#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
02/01/2010 01:49
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Εντείνεται η κόντρα Λοβέρδου-ΜαξίμουΣε αρκετά δύσκολη θέση φαίνεται πως βρίσκεται ήδη ο Ανδρέας Λοβέρδος, εξαιτίας τόσο των κρίσιμων ζητημάτων που έχει να επιλύσει (ασφαλιστικό)   όσο και των προβληματικών σχέσεων του με άλλα μέλη της κυβέρνησης και κυρίως το Μαξίμου

Εξαρχής η τοποθέτησή ενός «εκσυγχρονιστή» σε ένα ζόρικο υπουργικό θώκο, θεωρήθηκε από πολλούς ως «εκ των προτέρων πολιτικό κάψιμο» για τον πρώτο σε ψήφους βουλευτή της Β’ Αθηνών . Οι δυσκολίες του κ. Λοβέρδου επιτείνονται από τις παρεμβάσεις της «ομάδας Παμπούκη», η οποία μόνο εύκολη δε κάνει τη μέρα (ενίοτε και τη νύχτα) των στελεχών της κυβέρνησης. (Βλ. Η μυστική κυβέρνηση του Γιώργου http://www.antinews.gr/?p=26456 )

 Τον «αδειάζουν» καθημερινά

Είναι γνωστό ότι με δηλώσεις όπως «η εθελούσια έξοδος που οργανώνει η διοίκηση του ΟΛΠ είναι αντίθετη με την πολιτική που έχει χαράξει η Κυβέρνηση» και «τα ταμεία δεν θα αναλάβουν το κόστος του ΟΛΠ», ο κ. Λοβέρδος έσπευσε να διαφοροποιηθεί από τη κυβερνητική γραμμή.  Για να πάρει άμεσα την απάντηση του Μαξίμου (μέσω Ανωμερίτη) πως «η εφαρμογή των διατάξεων του νόμου για την εθελουσία έξοδο από τον ΟΛΠ σήμερα, δεν αποτελεί προϊόν διαπραγματεύσεων μεταξύ εργαζομένων και διοίκησης ΟΛΠ, αλλά εφαρμογή διατάξεων νόμου, τον οποίο ψήφισε το 2008 η προηγούμενη κυβέρνηση.

Εκείνη την στιγμή ο Ανδρέας Λοβέρδος βρέθηκε προ των πυλών της παραίτησης, μιας και ένοιωθε πως η διαδικασία της μεταρρύθμισης το ασφαλιστικού, τον «υπερβαίνει». Το ρεπορτάζ αναφέρει πως είχε σχεδόν πάρει την απόφαση, αλλά ορισμένα "κρίσιμα" τηλεφωνήματα τον απέτρεψαν. Αρκετοί τον συμβούλεψαν επίσης να προχωρήσει σε μια ευρεία συνέντευξη τύπου για να ξεκαθαρίσει τη στάση του σε αυτά τα ζητήματα. Δεν το έκανε, ώστε να μη σχηματιστούν άσχημες εντυπώσεις  για την εικόνα της κυβέρνησης.

Δεν ήξερε για την επιλογή Σπυρόπουλου

Σύμφωνα εξάλλου με πληροφορίες του antinews ο κ. Λοβέρδος δεν «είχε ιδέα» για την τοποθέτηση του Ροβέρτου Σπυρόπουλου, στη θέση του Γενικού Γραμματέα. Και ο κ. Σπυρόπουλος και ο υφυπουργός κ. Γιώργος Κουτρουμάνης, λέγεται πως είναι πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης του Μαξίμου, γεγονός που τοποθετεί τον κ. Λοβέρδο σε ένα καθεστώς εποπτείας από δύο πρόσωπα τα οποία -εξ ορισμού- γνωρίζουν πολύ καλύτερα από τον ίδιο τα ζητήματα του υπουργείου Απασχόλησης. Ο κ. Κουτρουμάνης ως επί χρόνια πρόεδρος των εργαζομένων στα ασφαλιστικά Ταμεία και ο κ. Σπυρόπουλος ως πρώην υφυπουργός Εργασίας.

