#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
22/09/2011 08:43
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Εμείς ... οι ανθέλληνες ! (Σύμφωνα με τον Υπουργό Οικονομικών , όποιος εκφράζει αντίθετες απόψεις προς τις επιλογές της Κυβέρνησης είναι ουσιαστικά ανθέλληνας )

Αφού μας επιτρέπεται –ως σήμερα τουλάχιστον -  να σκεφτόμαστε και δεδομένου ότι στις πρόσφατες αλλαγές του νόμου περί συναθροίσεων των πολιτών δεν προστέθηκε  και καμιά απαγόρευση διατύπωσης σκέψεων…… προλαβαίνουμε να σκεφτούμε ..εγγράφως

Εμείς λοιπόν οι ανθέλληνες :

Προσπαθούμε να μαντεύσουμε ποιο ήταν το πραγματικό έλλειμμα του 2009 και αν έγινε ή όχι τεχνητή διόγκωση ,μόνο και μόνο για να προσφύγουμε στο  Δ.Ν.Τ

(μην ακούτε την καθηγήτρια κα Γεωργαντά που ως μέλος της ΕΛΣΤΑΤ το κατήγειλε με στοιχεία γιατί …δρά ανθελληνικά !)

Καταχωρήσαμε στο μυαλό μας ,τον τελευταίο καιρό , όλες τις επίσημες δηλώσεις των κυβερνώντων και αισθανθήκαμε ανακούφιση που δεν πρόκειται να χρεοκοπήσουμε ,που δεν θα χρειασθούν νέα σκληρά μέτρα και που τέλος πάντων ως εξυπνότεροι καταφέραμε να πείσουμε τους εταίρους μας (ή να τους ξεγελάσουμε )πως όλα θα γίνουν όπως πρέπει κ.λ.π

Τώρα  σκεφτόμαστε πόσο και πού φταίξαμε και πληρώνουμε πάλι τα σπασμένα με φόρους , απολύσεις ,συγχωνεύσεις επί χάρτου κ.λ.π.

Δύο χρόνια τώρα ,πιστεύαμε τον κ.Λοβέρδο που θα εξοικονομούσε χρήματα από τη σπατάλη των νοσοκομείων. Η τρόικα -είπε-του έδωσε συγχαρητήρια για τη μείωση του μπάτζετ των νοσοκομείων. Αυτοί που  έκλαιγαν στα κανάλια λέγοντας πως στέλνουν  τους συγγενείς καρκινοπαθών  στα ιδιωτικά φαρμακεία να αγοράσουν τα πανάκριβα φάρμακα των συγγενών τους που νοσηλεύονται στη λιανική τιμή και να τα πάνε στο νοσοκομείο …είναι σαφώς ανθέλληνες

Τα ασφαλιστικά ταμεία πάλι ,που διαμαρτυρήθηκαν αναγκαζόμενα να πληρώσουν ακριβά φάρμακα στη λιανική  τιμή και μπήκανε μέσα 260.000.000 ευρώ ,σίγουρα επέδειξαν… ανθελληνική στάση

Ευτυχώς που υπάρχει και ο Υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης (κ.Κουτρουμάνης ,παλαιός συνδικαλιστής)και ξέρει από κόλπα. Τιμώντας την αξιοπιστία του πολιτικού έφερε διάταξη στη Βουλή για υποχρεωτική συνταγογράφηση φαρμάκων με την κοινόχρηστη ονομασία (χωρίς το εμπορικό όνομα) πανικοβάλλοντας τους φαρμακοβιομήχανους που έσπευσαν να υποσχεθούν κάλυψη του ελλείμματος των 260.000.000 ευρώ με άλλο τρόπο ,αρκεί να μην αλλάξουν τον τρόπο συνταγογράφησης.

Και Ω! του θαύματος , η διάταξη αποσύρθηκε.

Απλή σκέψη λοιπόν, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο κ.Κουτρουμάνης είναι καλύτερος του κ.Βενιζέλου στη μπλόφα !

