#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
29/03/2009 00:34
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Εξωφρενική λίστα προστασίας επωνύμων

Κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο τα ονόματα γνωστών και επώνυμων που διαθέτουν αστυνομικούς και αποκαλύπτει αύριο το «Παρόν».

Η λίστα είναι στην κυριολεξία εξοργιστική. Ανάμεσα σε εκείνους που εμείς πληρώνουμε για να κάνουν τη φιγούρα τους συμπεριλαμβάνονται ο Γιώργος Λιάγκας, ο Ντέμης Νικολαίδης, ο Νίκος Κακαουνάκης, ο Σπύρος Καρατζαφέρης, ο Π. Κολιοπάνος, η Λιάνη, ο Μαλέλης και η Παναγιωταρέα (!!!)

Διαβάστε όλη τη λίστα και βγάλτε συμπέρασμα

Aγγελόπουλος Θ. (2), Αγγελοπούλου Γ. (5), (ιδιωτική φύλαξη τώρα) Αγγελούσης Ευστάθιος, Αδαμόπουλος Γιώργος, Αθανασούλης Θανάσης, Αλεξανδρίδης Γιώργος, Αναγνωστόπουλος Θ.(2) Αναστασιάδης Θ., Ανδριωτέλης Δ., Αποστολόπουλος, Αράπογλου, Αρχιεπίσκοπος (5)Βαλυράκης, (3) Βαρδινογιάννης Γ., (6) Βαρδινογιάννης Β. (2) Βαρδινογιάννης Παύλος, Βερτέλης (2) Βλάσης Γιώργος, (2) Γεννηματά Φώφη, Δ. Γεωργακόπουλος, Γεωργαντόπουλος Χρήστος, (2) Γιαννακόπουλος Γιάννης, (2) Γιαννακού Στέλλα, (2) Γκαργκάνας Νίκος, (2) Ν. Γκελεστάθης, (2) Γρίβας, (2) Διονυσάτος Γερ., (2) Ευαγγελάτος Νίκος, Ζαίρης Νίκος (2) Ζερβομπεάκος Λεω, (2) Ζιάκας Σπύρος, (2) Ζολότα Χήρα, (2) Κακαουνάκης Νίκος, Πάνος Καραγιάννης, (2) Καρατζαφέρης Σπύρος, Καραούτσος Κυρ. (2) Κατσακογιά Νίκη, (2) Κεδίκογλου Ρομύλος, (4) Κόκκαλης Σωκράτης, (ιδιωτική φύλαξη τώρα), Κοντομηνά Δημ.(ιδιωτική φύλαξη τώρα), Κόκκινος Βασίλης, (2) Κολιοπάνος Π. Κοπελούζος Δ., Κορκολόπουλος Β., Κουρτάκης Β., (2) Κουτζαμάνη Ευτέρπη, (2) Κυριακού Μίνωας, (6) Κωστόπουλος Γ., (2)Λαμπράκης Χρ., (3) Λάμπρου Χρ. (2) Λιάγκας Γιώργος, Λιάνη Δ. (3) Λινός Δ. (4) Λιόγας Α. (2)Λοβέρδος Δ, (2) Λυκουρέζος Αλ., Μαλέλης Στ., Μαλέσιος Γ., Μάμαλης Ν., (2) Μαργαρίτης Μ., Μαρίνος Γ., Μαρκής Β., Μασούρα Αν, (2) Μήτσης Α., Μουγιάκου Μ. (2) Μουστάκας Δ., (8) Μπακογιάννη Ντόρα, Μπίρμπος Θεοχ., (2) Μπόμπολας Γ, (2) Μπόμπολας Φ., Μίτη Αντώ, (2) Νασιάκος Φ., (5) Νικολαίδης Ντέμης, Νικολακόπουλος Κώστας, Παλαιοκρασάς Γ. (2) Παναγιωταρέα Άννα, (2) Παναγιωτόπουλος Π., (4) Παναγιώτου Αερ., (2) Παπαγγελόπουλος Γ., (2) Παπαδημητρίου Λευτ., (2) Παπαδόπουλος Γ., (2) Παπαηλιού Χ., (2), Πατέρας Ν., Πάτσης Λευτ., (2) Περατικός Β., Πετράκης Γ, (2) Πέτσος Γ., (2) Πλωμαρίτης Ν., Πρετεντέρης Γ., Προβόπουλος Γ., (2) Ρίζος Δ., (2) Ρωμαίος Γ., (2) Σανιδάς Γ., Σάλλας Σπ., Σαρρής Γ., Σιδέρης Γ. Στάη Έλλη, Συρίγος Φίλιππος, Τεντές Ιωάννης, (2)Τζαβάρα Μαρ., (2) Τράγκας Γ. (4) Τριανταφυλλόπουλος Μ. (2) Τσοτσορός, Υφαντή Δ., (2) Φασούλας Π., (2) Φλωράτος Γ., (2) Χατζηνικολάου Ν., Χριστοφοράκος Μ., (6) Χρυσοχοίδης Μ., (2) Ψυχάρης Στ.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. οκτώ avatar
  οκτώ 29/03/2009 01:01:31

  @1
  Γιατί τους αποκαλείς ορντινάτσες ;
  Δεν θέλει αρετή και τόλμη για να πας στο super-market και να κρατήσεις την ομπρέλα ανοιχτή ;
  Ασε που εάν είσαι πολύ εκπαιδευμένος μπορεί να σου έρχεται και ο μισθός στο σπίτι.

