχεται καινα δημοσιοποιείται η περιουσιακή κατάσταση των μελών της κυβέρνησης πριν αναλάβουν καθήκοντα. Μετά το πέρας των καθηκόντων τους ο επανέλεγχος θα πρέπει να δείχνει τις ίδιες τιμές. Σε διαφορετική περίπτωση θα χάνουν ισοβίως το δικαίωμα να είναι υποψήφιοι σε οποιοδήποτε δημόσιο αξίωμα και θα ελέγχονται και ποινικά.

  5. ΧΩΡΙΣΜΟΣ της εκκλησίας απο το κράτος. ΔΗΜΕΥΣΗ της περιουσίας εκκλησίας και μοναστηριών, ιδίως της περιουσίας που είναι ΑΚΙΝΗΤΗ και κατά κανόνα σε εγκατάλειψη, (Χωράφια και βοσκοτόπια) και παραχώρησή της σε νέους αγρότες.


  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ Ο ΓΑΠ άν ανακοινώσει τις παραπάνω δεσμεύσεις;;;; Και γιατί να μη θέλει άραγε να το κάνει;;; Πώς αλλιώς δηλαδή κόπτεται για τα συμφέροντα του λαού;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

 7. ο νοών...νοείτο avatar
  ο νοών...νοείτο 05/09/2008 14:40:33

  Το γεγονός ότι αντιγράφουν το antinews μπορεί και να είναι θετικό.
  Δεν σημαίνει ότι είναι ικανοί αλλά τουλάχιστον αντιγράφουν κατι θετικό.
  Όσον αφορά σχολιαστές τύπου σασκα, ακόμα και το ότι δήθεν αντιδρούν ανατριχιάζοντας φαντάζει σαν πλεονασμός.
  Τα απελέκητα κούτσουρα ντρέπονται περισσότερο από αυτούς.

 8. σασκα avatar
  σασκα 05/09/2008 14:57:37

  Ανατρίχιασα ξανά τώρα απο τον νοών που νοεί τα ανόητα και αμετανόητα. Μπουάα

 9. ο νοών...νοείτο avatar
  ο νοών...νοείτο 05/09/2008 15:09:56

  .....Μπουάα
  Τώρα μίλησες σωστά.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.