Είναι σίγουρα ανθέλληνες και αυτοί που ισχυρίζονται ότι με την πρόσφατη αύξηση τιμών των φαρμάκων,  θα επιβαρυνθούν τα ασφαλιστικά ταμεία με 169.000.000 ευρώ ετησίως(Αυξήθηκαν οι τιμές σε 2000 φάρμακα από 0,15-3800%)

Προσοχή δεν είναι λάθος τυπογραφικό

Ναι ,έτσι θα πρέπει να είναι , γιατί εμείς όλοι διαβάσαμε στις έγκριτες εφημερίδες ότι «έγιναν μόνο μερικές διορθώσεις λαθών» και δεν μπορούμε να βρούμε τον κ.Μανία, ειδικά προσληφθέντα σύμβουλο του Υπουργείου Υγείας για τις τιμές , για να μας εξηγήσει την αλήθεια.

(Πως επελέγη και πώς πληρώνεται ;)

Το 20% των Ελλήνων που αναγκάζεται να ζητιανέψει φάρμακα από τους «Γιατρούς του Κόσμου» ,γιατί δεν έχει να πληρώσει ούτε γάζες ,τηρούν  σαφώς ανθελληνική στάση

Όσοι σκέφτηκαν πως ο κ.Μόσιαλος εμπόδισε τη δημοσίευση σχολίων και κριτικής για τα θέματα αυτά ,πρέπει χωρίς δεύτερη σκέψη να ενταχθούν στη κατηγορία των ανθελλήνων

Και αυτοί που δεν συμμερίζονται την αγωνία του Πρωθυπουργού που κυβερνά «με το πιστόλι στον κρόταφο» ,όπως ο ίδιος είπε ,τι άλλο παρά ανθέλληνες είναι;

Αν λοιπόν όλοι εμείς δεν δικαιούμαστε να μιλάμε και να ασκούμε κριτική στα εγκληματικά λάθη που έγιναν και γίνονται ,ε! τότε εσείς κύριοι της Κυβέρνησης και οι όποιοι σύμβουλοί σας ,ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΘΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΤΕ !

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΔΕΙΚΤΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 22/09/2011 09:02:02

  Ως ανθελληνίδα, συμφωνώ με το πνεύμα του άρθρου..ειδικά με την τελευταία παράγραφο..και ειδικότερα με τις 4 τελευταίες λέξεις..

 2. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 22/09/2011 09:02:15

  Βρε, μπας και τελικά είναι πιο φιλέλληνας ο μεθύστακας στυλοκλέφτης πρόεδρος της Τσεχίας, που ξαναχτύπησε χθες δηλώνοντας ότι "είναι εύκολο να πεταχτεί η Ελλάδα εκτός ευρωζώνης" και ότι "όσο η Ελλάδα παραμένει μέσα, τόσο η υπόλοιπη Ευρώπη θα παραμένει σε οικονομική στασιμότητα";

 3. αλλήθωρος avatar
  αλλήθωρος 22/09/2011 09:25:32

  Τελικά είναι τιμή μου που με κατατάσσουν στους «ανθέλληνες» και όχι στους «πατριώτες» του είδους τους.

 4. xzetta avatar
  xzetta 22/09/2011 09:33:16

  μπλα, μπλα, μπλα, και η ζωη συνεχίζεται....
  πρακτικα, πως γίνεται να επιταχυνθούν οι εξελίξεις ώστε να πάμε σε εκλογές σήμερα (και κάνοντας την υπόθεση οτι το όποιο μετά θα είναι καλύτερο)?
  γιατί εγώ βλέπω ανακοινώσεις και δελτία τύπου και φωνές τύπου "να φύγετε, να πάτε αλλού" και "δεν δικαιούστε να υπάρχετε" μα μου φαίνεται οτι κανείς δεν βιάζεται να αναλάβει.

 5. τσώφλι πασατέμπου avatar
  τσώφλι πασατέμπου 22/09/2011 10:05:55

  Ανεμοδείκτη, καλά όλα αυτά αλλά άν είσαι γιατρός, καλύτερα να αρχίζεις πάντα με λίγη αυτοκριτική. Δέν είμαστε εσύ κι εγώ άμοιροι ευθυνών γι αυτήν την κατάσταση.