 2. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 29/03/2009 01:05:30

  Πληρώνουμε εμείς και οι πεθαμένοι του 2007 ανελέητους φόρους για να προστατεύονται άχρηστα σκουπίδια και εμείς δεν έχουμε χρήματα για να προστατεύσουμε τους δικούς μας ανθρώπους και τη δική μας οικογένεια, και βασανιζόμαστε και από διλήμματα για το πως πρέπει να αντιμετωπίσουμε τυχόν επίθεση από κακοποιό στο δρόμο ή στο σπίτι μας.
  Δοκιμάζεται δηλαδή η δική μας ανθρωπιά και το δικό μας αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης εξ αιτίας καθαρμάτων σελέμπριτις που χειραγωγούν από τα μέσα μαζικού εκχυδαϊσμού και απαιτούν να προστατεύονται με τα χρήματα του τίμια εργαζόμενου.

 3. Vass avatar
  Vass 29/03/2009 01:15:02

  Οι μεγάλες κουράδες της τηλεόρασης πρέπει να προστατευθούν από τους κακόβουλους τηλεθεατές. Αλήθεια ο Ντέμης τι τους θέλεις τόσους πολλούς. Να τον φυλάξουν από τον Μάκαρο ή να κρατήσουν μακριά τους θαυμαστές της Δέσποινας;

 4. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 29/03/2009 01:18:42

  Ένας άνθρωπος είναι εδώ και 45 μέρες στο πεζοδρόμιο κάνοντας απεργία πείνας και δεν έτυχε προβολής από τα υποκείμενα αυτά διότι φυσικά προέχει η αγορά και τα διαφημιζόμενα καρτέλ και υποκαρτέλ.

 5. Σπατζιώτης avatar
  Σπατζιώτης 29/03/2009 01:23:31

  Εγώ, πάντως, προσφέρομαι να προσφέρω αμισθί υπηρεσίες προστασίας στην βουλετίνα μας κυρία Καϊλή, ώστε να απελευθερωθεί από την υποχρέωση φύλαξής της κάποιος αστυνομικός και να μετατεθεί παρά τω κυρίω Λιάγκα. Είμαι σίγουρος ότι παρόμοια προθυμία θα δείξει και ο σύντροφος Strange Attractor, με την προϋπόθεση το απελευθερωθέν όργανο να συμπληρώσει την ομάδα προστασίας του κυρίου Μαλέλη, που τόσα καλά έχει προσφέρει στην ηλεκτρονική δημοσιογραφία.

 6. laonikis avatar
  laonikis 29/03/2009 01:23:47

  Ακομα και τον χριστοφορακο φυλαγανε γιατι; μην τους φαει τις μιζες;Η "ΑΔΙΚΙΑ" η μεγαλη ομως εγινε στον Μακη. Τεσσερις ο Τραγκας και μονο δυο ο Μακης;Απο νεωτερα που μαθαινουμε. Ο Μαλελης τους εδωσε στην ΠΕΤΡΟΥΛΑ για να κρατανε μακρυα τους θαυμαστες της.

 7. οκτώ avatar
  οκτώ 29/03/2009 01:26:35

  Παρακαλούνται οι επίδοξοι Bruce Willis που απειλούνται από γιαταγάνια να θαυμάσουν που πηγαίνουν οι φόροι μας και γιατί δεν υπάρχουν περιπολίες αστυνομικών στις γειτονιές μας.

 8. Vass avatar
  Vass 29/03/2009 01:32:40

  @Σπατζιώτη πας να καπαρώσεις τη βουλευτίνα, ενώ γνωρίζεις ότι υπάρχει ο Lavazza (που ξέρει από φάπες και μπιστόλια) κι ο υπογράφων που έχει και μια σύλληψη πορτοφολά στο ενεργητικό του. Μάλιστα εγώ προτίθεμαι να προσφέρω τις υπηρεσίες μου όχι αμισθί αλλά βάζοντας κι από την τσέπη μου.

 9. Σπατζιώτης avatar
  Σπατζιώτης 29/03/2009 01:38:22

  10. Vass
  Έλα κι εσύ. Όλοι οι καλοί χωράμε...

 10. kanis avatar
  kanis 29/03/2009 01:41:41

  Μπλόφα είναι η λίστα..έχω δει στο δρόμο κι άλλους με πολλούς περισσότερους γύρω τους κι ας είναι και πρώην ..και γραφικοί!

 11. Vass avatar
  Vass 29/03/2009 01:47:29

  @Kanis
  Δηλαδή θες να πεις ότι δεν φυλλάσσεται η Παναγιωταρέα ούτε η Στάη; Κρίμα γιατί η λίστα αν είναι πραγματική θα φέρει τα πάνω κάτω στη show biz. Στα συμβόλαια τους θα ζητούν εκτός από παροχές και αντίστοιχη δύναμη αστυνομικών. Η Τρέμη γιατί λείπει;

 12. εναςάσχετος avatar
  εναςάσχετος 29/03/2009 01:49:00

  Αυτοί είναι οι στυλοβάτες της ελληνικής κοινωνίας.
  Χωρίς αυτούς το σύστημα δεν δουλεύει.
  Πως είναι δυνατόν να τους αφήσουν απροστάτευτους.
  Το σύστημα φροντίζει τους ανθρώπους του.

