#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
16/11/2009 13:56
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Επίθεση Βγενόπουλου στην κυβέρνηση για τις άγονες γραμμές

 Δριμύτατη επίθεση κατά του υφυπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, κ. Νίκου Σηφουνάκη, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της MIG κ. Ανδρέας Βγενόπουλος, στη διάρκεια συνέντευξης τύπου που έδωσε με αφορμή το ζήτημα των άγονων γραμμών και των αερομεταφορών γενικότερα, χαρακτηρίζοντας «πολύ δυσάρεστες» τις εξελίξεις στον Τομέα αυτό.

    Ο κ. Βγενόπουλος, αφού εξαίρεσε από την επίθεση τον υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, κ. Δημήτρη Ρέππα, απέδωσε στον κ.
Σηφουνάκη σκανδαλώδη ανεπάρκεια, έλλειψη συγκεκριμένης πολιτικής στον τομέα των αερομεταφορών, καθώς όπως είπε, όφειλε να γνωρίζει τα θέματα, αφού επί πέντε χρόνια ήταν υπεύθυνος του τομέα μεταφορών του ΠΑΣΟΚ.

    Αρχίζοντας τη συνέντευξή του ο πρόεδρος της MIG έκανε τρεις γενικές παρατηρήσεις και τοποθετήσεις μιλώντας για :

    - Σκανδαλώδη ανεπάρκεια του κράτους που λειτουργεί ως τροχοπέδη για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας.

    - Ύπαρξη σκανδάλων εκ προθέσεως τα οποία παραμένουν αδιερεύνητα.

    - Ανυπαρξία σεβασμού στο δημόσιο χρήμα.

    Αναφερόμενος στην πρόσφατη απόφαση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας για το θέμα των άγονων γραμμών ο κ. Βγενόπουλος έκανε λόγο για παντελή έλλειψη πολιτικής στον τομέα των αερομεταφορών και εξήγησε λέγοντας ότι ενώ η Ο.Α. είχε καταθέσει πρόταση να εξυπηρετήσει τις 16 από τις 24 άγονες γραμμές με μηδενική επιδότηση και τις υπόλοιπες 8 με μια μικρή επιδότηση που θα κάλυπτε τα έξοδα της εταιρίας, «κάποιοι» αποφάσισαν να δώσουν τις 15 γραμμές, αντί του ποσού των 2,2 εκατομμυρίων ευρώ, ποσό που όπως είπε, ισοδυναμεί με βοήθεια σε πάνω από 5.000 «μη κατέχοντες», σύμφωνα με τον ορισμό της κυβέρνησης.

    Στο σημείο αυτό κατήγγειλε τον κ. Σηφουνάκη, ότι επικαλούμενος διατάξεις της ΕΕ, δεν συμπεριέλαβε στο διαγωνισμό και τα ποιοτικά
κριτήρια, όπως η παλαιότητα των αεροσκαφών και άλλα, γεγονός, που όπως τόνισε, τον διέψευσε ο συνήγορος του δημοσίου, στη διάρκεια της σύσκεψης των επτά εταιριών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό για τις άγονες γραμμές, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι υπάρχει ρήτρα για τους αυξημένους ρύπους που εκπέμπουν τα παλαιού τύπου αεροσκάφη. Με τέτοια αεροσκάφη, πρόσθεσε, εξυπηρετούνται σήμερα οι άγονες γραμμές, γεγονός που αποτελεί πλήγμα για τον τουρισμό και φέρνει την Ελλάδα πίσω.

