#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
05/05/2009 22:54
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Εμφύλιος στον Παναθηναϊκό

Θυμάστε που πριν από ένα μήνα το είχαμε «αποκλειστικό»: Ο Π. Γιαννακόπουλος στην θέση του Ν. Πατέρα;

Σε νέα φάση μπήκε σήμερα ο «εμφύλιος» στον Παναθηναϊκό! Ο Ανδρέας Βγενόπουλος εξέδωσε καυστική ανακοίνωση, με την οποία επιτίθεται στον Γιάννη Βαρδινογιάννη (δεν αναφέρει το όνομα του, αλλά το «φωτογραφίζει»), ενώ αφήνει αιχμές και για τους αδελφούς Γιαννακόπουλους πως κάνουν αντιπολίτευση στην ΠΑΕ μέσα από τις εφημερίδες που ελέγχουν και ζητά πάλι να δοθούν περισσότερες αρμοδιότητες στον Νίκο Πατέρα, τον οποίο και στηρίζει στη θέση του προέδρου της ΠΑΕ.

Είναι προφανές ότι η ανακοίνωση Βγενόπουλου αποτελεί αντίδραση στη συμμαχία του Παύλου Γιαννακόπουλου με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη ο οποίος τον προωθεί για την θέση του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Στο πλαίσιο της συμφωνίας του λέγεται επίσης ότι ο «Τζίγγερ» σταμάτησε να χρηματοδοτεί το «Derby» του Δελατόλα  που θα κλείσει συντόμως.

Σημειώνουμε ότι οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι έπαιζαν παλαιότερα μπάλα μόνο με τον  κ. Βγενόπουλο, αλλά όπως φαίνεται οι Βαρδινογιάννηδες ντριμπλάρησαν.

Υπενθυμίζουμε ότι στο προηγούμενο δημοσίευμά μας είχαμε γράψει ότι αν ο κ. Γιαννακόπουλος πάει στην ΠΑΕ, ο κ. Βαρδινογιάννης θα προωθήσει για την θέση του προέδρου του μπάσκετ τον ...Άρη Βωβό (!!!).

(Διαβάστε όλη την ανακοίνωση Βγενόπουλου στα σχόλια)

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Factorx avatar
  Factorx 05/05/2009 22:54:25

  Η δήλωση Βγενόπουλου

  Η ανάμειξή μου στα διοικητικά του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ήταν μία μεγάλη συναισθηματική απόφαση που έκανα από την αγάπη μου προς το Σύλλογο. Τις συνέπειες της απόφασής μου αυτής θα τις πληρώσω μέχρι το τέλος, χωρίς όμως να προδώσω τις αρχές μου. Είμαι υποχρεωμένος λοιπόν να ανακατευτώ και πάλι με τα πίτουρα των παρασκηνίων τοποθετούμενος στα θέματα της μεθοδευμένης επικαιρότητας με απόλυτη διαφάνεια, όπως κάνω πάντα.

  1. Δεν με πειράζει να με παρουσιάζουν ότι είμαι ο κακός στο θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού, αρκεί επιτέλους να γίνει το γήπεδο χωρίς άλλες καθυστερήσεις και νομικές εμπλοκές. Ο Δήμος Αθηναίων και η Πολιτεία έχουν την υποχρέωση να μας διευκολύνουν να φτιάξουμε το γήπεδό μας και δεν μας κάνουν χάρη. Ο κ. Κακλαμάνης δεν πρέπει να περιμένει κανένα ευχαριστώ από εμάς (από εμένα τουλάχιστον). Ευχαριστίες να περιμένει από τα επιχειρηματικά συμφέροντα που θα εξυπηρετηθούν, αν τελικά προχωρήσει η διπλή ανάπλαση σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό. Η δε χθεσινή του τοποθέτηση ότι οι απόψεις μου δήθεν συμπίπτουν με του κ. Αλ. Τσίπρα, κατά του οποίου έχω προσφύγει στην αστική και ποινική δικαιοσύνη, αποδεικνύει την προτεραιότητα που αυτός δίνει στις πολιτικές αντιδικίες που εμένα όμως δεν με αφορούν. Λυπάμαι που η ξεκάθαρη και για το συμφέρον του Παναθηναϊκού θέση μου τον φέρνει ενώπιον των ευθυνών του και του απαγορεύει να κρύβεται πίσω από το «ο καλός και οι κακοί», αλλά εμένα το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να γίνει επιτέλους το γήπεδό μας.