 13. PATRA avatar
  PATRA 29/03/2009 01:53:21

  Ο Θεος να μας φυλαει απο τους φυλασσομενους.
  Μπολικους ατεγκτους δικαστες εχει η λιστα.
  Και δημοσιογραφους βεβαιως- βεβαιως.
  Οι μισοι απο δαυτους ειναι για ...φυλακη.
  Να τους φυλαει ο Αραβαντινος....

 14. Ξένος Δάκτυλος avatar
  Ξένος Δάκτυλος 29/03/2009 02:01:36

  Δεν θα επεκταθώ στους υπόλοιπους, αλλά αναφορικά με τους φυλασσόμενους δημοσιογράφους και πολιτικούς έχω να πω το εξής: Όταν ως κράτος αποδέχεσαι πως κάποιοι δημοσιογράφοι χρειάζονται προστασία επειδή «τα λένε έξω απ’ τα δόντια» (ναι, εδώ γελάνε) ή κάμποσοι πολιτικοί επειδή «συγκρούονται με τα τσιφέροντα» (εδώ κλαινε), τότε είναι σαν να δηλώνεις ευθέως πως όλοι οι υπόλοιποι κολλάνε μπρίκια. Αυτή η λιστα ήταν λίγο-πολύ γνωστή. Τώρα που θα εμφανιστεί και ημι-επισήμως όμως, θα είχε μεγάλη πλάκα αν υπάρξει διαμαρτυρία από όσους είναι στην απ’ έξω.

 15. Αθωος Περαστικος avatar
  Αθωος Περαστικος 29/03/2009 08:37:49

  Για τους πολιτικους μπορω να το δεχθω, υπαρχουν καποια επιχειρηματα. Αλλα δεν μπορω να το δεχθω για ΚΑΝΕΝΑ δημοσιογραφο. Αν αισθανονται οτι απειλουνται ας δωσουν ενα ποσο απο τους υπερογκους μισθους τους σε ιδιωτικες εταιριες φυλαξης να αισθανονται ασφαλεις.
  Μετα βγαινουν και ωρυονται στις εκπομπες τους για την ελλειπη αστυνομευση και την ανασφαλεια των πολιτων, οι αλητες υποκριτες, την ιδια ωρα που οι αστυνομικοι της συνοδειας τους πινουν καφε στο κυλικειο του καναλιου τους.
  Η χρησιμοποιηση αστυνομικων για τη φυλαξη των δημοσιογραφων εντασσεται στο γενικοτερο ψωνιο και την σταρ συστεμ νοοτροπια τους. Μαζι με την καγιεν θελουν και αστυνομικους για να ολοκληρωσουν στη συνειδηση τους και να εμπεδωσουν τη συντριπτικη διαφορα της κοινωνικης τους θεσης σε σχεση με τον υπολοιπο κοσμο.
  Φωτια και σιδερο.

 16. osaperas avatar
  osaperas 29/03/2009 08:40:20

  Η αστυνομία διέρευσε (χέρι-χέρι λένε δόθηκε στην εφημερίδα) τη σχεετική λίστα.
  Βγαίνουμε από τα ρούχα μας (και σωστά) και βρίζουμε (και σωστα) και ειρωνευόμαστε (και σωστά) όλα αυτά τα νούμερα που χωρίς κανένα λόγο κυκλοφορούν με αστυνομικούς. (Και όσοι νομίζουν ότι έχουν λόγο προστασίας ας πληρώσουν να προσλάβουν μπράβους) πχ Χριστοφοράκος.

  Γιατί όμως τα χώνουμε μόνο σε όλους αυτούς της λίστας; Τι με νοιάζει εμένα τι νομίζει ο Λιάγκας για την προσωποκή του ασφάλεια, ή εαν κάποια από τις κυρίες ποντάρει στο σόου μπιζ. Εγω δεν έχω κανένα νταραβέρι με όλους αυτούς.

  Εγώ έχω να κάνω με την κυβέρνηση μου. Ψηφίσαμε και έχουμε μία κυβέρνηση (καθόλα νόμιμη) και από αυτή έχουμε απαιτήσεις και με αυτή "συζητάμε" και κρίνουμε.

  Πόσο κόπανος πολιτικός μπόρέι να είναι κάποιος ο οποίος αποδέχεται την κατάρτιση αυτής της λίστας επιβαρύνοντας αφενός το δημόσιο ταμείο και αφετέρου μειώνει τη δύναμη των αστυνομικών οι οποίοι πρεπει να είναι στους δρόμους επειδή τους έχουμε αναγκη;

  Μα δεν θα έπρεπε να απαιτήσουμε να βρεθεί ο πολιτικός που έχει την πολιτική ευθύνη της λίστας και να πάει σπίτι του; Και εάν δεν πάει-γιατί στην ελλάδα ποτέ δεν συμβαίνει παραίτηση για λόγους ευθυξίας- να τον απομονώσουμε πολιτικά εμείς οι ίδιοι;

 17. ΑΦΡΙΚΗ avatar
  ΑΦΡΙΚΗ 29/03/2009 09:15:53

  ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ= ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ! ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ "ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ" ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ?

 18. Lavazza avatar
  Lavazza 29/03/2009 09:43:49

  Στο Εξωτερικό φυλάσσοντα από Αστυνομικούς αυστηρά ΜΟΝΟ πολιτικά πρόσωπα!

