29/04/2010 22:08
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Εξακολουθούν να είναι βαθειά νυχτωμένοι στην Ρηγίλλης

Δεν πάει να λέει στο Συνέδριο του Economist ο Αντώνης Σαμαράς ότι δεν δείχνει καμιά επιείκεια ..«για το οικονομικό μοντέλο που σήμερα δείχνει να χρεοκοπεί και για το πολιτικό σύστημα που σήμερα δείχνει να αποτυγχάνει».

Μόνος του τα λέει, μόνος του τ΄ ακούει. Είδατε να τον παίζουν πουθενά τα κανάλια που έχουν ξεσκιστεί   Να παίζουν τον Μητσοτάκη                ;

Ευτυχώς που τον παίζουν τα μπλογκς και τον διαβάζουν οι εκατοντάδες χιλιάδες των αναγνωστών τους.

Γιατί αν περίμενε κανείς από τα συντεταγμένα (sic) όργανα του κόμματος ζήτω που σωθήκαμε. Είναι βαθειά νυχτωμένα … δυστυχώς.

Και όπως έχει ξαναγράψει το antinews Πολύ φοβάμαι ότι κάποιοι στην Ρηγίλλης εξάντλησαν όλοι τους την ενέργεια στην εκλογή του Σαμαρά και τώρα νομίζουν ότι έβαλαν τα πράγματα στον αυτόματο πιλότο και θα έρθει η σειρά τους να κυβερνήσουν! Για αυτό και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να διατηρήσουν τις καρέκλες που κατέλαβαν! Όταν όμως βγαίνουν  στο γυαλί και στον κόσμο αποδεικνύεται το μέγεθος του καθενός.

Είναι δυνατόν να υποβάλλεται, όπως σήμερα στην τηλεόραση, σε κορυφαίο στέλεχος της Ρηγίλλης μιας απλής δημοσιογραφική ερώτηση τύπου « αν ο κύριος Παπανδρέου φέρει τη συμφωνία που έκανε με την τρόικα στη βουλή θα την ψήφιζε η παράταξή σας;…» κι αυτό να μην μπορεί να απαντήσει; Δέκα φορές;

Είναι δυνατόν στελέχη της ΝΔ να παίζουν το παιχνίδι του ΠΑΣΟΚ και να τσακώνονται δημοσίως με το ΚΚΕ για τις …διαδηλώσεις; Τι θα κάνουν αύριο που θα πλημμυρίσουν οι δρόμοι;

Γνωρίζει ο Σαμαράς τι λένε στην βάση;

« Αναθεματίζουμε το ΔΝΤ αλλά πως θα βγούμε από την κατάσταση αυτή που μας την χρεώνουν; Δεν αρκεί μόνο το όχι αλλά και τι κάνουμε..»

«Ποιο είναι το επόμενο βήμα. Όποιο και να είναι πρέπει να ειπωθεί από τον Αντώνη. Πρέπει να πιστωθεί αυτή την λύση»

Και «εντάξει καταλάβαμε ότι θα απαλλαγεί από τα βαρίδια. Το ακούσαμε 100 φορές και το εμπεδώσαμε. ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ τώρα παρακαλώ

Κι αυτό που πρέπει να καταλάβει ο Σαμαράς είναι ότι ο κόσμος θέλει να τον βλέπει συνέχεια. Και θέλει να τον βλέπει με νέα και άφθαρτα πρόσωπα γύρω του. Να ορίσει αυτός ποιοι θα βγαίνουν και ποιοι δεν θα βγαίνουν στην τηλεόραση, αμάν πια

Δρομολογητής

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ηλίας avatar
  Ηλίας 29/04/2010 22:13:40

  Άντε πες ταααα!!!!

  • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ avatar
   ΜΑΝΩΛΗΣ Μ @ Ηλίας 30/04/2010 01:24:50

   Η ΝΔ στη βουλή πρέπει να ψηφίσει ΟΧΙ. Αλλά για να μην κατηγορηθεί ότι δεν βοηθάει την πατρίδα στη δύσκολη αυτή συγκυρία θα πρέπει ταυτόχρονα να προτείνει το δικό της σχέδιο το οποίο αποτελείται από το συνδυασμό, το μίγμα τριών ταυτόχρονων ενεργειών: πρώτον αντί για αύξηση μείωση φόρων σε καύσιμα και μείωση ΦΠΑ για να στηριχτεί η επιχειρηματικότητα και κυρίως η μικρομεσαία και αύξηση των έμμεσων φόρων (τσιγάρα, ποτά), δεύτερον υλοποίηση των 23 μέτρων ("ανάσες") που έχει ήδη προτείνει για να αυξηθεί η ρευστότητα και να τεθούν αναπτυξιακές βάσεις και τρίτον το κράτος αντί να διαπραγματεύεται πακέτα δανεισμού 100 και 150 δις ευρώ, να προχωρήσει σε βραχυοπρόθεσμους δανεισμούς μικρών ποσών για τις ad hoc ανάγκες του ώστε να μπορεί να αναπροσαρμόζει συνεχώς την τακτική του και έτσι να μην πάθει μεγάλη ζημιά από την κερδοσκοπία τη σημερινή η οποία εκ των πραγμάτων δεν θα βρίσκει πρόσφορο έδαφος όσο περνάει ο χρόνος και τα πράγματα αρχίσουν να ομαλοποιούνται.

 2. Ηλίας avatar
  Ηλίας 29/04/2010 22:16:32

  Και το ξαναλέω. Η παράταξη χρειάζεται ένα ΔΙΚΟ της τηλεοπτικό κανάλι ή/και ραδιοφωνικό σταθμό. Ένα ημιεπίσημο όργανο του κόμματος στα πρότυπα του 902 του ΚΚΕ. Έχω ξεμείνει από χαρτί εκτυπώνοντας άρθρα από δω μέσα για να διαβάζει ο πατέρας μου.

  • Δρομολογητής avatar
   Δρομολογητής @ Ηλίας 29/04/2010 22:32:23

   Καλή σκέψη

   • asterix avatar
    asterix @ Δρομολογητής 29/04/2010 22:52:25

    ηλια το ιδιο λεω κ γω.κ το χαρτι αντε...λλ το μελανι ειναι κ ακριβο

  • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ avatar
   ΜΑΝΩΛΗΣ Μ @ Ηλίας 30/04/2010 01:10:41

   Να γίνει συνείδηση από τον αρχηγό ότι η ΝΔ χρειάζεται δικό της κανάλι και ραδιόφωνο. Για να αποκατασταθεί η δημοκρατία στα ΜΜΕ. Η μέχρι σήμερα απαράδεκτη "αυτορύθμιση" μας έχει οδηγήσει σε ένα καθεστώς ΜΜΕ όπου υποστηρίζουν 85% ΠΑΣΟΚ, 14% μητσοτακαίικο και 1% ΝΔ και Σαμαρά!

 3. BlueSky avatar
  BlueSky 29/04/2010 22:40:43

  Μήνυμα προς τον Πρόεδρο. Αντώνη μη πέσεις στην παγίδα, να γίνεις το δεξί δεκανίκι του πασόκ, αφού ήδη γνωρίζουμε το αριστερό, όπου αποτελείται από τον περιβόητο κωλοτούμπα πρόεδρο, και τον επίτιμο κωλοτούμπα. Φρόντισε να δείξεις στη Βουλή, ότι είσαι η επόμενη εναλλακτική λύση της ελλάδος. Η Κανέλλη έδειξε τον δρόμο. Πλήρης καταψήφιση του Σοκ του ΠαΣοκ, για να δουν οι έλληνες ποιοί οδήγησαν στην πραγματικότητα, την Ελλάδα στην κατάψυξη.........................

 4. tzager avatar
  tzager 29/04/2010 22:41:15

  Αν δε μπορεί να απαντήσει ένα κορυφαίο στέλεχος της Ρηγίλλης σε μία απλή δημοσιογραφική ερώτηση και αν σ'ένα κατ'εξοχήν οικονομικό συνέδριο ο αρχηγός της αντιπολίτευσης δεν αποσαφηνίζει τη στάση και τις προτάσεις του κόμματός του σε μία κρίσιμη για τη χώρα στιγμή, τότε... καλά δρομολόγια Δρομολογητή !

