#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
17/09/2010 11:04
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Εκρηκτική η κατάσταση στον Άγιο ΠαντελεήμοναΟ Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, Νικόλαος Δένδιας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

« Η κατάσταση σε αρκετές γειτονιές της Αθήνας, όπως στην περιοχή  του Αγίου Παντελεήμονα και την Πλατεία Αμερικής,  είναι πλέον εκρηκτική!  Τα αλλεπάλληλα κρούσματα ενόπλων συμπλοκών, η εγκληματικότητα σε όλες της τις μορφές και  η διακίνηση ναρκωτικών, έχουν κάνει τη ζωή των κατοίκων αβίωτη.

Είναι ώρα, επιτέλους, να συνειδητοποιήσει η  Κυβέρνηση της χώρας μας, όπως και ο νέος Υπουργός  Προστασίας του Πολίτη,  το τεράστιο μέγεθος του προβλήματος και ότι πραγματικά ‘’δεν πάει άλλο’’. Η ‘’γκετοποίηση’’ μεγάλου τμήματος της πρωτεύουσας, η οποία εξαπλώνεται με ραγδαίο ρυθμό, σε ολοένα και περισσότερες περιοχές, είναι ‘’πυριτιδαποθήκη’’  στην κοινωνική συνοχή.  Δυστυχώς, οι μόνοι που δεν το αντιλαμβάνονται είναι η πολιτική ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου και η κυβέρνηση της χώρας μας. Η  οποία περί άλλα τυρβάζει και αρκείται σε αόριστες διαβεβαιώσεις και σε άσκηση επικοινωνιακής πολιτικής.

Το μήνυμα της κοινωνίας, όμως, είναι ‘’πάρτε μέτρα τώρα’’.

Ελπίζουμε να μην χρειαστεί να συμβούν ακόμη σοβαρότερα περιστατικά για να το ακούσει η κυβέρνηση και το αρμόδιο  Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ».

Σύμφωνα με την σημερινή "Καθημερινή" (που προφανώς το ανακάλυψε τώρα) στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα της οδού Αχαρνών της Αθήνας επικρατούν τις νύχτες συνθήκες πολέμου. Αγανακτισμένοι κάτοικοι, ενήλικοι αλλά και ανήλικοι Ελληνες και Αλβανοί, εκτοπίζουν με βίαιο τρόπο Ασιάτες και Αφρικανούς αλλοδαπούς από τη γειτονιά, πυροδοτώντας καθημερινά σοβαρά επεισόδια. Τα βέλη του μίσους στρέφονται και εναντίον όσων κατοίκων διαφωνούν με το ανελέητο κυνήγι μεταναστών με λοστούς, μαχαίρια και ξύλα. Η ατμόσφαιρα είναι τόσο τεταμένη που μια σπίθα αρκεί για να ακολουθήσουν συμπλοκές, μαχαιρώματα, καταδιώξεις, σπασίματα καταστημάτων, ρίψη βομβών μολότοφ.

Δύο συνεχόμενες νύχτες βίας έστειλαν δεκάδες τραυματισμένους στα νοσοκομεία, ενώ πέντε καταστήματα υπέστησαν σοβαρές ζημιές. Στην περιοχή κυριαρχούν πλέον ο φόβος, η οργή και το μίσος. «Για την κατάσταση φταίει η πολιτική αδιαφορία. Κανένα κόμμα δεν έχει σταθεί στο πλευρό της πλατείας. Ο,τι κάνουν, το κάνουν οι κάτοικοι μόνοι τους. Εμείς καλούμεθα να αμυνθούμε στη βία με βία» λέει στην «Κ» αγανακτισμένος κάτοικος. «Στην περιοχή μας κυβερνά το παρακράτος» επισημαίνει άλλος. «Η αστυνομία όχι μόνο δεν έχει καταφέρει να σταματήσει το φαινόμενο, αλλά με την αδιαφορία της ενθαρρύνει όσους προκαλούν τη βία».

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΒΡΑΧΟΣ avatar
  ΒΡΑΧΟΣ 17/09/2010 11:08:17

  Να σταλθεί αμέσως ο Βαλλιανάτος να νουθετήσει τους κατοίκους...
  Αναμένουμε...

  • tsilivithras avatar
   tsilivithras @ ΒΡΑΧΟΣ 17/09/2010 11:19:30

   Πες του να περάσει να πάρει και την Αφροδιτούλα μαζί του...θα χει μπόλικο υλικό να χρησιμοποιήσει στις πολυπολιτισμικές αναζητήσεις της.

   • Αυριανιστής avatar
    Αυριανιστής @ tsilivithras 17/09/2010 11:31:25

    Εγώ απορώ: αν η Αφροδιτούλα αποφάσιζε να πάει ινκόγκνιτο (χωρίς συνεργεία ή άλλη συνοδεία) για ρεπορτάζ στις "φυλές της Αθήνας" που θα ήθελε να μας γνωρίσει μέσω της ΕΡΤ, και έμπαινε μέσα σε κάποιο από τα άθλια διαμερίσματα στο οποίο θα στεγάζονταν εφτά νομά- σ' ένα δωμά-, πόσο βέβαιη είναι ότι οι Αφγανοί ή οι Σομαλοί που μένουν σ' αυτά θα έθεταν ως πρώτη τους προτεραιότητα το σεβασμό στις δημοσιογραφικές της ανησυχίες;

   • tsilivithras avatar
    tsilivithras @ tsilivithras 17/09/2010 11:48:42

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...!!!

    Αυριανιστή με γονάτισες πρωί πρωί...

    Το "που σε πονεί και που σε σφάζει" το ξέρεις υποθέτω.

   • Ευθύμης avatar
    Ευθύμης @ tsilivithras 17/09/2010 14:44:56

    λογικά αμα δεν έχουν πιάσει πρώτα κανά αγοράκι απο την δικιά τους παρέα να το κάνουν "φίλη" τους, ίσως ασχοληθούν και με την αφρα.

   • δρόμος avatar
    δρόμος @ tsilivithras 17/09/2010 16:57:45

    Αυριανιστή, η οικειοθελής αποχώρηση της εν λόγω κυρίας είναι πολύ πιθανό να έπεται της απόπειρας να ... χαρτογραφήσει τις φυλές. Μάλλον τη γνώρισε από κοντά τη γλύκα, και όπου φύγει-φύγει!

 2. Σχολιαστής avatar
  Σχολιαστής 17/09/2010 11:15:30

  Το ευχάριστο είναι ότι οι Αλβανοί είναι μαζί μας! Πρόκειται για δυναμικά άτομα που δε διστάζουν να πλακωθούνε, σε αντίθεση με τους "μπούληδες" νεαρούς Έλληνες.

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ Σχολιαστής 17/09/2010 11:19:35

   Έχει όμως σημασία το κίνητρο αυτού του δυναμισμού.

   Αισθάνονται άραγε τόσο "ενσωματωμένοι" στην Ελληνική κοινωνία, ώστε τάσσονται αλληλέγγυοι προς τους Έλληνες κατοίκους εναντίον των αφροασιατών; Ή μήπως θέλουν να ξεκαθαρίσουν την περιοχή για να αναλάβουν τον έλεγχο συγκεκριμένου τομέα "δραστηριοτήτων";

   (Δεν θέλει και πολλή σκέψη η απάντηση, φαντάζομαι...)

   • TopGunZ avatar
    TopGunZ @ Αυριανιστής 17/09/2010 11:24:51

    Ναι, ίσως σε μεγάλα αστικά κέντρα, δρούνε πολλοί σε μη νόμιμες δραστηριότητες, αλλά εδώ στην επαρχία η πλειονότητα είναι εργατικοί οικογενειάρχες.

   • δρόμος avatar
    δρόμος @ Αυριανιστής 17/09/2010 17:09:23

    TopGunZ, εγώ συμφωνώ μαζί σου ότι στην πλειοψηφία τους οι Αλβανοί είναι εργατικοί και έντιμοι, τόσο στην επαρχία όσο και στα αστικά κέντρα. Το χειρότερο δε (για εμάς) είναι που η σύγκριση με τους Έλληνες που υποκαθιστούν (λ.χ. αγοράζοντας τις επιχειρήσεις τους) είναι σε βάρος μας.

    Δεν νομίζω όμως ότι ταυτόχρονα αναπτύσσουν ελληνική εθνική συνείδηση, το αντίθετο μάλλον, διατηρούν πλήρη συναίσθηση του ηθικού και δυναμικού τους πλεονεκτήματος. Αυτό πρέπει να αποτελέσει μεγάλη καμπάνα για τη νεολαία μας.

  • TopGunZ avatar
   TopGunZ @ Σχολιαστής 17/09/2010 11:23:44

   Οι Αλβανοί όσο κι αν δεν αρέσει σε μερικούς έχουν κατά το μεγαλύτερο μέρος τους αφομοιωθεί αξιοπρεπώς. Το όποιο "κακό" έχουνε κάνει με την κατάληψη θέσεων εργασίας βαραίνει κυρίως τους έλληνες μπούληδες που δεν θέλανε να πιάσουνε τσάπα ή μυστρί αλλά να πάνε να φοιτητεύσουν Πιγκουινολογία στην Πέρα Ραχούλα... Επίσης, ναι μεν πολλοί από αυτούς επενδύουνε μέρος των εσόδων τους στην Αλβανία (κυρίως σπίτια), οπότε έχουμε κάποια αιμοραγία συναλλάγματος, αλλά οι περισσότεροι ζούνε νόμιμα εδώ, φορολογούνται και καταναλώνουνε στην Ελληνική αγορά. Φυσικά δεν περιμένει κανείς να εξελληνιστούν (τουλάχιστον για 1-2 γενιές ακόμα) αλλά σίγουρα έχουνε πλέον συμφέροντα να υπερασπιστούν την Ελλάδα από τα μπουλούκια των Μαμελούκων της Νέας Τάξης...

   • Αυριανιστής avatar
    Αυριανιστής @ TopGunZ 17/09/2010 11:27:08

    Μέρος της Νέας Τάξης είναι και αυτοί.

    Ή μήπως θαρρείς ότι δεν περιμένουν το πράσινο φως που η Νέα Τάξη θα τους δώσει, για να ορμήσουν σε Σκόπια και "Τσαμουριά";

   • tsilivithras avatar
    tsilivithras @ TopGunZ 17/09/2010 11:33:37

    Αυριανιστή δεν αμφιβάλω καθόλου γι αυτό που λες.
    Πλέον είμαστε υποψιασμένοι και για το παραμικρό.
    Αλλά τείνω να συμφωνήσω με τον TopGunz για τα περί αφομοίωσης (όχι σε τόσο βαθμό όμως).
    Υπάρχουν πάρα πολλοί που έχουν γίνει κανονικά μέλη της κοινωνίας μας και αποδίδουν και σεβασμό στο ψωμί που τρώνε αλλά το στερεότυπο "αλβανός" δεν πρόκειται να ξεκολήσει ελέω των εγκληματικών στοιχείων που εκτρέφει αυτή η εθνότητα και το μίσος για την Ελλάδα και τον Έλληνα.

    Γενικά εγώ είμαι με τον νοικοκύρη.
    Πρώτα στον Έλληνα νοικοκύρη και μετά στον ξένο.
    Αν εργάζεται, μιλάει Ελληνικά, είναι φιλήσυχος και φέρεται με σεβασμό και έχει κοινωνικές σχέσεις με τον γείτονα δεν έχω πρόβλημα.

   • Misha avatar
    Misha @ TopGunZ 17/09/2010 11:40:13

    Οι Αλβανοί τελικά αφομοιώθηκαν λοιπόν;
    Κι αν «αφομοιώθηκαν» οι Πολωνοί, οι Φιλιππινέζοι, οι Αλβανοί γιατί να μην «αφομοιωθούν» και οι Πακιστανοί, οι Αφγανοί , οι Σομαλοί;

   • Αυριανιστής avatar
    Αυριανιστής @ TopGunZ 17/09/2010 11:40:34

    Τσιλιβήθρα, δεν διαφωνώ με τίποτα από όσα λες. Είμαι κι εγώ της ίδιας γνώμης για όσους εργάζονται, είναι φιλήσυχοι και σέβονται τους Έλληνες γείτονες και συνεργάτες τους. Αλλά αυτό απέχει πολύ από το να τρέφουμε την αυταπάτη ότι, σε περίπτωση που χρειαστεί, "θα υπερασπιστούν την Ελλάδα"...

   • Αυριανιστής avatar
    Αυριανιστής @ TopGunZ 17/09/2010 11:49:42

    @ Misha

    "Αφομοίωση" δεν σημαίνει μόνο η ειρηνική συνύπαρξη και ο σεβασμός στους νόμους της χώρας που σε φιλοξενεί. Αφομοίωση σημαίνει κυρίως να εντάσσεσαι σε έναν κοινωνικό κύκλο που να περιλαμβάνει και πολίτες της χώρας που σε φιλοξενεί, ώστε να μη "γκετοποιείσαι" κοινωνικά με βάση την εθνότητα.

    Ακόμα και οι Φιλιππινέζοι, που κατά τεκμήριο είναι οι πλέον "ενσωματωμένοι" (έχουν παρουσία για πάνω από 3 δεκαετίες στην Ελλάδα), πόσο ενσωματωμένοι αισθάνονται πραγματικά; Αν εξαιρέσουμε το χρόνο εργασίας τους, κατά πόσον επιλέγουν να συγχρωτίζονται με Έλληνες στον υπόλοιπο ημερήσιο χρόνο τους; Πέρνα μια βόλτα από το άγαλμα του Βενιζέλου μια Κυριακή, και θα δεις.

    Και, βεβαίως, επαναλαμβάνω: κατά πόσον θα υπερασπίζονταν την Ελλάδα όλοι αυτοί οι "αφομοιωμένοι" που λες, σε περίπτωση εχθρικής επιβουλής;

   • tsilivithras avatar
    tsilivithras @ TopGunZ 17/09/2010 11:58:10

    Αυριανιστή
    Όχι έχεις δίκιο για το "περί υπεράσπισης".Δεν εννόησα αυτό αλίμονο.
    Κι αυτό που λέει ο Misha σωστό είναι...εφόσον αυτοί γιατί όχι και οι άλλοι;;;Μεγάλο ερώτημα με αρκετές προεκτάσεις.

