Επίθεση Αντωνίου στον Σκανδαλίδη για "το ΠΑΣΟΚ πέθανε"
07/03/2014 21:25
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Επίθεση Αντωνίου στον Σκανδαλίδη για "το ΠΑΣΟΚ πέθανε"

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τόνια Αντωνίου προς τον Κώστα Σκανδαλίδη στην συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος να αναγκαστεί να διακόψει τη διαδικασία. Αφορμή της επίθεσης της κυρίας Αντωνίου ήταν οι χθεσινές δηλώσεις του κ. Σκανδαλίδη, με τις οποίες υποστήριξε ότι «το ΠΑΣΟΚ όπως το ξέραμε πέθανε».

Η συνεδρίαση διακόπηκε μετά την τοποθέτηση της Τόνιας Αντωνίου, η οποία ζήτησε το λόγο τη στιγμή που ο κ. Βενιζέλος ήταν έτοιμος να κηρύξει τη λήξη της συνεδρίασης και αφού είχε προηγηθεί η ενημέρωση από τον πρόεδρο του Κινήματος για τα προαναφερθέντα θέματα.

Η κ. Αντωνίου επέκρινε επίσης την «ηγετική ομάδα της Χαριλάου Τρικούπη» για τη στάση της σε σχέση με τους "58" και τις περιφερειακές εκλογές και απευθύνθηκε ονομαστικά στον Γραμματέα του κόμματος Νίκο Ανδρουλάκη και στον Κώστα Σκανδαλίδη, στους οποίους καταλόγισε ευθύνες σχετικά με τις εξελίξεις και στα δύο θέματα.

Κάλεσε, μάλιστα, τον κ. Σκανδαλίδη, μετά την ομιλία της, να πάρει το λόγο και να πει τις απόψεις του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Σκανδαλίδης ζήτησε από τον κ. Βενιζέλο να διακόψει τη συνεδρίαση, όπως και έγινε.

Ειδικότερα η κ. Αντωνίου, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, καταλόγισε στην "ηγετική ομάδα" ευθύνες για τη ματαίωση, ουσιαστικά, της προσπάθειας διεύρυνσης του ΠΑΣΟΚ και την εξέλιξη που είχε η υπόθεση των "58".

Πηγαίνουμε αύριο στη Συνδιάσκεψη, φέρεται να είπε, με "τραυματισμένη" την "Ελιά". Και πρόσθεσε ότι για την εξέλιξη αυτή υπάρχουν ευθύνες σε όσους "υπονόμευσαν εκ των έσω", δηλαδή από το ΠΑΣΟΚ, την προσπάθεια, ενώ απέδωσε ευθύνες και στους "58". Στη ροή της ομιλίας της η κ. Αντωνίου, έθεσε το ρητορικό ερώτημα «είστε αφελείς ή υπονομευτές», προσθέτοντας «εγώ πιστεύω ότι δεν είστε αφελείς».

Επέκρινε επίσης τον κ. Σκανδαλίδη για τις χθεσινές του δηλώσεις, στις οποίες ανέφερε ότι «το ΠΑΣΟΚ, όπως το ξέραμε, πέθανε», ρωτώντας τον αν έμαθε τώρα ότι το ΠΑΣΟΚ έχει πρόβλημα.

Είπε επίσης ότι στο ευρωψηφοδέλτιο πρέπει να στρατευθούν όλες οι δυνάμεις του Κινήματος και κάλεσε τον Ν. Ανδρουλάκη να συμμετέχει σε αυτό.

Από την πλευρά του κ. Σκανδαλίδη δεν υπήρξε κανένα σχόλιο, καθώς θεωρεί ότι δεν πρόκειται για κάτι σημαντικό.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Η επόμενη κίνηση avatar
  Η επόμενη κίνηση 07/03/2014 22:09:17

  Καλά αυτά τα αστροπελέκια τώρα το θυμήθηκαν να μαλλιοτραβηχτούν; Τόσα χρόνια πεθαμένο το κόμμα, σήμερα αποφασίσανε να το κλάψουν; Η πτώση φέρνει έριδες και γκρίνια και διχασμό τελικά.

  • ΣΟΝ ΠΕΝ avatar
   ΣΟΝ ΠΕΝ @ Η επόμενη κίνηση 08/03/2014 08:59:45

   Τελικά ποιό ήταν το πόρισμα της ,,,νεκροψίας;

   • Αγρότης avatar
    Αγρότης @ ΣΟΝ ΠΕΝ 08/03/2014 15:14:38

    Δεν πρόλαβε καν να γίνει νεκροψία..τα όρνια κατασπάραξαν το πτώμα και οι ηγεσίες ψάχνουν τρόπους αγιοποίησής του ίσως και νεκρανάστασης.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.