Εποπτεία μέσω των Γενικών Γραμματέων

Κάτι ανάλογο συμβαίνει βέβαια και στα υπόλοιπα Υπουργεία που ο Παπανδρέου δεν έχει «γραμμική» επιρροή στους Υπουργούς. Ενδεικτικά παραδείγματα είναι: το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, όπου δίπλα στον κ. Ευ. Βενιζέλο υπάρχει αναπληρωτής ο κ. Πάνος Μπεγλίτης. Στο υπουργείο Παιδείας, η κ. Αννα Διαμαντοπούλου έχει υφυπουργό τον κ. Γ. Πανάρετο, άμεσο και τακτικό συνομιλητή του πρωθυπουργού και πολιτικού υπεύθυνου της Ανοιχτής Διακυβέρνησης. Επίσης, ο γ.γ. του υπουργείου Παιδείας, κ. Β. Κουλαϊδής, ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με την κ. Διαμαντοπούλου, αποτελεί πρόσωπο έμπιστο στον πρωθυπουργό και στα χρόνια της αντιπολίτευσης υπήρξε από εκείνους που ουσιαστικά κινούσαν τον τομέα Παιδείας.

Πολλοί πάντως λένε πως ο υπουργός Εργασίας θα είναι ο πρώτος που θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. The Predator avatar
  The Predator 02/01/2010 02:43:46

  Καποια στιγμή πρέπει να ξυπνήσει ο ΓΑΠ και να αποφασίσει τι θέλει.

  Οσοι τον στήριξαν δεν το έκαναν επειδη τον πιστευουν (...) αλλά γιατι πόνταραν στο όχημα/όνομά του.

  π.χ. Ο Πάγκαλος που κάποτε εφτυνε τον ΓΑΠ τώρα τον γλύφει.

  Ο Λοβέρδος και άλλοι που ψήφισαν διαφορετικά επειδή έτσι πιστευαν τώρα τιμωρούνται.

  Ετσι συμβαινει στην χώρα του Ανωμερίτη που λύνει προβλήματα σκορπίζοντας χρήματα που δεν είναι δικά του για να είναι αρεστός...

  • ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ avatar
   ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ @ The Predator 02/01/2010 14:49:38

   O Aνωμερίτης μπορεί να ξοδεύει όσα θέλει αφού τα έφαγε κανονικά από το σκάνδαλο της Κτηματικής Τράπεζας στην Αμερική. ΄Ηδη είναι ανεπιθύμητος και θα συλληφθεί πάραυτα αν πατήσει το πόδι του στη χώρα αυτή.

   Και το ερώτημα: Γιατί δεν υποβάλει ερώτημα η ΝΔ περί του θέματος αυτού; Είναι δυνατόν ο επικεφαλής του ΟΛΠ να είναι υπόδικος στις ΗΠΑ; Τί θα γίνει αν θα πρέπει να κάνει επίσημη επίσκεψη στην Αμερική ο εν λόγω κύριος.........

   • Soustom avatar
    Soustom @ ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ 02/01/2010 15:17:40

    ..Τού κάνω όλα τά έξοδα τού Ανωμερίτη για μία εβδομάδα χλιδάτων διακοπών ΌΠΟΥ θέλει στό USA,ΝΑ ΠΆΜΕ ΜΑΖΊ
    ..Φίλε μου όταν έβλεπα τό ΄89 το FBI,νά σπάει τίς πορτες τών (υπο)καταστημάτων της Εθνικής Κτηματικής ταυτόχρονα σε ΝΥ Σικάγο ,Βοστώνη κλπ, ένιωσα ντροπή,πού εξελίχθηκε σε θυμό και οργή ,σάν Ελληνας,γιαυτούς πού μας κυβερνούσαν..Και 20 χρόνια μετα,ακόμη δικαιώνονται(οί Ανωμερίτηδες)..Καί υπάρχουν αφελείς πού πιστεύουν ότι αυτού τού επιπέδου΄πολιτικοί,μπορούν να βοηθήσουν τήν Ελλάδα σήμερα;

   • Αυριανιστής avatar
    Αυριανιστής @ ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ 02/01/2010 23:24:06

    Για φαντάσου κι ένα χειρότερο σενάριο: να είχε (επι)βάλει το καλοκαίρι η διαπλοκή "μεταβατικό" πρωθυπουργό το Σουφλιά, κι εκείνος να μη μπορούσε να πάει πουθενά, λόγω του προβλήματος που του απαγορεύει τα αεροπορικά ταξίδια...

