#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
22/11/2010 08:03
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Επίδειξη δύναμης των μουσουλμάνων ήταν η κατάληψη των ΠροπυλαίωνΔικαίωμα του κάθε πολίτη, Έλληνα και ξένου, να πιστεύει σ’ όποια θρησκεία θέλει. Υποχρέωση του ξένου, και πολύ περισσότερο του παράνομου, που βρίσκεται εδώ και τον ανέχεται η χώρα, να σέβεται το θρήσκευμα των γηγενών και να μην προκαλεί.
Η σύναξη μουσουλμάνων μεταναστών που έγινε την περασμένη Τρίτη στα Προπύλαια, με το πρόσχημα να γιορτάσουν το Μπαϊράμι, ήταν μια προγραμματισμένη επίδειξη δύναμης! Ο χώρος των Προπυλαίων δεν επιλέχθηκε τυχαία ως σημείο συγκέντρωσης. Όπως επίσης και η πλατεία στον Άγιο Παντελεήμονα. Ήθελαν οι συγκεντρωθέντες εκεί μουσουλμάνοι, που έχουν δημιουργήσει γκέτο, να κοντράρουν τους κατοίκους. Εμείς εδώ είμαστε και κάνουμε ό,τι θέλουμε. Αν ο στόχος των οργανωτών (που είναι γνωστό από ποιες χώρες χρηματοδοτούνται και υποκινούνται) ήταν η προσευχή και να τιμήσουν τη θυσία του Αβραάμ, γιατί δεν προγραμμάτισαν μια ενιαία συγκέντρωση σ’ ένα γήπεδο, π.χ. της Νέας Σμύρνης, της Καλλιθέας ή κάποιο άλλο, όπου και πιο άνετη θα ήταν η πρόσβαση και πολύ περισσότερους θα χωρούσε... Ποιος ο λόγος που επέλεξαν τα Προπύλαια, όπου στην ουσία έκαναν κατάληψη; Ένας και μόνο. Να πάρει η εκδήλωση μεγάλη προβολή με φόντο τα Προπύλαια, να τους δει ο κόσμος που περνάει από την Πανεπιστημίου και να δείξουν τη δύναμή τους...

Το ερώτημα που τίθεται είναι ποιος έδωσε άδεια να γιορτάσουν οι μουσουλμάνοι το Μπαϊράμι τους στην καρδιά της Αθήνας, στα Προπύλαια που είναι γνωστά σ’ όλη τη γη; Ο Δήμος Αθηναίων, η Αστυνομία; Το υπουργείο Εσωτερικών γνώριζε; Η εικόνα που μεταδόθηκε εντός και εκτός Ελλάδας ήταν μιας Αθήνας που το ιστορικό της κέντρο είχε καταληφθεί από μουσουλμάνους που προσεύχονταν. Σε ποια άλλη χώρα θα επιτρεπόταν αυτό; Συνέβη ποτέ στην πλατεία Τραφάλγκαρ στο Λονδίνο, δίπλα στον Πύργο του Άιφελ, στο Κολοσσαίο, στη Νέα Υόρκη; Μπορεί ο καθένας εδώ στην Ελλάδα να στήνει τη γιορτή του όπου γουστάρει; Και μη μας πει κανείς από κείνους τους ψευτοπροοδευτικούς ή τον κ. Καμίνη ότι τα ανθρώπινα δικαιώματα πρέπει να είναι σεβαστά. Γιατί η απάντηση είναι ότι θερμοπαρακαλέσαμε, μέχρι και ο Πούτιν παρενέβη, για να μας δώσει ο αγαπητός φίλος μας κ. Ερντογάν άδεια να γίνει η λειτουργία στην Παναγία Σουμελά.

