#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
22/10/2010 11:10
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Εμείς δεν γλείφουμε εκεί που φτύναμε….

Όχι ευχαριστώ, δε θα πάρουμε….

Γράφει ο ΚΥΝΟΔΟΥΣ

Το "κλαμπ των αθανάτων" του ΠΑ.ΣΟ.Κ., αυτοί που θεωρούν ότι κατέχουν εσαεί το όπλο της απόφασης και το μυστικό της διαχείρισης της εξουσίας, "μαγείρεψαν" από τις αρχές του καλοκαιριού το πολιτικό μενού για τους κοινούς θνητούς «κάτω από τ΄αυλάκι» της Περιφέρειας Πελοποννήσου…

Αυτή τη φορά βασίσθηκαν σε μια νέα συνταγή ενός δοκιμασμένου σεφ από τα παλιά με το όνομα Μητσοτάκης…. Πρόθυμο γκαρσόνι ο ΛΑ.Ο.Σ. του Γ. Καρατζαφέρη,

<< αυθορμήτως>> προσέτρεξε πρώτος από τον Ιούνιο να καταθέσει δημόσια τη διαθεσιμότητά του…. Το ξαναζεσταμένο φαγητό επιτέλους απέκτησε πριν λίγες εβδομάδες <<νονό>> και βαπτίσθηκε με το παρθένο λάδι της αυλής της Ιπποκράτους ….

Πέτρος Τατούλης – ανεξάρτητος υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου!!!!!

Το γεύμα στους ιθαγενείς συνοδεύεται απαραίτητα με το μοσχοφίλερο κρασί του Ροβέρτου και για το απαραίτητο «σορμπέ» προσφέρεται μια καινούργια δημιουργία από κοινού της Έλσας και της Μαργαρίτας…..
Αυτό το γεύμα λέμε να μην το δοκιμάσουμε….. Καλύτερα να το πετάξουμε στα σκουπίδια!!

- Για να διαφυλάξουμε την υγεία μας. Αρκετές πολιτικές τοξίνες κατάπιαμε τα τελευταία χρόνια. Δεν αντέχουμε άλλες δηλητηριάσεις….

- Για να διατηρήσουμε την αξιοπρέπειά μας. Εμείς δεν πάμε χέρι – χέρι με τον Καρατζαφέρη, ούτε μας αρέσει το πίτσι – πίτσι με την Ντόρα…

- Για να περπατάμε με το κεφάλι ψηλά. Εμείς δεν τρέχαμε τόσα χρόνια πίσω από πράσινες σημαίες και μπροστά από συνθήματα για την αλλαγή της κοινωνίας, για να καταντήσουμε « πρόθυμες πολιτικές εταίρες σε τιμή ευκαιρίας » ενός φιλόδοξου τέως υπουργού του Καραμανλή…

- Για να μη χάσουμε τον αυτοσεβασμό μας. Εμείς δεν γλείφουμε εκεί που φτύναμε…. Δεν προδίδουμε τις αξίες, τις αρχές και τις ιδέες μας. Δεν κλείνουμε κατάμουτρα την πόρτα στον πατέρα και τη μητέρα μας, δεν ποδοπατάμε τις φιλίες που με αγώνες χτίσαμε. Δε γινόμαστε γενίτσαροι!!!

- Για να προστατέψουμε τις οικογένειές μας και τον τόπο μας.

- Εμείς με την ψήφο μας αντιστεκόμαστε, δεν σκύβουμε το κεφάλι, δε γινόμαστε ιδανικοί αυτόχειρες.

- Στέλνουμε ΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ στην αλαζονεία, στα ψέματα, στην υποκρισία και την ανικανότητα όλων αυτών που μας οδήγησαν στην αγκαλιά του μνημονίου και έχουν το θράσος σήμερα να εμφανίζονται ως τιμητές και κήνσορες!!!

- Για να καθαρίζει σιγά – σιγά η κόπρος του Αυγείου…

- Γιατί εμείς ξέρουμε ότι στις 7 Νοεμβρίου δεν τελειώνει η ζωή. Τουλάχιστον ας κάνουμε μια καλή αρχή και ας ξεφορτωθούμε όλους αυτούς τους απίθανους τοπικούς πολιτικάντηδες που πρόθυμα και ασυλλόγιστα ποδοπατούν αρχές, αξίες, μνήμες και βιώματα, γιατί οι ’’θεομπαίχτες’’ νόμισαν ότι βρήκαν τη χρυσή ευκαιρία να καβαλικέψουν το άλογο της τοπικής εξουσίας που κερδίζει…(κούνια που τους κούναγε!)