    Απλά εγώ το θέτω στη βάση της μικροκοινωνίας και της αποδοχής πρώτα από τον γείτονα.

    Άλλωστε όλη η απάτη της ΝΤΠ εκεί βασίζεται.
    Να δημιουργήσει προβλήματα στις τοπικές κοινωνίες κουβαλώντας μετανάστες από εμπόλεμες χώρες που αυτή δημιούργησε, με δουλέμπορους που αυτή διαχειρίζεται και να τους "θωρακίσει" με έννοιες και λέξεις τοτέμ που φτιάχτηκαν για να ενοχοποιήσουν τους φιλήσυχους οικοδεσπότες (ρατσιστές, εθνικιστές, φασίστες κτλ).

 3. qwert avatar
  qwert 17/09/2010 11:34:30

  ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΟΠΟΥ DE FACTO ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ
  ΕΝΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ:
  Αργά τη νύχτα της Πέμπτης έγινε γνωστό ότι ματαιώθηκε η προγραμματισμένη για την Παρασκευή προσπάθεια ομάδας με επικεφαλής τον πρόεδρο του Παγκοσμίου Συμβουλίου για την Αποκατάσταση της Αγίας Σοφίας Κρις Σπύρου για τέλεση λειτουργίας στην Αγία Σοφία.

  Τη ματαίωση ανακοίνωσε με δήλωση του ο Σπύρου προς το τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο ειδήσεων "Ανατολή".

  Σε σχετικό του τηλεγράφημα το πρακτορείο ανέφερε πως σε δήλωση που έκανε ο κ. Σπύρου στην Αλεξανδρούπολη, από όπου το πρωί θα ξεκινούσε το ταξίδι προς την Κωνσταντινούπολη, είπε πως έλαβε "από τις τουρκικές αρχές έγγραφο με το οποίο η δραστηριότητά του χαρακτηρίζεται προκλητική".

  Ο Σπύρου είπε πως "το έγγραφο έχει σχεδόν το χαρακτήρα απαγόρευσης εισόδου στην Τουρκία" και ότι εξαιτίας της εξέλιξης αυτής ματαιώθηκε το ταξίδι για την Κωνσταντινούπολη.

  Η τουρκική εφημερίδα "Χουριέτ" αναφέρει σήμερα ότι σε δήλωσή του προς την εφημερίδα, ο σύμβουλος του Σπύρου, Αθανάσιος Μπακόλας είπε πως το εν λόγω έγγραφο ήταν επιστολή του πρεσβευτή της Τουρκίας στην Άγκυρα Χασάν Γκιογούς.

  Πριν από την εξέλιξη αυτή, ο Σπύρου μίλησε χτες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τουρκικού τηλεοπτικού δικτύου NTV και ερωτηθείς τι θα κάνει σε περίπτωση που τον συλλάβει η αστυνομία καθώς επιχειρεί να πραγματοποιήσει τη λειτουργία, είπε "θα προσφύγω στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για να ρωτήσει για ποιο λόγο αντιμετωπίζω διαφορετική μεταχείριση σε σχέση με τον Πάπα.

  Ο Σπύρου υποστήριξε ότι κατά την επίσκεψή του στην Κωνσταντινούπολη το 2006 ο Πάπας είχε επισκεφθεί και την Αγία Σοφία, όπου είχε προσευχηθεί.

  Χτες ο τούρκος υπουργός πολιτισμού Ερτουγρούλ Γκιουνάϊ είχε δηλώσει ότι δεν θα δοθεί άδεια για λειτουργία στην Αγία Σοφία.

  Σχετικές δηλώσεις έκανε χτες και ο διευθυντής του μουσείου του Τόπκαπι, ιστορικός Ιλμπέρ Ορταϊλί ο οποίος είπε πως "η Αγία Σοφία πρέπει να παραμείνει ως έχει" και ότι "κανείς δεν μπορεί να μπει στο μουσείο της Αγίας Σοφίας δίχως εισιτήριο".

  Σημειώνεται ότι αργά χτες το απόγευμα ομάδα τούρκων ακροδεξιών πραγματοποίησε συγκέντρωση έξω από την Αγία Σοφία. Περίπου 250 άτομα διαμαρτυρήθηκαν για τη λειτουργία που επρόκειτο να τελεστεί σήμερα.-

  • Κάποιος avatar
   Κάποιος @ qwert 17/09/2010 13:23:21

   Σημειώνεται ότι αργά χτες το απόγευμα ομάδα τούρκων ακροδεξιών πραγματοποίησε συγκέντρωση έξω από την Αγία Σοφία. Περίπου 250 άτομα διαμαρτυρήθηκαν για τη λειτουργία που επρόκειτο να τελεστεί σήμερα.

   Το συμπέρασμα είναι ότι οι ακροδεξιοί είτε χριστιανοί, είτε μουσουλμάνοι στην ίδια πλευρά του νομίσματος ανήκουν.

 4. egersis avatar
  egersis 17/09/2010 12:03:16

  Καλά ξυπνητούρια!!!! (στη Ν.Δ και στη ''Καθημερινή'')
  Το ''πίσω ρουφιάνοι του Παυλόπουλου'' το ξεχάσατε;
  Για θυμηθήτε το
  http://www.youtube.com/watch?v=ZaGu_pI1QZc

  Άκου ΄''Στην περιοχή κυριαρχούν πλέον ο φόβος, η οργή και το μίσος. ''
  Εδώ και 2 χρόνια οι κάτοικοι (Έλληνες, Αλβανοί κ.α) μη ανεχόμενοι τη κατάντια της γειτονιάς τους και κυρίως της πλατείας που δεν τολμούσαν ούτε να περάσουν από την εγκληματικότητα των Ασιατοαφρικανών ξεσηκώθηκαν.
  Κι από τότε έχουν γίνει δεκάδες περιστατικά.
  Η πλατεία απελευθερώθηκε και πλέον μπορούν να κυκλοφορούν οι κάτοικοι χωρίς φόβο νυχτα μέρα.
  Η παιδική χαρά που είχε μετατραπεί σε βόθρο που κάθε λογής βρωμιάρης έκανε την ανάγκη του αλλά και σε κέντρο διακίνησης ναρκωτικών έκλεισε.
  Οι κάτοικοι ξαναβρήκαν το χαμόγελό τους.
  Γιατί αποφάσισαν να δώσουν μάχη και να μην παραδώσουν τα σπίτια, τα μαγαζιά τους, τη ζωή των παιδιών και τη δικιά τους στους λαθρομετανάστες.
  Οι κάτοικοι επέλεξαν να ζήσουν.
  Και θα ζήσουν.
  Όσες μαχαιριές κι αν φάνε.
  Ακόμα κι αν δεν έχουν τη παραμικρή υποστήριξη απ αυτό το μπουρδέλο που λέγεται Ελληνικό Κράτος.
  Μόνοι τους ξεσηκώθηκαν, πίεσαν, φώναξαν και φτάσαμε ως εδώ.
  Γιατί διαμαρτύρονται οι κάθε λογής δήθεν στο άκουσμα της χρησμοποίησης βίας;
  Όταν σιωπούσαν όλοι για τη κατάσταση που επικρατούσε ήταν καλά ε;
  Ήθελαν και τους κάτοικους να συνεχίσουν να σιωπούν.
  Μ αυτοί οι ξεροκέφαλοι δεν τους έκαναν τη χάρη.
  Ύστερα νόμιζαν ότι θα φωνάξουν μια,δυο,τρεις και θα σιωπήσουν.
  Αγύριστα κεφάλια αυτοί οι Έλληνες.
  Δυο χρόνια τώρα ξεσηκώθηκαν κι ακόμα δεν παραδώθηκαν όπως οι άλλοι.
  Οι άλλοι Έλληνες των γειτονικών περιοχών στο κέντρο που παρέδωσαν αμαχητί τις γειτονιές τους, τα σπίτια τους, τη ζωή τους και έφυγαν γι αλλού παραδίνοντας τις γειτονιές στο στα ναρκωτικά, τη πορνεία, την εγκληματικότητα.
  Άλλοι βόρια,άλλοι νότια κι άλλοι στα χωριά τους.
  Για να έρθουν κάποιοι ''έξυπνοι'' μεσίτες μια μέρα να αγοράσουν τις περιουσίες των Ελλήνων, κόπος μιας ζωής, κοψοχρονιά.
  Μα αυτοί εκεί.
  Θέλουμε πίσω τη γειτονιά μας εξακολουθούν.
  Δείχνουν το δρόμο.
  Και το σύστημα ολάκερο έπεσε να τους φάει.
  Κόμματα, δημοσιοκάφροι, αναρχοβλαμμένοι,ΜΚΟ σε μια αγαστή συνεργασία τα βάζουν με το ''Γαλατικό χωριό''
  Όσο υπάρχει ακόμα το ''Γαλατικό χωριό'' υπάρχει ελπίδα.
  Τίποτα δεν χάθηκε ακόμα.
  Οι Έλληνες θα νικήσουν.
  Αλλά κι αν χάσουν θα χουν δώσει τη μάχη.

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ egersis 17/09/2010 13:59:29

   Ξέρεις ποια είναι η πλάκα; Ότι ΑΥΤΟΙ οι κάτοικοι που θέλουν να κρατήσουν τη γειτονιά τους ζωντανή, είναι "φασίστες" και "ρατσιστές". Ενώ οι κάτοικοι της Κυψέλης που ξανάνοιξαν τη δημοτική αγορά αλλά τη χρησιμοποιούν διάφορες "συλλογικότητες", είναι "προοδευτικοί" και "αντιστέκονται στην τσιμεντοποίηση"!

 5. Aravas avatar
  Aravas 17/09/2010 12:09:11

  Απότι βλέπω από την αστυνομία και το κράτος όλοι είστε ευχαριστημένοι ε; Κανένα μερίδιο ευθύνης στην πολιτική σας ηγεσία; Για όλα φταίνε πεινασμένοι και εξαθλιωμένοι εγκληματίες;

  "Το ευχάριστο είναι ότι οι Αλβανοί είναι μαζί μας! Πρόκειται για δυναμικά άτομα που δε διστάζουν να πλακωθούνε, σε αντίθεση με τους “μπούληδες” νεαρούς Έλληνες."

  Το παραπάνω σχόλιο είναι ανεκτίμητο όπως και οι υποστηρικτές του. Αρκεί να θυμιθώ τι λέγανε οι συμπατριώτες μου 15-20 χρόνια πριν. Πως αλλάζουν οι καιροί ε; έλα μη κάνετε πως δε θυμάστε...

  • Misha avatar
   Misha @ Aravas 17/09/2010 12:14:37

   Εμ....ένα μηνα μετά τη δολοφονία του Χειμαρριώτη Έλληνα από εθνικια Αλβανά.

   • Lewnidas avatar
    Lewnidas @ Misha 17/09/2010 12:28:30

    βρε παλιανθρωπε ατυχημα ηταν !!

  • Ευθύμης avatar
   Ευθύμης @ Aravas 17/09/2010 15:00:39

   τι έλεγαν οι συμπατριώτες σου άραβα; και σε ποιά χώρα το λέγαν αυτό πριν 15 με 20 χρόνια;

   κομπλαδόρε, έ κομπλαδόρε.

  • lampros avatar
   lampros @ Aravas 17/09/2010 21:22:06

   Το παραπάνω σχόλιο είναι ανεκτίμητο όπως και οι υποστηρικτές του. Αρκεί να θυμιθώ τι λέγανε οι συμπατριώτες μου 15-20 χρόνια πριν. Πως αλλάζουν οι καιροί ε; έλα μη κάνετε πως δε θυμάστε…

   = = =

   Πρώτο φάουλ σου: δεν αλλάζουν μόνο οι καιροί ―αλλάζουν και οι καταστάσεις. Μόνο οι ηλίθιοι δεν αναθεωρούν τη γνώμη τους όταν αλλάξει η κατάσταση.

   Δεύτερο φάουλ σου: να μην θυμάσαι μόνο τι αρνητικά λέγανε κάποιοι συμπατριώτες σου 15-20 χρόνια πριν. Να θυμάσαι και το πως είχαν βοηθήσει τους Αλβανούς που κατέβηκαν, πόσες ελληνικές οικογένειες "υιοθέτησαν" Αλβανούς, κλπ...

   Τρίτο φάουλ: και να βλέπεις και γύρω σου. Εδώ είχαμε πριν 15-20 χρόνια ξαφνική είσοδο εκατοντάδων χιλιάδων αλβανών και

   α) δεν άνοιξε μύτη ―εκτός από τον ψυχοπαθή Καζάκο και εκατό βαρεμένους της Χ.Α.

   β) οι Αλβανοί ―η μεγάλη πλειοψηφία τους, δεν μιλάμε για τους ληστές τραπεζών― δεν γκετοποιήθηκαν αλλά ενσωματώθηκαν, διασκορπίστηκαν σε όλη την επικράτεια και μένουν χωρίς προβλήματα με τους ντόπιους, έχουν περιουσία κλπ.

   Άμα θέλεις να δείς ρατσισμό, να πας στο Παρίσι να δείς πως φέρονται στους μετανάστες τους και που διαμένουν αυτοί ―μετά από δεκαετίες στη χώρα.

   Αμαν πια με την προπαγάνδα και τις αηδίες των διαφόρων "φόρουμ"...

 6. ειναι πολλά τα λεφτά ΑΡΗ avatar
  ειναι πολλά τα λεφτά ΑΡΗ 17/09/2010 12:12:18

  θα ξεχασε ο δένδιας οτι ηταν πριν λιγο καιρό υπουργός

 7. Lewnidas avatar
  Lewnidas 17/09/2010 12:27:45

  Πολυ γουσταρω! λογω δουλειας ερχομαι σε επαφη και με αλβανους και με πακιστανο-ινδους. δεν μπορειται να καταλαβετε ποσο ρατσιστες ειναι οι αλβανοι. δεν μου κανει καθολου εντυπωση. απλα να τα βλεπουν τα χαζοπαιδα του συριζα.

