#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
05/07/2012 16:45
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Εμπρός στον δρόμο πού χάραξε ο Κάμερον για τους μετανάστες!Η δήλωση τού πρωθυπουργού τής Αγγλίας Ντέηβιντ Κάμερον, ότι η χώρα του είναι έτοιμη νά κλείσει τά σύνορά της στούς Έλληνες μετανάστες σέ περίπτωση εξόδου τής Ελλάδος από τήν Ευρωζώνη, προξένησε μεγάλη οργή στήν Ελλάδα.

Καλώς; Κακώς;

Πρός υπεράσπιση τού Κάμερον: τί δήλωσε ουσιαστικά ο άνθρωπος;

Χρέος τού πρωθυπουργού είναι νά προστατεύει τή χώρα του καί νά δρά σύμφωνα μέ τό συμφέρον της. Όχι σύμφωνα μέ τό συμφέρον... άλλων χωρών ή τών πολιτών τους.
Σέ περίπτωση πού δημιουργηθούν συνθήκες μαζικής εισόδου οικονομικά εξαθλιωμένων Ελλήνων μεταναστών στήν χώρα μου, σάς καθιστώ απολύτως σαφές ότι προτίθεμαι νά τήν αποτρέψω μέ κάθε μέσον.
Τό ότι πρόκειται γιά πολίτες τής Ε.Ε., ή τό ότι κάποιες εκδοχές αλληλεγγύης ορίζουν νά καταστήσω τή χώρα μου ένα απέραντο πανδοχείο γιά αναξιοπαθούντες φτάνει νά είναι Ευρωπαίοι, μέ αφήνει παγερά αδιάφορο. Εγώ προτίθεμαι νά προστατεύσω τή χώρα μου από κάτι πού δικαιολογημένα θεωρώ πολύ κακή εξέλιξη γι’ αυτήν. Από κεί καί πέρα, βρείτε τα.

Άν τόν πετυχαίναμε σέ μιά ήρεμη στιγμή καί τόν ρωτούσαμε άν αυτή είναι η αντίληψή του περί ευρωπαϊκής ένωσης καί αλληλεγγύης, ίσως θά μάς έλεγε:

«Ποιά Ευρώπη; Μάς δουλεύετε; Εσείς οι υπόλοιποι τής Ε.Ε. σφάζεστε μεταξύ σας! Μπαίνετε σέ μιάν αίθουσα διαπραγματεύσεων καί δέν ξέρουμε άν θά βγείτε! Εμείς τουλάχιστον είμαστε συνεπείς στήν πάντοτε καχύποπτη στάση μας καί στήν μόνιμη μερική μας αποστασιοποίηση».

Υπενθυμίζουμε ότι στήν περίπτωση τών Ελλήνων πού θέλουν νά μεταναστεύσουν στήν Αγγλία δέν μιλάμε γιά λαθρομετανάστευση, αλλά γιά απολύτως νόμιμη μετανάστευση/μετεγκατάσταση.

Παράδειγμα πρός αποφυγή, γιά μιά χώρα πού στενάζει από μιάν ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση πρωτοφανούς μεγέθους όπως η Ελλάδα, ή παράδειγμα πρός μίμηση;

Μήπως χρειαζόμαστε πρωθυπουργό πού θά «τό κάνει όπως ο Κάμερον»; Δηλώνοντας ότι «τί Δουβλίνο καί ξε-Δουβλίνο, μέ τήν παρούσα ευρωπαϊκή πολιτική γιά τή μετανάστευση η χώρα μου καταστρέφεται καί ως εκ τούτου δέν μπορώ παρά νά αλλάξω πολιτική, είναι θέμα επιβίωσης. Από ‘κεί καί πέρα βρείτε τα»!

Θά σάς άρεσε;

Αστυάναξ Καυσοκαλυβίτης

ΥΓ1: Οι Έλληνες μάλιστα συζητούν εξοργισμένοι τό πόσοι φοιτητές, εφοπλιστές καί επενδυτές «τά σκάνε» στούς Βρεττανούς, άρα μέ ποιό δικαίωμα καί τί θράσος καί λοιπά καί λοιπά. Απορία αδαούς: θά αποφασίσουν οι Έλληνες ή οι Βρεττανοί άν κρίνεται ως θετική η μαζική εισροή Ελλήνων στήν Βρεττανία; Ποιανού τού πέφτει λόγος; Δώσε θάρρος στό χωριάτη...