 5. Wolf avatar
  Wolf 29/04/2010 22:43:26

  Είπαμε, ο Πρόεδρος πρέπει να καταλάβει ότι η δυναμή του ειναι ο κόσμος που τον ψηφισε και τον στηριζει.
  Οι άλλοι που κανουν -τρομάρα τους- τους φωστήρες εκεί μέσα, είναι οι βολεμένοι και απλά το "παίζουν" κάποιοι.
  Ο ίδιος εχει πια και το καρπουζι και το μαχαίρι στα χερια του. Ας τα χρησιμοποιήσει να κόψει το σάπιο κομματι -και όπως λένε οι χειρουργοί και γερό κομμάτι περιφερειακα του σάπιου-.
  Μην τους αφήνεις Πρόεδρε να παίζουν μπιλιάρδο στην πλάτη σου και τη δικη μας, όποιοι και αν είναι αυτοί.
  Εμείς είμαστε εδω και καθημερινα σε παρακολουθούμε και αλήθεια σου λέω, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ, ΜΙΚΡΟ Ή ΜΕΓΑΛΟ, ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ. ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΛΗΘΙΝΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ.
  ΑΚΟΥΣΕ ΜΑΣ ΠΡΟΕΔΡΕ.

 6. xrayman avatar
  xrayman 29/04/2010 22:55:25

  ..«για το οικονομικό μοντέλο που σήμερα δείχνει να χρεοκοπεί και για το πολιτικό σύστημα που σήμερα δείχνει να αποτυγχάνει».
  Αν αυτή είναι η θέση του Σαμαρά τότε ο Χαρακόπουλος κι άλλα στελέχη της ΝΔ τι λένε στις τηλεοράσεις;
  Θα πρέπει να καταλάβουν όλοι στην ΝΔ και παντού ότι ο αγώνας ενάντια στην πιο απατηλή και ψεύτικη κυβέρνηση που είχε ποτέ ο τόπος, είναι εθνικός κι όχι οικονομικός η συνδικαλιστικός. Το σχέδιο τους είναι η υποδούλωση του έθνους και η υποταγή του στα σχέδια των δυνάμεων που το επιβουλεύονται. Τα είπε ωμά, απλά και κατανοητά ο Μίκης. Αυτό το κίνημα θέλει ηγέτη. Αυτό το ρόλο έχει τάξει η ιστορία στον Σαμαρά κι όχι τα ενδοπαραταξιακά παιχνίδια της ΝΔ και του Μητσοτακέϊκου. Η Ελλάδα θέλει να ολοκληρώσει την αστική της επανάσταση που άρχισε το 1821 και πισωγύρισε. Η Ελλάδα θέλει την αστική της ολοκλήρωση. Η Ελλάδα θέλει έναν ηγέτη κι όχι ακόμα έναν πρωθυπουργό. Ο χρόνος θα δείξει αν είναι άξιος και ικανός να το πράξει.

  • Βρασίδας avatar
   Βρασίδας @ xrayman 29/04/2010 23:28:12

   Ποιοί θα ηγηθούν της επαναστάσεως;
   Σου μοιάζει ο Μαρκόπουλος του Νικηταρά;
   ο Αβραμόπουλος του Πετρόμπεη;
   ο Χατζηγάκης του Μαρίνου Αντύπα;
   Καλά κοιμόμαστε 30 χρόνια τώρα. Γυρίστε πλευρό και καληνύχτα.
   Έχει ο Θεός!

   • Ηλίας avatar
    Ηλίας @ Βρασίδας 29/04/2010 23:36:08

    Σου έμοιαζε ο Κατσιφάρας του Νικηταρά;
    ο Κουτσόγιωργας του Πετρόμπεη;
    ο Λαλιώτης του Μαρίνου Αντύπα;
    Αστείες περιπτώσεις ανθρώπων. Κι όμως, άλλαξαν για πάντα αυτήν την έρμη τη χώρα. Για τον απλούστατο λόγο ότι βρέθηκαν στην σωστή [γι αυτούς] εποχή, με τον κατάλληλο [γι αυτούς] άνθρωπο με κοινό [γι αυτούς] όραμα.

