#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
05/07/2010 12:59
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Εξαπτέρυγα με … αποδείξειςΤην Τετάρτη το βράδυ 30 Ιουνίου ο αντιπρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γεωργίου, ο Γενικός Διευθυντής ( έμμισθος) κ. Σαρατσιώτης και ο πρώην βουλευτής της ΝΔ κ. Κωνσταντάρας , επισκέφθηκαν την Θεσσαλονίκη  προκειμένου να « επιμορφώσουν » στελέχη τους που αντιδρούσαν στην υπερψήφιση των οικονομικών μέτρων του ΔΝΤ .Ο κ. Γεωργίου μεταξύ των άλλων είπε τότε: «Είχαμε πληροφορίες ότι εννέα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν θα το ψήφιζαν και δεν μπορούσαμε να το αφήσουμε να καταψηφισθεί».

Από τα παραπάνω αποδεικνύεται πως πράγματι το ΛΑΟΣ αποτελεί εξαπτέρυγο του ΠΑΣΟΚ  Όμως καλό θα είναι να θυμηθούμε τι « έπαιξε » πριν την ψήφιση των μέτρων για το ΔΝΤ από πλευράς ΛΑΟΣ .

Τρεις ημέρες πριν της ημέρας ψηφίσεως των μέτρων ο Γ. Καρατζαφέρης συγκαλεί το Εκτελεστικό γραφείο του ΛΑΟΣ , προκειμένου να αποφασίσουν την στάση του κόμματος στην υπαγωγή στο ΔΝΤ .

Η απόφαση ελήφθη με ψήφους 11 υπέρ ΟΧΙ και 2 υπέρ ΝΑΙ  . Το εκτελεστικό γραφείο είναι ανώτερο θεσμικό όργανο του κόμματος και οι αποφάσεις του είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΕΣ.

Η σύγκλιση του εκτελεστικού γραφείου έγινε γιατί ο Γ. Καρατζαφέρης είχε θορυβηθεί επειδή μεταξύ των βουλευτών του επικρατούσε η άποψη καταψηφίσεως των μέτρων  . Ήθελε λοιπόν μέσω μιας απόφασης από το Ε.Γ. να δεσμεύσει  τους  βουλευτές του  σε απόφαση υπέρ των μέτρων . Λογάριασε όμως χωρίς τον ξενοδόχο ( τα περισσότερα μέλη του Ε.Γ. είναι διορισμένοι έμμισθοι του προέδρου )

Ύστερα από αυτή την απόφαση , συγκαλεί εκ νέου την κοινοβουλευτική ομάδα για το ίδιο πάντα θέμα ( την ημέρα ψηφίσεως των μέτρων).

Η απόφαση τραγική για τον πρόεδρο : 9 ΟΧΙ και 6 ΝΑΙ  ( ο κ. Βελόπουλος αντέδρασε έντονα γιατί τρεις ημέρες πριν στο ALTER είχε διατυπώσει δημόσια θέση υπέρ του ΟΧΙ )

Για την ιστορία ΝΑΙ ψήφισαν , ο Πρόεδρος , ο κ.Γεωργιάδης , ο κ.Βορίδης , ο κ.Αιβαλιώτης , ο κ.Αποστολάτος  και ο κ. Πλεύρης.

Τότε άρχισαν οι εκβιασμοί υπερψηφίσεως των μέτρων και όλοι μέσα στην ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για το « καλό της πατρίδος» ψήφισαν ΝΑΙ

Αυτή είναι η μικρή ιστορία ενός κατά τα άλλα πατριωτικού κόμματος , που τάχθηκε κατά των συμφερόντων της πατρίδος και των πολιτών της .

Σήμερα εισπράττουν , όπου πηγαίνουν την γενική κατακραυγή των ψηφοφόρων τους.