- Λάθος ποντάρισμα… Το άλογο είναι γέρικο και θα ρινορραγήσει!! Ο πολιτικός σανός των αχαμνών της Ιπποκράτους, του Καρατζαφέρη και της Ντόρας

- ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΤΑΙ με τίποτα….

Καληνύχτα κε Τατούλη…..

Read more: http://yperpasok.blogspot.com/2010/10/blog-post_20.html#ixzz12yDMgpM0ΣΧΟΛΙΑ

 1. Θραξ Αναρμόδιος avatar
  Θραξ Αναρμόδιος 22/10/2010 12:52:21

  "- Για να προστατέψουμε τις οικογένειές μας και τον τόπο μας."
  "- Για να καθαρίζει σιγά – σιγά η κόπρος του Αυγείου…"

  Οι οικογένειές μας και ο τόπος μας καταστράφηκε από τα πρόσωπα εκείνα, που στελέχωσαν και στελεχώνουν τα κόμματα και τις κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης. Αυτούς που ονομάζετε "η κόπρος του Αυγείου".

  Το ξαναλέω, η κοπριά του Αυγεία μπροστά στην δική μας είναι μυγοχέσματα. Και η δική μας κοπριά, ΟΧΙ "σιγά-σιγά καθαρίζει", παραμένει ΑΝΕΓΓΙΧΤΗ. Είναι τόσο τεράστια, που φοβούμαι πως και ο Ηρακλής θα έφευγε τρέχοντας μπροστά της. Με μανταλάκι στη μύτη.

  Και αυτή η κοπριά, ζητάει και την ψήφο μας τώρα. Επειδή μέσα στην κοπριά υπάρχουν νησίδες αγνότητας, νομίζει η κοπριά πως αθωώνεται. Πόσο καθαρές θα παραμείνουν αυτές οι νησίδες μέσα στην κοπριά; Και για πόσο; Πόσο χρόνο θέλει μια κοπριά για να "χωνέψει" έναν αγνό και έντιμο;

  Ζητάει λοιπόν η κοπριά την ψήφο μας. Για να προστατέψει, τάχαμου, τις οικογένειές μας και την πατρίδα. Ιεροσυλία. Λες και δεν ξέρουμε ότι οι μόνοι προστάτες των οικογενειών μας είμαστε εμείς οι ίδιοι.

  ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.

  Θέλεις τώρα κ. Κυνόδους να πιστέψω, εγώ κιόλα, ότι υπάρχουν και ΑΛΛΟΙ προστάτες της δικής μου οικογένειας, εκτός από μένα και μόνο εμένα; Που είναι αυτοί οι προστάτες και δεν τους είδα; Μέσα στην κοπριά κρυμμένοι;

  Το ξαναλέω (ε, τι να κάνω ρε πατριώτες, τι να κάνω;): Μερικοί, ηγεσίες κομμάτων, κομματικοί και οπαδοί, νομίζουν ότι η Ελλάδα είναι η ίδια χώρα, όπως πριν 8 μήνες. Νομίζουν ότι οι έλληνες είναι οι ίδιοι άνθρωποι, όπως πριν 8 μήνες. Δεν κατάλαβαν ΤΙΠΟΤΑ ακόμα οι άνθρωποι. ΤΙΠΟΤΑ.

  Κύριοι η πατρίδα μας είναι σε κατοχή. ΚΑΤΟΧΗ. Πέφτουν βόμβες καθημερινά πάνω στις πόλεις μας. Που δεν βγάζουν καπνό και δεν κάνουν κρότο. Αλλά είναι φονικώτερες.

  Η πατρίδα μας είναι σε κατοχή. ΚΑΤΟΧΗ. Γίνονται και εκτελέσεις. Μαζικές εκτελέσεις γίνονται. Αλλά γίνονται με τέτοιο επιστημονικό τρόπο, που ο εκτελεσμένος έλληνας, παραμένει μεν ζωντανός, συμπεριφέρεται όμως σαν νεκροζώντανος. Σαν "κομμένος". Με κομμένα χέρια, κομμένα ποδάρια και σφιγμένο στομάχι. Και μυαλό θολό. Από οργή και σύγχιση. Εκτός μάχης.

  Κι όμως!

