16/12/2009 17:40
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Εξεταστικές Επιτροπές αμέσως μετά τις γιορτές

Τη σύσταση Εξεταστικών Επιτροπών για παρελθούσες υποθέσεις που απασχόλησαν την κοινή γνώμη, αμέσως μετά τις γιορτές, προανήγγειλε με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα 989 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής.

«Αμέσως μετά τις γιορτές θα μπορούμε να εξειδικεύσουμε ποιες εξεταστικές μπορούν να συσταθούν, ώστε να συσταθούν και άμεσα γιατί θα πρέπει να υπάρχει διαφάνεια σε υποθέσεις πολιτικές που έχουν αφήσει σκιές και για τις οποίες έχουμε δεσμευτεί να μην αφήσουμε σκιές εμείς», ανέφερε, ενώ όπως εκτίμησε, προτεραιότητα θα δοθεί στην υπόθεση της Siemens

«Η υπόθεση της Siemens θα μπορούσε να είναι μια υπόθεση στην οποία θα μπορούσε να υπάρχει συναίνεση για να συσταθεί εξεταστική. Έχουμε ανοικτές υποθέσεις όπως η τύχη των ομολόγων και άλλες υποθέσεις όπου εμείς είμαστε ανοικτοί να τις εξετάσουμε προκειμένου να μην υπάρχει τίποτα κρυμμένο από τον ελληνικό λαό».

Όσον αφορά εξάλλου την πρόταση του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, να συσταθεί εξεταστική για το ΧΑΑ, ο κ. Πεταλωτής απάντησε πως ο πρωθυπουργός δεν θα είχε καμία αντίρρηση. «Εμείς ως ΠΑΣΟΚ έχουμε πει και στο παρελθόν ότι δεχόμαστε να υπάρξει εξεταστική και για το ΧΑΑ προκειμένου να μην υπάρχει τίποτα πια κρυμμένο», τόνισε.

«Χάλκευση στοιχείων στο θέμα Ρόβλια»

Αναφορικά τέλος, με την παραίτηση Ρόβλια, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αρκέστηκε να πει πως «χρειάζονταν να γίνει κάτι τέτοιο δυστυχώς για να υπάρχει και ένα πλαίσιο δεοντολογίας, ώστε ακόμα και αυτά τα ανώδυνα ρουσφέτια να σταματήσουν να υπάρχουν».

Όσο για το αν ο ίδιος ο κ. Ρόβλιας αφήνει και κάποιο υπαινιγμό για συντροφικό μαχαίρωμα, ο κ. Πεταλωτής απάντησε: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει αιχμή. Εκείνο που μπορώ να σας πω με βεβαιότητα, επειδή έχω μιλήσει με τον κ. Ρόβλια, είναι ότι ο κ. Ρόβλιας βεβαιώνει ότι αυτά δεν εστάλησαν ποτέ, υπήρχε μια εσωτερική επικοινωνία μεταξύ των γραφείων του και υπάρχει μια χάλκευση στοιχείων που φαίνεται ότι εστάλησαν».

ΣΧΟΛΙΑ

 1. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 16/12/2009 17:53:17

  Θαύμα... Λέω να ξεκινήσουμε από τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Εύκολο, μικρό και ξεκάθαρο. Γιατί "πουλησαν" σε κάποιον που ήξεραν θα φαλιρίσει?

 2. sirmar avatar
  sirmar 16/12/2009 23:32:45

  Ρε δεν πάνε να κολυμπήσουν παρά θέλουν εξεταστική για να μας παραμυθιάσουν .
  Ποτέ τιμωρήθηκε κανένας και τι μπάζα τους κάνουν με της επιτροπές Διότι πληρώνονται έξτρα και μας δουλεύουν kai από επάνω και ο κάθε λαμογιος δημοσιογράφος μας παραμυθιάζει
  Ψηφήστε νόμο να μην υπάρχει ασυλία ,άρση νομιμότητας και κατευθείαν σπίτι σου.
  Πάρτε χαμπάρι Τα λάθη και τα γούστα πληρώνονται.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.