 2. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 02/01/2010 07:37:50

  Όταν καταλάβουν ότι είναι σε κρίση, δημοσιονομική, ταμειακή κλπ, θα είναι αργά. Αυτοί θυμούνται διαχείριση με χρήματα στο ταμείο (ή στην τσέπη της πλέμπας). Αυτά τέλειωσαν. Να επικρατήσει λογική και συναίνεση είναι σχεδόν αδύνατο (και από την φύση του προβλήματος και από τον ελληνικό τρόπο συμπεριφοράς). Θα ενταθούν και οι μεταξύ τους καυγάδες, και ο προς τα έξω αυταρχισμός. Όσο πιο γρήγορα επιδείξουν αυταρχισμό, τόσο πιο γρήγορα θα πέσουν. Όσο πιο πολύ αργήσουν τόσο πιο άσχημα θα πέσουν.

  Διαλέξτε: Θα πέσετε γρήγορα; Ή θα πέσετε άσχημα;

  • Soustom avatar
   Soustom @ archaeopteryx 02/01/2010 10:17:53

   Φίλε μου, ούτε γρήγορα ούτε άσχημα. Εύσχημα να πέσουν. Δέν θέλουμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα στήν Ελλάδα(δανεισμοί κλπ).Αυτοί πρέπει να φύγουν με τρόπο..Να την κάνουν δηλ.με ελαφρά πλάγια πηδηματάκια.

 3. popolaros avatar
  popolaros 02/01/2010 09:59:15

  Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι, από τόσο νωρίς, θα έκανε την εμφάνιση της,έστω θολά-θολά και η ημερομηνία λήξης.
  Για να δούμε...ξημέρωσε και Νέα 10ετία.

 4. JOHN avatar
  JOHN 02/01/2010 10:05:56

  Ετσι ειναι οπως το λες.Σε καποιο σημειο ομως γινονται κι επικινδυνοι γιατι δεν εχουν σχεδιο,και πειραματιζονται σαν μαθητεομενοι μαγοι απελπισμενα στις πλατες μας με απροβλαιπτες συνεπειες.Παιζουν θεατρο,κι οσο για τη νωπη λαικη εντολη που επικαλουνται αυτη τους δωθηκε γι αυτα που ειπαν κι οχι γι αυτα που κανουν.Γιατι η αποκληση μεταξυ λογων και εργων ειναι 180 μοιρων!Το θεμα ειναι να φυγουν χωρις να βαλουν τη χωρα σε περιπετειες γιατι τοτε οι συνεπειες θα ειναι τραγικες.

  • ΙΑΝΟΣ avatar
   ΙΑΝΟΣ @ JOHN 02/01/2010 12:02:35

   ....ΚΑΤΑ ΤΟΝ GAΡ ....360 ΜΟΙΡΩΝ !!!! Η ΣΤΗ ΜΗΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΓΛΩΣΣΑ ..." BACK TO SQUARE ONE " !!!!!