  • Ευθύμης avatar
   Ευθύμης @ Lewnidas 17/09/2010 15:05:00

   οι αλβανοί δεν έχουν πάθει ακόμα την γνωστή νέκρωση των αισθητηρίων τους γιατί μεχρι πρόσφατα είχαν χότζα.
   Οι δικές μας λουλούδες έχουν κλάσει μέντες και κρύβονται πίσω απο της δήθεν προοδευτικούρες τους απλά και μόνο γιατί το πρόβλημα δεν τους ΄ςχει ακουμπήσει ακόμα και δεν διαθέτουν τα κάκαλα να βάλουν με το μυαλό τους τον εαυτό τους στην θέση όσων έχουν δεχτεί την εισβολή στις γειτονιές τους.
   Με λίγα λόγια, για άλλη μια φορά το ότι ο έλληνας είναι παρτάκιας τον οδηγεί στην δήθεν προοδευτική άποψη του "λούφαξε και κάνε την πάπια, δεν έχεις πρόβλημα, παίξτο ανώτερος"

 8. AA/BB.GG avatar
  AA/BB.GG 17/09/2010 12:32:12

  “Το ευχάριστο είναι ότι οι Αλβανοί είναι μαζί μας! Πρόκειται για δυναμικά άτομα που δε διστάζουν να πλακωθούνε, σε αντίθεση με τους “μπούληδες” νεαρούς Έλληνες.”
  Εισαι ασχετος και ειλικρινα δε ξερω σε τι γειτονιες συχναζεις ή μενεις κ αλλα ειλικρινα πιστευεις οτι τα Ελληνοπουλα ειναι μπουληδες κι ηρθαν οι δυναμικοι αλβανοι να βοηθησουν;
  Το ενδεχομενο να συμμαχησαν προσωρινα γιατι η διαμαχη ειναι φυλετικη δε σου λεει κατι;
  Ολοι οι ασιατες και αφρικανοι ειναι σκουροι ενω οι Ελληνες κι οι αλβανοι ειναι λευκοι.
  Ενας σκουρος θα πειραξει με τις ιδιες πιθανοτητες μια Ελληνιδα και μια αλβανιδα.
  Οσον αφορα το τι θα γινει αν φυγουν οι σκουροι τοτε θα εχουμε μια νεα διαμαχη με τα αλβανα.
  γκεγκε;

  • ειναι πολλά τα λεφτά ΑΡΗ avatar
   ειναι πολλά τα λεφτά ΑΡΗ @ AA/BB.GG 17/09/2010 12:33:17

   γεια σου ρε κένταυρε

  • Greg avatar
   Greg @ AA/BB.GG 17/09/2010 13:19:52

   Διαφωτιστικό...και ανατριχιαστικό!

 9. Aravas avatar
  Aravas 17/09/2010 12:40:15

  Νομίζω ότι χρειάζεστε μία κεντρική επιτροπή να σας δίνει γραμμή για να μη μπερδεύεστε και δίνετε τροφή σε κακοπροαίρετους να σας καταλογίζουν διάφορα.
  Κατα τ'άλλα συνεχίστε δυναμικά, τα μαθήματα που λαμβάνει κανείς εδώ μέσα είναι άξια για κάθε πολιτισμένο άνθρωπο του 21 αι.

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ Aravas 17/09/2010 12:48:50

   "Τα μαθήματα που λαμβάνει κανείς", τα δίνει δυστυχώς η ίδια η πραγματικότητα του Αγ. Παντελεήμονα (και όχι μόνον).

   Η νοητή γραμμή νοτιοδυτικά της Πατησίων αποτελεί πλέον το όριο ενός γκέτο. Και, πίστεψέ με, όχι με ευθύνη των παλαιών κατοίκων της περιοχής.

   • Aravas avatar
    Aravas @ Αυριανιστής 17/09/2010 13:21:10

    Ποια πραγματικότητα διαλέγεις για να λάβεις μαθήματα είναι δικιά σου ευθύνη. Αν το μόνο που βλέπεις είναι ο Άγιος Παντελεήμονας είναι λογικό να πιστεύεις ότι η βία είναι η απάντηση που θα μπορούσε να λυσει το πρόβλημα. Προφανώς ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας το μίσος και η βία δεν έλυσε κανένα πρόβλημα, αλλά εσείς σίγουρα ξέρετε καλύτερα.

    Υπάρχουν όμως χιλιάδες άλλα λαμπρά παραδείγματα γειτονιών, δήμων και πόλεων ολόκληρων που οι άνθρωποι εκεί μέσα δεν είναι βάρβαροι, εκλέγουν ανθρώπους με όραμα και πραγματικό σχέδιο για να λύσουν προβλήματα και το κάνουν. Βέβαια η λύση δεν έρχεται από τη μια μέρα στην άλλη. θέλει κόπο και ιδρώτα αδέρφια μου, δημόσιοι υπάλληλοι.

    Πιστεύετε ότι πρόβλημα μεταναστών υπάρχει μόνο στην Ελλάδα; Αυτό το πρόβλημα υπάρχει σε όλες τις χώρες του δυτικού κόσμου. Αφού θέλαμε να πηγαίνουμε στο σουπερ μαρκετ και να παίρνουμε φτηνά ένα σκασμό φαγητά που στο τέλος πετούσαμε, αφού θέλαμε πάνφτηνους Η/Υ, κινητά, κλιματιστικα, κλπ, αφού σπαταλούσαμε φτηνή ενέργεια για να βάλουμε χριστουγενιάτικα λαμπάκια και λαμπάκια νέον στα 2-3 αυτοκίνητα μας,τώρα πρέπει να πληρώσουμε το τίμημα. Γιατί τόσα χρόνια όλα αυτά ήταν φτηνά επειδή κάποιοι στην αφρική και στην ασία δουλεύανε όλη τη μέρα με μισθούς-ανέκδοτα. Και τώρα όλοι αυτοί δεν έχουν που να πάνε. Έπρεπε να διαμαρτυρηθούμε για την κακοποίηση αυτών των χωρών αλλά επιλέξαμε να γίνουμε αμερικανάκια.

    Ιδού λοιπόν το πρόβλημα και παρακαλώ διαλέξτε την λύση που θέλετε: θα τους σκοτώσουμε όλους ή θα φτιάξουμε μία κοινωνία που θα τους δεχτεί και θα τους αφομοιώσει όπως έχουν κάνει τόσοι και τόσοι σε όλο τον κόσμο; αν υπάρχει κάποια άλλη εναλακτική λύση, παρακαλώ να ακουστεί.
    Και αν περιμένετε κάποια κυβέρνηση να τους διώξει τότε καλά κρασά φίλοι μου, αυτό δεν θα συμβεί ποτέ, οι μετανάστες θα μείνουν γιατί απλά δεν έχουν που αλλού να πάνε.

   • Αυριανιστής avatar
    Αυριανιστής @ Αυριανιστής 17/09/2010 13:29:07

    @ Aravas

    Πολύ όμορφα τα λες -ΔΕΝ ειρωνεύομαι, και σε κάποια συμφωνώ μαζί σου-, μόνο που είναι αρκετά... ιδεαλιστικά. Αφού όμως θέλεις να προταθούν λύσεις, πώς θα σου φαινόταν η επιβολή ΠΟΣΟΣΤΩΣΗΣ; Να δούμε τι πραγματικές ανάγκες έχουμε σε εργατικό δυναμικό, και με βάση αυτές να ρυθμίζεται σε ετήσια βάση ο αριθμός των μεταναστών που θα γίνονται δεκτοί. Αυτό, σου κάνει; Ή επιμένεις μαξιμαλιστικά στην κοινωνία-χυλό που "θα τους αφομοιώσεει ΟΛΟΥΣ"; Μήπως πρέπει και να δεχτούμε τη "νομοτέλεια" του "μπάτε, αλέστε" επειδή "δεν έχουν πού αλλού να πάνε";

   • Aravas avatar
    Aravas @ Αυριανιστής 17/09/2010 13:57:49

    Οχι, πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Δεν είναι δυνατόν να μπαίνει όποιος θέλει χωρίς έλεγχο στη χώρα προφανέστατα.

    Προσωπικά δεν βρίσκω τίποτα το ιδεαλιστικό στην αναφορά μου για τον λόγο που το μεταναστευτικό έχει γίνει τόσο μεγάλο πρόβλημα στις μέρες μας. Είναι απόλυτο λογικό και πάνω απ'όλα αποδεικνύεται εύκολα (σε αντίθεση με κάποιες φωτισμένες θεωρείες περί οργανωμένων ανθελληνικών σχεδίων).

    Λύση ολοκληρωτική δεν έχω δυστυχώς και νομίζω πως ούτε και σεις έχετε (μέχρι στιγμής μόνο ο Χίτλερ και ο Νέρωνας είχε τέτοιες). Ξέρω όμως με σιγουριά ότι το ξύλο δεν είναι λύση.

    "Ξύλο" θέλουν μόνο αυτοί που αφήνουν γειτονιές να κατρακυλάνε στο μίσος και στην βία. Αστυνομικοί διευθυντές, δήμαρχοι και λοιποί ανεύθυνο-υπεύθυνοι. Εκεί εστιάστε την ενέργειά σας γιατί αυτοί υποτίθεται ότι πρέπει να λύνουν αυτά τα προβλήματα, για αυτό πληρώνονται και ΤΙΠΟΤΑ άλλο. Η ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ προστασία υποτίθεται ότι είναι η προτεραιότητά τους, πως το ξεχάσατε αυτό;

    Διαφορετικά να ρίξετε και ένα ασπρο σεντόνι πάνω σας και να καίτε σταυρούς (και το ΚΚΚ ακριβώς τα ίδια αιτήματα και προβλήματα με σας είχε κάποτε).

   • Ευθύμης avatar
    Ευθύμης @ Αυριανιστής 17/09/2010 15:08:53

    άραβα, πόσους έχεις πάρει εσύ στο σπίτι σου για να τους ενσωματώσεις στην οικογένεια σου.
    Παρακαλώ μια απλή απάντηση με νούμερο.

   • Aravas avatar
    Aravas @ Αυριανιστής 17/09/2010 15:53:59

    αν πραγματικά θες απάντηση αγαπητέ και πολιτισμένε Συμπατριώτη στις ερωτήσεις σου, από δω και πέρα να είσαι ευγενικός όσο ευγενικοί είναι και οι συνομιλητές σου.

 10. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 17/09/2010 12:58:41

  Στη Σκάλα Λακωνίας επέβαλλαν πρόστιμο 110.000 ευρώ σε κάτοικο που νοίκιαζε γκαρσονιέρες σε 60 λαθρομετανάστες πακιστανούς.
  Αυτός τους έδιωξε, και άλλος κάτοικος δεν τους νοικιάζει, διότι φοβούνται τα πρόστιμα.
  Έτσι περιφέρονται άστεγοι στην πόλη, κοιμούνται στην πλατεία και οργάνωσαν και διαδήλωση διαμαρτυρόμενοι ότι δεν τους νοικιάζει πλέον κανείς, αφού είναι ΟΛΟΙ ΧΩΡΙΣ χαρτιά.

  Το βίντεο εδώ
  h**p://www.apela.gr/10-219.html

  • Πλούταρχος Λευκαδίτης avatar
   Πλούταρχος Λευκαδίτης @ αλλενάκι 17/09/2010 13:08:57

   Αλλενάκι,

   ελπίζω ότι ως παρατηρητικό άτομα, κοιτάζοντας το βίντεο θα διαπίστωσες τα εξής:
   1. Πώς οι αγράμματοι Πακιστανοί εργάτες γης κατάφεραν να γράψουν πανώ σε άπταιστα ελληνικά;
   2. Το προπορευόμενο αυτοκίνητο μάρκας Peugeot, έχει πινακίδες Ρεθύμνου. Αλήθεια, η πορεία έγινε στο Ρέθυμνο ή στη Σκάλα Λακωνίας;

   • Πλούταρχος Λευκαδίτης avatar
    Πλούταρχος Λευκαδίτης @ Πλούταρχος Λευκαδίτης 17/09/2010 13:09:48

    Μάντεψε επίσης ποιος προσέτρεψε άμεσα σε βοήθεια των Πακιστανών!

   • αλλενάκι avatar
    αλλενάκι @ Πλούταρχος Λευκαδίτης 17/09/2010 13:21:59

    Δεν πρόσεξα τον αριθμό, αλλά το σάιτ είναι της Λακωνίας. Το πανώ το παρατήρησα, ενώ στο βίντεο είναι πάρα πολλοί στην πορεία, όχι μόνο 60. Ποιος προσέτρεξε;

    Κάθε μέρα τους τελευταίους μήνες μπαίνουν από τον Έβρο 30, 40, 50 άγνωστης εθνικότητας ουσιαστικά, ότι θέλουν δηλώνουν, αφού είναι χωρίς χαρτιά, και αφήνονται να διοχευτευθούν σε όλες τις πόλεις, ελεύθερα.

    Νομίζω ότι πλέον πρέπει να απαιτούμε σταθερά την άμεση καταγραφή και απογραφή όλων όσων έχουν μπει μέσα στη χώρα, ως ένα πρώτο βήμα για να ξέρουμε εμείς οι Έλληνες τι γίνεται στην πατρίδα μας, ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ και σφράγισμα των συνόρων.

    Η Eurostat το 2009 είχε ανακοινώσει 980.000 ξένους υπηκόους, το νούμερο δεν είναι πιστευτό φυσικά, μόνο 2,5 εκ. πρέπει να είναι στην Αθήνα.

    Ο αριθμός τους πρέπει να πλησιάζει τα 5 εκατομμύρια.

   • Πλούταρχος Λευκαδίτης avatar
    Πλούταρχος Λευκαδίτης @ Πλούταρχος Λευκαδίτης 17/09/2010 14:46:36

    Ο αριθμός των νομίμων (ή νομιμοποιημένων μεταναστών) στις 31/12/2009 σύμφωνα με τα στοιχεία τςη Eurostat είναι 929.500 άτομα. Ο Βούγιας σε μια συνέντευξή του είχε πει (ηθελημένα νομίζω εγώ) ότι οι παράνομοι είναι 600-700.000 επιπλέον των νομίμων, δηλαδή περιπου 1.700.000 άτομα... Μάλιστα, τα ίδια έλεγε και ο Καρατζαφέρης πέρσι, μετά τις ευρωεκλογές... Και εγώ πιστεύω ότι κάπου εκεί πρέπει να είναι ο αριθμός τους, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι θεωρώ ότι είναι λίγοι... Σκεφτείτε ότι μιλάμε για περίπου δύο πόλεις όπως η Θεσσαλονίκη...

