#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
01/06/2011 17:13
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Επίθεση Κωνσταντινόπουλου στην ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚΑίσθηση προκάλεσε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ η ευθεία βολή στον πρωθυπουργό που εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος μέσω του ΣΚΑΪ.

Έκανε λόγο για "πρίγκιπες" που δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι ο κόσμος μπορεί να λεει κάτι εναντίον τους και όταν τους έφτυναν, είτε νόμιζαν ότι βρέχει, είτε ότι προσπαθούσαν να μεταθέσουν τις ευθύνες σε άλλους.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος είπε πως πρέπει να γίνει σοβαρή αποτίμηση, του γιατί δεν πήγαν καλά τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση το προηγούμενο διάστημα και ποιοι δεν τα πήγαν καλά.

Αναφερόμενος εμμέσως στις δηλώσεις Δρούτσα για τη βουλευτική θητεία, είπε πως δεν αντέχει κανέναν εκπρόσωπο της κυβέρνησης και ιδιαίτερα κάποιους τους οποίους αποκάλεσε "λαγούς" να τον εκβιάζουν με αναφορές στα προνόμια των βουλευτών.

Επίσης εξαπέλυσε επίθεση κατά του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, λέγοντας πως έχει να του θέσει πολλά ερωτήματα, στα οποία όμως δεν περιμένει σαφείς απαντήσεις, καθώς, όπως χαρακτηριστικά είπε «δεν τον πιστεύω».

Αναφερόμενος σε δημοσιογραφικές πληροφορίες ότι η κυβέρνηση θα συντμήσει το χρόνο συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας προκειμένου να απορροφηθούν οι κραδασμοί είπε πως αυτά είναι γελοία πράγματα.

Τέλος ο κ. Κωνσταντινόπουλος τόνισε πως «πρέπει να υποστηρίξουμε την πατρίδα μας με κάθε τρόπο» και πως δεν ενδιαφέρεται για τα βουλευτικά προνόμια αλλά το μόνο που τον ενδιαφέρει όπως είπε, είναι να μπορεί να περπατάει στο δρόμο της περιφέρειας του με το κεφάλι ψηλά.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. TED avatar
  TED 01/06/2011 17:59:12

  Και όλα αυτά στον "σκάει";

 2. factorx avatar
  factorx 01/06/2011 18:19:34

  Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: Τα παλιά τα χρόνια οι πρίγκιπες δε μπορούσαν να φανταστούν ότι ο κόσμος μπορεί να λέει κάτι κακό εναντίον τους και όταν τους έφτυναν είτε νόμιζαν ότι βρέχει είτε προσπαθούσαν να μεταθέσουν τις ευθύνες σε κάποιους άλλους. Δυστυχώς όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει στην εποχή μας

  Κατερίνα Ακριβοπούλου: Ποιοι είναι οι πρίγκιπες κύριε Κωνσταντινόπουλε ;

  Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: Νομίζω ότι καταλαβαινόμαστε και ο νοών νοείτω.

  Κατερίνα Ακριβοπούλου: Αυτό που είπατε για τους πρίγκιπες νομίζω πως προσδιορίζει εν πολλοίς την αντίληψη που διαμορφώνεται στην Κ.Ο. απέναντι στο ηγετικό σχήμα – ομάδα της Κυβέρνησης. Το λέω και σε συνδυασμό με την σφοδρή σας αντίδραση απέναντι στον κο Δρούτσα.

  Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι, εγώ είμαι 18 μήνες βουλευτής και δεν με ενδιαφέρει κανένα προνόμιο των βουλευτών. Εγώ πριν 18 μήνες που εκλέχτηκα βουλευτής σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία. Ήρθε ο πρωθυπουργός μου ο Υπουργός οικονομικών η Κυβέρνηση και μου είπε ότι για να περάσουμε αυτή τη δύσκολη κρίση πρέπει να κάνουμε κάποια πράγματα και πρέπει να νομοθετήσουμε και εγώ πήγα στη Βουλή και νομοθέτησα. Σήμερα έρχεται η κυβέρνηση και μου λέει τα μέτρα αυτά που νομοθέτησες και ήταν σκληρά δεν πήγαν καλά. Που πήγαν αυτά, εγώ λέω απλά πράγματα σήμερα πρέπει να κάνουμε μια σοβαρή αποτίμηση γιατί δεν πήγαν καλά τα μέτρα και ποιοι δεν τα πήγαν καλά. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δούμε τι έχει συμβεί γιατί δεν πήγαν καλά τα πράγματα και να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του.

