28/11/2009 17:02
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Εξέγερση των κομματικών πληβείων ενάντια στα τζάκια και τους φεουδάρχεςΚατάγομαι από ένα ορεινό χωριό της ευρύτερης περιοχής της Δωδώνης στην Ήπειρο.
Γιος γιδοβοσκού και ο δρόμος μου για να δραπετεύσω από την φτώχεια και την κακοπάθηση, γεμάτος γαϊδουράγκαθα και κακοτράχαλα λιθάρια που με εμπόδιζαν και μου μάτωναν τα ποδάρια.
Σε αντίθεση και προκλητικά βλέπω τώρα, όλες και όλους αυτούς τους «γόνους» με την αμφιβόλου υποκειμενική και αντικειμενική πολιτική τους αξίας, να συνθέτουν την «καμαρίλα» της κόρης του εφιάλτη και «φουρκίζομαι».
Φουρκίζομαι, ανακράζω και λέω:
Έως πότε θα δοξάζεται η μετριότητα και η φαυλότητα σ΄ αυτόν τον τόπο;
Πρέπει να γίνει κάτι.
Ένα οργανωμένο ας πούμε κίνημα, μια διακομματική πανστρατιά που θα σαρώσει και θα αποκαθάρει το πολιτικό προσκήνιο και παρασκήνιο, από την χολέρα αυτού του «νεποτισμού» και της δοτής γονικής πολιτικής επικυριαρχίας,
 Ας γίνει λοιπόν η αρχή από αύριο 29/11/2009…

 Δωδωναίος
2009/11/28 at 1:33pm

 Κυρίες και κύριοι, πιστεύω ότι έχετε αντιληφθεί πως ζούμε ιστορικές στιγμές, που θα σημαδέψουν την μελλοντική πορεία της χώρας. Την Κυριακή 29-11 οι Νεοδημοκράτες δεν ψηφίζουμε απλώς αρχηγό. Αποφασίζουμε τον θάνατο της οικογενειοκρατίας και της διαδοχικής κληροδοτήσεως της βουλευτικής έδρας. Δεν είναι δυνατόν ο ιδρυτής της παράταξης ο εθνάρχης Κων. Καραμανλής ο Α να κατάργησε την κληρονομική βασιλεία και εμείς οι ανήκοντες εις το κόμμα του να συντηρούμαι το κληρονομικό βουλευτιλίκι. Δεν υποστηρίζω ότι οι γόνοι πολιτικών οικογενειών δεν πρέπει να πολιτεύονται. Υποστηρίζω ότι μπορούν να πολιτεύονται εφ΄ όσον το αξίζουν και όχι λόγω ονόματος. Μπορεί ο γεννήτορας να ήταν ικανότατος, αυτό δεν σημαίνει ότι και ο γόνος είναι έστω επαρκής. ..

Ο εξοβελισμός των βαρώνων, των τζακιών, και των παντός είδους εκβιαστών και νταβατζήδων θα εξυγιάνει την πολιτική ζωή της χώρας οπότε τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και τα άλλα κόμματα θα ακολουθήσουν το παράδειγμα μας με αποτέλεσμα καλύτερα κόμματα καλύτερες προοπτικές για την χώρα μας.

ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΕΟΥΔΑΡΧΕΣ.

mesaios daktylos
2009/11/28 at 2:16pm

 Ζήτημα πρώτον: Για το κόμμα της ΝΔ η συμμετοχή οπαδών άλλων κομμάτων ίσως θεωρηθεί ότι ενέχει στοιχεία αλλοίωσης της κομματικής καθαρότητας τού αποτελέσματος.

Απάντηση: Αν όμως, για παράδειγμα, ένας ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσιζε να ψηφίσει σε εθνικές εκλογές τη ΝΔ, θα απέρριπταν την ψήφο του;

Ζήτημα δεύτερο: Τα ηθικά διλήμματα όσων δεν ψηφίζουν ΝΔ να πάνε αύριο να γραφούν σαν μέλη της για να ψηφίσουν τον Αντώνη.

Απάντηση: Όταν όμως διακυβεύεται η πορεία εθνικών θεμάτων που μας αφορούν όλους, τέτοια διλήμματα δεν υφίστανται

 ψηφοφόρος του ΚΚΕ
 2009/11/28 at 2:17pm

ΣΧΟΛΙΑ

 1. πρώτα η ελλάδα avatar
  πρώτα η ελλάδα 28/11/2009 17:26:58

  Αύριο είναι μια ιστορική μέρα για την πολιτική ζωή της χώρας.
  Πρώτη η Νέα Δημοκρατία απογαλακτίζεται από τα κατεστημένα πολιτικά τζάκια και, είμαι βέβαιος, ότι δεν θα αργήσει να μας ακολουθήσει και το πασόκ.
  Επιτέλους, τέλος!

 2. ΜιχΜιχ avatar
  ΜιχΜιχ 28/11/2009 17:47:56

  Αξίζει να βάλετε το σημερινό άρθρο του Λυγερού από τον "Κόσμο του Επενδυτή".

 3. kanis avatar
  kanis 28/11/2009 18:33:24

  Iδιαίτερη βαρύτητα έχουν οι επιμέρους δημογραφικές ομάδες. Δεν είναι τυχαίο, ότι νέοι, γυναίκες, απόφοιτοι πανεπιστημίου ψηφίζουν Αντώνη, ενώ οι απόφοιτοι δημοτικού και γυμνασίου καθώς κι οι μεγάλες ηλικίες ψηφίζουν Ντόρα.

  Η αυριανή εκλογή έχει την δύναμη εθνικού δημοψηφίσματος.

  Αύριο επιλέγουμε, αν θέλουμε πολιτικούς με ΗΘΟΣ και ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ σαν τον ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ή υποτελείς μικροφεουδάρχες των μηχανισμών της οικογένειας της Ντόρας Μητσοτάκη!!!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.