ΥΓ2. Η κυβέρνηση των τριών κομμάτων επιμένει να μην καταργεί το νόμο Ραγκούση

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Iωάννης33 avatar
  Iωάννης33 05/07/2012 16:55:52

  Yπερασπιζόμαστε τώρα αυτόν που δήλωσε θα αποκαλώ την Ελλάδα "Πρώην Οθωμανική κτήση της Ελλάδας";Ειρωνευόμενος το ότι αποκαλούμε εμείς τα Σκόπια "Πρωην Γιουκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας"
  10-Σεπ-2003
  Guardian

  • ANORFOGRAFOS avatar
   ANORFOGRAFOS @ Iωάννης33 06/07/2012 17:29:15

   ετσι μπραβο να μαθενουνε καποιοι ιθαγενεις γιατι το τρεμο-πρετεντερικο τον εμφανιζει και αυτον σαν ενα ακομα πολεμιο της μερκελ της κακιας ενω αυτος μας αγαπαει ...τελικα ολοι εμας...αγαπανε στην ευρωπη..για αυτο δεν μπορω να κατσο σε καρεκλα:P

 2. Λιογκος avatar
  Λιογκος 05/07/2012 16:59:40

  Μήπως χρειαζόμαστε πρωθυπουργό πού θά «τό κάνει όπως ο Κάμερον»; Δηλώνοντας ότι «τί Δουβλίνο καί ξε-Δουβλίνο, μέ τήν παρούσα ευρωπαϊκή πολιτική γιά τή μετανάστευση η χώρα μου καταστρέφεται καί ως εκ τούτου δέν μπορώ παρά νά αλλάξω πολιτική, είναι θέμα επιβίωσης. Από ‘κεί καί πέρα βρείτε τα»!

  Θα μπορούσε να είναι αυτός ο Αντώνης Σαμαράς? Λίγο χρόνο έχει για να το αποδείξει.

 3. anonymous avatar
  anonymous 05/07/2012 17:04:40

  Η δήλωση του κοκκινόκωλου είναι κατάπτυστη κι αυτό ανεξάρτητα από το αν υπάρχουν Έλληνες φοιτητές, εφοπλιστές, γιατροί κλπ στην Αγγλία αλλά για το ότι μας γυρίζει χρόνια πίσω σε μια εποχή που στη σύγχρονη οικονομία βασίζεται στην κινητικότητα.

  Έχω κατ επανάληψιν επισημάνει ότι το Δουβλίνο ΙΙ είναι σχεδιασμένο για φυσιολογικές ροές μεταναστών και όχι για τα κύματα που μας στέλνει η Τουρκία. Η Ελλάδα πρέπει να θέσει το θέμα στην ΕΕ με τη λογική ή πάτε και τα βρίσκετε με την Τουρκία ή θα τους αμολήσουμε και όπου πάνε.

 4. xp avatar
  xp 05/07/2012 17:11:32

  Η δήλωση του Κάμερον με ξένισε γιατι είναι σαν να προβλέπει καταστροφή ,μόνο για αυτό! Αν και εμείς δεν είχαμε λογική παρία αλλά ελεύθερου πολλά θα είχαν αλλάξει.Πχ συμμετέχουμε , παρά τα δύσκολα οικονομικά μας , στην κατοχή του Αφγανιστάν. Κάποιο συμβόλαιο εκεί δεν έπρεπε να έπαιρνε μια ελληνική εταιρεία? Αντιθέτως περιθάλπτουμε τους πρόσφυγες τζάμπα.....

 5. Tonia G. avatar
  Tonia G. 05/07/2012 17:13:51

  Σωστά τα λές. Ας θυμήσουμε σε κάποιους κάποιες απλές έννοιες:
  1. O Πρωθυπουργός της Βρετανίας υπάρχει για να εκπροσωπεί τους Βρετανούς και τα συμφέροντα τους.
  2. Η Καγκελάριος της Γερμανίας υπάρχει για να εκπροσωπεί τους Γερμανούς και τα συμφέροντα τους.
  3. Ο Πρωθυποργός του Πακιστάν υπάρχει για να εκπροσωπεί τουςΠακιστανούς και τα συμφέροντα τους.
  4. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ υπάρχει για να εκπροσωπεί τους Αμερικανούς και τα συμφέροντα τους.
  5. Ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας υπάρχει για να εκπροσωπεί τους Αλβανούς και τα συμφέροντα τους.
  6. Ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων υπάρχει για να εκπροσωπεί τους Σκοπιανούς και τα συμφέροντα τους.