   • Κάποιος. avatar
    Κάποιος. @ Βρασίδας 30/04/2010 00:08:21

    Να καταστρέφεις είναι εύκολο δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός.
    Να κτίζεις είναι το πρόβλημα.
    Εκει θέλεις τον καλό αρχιτέκτονα και τους καλούς μαστόρους.

   • Ο Ιθαγενής avatar
    Ο Ιθαγενής @ Βρασίδας 30/04/2010 00:11:33

    ωχχχχ πάλι μίζες σε μηχανικούς και αν και Δημόσιο έργο την κάτσαμε...

 7. george1 avatar
  george1 29/04/2010 23:34:59

  Οποιος πιστευει οτι κυβέρνηση σχηματίζεται με βάση την επετηρίδα γελιέται. Αν κάποιοι στη ΝΔ χώνουν το κεφάλι τους στην άμμο και λένε οτι “δεν γνωρίζουμε ακόμη τη συμφωνία να τη δούμε πρώτα και θα αποφασίσουμε” μάλλον θα πρέπει να καθήσουν σπίτι τους και να παίξουν τάβλι διότι για πολιτικοί δεν κάνουν. Αν η ΝΔ θέλει να είναι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος περιμένωντας οτι μετά τον Γιώργο νομοτελειακά θα έρθει ο Αντώνης είναι βαθιά νυχτωμένοι. Αυτή τη στιγμή η ΝΔ είναι ένα βαθιά άρρωστο και διεφθαρμένο κόμμα κυριαρχούμενο απο αλαζόνες, βαρόνους, δεσμεύσεις, pay roll. Η ΝΔ ή όπως αλλιώς θα λέγεται το κόμμα που θα προκύψει απο αυτή την αναταραχή θα πρέπει να αφουγκράζεται τη βουή και του πιο αθόρυβου κύματος. Αλλωστε όπως γνωρίζουν καλύτερα απο όλους οι ναυτικοί τα βουβά κύματα είναι και τα πιο επικίνδυνα….

 8. Λεωνίδας avatar
  Λεωνίδας 30/04/2010 00:09:01

  Ο ποδηλάτης, κωπηλάτης Ιθακολάγνος Οδυσσέας θα φέρει στη βουλή το δίλημμα ΔΝΤ ή χρεοκοπία, κάτι δηλαδή σαν, να χάσουμε την Ελλάδα ολόκληρη ή μόνο τα Δωδεκάνησα; Ο Αντώνης σίγουρα ξέρει ότι η απάντηση στο δίλημμα δεν είναι άλλη από τη λέξη ΠΟΛΕΜΟΣ.

  • Kurosaki Ichigo avatar
   Kurosaki Ichigo @ Λεωνίδας 30/04/2010 00:29:52

   "Ο Αντώνης σίγουρα ξέρει ότι η απάντηση στο δίλημμα δεν είναι άλλη από τη λέξη ΠΟΛΕΜΟΣ."

   Έτσι ακριβώς είναι. Κάποια στιγμή πρέπει επιτέλους να συνειδητοποιήσει οτι η δύναμή του, είναι οι διαχειριστές και οι σχολιαστές του antinews. Απέναντι στους οποίους θα είναι τελικά υπόλογος αν δεν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Θέλω να πιστεύω οτι δεν θα δείξει την αχαριστία να προχωρήσει σε κινήσεις και αποφάσεις που δεν συμφωνούν με τις απαιτήσεις του ιστότοπου που τον εξέλεξε.

   • Baroso avatar
    Baroso @ Kurosaki Ichigo 30/04/2010 04:54:54

    Κορυφαίο! Εγραψες saki!