  Οι υπόλοιποι, επειδή συνήθως πρόκειται και για ανθρώπους ευκατάστατους, είναι υποχρεωμένοι να παίρνουν ιδιωτική φύλαξη (εάν νομίζουν οτι χρειάζονται) και να την πληρώνουν από τη τζέπη τους.

  Και αυτή η λίστα που αναγράφεται εδώ είναι πολύ "κουρεμένη" μάλιστα.
  Οι αριθμοί των Αστυνομικών που αναγράφονται είναι επί 3 δεδομένου οτι υπάρχουν 3 βάρδιες οχτάωρες την ημέρα (συν 1-2 εξτρατζήδες για τα ρεπό).

  Δηλ. π.χ. η Παναγιωταρέα απασχολεί στο σύνολο 5-6 Αστυνομικούς, για να καταλάβετε που έχουμε φτάσει...

 19. ataktos avatar
  ataktos 29/03/2009 10:04:33

  osaperas -Σωστός !!!

 20. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 29/03/2009 10:05:42

  Μέσα στα πλαίσια του Vigilantism που οσονούπω θα μας προκύψει και στην Ελλάδα προτείνω να αναλάβουμε (ωε ομάδες περιφρούρησης) εκ περιτροπής την φύλαξη των πολιτικών και άλλων ταγών μας εμείς οι πολίτες και πάντα εθελοντικά. Έτσι θα γλιτώσουμε δημόσιο χρήμα και η ΕΛ ΑΣ θα αφεθεί απερίσπαστη να καταπολεμάει το κοινό έγκλημα.
  Ήδη έχω αποστείλει έγγραφο προς τη Βουλή ζητώντας να αναλάβω την δια βίου φύλαξη (ιδίοις πόροις) της κας Εύας Καιλή. Πρόκειται για 24ωρη φύλαξη με τη συνδρομή του επίσης εθελοντή Σπαντζιώτη. Μπορεί μάλιστα η βουλευτίνα να μένει και μαζί μου για μια πιο ολοκληρωμένη προστασία. Πιστεύω πως αυτή η προταση θα βρει και άλλους μιμητές για τους υπόλοιπους στόχους και έτσι θα βάλουμε και μεις ένα λιθαράκι στην αντιμετώπιση του δημοσιονομικού μας χρέους. (Ο Τιραμόλα μπορεί να αναλάβει τον Γιακουμάτο).
  Αλήθεια ο Μαλέλης από ποιόν κινδυνεύει; Απ`τον Κωστέτσο μήπως ή απ`τον Γαλάτη;
  Ο Φασούλας πάλι; Χα χα χα.

 21. tony avatar
  tony 29/03/2009 10:13:38

  ΕΑΝ αυτοί οι σημαντικοί στυλοβάτες του έθνους δεν δικαιούνται προστασίας τοτε ποιος δικαιούται?
  Με ποιά εξουσια εσεις κρινεται τις αποφάσεις των πεφωτισμένων υπερλαμρων πανσοφων και παναγαθων υπουργων μας.
  Πως τολμάτε και τα λέτε αυτά? Ειστε υπουργοί?
  Πως νομιμοποιείστε?
  Με ποια λογική η ασήμαντη οντότητα σας ζητάει η αστυνομία να απασχοληθεί μαζι σας επειδή σας κλέβουν η σας βιάζουν την στιγμή που όλη η αστυνομία οφείλει νά προστατεύει τους λαμπρούς ηγέτες μας.
  Διότι ο υπουργός μας ο τρισμέγιστος κύριος Μαρκογιασνάκης το υπέρλαμπρο αυτό πνεύμα πράττει ορθότερα των ορθών και να μην ξανακούσω αντίρρηση.
  Ζήτω το έθνος.

 22. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 29/03/2009 10:16:00

  Σπατζιώτη μόλις πήρα απάντηση από τη Βουλή. Θέλουν και μια φωτογραφία σου για να σε δεχθεί ο στόχος ως μπόντι γκάρντ. Εγώ έστειλα ήδη μια δική μου γυμνός. (όταν ήμουν 6 μηνών).

 23. Lavazza avatar
  Lavazza 29/03/2009 10:25:27

  @Tony

  πρίν τον Μαρκογιαννάκη πόσοι πέρασαν από αυτό το πόστο απο το 1980 και μετά;;;

  Ο Κοσκωτάς είχε 24 Αστυνομικούς το 1988 (πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο) τη στιγμή που ο Ανδρέας ως Πρωθυπουργός είχε 15...

  Ο Μαρκογιαννάκης πρέπει πέραν της πάταξης της Κουκούλας και των "ημεδαπών" και αλλοδαπών Αφγανοπακιστανών, να αποτραβήξει όλους τους Αστυνομικούς από το τμήμα προστασίας υψηλών προσώπων της Ασφάλειας (πλην αυτών που φυλάν πολιτικά πρόσωπα) και να τους προωθήσει στα τμήματα Δίωξης.

  Αν αισθάνονται η Παναγιωταρέα, ο Ντεμης κ.λ οτι απειλούνται να προσλάβουν μπράβους να δώσουν και μεροκάματα σε άνεργους.

 24. osaperas avatar
  osaperas 29/03/2009 10:36:01

  @27
  Έχεις δίκιο δεν είναι μόνο ο (σημερινός) μαρκογιαννάκης που φταίει. Τα ίδια και ίσως χειρότερα γινόντουσαν και στο παρελθόν. Αλλά κάποιαν στιγμή πρέπει να ξεκινήσουμε από κάποιον πολιτικό και να βρίζουμε.