Αυτό που έγινε στα Προπύλαια αποτελεί ένα νέο βήμα στους σχεδιασμούς εκείνων που κινούν τους μουσουλμάνους μετανάστες που βρίσκονται στη χώρα μας. Μετρούν αντιδράσεις και ανάλογα με τη βαρύτητά τους προχωρούν σε επόμενα βήματα. Μην ξεχνάμε την πρόβα τζενεράλε που έγινε με εκείνη την κατασκευασμένη ιστορία με το Κοράνι ενός μετανάστη που το έσκισε στην οδό Γερανίου ένας αστυνομικός όταν ζήτησε να του κάνει έλεγχο. Και πήγαν να κάψουν την Αθήνα. Και αφού πέτυχαν τον σκοπό τους, ξέχασαν και την απαίτησή τους να δικαστεί ο αστυνομικός. Η ίδια ιστορία επαναλήφθηκε προχθές έξω από το δημαρχείο της Αθήνας. Μόνο που ο Παπουτσής δεν τσίμπησε...

Όλα αυτά, με αποκορύφωμα την πρόκληση στα Προπύλαια, θα πρέπει να προβληματίσουν και να ανησυχήσουν την κυβέρνηση και πρωτίστως τους αρμόδιους υπουργούς, Ραγκούση και Παπουτσή. Πριν βρεθούν προ εκπλήξεων. Και ας μην κλείνουν τα μάτια στο αυγό του φιδιού που κάποιοι εδώ στην Ελλάδα εκτρέφουν.

Μάκης Κουρής -http://www.paron.gr

ΣΧΟΛΙΑ

 1. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 22/11/2010 08:36:44

  μην δίνετε δουλειές, μην δίνετε λεφτά στα φανάρια, και να χαμογελάτε φιλικά.

  • popolaros avatar
   popolaros @ archaeopteryx 22/11/2010 09:05:36

   +1000.
   Όμορφα και ωραία.

  • Σοσιαληστής avatar
   Σοσιαληστής @ archaeopteryx 22/11/2010 11:38:12

   σωστά αλλά κάτι σοσιαλισταράδες πρώτοι πρώτοι είναι που τους προσλαμβάνουν.

  • Orestios avatar
   Orestios @ archaeopteryx 22/11/2010 14:51:51

   Πολύ σωστός αρχαίε

 2. Νίκος avatar
  Νίκος 22/11/2010 08:47:29

  Μάλλον θέλετε να πείτε ότι ήταν επίδειξη ισχύος και όχι δύναμης. Αυτά τα δύο διαφέρουν ποιοτικά και ποσοτικά. Μα φυσικά, και γιατί να μήν το κάνουν όταν η ενορχηστρωμένη επίθεση εναντίον κάθε τί Ελληνικού και οι επιλεκτικες και έξωθεν υποβοηθούμενες ευαισθησίες (και) των ιθαγενών χρησίμων και ιδιοτελών ηλιθίων εν συνδιασμώ με την γενική ανομία, τους το επιτρέπει; Το απλό, απλούστατο μάθημα είναι ότι ΌΛΕΣ μα όλες οι διεθνείς συγκρούσεις και, εν γένει σχέσιες είναι εθνικές. Κια δεν πρέπει να αμφιβάλλει κανείς ότι η επίδειξη ισχύος εντάσεται στις διεθνείς σχέσεις του Ελλαδικού προτεκτοράτου. Την ίδια ακριβώς τακτική ακολουθεί και η Τουρκία στο Αιγαίο.

  • lampros avatar
   lampros @ Νίκος 22/11/2010 17:23:18

   Μάλλον θέλετε να πείτε ότι ήταν επίδειξη ισχύος και όχι δύναμης. Αυτά τα δύο διαφέρουν ποιοτικά και ποσοτικά.

   ===

   Ναι ―μόνο λεξικογραφικά δεν διαφέρουν...