  Πως εκλαμβάνει τα παραπάνω διαχρονικά η Ελληνική Πολιτική Ελίτ:
  - Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας υπάρχει για να εκπροσωπεί όλους τους παραπάνω και τα συμφέροντα τους;

 6. kotstak avatar
  kotstak 05/07/2012 17:18:44

  "ΥΓ2. Η κυβέρνηση των τριών κομμάτων επιμένει να μην καταργεί το νόμο Ραγκούση"

  Δεν είναι δυνατόν οι πολιτικοί, με τις επιλογές τους, να πηγαίνουν αντίθετα με τις επιλογές και το συμφέρον των πολιτών.
  Δεν είναι δυνατόν να καταστραφούμε, επειδή κάποιοι είναι κολλημένοι με τις αναχρονιστικές αντιλήψεις τους.
  Οι επιπτώσεις της κρίσης είναι επώδυνες λόγω του μεγάλου αριθμού λαθρομεταναστών.
  Έχουν όσμωση οι λαθρομετανάστες με την κρίση.

  Εάν δεν συμφωνήσουν δημοψήφισμα.
  Το συμφέρον της πατρίδας είναι υπεράνω των αγκυλώσεων της αριστεράς.

 7. κωστας Α avatar
  κωστας Α 05/07/2012 17:18:54

  Ο καμερον καλα θα κανει πριν κλεισει τα συνορα για τους Ελληνες να μας επιστρεψει τα μαρμαρα του ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ . ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΤΟ 50% ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ του μουσειου του ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑ ΜΑΣ !!!! Προτεινω αμεσα η κυβερνηση με την υπογραφη ολων των κομματων να δημιουρησει ολες τις προυποθεσεις ωστε να γινει οΠειραιας ναυτιλιακο κεντρο και να ελθουν ολοι οι εφοπλιστες εδω !!!!!!!!!!!

  • Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης avatar
   Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης @ κωστας Α 05/07/2012 17:47:00

   «Ο καμερον καλα θα κανει πριν κλεισει τα συνορα για τους Ελληνες να μας επιστρεψει τα μαρμαρα του ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ . ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΤΟ 50% ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ του μουσειου του ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑ ΜΑΣ !!!!»

   Αὐτὰ τὰ λέμε στὰ σοβαρά, ἢ μεταξὺ τσίπουρων;;;

   Ὅταν ἡ λογικὴ τοῦ νταηλικιοῦ εἰσέρχεται στὶς διεθνεῖς σχέσεις, ὑπάρχει πρόβλημα!

   • anonymous avatar
    anonymous @ Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης 05/07/2012 18:17:59

    Οι διεθνείς σχέσεις είναι νταηλίκι κι εκβίαση. Οι δυτικοί το δίδαξαν αυτό κι άλλη γλώσσα δεν καταλαβαίνουν.

    • Τιγράνης avatar
     Τιγράνης @ anonymous 05/07/2012 20:14:58

     Εδώ που φτάσαμε, πιο εφικτό είναι να στοχεύσουμε σε συμπάθεια και οφέλη ως θύματα οικονομικού bullying παρά να εκφοβίσουμε τους δυτικούς ως ξυπόλητοι βαλκάνιοι νταήδες.