 25. Keep Talking avatar
  Keep Talking 29/03/2009 11:02:03

  Ζητω αμεση προστασια για τη γατα μου που την εχουν βαλει στοχο κατι μαφιοζοι, αλητες, τρομοκρατες με σκοπο να ιδρυσουν σεχτα απο ψιψιψονια!

 26. Vass avatar
  Vass 29/03/2009 11:23:19

  Θα μπορούσα να δεχθώ ότι η αστυνομία για τον Χριστοφοράκο φροντίζει ώστε μόλις βγει το βούλευμα για τη Misens να τον προσάγει τάχιστα σε δίκη (λέμε τώρα). Ο Τράγκας θέλει προστασία γιατί μπορεί να φάει κλωτσίδια από κανέναν πολίτη που θα τον συναντήσει στο δρόμο. Η Στάη θέλει αστυνομικό ή συνοδό; Η χήρα Ζολότα γιατί δεν παίρνει κάποιον οικονόμο, να την περνά και στο δρόμο απέναντι; Μήπως οι αστυνομικοί είναι φθηνότεροι και μάλιτσα αν κάποιος δεν σου αρέσει τον αλλάζεις;

 27. Σπατζιώτης avatar
  Σπατζιώτης 29/03/2009 11:25:05

  26. Strange Attractor
  Φωτογραφία απεστάλη, συνοδευόμενη από αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, φωτοτυπία Δ.Α.Τ., αντίγραφο φορολογικής δήλωσης, πτυχία, ειδικές γνώσεις, πιστοποιητικό υγείας, σωματομετρικά δεδομένα κλπ.
  Τυγχάνει να διαθέτω ισχυρά κονέ τόσο στη Βουλή όσο και στους κόλπους του Κινήματος και έμαθα ότι επί τη βάση της φωτογραφίας που έστειλες εκρίθης κατάλληλος για την φύλαξη του βουλευτού Βαρβαρίγου Δημητρίου. Αλλά επειδή μου φαίνεσαι καλό παιδί, ενήργησα δεόντως ώστε να τοποθετηθείς παρά τη κυρία Χριστοφιλοπούλου Παρασκευή.
  ***
  (Ααα... Δεν θα τα πάμε καθόλου καλά εμείς οι δύο... Γιατί, περικαλώ, να έρθει στο σπίτι σου η κα Εύα Καϊλή; Εμείς σε τσαντίρι μένουμε;)

 28. ΑΓΡΑΦΑ avatar
  ΑΓΡΑΦΑ 29/03/2009 12:08:55

  Εννοειται πως ειναι κατακριτεο και σκανδαλωδες να παρεχεται προστασια απο αστυνομικους σε επιχειρηματιες-δημοσιογραφους κλπ που προφανως εχουν την οικονομικη ανεση για ιδιωτικη προστασια αλλα πρεπει να ειπωθει και το εξης:
  ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΔΙΟΤΙ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ.

 29. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 29/03/2009 12:21:31

  Η αγρότισα και ο συνταξιούχος των 600 ευρώ που δεν απασχόλησαν ποτέ κανέναν με την ύπαρξή τους και έζησαν με καρτερική αξιοπρέπεια γιατί δεν είναι στις λίστες με τους φυλασσόμενους;

 30. Le canard avatar
  Le canard 29/03/2009 12:26:26

  Τις προάλλες που βγήκε η λίστα με τους πιθανούς τρομοκρατικούς στόχους, η ευθύνη έπεσε σε ΠΑΣΟΚο αξιωματικό της αντιτρομοκρατικής για τη διαρροή. Τώρα, θα κυνηγήσουν κανέναν; Πολύ αμφιβάλλω. Αλλωστε, είναι μια συνηθισμένη πρακτική των κυβερνήσεων και των ηγεσιών της ΕΛΑΣ να διαρρέουν τις λίστες με τους "στόχους" και των αριθμό των αστυνομικών που τους φυλάνε, προκειμένου να πείσουν ότι διαθέτουν πολλούς (και έτσι είναι) αστυνομικούς για "στόχους", και άρα αυτό είναι εις βάρος της αστυνόμευσης.

  Στον κατάλογο, πέραν των "μαργαριταριών" -όχι δημοσιογράφων, αλλά μεγαλοδημοσιογράφων και διευθυντάδων- υπάρχουν πάρα πολλοί επιχειρηματίες και μάλιστα μεγάλοι. Σε αυτούς γιατί να διατίθενται αστυνομικοί και να μην έχουν, όπως κάποιοι άλλωστε φαίνεται από τον κατάλογο ότι έχουν- ιδιωτικούς "γορίλλες";

  Ο Anonymous έγραψε ότι αυτοί του καταλόγου είναι "Πολύ λίγοι. Η αλήθεια είναι πως σε φύλαξη (ορντινάτσες) απασχολείται περίπου το 30% της δύναμης της ΕΛΑΣ. Αυτοί δεν είναι ούτε 400". Ετσι είναι πραγματικά. Και αυτό είναι το χειρότρερο. Ο κατάλογος είναι ελλιπέστατος, αν και δείχνει το μέγεθος της γελειότητας που διέπει το κράτος της συναλλαγής.