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ αλλενάκι 17/09/2010 13:19:07

   Στο Αγαθονήσι να δεις τι γίνεται. Πάνω από 50 καινούργιους λαθρομετανάστες ξεβράζουν στο νησί ΚΑΘΕ ΝΥΧΤΑ οι Τούρκοι δουλέμποροι. Και η κοινότητα (προσεχώς θα γίνει δήμος), μη έχοντας κονδύλια ούτε για έργα υποδομής των κατοίκων, πρέπει να τους περιθάλπει ιδίοις εξόδοις μέχρι να προωθηθούν σε μεγαλύτερο νησί. Τους παίρνουν, λοιπόν, οι κάτοικοι στα σπίτια τους. (Ναι, ναι ντε, αυτοί οι "ρατσιστές" σύμφωνα με τους λάθρο και τους πορτοκαλορόζ κολαούζους τους...)

 11. vassilis avatar
  vassilis 17/09/2010 13:05:21

  Οι μεταναστες ηρθαν στη χωρα βαση σχεδιου .Τους εφεραν οι εκαστοτε κυβερνωντες για να διαλυσουν την συνεκτικοτητα της Ελληνικης κοινωνιας και προφανως αμοιφθηκαν για αυτο.Μην ξεχνατε οτι για καθε Ελληνα μεταναστη που πηγαινε στη Γερμανια το Ελληνικο κρατος επαιρνε 20 μαρκα.Αυτο ομως που παρατηρειται ειναι η επιθετικοτητα του κρατους εναντι των Ελληνων και η ανεκτικοτητα εναντι των μεταναστων.

  • Aravas avatar
   Aravas @ vassilis 17/09/2010 13:28:50

   επιστήμονας...

 12. S.T. avatar
  S.T. 17/09/2010 13:14:09

  1 ή 2.000.000 λαθρομετανάστες Χ 4.000 Ευρώ το κεφάλι =1 με 8 δις
  Παράνομο εμπόριο + κέρδη + εισφοροδιαφυγή +.... λαθρομεταναστών
  = 10 με 15 δις
  Πορνεία: άγνωστο νούμερο
  Ναρκωτικά: κάποια δις

  • S.T. avatar
   S.T. @ S.T. 17/09/2010 13:18:42

   Εμπόριο όπλων: άγνωστο νούμερο.

   Με λίγα λόγια βλέπεται ότι η πιο "παραγωγική" τάξη, είναι αυτή των λαθρομεταναστών.
   εμπόριο όπλων άγνωστο νούμερο

   Γρήγορο, άφθονο και κυρίως αφορολόγητο κέρδος χωρίς πιστώσεις το οποίο μπορεί να ανέρχεται στα 15-30 δις το χρόνο (μιλάμε για οικονομίες κλίμακος-sic)

   Το θέμα είναι:
   1) ποιοι κρύβονται πίσω από αυτό το πανηγύρι
   2) ποιοι εισπράττουν
   3) ποιοι ενισχύουν αυτήν την κατάσταση
   4) ποιοι συνδιαλέγονται...

   • tsilivithras avatar
    tsilivithras @ S.T. 17/09/2010 14:55:43

    Έλα ρε φίλε...μπήκες στον κόπο να κάνεις τις πράξεις και σε προβλημάτισε το "ποιος";;;

    Οι ίδιοι που προκαλούν εμπόλεμες συρράξεις ΑΡΑ μετανάστες.
    Oι ίδιοι που εκμεταλεύονται το παγκόσμιο κύκλωμα trafficking προκειμένου να ρέει ανενόχλητο το μαύρο χρήμα που χρηματοδοτεί περίεργες παρεμβάσεις και επιχειρήσεις των "υπηρεσιών" σε κράτη-στόχους.

    Χρήμα, έλεγχος και εξουσία.

    Σάμπως άλλαξε ποτέ το pattern??

   • S.T. avatar
    S.T. @ S.T. 17/09/2010 19:10:48

    ρητορικό το ερώτημα....

   • tsilivithras avatar
    tsilivithras @ S.T. 17/09/2010 20:01:19

    Oμοίως και η παρατήρησή μου...

  • S.T. avatar
   S.T. @ S.T. 17/09/2010 13:46:49

   Στο βωμό αυτού του παράνομου και μεγάλου κέρδους θυσιάζεται ένας ολόκληρος λαός!

   και φυσικά το χρήμα "ξέρει" να ελέγχει τα πάντα:
   ΜΜΕ, ασφάλεια, αντιδράσεις, κρατικούς μηχανισμούς

 13. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 17/09/2010 13:23:14

  ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.

  ΑΥΤΟΣ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!!

  ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑΧΥΤΑΤΟ ΒΗΜΑ.

  • η Dimi avatar
   η Dimi @ αλλενάκι 17/09/2010 13:30:06

   KAI ΘΑ ΚΥΡΗΞΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

   ΓΙΑ Ν' ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΤΗΝ ΚΑΥΤΕΡΗ ΠΑΤΑΤΑ.

   • αλλενάκι avatar
    αλλενάκι @ η Dimi 17/09/2010 13:55:00

    Αλήθεια, σε ποια χώρα ταξιδεύει σήμερα ο αντ' αυτής [της Νέας Τάξης];

   • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
    Γιάννης Φαίλτωρ @ η Dimi 17/09/2010 14:02:48

    Ελπίζουμε ότι ταξιδεύει προς τον Κύκνο Χ-1! (Είναι η πρώτη μαύρη τρύπα που "παρατηρήθηκε" από τους αστρονόμους)

   • anideos avatar
    anideos @ η Dimi 17/09/2010 18:12:28

    @αλλεανακι
    the world is not enough

 14. Greg avatar
  Greg 17/09/2010 13:38:58

  Αυτά που λες χρειάζονται υποδομές, οργάνωση, προσωπικό, πρόνοια κτλ. Σε ένα κράτος το οποίο δεν κατάφερε να βάλει ούτε μια χημική χέστρα στην πλατεία; Που έχει μόνο ΜΑΤ για να σφυρίζουν στο ντέρμπι των ακραίων;

 15. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 17/09/2010 13:41:54

  Καλό το δούλεμα φίλε όλων των άλλων, πλην Ελλήνων και Ελληνίδων.
  Πάρε εσύ πέντε έξι στο σπίτι σου σήμερα, και αύριο 20 γιατί θα τους ΦΕΡΝΕΤΕ συνέχεια.

 16. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 17/09/2010 13:46:47

  Για τράβα ρώτα στη Νορβηγία και στη Σουηδία που έχουν εξελιχθεί σε μάστιγα οι βιασμοί Σουηδέζων και Νορβηγίδων από δαύτους και αναγκάζονται να βάφουν τα μαλλιά τους σκούρα για να μην ξεχωρίζουν στο δρόμο.

 17. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 17/09/2010 13:50:58

  Το ότι το κουβούκλιο της "χημικής χέστρας" που ζητάτε, την επαύριο κιόλας θα είχε εξαφανιστεί προς (μετα)πώληση (όπως ξηλώνονται και μεταπωλούνται οι μεταλλικές σχάρες των υπονόμων), είναι προφανώς για εσάς μια "λεπτομέρεια"...

 18. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 17/09/2010 13:51:30

  δεν απασχολώ κανέναν φίλε, αν χρειαστώ για οικείο μου θα προτιμήσω Ελληνίδα, είναι πολλές χωρίς εργασία, και στην ίδια θέση μπορεί να βρεθώ και εγώ αύριο

 19. co avatar
  co 17/09/2010 14:03:08

  "θα τους σκοτώσουμε όλους ή θα φτιάξουμε μία κοινωνία που θα τους δεχτεί και θα τους αφομοιώσει όπως έχουν κάνει τόσοι και τόσοι σε όλο τον κόσμο; αν υπάρχει κάποια άλλη εναλακτική λύση, παρακαλώ να ακουστεί."

  μα φυσικα και υπαρχει ενναλακτικη, να βοηθησουμε, να ενεργησουμε τωρα ομως οχι για να ερχονται δουλοπαροικοι εδω αλλα για να προκοψουν στο τοπο τους. Δηλ. γιατι καποιος που αποδεχεται τον εξαναγκασμο στην μεταναστευση καποιου 10.000χλμ μακρια ειναι ανθρωπιστης;

  • S.T. avatar
   S.T. @ co 17/09/2010 14:16:51

   Το πρόβλημα δεν είναι ανθρωπιστικό, ούτε θέμα προκοπής. Είναι καθαρά θέμα κέρδους.

   Σε όλες τους τις κινήσεις τους υπάρχει κέρδος:
   Πληρώνουν για να λαθρομεταναστεύσουν --> κέρδος (4000 το κεφάλι)
   Πληρώνουν για να μένουν σε τρώγλες --> κέρδος (40 ευρώ/άτομο/μέρα)
   Πληρώνουν για να βρουν δουλειά --> κέρδος λαθροεργοδοτών
   Πουλάνε λαθραία, και χίλια δυο άλλα --> κέρδος παράνομο κ γρήγορο
   Δεν πληρώνουν εφορία ασφάλιση τέλη --> κέρδος λαθρεμπορίου
   Δημιουργούν κοινωνικές αναταραχές --> κέρδος πολιτικό
   Υποβαθμίζουν περιοχές --> κέρδος εργολάβων
   Αναταράσσεται ένα έθνος --> κέρδος παγκόσμιο πολιτικό
   Καταστρέφονται νοσοκομεία σχολεία κλπ--> κέρδος για ιδιωτικό τομέα
   Ανασφάλεια --> κέρδος πολιτικό

   Συμφέρει πολλούς (και πολύ περισσότερο τους "ανθρωπιστές") αυτοί οι άνθρωποι να λαθρομεταναστεύουν και να μην προκόβουν στον τόπο τους, γιατί είναι η πηγή του πιο εύκολου και ανέξοδου κέρδους

   • S.T. avatar
    S.T. @ S.T. 17/09/2010 14:30:56

    Ανέφερα "ανθρωπιστές" σε εισαγωγικά
    (μπορείς να συμπεριλάβεις τα παπαγαλάκια, τους λαθρέμπορους και πολλές άλλες ευγενείς κατηγορίες που εισπράττουν...)

  • Aravas avatar
   Aravas @ co 17/09/2010 15:11:01

   Προφανώς συμφωνούμε co. Αυτό θα ήταν το ιδανικότερο αλλά δεν πήγε καν το μυαλό μου στην πιθανότητα να μετατρέψουμε την νιγηρία ή το μπαγκλαντές μία οικονομικά ανεπτυγμένη δύναμη.Να γιατί:
   Αυτό μπορεί να γίνει μόνο όταν οι μεγάλες δυνάμεις του δυτικού κόσμου αποφασίσουν έστω και σταδιακά να σταματήσουν την εκμετάλευση του φυσικού πλούτου και των πολιτών αυτών των χωρών. Θα πρέπει να αποκτήσουν σοβαρά και πολιτισμένα κοινωνικά συστήματα με υποδομές για παιδέια, υγεία, ασφάλιση, ασφάλεια και προφανώς εργασία. Παράλληλα οι εξαγωγές αυτων των χωρών θα γίνουν πολύ πιο ακριβές για να πληρώσουν όλα τα προαναφερθέντα. Κατά συνέπεια ο δυτικός κόσμος θα πουλάει αγαθά πιο ακριβά. Τι συνέπειες θα έχει αυτό στην ζωή μας ένας θεός ξέρει.

   τέλος πάντων το συμπέρασμα είναι ότι πρέπει όλη η οικουμένη να φτύσει αίμα για να γίνουν αυτές οι χώρες κατοικίσιμες ξανα, πράγμα το οποίο είναι πολύ πολύ ΠΟΛΥ δύσκολο να συμβεί όπως καταλαβαίνετε. Η χρονική κλίμακα για κάτι τέτοιο φαντάζομαι θα είναι αρκετές δεκαετίες. Με λίγα λόγια αν θέλουμε να διορθώσουμε το κακό που εμείς και οι αρχηγοί μας κάνανε, τότε πρέπει να θυσιάσουμε ένα σωρό ανέσεις και πολυτέλειες για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, πράγμα που δεν το κόβω να συμβαίνει με τίποτα...

   @S.T. όλα αυτά που λες είναι συνέπειες του προβλήματος. κάποια αρπακτικά μυρίστηκαν ότι το θέμα έχει λεφτα και δημιουργήθηκε το συστημα. Το λάθος είναι όμως να πιστέψουμε ότι το πρόβλημα δεν είναι ανθρωπιστικό. Όταν εξαθλιώνονται, βασανίζονται και γίνονται θύματα φρχτής εκμετάλευσης άνθρωποι (κι όμως είναι άνθρωποι κάποιοι από αυτούς-με οικογένεια, ιστορία, ήθος και αξιοπρέπεια) απλά επειδή δεν ήταν αρκετά τυχεροί ώστε να γεννηθούν Έλληνες, πώς μπορείς να μιλάς για πρόβλημα που βασίζεται στο κέρδος; σωστά όλα αυτά, αλλά οταν ένας αθώος άνθρωπος υποφέρει όλα αυτά περνάνε σε δεύτερη μοίρα. Αν αυτό δεν είναι απόλυτα κατανοητό τότε δε πα να χτυπιόμαστε κάτω σα χταπόδια, λύση της προκοπής δεν θα βρούμε ποτέ.

   • S.T. avatar
    S.T. @ Aravas 17/09/2010 19:09:47

    Καθόλου συνέπεις δεν είναι! Είναι η αιτία του προβλήματος!
    Από εκεί ξεκινούν και εκεί καταλήγουν όλα.

    Δηλαδή ο εγκληματίας ή ο "βασανισμένος" ήρθαν για διακοπές ή για να βγάλουν γρήγορο και εύκολο χρήμα;

    Κατ'αρχάς γιατί ο Έλληνας είναι τυχερός; Επιδή υποφέρει οικονομικά σαν τριτοκοσμικός και δέχεται συνέχεια απειλές για την ασφάλεια και επιβίωσή του (μιλώ για τους Έλληνες εκτός Κολωνακίου και Εκάλης),

    Για ποιον ανθρωπισμό μου λες, όταν όλοι αυτοί έχουν τουλάχιστον 4.000 ευρώ για το "εισιτήριο"?
    Με αυτά τα λεφτά χτίζεις πολυκατοικία στο Αφγανιστάν.