  Ακόμη και τούτη την ώρα, την ώρα που χρειαζόμαστε παλλαϊκή αντίσταση, ομόνοια, συνοχή, ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΣΗ, και αντεπίθεση, με οργάνωση και σχέδιο, με προτάσεις για αλλαγές των ΘΕΣΜΩΝ, με συμμετοχή του πολίτη στην εξέταση της διαφθοράς και στην απόδοση δικαιοσύνης, τι μου λένε;

  Ελα να μας ψηφίσεις. Να κόψω φλέβες δηλαδή...

  Ο λαός θέλει να ρθουν τα πάνω κάτω, κι αυτοί κάνουν πως δεν τον ακούνε. Τα ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ θέλει ο λαός κι αυτοί κάνουν πως δεν πήραν χαμπάρι.

  Πως δεν ακούνε τον ΘΡΗΝΟ του. Τον ΠΟΝΟ του. Ούτε τον ΘΥΜΟ του φοβούνται ρε γμτ μου. Και συνεχίζουν το ίδιο βιολί των μεταξύ τους "πολιτικών διαφορών", και "αντιπαλοτήτων", και "φαγωμάρας" και "διαχωρισμού" τους, σε καλούς και κακούς.

  Καλοί και κακοί.
  Ποιοι είναι οι καλοί και ποιοι οι κακοί, πατριώτες;

  Γιατί ακόμα προτιμάτε να ψηφίσω τον χειρότερό σας "αντίπαλο", παρά να κάνω ΑΠΟΧΗ;

  Θραξ Αναρμόδιος

  • Ο Ιθαγενής avatar
   Ο Ιθαγενής @ Θραξ Αναρμόδιος 22/10/2010 16:27:39

   Μα τα ίδια δεν λέω και εγώ φίλε Θράκα;
   Με μια μικρή διαφοροποίηση την Α Κυριακή αποχή, ως μήνυμα στο πολιτικό μας σύστημα στην Β Κυριακή μαύρισμα όποιου υποψήφιου υποστηρίζεται από ...μνημονιακούς.
   Γιατί το μήνυμα πρέπει να έχει 300 αποδέκτες προς κοινοποίηση την Α Κυριακή και ....πράσινους προς ενέργεια την Β Κυριακή.... .

  • Κάποιος avatar
   Κάποιος @ Θραξ Αναρμόδιος 22/10/2010 20:33:21

   Υπερεκτιμάς το επίπεδο του ελληνικού λαού, υποτιμώντας πολύ (όχι άδικα) το επίπεδο των Ελλήνων πολιτικών.
   Νομίζω οτι η ψαλίδα δεν είναι τόσο μεγάλη, όχι φυσικά με την έννοια του ό"φάγαμε μαζί τα λεφτά", όσο του ότι πιθανότατα έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν είτε εξαιτίας της ψήφου μας, είτε εξαιτίας της ανοχής ή της αδιαφορίας μας για τα κοινά.

   • Εnzo avatar
    Εnzo @ Κάποιος 22/10/2010 20:37:03

    σωστος!
    πλεον στην ρηση που λεει οτι "ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΟΥ" πρεπει να προσθεσουμε και το "ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ"!!!
    τελικα οτι ψηφιζεις εισαι.

 2. zackii avatar
  zackii 22/10/2010 13:21:19

  Δυστυχώς με @@@@σμένη ψήφο η ζωή γιά τους μισθοσυντήρητους τελειώνει στις 7-11-2010...

 3. spyros avatar
  spyros 22/10/2010 14:07:56

  Ναι, θα πάω να ψηφίσω.
  Δεν θα ψηφίσω όμως τα δύο μεγάλα κόμματα ή τους κομπάρσους τους.
  Δεν θα τους δώσω τη χαρά της αποχής. Η αποχή τους συμφέρει.
  Η αποχή τους δίνει τα αποτελέσματα των ψευτοδημοσκοπήσεων.
  Θα ψηφίσω έναν ανεξάρτητο υποψήφιο ή όποιον άλλον νομίζω εγώ ότι δεν έχει ελπίδα για να αποκτήσω εγώ ελπίδα.
  Αλήθεια για πέστε μου:
  Είναι καλύτερος ο ΓΑΠ από κάποιον άλλο;
  Θα με πουλήσει καλύτερα ο ΓΑΠ από κάποιον που δεν τον ξέρω;
  Θα με κλέψει λιγότερο ή καλύτερα από τον ΓΑΠ;
  Θα κάνει περισσότερο προδοτικές συμφωνίες με την τρόικα, από αυτές του ΓΑΠ;
  Έτσι με τον τρόπο αυτό και συμμετέχω και τους δίνω να καταλάβουν ότι έχω δύναμη έστω και κάθε 4 χρόνια. Θα τους βάλω αγκάθι για να με θυμούνται.