    Ο κ. Βγενόπουλος κατήγγειλε ότι η επιτροπή που ασχολήθηκε με το διαγωνισμό για τις άγονες γραμμές, επέτρεψε, κατά παράβαση, τη
συμμετοχή εταιριών που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις και επικαλέστηκε νομική γνωμάτευση, από την οποία μπορεί να στοιχειοθετηθεί η κατηγορία της απιστίας περί την υπηρεσία. Διευκρίνισε, ωστόσο, ότι η εταιρία του δεν προτίθεται να προσφύγει στη δικαιοσύνη, γιατί η πολιτική της δεν  είναι το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, αλλά η κοινωνική προσφορά. Ζήτησε, όμως, την παρέμβαση του πρωθυπουργού αλλά και της δικαιοσύνης για να διερευνηθεί το θέμα.

    Ο πρόεδρος της MIG αναφέρθηκε και σε παλαιότερη, προεκλογική δήλωση του σημερινού πρωθυπουργού για μειοψηφική συμμετοχή του κράτους σε μεγάλες επιχειρήσεις, την οποία, μάλιστα χαρακτήρισε σωστή και στη συνέχεια ανέφερε δήλωση του κ. Σηφουνάκη, ότι «δεν βλέπει μειοψηφική συμμετοχή του κράτους, αν δεν έχει τον έλεγχο». Ο κ. Βγενόπουλος διερωτήθηκε αν ο κ. Σηφουνάκης αντικαθιστά τον πρωθυπουργό, ή θέλει να ελέγχει τις προμήθειες και τις προσλήψεις.

    Στη συνέντευξη του ο κ. Βγενόπουλος αναφέρθηκε και στο θέμα με την περιουσία της πρώην Ολυμπιακής, η οποία σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του μπορεί να ανέρχεται από 60 έως και 160 εκατομμύρια ευρώ, και η οποία, όπως είπε, απαξιώνεται, ενώ παράλληλα παρεμποδίζει το έργο των εργαζομένων στην τεχνική βάση, αφού καλύπτει μεγάλες εκτάσεις των αποθηκών. Παράλληλα κατήγγειλε ότι μπαίνουν μέσα άτομα και παίρνουν υλικά χωρίς να γνωρίζει κανείς με ποιανού εντολή και που πάνε τα υλικά αυτά.

    Ο πρόεδρος της MIG χαρακτήρισε σκάνδαλο το μνημόνιο Ελλάδος-Τουρκίας, που υπεγράφη επί προηγούμενης κυβέρνησης και βάσει
αυτού δόθηκε η γραμμή Αθήνα-Κωνσταντινούπολη στην Aegean. Στο σημείο αυτό επισήμανε ότι οι δηλώσεις που έχει κάνει ο ίδιος για το θέμα αυτό βασίζονται στις καταγγελίες που έχει κάνει προεκλογικά ο κ. Σηφουνάκης και οι συνδικαλιστές της Ολυμπιακής.

    Σε ότι αφορά το θέμα της Οικονομίας ο κ. Βγενόπουλος εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση κατά του πρώην υπουργού Οικονομίας και Οικονομιμικών  Γιώργου Αλογοσκούφη, χαρακτηρίζοντας «εθνική ντροπή» την παραποίηση των στοιχείων του ελλείμματος, γεγονός που έχει κάνει την Ελλάδα «περίγελο της Ευρώπης» και το οποίο, όπως τόνισε ισοδυναμεί με 10.000 βατοπέδια και 50.000 siemens. Και αυτό το σκάνδαλο, θα μείνει ατιμώρητο, διερωτήθηκε.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 16/11/2009 14:05:02

  Φτιάχνουν ψηφοφόρους με λεφτά φορολογουμένων. Παλιά η φόρμουλα.

  • tiramola avatar
   tiramola @ archaeopteryx 16/11/2009 14:29:17

   Είδες Αρχαίε που τελικά υπάρχουν και φιλεύσπλαχνοι καπιταλιστές?
   Ένας από αυτούς είναι και ο Βγενό...
   Ο άνθρωπος δεν θέλει επιδότηση για τις άγονες γραμμές.
   Επειδή είναι πατριώτης θα έκανε τα δρομολόγια και ας έμπαιννε μέσα η εταιρεία του...