   • Kurosaki Ichigo avatar
    Kurosaki Ichigo @ Kurosaki Ichigo 30/04/2010 10:32:23

    Χαίρομαι που βρέθηκε ένας να «πιάσει» το υπονοούμενο. Προς στιγμή φοβήθηκα πως μπορεί να θεωρήθηκε οτι σοβαρολογώ.

   • Orestios avatar
    Orestios @ Kurosaki Ichigo 30/04/2010 11:49:13

    Φοβάστε στο ΠΑΣΟΚ καρτούν Κουροσάκι?

   • Kurosaki Ichigo avatar
    Kurosaki Ichigo @ Kurosaki Ichigo 30/04/2010 13:28:38

    Χαίρομαι όταν βλέπω κάτι Φαηλο-Προφητο-Επώνυμους, κάτι πολυτονικούς επιδειξίες, αλλά και εσένα, να διερωτάστε «μα τι κάνει ο πρόεδρος, γιατί δεν προχωρά άμεσα σε τούτο και στο άλλο που θέλουμε». Όσο περισσότερο αρχίζετε να εκφράζετε δειλά-δειλά τέτοιου είδους προβληματισμούς, τόσο περισσότερο πείθομαι οτι αυτός ο άνθρωπος είναι ο ιδανικός για να ηγηθεί μιας σοβαρής εναλλακτικής πρότασης που θα παλινορθώσει την υπερηφάνεια του τόπου, χωρίς όμως να εκφράζει κάτι αμετανόητα και σαπισμένα μυαλά γεμάτα χολή και μίσος. Το μεγάλο γέλιο όμως το ρίχνω όταν σας διαβάζω να του κάνετε νύξεις, προτάσεις και, εσχάτως, νουθεσίες. «Αντώνη κάνε εκείνο, κάνε τούτο, ξύπνα επιτέλους». Κατάσταση Δελφινάριο. Συνεχίστε έτσι στο ίδιο τέμπο, υπάρχουμε ορισμένοι που μέσα στην εθνική μας κατάθλιψη, κάτι τέτοια προσφέρουν δροσερές στιγμές καγχασμού.

 9. Umberto Eco avatar
  Umberto Eco 30/04/2010 00:39:29

  Κάποιος επιτέλους να βγει και να μιλήσει για ΚΡΕΜΑΛΕΣ ρε παιδια!!!Δε γίνεται να υποδουλώνεται σε τέτοιο βαθμό -και στο διηνεκές απ' ό,τι φαίνεται - η χώρα μας και μεις να σφυράμε αδιάφορα λες και όλα αυτά συμβαίνουν σε άλλη χώρα!Ας ξυπνήσουμε και ας απαιτήσουμε δυναμικά να παρθούν κεφάλια και δημεύσεις περιουσιών!Τέρμα τ'αστεία!
  Το έγκλημα ζητάει τιμωρία,δε γίνεται ν'αφήσουμε το πτώμα άταφο!!!

 10. mara avatar
  mara 30/04/2010 01:12:11

  Έτσι είναι πρέπει να πιστωθεί την λύση του ΟΧΙ στο ΔΝΤ.
  Να ψάξει για λύσεις να πάει σε χώρες που απέκλεισε ο ΓΑΠ για να μας πείσει ότι είναι μονόδρομος του ΔΝΤ.
  Αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι, δεν είναι τυχαίος.
  Να συναντηθεί με ανώτατους αξιωματούχους χωρών όπως είναι η Ρωσία, η Κίνα κ.α και να διερευνήσει πως μπορούνε να βοηθήσουνε την χώρα μας και τί ανταλλάγματα μπορούμε να δώσουμε. Να φέρει προτάσεις και προσφορές πίσω και να τις τρίψει στην μούρη του Γιωργάκη που μας λέε ότι δεν υπάρχουν πλέον λύσεις πλήν του ΔΝΤ.
  Πιστεύω ότι μπορεί αν θέλει να κάνει πολλά. Αλλά δεν έχει πιά την πολυτέλεια του χρόνου για να αποφασίσει να δράσει δυναμικά.
  ΤΩΡΑ ΗΔΗ ΈΧΕΙ ΑΡΓΗΣΕΙ....