 4. nina avatar
  nina 22/10/2010 16:04:56

  όταν η πατρίδα σου τελεί υπό κατοχή(μνημόνιο) το να συμμετεχεις σε εκλογές σημαίνει υποταγή στο στρατό κατοχής .όποιος δεν το καταλαβαίνει δεν πειράζει ,στην άλλη ζωή.μόνο που εγώ επειδή είμαι μεσήλιξ όπως με χαρακτήρισε ,και πολύ σωστά ,κάποια -φέρελπις δεσποινίς- εδω,πρέπει να κλείσω τις εκκρεμότητές μου και να τιμωρήσω με τον τρόπο μου τους μηδενιστές των ονείρων,των θυσιών και των κόπων μου.έτσι θα επιτρέψω στα παιδιά και στα εγγόνια μου να έχουν μέλλον.

  • Misha avatar
   Misha @ nina 22/10/2010 16:17:55

   με αυτή τη λογική υποταγή σημαίνει και να πληρώνεις τη ΔΕΗ ή τον ΟΤΕ της Ντόυτσε Τέλεκομς.
   Πήγαινε στο παραβάν, βάλε στο ψηφοδέλτιο το κόμμα που φοβίζει περισσότερο τους κατοχικούς και να είσαι βεβαιη πως αυτη η πράξη τους ανησυχει πολύ περισσότερο από την αποχή σου την οποία μάλλον και επιδιωκουν.

 5. nina avatar
  nina 22/10/2010 16:34:38

  @misha

  όχι αγόρι μου ,αυτό το έργο το έχω ξαναδεί.Δεν νομιμοποιώ πιά το πολιτικό σύστημα.το απαξιώνω.

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ nina 22/10/2010 17:13:30

   εσύ δεν είσαι η ίδια που σε γειτονική ανάρτηση διαφωνεί με τον Θράκα για την αποχή, δηλώνοντας ότι το σωστό είναι λευκό ή άκυρο?

  • νεφέλη avatar
   νεφέλη @ nina 22/10/2010 17:50:54

   Αν θυμάμαι καλά εσύ δεν είσαι κι η νοσταλγός της χούντας, όπως έλεγες σε παλαιότερο σχόλιό σου;

 6. nina avatar
  nina 22/10/2010 17:33:51

  @δρόμος

  όχι φίλε κουκουλοφόρε δεν είμαι.δεν διαφώνησα κατα περίεργο τρόπο ποτέ με το Θράκα

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ nina 22/10/2010 17:41:30

   σωστά, το δαιμονάκι ήταν, είδες, σε μπέρδεψα!!!

   Έχεις κουκουλοφόρους φίλους? Τότε δικαίως μπερδεύτηκα κι εγώ!

 7. nina avatar
  nina 22/10/2010 17:47:37

  φυσικά και έχω κουκουλοφόρους φίλους εσένα

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ nina 22/10/2010 17:51:42

   Νίνα, φιλία μονής κατεύθυνσης δεν γίνεται. Δεν θυμάμαι να κάναμε τέτοιο μνημόνιο μεταξύ μας (εφόσον εγώ είμαι με το ΟΧΙ).

 8. nina avatar
  nina 22/10/2010 18:07:04

  @δρομος

  και γώ είμαι εναντίον του μνημονίου αγόρι μου και δεν θυμάμαι να το υπέγραψα αλλά το ΄πληρώνω.άρα τί το παράξενο βρίσκεις στη μονή κατεύθυνση δεν καταλαβαίνω.

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ nina 22/10/2010 18:18:24

   Στο είδος της φιλίας που προτείνεις δεν δύναμαι να ανταποκριθώ. Και μην προβάλεις τις φαντασιώσεις σου στους άλλους, εσύ είσαι που έρχεσαι μασκαρεμένη "ανησυχώντας" διαρκώς για την πορεία της ΝΔ, κρύβοντας ύπουλα τη δυσφημιστική σου τάση απέναντι σε ό,τι σέβομαι.