 3. αλλήθωρος avatar
  αλλήθωρος 22/11/2010 08:51:09

  Δυστυχώς δεν γίνονται μόνο στην Ελλάδα.Σχετικό το:
  http://apneagr.blogspot.com/2010/11/blog-post_20.html#ixzz15pUyIdsy

 4. Νίκος avatar
  Νίκος 22/11/2010 08:52:41

  "Μπορεί ο καθένας εδώ στην Ελλάδα να στήνει τη γιορτή του όπου γουστάρει;"

  Η απ'αντηση, προφανώς, είναι ότι, ναι, μπορεί. Αφού μπορεί ο καθένας να παρκάρει όπου και όποτε θέλει, να καταστρέψει δημόσια περιουσία ή να κέψει ασυστόλως ως "ταγός του έθνους"; Να, να, να; Υπάρχει συνέχεια, ένα continuum, που λέμε στην επίσημη γλώσσα μας στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Και η επίσημη αρχή έγινε κυρίως το Δεκέμβρη του 2008. Όταν όλοι οι "πολίτες" έχουν τα δικαιώματα, γενικά, προφανώς έχουν και τα ίδια δικαιώματα στην ανομία.

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ Νίκος 22/11/2010 10:20:20

   Η επίσημη αρχή δεν τότε που λες. Έγινε στη δεκαετία του '80, με τη γενικευμένη ανδρεοπαπανδρεϊκή ατιμωρησία και απειθαρχία που κατόπιν πέρασε ως συστατικό της νοοτροπίας του Έλληνα στην καθημερινότητά του. Μια ματιά στην προκλητική ανοχή, επί σειρά ετών, έναντι των τροχαίων παραβάσεων (με προεξάρχουσα την παράνομη στάθμευση) και στην εξίσου προκλητική ανοχή του εξευτελισμού των νόμων από τους καφετεριάδες και τους εστιάτορες (ατιμώρητη απειθαρχία στον αντικαπνιστικό νόμο) θα σε πείσει.

   • ΒΙΣ avatar
    ΒΙΣ @ Αυριανιστής 22/11/2010 10:36:01

    Αυτό είναι γεγονός και το έχω επισημάνει και εγώ. Οι μουσουλμάνοι λάθρο είδαν ότι στη χώρα υπάρχει ανομια και επωφελούνται, συν το γεγονός ότι τους προστατεύουν στοργικά οι συνήθεις χρήσιμοι ηλίθιοι της διεθνιστικής Αριστεράς και του εξίσου διεθνιστικού νεοφιλελευθερισμού.
    Ηταν εξοργιστικό το άρθρο του Πάσχου Μανραβέλη στη χτεσινή "Καθημερινή της Κυριακής" που δεν σχολίαζε την καταπάτηση της νομιμότητας από τους λάθρο, αλλά τα έβαζε με τον αδριάντα του Γρηγορίου του Ε΄.
    Βέβαια, επειδή ο Μανδραβέλης είναι ακραίος εθνομηδενιστής, ξεχνάει ότι ο αδριάντας δεν τοποθετήθηκε για να τιμήσει τον Γρηγόριο ως αντίπαλο του Διαφωτισμού (που ήταν, αλλά δεν ήταν ο μόνος), αλλά ως εθνομάρτυρα. Ξεχνούσε ότι ο απαγχονισμός του Γρηγορίου βοήθησε στην πραγματικότητα την Επανάσταση, αφού προκάλεσε αποτροπιασμό στην Ευρώπη και διόγκωσε το κύμα του φιλελληνισμού.

    Σε παρουσίαση βιβλίου του Μανδραβέλη, θυμάμαι, είχε μιλήσει παλιότερα η Ντόρα.
    Να υποθέσω ότι το νέο κόμμα της νεαρότατης κάργα φωτοσοπαρισμένης κυρίας Μπακογιάννη είναι εξίσου εθνομηδενιστικό με τον Πάσχο και τη "Δράση"; Να ξεκαθαρίσει αυτό το συντομότερο, παρακαλώ...

    • Αυριανιστής avatar
     Αυριανιστής @ ΒΙΣ 22/11/2010 14:58:59

     Λίαν συντόμως, η Δράση θα συγχωνευθεί με το ντοροκόμμα. Δεν έχει πια κανένα λόγο ύπαρξης, και ο Μάνος θα παραμερίσει προς χάριν της κυρίας η οποία θα αναλάβει να οδηγήσει συλλογικά το νεοφιλελευθερισμό στις κυβερνήσεις συλλογικού εγκλήματος. "Ladies first..."