 8. GreekInLux avatar
  GreekInLux 05/07/2012 18:18:46

  Συγκρίνοντας τις δύο περιπτώσεις και ειδικά μέσα από το πρώτο σας υστερόγραφο, είναι σαν να συγκρίνετε τους νόμιμους Έλληνες σύγχρονους αξιοπρεπείς μετανάστες, που τυγχάνουν και ευρωπαίοι και πολίτες της ΕΕ με όλο το συρφετό των άπλυτων παράνομων αφροασιατών που μαστίζουν τη χώρα και που στη καλύτερη επαιτούν, στη χειρότερη δε σφάζουν γιατί βγάζεις βόλτα το "ακάθαρτο" κατοικίδιο σου. Οι Έλληνες του εξωτερικού, στην πλειονότητά τους τουλάχιστον, είναι ενεργά μέλη των κοινωνιών που ζουν, πληρώνουν φόρους, εργάζονται νόμιμα σε επιχειρήσεις ή διατηρούν τις δικές τους, έχουν οικογένειες και φίλους και ζουν τη φυσιολογική ζωή που ζει ένας οποιοσδήποτε άνθρωπος σεβόμενοι τις χώρες που τους φιλοξενούν. Όταν αποφασίζουν να πάνε στο εξωτερικό ως φοιτητές για να σπουδάσουν, αφήνουν εκεί τα χρήματα που τους στέλνουν οι γονείς τους για να περάσουν, άρα και πάλι συμβάλλουν θετικά στην τοπική κοινωνία. Όταν δραστηριοποιούνται ως επιχειρηματίες μεγέθους εφοπλιστή, εκτός από όλα τα υπόλοιπα προσφέρουν και δουλειά σε ένα σωρό άλλους πολίτες της χώρας αυτής, πληρώνοντας ασφαλιστικές εισφορές κ.λπ. κ.λπ. Η σύγκριση λοιπόν της μίας κατάστασης με την άλλη είναι παραπάνω από ατυχής αν όχι προσβλητική. Όπως και η δήθεν υπεράσπιση του καθένα να καθορίζει την πολιτική του με στόχο να προασπίσει την κοινωνία του. Πιο υγιής ήταν η αντίδραση Αυστραλού πρωθυπουργού πριν κάποια χρόνια που καλούσε τους ΝΟΜΙΜΟΥΣ μετανάστες της χώρας του να σεβαστούν τις δομές της κοινωνίας που τους φιλοξενεί λέγοντας τους ότι αυτοί πρέπει να προσαρμοστούν σε αυτές και όχι το αντίστροφο. Τα πάντα λοιπόν είναι θέμα του ποιός είναι νόμιμος και ποιος όχι... ποιος θα πρέπει να είναι νόμιμος και ποιος όχι, και να μην διακρίνουμε ελαφρυντικά σε προκλητικές συμπεριφορές τσουβαλιάζοντας ουσιαστικά τις καταστάσεις.

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ GreekInLux 05/07/2012 20:49:42

   Αναφορικά με τους Αφγανούς που έσφαξαν το παιδί στην Πάτρα για το σκυλάκι, έμαθα την αλήθεια από Πατρινούς, και μάλιστα μεταξύ τους άσχετους:
   Το σκυλάκι το ήθελαν να το φάνε. Προσπάθησαν να το κλέψουν επανειλημμένα, δεν είναι επειδή τους γάβγισε και ενοχλήθηκαν....

  • Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης avatar
   Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης @ GreekInLux 06/07/2012 01:38:13

   @GreekInLux ""σαν να συγκρίνετε τους νόμιμους Έλληνες σύγχρονους αξιοπρεπείς μετανάστες, που τυγχάνουν και ευρωπαίοι και πολίτες της ΕΕ με όλο το συρφετό των άπλυτων παράνομων αφροασιατών που μαστίζουν τη χώρα και που στη καλύτερη επαιτούν""

   Τὸ ἂν οἱ Ἕλληνες μετανάστες «ἀρέσουν» στοὺς Βρεττανοὺς ἰθαγενεῖς εἶναι κάτι ποὺ θὰ τὸ ἀποφασίσουν οἱ Βρεττανοὶ ἰθαγενεῖς ἢ οἱ Ἕλληνες μετανάστες;;;