  2. Η οπαδική εφημερίδα DERBY μετά και από το απίστευτης χυδαιότητας εξώφυλλο της Δευτέρας κλείνει (;) στο τέλος του μηνός και τα διευθυντικά της στελέχη με κατηγορούν ευθέως ότι εγώ φταίω γι΄αυτό. Γιατί άραγε; Η εφημερίδα αυτή δουλεύει με οικονομικό έλλειμμα-ζημιά επί χρόνια. Ποιος χρηματοδοτούσε τη λειτουργία της και για ποιο λόγο; Πόσο αντικειμενική μπορεί να είναι μια εφημερίδα που κάποιος την συντηρεί οικονομικά ; Και πως μπορούσε όλα αυτά τα χρόνια να ισχυρίζεται ότι εξυπηρετούσε τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού και όχι του χρηματοδότη της; Ας ζητήσουν λοιπόν τα διευθυντικά στελέχη του DERBY εξηγήσεις από τον χρηματοδότη τους που τους εγκατέλειψε (;) και που είναι ο υπεύθυνος για το πιθανό κλείσιμο της εφημερίδας. Εμένα ποσώς με απασχολεί ή με ενοχλεί αν παράγοντες επιθυμούν να χρηματοδοτούν εφημερίδες για να περνάνε την γραμμή τους και τις απόψεις τους. Αυτό που είπα, και εξακολουθώ να πιστεύω, είναι ότι δεν μπορεί αυτοί οι παράγοντες που μέσω των εφημερίδων, που άμεσα ή έμμεσα ελέγχουν, προάγουν προσωπικές θέσεις και κάνουν αντιπολίτευση στον Παναθηναϊκό, μετά να έρχονται στις επίσημες συναντήσεις και να μιλάνε για ενότητα και σοβαρότητα. Θέλω ακόμη να κάνω γνωστό ότι πρότεινα χθες στον κ. Ν. Πατέρα η περιοδική έκδοση ΤΡΙΦΥΛΛΙ που ανήκει στην ΠΑΕ να απαλλαγεί από εκδοτικά συμφέροντα, να συνεχίσει την λειτουργία της ανεξάρτητα και να προσλάβει άμεσα τους απλούς εργαζόμενους του DERBY που φυσικά δεν πρέπει να υποστούν τις συνέπειες των επιλογών των διευθυντών τους.

  3. Τέλος θέλω να τονίσω ότι οι θέσεις που πρόσφατα έχω εκφράσει για το μέλλον του Παναθηναϊκού είναι αυτονόητες και δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω καμία υποχώρηση. Πρότεινα για Πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τον κ. Ν. Πατέρα με απεριόριστες εξουσίες χωρίς να είναι «υπό κηδεμονία» από κανέναν μέτοχο, στήριξη στον Προπονητή και τον Διευθυντή Ποδοσφαίρου και σημαντικές επενδύσεις για πραγματικά μεγάλες μεταγραφές. Αυτή είναι και η συνταγή που με υπομονή και επιμονή έφερε τελικά τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ, μετά από αρκετά χρόνια αποτυχιών, στην κορυφή της Ευρώπης. Πρέπει επιτέλους να επιτύχουμε τους στόχους μας με επιμονή και σοβαρότητα. Ξέρω ότι και πάλι θα κατηγορηθώ ότι με τις δημόσιες αυτές θέσεις μου «πιέζω» τους άλλους μετόχους. Δεν με απασχολεί πλέον. Ας τοποθετηθούν και αυτοί δημόσια (οι ίδιοι όχι μέσω των εφημερίδων τους) συμφωνώντας ή διαφωνώντας. Ούτως ή άλλως τα όσα είπαμε στην πρόσφατη συνάντησή μας διέρρευσαν και μάλιστα παραποιημένα ανάλογα με το τι ήθελαν οι διαρρέοντες να επιτύχουν. Επιπλέον και η ενότητα στο τέλος-τέλος δεν είναι αυτοσκοπός. Προέχει να πάρουμε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Για ένα πράγμα πρέπει να είναι βέβαιοι οι φίλαθλοι μας. Εγώ δεν πρόκειται να είμαι στον Παναθηναϊκό για να δίνω άλλοθι σε όσους επιθυμούν να συνεχισθεί η μιζέρια της τελευταίας δεκαετίας.