   • Μisha avatar
    Μisha @ Αυριανιστής 22/11/2010 11:44:36

    Αυριανιστή

    “όταν ακούς τάξη, ανθρώπινο κρέας μυρίζει” είπε ο Ελύτης.

    και η χειρότερη μορφή «τάξης» λέγεται σαρία, ισλαμικός νόμος.

   • δρόμος avatar
    δρόμος @ Αυριανιστής 22/11/2010 13:40:41

    αχ σταματήστε λίγο τη γκρίνια, να σκεφθούμε πώς θα αντιδράσουμε ... δείτε στο λινκ του αλλήθωρου, πιό πάνω, τα ίδια να γίνονται και στη Γαλλία. Τα έχουμε πει κι άλλες φορές, Αγγλία, Δανία, Γερμανία, παντού στην Ευρώπη έχουν πάρει το πάνω χέρι, κι εμείς ακόμη ψάχνουμε ποιός φταίει... (ακόμη δεν ανεβήκαν στην καρέκλα τους και οι νέοι δήμαρχοι, εκεί να δείτε πλάκες!)

    • Ελένη avatar
     Ελένη @ δρόμος 22/11/2010 14:28:17

     Ας οργανώσει η Αρχιεπισκοπή Αθηνών κάθε Κυριακή υπαίθριες λειτουργίες στο κέντρο τις πόλης .

 5. Νίκος avatar
  Νίκος 22/11/2010 08:56:08

  Και έρχομαι στην τρίτη σημαντικη παρατήρηση του σχολίου: "θα πρέπει να προβληματίσουν και να ανησυχήσουν την κυβέρνηση και πρωτίστως τους αρμόδιους υπουργούς, Ραγκούση...".

  Αμ δε. Οι Ραγκούσηδες και υποθέτω και οι Παπουτσήδες αυτης της χώρας ποσώς ενδιαφέρονται για την χώρα, ειδάλλως δεν θα έφτιαχναν το ελεεινό νομοσχέδιο-διαφημηση παράνομης μεταναστευσης για να αποκτήσουν κομματική πελατία. Εξ άλλου, μην ξεχνάτε ότι όλοι έχουμε τα ίδια δικαιώματα, άρα, άρα....

 6. Αγγελος avatar
  Αγγελος 22/11/2010 09:40:45

  Και οχι μόνο, οι Ραγκούσηδες , οι Παπουτσήδες και όλοι τους, ποσώς τους ενδιαφέρει η χώρα, αλλά οι ιδιοι είναι γνώστες της ολης κατάστασης και με την πολιτική τους ενισχύουν και υποκινούν αυτές τις ενέργειες των λαθρομεταναστών με απότερο σκοπό τον αφελληνισμό των πολιτών, την αλλοίωση του πληθυσμού και την διαλυση της Ελλάδος σε μερικές δεκαετίες. Η ανοχή και η παθητικότητα-απραξία του Ελληνα τους αποθρρασύνει. Σε συνδυασμό με την οικονομική υποδούλωση της Ελλάδος έχουμε μια καθαρή προδοτική -δοσιλογική συμπεριφορά των πολιτικών μας και οχι μόνο.
  Ελληνες γρηγορείτε γιατί θ' άχουμε πάλι νέο ΄1821!!!

  • Νίκος avatar
   Νίκος @ Αγγελος 22/11/2010 12:15:10

   Άγγελε, δεν πιστεύω ότι οι Ραγκούσηδες κ.α. θέλουν να μας "αφελληνίσουν". Ο αφελληνισμός είναι απλά παράπλευρο αποτέμεσμα. Αυτοί και τα μεγάλα αφεντικά τους νοιάζονται μόνο για φτηνά εργατικά χέρια και κομματική πελατεία.

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ Αγγελος 22/11/2010 13:21:20

   Ας ξεκινήσουμε διαδίδοντας το πολύ απλό ερώτημα:

   “Τι ζητούν όλοι αυτοί οι μετανάστες ερχόμενοι ή παραμένοντας σε μία χρεωκοπημένη χώρα” ?