 9. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 05/07/2012 20:47:39

  Ο Αστυάναξ έχει απόλυτο δίκαιο. Εδώ έχουμε περιέλθει σε σύγχυση, από εποχής "εκσυγχρονιστή" Σημίτη και εντεύθεν: Ο πρωθυπουργός μιας χώρας είναι κάτι σαν πρόεδρο ΜΚΟ ή φιλανθρωπικού σωματείου. Και το Κράτος είναι φιλανθρωπικός οργανισμός, περιθάλπει όλους όσους έχουν ανάγκη ή διατείνονται ότι έχουν ανάγκη και διαβιούν στην επικράτειά του, έστω και παρανόμως. Η ιδεοληψία της Αριστεράς σε εφαρμογή, σε μία χώρα μπάχαλο. Το αποτέλεσμα; Κοινωνική αποσύνθεση και ανθρωπιστική καταστροφή.
  Το Κράτος οφείλει να πει ξεκάθαρα το εξής: "Όποιος βρίσκεται στη χώρα παράνομα, βρίσκεται υπό καθεστώς απέλασης. Χωρίς δικαίωμα νομιμοποίησης στο μέλλον, τελεία και παύλα. Άπαξ παράνομος, δια παντός παράνομος (όπου "διά παντός"=μέχρι την απέλαση)". Για όσον καιρό το άθλιο ελληνικό κράτος δεν το πράττει αυτό, όσο αφήνονται παραθυράκια στο κάθε λούμπεν στοιχείο της Ασίας και της Αφρικής απάσης να ελπίζει σε χαρτιά νομιμοποίησης της Ελλάδας, ακόμα και σε ιθαγένεια, τόσο η πληγή θα αιμορραγεί.
  Προς Πρωθυπουργό και Υπουργό Δημόσιας Τάξης: Τα καροτσάκια με το σκραπ που τσουλάνε Μπαγκλαντεσιανοί και Πακιστανοί μέσα στη μέση της Αθήνας και των δυτικών συνοικιών, είναι νόμιμα ή παράνομα; Βοηθουν ή όχι στο μήνυμα του "μπάτε σκύλοι αλέστε" που εκπέμπει η Ελλάδα; Υπάρχει ή όχι κίνδυνος δυστυχήματος και απώλειας ανθρώπινης ζωής; Σήμερα το μεσημέρι κατέβαινε τέτοιο καροτσάκι στη μέση της Σόλωνος, από Κολωνάκι προς Εξάρχεια. Στη μέση!
  Τα παράνομα τρίκυκλα χωρίς πινακίδες που κυκλοφορούν σε Καλλιθέα, Ταύρο, Νίκαια, Ρέντη, Κορυδαλλό, Αιγάλεω, Μοσχάτο, γιατί τα ανέχεστε; Τι θα γίνει αν τρακάρω ένα τέτοιο τρίκυκλο με το αυτοκίνητό μου; Ποια ασφάλεια με καλύπτει;
  Πού θα πάει η κατάσταση αυτή της ανομίας κύριε Σαμαρά και κύριε Δένδια; Γιατί ως έλλην φορολογούμενος πολίτης να υφίσταμαι διακρίσεις εις βάρος μου και εις όφελος του κάθε τυχοδιώκτη που προώθησε προς τα εδώ η Τουρκία ή που είδε φως και μπήκε;

  • arts avatar
   arts @ ΒΙΣ 05/07/2012 21:43:30

   Δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε καν με το δικαίωμα κυκλοφορίας ή μη του "οχήματος" στις οδούς, ή την εικόνα περί κράτους (μη εφαρμογής του) δικαίου που εκπέμπει.

   Αφού το όχημα αποτελεί ξεκάθαρα προϊόν κλοπής από σούπερ μάρκετ, δεν χρειάζεται τίποτε περαιτέρω για σύλληψη επ' αυτοφώρω.

   Αν διαθέτει κανείς κοινή λογική και θέληση να δράσει, υπάρχει ολόκληρο βιβλίο με έτοιμες κατηγορίες (ποινικός κώδικας) στη διάθεσή του...

   Αυτόματη απόρριψη τυχόν αιτήματος πολιτικού ασύλου για όποιον/αν έχει καταδικασθεί έστω και για πλημμέλημα και τάχιστα στο δρόμο της επιστροφής.

   Ζητούνται εκτελεστές των παραπάνω απλών οδηγιών.

   • Δαντης avatar
    Δαντης @ arts 06/07/2012 00:29:05

    Αγαπητε Arts θα σε κατεβασω λιγο απ' τα ουρανια που πετας. Μηπως ξερεις ποσα λεφτα εβγαλε ο μπατσος επι κεφαλης του πολιτικου ασυλου στο αλλοδαπων την περιοδο 2000-2005. Και μια δευτερη ερωτηση, ποιος τον καρφωσε στο Ε.Υ. ?

    • ΒΙΣ avatar
     ΒΙΣ @ Δαντης 06/07/2012 01:13:37

     Αυτή την περίοδο εξακολουθούν να δίνουν πολιτικό άσυλο σε...Γεωργιανούς και επίσης σε Γκανέζους (η Γκάνα δεν είχε ουδέποτε Εμφύλιο). Τώρα τι να λέμε....
     Η Ελλάδα είναι ένα κράτος που εχθρεύεται μόνο τους πολίτες της. Μόνο.

