#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
14/01/2008 21:42
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Εκτός Πρώτου Θέματος ο …Μάκης

Χαμός γίνεται στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Ενώ ο Θέμος Αναστασιάδης έχει εξαφανιστεί, μετά την νέα κατάθεση του κ. Ανδριανού στον ανακριτή, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος επιτέθηκε ανοικτά εναντίον του (από το ΑΛΤΕΡ) και ζήτησε να αποχωρήσει από την εφημερίδα μέχρις ότου ξεκαθαρίσουν το θέμα του ονόματος και οι «προσωπικές του οικονομικές υποθέσεις και λογαριασμοί». Δήλωσε επίσης ότι θα αποδεχθεί τι έχει πει ο κ Ανδριανός για το όνομα. Είχε προηγηθεί ανακοίνωση των συντακτών της εφημερίδας υπερ του κ. Αναστασιάδη και εναντίον της «διαπλοκής», η οποία βγήκε χωρίς να το γνωρίζει ο κ. Τριανταφυλλόπουλος που έγινε έξαλλος και απάντησε διαμηνύοντας στους συντάκτες «ή αυτός ή εγώ». Οι συντάκτες όμως επέλεξαν «αυτόν» και με νεότερη δήλωσή τους χαρακτηρίζουν τον κ. Τριανταφυλλόπουλο «Βρούτο» και τον βγάζουν εκτός …ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. Ήδη η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας τιτλοφορείται «ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ Ο ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ».  Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Τριανταφυλλόπουλος είναι …συνιδιοκτήτης της εφημερίδας μαζί με τους κ. Αναστασιάδη και Καραμήτσο. Και η εξέλιξη αυτή μάλλον τον βολεύει καθώς ετοιμάζεται ήδη για τη νέα εφημερίδα που σχεδιάζει από καιρό, μάλλον με τον τίτλο ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Factorx avatar
  Factorx 14/01/2008 21:47:19

  Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ: Η συντακτική επιτροπή και όλοι οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» καταγγέλλουμε στον ελληνικό λαό τις μεθοδευμένες και συκοφαντικές επιθέσεις, που δέχεται η εφημερίδα από την πρώτη μέρα της έκδοσής της από τα οργανωμένα συμφέροντα των μεγαλοεκδοτών και νταβατζήδων του ελληνικού κράτους, τα σχέδια και τις επιδιώξεις των οποίων με συνέπεια μάχεται.
  Το τελευταίο διάστημα, σε αγαστή συνεργασία με κρατικούς και παρακρατικούς μηχανισμούς, που μας έχουν οδηγήσει ακόμη και στο εδώλιο του κατηγορούμενου για κατασκοπία, σχεδίασαν και υλοποιούν την έσχατη μεθόδευσή τους που σχετίζεται με την κατασκευασμένη εμπλοκή του Θέμου Αναστασιάδη στην υπόθεση Ζαχόπουλου. Θεωρούμε ότι η οργανωμένη προαναγγελθείσα επίθεση στο πρόσωπο του Θέμου Αναστασιάδη αποτελεί την κορύφωση των επιθέσεων κατά της εφημερίδας που στόχο έχουν την διάσπασή της ή την πώλησή της σε διαπλεκόμενα οικονομικά συμφέροντα. Εκφράζουμε την αμέριστη στήριξή μας στο πρόσωπό του.
  Για το θέμα αυτό, δηλώνουμε απερίφραστα ότι η εφημερίδα μας, που εξαρχής αγωνίζεται για την αλήθεια και την εξάρθρωση των εκδοτικών και διαπλεκόμενων οικονομικών συμφερόντων που χρόνια τώρα λυμαίνονται τον τόπο, θα συνεχίσει μέχρι τέλους τον αγώνα με δημοσιογραφικές αποκαλύψεις. Και με την συμπαράσταση των χιλιάδων αναγνωστών της που την έφεραν στην πρώτη θέση όλων των εφημερίδων, θα αποδειχθούν οι άθλιες μεθοδεύσεις όσων επιβουλεύονται την ελευθερία και την ανεξαρτησία του Τύπου."

 2. Factorx avatar
  Factorx 14/01/2008 23:05:49

  Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
  Με την έγκριση του εκπροσώπου της ΕΣΗΕΑ, στις 9.30 το βράδυ η γενική συνέλευση δημοσιογράφων και εργαζομένων στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ έλαβε την εξής απόφαση: "Λυπούμεθα ιδιαίτερα που ο κ. Μ. Τριανταφυλλόπουλος χωρίς να γνωρίζει καν τι κατέθεσε ο κ. Ανδριανός βγήκε προκαταβολικά να δηλώσει ότι «συμφωνεί μαζί του εκ των προτέρων» για την υπόθεση Ζαχόπουλου. Προφανώς έχει κάνει τις επιλογές του.Θα περιμέναμε να εκφράσει τις απόψεις του εντός της εφημερίδος και όχι την ώρα που δεχόμαστε επιθέσεις από παντού, θυμίζοντας το γνωστό «κι εσύ Βρούτε;». Από την στιγμή που επέλεξε τέτοιο ρόλο, έχει θέσει εαυτόν ηθικά και δημοσιογραφικά οριστικά εκτός της οικογένειας της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα». Τον ευχαριστούμε για την μέχρι σήμερα συμβολή του".

 3. ΑΣΧΕΤΟΣ avatar
  ΑΣΧΕΤΟΣ 15/01/2008 09:41:09

  Ο ένας όταν ακούστηκε το όνομα του στην όλη υπόθεση,βγήκε και καθάρισε μόνος του.Ο άλλος έβαλε μπροστά ολόκληρη εφημερίδα να τον καλύψει.Τα συμπεράσματα δικά μας,,,,,

 4. mavros avatar
  mavros 15/01/2008 11:36:43

  Dika mas, dika mas...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.