   Το επιχείρημα με τα φτηνά εργατικά χέρια είναι πλέον ανυπόστατο.

 7. anonymous avatar
  anonymous 22/11/2010 09:51:49

  h**tp://bostopel.blogspot.com/2010/11/blog-post_21.html

  2. 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1973 - 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010: ΔΥΟ ΜΕΡΟΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΠΕΔΙΟ ΤΡΟΜΟΥ

  ...Η μεγίστη συμβολική αξία της εξεγέρσεως του Πολυτεχνείου, η οποία κάποιους εξ ημών καθιστά υπερηφάνους επειδή ανήκουμε στην Γενιά του 73, καταδεικνύεται και από το γεγονός, ότι προ ολίγων ημερών επέλεξαν αυτήν την επέτειο οι μυστικές υπηρεσίες, για να οργανώσουν το φιάσκο έμπροσθεν των Προπυλασίων του Πανεπιστημίου, το οποίο παρουσίασαν ως δήθεν δημόσια προσευχή οπαδών του ισλαμικού θρησκεύματος, με στόχο να τρομοκρατήσουν βάναυσα εκ νέου τους κατοίκους της πόλεως των Αθηνών...
  ...Στην περίπτωση της Ελλάδος έχει αποφασιστεί η εκδίωξη όλων των γηγενών Ελλήνων από την χώρα και ο εποικισμός της κυρίως από ισλαμικούς πληθυσμούς, αλλά και άλλους. Το πρώτο στάδιο αυτού του σχεδίου εφαρμόστηκε μέσω της αθρόας εισαγωγής λαθρομεταναστών στην Ελλάδα από ισλαμικές χώρες....

  ...Αυτοί που κινούν τα νήματα αυτής της κλιμακούμενης εθνικής αλλοιώσεως εκμεταλλεύθηκαν τα τραγικά αδιέξοδα της αθλιότητος κάποιων πληθυσμών, τα οποία οι ίδιοι δημιούργησαν, θέτοντάς ένα τμήμα τους σε κίνηση προς την Ευρώπη, στα πλαίσια μιας γενικότερης πολιτικής ανακατέματος που ακολούθησαν, την οποία ονόμασαν παγκοσμιοποίηση...
  Στην ουσία όμως πρόκειται για κάτι άλλο.

  Πίσω από την μετανάστευση αυτών των πληθυσμών - στην ουσία πρόκειται για μια βεβιασμένη νέα μετανάστευση λαών - δεν ευρίσκονται εν τέλει ισλαμικές δυνάμεις, του ριζοσπαστικού ή μη ισλάμ, αλλά οι παγκόσμιοι εξουσιασταί, οι οποίοι κατοικοεδρεύουν ως επί το πλείστον στην Δύση.
  Ταυτόχρονα με την διοχέτευση των λαθρομεταναστών ισλαμικού θρησκεύματος στην Ελλάδα (και όχι μόνο) έχουν διοχετεύσει στοχευμένα και πράκτορές τους, οι οποίοι προπαγανδίζουν το Τζιχάντ και την Σαρία και συστηματικά επιχειρούν να προσδέσουν σε αυτά τους λαθρομετανάστες, εμφανιζόμενοι ως υποτιθέμενοι μαχητικότεροι εκπρόσωποι των δικαιωμάτων τους στις χώρες μετανάστευσης...

  ...Για να κατανοήσουμε ποια ήταν η ποιότητα του αντίθεου αίσχους, που παρουσιάστηκε στα Προπύλαια ως δήθεν δημόσια ισλαμική προσευχή, αρκεί να εξετάσουμε τα πλακάτ τα οποία κυριάρχησαν σε αυτήν την επικίνδυνα προκλητική αγυρτία, που οργάνωσαν οι μυστικές υπηρεσίες...
  Οι αφίσες απεικόνιζαν μια αλυσοδεμένη γυναίκα η οποία δεν φόραγε φερετζέ και είχε γυμνό το άνω μέρος του στήθους μπροστά στο δήμιο. Εδώ πρόκειται για σαφή προπαγάνδηση, με προκλητικότατο και απάνθρωπο τρόπο της Σαρία. Το γεγονός, ότι είχαν στήσει μπροστά σε μια από αυτές τις αφίσες ένα κοριτσάκι μαυροντυμένο από από επάνω έως κάτω σαν πιγκουίνο, καταδεικνύει πόσο αδίστακτα είναι αυτά τα κυκλώματα της CIA και συνεργαζόμενων...