 2. Καθρέφτης avatar
  Καθρέφτης 05/05/2009 23:04:38

  "Αχός βαρύς ακούγεται/
  πολλά ντουφέκια πέφτουν/
  μήνα σε γάμο ρίχνονται/
  μήνα σε χαροκόπι;/
  Ουδέ σε γάμο ρίχνονται/
  ουδέ σε χαροκόπι/
  ο... Αντρέας κάνει πόλεμο
  με Τζίγγερ και μετόχους.../"

 3. Καθρέφτης avatar
  Καθρέφτης 05/05/2009 23:07:44

  Συγγνώμη, κύριοι, είχε μπλοκαριστεί το σύστημα.

 4. osaperas avatar
  osaperas 05/05/2009 23:10:01

  Συνεχίζει να "παίζει μόνος του μπάλα" χωρίς αντίπαλο ο Κόκκαλης.

 5. τρια πουλακια καθονταν avatar
  τρια πουλακια καθονταν 05/05/2009 23:11:36

  1) αν καποτε ασχοληθει με την πολιτικη και σαρωσει, οι επαγγελματιες της πολιτικης και οι επαγγελματιες της αριστερας με οιμωγές θα μας λενε οτι η χωρα ξεπεσε στον μπερλοσκουνισμο.
  οτι ο ανθρωπος ειναι σπαθι δεν θα το λενε -εχουν ξεχασει τι σημαινει η φραση...
  2) οι δημοσιογραφοι του ντερμπυ που προτεινε να τους προσλάβει για να μην πληρωσουν αυτοι τις επιλογες των διευθυντων τους , απευθυνθηκαν στην ΕΣΗΕΑ λεγοντας λοτι δεν τους ενδιαφερει η ελεημοσυνη του Βγενοπουλου. προφανως τους ενδιεφερε μονο αυτη του Τζιγκερ γιατι απο κει τα παιρναν μαυρα. με τον βγενο θα πληρωναν εφορια...

 6. τρια πουλακια καθονταν avatar
  τρια πουλακια καθονταν 05/05/2009 23:11:55

  α, και θα επρεπε να δουλεψουν..

 7. Aris lalidis avatar
  Aris lalidis 05/05/2009 23:14:05

  ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΚΥΡ ΑΝΤΡΕΑ , ΤΟΝ MIG ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΙΓΓΕΡ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.
  ΝΟΜΙΣΕ Ο ΚΥΡ ΑΝΤΡΕΑΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ-ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΞΕΝΑ ΛΕΦΤΑ-ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ.
  ΑΦΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ 80,ΑΦΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΡΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΕ,ΑΦΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΛΕΣ,ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΡΟΚΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΣΑΝ ΩΡΙΜΟ ΦΡΟΥΤΟ ΣΤΟ..ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ.
  ΝΑ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ,ΝΑ ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ,ΝΑ ΟΙ ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ,ΝΑ ΟΙ ΑΡΧΗΓΙΣΜΟΙ,ΝΑ Η ΘΟΛΟΥΡΑ,ΝΑ Η ΣΥΓΧΥΣΗ,ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ Ο ΚΥΡ ΑΝΤΡΕΑΣ.
  ΠΟΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ,ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ.
  ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΣΩΝ ΓΕΝΕΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΩΝ:ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ.
  ΕΚΑΝΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΑΘΟΣ.ΞΕΧΑΣΕ ΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕ ΥΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΖΙΓΓΕΡ ΟΤΙ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟ ΩΣ ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
  ΤΩΡΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΤΟΝ ΚΟΜΗΤΗ MIG ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΑΥΛΟ.
  ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ Ο ΚΥΡ MIG ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΚΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ...
  ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ,ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ..