 5. stelios avatar
  stelios 02/01/2010 10:46:31

  O καθε πολιτικος νοιαζεται μονον για την εκλογικη του πελατεια,ο Λοβερδος δεν αποτελει εξαιρεση,οποτε εξ'ορισμου χαιδευει τα αυτια των ψηφοφορων εν'οψει ηρωικης εξοδου.
  Το οτι ειναι ασχετος και ανικανος να διοικησει εστω και σουβλατζιδικο φανηκε απο την κοτσανα που αμολησε περι συνδεσης των εισφορων με τον τζιρο.
  Μας ζαλιζει οτι χρεωκοποπησαμε και πρεπει να παρθουν μετρα,λες και δεν ειναι αυτος Υπουργος αλλα εμεις.
  Παρτα ρε φιλε τα μετρα επιτελους η αλλιως πηγαινε σε κανενα καφενειο να πεις τις μπαλαφαρες σου και ασε κανεναν ικανο να βγαλει το θηριο απ΄την τρυπα πριν μας φαει ολους.
  Το ασφαλιστικο μετα απο βιασμο 30 χρονων πρεπει να εξορθολογιστει σε 3 χρονια,αυτο σημαινει Αυξηση οριων,Μειωση παροχων,Διατηρηση των εισφορων που ειναι ηδη πολυ μεγαλες αλλα σε ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ βαση,η ανασφαλιστη εργασια θα καταργηθει απο μονη της ΑΜΕΣΩΣ μολις ο εργαζομενος αποκτησει κινητρο και για το τελευταιο ενσημο.Ο ιδιος θα καταδιδει τους εργοδοτες που δεν του τα κολαν,η που απασχολουν ανασφαλιστους αφηνομτας τον ιδιο ανεργο.
  Μειωση των συνταξεων που ουσιστικα ειναι πιο ψηλες απο τους μισθους.
  Δε μπορει ενα παιδι των 8οο ευρω να επιδοτει την συνταξη ενος αγραμματου που παιρνει 2000 επειδη καποτε καποιο ρεμαλι πολιτικος εβαλε μια υπογραφη για να παρει ψηφους.
  Δε μπορει οχι μονο επειδη ειναι αδικο,αλλα επειδη απλα δε βγαινει η εξισωση.
  Οσο για τις σπαταλες και την πολυφαρμακια,η παταξη τους δεν ειναι μετρο,αλλα η αυτονοητη λειτουργια,χωρις αυτην ουτως η αλλως κανενα συστημα δεν στεκεται,αλλα αυτη η διαπιστωη της α'Δημοτικου φαινεται οτι ειναι πολυ δυσκολη για ενα Υπουργικο Μυαλο των ημερων μας.

 6. popolaros avatar
  popolaros 02/01/2010 11:01:03

  Έχω μια ιδέα !!
  Ας αρχίσουν από τα κλεμμένα και τους κλέφτες, που τζόγαραν τα αποθεματικά των ταμείων.

  • ataktos avatar
   ataktos @ popolaros 02/01/2010 11:05:55

   Σαν να λες «κόψε τα πόδια της καρέκλας που κάθεσαι» …χααχα

  • aris53m avatar
   aris53m @ popolaros 02/01/2010 11:51:01

   και να συνεχίσουν με τους κλέφτες του χρηματιστηρίου και ην σχέση ταμείων ΠΑΣΟΚ και Siemens ... για να μην κάνουμε μισές δουλειές δηλαδή.

 7. futurist avatar
  futurist 02/01/2010 11:13:40

  Και μέσα σε ολα αυτά, έγινε και το εξης ωραιο: καποιος υπουργος διόρισε στο ΔΣ της ΕΡΤ και του ΟΠΑΠ δύο κορυφαά στελέχη της Vodafone, αυτά που εχουν την ευθύνη για την απόλυση 2.000 ανθρώπων την τελευταία διετία από την εταιρία αυτή. Δεν είναι καταπληκτικό;

  • ataktos avatar
   ataktos @ futurist 02/01/2010 11:32:15

   Εδώ ο πρωθυπουργός ονόματι ΓΑΠ , διόρισε υπουργό δικηγόρο και καθηγητή Πανεπιστημίου που ψήφησε Νόμο για ανασφάλιστη εργασία ,που τώρα μας εκβιάζει όλους .Υπάρχει μεγαλύτερη ξευτίλα .

 8. popolaros avatar
  popolaros 02/01/2010 11:41:48

  Μα τι βυζαντινή κυβέρνηση είναι αυτή ;;;
  Ο μισοί μπήκαν για να ρουφιανεύουν τους άλλους μισούς και στην κορφή ο χοντρός μπαμπούλας.
  Που καιρός για εθνική πολιτική.