   • Αυριανιστής avatar
    Αυριανιστής @ arts 06/07/2012 01:25:07

    Ζητάς τον Έλληνα Ρούντολφ Τζουλιάνι. Και δεν υπάρχει.

  • Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης avatar
   Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης @ ΒΙΣ 06/07/2012 01:40:34

   @BIΣ

   "Ο Αστυάναξ έχει απόλυτο δίκαιο. "

   Αὐτὴ εἶναι τοποθέτηση. Πρότυπη τοποθέτηση!

 10. ΑΜΟΡΓΟΣ avatar
  ΑΜΟΡΓΟΣ 05/07/2012 22:03:14

  ΣΤΟΝ ΑΣΤΥΑΝΑΚΤΑ ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΗ ΘΑ ΤΟΥ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΣΕΦΕΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΜΠΑΛΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ.ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΟΦΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΠΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ.
  ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ Η ΑΓΓΛΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΡΙΟ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΚΙ ΑΝ ΚΑΤΕΧΕΙ.

  • Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης avatar
   Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης @ ΑΜΟΡΓΟΣ 06/07/2012 01:45:23

   Τὴν διάβασε, τὴν διάβασε.
   Ἀλλὰ δὲν καταλαβαίνετε τὸ ἐρώτημα: ἀσχέτως μὲ τὸ ἂν οἱ Βρεττανοὶ εἶναι... καθίκια ἢ ἔχουν... λερωμένη τὴ φωλιά τους, δικαιοῦνται ἢ δὲν δικαιοῦνται νὰ κάνουν ὅ,τι γουστάρουν στὸ ἔδαφός τους, ἐντὸς τοῦ πλαισίου τῶν ἀνθρωπίνων δικαιωμάτων καὶ τῶν διεθνῶν συνθηκῶν (τῆς ΕΕ συμπεριλαμβανομένης);;; Τί λογικὴ ἔχει ἡ ρητορικὴ τύπου «ἂς μᾶς δώσουνε πίσω τὰ μάρμαρα τότε» (!!!);;; Ἢ οἱ ἐπικλήσεις στὸ πόσο «τὰ σκᾶνε» οἱ Ἕλληνες φοιτητές;;;

   Τὸ πῶς χειρίστηκε ἡ Ἀγγλία τὸ Κυπριακὸ δὲν σχετίζεται μὲ τὸ ἂν δικαιοῦται τὸ αὐτεξούσιον στὸ (μὴ-ἀποικιοκρατικὸ πλέον) ἔδαφός της. Εἶναι ἄλλη ἱστορία.

   • Πεπόνης avatar
    Πεπόνης @ Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης 06/07/2012 02:46:40

    Δλδ. δικαιούται το Γιου-Κέη να τα κάνει μπάχαλο αλλού, αλλά να απαγορεύει να του κάνουν μπάχαλο το σπίτι του.

    Σαν ένα παιδάκι που πάει πολλές φορές επίσκεψη σε φίλο του και του κλέβει όλα τα παιχνίδια, αλλά απαγορεύει την επίσκεψη στο δικό του σπίτι - επιβαλει όμως την συνέχιση της "φιλίας" και το παιδάκι με τα σπασμένα παιχνίδια την δέχεται. Σαν πολύ δούλοι έχουμε γίνει...

    Στην συγκεκριμένη περίπτωση έχει βέβαια κάποιο δίκιο ο Κάμερον, αλλά αυτή δεν είναι η πρέπουσα αντίδραση προς έναν λαό που δοκιμάζεται. Δλδ. μας λέει, όταν φτάσει η ώρα να πεθάνετε από την πείνα, μην έρθετε εδώ αλλά πεθάνετε από την πείνα.

    Ανάθεμα αν καταλαβαίνω την πολιτικη!!!

   • ΑΜΟΡΓΟΣ avatar
    ΑΜΟΡΓΟΣ @ Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης 07/07/2012 02:06:40

    EINAI ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΣΕΦΕΡΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΝΝΟΩ ΤΕΤΟΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.
    ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ,ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ.

    • Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης avatar
     Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης @ ΑΜΟΡΓΟΣ 07/07/2012 12:33:12

     Αὐτὸ ποὺ προσπαθῶ νὰ πῶ εἶναι ὅτι τὸ ἂν «ἔχουμε δίκιο» σὲ ἠθικό, ἂν θέλετε, ἐπίπεδο εἶναι ΕΝΑ θέμα. Δὲν εἶναι πανάκεια γιὰ ὅλα, πόσῳ μᾶλλον γιὰ τὴν δυνατότητα νὰ πεῖ ἕνας πρωθυπουργὸς «δὲν μπαίνει κανεὶς μέσα».