    Από πού κι ως πού είναι βασανισμένοι όταν οι πιο πολλοί δουλεύουν νύχτα. Νομίζεις ότι ο καθένας μπορεί να δουλέψει ως προαγωγός ή ως έμπορος αν δεν "τό'χει";

    Και στο κάτω-κάτω αν εσύ ήσουν "βασανισμένος" θα πήγαινες σε μια άλλη χώρα να βασανίζεις κι άλλους;

    Μία είναι η ουσία: ο κατατρεγμένος τρέχει για να σωθεί και προσπαθεί να εγκαταλείψει τα δεινά που είχε ζήσει (δεν τα επαναλαμβάνει)

    Ο άνθρωπος που έχει ποιότητα την κουβαλάει μέσα του και δεν το ρίχνει στο οργανωμένο έγκλημα....

   • ΒΙΣ avatar
    ΒΙΣ @ Aravas 19/09/2010 00:30:01

    Ειδικά οι Αλγερινοι και οι Μαροκινοί ήρθαν εδώ ΜΟΝΟ για να κλέψουν.
    Αν ήθελαν να δουλέψουν θα πήγαιναν στη Γαλλία.
    Εδώ έρχονται μόνο οι τελευταίοι των τελευταίων, κοινώς το σκουπιδαριό.

   • Enzo avatar
    Enzo @ Aravas 19/09/2010 00:34:41

    ασε που παιζεται και το αλλο! λενε οτι αυτους που διωχνει ο σαρκοζι μερικοι θα ερθουν και εδω στην ελλαδα και βγηκε και το σαϊνι ο δρουτσας και οταν τον ρωτησαν για το θεμα απαντησε οτι η ελλαδα ειναι ετοιμη για καυε ενδεχομενο!!!!!!και γαμω τα ανεκδοτα!!!!

    φανταστειτε τι μας περιμενει!!!

   • Αυριανιστής avatar
    Αυριανιστής @ Aravas 19/09/2010 00:40:11

    Δεν το είπε τυχαία ο Δρούτσας αυτό. Νεοταξίτικο γιαπάκι, πιστό στις εντολές της Ουάσινγκτον και του Βερολίνου καθώς είναι, άνοιξε ακόμα πιο διάπλατα τις πόρτες που είχε ανοίξει πέρυσι ο Πάκης με το αμίμητο "ευχαριστούμε τους μετανάστες που μας προτιμούν"...

   • Enzo avatar
    Enzo @ Aravas 19/09/2010 00:42:59

    μεγαλη αποτυχια και αυτος ο πακης.
    μεγαλο μεριδιο ευθυνης φερνει και αυτος για την πιο μεγαλη ηττα.

   • ΒΙΣ avatar
    ΒΙΣ @ Aravas 19/09/2010 00:43:21

    Αυτό που είπε ο Παυλόπουλος ήταν σαν να ευχαριστείς τους περαστικούς που μπαίνουν στο σπίτι σου και χρησιμοποιούν τη λεκάνη της τουαλέτας σου, επειδή προτίμησαν το δικό σου σπίτι και όχι του γείτονα.
    Μέχρι εκεί φτάνει η βλακεία της πολιτικής ορθότητας!
    Και αυτό το πράγμα (εννοώ τον Παυλόπουλο) λεγόταν "δεξιός"!
    Τοτε η Αλ Σάλεχ τι είναι;

   • Αυριανιστής avatar
    Αυριανιστής @ Aravas 19/09/2010 00:47:20

    Αν ο Πάκης είναι "δεξιός", τότε η Άφρα είναι αναρχοαυτόνομη. Ή, μάλλον, αντιεξουσιάστρια. Τι λέω; Μπαχαλάκισσα είναι, αν αυτός είναι δεξιός!

   • Enzo avatar
    Enzo @ Aravas 19/09/2010 00:53:31

    τωρα που θα παει ο γιωργακης για γγ ΟΗΕ θα λυσει και αυτο το προβλημα. της παγκοσμιας μεταναστευσης, γιαυτο,να ειστε σιγουροι!

 20. co avatar
  co 17/09/2010 14:06:24

  οσο για τα πολιτικα ασυλα της σουηδιας εγω απο οσο ξερω αν "ξεβραστει" κανενας καταλαθος απο αυτους που εχει εισελθει ελλαδα και ζητησει πολιτικο ασυλο το επαναπροωθουν στον τοπο εισοδου, ακα ελλαδα.
  Η Σουηδια δεν εχει ροες ημερησιες οπως εμεις. Στο κατω κατω αν θελουμε να βοηθησουμε τον ανθρωπισμο τον πρωην αποικιοκρατων ετσι αν παρουν και ενα ποσοστο απο τις ροες νεοεισερχομενων και να μην τους γυρνανε πισω.
  Η Αθηνα νομιζετε ειναι η λυση για τα προβληματα 1δις ανθρωπων του τριτου κοσμου; και ποση μπορουν να ερθουν εδω ωστε αντι για να βρουνε την λυση απλα να μεταφερουν το προβλημα;

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ co 19/09/2010 00:31:19

   Σε παρακαλώ, μην ζητάς πολύπλοκες απαντήσεις από επαγγελματίες "αντιρατσιστές" και "ανθρωπιστές". Κατ' αυτούς, οι δυνατότητες της Ελλάδας είναι απεριόριστες, είμαστε η "χώρα-λάστιχο".

 21. Πλούταρχος Λευκαδίτης avatar
  Πλούταρχος Λευκαδίτης 17/09/2010 14:22:38

  Ζητείται Επειγόντως Πρόεδρος ή Πρωθυπουργός, αποφασιστικότητας Σαρκοζί ή έστω Μπερλουσκόνι για να βγάλει το καράβι από την ξέρα που το έριξαν οι κλωνοποιημένοι γόνοι της προεδρευομένης μεταπολιτευτικής ψευτοΔημοκρατίας... Ως αντάλλαγμα, χαρίζεται, μαζί με τη μάμα και τα αδέλφια του, μεσήλικας κύριος, ετών 58, ψηλός, γυμνασμένος και αμφίβολης διανοητικής στάθμης. Έχει κάνει μπογιατζής, οικοδόμος, καθαριστής, βενζινάς στην ξενιτιά και εσχάτως Πρωθυπουργός (έτσι ισχυρίζεται). Γυμνάζεται πολύ, τρώει λίγο και δουλεύει ελάχιστα ως καθόλου... Του αρέσουν τα ταξίδια, το κανώ και το ποδήλατο... Πληροφορίες εντός!

  • Μανεστρος avatar
   Μανεστρος @ Πλούταρχος Λευκαδίτης 18/09/2010 02:03:57

   Kαλιο σκυλο απο τη Κρητη παρα φιλο Λευκαδιτη

 22. Φάρος avatar
  Φάρος 17/09/2010 14:23:38

  Ενα εισιτήριο έχει περίπου 400 ευρώ στην απλή πτήση για Ισλαμαμπάντ. Αν μισθώνονται πτήσεις τσάρτερ πχ βάλε 50 άτομα Χ 300 € = 15000 ευρώ την πτήση. Με 10 πτήσεις το μήνα φέύγουν πίσω 500 άτομα. Δηλαδή το χρόνο 6000 πακιστανοί.
  Δεν είναι λογικά τα νούμερα; Αρα δεν τίθεται θέμα, θα μπορούσε να γίνει εύκολα και γρήγορα, αλλά δεν γίνεται. Γιατί; Ας αναρωτηθούμε

 23. Greg avatar
  Greg 17/09/2010 14:43:47

  Αυριανιστή,

  Ξεχνάς τη δημοτική αστυνομία, που πίνουν μόνο φραπέ και βολτάρουν με τα συνολάκια. Πριν αρχίσουν τα γεγονότα με την παιδική χαρά, δεν χρειαζόταν περίφραξη και επεισόδια, παρά μόνο τρεις χημικές τουαλέτες και δύο δημοτικοί αστυνομικοί ανα βάρδιες επί 24ωρο να επιτηρούν την πλατεία. Έχει γίνει και σε άλλες χώρες, όπου δεν άφησαν τους κατοίκους να πνιγούν με τις ακαθαρσίες, δεν χρειάζεται να ανακαλύψουμε την Αμερική.

 24. η Dimi avatar
  η Dimi 17/09/2010 14:54:04

  Αλλενάκι, αυτό είναι το πρόγραμμά του, σύμφωνα με την apogevmatini.gr Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου, 2010:

  O πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου θα επισκεφθεί τη Νέα Υόρκη από τις 18 μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου, για να παραστεί και να μιλήσει στη Σύνοδο Κορυφής για τους Αναπτυξιακούς Στόχους της Χιλιετίας, καθώς και στην επίσημη έναρξη των εργασιών της 65ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, ενώ την Τρίτη 21 του μηνός θα μεταβεί στην Ουάσιγκτον για σειρά επαφών.

  Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη Νέα Υόρκη, ο κ. Παπανδρέου θα έχει αρκετές συναντήσεις με αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων, μεταξύ των οποίων οι Πρόεδροι της Τουρκίας, Αμπντουλάχ Γκιουλ, και της Κύπρου, Δημήτρη Χριστόφια, όπως επίσης και με τον γενικό γραμματέα του διεθνούς οργανισμού, Μπαν Κι-μουν.

  Το πρόγραμμά του Πρωθυπουργού θα ξεκινήσει την Κυριακή το πρωί (τοπική ώρα), με συνάντηση που θα έχει με στελέχη αμερικανοεβραϊκών οργανώσεων. Την επομένη, 20 Σεπτεμβρίου, θα μιλήσει κατά την πρώτη μέρα της Συνόδου για τη Χιλιετία και θα λάβει μέρος σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης.

  Την ίδια μέρα, ο κ. Παπανδρέου θα παρακαθίσει σε γεύμα στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, με τη συμμετοχή τού προέδρου του και σημαντικών στελεχών της Γουόλ Στριτ, όπου θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει το αναπτυξιακό και επενδυτικό πρόγραμμα της ελληνικής κυβέρνησης.

  Το απόγευμα, θα προεδρεύσει συνεδρίασης του προεδρείου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

  **

  Αχ! μάνα μου Ελλάς, τι έξοδα θα κληθείς να πληρώσεις πάλι (με δανεικά ΔΝΤ!!)γιά τα VIP σουλάτσα του.

  Μα, πως γίνεται ο πιό ατάλαντος, ο πιό ανεπαρκής, να έχει τόσες συχνές συναντήσεις. Με τόσους πολλούς διεθνείς ηγέτες. Να δίνει συντεύξεις σε διεθνή ΜΜΕ παγκόσμιας εμβέλειας. Να είναι ομιλητής (με σημειολογία δυσκαταποσίας κατά την εκφορά του λόγου του) με τόσα πολλά μικρόφωνα. Από τα πιό σημαντικά podiums; Στις πιό σημαντικές συνεδριάσεις του κόσμου;;

  Σ'αυτόν, τον "εκλεκτό", τον γνήσιο "πειραματιστή/αχυράνθρωπο", oι Bilderbergs στοιχιματίζουν τα ρέστα τους! Με την κυριολεκτική έννοια των όρων Προβολή κι Επιβολή του "μασκαρεμένου" - πρόκειται γιά τεράστια μασκαράτα - του παγκόσμιου "αυθεντικού" μοντέλλου Εθνοκτονίας, γιά την επικράτηση της Νεοταξικής Παγκόσμιας Ψώρας, που αυτοί ευαγγελίζονται.

  Κι εφόσον τον δεχθούν στον ΟΗΕ, (που έχει παράδοση στους πολιτικούς απατεώνες/κηφήνες), θά επιχειρήσει εκ του ασφαλούς πλέον, τον πόλεμο κατά της μισητής Ελλάδας (κάρφος εν τω οφθαλμώ του μασώνου, η Χώρα μας).

  Γι'αυτό, αναμφίβολα, Eμείς οι Ελληνες κι Ελληνίδες, Αλλενάκι μου,

  ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ! Με περισσότερους από έναν τρόπους.

  • 11888 avatar
   11888 @ η Dimi 17/09/2010 15:24:15

   O πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου θα επισκεφθεί τη Νέα Υόρκη από τις 18 μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου, για να παραστεί και να μιλήσει στη Σύνοδο Κορυφής για τους Αναπτυξιακούς Στόχους της Χιλιετίας.................!!!!


   ΕΛΕΟΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΑΥΡΙΟ Η ΧΙΛΙΕΤΙΑ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ.
   Το ανδρεικελο αυτο εχει πλεον ξεφυγει απο τον υπαρκτο κοσμο και την αθλια πραγματικοτητα και ζει νομιζοντας οτι βρισκεται στις Βερσαλιες του 18ου αιωνα.

   • Enzo avatar
    Enzo @ 11888 17/09/2010 15:52:38

    τυχαιο? δεν νομιζω! 11888

   • Orestios avatar
    Orestios @ 11888 17/09/2010 16:47:03

    Τουρισμός με τα χρήματα των Ελλήνων.

   • δρόμος avatar
    δρόμος @ 11888 17/09/2010 17:45:56

    Με συνοδεία νεαρών υπάρξεων που τον ... συμβουλεύουν

   • Orestios avatar
    Orestios @ 11888 17/09/2010 18:29:31

    δρόμε, τί είναι αυτά που λές?
    Μόνο ο ΥΠΕΞ της Μ.Βρετανίας μοιράζεται το κρεβατάκι του.
    χιχιχιχι

   • δρόμος avatar
    δρόμος @ 11888 17/09/2010 18:37:28

    για να μιλάς για κρεββάτια, κάτι περισσότερο θα ξέρεις... εγώ για το μυαλό του νοιάζομαι (και οι σύμβουλοι, βεβαίως)

   • δρόμος avatar
    δρόμος @ 11888 17/09/2010 18:41:50

    ...ξέρεις, αυτά τα 26άχρονα που τον πλαισιώνουν στα εξωτερικά

   • η Dimi avatar
    η Dimi @ 11888 17/09/2010 20:53:42

    @ 11888

    €7,000 (Ευρώ Εφτά Χιλιάδες την Ωρα!! (πηγή: To Ποντίκι) δηλαδή, Δρχ. 2,385,250 (Δύο Εκατομμύρια, Τριακόσιες Ογδόντα Πέντε Χιλιάδες, Διακόσιες Πενήντα) Καυτές Δραχμές Την ΩΡΑ!!! Χρεωνόμαστε οι Ελληνες γιά ΚΑΘΕ VIP Corporate Jet Yπερατλαντικo σουλάτσo + FullBoard Εξοδα Παραστάσεως (προσωπικά δεδομένα, λέει) αυτοπροβολής του απόλυτου ΤΙΠΟΤΑ.