 8. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 05/05/2009 23:22:10

  πολύ αγάπη έχει πέσει ρε παιδί μου, τι γίνεται 'δω πέρα; για το σύλλογο, για την Ελλάδα, για την Ολυμπιακή, για το γάλα, ...

 9. Λασπογιο avatar
  Λασπογιο 05/05/2009 23:27:25

  Απλα χαλαει την σουπα ο μαγκας γιαυτο καο παμε να τον φανε(βλεπε ομολογα) .Οι οικογενειες που εχουν παει τθν Ελλαδα αιώνες πισω δεν μπορουνε να χονεψουνε τους νεους παιχτες. Θελουν τον απολυτο ελεγχο και θα δειτε ποόλα ακομα.

 10. babis lazarou avatar
  babis lazarou 05/05/2009 23:36:08

  ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΑΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΜΙΛΑΓΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΑΛΛΑ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ,ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ. Η ΠΑΕ.ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΜΕΣ ΟΜΩΣ,ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ.ΤΩΡΑ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΕΓΓΑΘΕΤΟΥΣ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ ,ΤΗΝ ΠΕΚ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ.ΚΑΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ.ΕΣΥ ΑΠΟ ΕΔΩ,Ο ΣΩΚΡΑΤΕΣ ΠΑΡΑΠΕΡΑ,Ο ΤΙΓΡΗΣ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ( ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΕΡΚΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟ) ΚΑΙ ΓΥΡΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΑΕ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ.ΣΤΟ ΦΕΥΓΑ ΜΗ ΚΟΥΝΑΣ ΜΑΝΤΗΛΙ ΡΙΞΕΜΑΣ ΚΑΝΑ ΠΟΥΡΟ ΓΙΑ ΕΝΘΥΜΙΟ.ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ .

 11. οκτώ avatar
  οκτώ 05/05/2009 23:45:46

  Ενας νέος Κόκκαλης γεννιέται !
  Αλλάξανε οι ισορροπίες σύντροφοι και δεν το πήραμε χαμπάρι.

 12. osaperas avatar
  osaperas 05/05/2009 23:51:47

  Ιδεολόγος ο Παυλάρας;
  Ελάτε ρε παιδιά....

 13. tiramola avatar
  tiramola 06/05/2009 00:00:33

  Άλεξ και Κάσερες για την άμυνα , Ντιέγκο στα χαφ και Ιακουίντα επίθεση.
  Πως το έλεγε ο κύριος Βγενόπουλος όταν "αγωνιζόνταν για την πολυμετοχικότητα"?
  Όλοι μαζί , πιό δυνατοί από τον Αμπράμοβιτς...

  Για το μπάσκετ να μην ξεχνάμε την διαφορά ότι οι Έλληνες παίκτες είναι κορυφαίοι στην Ευρώπη.