 11. Ελευθερία avatar
  Ελευθερία 05/07/2012 22:54:17

  Εδώ Λοντονιστάν, εδώ Λοντονιστάν. Παρακαλούνται οι Έλληνες νομοταγείς πολίτες να μην διανοηθούν να έρθουν νόμιμα στη χώρα μας. Ο τόπος μας είναι ανοιχτός μόνο για Πακιστανούς και παραπέρα, και οφείλουμε να διασφαλίσουμε το δικαίωμα των μουσουλμάνων φίλων μας, αδελφών της Τουρκίας (και βασικά, γιατί καθυστερούν τόσο πολύ οι διαδικασίες ένταξής της, πόσο πιο έντονα πρέπει πια να εκφράσει την αγανάκτισή του ο πρωθυπουργός μας επί τούτου;...), να διαδηλώνουν ήσυχα κατά της βρετανικής αστυνομίας και κατά της χώρας γενικότερα... Άλλωστε όπως έχει δηλώσει ο ίδιος ο Ν.Κάμερον, το ισλάμ και η δημοκρατία είναι έννοιες απολύτως συμβατές μεταξύ τους. Οφείλουν βέβαια οι μουσουλμάνοι να προσαρμοστούν στον δικό μας τρόπο ζωής, και όποιος λέει ότι αυτό δεν γίνεται λόγω της ίδιας της θρησκείας του, πολύ απλά δεν ξέρει τι του γίνεται!

  Μέσα σε 10 χρόνια ο αριθμός των Βρετανών που ασπάζεται τον μουσουλμανισμό έχει διπλασιαστεί ενώ μέχρι το 2030 η Βρετανία θα έχει περισσότερους μουσουλμάνους από ό,τι θα έχει το Κουβέητ. Που θα πει, ευχαριστούμε κ.Κάμερον που μας αποτρέπετε. Και εδώ μια χαρά τους έχουμε, αλλά τουλάχιστον εδώ δεν έχουμε τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο, Μάη, Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο, Σεπτέμβρη και Οκτώβρη μέσα στη συννεφιά με την υγρασία να σπάει κάθε μέρα κι από ένα ρεκόρ.

 12. ΝΕΚΚ avatar
  ΝΕΚΚ 06/07/2012 01:25:14

  Τι να τους κανουν τους Ελληνες; Εχουν μαζεψει ολη την κοινοπολιτεια! Ολα τα καλοπαιδα! Ασε που και πολλα πανεπιστημια τους αρχισαν να παραπαιουν...

 13. DI.KO avatar
  DI.KO 06/07/2012 02:09:06

  "Η οικονομική κρίση έχει προσελκύσει χιλιάδες Ισπανών και Ελλήνων στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας. Τώρα, μια μελέτη δείχνει: Οι μετανάστες έχουν τυπικά προσόντα υψηλότερα από το μέσο γερμανικό πληθυσμό. Συχνά εργάζονται σε υψηλόβαθμες θέσεις, οι οποίες δεν μπορούν να καλυφθούν με τους ντόπιους".
  Σαν απάντηση στην εγγλέζικη υποκρισία.
  Το κείμενο δημοσιεύτηκε σήμερα στο γερμανικό "Der Spiegel".

  • anonymous avatar
   anonymous @ DI.KO 06/07/2012 16:38:54

   Ισχύει αλλά για θέσεις θετικών επιστημών και μόνο εκεί που υπάρχουν κενά.

 14. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 06/07/2012 16:45:12

  Ο Κάμερον φοβήθηκε γιατί ο Έλληνες εφοπλιστές κτλ με τις εξαγωγές Ευρώ και τις μανιώδεις αγορές τους ανεβάζουν τις τιμές και δημιουργούν φούσκα ακινήτων στην Βρετανία.
  Αλλά είναι μονόπλευρος και άδικος ανθέλλην: Για τις υψηλές τιμές των ακινήτων στη Βρετανία φταίνε εξίσου και μερικοί Άραβες πετρελαιάδες που αγοράζουν με την ίδια μανία.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.