  Για τον Χριστοφοράκο της Ζημενς. Δεν το βλέπω περίεργο, ούτε και απαράδεκτο. Εδώ φυλάνε την πρώην γραμματέα του που έδωσε κάποια μικροστοιχεία στη Δικαιοσύνη (θεμιτό κι'αυτό)και δεν θα φυλάνε αυτόν;

 31. Le canard avatar
  Le canard 29/03/2009 12:27:41

  ...για τους αστυνομικούς που κάνουν τα ψώνια των διαφόρων κυράδων των κυρίων της ελίτ, των βουλευτών και άλλων, και πάνε τα παιδιά στο σχολείο...;

 32. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 29/03/2009 12:30:01

  @34: γελοιότητα Le Canard είναι επιεικής έκφραση για αυτό που συμβαίνει, λυπάμαι πολύ, έχουν πετάξει και το τελευταίο φύλλο συκής.

 33. Le canard avatar
  Le canard 29/03/2009 12:33:10

  @αλλενάκι 36

  Τα ίδια ακριβώς ίσχυαν και επί ΠΑΣΟΚ. Μην σου πώ και πολύ χειρότερα. Το κράτος της συναλλαγής είναι διαχρονικό και δι(α)κομματικό.

 34. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 29/03/2009 12:42:55

  Φυσικά. Γι' αυτό η κατάσταση πλέον είναι ΟΡΙΑΚΗ στην πραγματική κοινωνία.

 35. Le canard avatar
  Le canard 29/03/2009 12:49:04

  Λοιπόν έχω τον κατάλογο της 6 9 2004, δηλαδή τους "στόχους" που είχαν καθοριστεί επί ΠΑΣΟΚ και οι περισσότεροι φυλάσσονταν και επί ΝΔ, πρίν και μετά τους Ολυμπιακούς. Σχεδόν όλα τα πρόσωπα που υπάρχουν στο σημερινό κατάλογο ήταν και εκεί. Και τότε στον κατάλογο ήταν ο Χριστοφοράκος (γιατί άραγε; Επειδή η Ζημενς είχε πάρει εργολαβία στους Ολυμπιακούς;).

  Από το σημερινό κατάλογο όμως, απουσιάζει ένα όνομα. Ο κ.Τζώρτζ Χάλαγκ (ήταν το 2004). Μέχρι και ο Μπίστης ήταν τότε. Βαρδινογιάννηδες, Αγγελοπουλαίοι, Κωστόπουλος και όλοι οι υπόλοιποι ήταν και τότε. Επίσης, ήταν ο Θέμος ο "Κομιστής", Ο Ντερμπεντέρης, η Πιπιλή, ο Φράγκας (εννοείται), μέχρι το περιοδικό Νέμεσις της συντρόφισσας της Λιάνας και τον Μήτση (έλεος) είχαν! Εννοείται και όλους τους υπολοίπους που παρελεύνουν από τη σημερινή λίστα. Ουδέν νέον προσεκόμισε το Παρόν του Κουρή σήμερα, λοιπόν.

  Ας κόψουν το παραμύθι. Τόσα χρόνια τα λέμε. Τώρα ανακάλυψε η ηγεσία της ΕΛΑΣ (και τό δωσε στον Κουρή) το πρόβλημα; Ο Τσιατούρας και ο Ραχωβίτσας που είναι παλιές καραβάνες, από εποχής ΠΑΣΟΚ, δεν τα ήξεραν όλα αυτά; Τώρα τα ανακάλυψαν; Είπαμε όμως, πάγια πράκτική ηγεσιών ΕΛΑΣ και κυβερνήσεων είναι να "διαρρέουν" τις λίστες, προκειμένου, αφενός να γελειοποιήσουν τα πρόσωπα, αφετέρου να δικαιολογήσουν τις μάυρες τρύπες της αστυνόμευσης ("τι να κάνουμε, δεν βλέπετε ότι διαθέτουμε χιλιάδες αστυνομικούς για δημοσιογράφους και επιχειρηματίες;).

  Ρε μάγκες, μας δουλέυετε; Για πείτε μας για τους χιλιάδες αστυνομικούς που διαθέτετε κάθε Κυριακή και άλλες μέρες της εβομάδας για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες. Γιατί οι ΠΑΕ δεν μισθώνουν ιδιωτική περιφρούρηση; Χρόνια τώρα το λέμε. Πόσο ακόμα θα πληρώνουμε τις ΠΑΕ για να κάνουν χρυσές μεταγραφές;

 36. Vass avatar
  Vass 29/03/2009 12:54:49

  Το γεγονός ότι οι αστυνομικοί ορτινάτσες παίρνουν επίδομα του καθιστά άμεσα συνυπεύθυνους για την αθλιότητα της κατάστασης. Είναι κι αυτοί υπόλογοι μαζί με τους προϊσταμένους τους και τους υπουργούς πάνω απ' όλους που ανέχονται ή επιδιώκουν αυτή τη συναλλαγή.
  Δημοσιοποίηση έστω και με διαρροές είναι η μόνη λύση για να δούμε ως που φτάνει η κατάντια τους. Σε κάθε ευκαιρία οφείλει ο πολίτης να κράζει δημοσίως τους λιγούρηδες φυλασσόμενους. Να δούμε μετά αν η Παναγιωταρέα, ο Συρίγος, ή ο Πρετεντέρης θα κυκλοφορούν στο δρόμο.