   Θα έχει ενδιαφέρον να ακούσουμε τους λόγους που δεν δεχτηκαν ή δεν έλαβαν υπόψιν τους το "τζάμπα"....

   • archaeopteryx avatar
    archaeopteryx @ tiramola 16/11/2009 14:47:08

    Έτσι μου'ρχεται να γράψω μια ανάρτηση με τίτλο "επιδοτήσεις, ο εκφυλισμός της ελληνικής οικονομίας"

    Θυμάσαι μια περίοδο που η Ελλάς είχε γεμίσει με βιοτεχνίες σφολιάτας και επιδοτούμενα ρουμς Γ' κατηγορίας? αναρωτήθηκες γιατί?

    • Strange Attractor avatar
     Strange Attractor @ archaeopteryx 16/11/2009 14:48:33

     Ήταν φθηνό το αλεύρι μήπως;

    • archaeopteryx avatar
     archaeopteryx @ archaeopteryx 16/11/2009 14:52:33

     όχι (αλλά είσαι ζεστός)

 2. spiros_d avatar
  spiros_d 16/11/2009 14:17:29

  Αν όντως είναι έτσι, δηλ ότι η olympic air είχε δώσει μηδενική προσφορά για τις πτήσεις, και δεν υπάρχει κάποιος λάκκος στην φάβα, τότε ο κος Σηφουνάκης έχει κάνει μεγάλο σφάλμα, σε καιρούς που και το κάθε λεπτό του ευρώ μετράει.
  Μήπως, όμως, ξέρει κάποιος γιατί η Aegean δεν ασχολήθηκε καθόλου με τις άγονες?

  • tiramola avatar
   tiramola @ spiros_d 16/11/2009 15:09:09

   Το θεωρώ πολύ χοντρό...
   Μάλλον για τις αποκαλύψεις που ακολούθησαν δώθηκε η συνέντευξη.
   ....

 3. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 16/11/2009 14:19:43

  Η ανεπάρκεια του Σηφουνάκη στα ζητήματα των αερομεταφορών,έγινε φωτοφανής με την επιλογή εκ μέρους του του θεολόγου πρώην φανατικού τσοχατζοπουλικού βουλευτή της Β` θεσσαλονίκης, ως Γεν. Γραμματέα στο σύνθετο αυτό υπουργείο με τις δεκάδες αρμοδιότητες σε υψηλά τεχνικά και εξειδικευμένα ζητήματα. Τι να λέμε τώρα; Είναι να μη φρίττει ο Βγενόπουλος, που τέτοιας κατάρτισης άτομα δεν θα τα είχε προσλάβει ούτε για να κουβάλάνε βαλίτσες στο αεροδρόμιο της Καρπάθου.
  Αλήθεια ο ΓΑΠ τι λέει; Έχει πάρει χαμπάρι πως αυτός είναι που εκτίθεται; Οι άλλοι είναι ούτως ή άλλως, παντός καιρού και περαστικοί. Αύριο θάναι φανατικά με τον Μπένυ, αν είναι να επιβιώσουν κομματικά. (Όλοι θυμόμαστε τον Ρέππα και τα λοχαγιλίκια του στον λογιστή και όχι μόνο. Όπου δούμε φως μπουκάρουμε. Για τις άγονες γραμμές και τον ΟΤΕ θα στενοχωριόμαστε;)

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ Strange Attractor 16/11/2009 14:29:17

   Χμμμ... έχεις σκεφτεί ότι για τις θέσεις των υπουργοϋφυπουργών στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ υπουργείο, το "προσόν" της παλαιοκομματικότητας ίσως να είναι... χρησιμότερο από αυτό της κατάρτισης; Ποιος θα κάνει τα νταραβέρια με τους εθνικούς μας νταβατζήδες, αν όχι οι... παλιοί τους γνώριμοι;

 4. antiathlitikos avatar
  antiathlitikos 16/11/2009 14:37:01

  Σιγά μη ξέρει από αερογραμμές και μάλιστα άγονες ο Σίφουνας των Grecotel.