 9. Ι Δ. avatar
  Ι Δ. 02/01/2010 12:02:59

  Οι υπάληλοι του ΙΚΑ την πρwτη ημέρα παραλαβήs του υπουργείου γνwστοποίησαν στον Λοβέρδο τα μεγάλα ταμειακά προβλήματα.Εκτόs τηs εισφοροδιαφυγήs τον ενημέρwσαν και οτι 150.000 Βουλγαρπο και Ρουμάνοι λαμβάνουν σύνταξη απο το ΙΚΑ. Οι ίδιεs υπηρεσίεs υπολογίζουν οτι αριθμόs θα εκτοξευθή στο 1.οοο.οοο την επόμενη διετία. Για δε τον ΟΓΑ αγνωστοs αριθμοs συνταξιοδοτούμενων αλοδαπών που ηδη συνταξιοδοτούνται χωρίs να πληρωσουν ούτε ενα ένσημο.Βέβαια κάποιοs θα μαs πει οτι αναλογιστικά το ΙΚΑ λαμβάνει το μερίδιο του απο το ΙΚΑ τησ Βουλγαρίαs.Ναι αλλά στην καλύτερη περίπτωση είναι 70 με 100 ευρω και το Ελληνικό ΙΚΑ καταβάλει το υπολοιπο μέχρι και τα 486 ευρω .Μετά και μια διετία παιρνουν και ΕΚΑΣ 230 ευρω.Αs κάνει κάποιοs το υπολογισμό .Θα δει λοπόν οτι ο Λοβέρδοs πράγματι κάθισε σε ηλεκτρική καρέκλα.

 10. DrNo avatar
  DrNo 02/01/2010 12:17:23

  Μην κάνετε όνειρα. Ο ΓΑΠ θα εξαντλήσει 4ετία. Δεν είναι σαν τον Κωστάκη που με 2 εκλογικές νίκες κάθησε μόνο 5,5χρόνια.
  Και 6 μήνες πριν τις εκλογές του 2013 θα τα έχετε ξεχάσει τα σημερινα...

  • ataktos avatar
   ataktos @ DrNo 02/01/2010 12:26:15

   Μάλλον δεν μας το λες για νέο ,αυτά μας έλεγαν και οι παππούδες και οι δάσκαλοι μας …..

  • ΙΑΝΟΣ avatar
   ΙΑΝΟΣ @ DrNo 02/01/2010 12:52:19

   ...ΣΤΗΝ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ , ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ Η ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΕΥΤΥΧΙΟ ;;;;;;;;;;;;;

  • ev avatar
   ev @ DrNo 02/01/2010 13:05:27

   Συμφωνώ στο σκέλος ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΥΚΟΛΑ. Έννοιες όπως Ιμια, Χρηματιστήριο 99, κρατικοδίαιτος επιχειρηματίας, κηφήνας του δημοσίου, διασπάθιση δημόσιου χρήματος, βολεμένος ημέτερος αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της παράδοσης ΠΑΣΟΚ που οι Έλληνες κάνουν πως δεν θυμούνται και σταυρώνουν σήμερα τον Καραμανλη.

   Μακάρι να μην ξεχνούν οι πασόκοι πως ο Καραμανλής ούτε πήρε πράσινα κεφάλια, ούτε έκανε πολιτικές διώξεις, ούτε έβαλε κόσμο στο ψυγείο στο Δημόσιο

   • ψυχραιμια avatar
    ψυχραιμια @ ev 02/01/2010 13:35:55

    Αυτο ηταν και το λαθος του βεβαια και το οποιο συνεχιζεται.
    Δεν υπαρχει εθνικη ενοτητα,αυτη ειναι μια παγιδα την οποια εχει φτιαξει η μεταπολιτευτικη δεξια για τον εαυτο της.
    Η πλακα ειναι οτι θα συνεχισουν να μιλανε για εθνικη ενοτητα με ανθρωπους που δεν πιστευουν στην εννοια του εθνους..

    • ΙΑΝΟΣ avatar
     ΙΑΝΟΣ @ ψυχραιμια 02/01/2010 20:44:53

     Πρίν τίς επόμενες εκλογές ειναι τό Συνέδριο ! Εκεί θά τεθούν πράξεις καί πιθανές παραλήψεις επί τάπητος ! Πιστεύω οτι δέν θά υπάρξουν !Αλλά εάν υπάρξουν η βάσις τής Νέας Δημοκρατίας θά ειναι αμείλικτη !