 37. Le canard avatar
  Le canard 29/03/2009 12:58:34

  @Vass

  Σωστός. Αυτοί όμως, που επιβάλλουν τη θέλησή τους και τους κρατάνε, είναι τα VIP πρόσωπα που φρουρούν. Αυτοί έχουν τη δύναμη. Επιμένω. Οι επιχειρηματίες ή και εκδότες που διαθέτουν χρήμα, να έχουν ιδιωτικούς σωματοφύλακες. Επίσης, να απεγκλωβιστεί η Αστυνομία από τα γήπεδα. Να υπάρχουν εκεί μόνον μονάδες ΜΑΤ. Κι'αυτές μόνον σε εξαιρετικές περιπτώσεις.

 38. Le canard avatar
  Le canard 29/03/2009 13:16:02

  Τεράστια είναι η σπατάλη των αστυνομικών δυνάμεων. Απαιτείται δομικός επανασχεδιασμός της κατανομής της δύναμης της ΕΛΑΣ, της αποστολής της και -βέβαια- της νοοτροπίας της. Ιδού ορισμένα στοιχεία:

  -Μόνον στην Aττική, τουλάχιστον δέκα από τους δεκαέξι χιλιάδες άνδρες της Aστυνομίας απασχολούνται καθημερινώς με επίδοση εγγράφων και διάφορες άλλες άσχετες με τα καθήκοντά τους εργασίες.

  -Για την προστασία των «υψηλών προσώπων» (κυβερνητικών στελεχών, πολιτικών, διπλωματών, επιχειρηματιών κ.λ.π.) διατίθενται 2.500-3.000.

  -Αστυνομικοί-"κλητήρες". Οι αστυνομικοί κάθε έτος επιδίδουν πάνω από πέντε εκατομμύρια έγγραφα (δηλαδή δεκατέσσερις χιλιάδες έγγραφα την ημέρα. Δικαστικά, στρατιωτικά, παραγγελίες δημοσίων υπηρεσιών και οργανισμών Tοπικής Aυτοδιοίκησης, υποθέσεων πρεσβειών και προξενικών αρχών κ.λ.π. Πάνω από ενάμισι εκατομμύριο διακινούνται από τα αστυνομικά τμήματα της Aθήνας και περίπου επτακόσιες χιλιάδες από τα αστυνομικά τμήματα της Θεσσαλονίκης.

  -Στους ποδοσφαιρικούς αγώνες και σε άλλες εκδηλώσεις, ακόμη και σε ελέγχους για την τήρηση των οικοδομικών κανονισμών, καθημερινά απασχολούνται χιλιάδες άνδρες της EΛAΣ. Τα τελευταία χρόνια, η αστυνομία ετησίως καλείται να στείλει δυνάμεις της σε περίπου 140 χιλιάδες εκδηλώσεις ετησίως (αθλητικούς αγώνες, θησκευτικές εκδηλώσεις, γιορτές, ακόμα και δικαστικές συνεδριάσεις). Μεγάλος είναι ο αριθμός των αστυνομικών που συνοδεύει τα συνεργεία κατεδαφίσεων αυθαιρέτων, τις χρηματαποστολές, καθώς και τους δικαστικούς επιμελητές.

  -Στην EΛAΣ έχει ανατεθεί και η εξωτερική φύλαξη όλων των φυλακών της χώρας.

  Και μην ξεχνάμε. Πολλοί από τους αστυνομικούς, για να τα βγάλουν πέρα κάνουν δεύτερη ακόμη και τρίτη εργασία.

 39. τιμωρός avatar
  τιμωρός 29/03/2009 13:49:43

  Συγνωμη, ο Τράγκας δεν είχε πέσει θύμα τρομοκρατικής επίθεσης; Το τζιπ του τέλος πάντων;

 40. Vass avatar
  Vass 29/03/2009 13:51:18

  Ποιός όμως θα εκπονήσει τον απαραίτητο δομικό επανασχεδιασμό της ΕΛΑΣ; Φαντάζομαι ότι ακόμη και στο εσωτερικό της αστυνομίας ουδείς θέλει να αλλάξει η κατάσταση. Ίσως όλοι να βολεύονται. Μπορεί να ακούνε και κάνα μπινελίκι όταν ξεχειλώνει η κατάσταση όμως ξέρουν ως δημόσιοι υπάλληλοι ότι όλοι οι πολιτικοί τους έχουν ανάγκη. Όχι τους ίδιους αλλά τους ψήφους τους.

 41. osaperas avatar
  osaperas 29/03/2009 13:58:38

  Διάβασα πρόσφατα σε ένα μπλογκ –ειλικρινά δεν θυμάμαι σε ποιο, αλλά σίγουρα ήταν σε κάποιο από τα «μεγάλα--για τη «πονηρή ιστορία» ενός βουλευτή που τον έπιασε η γυναίκα του στα πράσα με μία γκόμενα,

  Η ιστορία ήταν χοντρικά ως εξής. «Η σύζυγος θα πήγαινε ένα ταξίδι και ο βουλευτής κανόνισε να την πετάξει μέχρι το αεροδρόμιο ο αστυνομικός φρουρός του. Στη διαδρομή προς το αεροδρόμιο η σύζυγος προφασίσθηκε ότι δεν έχει μπαταρία στο κινητό της και ζήτησε από τον αστυνομικό το δικό του κινητό για να πάρει ένα τηλέφωνο. Ο αστυνομικός το έδωσε και τότε η σύζυγος είπε στον αστυνομικό «πάμε σπίτι επειδή άλλαξα γνώμη και δεν θα πετάξω σήμερα». Και ο αστυνομικός την έφερε σπίτι υποχρεωτικά και εκεί η σύζυγος έπιασε τον άνδρα της με τη γκόμενα.»