  Αλλά ρε Βγενόπουλε, σωστά όσα λές, αλλά γιατί δε σου δώσανε εσένα τη δουλειά αφού ήσουν μειοδότης; Η μήπως δε συμμετείχες στο διαγωνισμό - όπως κι αν αυτός έγινε - κι έκανες τη μηδενική σου προσφορά απ' "έξω" και εκ του ασφαλούς;

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ antiathlitikos 16/11/2009 14:54:47

   Τώρα που συνελήφθη η Σούλα και θα πέσει κατακόρυφα η δουλειά των ελικοπτεράδων, μήπως θα πρέπει ο σηφουνάκης να κοιτάξει να τους επιδοτήσει;

 5. tiramola avatar
  tiramola 16/11/2009 14:44:25

  Πάντως εγώ δεν θα χρησιμοποιήσω τις καταγγελίες Βγενόπουλου όπως ίσως θα με βόλευαν , γιατί από ότι άκουσα είπε πολλά και ενδιαφέροντα και για κάποιον άλλο που εσχάτως χρησιμοποιεί την εσωκομματική διαδικασία εκλογής αρχηγού στην ΝΔ για να κρύψει την εγκληματική ανεπάρκειά του...
  Μιλάω μόνο για τα απλά που μπορεί να καταλάβει και ένας αδαής ο οποίος δεν γνωρίζει καν τι σημαίνει κοινή και τι προνομιούχα μετοχή...

 6. σταμ avatar
  σταμ 16/11/2009 14:46:45

  ...συγκρινετε το λογο του αρουλη με το λογο βγενοπουλου!...ηταν την ιδια ωρα...

 7. antiathlitikos avatar
  antiathlitikos 16/11/2009 15:05:21

  Ρε Strange, τώρα θα ξανανέβει η δουλειά, αφού η Σούλα θα ξαναείναι μέσα ...

  Αλλά όπως όλοι ξέρουμε οι επιδοτήσεις ΔΕΝ είναι αντιστρόφως ανάλογες των επιχειρηματικών επιδόσεων. Οι ... ζημιογόνοι ελικοπτεράδες δε θα δικαιούνται χρηματοδότηση.

 8. ασχετος avatar
  ασχετος 16/11/2009 15:11:50

  Ο Τσιώκας! Θαυμάστε τον, πρίν από τις εκλογές:
  http://frappelections.blogspot.com/2009/09/blog-post_5662.html

 9. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 16/11/2009 15:16:03

  Βγενόπουλος εναντίον Σηφουνάκη, σαν να λέμε Ρεάλ-Μικτή Φιλιατρών στο ποδόσφαιρο.
  Εκτός και αν αποδειχθεί χρυση ή μεταγραφή του θεολόγου Γ.Γ και βάλει κανένα τυχαίο γκολ στο μπούγιο!

  • antiathlitikos avatar
   antiathlitikos @ Strange Attractor 16/11/2009 15:31:38

   Σόρυ στρέϊντζ, αλλά επειδή μπήκες στα χωράφια μου να σου υπενθυμίσω την τεσσάρα που εισέπραξε η βασίλισσα από την τριτοκλασσάτη Alcorcon κι αποκλείστηκε από το Κύπελλο.