 14. οκτώ avatar
  οκτώ 06/05/2009 00:12:26

  Δια του λόγου το αληθές :
  http://www.enet.gr/?i=news.el.a8lhtismos&id=41470

 15. Factorx avatar
  Factorx 06/05/2009 00:22:24

  Ο βασιλιάς είναι γυμνός
  Από τον ΦΙΛΙΠΠΟ ΣΥΡΙΓΟ
  Ο προχθεσινός θρίαμβος του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο μπορεί να προκαλεί κύματα ενθουσιασμού, αλλά αδυνατεί να παρακάμψει ένα τεράστιο ζήτημα πολιτικής στον αθλητισμό, που τώρα μπαίνει πιο επιτακτικά από κάθε άλλη φορά στο τραπέζι.
  ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ δυνατόν, λοιπόν, το μπάσκετ, δηλαδή το άθλημα που διαχρονικά έχει σημειώσει τις περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες του ελληνικού αθλητισμού, να αντιμετωπίζεται από την Πολιτεία και τα όργανά της ως φτωχός συγγενής και ως αποπαίδι; Και μέχρι πότε το παράλογο αυτό καθεστώς θα λειτουργεί ως τροχοπέδη στις προσπάθειες για την εξάπλωση και την ισχυροποίησή του, στο πλαίσιο της ελληνικής αθλητικής αγοράς;
  ΑΝ ΤΑ διεθνή κατορθώματα αποτελούσαν, όπως θα έπρεπε, το κυριότερο κριτήριο για την οικονομική ενίσχυση και την προβολή κάθε αθλήματος, τότε το μπάσκετ θα είχε τον πρώτο λόγο τόσο στις κρατικές επιχορηγήσεις όσο και στις εκπομπές των κρατικών μέσων που, όπως ξέρουμε, πρώτα ασκούν πολιτική και μετά ενημέρωση...
  ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, όμως, με τους πέντε ευρωπαϊκούς τίτλους του Παναθηναϊκού (κι έναν ακόμη από τον Ολυμπιακό), το χρυσό της Εθνικής στο Βελιγράδι και το αργυρό στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Τόκιο, επί της ουσίας αγωνίζεται να επιβιώσει κόντρα σε έναν ακόμη τρομερό αντίπαλο, στον ΟΠΑΠ και στο «Πάμε Στοίχημα», που δεν κάνουν άλλο τίποτα από το να πριμοδοτούν με όλους τους τρόπους το ποδόσφαιρο!
  … ΔΕΝ υπαινίσσομαι ότι το κράτος θα πρέπει να ενισχύσει οικονομικά τις δύο αυτές ομάδες και τους προέδρους τους. Όχι, γιατί ούτε οι μεν ούτε οι δε το έχουν ανάγκη. Απλά θέλω να πω ότι χρειάζεται να δοθούν λεφτά για τη βελτίωση της παραγωγικής διαδικασίας, ώστε να βγουν νέοι παίκτες σαν τον Διαμαντίδη, τον Σπανούλη και τον Παπαλουκά και επίσης να σταματήσει το «θάψιμο» του μπάσκετ μέσα από τον ΟΠΑΠ και τον επίσημο δίαυλο επικοινωνίας του, τη... δημόσια τηλεόραση της ΕΡΤ.
  ΓΙΑΤΙ μπορεί οι Γιαννακόπουλοι και οι Αγγελόπουλοι να συντηρούν (και μπράβο τους γι' αυτό), με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, τη βιτρίνα του αθλήματος, όμως παρακάτω τα πράγματα δεν είναι καθόλου ανθηρά. Το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας συνεχώς υποβαθμίζεται και της Α2 κινδυνεύει, καθώς η κρατική προπαγάνδα μιλάει μόνο για ποδόσφαιρο και οι δυνάμεις της αγοράς επενδύουν μόνο σ' αυτό.
  ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, λοιπόν, ας αποφασίσει: Εχει αθλητική πολιτική ή απλά ενδιαφέρεται να μαζεύει λεφτά από το Στοίχημα; Μέχρι πριν από λίγα χρόνια ο ΟΠΑΠ διαφημιζόταν ως αιμοδότης του ελληνικού αθλητισμού. Τώρα, από αιμοδότης έχει γίνει αιμοπότης. Και έπεται συνέχεια... http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=41211