«Αντί ΛΑΟΣ»

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Έλεος, φτάνει πια, ας σιχτίρ! avatar
  Έλεος, φτάνει πια, ας σιχτίρ! 05/07/2010 13:44:51

  γι αυτό θα πάνε σπίτι τους όλοι. Η επόμενη δημοσκόπηση θα πρέπει να δώσει στο ΛΑΟΣ 1,4 και όχι 4,1 που έδωσε πρόσφατα. Τόσους τους υπολογίζω τους ανεγκέφαλους Έλληνες.

 2. anonymous avatar
  anonymous 05/07/2010 13:53:21

  Με την καταψήφιση των μέτρων και του μνημονίου το μόνο που θα συνέβαινε θα ήταν ότι οι τράπεζες θα έπρεπε να επαναδιαπραγματευτούν ενώ μπορεί κάποιες εταιρίες που πωλούσαν swaps να έπεφταν έξω.

  Δηλ. η δική μας ζημιά δε θα ήταν μη αναστρέψιμη.

 3. Il marinero avatar
  Il marinero 05/07/2010 14:05:42

  Κρίμα για τον κ. Κωνσταντίνο Πλεύρη να έχει τέτοιον υιό!
  Έστω ΕΘΝΙΚΟΣ να ήταν χωρίς το ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ θα αρκούσε για να καταψηφίσει τα οικονομικά μέτρα και την υπαγωγή στο Δ.Ν.Τ.
  Άξιος ο "μισθός" του!

 4. Greco avatar
  Greco 05/07/2010 14:08:45

  φακτορα το ακουσες το θεμα που εσκασε με παγκαλο και κατι δικους του σε νοσοκομειο στην ελευσινα?

  ψαξτο λιγο αν θες γιατι κατι τετοια δεν πρεπει να περνανε απαρατηρητα

 5. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 05/07/2010 14:34:29

  Καταπληκτικό κείμενο του Πέτρου Χασάπη που αξίζει να το διαβάσουμε:

  Βάστα Ρόμελ.

  Η ιστορία λέει ότι επί Γερμανικής κατοχής, οι μαυραγορίτες της εποχής έλεγαν το γνωστό «βάστα Ρόμελ». Δηλαδή εύχονταν να κρατήσει στη μάχη της Αφρικανικής ερήμου ο Γερμανός στρατηγός Ρόμελ, προκειμένου να διατηρηθεί η Γερμανική κατοχή στην Ελλάδα που εξασφάλιζε τον πλουτισμό των μαυραγοριτών. Σήμερα βλέπουμε μια αγωνία, μια προσμονή αλλά και μια βοήθεια προς το πολιτικό σύστημα και την κυβέρνηση από διάφορες πλευρές, προκειμένου να αντέξουν όσο το δυνατόν πιο πολύ και να διατηρηθεί το κατοχικό καθεστώς που μας έχει επιβληθεί. Ας δούμε αυτές τις πλευρές και τους λόγους για τους οποίους η κάθε μια θέλει τη διατήρηση του καθεστώτος:

  1) Κατ’ αρχήν το ίδιο το κόμμα του ΠΑΣΟΚ, με όλους τους βουλευτές και τα στελέχη του, εύχεται και προσπαθεί με κάθε τρόπο να διατηρηθεί και να αντέξει το πολιτικό σύστημα και η κυβέρνηση στην εξουσία και αυτό, αν μη τι άλλο είναι ευνόητο, αφού τα κομματικά στελέχη απολαμβάνουν τα προνόμια της εξουσίας.

  2) Η Τρόϊκα, δηλαδή το ΔΝΤ, η ΕΕ και η ΕΚΤ, στηρίζουν το πολιτικό σύστημα και την κυβέρνηση και εύχονται να αντέξει το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία. Φτάνουν δε στο σημείο να μας «απαγορεύουν» και τις πρόωρες εκλογές, μέχρι να εξοφληθούν οι διεθνείς και εγχώριοι τοκογλύφοι και να γίνουν η χώρα και ο λαός τα απόλυτα υποχείριά τους.