 10. ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ avatar
  ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ 16/11/2009 15:20:30

  Σημερα με αυτα που ειπε ο Κος Βγενοπουλος κατεδαφισε την εικονα της ταχα σοβαρης και μετρημενης κυβερνησης , που προσπαθει να παρουσιασει στα ΜΜΕ ο Γ.Παπανδρεου .
  Και τι δεν ειπε μεσα στην μια ωρα της συνεντευξης του ο Κος Βγενοπουλος.
  Μιλησε για ανεξηγητες σπαταλες 2,5 εκ ευρω απο την νεα κυβερνηση για το θεμα των αγονων γραμμων,μιλησε για σκανδαλολογια της νυν κυβερνησης οταν ηταν αντιπολιτευση ,για ανετοιμοτητα σχεδιου στο θεμα των μεταφορων κ.α
  Το ραπισμα, στο πολιτικο μπουλουκι που εχει αναλαβει τις τυχες της χωρας ηταν ηχηρο.
  Ο ξερος ηχος απο την σφαλιαρα στα μαγουλα της κυβερνησης(μαγουλα, που αρκετα μελη της διαθετουν σε αφθονια)ξυπνησε οσους νομιζαν οτι επι 40 μερες ζουν στη χωρα της επαγγελιας.
  Το λεκτικο γρονθοκοπημα που δεχθηκε ο υφυπουργος μεταφορων,τον βγαζει νοκ-αουτ απο την αρχη της θητειας του.
  Σε μια χωρα που τα ΜΜΕ εχουν δωσει περιοδο ανοχης στην νεα κυβερνηση ,ας κανει αντιπολιτευση ο Κος Βγενοπουλος.

  • tiramola avatar
   tiramola @ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ 16/11/2009 15:30:11

   Την μισή είδες?
   Δεν ντρέπεσαι να παραπληροφορείς όσους δεν την είδαν?

   • ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ avatar
    ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ @ tiramola 16/11/2009 15:37:32

    Αν εσυ tiramola εισαι ευχαριστημενος με αυτα που ειπε ο Βγενοπουλος για καποια μελη της κυβερνησης, με γεια σου και χαρα σου.Νομιζω οτι εισαι αρκετα εξυπνος για να αποφυγεις αυτο που επαθε καποιος που ενω τον εφτυναν αυτος νομιζε οτι ψιχαλιζε.

    • tiramola avatar
     tiramola @ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ 16/11/2009 15:47:43

     Αφού θέλεις να χρησιμοποιείς τα λεγόμενα του κάθε Βγενόπουλου κάντο αλλά να τα λες όλα.
     Διότι είπες για τα 2,2 εκατ. για τα οποία θα πρέπει να περιμένουμε την απάντηση Συφουνάκη αλλά δεν ανέφερες για τα 2,5 δις ευρώ που χάσαμε (σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά του)από την ηλιθιότητα Αλογοσκούφη ούτε και για την εγκληματική αμέλεια Αβραμο με την συσκευή ακτινοβολίας που έμενε στα κουτιά επί μήνες του νοσοκομείου παίδων που μπορεί να σημαίνει και χαμένες ζωές...

    • ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ avatar
     ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ @ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ 16/11/2009 15:56:46

     Τiramola η προηγουμενη κυβερνηση καταψηφιστικε.Η νεα μιλησε για περικοπη της σπαταλης.Και ρωτω,ειναι ορθη πολιτικη να δινεις 2,2 εκ ευρω επιδοτηση ενω δεν χρειαζεται να τα δοσεις και να κοβεις αυτα τα λεφτα απο την αποσυρση που την περιμενε τοσος κοσμος;

 11. tiramola avatar
  tiramola 16/11/2009 15:27:06

  Στο πασίγνωστο νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ που ανήκει στον όμιλό του συμβαίνει το εξής...
  Η καισαρική και η αναισθησία (γράφω μόνο για όσα μου είπε φίλος) πληρώνονται ανάλογα με το είδος του δωματίου.
  Τρίλκινο απλό ή με θέα...
  Δίκλινο απλό ή με θέα
  Σουίτα κλπ...
  Σοσιαλιστική πολιτική.
  Κατανομή βαρών ανάλογα με το βαλάντιο του καθενός...