  Κατερίνα Ακριβοπούλου: Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Στην πολιτική πρακτική εννοώ;

  Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: Σημαίνει ότι οι υπουργοί μηδενός εξαιρουμένου θα έρθουν και θα αποτιμήσουν όπως έχουν ζητήσει πάρα πολλοί βουλευτές το τι μέτρα έχουμε πάρει σήμερα πώς υλοποιήθηκαν, γιατί δεν υλοποιήθηκαν, τι έγινε ώστε να μπορέσουμε να αποφασίσουμε, τι μπορεί να γίνει από δω και πέρα. Από δω και πέρα δεν μπορούμε να κινούμαστε πάλι σε διαδικασίες εκβιασμών αν θα πάρουμε τη πέμπτη δόση. Δεν αντέχω και κανέναν εκπρόσωπο της κυβέρνησης και ιδιαίτερα κάποιοι εκπρόσωποι οι οποίοι λειτουργούν σα λαγοί να με εκβιάζουν με προνομία. Αυτό δεν θα συμβεί πρέπει να το βάλουν καλά στο μυαλό τους.

  Κατερίνα Ακριβοπούλου: Τι θα κάνετε Κ. Κωνσταντινόπουλε είστε πάρα πολύ στριμωγμένοι η Κ.Ο. Σας αποφεύγουν ποια χωρίς προσχήματα αναβάλουν οποιαδήποτε συνεδρίαση έχει να κάνει με την απευθείας επαφή των βουλευτών με τα ηγετικά κλιμάκια, όπου να ‘ναι κανείς δεν ξέρει πότε θα πάει το μεσοπρόθεσμο στην βουλή κανείς δεν σας έχει ενημερώσει. Τι θα κάνετε συνεπώς;

  Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: Εμείς όπως ξέρετε παρότι βουλευτές, και δεν θέλω να πιστέψω αυτό το πράγμα που λέει το ρεπορτάζ ότι θα προσπαθήσει η κυβέρνηση να μειώσει το χρόνο της Κ.Ο., αυτά είναι γελοία πράγματα. Έχω ακούσει πάρα πολλές φορές τον κ. Παπακωνσταντίνου να μου λέει ότι δεν έρχονται άλλα μέτρα και τον έχω πιστέψει σήμερα θέλω να τον ρωτήσω μερικά πράγματα και εγώ. Γιατί να τον πιστέψω;

  Κατερίνα Ακριβοπούλου: Μάλιστα με έχετε αφήσει άφωνη ομολογώ καιρό έχουμε να ακούσουμε από κυβερνητικό βουλευτή τέτοια διατύπωση εναντίον της ηγετικής ομάδας.

  Οδυσσέας κωνσταντινόπουλος: Η Κ.Ο. φέρθηκε πολύ ώριμα ψηφίσαμε όλα τα μέτρα. Είναι η ώρα να μας πούνε αν τα υλοποιήσανε, αν ήταν αποτελεσματικά η όχι τα μέτρα δεν θα το περιμένατε από εμάς εσείς αυτό?

  Κατερίνα Ακριβοπούλου: Εμείς το λέμε και διαρκώς αυτό.

 3. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 01/06/2011 18:32:25

  Θα τους τα χωσει ολα σε ενα αρθρο στο Νομοσχεδιο Χοντρικη ( ΝΧ ) και τι θα κανουν?? χαχαχχαααα
  αν δεν τον ριξουν οι ιδιοι... τσαμπα μιλανε !
  Σιγα τα νεα που μας ειπε και ο Κωνσταντινοπουλος. Δε του λεει καποιος να διαβαζει ΑΝΤΙΝΕΑ? Αργησε να ξυπνησει !

  ΠΠ

 4. papabasileiou kostas avatar
  papabasileiou kostas 01/06/2011 18:40:54

  Τέλος ο κ. Κωνσταντινόπουλος τόνισε πως «πρέπει να υποστηρίξουμε την πατρίδα μας με κάθε τρόπο» και πως δεν ενδιαφέρεται για τα βουλευτικά προνόμια αλλά το μόνο που τον ενδιαφέρει όπως είπε, είναι να μπορεί να περπατάει στο δρόμο της περιφέρειας του με το κεφάλι ψηλά.

  ΑΝ ΚΑΙ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ,,ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ,,ΘΥΜΙΣΟΥ ΦΙΛΕ ΟΔΥΣΣΕΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ,,,,ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ,,,

 5. Stefanos avatar
  Stefanos 01/06/2011 19:01:49

  Ακόμη μία κοτούλα...Σας έχουμε συνηθίσει κύριοι.

 6. drider avatar
  drider 01/06/2011 19:08:04

  Μην τσιμπάτε, σήμερα λέει αυτά, αύριο μπορεί να χρυσώνει το χάπι. Δυστυχώς, πολύ φοβάμαι ότι δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε κανένα...