  Το σχόλιο στο μπλογκ ήταν ότι ο αστυνομικός δεν μπόρεσε να ειδοποιήσει το βουλευτή ότι «επιστρέφουν» μιας και η σύζυγος του είπε πάρει το κινητό, αλλά ο βουλευτής τελικά τον συγχώρεσε.

  Κατά τα άλλα δηλαδή το ότι ο αστυνομικός κάνει τον ταξιτζή της συζύγου ή ότι κρατάει φανάρι για να ξενοπηδάει ο βουλευτής, δεν υπήρξε σχόλιο. Θεωρήθηκε συνηθισμένο

 42. Vass avatar
  Vass 29/03/2009 14:07:50

  Φαντάζομαι ο βουλευτής να έδινε μεζέ και στον ταξιτζή ή τουλάχιστον να του έβρισκε κάποια να του παίρνει την κούραση από τα δρομόλόγια.

 43. AnonymOs avatar
  AnonymOs 29/03/2009 15:00:49

  @ osaperas, at 1:58 pm :

  "Διάβασα πρόσφατα σε ένα μπλογκ –ειλικρινά δεν θυμάμαι σε ποιο,....."
  Άσ' τά σάπια, μεγάλε, σιγά τό Αλτσχάϊμερ, τά καλά τά κρατάς γιά πάρτη σου, πονηρέ μοναχοφάη....

 44. osaperas avatar
  osaperas 29/03/2009 15:05:23

  @48 όχι δεν ειμαι μοναχοφάης. αλήθεια. νομίζω ότι ήταν το pressmme αλλά έψαξα και δεν το βρήκα. (πάντως εχω και αλτσχάιμερ)

 45. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 29/03/2009 15:59:38

  Αν κυκλοφορούσαν με ακτίνα δράσης 2-3 τετράγωνα από μια ομάδα πεζών αστυνομικών και αν υπήρχαν σε αποστάσεις 500-1000 μέτρων στατικές ομάδες με ενα περιπολικό, δεν νομίζετε ότι θα μειωνοταν δραστικά η εγκληματικότητα; Και όμως δεν συμβαίνει. Σπάνια βλέπουμε αστυνομικό και πάντα εκ των υστέρων. Ενώ σε αριθμούς είναι πιο πολλοί ανα κεφαλή από πολλές άλλες χώρες. Γιατί τους κρύβουν σε γραφεία, σε δικόγραφα κλπ.; Έξω να βγουνε όλοι να μας προστατεύουν. Όχι μόνο τον Μαλέλη και τους συν αυτώ... Η εμφανής αστυνομία καλώς ή κακώς αποτρέπει κάποιες μορφές εγκλήματος.

 46. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 29/03/2009 16:52:22

  Θα μου πείς και τον άλλο τον προστάτευαν δυο αλλά το έφαγε το ξύλο του από τον κερατωμένο σύζυγο....

 47. Σπατζιώτης avatar
  Σπατζιώτης 29/03/2009 16:59:08

  51. Strange Attractor,
  Δεν πήρες θέση για το @31. Περιμένω για να προχωρήσω στις επόμενες κινήσεις μου...

 48. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 29/03/2009 17:11:04

  Έμαθα ότι σε ζήτησε να τον αναλάβεις ο Αιβαλιώτης τοτ ΛΑΟΣ. Εμένα με θέλει η Ράπτη. Θα κάνω πέτρα την καρδιά.

 49. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 29/03/2009 17:12:37

  Παρόμοια επιθυμία εξεδήλωσε και ο δαιμόνιος σχεδιαστής μόδας Γαλάτης αλλά απερρίφθη καθώς προτεραιότητα κατά την ΕΛ ΑΣ έχουν οι πολιτικοί στόκοι ... συγγνώμη στόχοι ήθελα να πω.)
  Ο Σιούφας πάλι ζήτησε γυναίκα προστάτη στα πρότυπα του Καντάφι. Είναι και ομορφούλης οπότε θα σπεύσουν διάφορα μωρά καρατέκα να τον αναλάβουν...

 50. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 29/03/2009 17:15:05

  Εκτός και αν θέλεις τον Βαίτση... Πέσμου για να το κανονίσω πάραυτα.

 51. ianos avatar
  ianos 29/03/2009 18:24:01

  Strange,βλέπω έχεις τα μέσα,ρε μπαγάσα.Βρές κατι και για μένα.Παληά ήμουν και στα ΟΥΚ,αλλά ποοολύ παληά.(Αυτό όμως μην το πείς)

 52. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 29/03/2009 18:47:50

  Ianos. Υπάρχει μια θέση κενή για τον Ασλάνη. Είσαι; Ξέρεις από σουσέλ;

 53. ianos avatar
  ianos 29/03/2009 20:08:17

  Strange,θέση νάναι κι οτι νάναι.Απο σουσέλ δεν ξέρω, όμως μαθαίνω γρήγορα.Επιδόματα,εκτός έδρας,έχει;Κλείστην αμέσως και πές μου τί θέλεις για την "εξυπηρέτηση".

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.