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ tiramola 16/11/2009 15:40:18

   Και στα δημόσια νοσοκομεία που ανήκουν σε όλους μας, το δωμάτιο και η περίθαλψη εξαρτώνται από τις όποιες γνωριμίες έχεις με κανένα κομματικό λαμόγιο της εκάστοτε κυβέρνησης, για να σε φροντίσουν οι "επιστήμονες" ιατροί και να μη σε πάρουν το σκάλπ σε φακελάκι. Άστα Τιραμόλα.
   Στο Ελλάντα ζεις ....

   • tiramola avatar
    tiramola @ Strange Attractor 16/11/2009 15:53:54

    Θέλεις να μιλήσουμε γενικά για το ΕΣΥ?
    Δεν βλέπεις ότι η ίδια σκριβώς δουλειά πληρώνεται διαφορετικά στο ίδιο νοσοκομείο ανάλογα με το δωμάτιο του ασθενή?
    Το πως λειτουργεί το σύστημα το ξέρω , μην παριστάνουν όμως κάποιοι τους πατριώτες...

  • loretta avatar
   loretta @ tiramola 16/11/2009 15:42:20

   ενα πακετο προσφερετε αγαπητε οπως και σε ολα τα ιδιωτικα νοσομομεια...ρωτα και καμια μελλοντικη μανουλα..!! μην λεμε για να λεμε.

   νομιζεις οτι στο διαβαλκανικο γινεται κατι αλλο?

   • ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ avatar
    ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ @ loretta 16/11/2009 15:48:30

    Ρε παιδια μην τσιμπατε.Ο tiramola προσπαθει να αλλαξει την κουβεντα γιατι δεν τον συμφερει.Τ ο θεμα ειναι αυτα που ειπε ο Βγενο.

    • Strange Attractor avatar
     Strange Attractor @ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ 16/11/2009 15:51:03

     Μήπως ο Τιραμόλα είναι ο Τσιόκας; Μπα δεν νομίζω. Ο Τιραμόλα είναι αγνός.

    • tiramola avatar
     tiramola @ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ 16/11/2009 15:55:11

     Σε σένα απάντησα ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ!

  • (Α)θανάσης avatar
   (Α)θανάσης @ tiramola 16/11/2009 15:56:48

   Τελικά αυτός ο Άλλαν Ντάλλον σε πόσες ταινίες έχει παίξει βρε παιδί μου!
   Τσκ Τσκ Τσκ...

  • spiros_d avatar
   spiros_d @ tiramola 16/11/2009 16:53:05

   φίλε τιραμόλα. Τουλαχιστον στο "ΜΗΤΕΡΑ" σου δίνουν απόδειξη και φορολογείται και η επιχείριση. Τι να πούμε για τα δημόσια μαιευτήρια που και απόδειξη δεν βλέπεις αλλά πάνε και στον βρόντο φορολογικά. Ο βγενόπουλος επιχειρηματίας είναι. Δεν είναι η μητέρα Τερέζα. Στο κάτω κάτω στο ΜΗΤΕΡΑ πας αν θέλεις. 'Οχι αν είσαι υποχρεωμένος(η).

  • markella avatar
   markella @ tiramola 16/11/2009 21:13:19

   Τιραμολα..

   Αν δε σ αρεσει το ΜΗΤΕΡΑ...υπαρχει και το Ευαγγελισμος. Στο κατω κατω φιλε μου αν γνωριζεις τα χρηματα που χρεωνει το ΙΚΑ σε καθε δημοσιο νοσομκομειο δημοσιο για περιθαλψη ειναι μολις 15% χαμηλοτερο απο αυτα που χρεωνουν τα ιδιωτικα.Με μια τεραστια διαφορα..
   Οτι στα μεν δεν ευχεσαι να πεθανεις για να βγεις απο εκει μεσα...!
   Δημοκρατια εχουμε, ελευθερη οικονομια εχουμε...εκτος αν γουσταρει κανεις να ζησει τα σοβιετο-ρουμανικα προτυπα...για να δει την γλυκα.
   Ισως γιατι οι γονεις μερικων, η και οι ιδιοι αναλογα με την ηλικια τους, δεν εχουν επισκεφθει αυτα τα εξαιρετικα προτυπα-κρατη πριν το 85 για να δουν τη γλυκα του υπαρκτου σοσιαλισμου!Και τις σοσιαλιστικες μπουρδες να τις αφησουν για κατι κοροιδα που μασανε!
   ...Ευτυχως εγω εχω παεικαι δοξα τω θεω που ζω σε μια ελευθερων επιλογων χωρα!