 11. Ι Δ. avatar
  Ι Δ. 02/01/2010 12:27:15

  Eγώ αν είναι έτσι να εκμυστυρυτώ ενα όνειρο, Στην Πακιστανοτουρκική ένωση που θα ζούμε να δω την πεθερά μου να φοράει μπούργα και τι στον κόσμο, ενοώ το 2013.

 12. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 02/01/2010 13:01:44

  Προς το παρόν, η κρατική τηλεόραση γύρισε πίσω στη δεκαετία του 1980. Την ακούς, και δεν ξέρεις αν λέει αλήθεια ή ψέματα. Κατάφερε στους 3 μήνες κυβέρνησης ΓΑΠ να πέρει πίσω από την ιδιωτική σε αξιοπιστία. Κατόρθωμα.

 13. sweet avatar
  sweet 02/01/2010 13:57:38

  ΘΑ συνηθίσετε...σε 10 χρόνια όλα θα ΄τα έχετε ξεχ’ασει...θα σας αρέσει κιόλας...

 14. ΝΑΟΥΣΑΙΟΣ avatar
  ΝΑΟΥΣΑΙΟΣ 02/01/2010 14:11:47

  Τεράστιες πιέσεις δέχονταν ο Καραμανλής σύμφωνα με τα αρχεία του φόρεϊν όφις της Αγγλίας για την εξυπηρέτηση των πλοίων εμπορικού ή πολεμικού ναυτικού της Ρωσίας στα ναυπηγία της Σύρου.
  Φαντάσου τις τεράστιες πιέσεις και απειλές (και για την καλή του υγεία)που υπέστη ο Καραμανλής ο νεότερος για το σοβαρότατο θέμα των Ρωσικών αγωγών,
  τον εξευτελισμό του Μπούς για το θέμα των Σκοπίων και την πανηγυρική είσοδο των Κινέζων στην Μεσόγειο και Ευρώπη.
  Όσο για την μεγάλη προσωπικότητα του Έλληνα Αρχιερέα των Ορθοδόξων Χριστιανών Ιερώνυμου και του άλλου μεγάλου Έλληνα της Κύπρου Παπαδόπουλου που κρατούσα τα σύμβολα της Ελλάδας, χάθηκαν πολύ γρήγορα και συμπωματικά … από την ίδια ασθένεια, μετά την σθεναρή στάση τους στα εθνικά θέματα.
  Έτσι άνοιξε ο δρόμος για τις δύσκολες ημέρες που θα περάσουμε, του διαμελίσου, του εξευτελισμού και πολύ φοβάμαι της διχόνοιας.
  Όσο γι' αυτούς που αρέσκονται στον τίτλο του "Αρχιεπισκόπου των φτωχών"
  θα μπορούσαν να ζητήσουν το Πατριαρχείο Αφρικής όπου ο τίτλος έχει ευρεία απήχηση και καμία σχέση με τη φορολόγηση της εκκλησιαστικής περιουσίας.

 15. TOM avatar
  TOM 02/01/2010 16:01:24

  ΜΕΓΑΛΕ ΣΗΜΙΤΗ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΙΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΕΑ ΤΟΥ

 16. μαρικα avatar
  μαρικα 03/01/2010 12:43:56

  Μα ο Σημιτης του εδωσε το δαχτυλιδη,να μην ξεχνιωμαστε παιδια κατα τα αλλα
  ο ΓΑΠ ερειξε σε δυσκολα νερα αυτους που θελει να τους καψει.Ας ειναι καλα
  ο Παπακωνσταντινου και ο Ραγουσης που εκαναν πρωντεποργο το παιντι δεν
  θα τους ξεχασουμε ποτε η ξεχασατε την προπαγαντα που επευται τοτε .Οποτε ανοιγες την ΤΒ αυτους εβλεπες να βριζουν τον ΚΚ και τωρα κανουν αυτοι τα χειροτερα.Που ειναι τα ΜΜΕ;Μεγαλη μποχα

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.