 11. KNWD avatar
  KNWD 30/04/2010 01:44:51

  Η ΝΔ αγωνίζεται για τα δίκαια του λαού, γι' αυτό κάνει σκληρό αγώνα...
  για να διορίσει στη Βουλή όσους συγγενείς τους δεν πρόλαβαν να βάλουν ήδη
  http://press-gr.blogspot.com/2010/04/blog-post_8402.html

  • Orestios avatar
   Orestios @ KNWD 30/04/2010 01:49:57

   Απορώ πως διαβάζεις αυτόν τον εμετό.

  • ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ avatar
   ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ @ KNWD 30/04/2010 07:50:33

   Αλλοι αγαπητέ έχουν την δυνατότητα να διορίζουν σήμερα. Ο Πετσάλνικος δηλαδή και οι συν αυτώ.

 12. antonisT-37 avatar
  antonisT-37 30/04/2010 01:45:50

  Θέλω να πω κάτι, καλά τα σχόλια, οι οδηγίες, οι εντολές.. όμως όλοι εσείς οι από πάνω τι κάνετε γι αυτά που οι ίδιοι φωνάζετε..? στις μικρές καθημερινές δραστηριότητές σας, τι κάνετε? πως αντιστέκεστε? πως πολεμάτε? ποιος βλέπει την "κόψη του σπαθιού σας" που ταλαντεύεται από κρατερό χέρι έτοιμο να πάρει κεφάλια? ας μην γελιόμαστε.. η εποχή της πρόληψης, πέρασε... της διάγνωσης, επίσης.. είναι η εποχή της θεραπείας και απαιτείται χειρουργείο. Παρακαλώ το Θεό να κοπεί το νοσηρό μέλος......
  (όπου ανωτέρω "εσείς" είτε δεύτερο πληθυντικό εννοείται πώς συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου... αν και ομολογώ ότι το παλεύω)

  • Orestios avatar
   Orestios @ antonisT-37 30/04/2010 01:49:33

   Είσαι μεγάλη μαζόχα. Προτείνω να σε μαστιγώνουν κιόλας.

  • Κάποιος. avatar
   Κάποιος. @ antonisT-37 30/04/2010 02:00:57

   Η χώρα διήρχετο μιαν κρίσην αναζητούσα διέξοδο εξ ενός οικονομικού αδιεξόδου εις το οποίον είχε εισέλθει. Από μακρού χρόνου η αδυναμία της συνενοήσεως μεταξύ των υπευθύνων πολιτικών παραγόντων της χώρας, ειχε περιαγάγει την χώραν εις οικονομικόν αδιέξοδον.

   Ουδείς εκ των πολιτικών αρχηγών ανελάμβανε να βοηθήσει τον ανώτατο άρχοντα ωστις αναζήτει λύσην εντός των συνταγματικών πλαισίων της ΕΕ δια να βγάλειν την χώραν από το αδιέξοδον.

   Η κατάστασις αυτή προστιθεμένη εις μίαν αναρχικήν αντίληψην η οποία είχε επιβληθεί σχεδόν εις όλα τα άτομα της κοινωνίας είχε δημιουργήσει τον έσχατον κίνδυνον να αλωθείν η χώρα από τον ευδαιμονισμόν.

   Οι Έλληνες και κατά ιστορικήν παράδοσην αλλά και κατά την βασικήν κοινωνικήν αντίληψη και αγωγήν δεν είναι ποτέ ευεπίφοροι εις τον ευδαιμονισμόν. Διότι ο ευδαιμονισμός δεν δύναται να έχει ουδέν σημείον κοινόν με τον ελληνοχριστιανισμόν που αποτελεί την βάσην της διαπαιδαγωγήσεως των ελλήνων κατά τον δρόμον της ιστορίας των.

   Προ αυτής της καταστάσεως, το ΔΝΤ, η μόνη ουδετέρα εις τον χώρον του οικονομικού κατασπαραγμού δύναμις η οποία υπήρχε, έκρινεν ότι όφειλε να παρέμβει δια να αποτρέψει τον δρόμον προς τον κριμνόν.