 12. kanis avatar
  kanis 16/11/2009 15:44:39

  Εντύπωση έκανε πάντως, η δήλωσή του περί των επενδύσεων του Αλογοσκούφη σε τραπεζικές μετοχές. Αν ,λέει, ο Αλογοσκούφης είχε επενδύσει σε απλές τραπεζικές μετοχές κι όχι προνομιούχες, θα υπήρχε κέρδος τουλάχιστον 2,5δις ευρώ για την ελληνική οικονομία.
  Κατάλαβα σωστά;
  Αν μας ερμηνεύσει κάποιος τις επιλογές Αλογοσκούφη, αν τις θυμάται!

 13. nikos avatar
  nikos 16/11/2009 16:51:16

  αναρωτηθήκατε μήπως σε ποιόν ανήκει η sky expres ; Ακούστε λοιπόν στον κο Μηλτιάδη Τσαγκαράκη ,πρωσωπικό πιλότο του κου Ανδρέα Παπανδρέου ! είπε κανείς τίποτα;

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ nikos 16/11/2009 17:35:38

   Δάχτυλος Μιμής; Τον κλαίω τον Βγενό. Θα του κάνει και μάγια αυτή, με χλιμιτζούρια και κεριά.

 14. theo1611 avatar
  theo1611 16/11/2009 17:50:53

  Δεν γνωρίζω με ποιά κριτήρια η ΥΠΑ απέρριψε την δωρεάν προσφορά Βγενόπουλου, αλλά θεωρώ ότι ο κ. Βγενόπουλος θα μπορούσε ως ειδήμων των αερομεταφορών να λάβει τη θέση των κρινόντων και να μας πεί, τους πιθανούς λόγους για τους οποίους θα έκανε αυτή την επιλογή ο ίδιος και γιατί στην περίπτωσή του δεν ευσταθόύν.

  Τα λοιπά είναι marketing!!!

  ΥΓ: 1. Το δικαίωμα του Αναθέτοντος να πληρώσει τώρα για να δημιουργήσει ανταγωνισμό, που στο μέλλον θα του φανεί επικερδής, τον άντιλαμβάνεται ο κος Βγενόπουλος? (γνωρίζει σχετικές αποφάσεις του ΔΕΚ?)
  2. Τι πάει να πεί προσφέρω τζάμπα μία υπηρεσία, εφόσον μου εξασφαλίσετε ότι θα είμαι μονοπώλιο? Στο μέλλον πόσο θα μας χρεώσεις ρε μεγάλε τις υπηρεσίες σου?
  3. Να γίνει διαγωνισμός για 4 χρόνια και να κατέβει με τζάμπα για 10 χρόνια, τότε μαγκιά κι ας γίνει μονοπώλιο, όχι σε διαγωνισμό μερικών γραμμών για μερικούς μήνες!!!

 15. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 16/11/2009 20:47:07

  Ο Σηφουνάκης αποδίδει την επίθεση του Βγενό εις βάρος του, ως απόδειξη πως τον κτυπούν τα συμφέροντα, τα οποία ... πολεμάει. Ο Ρέππας τον κάλυψε. Οφ κόρς.
  Αναμένεται η βαρυσήμαντη τοποθέτηση του ειδήμονος περί την αεροπορική πολιτική, νέου Γ Γ του υπουργείου Μεταφορών και υποδομών κλπ κλπ.