    €1,100,000 (Ευρώ Ενα Εκατομμύριο, Εκατό Χιλιάδες) = Δρχ. 374,825,000 (Τριακόσια Εβδομήντα Τέσσερα Εκατομμύρια, Οκτακόσιες Είκοσι Πέντε χιλιάδες) Καυτές Δραχμές (γιά να μην ξεχνιόμαστε), χρεωθήκαμε οι Ελληνες, τις 100 (Εκατό) πρώτες ημέρες της κυβερνητικής ακυβερνησίας του.

    Μέχρι πότε αυτά τα ανήκουστα οικονομικά εγκλήματα θα γίνονται ανεκτά;;

    Eπειδή οι πρωτοφανείς χρεώσεις των Ελλήνων, ερήμην των Ελλήνων, ΚΑΙ με αποπληρωμή τους μέσω του ολέθριου ατέρμονα ανεξόφλητου δανείου ΔΝΤ, προκαλούν ιλίγγους και ημικρανίες, έχω ήδη γράψει γιά τα Εκατομμύρια των Εκατομμυρίων Ευρώ που κυριολεκτικά ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ! χωρίς ΚΑΝΕΝΑ μα απολύτως ΚΑΝΕΝΑ ανταποδοτικο οφελος γιά την Ελλάδα και τους Ελληνες.

    Και έχω ήδη γράψει γιά την τεκμηριωμένη πεποίθησή μου ότι ο μασώνος Mineiko-Bilderberg ενέπλεξε την Ελλάδα στο ατέρμονα ανεξόφλητο χρέος του ΔΝΤ, γιά άμεσα οικονομικά οφέλη και την ικανοποίηση των παθών του και της χολερικής δυναστείας Παπανδρέου-Τσαντ που επί 122 χρόνια καταδυνάστεψαν και καταλήστεψαν και συνεχίζουν να καταδυναστεύουν και να καταληστεύουν την Ελλάδα που μισούν, και που θεωρούν de facto τσιφλίκι τους.

    *
    Οι κάτοικοι των περιοχών των Πατησίων, έχουν μετατραπεί σε «Μετανάστες» στις περιοχές κατοικίας τους. Και με την πλατεία Αμερικής, να έχει μετονομασθεί πλέον, σε «Πλατεία Αφρικής».

    *
    Σχοινούσα αναλογία κατοίκων:

    150 Έλληνες κάτοικοι μόνιμοι + 80 Λαθρο-αφγανοί

    Πηγή: Thermopilai.org 24/7/2010

    *
    "Όποιος τα φίδια κυνηγά, φίδι θα τον δαγκώσει, κι όποιος τον κίνδυνο αγαπά, αυτός θα τον σκοτώσει." ~Aίσωπος

    ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΦΥΠΝΗΣΙΣ:
    Μineiko-Bilderberg is the name of the blame game
    ή πέφτει αυτός, ή, χάνεται η Ελλάδα!
    ή τώρα, ή, ποτέ!

 25. anonymous avatar
  anonymous 17/09/2010 15:11:10

  Η ‘’γκετοποίηση’’ μεγάλου τμήματος της πρωτεύουσας, η οποία εξαπλώνεται με ραγδαίο ρυθμό, σε ολοένα και περισσότερες περιοχές, είναι ‘’πυριτιδαποθήκη’’ στην κοινωνική συνοχή.

  Όταν ανέβηκε το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία το 1981 οι περιοχές αυτές ήταν οι καλύτερες των Αθηνών. Τις κατοικούσαν αστοί και η ΝΔ συνεχίζει να προηγείται σε αυτές.
  Το ΠΑΣΟΚ έβαλε στόχο να τις διαλύσει για να απαξιώσει την περιουσία του κοσμάκη που κατοικούσε εκεί. Ήταν δε τόσο αδίστακτο που τις κατάντησε γκέτο. Είναι δε το μοναδικό παράδειγμα που ξέρω διεθνώς καταστροφής και απαξίωσης μιας περιοχής σε μόλις 20 χρόνια.
  Οι περιοχές αυτές δεν πρόκειται να ανακάμψουν ποτέ διότι υπάρχει σχέδια να τις καταστρέψουν ολοκληρωτικά.

  • egersis avatar
   egersis @ anonymous 17/09/2010 17:24:36

   Μην είσαι τόσο σίγουρος...
   Η υποβάθμιση ολόκληρων περιοχών έχει άμεση σχέση με το μεσιτικό κύκλωμα. Κάποιοι θυσαυρίζουν όταν υποβαθμίζεται μια περιοχή, οι αξίες των ακινήτων πιάνουν πάτο και τις αγοράζουν όσο όσο.Για ψάξτο λίγο.

   • what avatar
    what @ egersis 18/09/2010 00:16:04

    Και μετά σε ποιον θα πουλήσουν;

 26. ΓΙΑΝΝΗΣ avatar
  ΓΙΑΝΝΗΣ 17/09/2010 16:05:12

  Ο Σαμαράς γιατί δεν έχει πάει ακόμα στον Άγιο Παντελεήμονα να εμψυχώσει τον κόσμο? Φοβάται μήπως τον κατηγορήσουν τα νταβατζοκάναλα ότι ξέφυγε από τον δρόμο του ΄μεσαίου χώρου'??

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ ΓΙΑΝΝΗΣ 17/09/2010 17:43:23

   Μην είσαι άδικος. Ίσως να μην γνωρίζεις αυτό:

   http://olympia.gr/2010/02/25/%ce%bf%cf%81%ce%b3%ce%ae-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%89%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%ad%ce%bc%ce%b2%ce%b1%cf%83%ce%b7-%cf%83%ce%b1%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%ac-%ce%b3/

   που τον διαφοροποιεί από όλους τους άλλους πολιτικούς που πέρασαν ποτέ από αυτό το σάπιο κόμμα της ΝΔ.

 27. ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΟΥΣΤΕΡΗΣ avatar
  ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΟΥΣΤΕΡΗΣ 17/09/2010 16:49:16

  Λοιπόν ας το καταλάβουν όλοι.Τέρμα τα παραμύθια της πολυπολιτισμικότητας απο εδώ και εμπρός η βία είναι ανεκτή απο την πλειοψηφία της κοινωνίας .Αν νομίζεις ότι απειλήται η ζωή σου ,η οικογενειά σου ,ο τρόπος ζωής σου αντέδρασε με κάθε τρόπο .Μην περιμένεις τίποτα πια απο το κράτος του γιωργάκη ο εχθρος είναι εντός.

  • what avatar
   what @ ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΟΥΣΤΕΡΗΣ 18/09/2010 00:25:39

   Συμφωνώ μαζί σου. Στην πρώην ήσυχη γειτονιά που ζω οι διαρρήξεις, κλοπές και τσαντάκηδες δεν μας προκαλούν εντύπωση πια.

   Η υποκριτικότατη στάση: ω, μα είμαι ένας καλός Σαμαρείτης, όλους τους αγαπάω και Έλληνες στήστε κώλο γιατί θα σας μαλώσουμε που είστε τόσο κακοί ρατσιστές ΔΕΝ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ να διώξω το φόβο που ζούμε.

   Πριν λίγο καιρό πυροβόλησαν μια γιαγιά για λίγα μετρητά στο παρακάτω στενό. Δεν κουνήθηκε φύλο. Η σύγκριση με το τι θα γινόταν αν πυροβολούσαν έναν Πακιστανό είναι ευνόητη και καταλυτική.

   • ΒΙΣ avatar
    ΒΙΣ @ what 19/09/2010 00:34:31

    Εχουμε πάθει αυτό που λέει η αθυρόστομη παροιμία:
    "Ντράπου τον έναν, ντράπου τον άλλο, δεν πρόλαβα να κάνω παιδιά με τον άντρα μου".

 28. enianos avatar
  enianos 17/09/2010 16:59:12

  Ναι η Σουηδία είναι πολιτισμένο κράτος, σέβεται τους εποίκους και τους φροντίζει!
  Αφού είχε εφαρμόσει ευγονική στους δικούς της πολίτες. Πράγματι κατάφερε να ανέβει στο βάθρο του πολιτισμού! Κατανοητό. Και όλοι εμείς έχουμε παραισθήσεις μη κατανοώντας το καλό που μας συνέβη. Ευχαρίστως δεχόμαστε νουθεσίες για να βελτιωθούμε, από άραβες η σουηδούς !

 29. Orestios avatar
  Orestios 17/09/2010 17:22:21

  Bloodbath

 30. Μαύρος Ιάκωβος avatar
  Μαύρος Ιάκωβος 17/09/2010 17:24:02

  Χίλια μπράβο στους κατοίκους του Α.Παντελεήμονα...Το παράδειγμά τους πρέπει να είναι φάρος για όλους μας,οτι η ισχύς εν τη ενώσει μπορεί να κάνει θαύματα...Όλοι αυτά τα αμόρφωτα φανατισμένα στίφη λαθρομεταναστών απο τις υποανάπτυκτες χώρες της Ασίας κ ης Αφρικής έρχονται εδώ βάση σχεδίου:1) Η Τουρκία τους βλέπει σαν μουσουλμάνους αποικους στην Ελλάδα,Ταλιμπάν που θα βοηθήσουν στην κοινωνική έκρηξη που πρόκειται να γίνει.Ήδη βλέπετε τα πρώτα αποτελέσματα αυτό το εκρηκτικό μείγμα εγκληματικότητας,λαθρομετανάστευσης έχει ξεφύγει.Η Πέμπτη φάλαγγα είναι εδώ κ η Τουρκία περιμένει στη γωνία 2)Όλες αυτές οι ΜΚΟ βγάζουν απ'αυτούς τους ανθρώπους εκατομμύρια ευρώ,έχουν βρει τη πηγή χρημάτων κ δεν πρόκειται να την αφήσουν 3)Η κυβέρνηση λαμβάνει απο την Ε.Ε. για κάθε κεφάλι λαθραίου πολλά ευρώ με σκοπό να μένει εδώ κ να μην εισβάλλει στην ευρώπη.Συνέπεια όλων αυτών να έχει καταντήσει η Ελλάδα σκουπιδότοπος της Ευρώπης,ένα ανάχωμα της μαζικής εισβολής αφροασιατών με την ιστορία να επαναλαμβάνεται όπως τον 10ο αιώνα μ.χ. που η Βυζαντινή αυτοκρατορία ήταν ο κυματοθραύστης των εισβολών Αράβων κ Σελτσούκων προς τας ευρώπας....Επίσης το παραμυθάκι οτι έρχονται εδώ να δουλέψουν τίμια έχει κουράσει.Έρχονται εδώ επειδή ξέρουν οτι δεν υπάρχουν νόμοι,δεν πρόκειται να απελαθούν,δεν υπάρχει κράτος κ αστυνομία.Δεν μπορώ να καταλάβω πως ο Μαροκινός που βρίσκεται η χώρα του δίπλα στην Ισπανία,έρχεται εδώ για να πουλάει ναρκωτικά στην Ομόνοια....Κάθε χρόνο μπαίνουν μέσα 200.000 άτομα που δεν πρόκειται να ενσωματωθούν ποτέ,ενώ δεν υπάρχουν δουλειές ούτε για δείγμα.Τέτοιες μεταναστευτικές ροές δεν υπήρχαν ούτε στη γή της επαγγελίας την Αμέρικα στις αρχές του αιώνα..Που θα καταλήξουν όλοι αυτοί;Στα πάρκα κ το βράδυ θα κυνηγούν τη λεία τους σαν τα αγρίμια,περιμένοντας να αρπάξουν σταυρούς απο ανυπεράσπιστα γεροντάκια....Όλοι αυτοί οι απατεώνες που μας κυβερνούν μας έχουν κλέψει τα λεφτά μας,ας μην τους αφήσουμε να κλέψουν κ τις ζωές μας, άμεση αντίδραση τώρα και για μας αλλά κ για τους λαθρομετανάστες που γίνονται έρμαια στα χέρια τους

  • Aravas avatar
   Aravas @ Μαύρος Ιάκωβος 17/09/2010 18:18:39

   Έλεος, δεν χρειάζεται πανεπιστήμιο για να ελέγξει κανείς ότι τα στοιχεία που παραθέτεις είναι ό,τι να'ναι για να βολέψουν τις θεωρείες σου. Η Ισπανία έχει τρελά ποσοστά μεταναστών στον πληθυσμό της.Ο αριθμός (και το ΠΟΣΟΣΤΟ) των μεταναστών στην Ελλάδα είναι αστείος συγκρινόμενος με την Ισπανία, Γερμανία, Αμερική, Αγγλία, κλπ. Ένα google υπόθεση είναι και θα δεις ότι το πρόβλημα είναι παγκόσμιο και όχι ελληνικό. Αυτό που κάνεις φίλε μου λέγεται προπαγάνδα και δεν υπάρχει δικαιολογία να λες τέτοια ψέματα στην εποχή της ελεύθερης πληροφόρησης.

   • tsilivithras avatar
    tsilivithras @ Aravas 17/09/2010 18:48:26

    Aravas

    Η Αγγλία και η Γαλλία ήταν αποικιοκρατικές χώρες και η σχέση τους με τους μετανάστες/μειονότητες είναι διαφορετική.
    Η Γερμανία είναι βιομηχανική χώρα που απορρόφησε μεγάλα μεταναστευτικά ρεύματα μεταπολεμικά ΜΕ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑ.
    Η Αμρική δε είναι κατεξοχήν χώρα και έθνος μεταναστών.
    Αυτοί κι αν άνοιξαν τις πύλες τους σε μετανάστες από όλο τον κόσμο.