  "Είναι πολλά τα δάνεια Άρη!"

 7. drider avatar
  drider 01/06/2011 19:11:03

  Από συνέντευξη του στο Πρώτο Θέμα, πριν από μια βδομάδα...

  "Είμαστε σίγουρα σε καλύτερο σημείο. Μπορεί να είναι ακόμα αφετηριακό αλλά σίγουρα καλύτερο. Τον τελευταίο χρόνο προχωρήσαμε σε αλλαγές που, ακόμα και αν δεν είχαμε υπαχθεί στο μηχανισμό στήριξης, θα οφείλαμε να κάνουμε για να χτίσουμε ένα κράτος πλεονασματικό. Το Μνημόνιο «εκβίασε» απλά την ταχύτερη υλοποίησή τους. Όλες αυτές οι αλλαγές μπορεί ακόμα σήμερα να μην είναι μετρήσιμες αλλά είναι αυτές που θα δώσουν μια μακροπρόθεσμη πνοή στη χώρα."

  Πηγή: h**p://www.odysseasnet.gr/

 8. ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ avatar
  ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ 01/06/2011 19:20:19

  ΨΑΡΕΥΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΑ ΘΟΛΑ ΝΕΡΑ. ΘΑ ΤΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΛΑ.
  ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΠΑΘΕΙΑ ,ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΟΥ
  ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

 9. A.m.a.n. avatar
  A.m.a.n. 01/06/2011 19:28:46

  Συγχαρητήρια Οδυσσέα τέτοιες συμπεριφορές και κρίσεις περιμένουμε από εσάς τους νέους .Οι πρίγκιπες που αναφέρεστε απέκτησαν πολλά χωρίς να κουραστουν και δεν καταλαβενουν τίποτα.Έχω όμως δυο απορίες : 1η απορία :δεν βρέθηκε ένα παλικάρι απο τους 300 να θέση την περιουσία του στην διάθεση του κράτους ,να ελέγθη και αν είναι νόμιμα αποκτηθησα να επιστραφη άλλως να πιστωθη στο χρέος.Απορία 2η:τα μέλη ποιας κυβέρνησης ήταν τα τελευταία που αγαπούσαν την Ελλαδα;διότι απο εκεί και μετά αγαπούν μόνο τον εαυτό τους η εξυπηρετούν αλλά συμφέροντα ( με το αζημίωτο βέβαια )

 10. ΧΡ avatar
  ΧΡ 01/06/2011 19:52:24

  Μπραβο κυριε Κωνσταντινοπουλε πολυ σωστα τα λετε
  Η τριαδα που ξεπουλησε και συνειδητα κατστρεφει την Ελλαδα
  ειναι ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ -ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ -ΜΠΙΡΜΙΛΗ

 11. Ναυσικά... avatar
  Ναυσικά... 01/06/2011 20:05:54

  O Oδυσσέας τώρα τα ανακάλυψε αυτά που λέει απλά γιατί ανακάλυψε επίσης, ότι σήμερα το να δηλώνεις βουλευτής καταντά επικίνδυνο. Πρίν εκλεγεί δεν είχε υποπτευθεί το παραμικρό...

 12. kiki avatar
  kiki 01/06/2011 20:51:53

  Ο δρομος για τον νεαρο πολιτευτη ειναι ανοιχτος, και τα σκυλια δεμενα.
  Απο λογια χορτασαμε, απο μετανοημενους αλλα ψηφιζοντες, απο διαμαρτυρομενους αλλα το κομμα η πατριδα κλπ.
  Το λοιπον οποιος απο δαυτους ντρεπεται , προβληματιζεται, νοιωθει ενοχες, σκασιλα μας, το 1 το ψηφισε και ολα τα αλλα ειναι λογια της καραβανας.
  Τωρα ας παραιτηθουν, απο το ΠΑΣΟΚ., ας μην φυγουν ας μεινουν αλλα ανεξαρτητοι.
  Η πρωτη ψηφος στο Μνημονιο δεν παραγραφεται.