 9. nina avatar
  nina 22/10/2010 18:10:57

  @Νεφέλη

  καλώς τη φερέλπιδα δεσποινίδα.καλησπέρα

  • νεφέλη avatar
   νεφέλη @ nina 22/10/2010 20:26:04

   @nina

   καλησπέρα. Μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις,
   γιατί ο Μητσοτάκης αρνήθηκε την αποφυλάκιση των χουντικών,
   ενώ η οικογένειά του στηρίζεται στις ψήφους των νοσταλγών της χούντας, ακόμη και σήμερα;

  • Εnzo avatar
   Εnzo @ nina 22/10/2010 20:30:37

   κυρα νινα και εγω ακουγα αρχες της δεκαετιας του 80 τον μητσοτακη οταν ηταν βουλευτης ακομα στα τελευταια χωρια της ρουμελης και το 93 δεν θυμαμαι ποτε ηταν , πεταγαμε αυγα στον σαμαρα, αλλα ξερεις οι καιροι αλλαζουν...παμε για αλλα.

 10. nina avatar
  nina 22/10/2010 18:35:35

  @δρομος

  είσαι σοφός νέος.και δεν θα εκλάβω σαν προσβολή την μή αποδοχή της φιλίας μας.όσο για το ¨΄μασκαρεμένη¨έχεις κάποιο δίκιο, αλλά η κομματική μου ταυτότητα στη νδ έχει αύξοντα αριθμό παλαιότερο της ημερομηνίας γεννήσεώς σου.

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ nina 22/10/2010 18:46:26

   Ούτε νέος, ούτε σοφός. Η κομματική σου ιδιότητα δεν μου λέει τίποτε. Προτιμώ την πνευματική διαύγεια και ακεραιότητα. Θα ήταν εντιμότερο να μεταγραφείς εκεί που νομίζεις ότι εντάσσεσαι.

 11. nina avatar
  nina 22/10/2010 18:49:03

  @δρομος

  και νομίζω ότι ο Αντώνης με βρήκε δεν τον βρηκα.

 12. nina avatar
  nina 22/10/2010 18:54:19

  @δρομος
  δεν εντάσσομαι πουθενά πλέον μικρέ. όσο για ακεραιότητα ,εκεί που είσαι πλήν του Αντώνη, έχει μείνει το καζάν ντιμπί.φρόντισε λοιπόν την πνευματική σου διαύγεια και την ακεραιότητα γιατί δεν βλέπω να την κρατάς για πολυ.

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ nina 22/10/2010 18:59:28

   Ρε συ Ντορούλα, κύττα να συμμαζέψεις τα του οίκου σου, και άσε τους υπόλοιπους να κάνουν αυτό που νομίζουν σωστό. Άσε και τις λυκοφιλίες κατά μέρος, σε έχουμε καταλάβει, Μεγάλη.

 13. nina avatar
  nina 22/10/2010 21:00:13

  @enzo/Nεφέλη/δρομος
  επειδή διαπιστώνω ότι είστε και εντελώς ανιστόριτα παιδιά μου θα σας λύσω όλες τις αποριες.και αρχίζω πρώτα απο τις κυρίες.νεφέλη χρυσό μου ο Μητσοτάκης παιδί μου ποτέ δεν αρνήθηκε την αποφυλάκιση των χουντικών,πως θα μπορούσε 'αλλωστε.Ο εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής την αρνήθηκε, λέγοντας μάλιστα επί λέξη"όταν λέμε ισόβια ,ενοούμε ισόβια".Εnzo εσύ μπορεί να τον άκουγες τον Μητσοτάκη, εγώ όμως ήταν η πρώτη φορά που απέδρασα απ το μαντρί και δεν πήγα ούτε να ψηφήσω στις εκλογές σε αντίθεση με κάποιους που τον γλύφανε απο πάνω μέχρι κάτω πολυ σάλιο παιδί μου και μετά γίνανε πιό Καραμανλικοί απ τον Καραμανλή και τώρα πιο Σαμαρικοί απ το Σαμαρά.Δρόμε για σένα τί να πω.έχεις ξεπεράσει και τον Παπαμιμίκο. και επειδή δεν μου αρέσουν τα χτυπήματα κάτω απ τη ζώνη αυτό ακριβώς εννοούσα με το καζάν ντιμπί.Με μουτζαχεντίν σήμερα δεν έχει προοπτικές ενα κόμμα .ολοι εσεις είστε ο λόγος που απέχει κάθε σοβαρος άνθρωπος.

