25/01/2008 05:19
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Επέστρεψε κι αυτό το στοιχείο η Δικαιοσύνη στον Ζορμπά;_____________________________________________________________________

Το έγγραφο που αποκαλύπτουμε σήμερα αποδεικνύει, πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι για το ομόλογο του ΤΣΠΕΑΘ κάποιοι (πολύ συγκεκριμένοι, που υπογράφουν) εισέπραξαν προμήθεια («μίζα») ύψους 6.500.000 ευρώ. Πρόκειται για «Invoice» που έστειλαν εκείνοι που έστησαν τη δουλειά με το ΤΣΠΕΑΘ, στην North Asset  του Γ. Παπαμαρκάκη, για την πληρωμή τους με το προαναφερθέν ποσό. Το Invoice αποστέλλεται στις 10/7/2006, την ίδια ημέρα δηλαδή που αγοράζεται το ομόλογο. Το στοιχείο αυτό συμπεριλαμβάνεται στο πόρισμα που απέστειλε ο Ζορμπάς στην Εισαγγελία κι εκείνη του το επέστρεψε πριν από λίγες ημέρες. Συνοδεύεται επίσης από τα ονόματα αυτών που το εισέπραξαν και τις κινήσεις των λογαριασμών τους.

Επέστρεψε λοιπόν κι αυτά τα στοιχεία στον Ζορμπά, η Εισαγγελία; Δεν τα έλαβε υπόψιν της;  Αν λοιπόν το πρόβλημά λέγεται μόνο «Αρχή του Ζορμπά» είμαστε πρόθυμοι να θέσουμε εμείς στοιχεία στη διάθεσή της Δικαιοσύνης. Επειδή διαθέτουμε κάποια πολύ ισχυρά, όπως και άλλοι δημοσιογράφοι, αλλα δεν τα δημοσιεύουμε για να μην παρακωλύσουμε το έργο της ανάκρισης (όπως έχουμε μάθει τόσα χρόνια). Γίνεται όμως ανάκριση, η απλώς περνάει ο καιρός, μέχρι να ξεχασθεί το θέμα;  

Θέτουμε επίσης τα στοιχεία αυτά στη διάθεση της ΕΣΗΕΑ και ιδιαίτερα του προέδρου της κ. Σόμπολου. Του οποίου ο δρόμος είναι πλέον μονόδρομος. Ή πρέπει να αξιοποιήσει αμέσως τα στοιχεία που έχουν ήδη δημοσιευθεί για να υποβάλει μήνυση εναντίον εκείνων που λεηλάτησαν το ΤΣΠΕΑΘ, ή πρέπει να παραιτηθεί. Όλα τα υπόλοιπα είναι φτώχια και κατάντια.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.