 13. perastikos avatar
  perastikos 01/06/2011 22:12:38

  Τυχαινει να γνωρίζω τον Οδυσσέα λόγω περιφερειας. Ειναι νεαρός, 35αρης, με 3 παιδιά και εκλέχτηκε για πρωτη φορά τον Οκτωβρη του 2009. Αγωνίστηκε απο τα φοιτητικά του χρόνια για τίς ιδέες του υγιούς σοσιαλισμού και μπήκε με ονειρα στην πολιτική τα οποία ειδε να καταρρέουν απο τίς πολιτικές του ΓΑΠ και του ΠΑΠ. Ειναι καθαρός, αγωνιστής και δουλευταράς. Ο κόσμος τον αγαπάει για αυτα που ειναι και κανει για την Αρκαδία σε αντίθεση με τις καραβάνες τυπου Ρέππα και του "παρασκηνιακού" Λαλιώτη...
  Αν και γνωρίζει οτι ειμαι νεοδημοκράτης, εν τουτοις υπάρχει αμοιβαία εκτιμηση μεταξυ μας. Να μην ειμαστε ισοπεδωτικοί. Υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα και οι καθαροί και τα λαμόγια πολιτικοι σε όλες τις πολιτικές παρατάξεις. Και Κωνσταντινόπουλος ειναι στην πρωτη κατηγορία. Και παρά το νεαρό της ηλικίας και την ασημαντη κοινοβουλευτική θητεία του εν τουτοις εχει το σθένος να σηκώνει αναστημα σε αντιθεση με άλλους δήθεν "αντιπολιτευτικούς" πασόκους που το παίζουν φωνη της παράταξης και αλλες τετοιες αηδιες και γλείφτες.

  • καινός avatar
   καινός @ perastikos 02/06/2011 00:18:15

   Δεν τον γνωρίζω προσωπικά, αλλά ομολογώ ότι έκανε φοβερή κωλοτούμπα!

   arkadiapress.blogspot.com/2011/05/blog-post_23.html

 14. Τιμαιος avatar
  Τιμαιος 02/06/2011 03:26:00

  ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΟ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ: ΚΑΙ ΠΑΡ' ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΥΡΙΕ; ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ - ΚΑΙ ΕΙΜΙ 50 ΕΤΩΝ ΤΩΡΑ- ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΦΤΥΣΕΙ, ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΡΙΦΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΕΓΑΡΙ, ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΦΛΑΣΜΟ ΤΩΝ ΚΥΜΜΑΤΩΝ ΕΙΧΑ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΥ! ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ.... ΑΧ, ΑΧ, ΣΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ. ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΘΥΜΑΣΤΕ; ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ;

 15. kiki avatar
  kiki 02/06/2011 07:15:40

  @ perastikos,
  Δεν ισωπεδωνουμε τους παντες.
  Αλλα απο τον διπλανο νομο σου λεω ,οτι τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα πια.
  Ειναι αυτοι και εμεις.
  Πρωτον δεχομαι οτι ειναι ενας καλος ανθρωπος, γιατι οχι, αγωνιστης, δεκτον, αλλα περυσι τετοιο καιρο ψηφισε, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝ, την καταδικη του ελληνικου λαου και της χωρας του.
  αυτο δεν δειχνει ανθρωπο ο οποιος διναται πλην του κομματικου τιτλου του πασοκου , να ειναι αντιπροσωπος εκλεγμενος του λαου.
  Προηγηθηκε το κομμα και η βουλευτικη θεση απο την κριση του.
  Τωρα κριση εχει και ενοχες, ενας λαος εξαγριωμενος και αυτος παραμενει, ας παραιτηθει απο βουλευτης , δεν εχει αλλη επιλογη, αν οντως πιστευει ολα αυτα που λεει.Απλα.
  Στον διπλανο νομο τα ιδια, εχει ενοχες και τυψεις εντος του νομου, περιφερεται με την κουρσαρα, και τους μισθους, προκαλωντας τους ανεργους.Και σε διαβεβαιω ειναι πολλοι.Προκαλωντας με την επιδειξη τους νεους που δεν εχουν μελλον, ελπιδα και αποκλειοντας τους παντες απο το να εχουν ονειρα.Και τους γερους επισης. Τα αποδεχτηκε ολα αυτα, που γινονται, εχει ενοχες αισθανεται ασχημα με αυτα που συμβαινουν.Ελα που να παρει η ευχη διαβαζω πολλες εφημεριδες, και βλεπω αρθρα περισπουδαστα για τα αντιθετα ,υμνους στον ΓΑΠ και ετσι και γιουβετσι.
  Λοιπον παραιτηση αν θελουν να μην φερουν ευθυνη για την τελικη εκτελαση της χωρας και των πολιτων και ψηφοφορων τους.

  • perastikos avatar
   perastikos @ kiki 02/06/2011 14:19:39

   @ kiki
   Δεν έχω καμια αντιρρηση σε οσα λες. Για τον Κωνσταντινοπουλο ηταν πολυ νωρίς για να σηκωθεί στους πρωτους 8-9 μηνες ως βουλευτης και να πει μέσα στη Βουλή οχι στο μνημονιο περσι τον Μαη... Εδω δεν το εκαναν αλλοι που είναι 10ετίες εκει μεσα και το παιζουν πρώτα ονόματαΠου ξέρεις ομως... μπορεί και να γίνει αυτό που λες...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.