  • markella avatar
   markella @ Strange Attractor 16/11/2009 20:53:51

   Ναι μωρε ο καυμενος ο Σιφουνακης.... τα καταραμενα συμφεροντα βρε παιδακι μου!
   Κι αυτη η καταραμενη καπιταλιστρια η Grecotel ολε, συζηγος του...πως αντεχει βρε παιδι μου τοσο ακαμπτο σοσιαλισμο!
   Τρελλαινομαι !

   • Orestios avatar
    Orestios @ markella 16/11/2009 20:59:22

    χαχαχαχα.

 16. Μάρκο Τ avatar
  Μάρκο Τ 16/11/2009 21:09:41

  Ο Σηφουνάκης πολεμάει συμφέροντα; Χα! Οταν ήταν υπουργός Αιγαίου, κολλητός του συνεργάτης στο Υπουργείο αγόραζε οικόπεδα παραθαλάσσια στις Κυκλάδες, έχτιζε συγκροτήματα παραθεριστικών κατοικιών και τα πουλούσε. Αυτό συνέβη τουλάχιστον σε ένα νησί, στη Σέριφο συγκεκριμένα. Και έκλεισαν και το προϋπάρχον μονοπάτι μέσα στο συγκρότημα και το κατήργησαν.

  Ο άλλος, ο ΓΓ του Υπουργείο Μεταφορών, ο θεολόγος πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ βάσει ποιού βιογραφικού προσλήφθηκε; Είναι δυνατόν να διορίζεται ΓΓ Υπουργείου που απαιτεί απόλυτα εξειδικευμένες γνώσεις θεολόγος; Και μάλιστα αφού προηγήθηκε η απάτη της ανοιχτής προκήρυξης της θέσης, με όλα τα ταρατατζούμ και τα λιβανίσματα του τύπου!!! Έλεος!!! Ο Πάσχος Μανδραβέλης που είναι ακόμα εκστασιασμένος με τον ΓΑΠ και τα μεταμοντέρνα του το έμαθε; Να του το πουν του ανθρώπου, να μην είναι "ανημέρωτος" που λένε μερικοί.
  Οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες της εξαπάτησης. Να στείλομε τη ΝΔ να τΗς κάνουν σεμινάρια στο ΠΑΣΟΚ γιατί αυτοί - οι νεοδημοκράτες - είναι ατζαμήδες ερασιτέχνες του χειρίστου είδους.

  Μου έλεγε γνωστή μου, προϊσταμένη σημαντικής περιφερειακής υπηρεσίας του Δημοσίου: Σε όποια παρέα βρεθώ, όλο και κάποιος βρίσκεται, συνήθως ψώνιο, που λέει "και εγώ έστειλα βιογραφικό για ΓΓ"!

 17. Στέργιος avatar
  Στέργιος 17/11/2009 18:41:12

  Ο Σηφουνάκης δεν είναι γαμπρός τού Δασκαλαντωνάκη, του μεγαλύτερου "ξενοδοχειά" της Ελλάδας;

 18. Στέργιος avatar
  Στέργιος 17/11/2009 18:44:49

  Ακόμη, είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ μια χώρα να καταδικάζει το ανατολικό, νησιωτικό της μισό να είναι "άγονο". Κανονικά θέλει, αποκέντρωση, επενδύσεις με νέες τεχνολογίες, και σοβαρές φοροαπαλλαγές για όσους μένουν σε μικρά νησιά. Να μην ψυχορραγεί η Χάλκη, αλλά να γίνει προάστιο τής Ρόδου, με 20% φοροαπαλλαγή για όποιον έχει μόνιμη κατοικία εκεί, με 10 καταμαράν τη μέρα και με ευρυζωνικό ίντερνετ παντού. Φτάνει πια, η μιζέρια κάθε νησάκι να εκλιπαρεί για να σταματά κι εκεί ο εβδομαδιαίος σκυλοπνίχτης για Πειραιά.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.