 8. Αρματιστής avatar
  Αρματιστής 22/11/2010 09:56:45

  Η επομένη συγκέντρωση θα είναι ακόμη πιο δυναμική. Πιθανό να γίνει και στη πλατεία Συντάγματος και θα είναι συγκέντρωση που θα χαρακτηρίζει τη νέα κατάσταση που διαμορφώνεται στην Αθήνα. Πιθανό να συνδιαστεί και με πορεία που θα παραλύσει το κέντρο. Ίσως και συγκρούσεις... Το σίγουρο είναι ότι το ιστορικό κέντρο το ελέγχουν, είναι δικό τους, επικρατεί ο δικός τους νόμος. Θα ακολουθήσουν και οι άλλες μεγάλες πόλεις.

  Μας καταχρέωσαν και συγχρόνως διέλυσαν τη παιδεία μας, μας απέκοψαν από την ιστορία μας, χαρακτήρισαν κάθε αναφορά στο έθνος και στην ιστορία μας ως ακροδεξια υστερία, στη συνέχεια μέσω ενός μνημονίου μας υποθήκευσαν και μας στραγγίζουν οικονομικά, θα μας αρμέξουν μέχρι την τελευταία σταγόνα, και τελικά θα μας οδηγήσουν στη δική τους πτώχευση, δηλαδή θα μας πετάξουν σαν άδειο σακί στα σκουπίδια. Ύστερα θα αρπάξουν την πολύφερνη νύφη που λέγεται δημόσια περιουσία και θα αποχωρήσουν.

  Βεβαίως θα εγκαταστήσουν κάποια διεθνή στρατιωτική - αστυνομική δύναμη υπό κάποιο πραίτορα, επειδή η χώρα θα κυριαρχείται από συγκρούσεις μεταξύ των Ελλήνων γηγενών κατοίκων και των ορδών των λαθρομεταναστών μουσουλμάνων που θα την έχουν κατακλύσει.

  Μη ξεχνάτε ότι το Ισλάμ είναι πάνω από όλα πολιτική και ύστερα θρησκεία. Και για να γίνει αυτό αντιληπτό. Οι περισσότεροι βορειοευρωπαίοι μετανάστες έχουν εν πολλοίς ενταχθεί στην Ελληνική κοινωνία και ελάχιστα ξεχωρίζουν, ειδικά οι παλαιότεροι. Οι μουσουλμάνοι που είναι και οι περισσότεροι, έχουν το δικό τους χαβά.

  Και μια ερώτηση: Γιατί θα πρέπει το Ελληνικό κράτος να τους φτιάξει με χρήματα των φορολογούμενων τζαμί και μάλιστα μεγάλο, που θα είναι και πνευματικό κέντρο; Με ποιο δικαίωμα; Και μάλιστα στο κέντρο.... Και γιατί δεν φτιάχνει και τη νέα μητρόπολη των Αθηνών; ΟΙ Έλληνες μετανάστες στο εξωτερικό από το υστερημά τους δεν έφτιαχναν τις εκκλησίες τους;;

  Τελικά σε τι κράτος ζούμε ρε παιδιά;