  Όταν τα "φάρμακα" μας έστελναν ταξιδάκια μετα της συζήγου, όταν μας πλήρωναν το λάπτοπ και την 42 άρα πλάσμα, όταν παρέα με τον άλλο άμωμο κλάδο των φαρμακοποιών φουσκώναμε τον τόπο με τα τρίτης και τέταρτης γενιάς για γρίπη ή με σεροξάτια για κάθε πονοκέφαλο, τότε είχαμε κρύψει τις παντιέρες - ή κάνω λάθος ;

  Στον καθρέφτη πρώτα, φίλε, και μετά στο μπαλκόνι.

 6. tasos avatar
  tasos 22/09/2011 10:07:31

  Μας δουλεύουνε κανονικά λόγω της ασχετοσύνης μας...
  Το ελληνικό κράτος, παρά τις αναμφισβήτητες αδυναμίες του, έχει φορολογικά και μη φορολογικά έσοδα περί τα 50 δις ετησίως και παίρνει δανεικά άλλα 60 για να πληρώνει πανωτόκια από το 1821 και εντεύθεν (δείτε τον τελευταίο πίνακα του παρακάτω λινκ).

  http://www.epicurus2day.gr/index.php/politicscomments/178-2010-04-28-18-01-51

  Η μισθολογική δαπάνη του δημοσίου είναι περί τα 20 δις. (δείτε εδώ)

  http://www.3comma14.gr/pi/view_survey.php?id=3413

  Περισσεύουν λοιπόν περί τα 30 δις φορολογικά έσοδα για κοινωνική πολιτική και δημόσιες δαπάνες ή και αυξήσεις μισθών και συντάξεων και επιδότηση ανέργων (πετροβολήστε αν θέλετε) ή όχι? Αντ' αυτού, μνημόνια και ανεργία!

  Ερώτηση: Που πάνε τα λεφτά των δανείων 60 δις και 30δις από φορολογικά έσοδα?

  Απάντηση: Τα “χρωστάει” ο “κυρίαρχος λαός” και βρίσκονται σε κάτι ελβετικές τράπεζες ή αρμενίζουν στις θάλασσες με τη μορφή εκαντοτάμετρων γιοτ και μπαταρισμένων υποβρυχίων .

  "Μπήκατε"?

 7. avanti avatar
  avanti 22/09/2011 10:17:02

  Να ΜΗΝ πληρώσει κανένας τα χαράτσια τους, όλοι στους δρόμους για να ανατραπεί η προδοτική κυβέρνηση. Μα τι άλλο πρέπει να μας επιβάλουν πιά για να ξυπνήσουμε? Ετσι όπως πάμε σε λίγους μήνες θα μας στέλνουν ειδοποιητήρια ότι μας έχουν ξεπουλήσει σκλάβους και εμείς ακόμη θα ψαχνώμαστε πως έγινε αυτό, σε εμάς τον υπερήφανο λαό. Τα ψέματα τελειώσαν κύριοι, έχουμε ευθύνη από δώ και μπρός στους εαυτούς μας και στις επόμενες γενιές. Επαναδιαπραγμάτευση για το χρέος τώρα με ΕΕ και κατάργηση των μνημονίων!!!!

 8. !@#$%^&*() avatar
  !@#$%^&*() 22/09/2011 10:20:05

  Επειδή ξύπνησα σήμερα και, ...ανθελληνικά....άρχισα να σκέπτομαι, θεωρώ ότι εφόσον ξεκίνησαν αυτοί πογκρόμ κατά των πολιτών θα πρέπει και οι πολίτες να ξεκινήσουν πογκρόμ κατά των χλιδάτων προνομίων των πολιτικών.
  Π.χ. προτείνω να καταργηθεί η βουλευτική σύνταξη. Τα ένσημα που θα μαζεύει ο κάθε βουλευτής να τα πηγαίνει στο ΙΚΑ και όποτε θεμελιώνει συνταξιοδοτικό δικαίωμα να παίρνει σύνατξη, όπως όλο το πόπολο. Τι λέτε??? Βέβαια θα πρέπει και κάποια στιγμή να εργασθούν για να συμπληρώσουν 40 συντάξιμα, όπως όλοι.

 9. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 22/09/2011 10:26:13

  Εγώ έχω ακούσει κι άλλο, πιο εξτρέμ, παράδειγμα. Μου το αφηγήθηκε φίλος, φαρμακευτικός αντιπρόσωπος.