    Ο Ιάκωβος τονίζει (και μερικοί άλλοι από εμάς συμφωνούν) ότι η κατάσταση στην Ελλάδα είναι διαφορετική (ναι συμφωνώ το σχέδιο εφαρμόζεται και αλλού) και απέχει παρασάγγας από τις αριστερίστικες απόψεις των απανταχού πολυ-πολιτισμικών που ΑΝΕΞΟΔΑ υποστηρίζουν ιδεοληψίες και βάλλουν κατά των Ελλήνων.

    Όπως σωστά λες, στην εποχή της ελεύθερης πληροφόρησης δεν γίνεται πλέον να διαδίδετε ψέμματα ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ όταν ο κοσμάκης βλέπει μπροστά στα μάτια του την κλεψιά, την απάτη, το βιασμό και την κατακρεούργηση της περιουσίας και της αξιοπρέπειάς του.
    Δεν γλυτώνετε τουτέστιν αγαπητέ Aravas.

    Δεν υπάρχει τίποτα το ανθρωπιστικό όταν ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙΣ να δεχτώ αυτόν που ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να ζήσει έντιμα και επιπλέον θησαυρίζεις εξ αιτίας της κατάστασης που εσύ προκάλεσες (όχι εσύ προσωπικά αλλά η ιδεοληψία που υπερασπίζεσαι).

    Βάλτε το καλά στο μυαλό σας.
    Το δίκαιο του νοικοκύρη/ιδιοκτήτη πρώτα ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.

    Αν νομίζει η ΝΤΠ ότι έτσι απλά θα βάλει χέρι σε ιδιοκτησίες Ελλήνων πλανάται πλάνην οικτράν.
    Ας παίξουν με τον playmobile που μας σβέρκωσαν για την ώρα και όταν σοβαρέψει το πράγμα θα αναλάβουν οι γειτονιές.

    Ένα μπράβο κι από μένα στους κατοίκους του Αγ.Παντελεήμονα και υπομονή τους εύχομαι.

   • what avatar
    what @ Aravas 18/09/2010 00:31:34

    Ε όχι! Έλεος εσύ ρε φίλε!

    Ό,τι να'ναι είναι η σύγκριση που κάνεις εσύ.

    Και δεν συζητάμε ότι στις χώρες που αναφέρεις η αστυνόμευση είναι τουλάχιστον υπαρκτή.

 31. enianos avatar
  enianos 17/09/2010 17:56:44

  Όποιος ονειρεύεται, τα παιδιά των Ελλήνων να πιάσουν μυστρί και σφυρί, ας κοιτάξει να τα δώσει πρώτα στα δικά του, χαρακτηριστικό των Ελλήνων είναι να μην προσκυνούν, αν κοιτάξετε πέρα από τον κουρνιαχτό που σηκώνετε γύρο σας, θα μας δείτε !

  • anideos avatar
   anideos @ enianos 17/09/2010 18:22:47

   Χαρακτηριστικο ΗΤΑΝ αυτο που γραφεις, καποτε μπορουσαν τα παιδια των Ελληνων να πιασουν και σφυρι και μυστρι και καλεμι, ξερω αρκετα ατομα σε ηλικια μεταξη 25-35,
   που εχουν σκαλησει βαμβακοχωραφα, εχουν μαζεψει ντοματα, αγγουρια με το χερι, εχουν φυλαξει προβατα και εχουν βοσκησει γιδια.
   Καποτε αυτα ομως δεν ηταν πλεων αρκετα για να θρεψουν οικογενειες,
   το δημοσιο εγνεφε απο μακρυα και καταφερε να καψει την επαρχια και να κανει τους Ελληνες να ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΒΟΛΕΥΤΕΣ για μια δουλεια ιση με σκλαβια στο δημοσιο.

   • enianos avatar
    enianos @ anideos 17/09/2010 18:38:32

    Το επαναλαμβάνω αυτούς που κοιτάζεις είναι από την φυλή σας ! Δεν προσκυνήσαμε και δεν θα προσκυνήσουμε!

   • anideos avatar
    anideos @ anideos 17/09/2010 18:49:24

    Φιλε μου περιτο να σου πω πως δεν με αγκιζει προσωπικα ουτε μιλαω απο δικη μου εμπειρια, εκτος των εργασιων που προαναφερα, αν θες πες μου ομως τι εννωεις με φυλες κλπ γιατι δεν μπορεσα να σε καταλαβω, και δειξε μου που ειστε αυτοι που δεν προσκυνατε.

  • Κάποιος avatar
   Κάποιος @ enianos 17/09/2010 18:32:23

   Επίσης δεν νομίζω κανείς να γράφει εδω μέσα από το laptop του στην οικοδομή ή το χωράφι.

   • anideos avatar
    anideos @ Κάποιος 17/09/2010 18:42:43

    Οι καιροι φιλε μου εχουν αλλαξει οριστηκα και αμετακλητα,
    ποτε να μην εισαι σιγουρος για τιποτε, και απο το χωραφι μπορεις να στηλεις sms και απο την οικοδομη e-mail, αρκει να θελεις να συμετεχεις, και το λαθος στην Ελλαδα ειναι η μη συμετοχη!
    Η εμονη μας οτι το κρατος [πρεπει να μας βοηθησει ξεχνωντας πως εμεις ημαστε το κρατος.

 32. Ιωαννης Ενατος avatar
  Ιωαννης Ενατος 17/09/2010 18:27:06

  Κατοικω στον Αγιο Ελευθεριο και δουλευω στο παρκο ΦΙΞ στην Πατησιων. Πρωτον. Εχω δεχθει δυο φορες φραστικη επιθεση στη δουλεια μου απο Αλβανους και μαλιστα απειλη για την ασφαλεια μου. Δεν εχουν διαθεση υποστηριξης των Ελληνων αλλα τον ελεγχο της περιοχης που αδειαζει απο τους ντοπιους. Μονο συνταξιουχους εχει η περιοχη. Η επαρχια οπου ζουσα πριν 5 χρονια υπεφερε απο κλοπες βιασμους και εμποριο ναρκωτικων. Η μονη λυση δεν ειναι ουτε Χιτλερικη ουτε Σταλινικη! Λυση Σαρκοζι τωρα! ΑΠΕΛΑΣΗ...

 33. S.T. avatar
  S.T. 17/09/2010 19:22:03

  Φίλε Άραβα ξέχασες να αναφέρεις:

  ότι η Ελλάδα φταίει για τον πόλεμο στο Αφγανιστάν,
  για τον έλεγχο του πετρελαίου στον Περσικό
  για τις συνθήκες εξαθλίωσης στην χώρα τους
  για τους βομβαρδισμούς
  για την οργάνωση κυκλώματος ναρκωτικών
  για την εξαγωγή εγκληματιών εκτός των χωρών τους
  για το κύκλωμα λαθρεμπορίου
  για το δουλεμπόριο
  (φυσικά όλα αυτά δεν γίνονται για το κέρδος ε;)

  και γενικά η Ελλάδα φταίει για την παγκόσμια αναταραχή για την οποία
  ουσιαστικοί και μόνοι υπεύθυνοι είμαστε εμείς οι Έλληνες που προκαλούμε με τον τρόπο ζωής μας και με την ιστορική κληρονομιά μας.

  Αν εμείς φταίμε για όλα αυτά, τελικά μπράβο μας!

 34. Μαύρος Ιάκωβος avatar
  Μαύρος Ιάκωβος 17/09/2010 19:34:19

  Καλά Άραβα(Να σε λέω μαχμούτ ή μωχάμεντ τι προτιμάς;) εσύ μείνε στο google κ το facebook όταν επανέλθεις στην πραγματικότητα έλα να συζητήσουμε σοβαρά.Περιμένω να αντικρούσεις με σοβαρά επιχειρήματα αυτά που λέω κ όχι με λόγια του αέρα που ψελλίζουν παιδάκια του δημοτικού.Όλοι βλέπουμε την πραγματικότητα,μόνο κάποιοι που ωφελούνται σφυρίζουν αδιάφορα.Μάλλον θα ανήκεις σε κάποια απο τις 3 κατηγορίες που αναφέρω οτι ωφελούνται απο το αλισβερίσι με τα αλλοδαπά.Επίσης πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έχει κ η ΜΙΤ,απο εκεί θα αντλείς πληροφορίες φαντάζομαι

 35. antiochos avatar
  antiochos 17/09/2010 20:59:09

  ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ !
  Αυτοοργανωση σε καθε γειτονια.
  Στη βια αντιπαρατασσουμε τη μονη κατανοητη και συμβατη γλωσσα:τη βια.
  Προκαλει λιγη ανατριχιλα στο σκουπιδαριο των επαγγελματιων ρατσιστων,των επιδοτουμενων αριστερων,των ροζ "αντεξουσιαστων" και CIA αλλα τι να κανουμε,
  αποφασισαμε τη συνεχεια μας ως Εθνος.

  • Κάποιος avatar
   Κάποιος @ antiochos 17/09/2010 23:35:32

   Καλού-κακού πριν μεταμορθωθείς σε τσαρλς μπρόνσον ή ντέρτυ χάρυ ζήτα και την επαγγελματική γνώμη ενος ψυχολόγου.
   Δεν είμαι ειδικός για να κάνω διάγνωση, ούτε καν να προτείνω παραπομπή.
   Εντελώς φιλικά στο λέω.

   • what avatar
    what @ Κάποιος 18/09/2010 00:35:06

    Μπορεί να χρειαστείτε εσείς ψυχίατρο που με τον στρουθοκαμηλισμό στο πρόβλημα κάποια στιγμή ο εμφύλιος θα είναι αναπόφευκτος.

   • Κάποιος avatar
    Κάποιος @ Κάποιος 18/09/2010 01:00:50

    Για ψυχολόγο μίλησα, όχι για ψυχίατρο.
    Και ναι, καλό θα ήταν όλοι να επισκεφθούν έναν, κάποια στιγμή στην ζωή τους.
    Ειδικά όσοι έχουν έντονα αισθήματα θυμού και οργής προς τους συνανθρώπους τους και επιδιώκουν να τα εκτονώσουν μέσω της βίας.

   • S.T. avatar
    S.T. @ Κάποιος 18/09/2010 12:18:25

    Ο ραγιαδισμός τελικά είναι η πιο δύσκολη ασθένεια...

   • Αυριανιστής avatar
    Αυριανιστής @ Κάποιος 19/09/2010 02:27:24

    @ Dimi

    Ποια ΜΜΕ περιμένεις να ασχοληθούν με τον Έμπολα και άλλους υπαρκτούς κινδύνους, όταν πέρυσι πλειοδοτούσαν στην τρομολαγνική σπέκουλα της ανύπαρκτης "νέας γρίππης" αβαντάροντας το μεγαλύτερο παγκόσμιο σκάνδαλο όλων των εποχών;

    Τους έχω ικανούς, αν τυχόν αρχίσουν οι θάνατοι από Έμπολα στα Πατήσια, να επινοούν σενάρια με "παθολογικά φιλάργυρες γερόντισσες, που έκρυβαν τα χρήματα στο στρώμα και είχαν μετατρέψει το σπίτι σε στάβλο, γι' αυτό και βρήκε έδαφος για να αναπτυχθεί ο ιός"!

 36. η Dimi avatar
  η Dimi 17/09/2010 22:39:07

  ΠΡΟΣΟΧΗ! TO VIDEO EINAI AΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ

  Σιγή ιχθύος από τους ανθρωπιστές. Ενδιαφέρονται Μόνο γιά τους ΛΑΘΡΟ.

  Νεκρική σιωπή υπάρχει στο σύνολο των μεγαλοσυγκροτημάτων των ΜΜΕ για τον κτηνώδη βιασμό από τουλάχιστον ΔΥΟ αλλοδαπούς και την δολοφονία νεαρής Ελληνίδας στην Γκράβα. Της οποίας το γυμνό πτώμα, τα καθάρματα το πέταξαν σε ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ! στο τέρμα της Οδού Ιππολύτου στα Ανω Πατήσια. Και με τα καθάρματα αυτά να κυκλοφορούν ατιμώρητα ανάμεσά μας http://bit.ly/cy29Yq

  Οι εντολές ρητές προς όλους τους δημοσιογράφους και τα αφεντικά τους: Τίποτα δεν πρέπει να ταρακουνήσει τον Ελληνικό λαό ώστε να στραφεί εναντίον τους.

  Αφυπνιζόμαστε και Αφυπνίζουμε. Ενημερωνόμαστε κι Ενημερώνουμε.

  Γιά ν’απλώσει, να γίνει η σπίθα πυρκαϊά και να κάψει τα νεοταξικά κοπρόσκυλα που κύκλωσαν την Ελλάδα.

  • Greg avatar
   Greg @ η Dimi 18/09/2010 13:54:24

   Τα στοιχεία που αναφέρονται στο βίντεο είναι ελλιπέστατα, ενώ οι ίδιες πληροφορίες έχουν αναπαραχθεί στο ίντερνετ, χωρίς κάτι συγκεκριμένο. Ακόμη και "σκληρά" σάιτ (π.χ. "Στόχος") κάνουν λόγο για ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για την εθνικότητα των δραστών. Ποιος εμποδίζει τον πατέρα, που έκανε την αναγνώριση, να δημοσιοποιήσει το θέμα, αν υπάρχει στα αλήθεια η "συγκάλυψη" που καταγγέλλεται; "Ο κόσμος στο Γαλάτσι βοά". Ποιος έχει κλείσει το στόμα των χιλιάδων δημοτών του Γαλατσίου και δεν μπορούν να δημοσιοποιήσουν -ούτε στο ίντερνετ- την τραγική αυτή ιστορία;

   ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ. Είναι διαφορετικό το θέμα της άποψης (π.χ. πρέπει να φύγουν οι όλοι ξένοι, μας έχουν έχουν τον βίο αβίωτο) από την ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ διασπορά φημών, που παρουσιάζονται σαν ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

   • η Dimi avatar
    η Dimi @ Greg 18/09/2010 14:59:46

    @ Greg

    ΕΛΕΟΣ! Aύτά τα ηχηρά περί «ελλειπών στοιχείων και περί ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ διασποράς φημών και ΠΡΟΣΟΧΗΣ, να τα πείτε στην απαρηγόρητη οικογένεια της δολοφονημένης. Το πτώμα της οποίας, βρήκαν κεραυνοβολημένοι γονείς και μωρά παιδιά, μέσα σε ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ!