 9. BABIS avatar
  BABIS 22/11/2010 10:01:12

  Πάτε στην Γερμανία και προσπαθήστε να πουλήσετε ρούχα στο δρόμο. Θα σε πάνε σηκωτό στην φυλακή. Προσπαθήστε να καταλάβετε μια δημόσια έκταση με το έτσι θέλω για θρησκευτικούς λόγους. Θα έρθει η αστυνομία και θα σε διαλύσει.
  Το 35% των λαθρομεταναστών έχουν αρώστειες πνευμονία. Όμως μόνο στην Ελλάδα επιτρέπεται να κυκλοφορούν. Το 80% των λαθρομεταναστών στην Ευρώπη μπαίνει απο τον Έβρο. Ποιός ενδιαφέρεται εών πάνε για την Αθήνα και τι θα κάνουν εκεί. Όμως απο την Ελλάδα απαγορεύεται να πάνε σε άλλο κράτος της Ευρώπης. Κρατείστε τους και να τους χαίρεστε. Να δούμε πότε οι ιθαγενείς των Αθηνών θα πάρουν τα πολεμοφόδια τους και θα λύσουν τις διαφορές τους με αυτά.

 10. Έρεβος avatar
  Έρεβος 22/11/2010 10:52:16

  Οι χαζοδυτικοί νομίζουν ότι θα τους αφομοιώσουν με αμάξια, γκόμενες και ipad...
  Κάποια στιγμή θα ξυπνίσουν και θα δουν ότι είναι μειοψηφία. Και τότε θα'ναι αργά.

  • Orestios avatar
   Orestios @ Έρεβος 22/11/2010 15:11:27

   Πράγματι, η απόπειρα αφομοίωσης απέτυχε παταγωδώς.
   Τώρα διαμορφώνεται το σχήμα της σύγκρουσης

 11. Enzo avatar
  Enzo 22/11/2010 11:17:32

  ποια Επιδειξη δυναμης ? κρατος δεν εχουμε απλα. για την πλακα αμα ηθελες τους εδιωχνες αυτους απο τα προπυλαια.

 12. Αλεξ avatar
  Αλεξ 22/11/2010 12:18:15

  Δείτε και μια διαφορετική προσέγγιση του θέματος από έναν νεο (σε ηλικία) Μουσουλμάνο

  "Για τις ομαδικές και δημόσιες προσευχές των Μουσουλμάνων στην Αθήνα"

  Άχμαντ Ελντίν

  Video

  http://islamforgreeks.org/2010/11/19/public-prayer/

 13. Δημήτρης avatar
  Δημήτρης 22/11/2010 13:43:15

  Δεν πειράζει. Σε λίγες δεκαετίες το Ισλάμ μπορεί να είναι η επικρατούσα κουλτούρα σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες και στις ΗΠΑ οπότε δε θα μας απασχολεί πια το αν σέβεται τους νόμους.

 14. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 22/11/2010 14:20:04

  Δείτε και μια επίδειξη δύναμης των μουσουλμάνων λάθρο στην Πάτρα, όπου από σήμερα πλέον έχουν καταλάβει το λιμάνι και καμία φύλαξη δεν τους σταματά:
  http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/42026

 15. vassilis avatar
  vassilis 22/11/2010 15:24:56

  Σε θρησκευτικο επιπεδο ωφειλω να ομολογησω οτι ο εικονιζομενος μουλας υπερτερει κατι τις των δικων μας καθ'οτι ειναι ντυμενος με ποιο ανοιχτοχρωμα ρουχα και φερει περιποιοημενο το μουσι του.Σε πολιτικοκοινωνικο επιπεδο πρεπει οι κυβερνωντες να απαντησουν ποιος ο σκοπος συγκεντρωσης ολων αυτων στη χωρα μας,σε τι αποσκοπουν και ποιος ηταν ο ιθυνων νους για αυτο το εγκλημα.Να παψει το παραμυθι οτι βρηκαν ανοιχτα και μπηκαν.

 16. Orestios avatar
  Orestios 22/11/2010 16:16:03

  Ήταν επίδειξη δύναμης γιατί υπήρχε αίτημα.
  Και όποιος δεν το κατάλαβε δεν ξέρει τί του γίνεται.