 16. Factorx avatar
  Factorx 06/05/2009 00:24:50

  Πατέρας: Δεν θέλω… κηδεμόνες!
  30 Απριλίου 2009, 20:45
  Δεν έχει κανένα σκοπό να τελέσει υπό… κηδεμονία, ούτε σκοπεύει να παραιτηθεί ο Νίκος Πατέρας, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο ίδιος, μια μέρα μετά την επεισοδιακή συνεδρίαση του δ.σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
  Ολόκληρη η γραπτή δήλωση του «πράσινου» προέδρου:
  «Σ' ένα πολυμετοχικό σχήμα είναι επιβεβλημένο να βρισκόμαστε και να συζητάμε από κοινού τα θέματα της ομάδας.
  Αυτό που ο Τύπος σήμερα περιγράφει ως σύγκρουση ή διαφωνία δεν είναι παρά η διαφοροποίηση των απόψεων ανθρώπων που έχουν σαν στόχο το καλό του Παναθηναϊκού. Γι' αυτό βρισκόμαστε από κοντά, για να συγκεράσουμε αυτές τις απόψεις.
  Εν πάση περιπτώσει όσο είμαι εγώ πρόεδρος του Παναθηναϊκού ούτε θα κρυφτώ πίσω από διαδικασίες ούτε βέβαια θα τελέσω υπό κηδεμονία. Θα διασφαλίσω με κάθε τρόπο τις προϋποθέσεις ώστε η ομάδα να σχεδιαστεί και να ενισχυθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να πετύχει τους στόχους της.
  Τώρα προέχουν οι κρίσιμοι αγώνες που έχει μπροστά της η ομάδα για να διεκδικήσει και να κερδίσει τη συμμετοχή της στους προκριματικούς του Champions League. Πιστεύω στις ικανότητες του προπονητή, του τεχνικού διευθυντή και των ποδοσφαιριστών μας, τους στηρίζω απόλυτα και θεωρώ ότι με την απαραίτητη διοικητική υποστήριξη θα πετύχουν τους στόχους μας.
  Με την ευκαιρία θα ήθελα και δημόσια να ευχηθώ στην ομάδα μπάσκετ κάθε επιτυχία στο Final Four της Ευρωλίγκας. Εύχομαι, την Παρασκευή να πανηγυρίσουμε όλοι οι Παναθηναϊκοί και την Κυριακή όλοι οι Έλληνες».

 17. M avatar
  M 06/05/2009 09:57:58

  Καημένη μου ΠΑΝΑΘΑ.

  Ό,τι να ναι...

  Τι μπάχαλο είναι αυτό. Δεν μας έφταναν τόσα που είχαμε, τώρα έχουμε και τον αραβικό εμφύλιο.

  "Για τα λεφτά τα κάνεις όλα"

 18. Helmut avatar
  Helmut 06/05/2009 10:34:30

  H "Πράσινη" δεν είναι των Γιαννακοπουλαίων; Όταν εκτελώντας προφανείς εντολές των ιδιοκτητών της η εφημερίδα αβαντάριζε ασύστολα τον Βγενόπουλο για να πιεστεί ο Τζίγγερ δεν τον πείραζε τον Mr. Mig;

  Κάτι τέτοιες επιλεκτικές ευαισθησίες πολύ μου την δίνουν...

 19. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΒΗΜΑ avatar
  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΒΗΜΑ 06/05/2009 11:16:44

  ΟΙ ΚΑΦΡΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΣΤΗ ΜΑΖΑ ΤΩΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΑΝ ΣΤΡΑΤΟ.
  Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝΥΣΗΧΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ.
  Ο ΒΓΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΤΙΜΗ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΚΩΤΙΑ ΤΟΥ.
  ΕΙΜΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤΟΦΙΛΟΣ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΔΟΥΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ.ΟΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΙ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ.ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΩΣΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ (Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ)ΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΣΥΡΙΓΟΣ

 20. DIMITRIOS PAPADOPOULOS avatar
  DIMITRIOS PAPADOPOULOS 06/05/2009 14:27:11

  ANTE RE ANTREA.PARATA TA BAZELIA KAI ELA STHN PAOKARA MAS POU KATHE MERA GIGANTONETE. ELA NA SE APOTHEONOUN TA PAOKIA STO KAZANI TIS TOUMPAS. KAI DEN THA SE PEIRAZEI KANENAS.

 21. DIMITRIOS PAPADOPOULOS avatar
  DIMITRIOS PAPADOPOULOS 06/05/2009 14:29:10

  VGENOPOULOS - PAOKARA
  KAI H TOUMPA PALI THA NE KAZANI GAMO TO SYNTAGMA KAI TO PASALIMANI

 22. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 06/05/2009 21:01:58

  1977 Ηρακλής -ΠΑΟ=6-0
  (3 γκολ ο μέγιστος Βάσια)
  Το θυμάται κανείς;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.