   • Orestios avatar
    Orestios @ Κάποιος. 30/04/2010 02:05:34

    Λες? Σοσιαλιστικά τάνκς αυτή τη φορά βλέπω.

 13. ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ avatar
  ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ 30/04/2010 07:49:33

  Προσωπικά, χτες βράδυ μόλις άκουσα τον κ. Χαρακόπουλο να ....τον κολλάν στον τοίχο Χατζηνικολάου κλπ. έστειλα e-mail στη Ρηγίλλης, χαρακτηρίζοντας τον εν λόγω βουλευτή ανεπαρκέστατο για να βγαίνει στο γυαλί.

  Πιστεύω ότι η διαμαρτυρία μου θα είχε την τύχη που της αξίζει. Θα πήγε στα σκουπίδια.....

 14. Kὀριννα avatar
  Kὀριννα 30/04/2010 13:48:02

  Kurosaki Ichigo
  χαίρεσαι δλδ ὅταν διαβάζης τόν ἐπιδειξία πολυτονικό Σαμαρᾶ;
  Διότι ἄν ἔχης λάβη γράμμα ἀπό τήν Ριγίλλη θά παρατήρησες ἀπό τήν ὑπογραφή του ὅτι εἶναι πολυτονικός.
  Εἶναι καί ἕνας ἄλλος λόγος πού τόν πάω αὐτόν τόν πολιτικό.
  Διατήρησε ὅ,τι ἔμαθε.Δέν πέταξε,χάριν προοδευτισμοῦ ὅ,τι σωστό μαθαίναμε στό σχολεῖο σάν εἶμαστε παιδιά.

  • Kurosaki Ichigo avatar
   Kurosaki Ichigo @ Kὀριννα 30/04/2010 16:07:19

   Κανείς δεν είναι τέλειος. Δεν ξέρω πάντως τι κάνει στην υπογραφή του, ελπίζω στα επίσημα κείμενα και στην αλληλογραφία του να είναι πιο σοβαρός.
   Δεν έχω λάβει γράμμα από την Ρηγίλλης αφού για να τον ψηφίσω τότε, έπρεπε να εγγραφώ εκ των προτέρων στα κιτάπια του κόμματος. Δηλαδή να κοιτάγομαι στον καθρέφτη το πρωί και απέναντί μου να βλέπω έναν «απενοχοποιημένο δεξιό». Για την ώρα, προτιμώ να είμαι ανένταχτος και να ρίχνω άκυρα όπως κάνω από τα 18 μου χρόνια. Νεοδημοκράτης θα γίνω μόνο αν μέχρι τις επόμενες εκλογές ο Σαμαράς συνεχίσει να με πείθει όπως μέχρι τώρα τουλάχιστον έχει κάνει.
   Μοναδική παραφωνία, η διαγραφή Παυλίδη. Όχι οτι δεν έπρεπε να φύγει νύχτα, έπρεπε. Μα αλλού τον ήθελα εγώ τον Σαμαρά, όπως σε κάτι Παυλόπουλους, Δένδιες, Βουλγαράκηδες και λοιπούς. Ας ξεκινούσε από εκεί και θα του έβγαζα το καπέλο, τώρα προβληματίσθηκα κάπως. Ξέσπασε στον έσχατο της αγέλης για να ησυχάσουν οι υπόλοιποι και αυτό ομολογώ αυτή η κίνηση δεν με κάλυψε ως πιθανό μελλοντικό του ψηφοφόρο.
   Αν διώξει άλλους πέντε-έξη, αν διαγράψει την Ντόρα παλικαρίσια και όμορφα, αλλά και αν ταυτόχρονα εξακολουθήσει να απογοητεύει κάποιους συγκεκριμένους ανθρωπολογικούς φαινότυπους πολιτικών οντοτήτων που γράφουν στο antinews, με τις ισορροπημένες κινήσεις και ρεαλιστικές επιλογές του, τότε ναι η ψήφος μου στην Ν.Δ. θα είναι για μένα μια πράξη περηφάνιας. Και τελευταία διαπιστώνω οτι όσο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο με εμπνέει.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.