 17. anna avatar
  anna 22/11/2010 18:27:31

  Εχει σημασία η πρώτη ανάρτηση( Archaepteryx) : προτείνει συγκεκριμένα μέτρα. Πρέπει να γίνουμε συγκεκριμένοι πάνω σ'αυτό το θέμα. Και οι προτάσεις να κυκλοφορούν με κάθε μέσο (Διαδίκτυο, blogs, ότι καταλαβαίνετε...) Και σύντομα.
  Είναι ήδη αργά....

 18. ΓΠ avatar
  ΓΠ 23/11/2010 01:28:55

  ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΠΡΟΤΑΙΡΕΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑΖΟΝΙΚΟ ΤΟΤΕ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΘΙΚΗ ΜΕ ΠΑΣΧΟΥΣΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΞΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑ.ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΟΤΑΝ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΘΕΨΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΞΕΦΡΑΓΚΟ ΑΜΠΕΛΙ.ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ.ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

 19. sakis avatar
  sakis 23/11/2010 03:20:10

  Φανταστείτε να έκανε ο Άνθιμος καμιά υπαίθρια λειτουργία στα Προπύλαια θα έβγαιναν όλοι οι ακροαριστεροί και οι ψευτοπροοδευτικοί και θα μιλούσαν για Χομεινί,Αγιατολάχ για οπισθοδρόμηση και πισογύρισμα ενώ με τους θρησκόληπτους μουσουλμάνους αλλαλάζοντας Αλλάχ Ακμπάρ στα Προπύλαια εκεί μόκο εκεί σφυρίζουν αδιάφορα ή εκτός αν θεωρούν ότι το Ισλάμ αποτελεί το απαύγασμα της ανεκτικότητας και της δημοκρατίας οπότε πλέον το ρόλο πρέπει να αναλάβουν ο Μάρκος Σεφερλής και ο Στάθης Ψάλτης να ανεβάσουν αυτό το θέατρο του παραλόγου και στην επιθεώρηση για να γελάσει λίγο το χειλάκι μας.Έστω ναβγεί καμιά φεμινιστική οργάνωση να αναρωτηθεί για το που πήγαν οι γυναίκες και εξαφανίστηκαν όλες από την προσευχή για μπάνιο,στο διάστημα ή για τζόκινγκ;Ή να βγεί κανένας ''υπερδημοκράτης'' να αναρωτηθεί τί γυρεύει ένα μεγάλο πανό στα Προπύλαια με έναν μασκοφόρο να κρατά ένα μεγάλο τσεκούρι και από κάτω μια αλυσοδεμένη γυναίκα γυμνόστηθη να δείχνει πως ουρλιάζει με αγωνία τι να συμβολίζουν άραγε αυτές οι εικόνες; Μ'ηπως θέλει να αλοίψει με το τσεκούρι μια φέτα με μαρμελάδα και η κλαίουσα αλυσοδεμένη γυναίκα να φωνάζει όχι δεν θέλω μαρμελάδα θέλω μερέντα; Μπα δεν το νομίζω και εδώ φαίνεται η υποκρισία της των ψευτοανθρωπιστών που ενώ είναι άθεοι και δικαιωμά τους και δείχνουν ιδιαίτερο μίσος προς την Ορθοδοξία ως συντηρητικό και οπισθοδρομικό δόγμα για την πιο ρατσιστική,φασιστική,οπισθοδρομική θρησκεία όπως το Ισλάμ που έχει την βάση της στο μίσος και στις διακρίσεις σε κάθε τι διαφορετικό που αν ζούσε ο Χίτλερ πιστεύω ότι θα ζήλευε πολλά στοιχεία του Ισλάμ όπως λιθοβολισμοί γυναικών,κάψιμο ομοφυλοφύλων,κρέμασμα άπιστων αποκεφαλισμό άθεων εκεί οι ψευτοδημοκράτες τουμπεκί εκεί μόκο έ φαίνεται τα ανθρώπινα δικαιώματα έχουν αξία μόνο στο Χριστιανικό δόγμα ενώ στο Ισλάμ λίγο φασισμό, λίγο ρατσισμό, λίγο διακρίσεις εκεί το αντέχουν οι ''προοδευτικοί'' ε ρε δούλεμα που πέφτει.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.