  • νεφέλη avatar
   νεφέλη @ nina 22/10/2010 22:11:10

   νίνα πουλάκι μου, αυτή είναι η Μητσοτακική πλευρά της ιστορίας.

   Τότε...μέσα στα πλαίσια της εθνικής συμφιλίωσης και της πλήρους νομιμοποίησης της αριστεράς, ο Καραμανλής προβληματίστηκε, αν θα πρέπει να αμνηστευτούν οι χουντικοί. Συμβουλεύτηκε τον παμπόνηρο Μητσοτάκη, ο οποίος και του απάντησε, ότι αν προβεί σε τέτοια ενέργεια, θα αποστασιοποιηθεί και θα τον καταγγείλει δημοσίως. Συμφώνησε μαζύ του ο Καραμανλής και βγήκε και έκανε την γνωστή δήλωση, ”όταν λέμε ισόβια ,ενοούμε ισόβια”.

   Δρατόμενος της ευκαιρίας, ο Μητσοτάκης κατήγγειλε τον Καραμανλή στους χουντικούς. Σαν αποτέλεσμα, ακόμη και σήμερα παρατηρούμε την υποστήριξη κάθε εκπροσώπου της οικογενείας Μητσοτάκη, από την συντηρητική εκείνη ΄πτέρυγα και τους γόνους της που καλοπερνούσε με την χούντα.
   Αν δεν είναι αυτό, νίνα χρυσό μου, μακροπρόθεσμη ψηφοθηρική στρατηγική, τότε τι είναι; Κάθε άλλη ερμηνεία είναι απλώς, άλλοθι για αφελείς κι ανιστόρητους!

 14. nina avatar
  nina 22/10/2010 23:18:19

  @νεφέλη
  πέρα απο αδαής είσαι και ανόητη.Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής δεν απηύθυνε ποτε το λόγο στο Δρακουμέλ. Η αηδία που του προκαλούσε ήταν τόσο μεγάλη που δεν τούπε ποτε ούτε καλημέρα. μετά θάνατον ο Μητσοτάκης μπορεί να λέει ότι θέλει για τις σχέσεις του με τον εθνάρχη. Τώρα γιατί ο μεγάλος Καραμανλής τον μάζεψε στο κόμμα και τούδωσε στέγη,αλλού πρέπει να ανζητηθούν οι αιτίες. και αυτή τη στιγμή δεν κομίζω γλαυκα εις Αθήνας ειναι κοινό μυστικό ΄για όλους τους παλιούς νεοδημοκράτες.αντιθέτως ο μεγάλος είχε άριστες σχέσεις με τον Ανδρέα όσο κι άν δεν το χωρά το μυαλουδάκι σου. ήρθαν τώρα τα τσικό να μας δείξουν τ΄αμπελοχώραφά μας.το γάλα σου και ύπνο.

  • νεφέλη avatar
   νεφέλη @ nina 22/10/2010 23:36:33

   @nina

   Παρατηρώ εκνευρισμό;...άρα μάλλον δίκιο έχω παραπάνω!

   Οσα αναφέρω όμως, αφορούν την περίοδο, που ο Καραμανλής είχε καλέσει τον Μητσοτάκη για να προσχωρήσει στη ΝΔ, δεκαετία των '70 δηλαδή. Τώρα αν στα στερνά του ο Καραμανλής, δεν έλεγε ούτε καλημέρα στον Μητσοτάκη, καλά έκανε...θάχε και τα δίκια του ο
   άνθρωπος!

   Μιάς και μιλάς για παλιούς νεοδημοκράτες, ήσουνα μέλος στην Μακεδονική Εστία;

 15. nina avatar
  nina 22/10/2010 23:25:50

  @ Νεφέλη
  επίσης για την ιστορία ο μόνος άνθρωπος που εμπιστευόταν απόλυτα ο εθνάρχης ήταν ο Λαμπρίας.άντε και τελειώσαμε γι απόψε το μάθημα ιστορίας της ΝΔ. Αλλη φορά που θάχω κέφια και ώρα θα σας πω και άλλα .κάνετε που κάνετε μιά δουλειά μήν είστε και αδιάβαστοι δεν επιτρέπεται

 16. nina avatar
  nina 22/10/2010 23:49:37

  @Νεφέλη

  ούτε μπορεις να φανταστείς που ήμουν.Πάνε για ΄υπνο κορίτσι μου μήν εκτίθεσε άλλο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.