  3) Το τραπεζικό κατεστημένο, προσβλέπει στην αντοχή του πολιτικού συστήματος και της κυβέρνησης, μέχρι να ξεσαβουρώσει από τα τοξικά ελληνικά ομόλογα.

  4) Το πανεπιστημιακό κατεστημένο, απέχει με τη σιωπή του και αγωνιά μήπως καταρρεύσει το πολιτικό σύστημα και χαθεί ο κρατικός χαρακτήρας των πανεπιστημίων, που θα σημάνει απώλεια των προνομίων, των θέσεων και των απολαβών.

  5) Τα διάφορα κρατικοδίαιτα παράσιτα αγωνιούν και στηρίζουν με κάθε τρόπο και μέσο που διαθέτουν το πολιτικό σύστημα και την κυβέρνηση, καθόσον φοβούνται μη χάσουν τις κρατικές προμήθειες, τι κρατικές απολαβές και τα δημόσια έργα.

  6) Οι εργοδοτικοί φορείς εύχονται την αντοχή της κυβέρνησης μέχρι να ξεθεμελιωθούν όλα τα εργατικά δικαιώματα.

  7) Το συνδικαλιστικό κατεστημένο, είναι στην καλύτερή του, αφού έχει αντικείμενο ενασχόλησης που του δίνει εξουσία και δημόσια προβολή. Στην ουσία όμως μέσω αποσπασματικών απεργιών και διαφόρων δήθεν αγωνιστικών ενεργειών, εκτονώνει τη λαϊκή οργή και προσφέρει υπηρεσίες στήριξης στο πολιτικό σύστημα και στην κυβέρνηση.

  8) Ολόκληρο το οικογενειοκρατικό πολιτικό κατεστημένο της χώρας, προσφέρει υπηρεσίες στήριξης της κυβέρνησης, καθόσον φοβάται μην καταρρεύσει το πολιτικό σύστημα της Προεδρευόμενης Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας και βρεθεί εκτός εξουσίας.

  9) Τα αριστερά κόμματα, εκτιμούμε ότι επί της ουσίας δεν θέλουν την κατάρρευση της κυβέρνησης, ίσως γιατί ονειρεύονται τη δημιουργία ενός εξαθλιωμένου προλεταριάτου για πολιτική εκμετάλλευση. Εννοείται ότι δεν θέλουν την κατάρρευση του πολιτικού συστήματος καθόσον θα καταρρεύσουν και θα εξαφανιστούν και τα ίδια που αποτελούν τους ηθικούς στυλοβάτες του συστήματος.

  10) Τα διάφορα κυκλώματα που δρουν και κερδίζουν μέσα από τον κρατικό κορμό, εύχονται τη διατήρηση της κατάστασης προκειμένου να μακροημερεύουν και να κερδίζουν εκατομμύρια στις καταθέσεις τους.

  Στην κατάσταση αυτή μπορείτε να προσθέσετε και εσείς φίλοι αναγνώστες πολλές άλλες κατηγορίες. Εκείνο μόνο που εμείς έχουμε να σημειώσουμε, είναι ότι όλοι αυτοί που τώρα εύχονται ή και βοηθούν στο να αντέξει το πολιτικό σύστημα και το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, είναι όλοι εκείνοι που είναι υπεύθυνοι για τη σημερινή μας κατάντια και είναι οι ίδιοι που τώρα διεκδικούν να μας βγάλουν δήθεν από την κρίση. Προφανώς αφιλοκερδώς και για το καλό μας.

  http://hassapis-peter.blogspot.com/2010/07/blog-post_04.html

 6. hellas-orthodoxy avatar
  hellas-orthodoxy 05/07/2010 15:55:38

  Συμπληρωνω πως εισπραττουν οχι μονο τη γενικη κατακραυγη,αλλα και ορισμενα...ιπταμενα αντικειμενα!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.