  Πήγε κάποτε να επισκεφθεί γιατρό. Τον πέτυχε σ' ένα διάδρομο του νοσοκομείου κι ο γιατρός, αντί άλλης συζητήσεως, του είπε "πέρνα από το γραφείο μου, ζήτα από τη γραμματέα μου το κλειδί της Μερσεντές, και το μεσημέρι να μου την έχεις φέρει με καινούργια λάστιχα"!

 10. Ratamahatta avatar
  Ratamahatta 22/09/2011 10:37:27

  +1000

 11. ΙΩΝΑΣ avatar
  ΙΩΝΑΣ 22/09/2011 15:36:42

  Αυτή η ''κυβέρνηση'' υφήρπαξε με δόλο και απάτες την ψήφο του Ελληνικού Λαού. Συνεργάστηκε, ως αξιωματική αντιπολίτευση, με το ΔΝΤ, 6 μήνες πριν εκλεγεί ως κυβέρνηση. Επί 3 ολόκληρους μήνες, αρνήθηκε πεισματικά, (και ύποπτα τουλάχιστον), να πάρει μέτρα για την οικονομία. Αρνήθηκε να εισπράξει δημόσια έσοδα μέχρι τον Δεκέμβρη του 2009. Φαλκίδευσε-αλλοίωσε τα οικονομικά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, διογκώνοντας σκόπιμα το δημόσιο έλειμμα. Μείωσε σκόπιμα και εν γνώσει της την δανειοληπτική ικανότητα της χώρας με δηλώσεις περί Τιτανικού και διεφθαρμένων πολιτών. Λαμβάνει ''μέτρα'' για την οικονομία, που εν γνώσει της διογκώνουν το πρόβλημα. Εκχωρεί κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας σε τρίτους. Παραχώρησε το κυριαρχικό δικαίωμα του Ελληνικού Κοινοβουλίου να νομοθετεί, στην τρόικα. Βίασε το Ελληνικό Σύνταγμα παντοιοτρόπως και ποικιλοτρόπως. Για όλους αυτούς τους λόγους και για πολλούς ακόμα, δεν έχει την συναίνεση του Ελληνικού Λαού να νομοθετεί. De facto και de jure, σφετερίζεται την εξουσία. Δεν νομιμοποιείται να διαχειρίζεται το μέλλον των Ελλήνων πολιτών, ούτε να υποσκάπτει το μέλλον των παιδιών μας. Ανατροπή ΤΩΡΑ, πριν είναι πολύ αργά. Οι καιροί, ου μεναιτοί...

 12. YΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΔΕΙΚΤΗΣ avatar
  YΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΔΕΙΚΤΗΣ 22/09/2011 16:39:39

  Tο σίγουρο είναι πως δεν είμαι γιατρός .Δεν πρέπει όμως να γενικεύει κανείς γιατί όπως σε όλα τα επαγγέλματα , έτσι και στους γιατρούς υπάρχουν και εκείνοι που κάνουν το καθήκον τους.Στην κάθε είδους δωροδοκία συμμετέχουν πάντα δύο.Αυτός που δίνει και αυτός που αποδέχεται.
  Άλλωστε και στη Βουλή έχουν θητεύσει "δωρολήπτες" από όλα τα επαγγέλματα.
  Ας προσπαθήσουμε όλοι να ξαναβρούμε την χαμένη μας αξιοπρέπεια ,έτσι που πραγματικά να μην υπάρχει έλλειμμα "αρχών και αξιών" ( βλ.παλαιότερη έγγραφη τοποθέτησή μου στο antinews ).

 13. Κωνσταντινόπουλος Γεώργιος avatar
  Κωνσταντινόπουλος Γεώργιος 23/09/2011 17:15:34

  Υπάρχει ένας πολύ καλός τρόπος υπολογισμού της πατριοσύνης των υπουργών μας. Όπως σε μας κόβουν το 35% του εισοδήματός μας και δε γκρινιάζουμε, ως τώρα, να κόψουν και αυτοί ένα ανάλογο ποσό-λίγο μεγαλύτερο-για να δώσουν το καλό παράδειγμα, 55% ας πούμε. Αν φτάσουν να ζούνε με 1000 ευρώ περίπου τότε θα έχουμε πετύχει τους στόχους.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.