    Υπάρχει υπερπροσφορά ντόπιων εγκληματιών. Η Ελλάδα ΔΕΝ χρειάζεται και Λαθρο-εισαγόμενους. Ολοι εσείς οι άνετοι σοφιστές του πληκτρολογίου, που έχετε άποψη περί παντός επιστητού, ενώ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ!!!! γιά τον καθημερινό ΤΡΟΜΟ που βιώνουν οι κάτοικοι και τα παιδιά τους, με τους επικίνδυνους Λάθρο-Eποίκους, αν τολμάτε, κάντε μιά βόλτα στη Πατησίων μετά τις 7 το βράδυ και πριν τις 6 το πρωϊ. Οχι με αυτοκίνητο, πεζή.

    Και τότε ΘΑ καταλάβετε τι εστί Μαφιοκρατικός Λαθρο-Εποικισμός της Αθήνας.

    Το όνομα της νεαρής δολοφονημένης είναι γνωστό. Και δεν δημοσιοποιείται, λόγω σεβασμού προς την νεκρή και την οικογένειά της, που δεν μπορεί να βρει δικαίωση με το υπάρχον «σύστημα», που προστατεύει ο,τιδήποτε ΛΑΘΡΟ. Πρόκειται γιά πολύ χοντρή μπίζνα, αγαπητέ.

    Και να ξέρετε, ότι όλες αυτές οι εκ του ασφαλούς δήθεν "πολιτισμένες" αντιλήψεις και συστάσεις, ρίχνουν νερό στο μύλο των δουλεμπόρων που Οχι μαύρισαν" την Ελλάδα, αλλά και απαξίωσαν τις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων στις περιοχές αυτές, γιά ν’αγοράζονται μετά «ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ» από τους ΛΑΘΡΟ. Πόθεν έσχες οι ΛΑΘΡΟ??

    Aλλά, Και, μετέτρεψαν τους κατοίκους των Πατησίων και Οχι μόνο, σε φοβισμένους «μετανάστες» στους τόπους διαμονής τους.

    Πολλαπλοί ΛΑΘΡΟ-Εφιάλτες εν εξελίξει, αγαπητέ. Επί τέλους, Αφυπνησθείτε!

   • Greg avatar
    Greg @ Greg 18/09/2010 15:33:59

    Πολύ μεγάλο κρίμα, τεράστιος πόνος, δεν περιγράφεται, με στεναχωρεί και με ανησυχεί. Αναρωτήθηκα από που προκύπτει η συγκάλυψη και η ταυτότητα των δραστών. Υπάρχουν μάρτυρες; (δεν αμφισβητώ το τρομερό έγκλημα, να μην ζησει άλλος στην κόλαση που ζει η οικογένεια της κοπέλας). Είδα στο βίντεο μια σοκαριστική εικόνα και 3D τέρατα. Είναι αυτό ενημέρωση;

   • Misha avatar
    Misha @ Greg 18/09/2010 17:59:24

    Αγαπητη Dimi,
    πριν λίγες βδομάδες ενα παιδάκι οικογένειας άστεγων προσφυγων, βιάστηκε σε πλατεια κάπου στο κέντρο της Αθήνας από έναν ελληναρα πατσοκοιλιά που φορούσε και σταυρό μάλιστα...

   • Μαύρος Ιάκωβος avatar
    Μαύρος Ιάκωβος @ Greg 18/09/2010 18:17:37

    Misha μπορείς να δώσεις ένα λινκ να διαβάσω κ γω για τον ''πατσοκοιλιά ελληναρα που φορούσε σταυρό'';Το σχόλιό σου στην καλύτερη περίπτωση είναι ρατσιστικό.Περιμένω να δώ που έγινε το περιστατικό κ φαντάζομαι θα έχεις δεί κ το δράστη για να το περιγράφεις τόσο γλαφυρά...Για να δούμε

   • Misha avatar
    Misha @ Greg 18/09/2010 19:03:14

    Μαύρε Ιάκωβε

    Είσαι ικανός άνθρωπος.Βρίσκεις εύκολα τις ειδήσεις με εγκλήματα που διαπράττουν μετανάστες.Ως απάντηση στην κακοπιστία σου, Θα σου έλεγα να τηλεφωνήσεις στο Χαμόγελο του Παιδιού που ασχολήθηκε με το, φρικτά κακοποιημένο,τετράχρονο αγοράκι.
    Αλλά θα σε διευκολύνω προς χάρη κυρίως των υπολοίπων αναγνωστών:
    h**p://www.prin.gr/2010/08/telos-agoras.html

   • Misha avatar
    Misha @ Greg 18/09/2010 19:17:19

    ami

    Φχαριστώ.Εχεις δίκιο.Δεν το είχα δει εκεί αλλά το βρήκα

    h**p://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_2_10/08/2010_410974

   • Μαύρος Ιάκωβος avatar
    Μαύρος Ιάκωβος @ Greg 18/09/2010 20:48:16

    Μάλιστα,πως κατάλαβες οτι είναι ελληναράς;Δεν έχει συλληφθεί κανένας,δεν βλέπω εθνικότητα.....Τελοςπάντων με τη ίδια ευκολία που τον χαρακτήρισες έτσι περιμένω να αναφερθείς κ στον βρωμόγυφτο που απήγαγε μια 15χρονη κοπελίτσα με σκοπό να την βιάσει ο 17χρονος γιός του σε μια παραλία της Εύβοιας τον Ιούνιο.Οι ρατσιστικοί χαρακτηρισμοί καλό είναι να αποφεύγονται αλλιώς να μιλάμε για μπαγκλαντεσιανά μαιμουδάκια,τυνήσιους πειρατές,αμπχάζιους αυτονομιστές,παλαιστίνιους καμικάζι,σομαλούς χιμπατζήδες όταν αναφερόμαστε σε εγκληματικές συμπεριφορές αλλοδαπών.

   • η Dimi avatar
    η Dimi @ Greg 18/09/2010 21:08:52

    Αγαπητέ Misha, Ουδείς υποστηρίζει ότι ζούμε σε κοινωνία αγγέλων. Οπως είπα, υπάρχει υπερπροσφορά ντόπιων εγκληματιών κι Η Ελλάδα ΔΕΝ χρειάζεται και Λαθρο-εισαγόμενους. Η κατάσταση με τους ΛΑΘΡΟ, έχει κυριολεκτικά εκτροχιασθεί.

    Φίλοι ζούν στα Πατήσια και κλαίνε από απελπισία όχι μόνο γιατί δεν έχουν τη δυνατότητα να φύγουν από τη περιοχή τους, αλλά και σε περίπτωση που πούλαγαν το καλοδιατηρημένο αλλά απαξιωμένο εμπορικά 3άρι τους στον 3ο όροφο, δεν θα μπορούσαν ν'αγοράσουν ούτε 2άρι ισογείου σε άλλη περιοχή. Το ίδιο βασανιστικό πρόβλημα αντιμετωπίζουν πολλοί ιδιοκτήτες της περιοχής Πατησίων. Σχολικά λεωφορεία δεν κυκλοφορούν από τον φόβο απαγωγής παιδιών. Πατέράδες κι μανάδες πάνε οι ίδιοι τα παιδιά τους στο σχολείο, κρατώντας σουγιάδες και μαχαίρια για την αυτοάμυνα των παιδιών τους και τη δική τους. Είναι πρωτάκουστες κι εξαιρετικά ανησυχητικές οι καταστάσεις αυτές γιά τα Ελληνικά δεδομένα. Η κοινωνική χύτρα έχει απασφαλίσει. Κυριολεκτώ.

   • Misha avatar
    Misha @ Greg 18/09/2010 22:30:06

    Αγαπητή Dimi

    τα γνωρίζω αυτά και είναι πράγματι εφιαλτικά για τους κατοίκους.

    Φανταζεσαι πως οι μετανάστες δε φοβουνται; Σαν κυνηγημένα αγρίμια νοιώθουν.Άστεγοι, άποροι, ανέστιοι.Κουβαλάνε ένα κάρο συμπλέγματα από τις τραγικές προσωπικές τους ιστορίες ο καθένας.Κι απέναντι ο δικαιολογημένος φόβος των κατοίκων

    Δεν είμαι οπαδός του ροζ κοσμοπολιτισμού και της πολυπολιτισμικότητας.Είμαι οπαδός της ανθρωπιάς όμως.
    Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης θα διογκωθεί κι όσο μένουμε εντός ΕΕ με Δουβλίνα και Μάαστροχτ στο κεφάλι μας δεν υπάρχει περίπτωση να το αντιμετωπίσουμε.Οποτε μας μένει να μη γίνουμε κι εμείς μαυρόψυχοι ή κακοποιοί σαν αυτούς που καταγγέλουμε.Να σώσουμε την ανθρωπιά μας , για να σώσουμε και τον τόπο .

   • ΒΙΣ avatar
    ΒΙΣ @ Greg 19/09/2010 00:11:42

    Εγώ δεν τους έχω δει να φοβούνται, μια χαρά περνούν, και τα λαθραία πουλάνε, και ντελίβερυ δουλεύουν και λαθρεπιβάτες είναι στα ΜΜΜ.
    Στο κατω-κάτω, χωρίς χαρτιά βρίσκονται εδώ, κανονικά θα έπρεπε να είναι έγκλειστοι σε στρατόπεδο υπό απέλαση. Ενα κράτος δεν είναι "Φιλανθρωπικός Σύλλογος η Αγία Παρθενοπη", λειτουργεί με συγκεκριμένους κανόνες και πρεπει να υποστηρίζει τους πολίτες του. Εδώ βλέπω ότι τα λιγότερα δικαιώματα τα έχουμε εμείς, οι φορολογούμενοι πολίτες.

   • η Dimi avatar
    η Dimi @ Greg 19/09/2010 02:19:28

    Aγαπητέ Misha, η Ελλάδα ΔΕΝ μπορεί επ άπειρον να χρησιμοποείται ως απύθμενο χωνευτήρι λαθρομεταναστατών αλλοθρήσκων. Δεν μπορεί να παίζει τον ρόλο του ψυχαναλυτή του κάθε δυστυχισμένου που έρχεται απρόσκλητος στην Ελλάδα. Ποιό είναι το ΟΦΕΛΟΣ ύπαρξής τους γιά την Ελλάδα, ουδείς επίσημος μάς έχει εξηγήσει γιά να το καταλάβουμε κι εμείς.

    Δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα, να πληρώνει συνεχώς τ'απόνερα των εγκλημάτων Clinton-Bush-Obama στον κόσμο, και να δέχεται άκριτα (ελέω Mineiko βεβαίως), τις καραβιές των απελπισμένων χωρίς επίσημη πρόσκληση, xωρίς νόμιμο μεταφορικό μέσο, χωρίς Visa, χωρίς υγειονομικές εξετάσεις.

    Misha, επειδή εγώ δεν άκουσα, άκουσες εσύ μήπως τα ΜΜΕ να ψελίζουν καμιά κουβέντα γιά τον φορέα του θανατηφόρου ιού EMBOLA που θερίζει σαν τα στάχυα τους αφρικανούς με αιμορραγικό πυρετό:: Θανατηφόρα ασθένεια που μεταδίδεται στον άνθρωπο από πιθήκους, γορίλες και χιμπατζήδες;; O oποίος ΕΜΒΟLA σε συνδυασμό με τα αφροδίσια λόγω έκρηξης της «μαύρης» πορνείας στις περιοχές Πατησίων, έχει παραλύσει από φόβο τους κατοίκους;; Aυτά τα φοβερά άγνωστα, τα έμαθα από έντρομους κατοίκους των Πατησίων, που δεν ξέρουν πως να προστατευτούν από τη νέα συμφορά που τους βρήκε. Επειδή προστασία γι’αυτούς από το σημερινό κράτος ΔΕΝ υπάρχει. Τελεία και Παύλα.

    Η Ελλάδα, ΔΕΝ αντέχει άλλους λαθρομετανάστες. Εχει πάρει πολύ περισσότερο από ότι της αναλογεί, από το κοινωνικό αυτό δηλητήριο. Καιρός να το δοκιμάσουν και οι διάφοροι άλλοι βολεμένοι Ευρωπαίοι του Βορρά, που πολλά ηχηρά εκ του ασφαλούς μάς λένε. Ας έλθουν στη περιοχή των Πατησίων. Υπάρχουν βεβαίως και πολλές άλλες περιοχές που υποφέρουν από το λαθρομεταναστευτικό, αλλά μιλώ γιά τα Πατήσια, επειδή έχω προσωπική γνώση και άποψη που μπορώ να εκφέρω γιά το κρίσιμο αυτό θέμα.

    Εάν η οποιαδήποτε κυβέρνηση δεν ασχοληθεί άμεσα και σοβαρά με το πρωτοφανές αποδομητικό αυτό προβλημα της χώρας, τότε, οι άμεσα θιγόμενοι πολίτες θα αυτοδικήσουν. Και τότε, θα θρηνήσουμε θύματα. Ενήλικες και παιδιά. Και τότε, ως συνήθως, όλοι θα ρίχνουμε το ανάθεμα. Σκοπός όμως είναι, να αποφύγουμε το ανάθεμα.

    Η κατάσταση στις άλλοτε αρχοντικές και τώρα άθλια υποβαθμισμένες περιοχές των Πατησίων, είναι σχεδόν εκτός ελέγχου. Και λέω σχεδόν, επειδή υπάρχουν ακόμα γερόντισσες και γέροντες που συμβουλεύουν τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους, ν'αποφύγουν το αναπόφευκτο μακελειό με τους επιθετικούς και οπλοφορημένους λαθρομετανάστες.

    Αγαπητέ Misha, στόχος Τους, είνα o Aφανισμός Μας, ως Ελληνικό Εθνος. Επί 10ετίες τον απεργάζονται. Ιδού.

    «Η πολιτική μας είναι να ενισχύσουμε με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο την αδιαφορία απέναντι σε εξελίξεις με ιδεολογικό προσανατολισμό, μια χωρίς απήχηση ελληνική χριστιανική παράδοση. Να εμποδίσουμε και να αποτρέψουμε με κάθε κόστος την προσήλωση στην ιδέα του Έθνους και στη χριστιανική παράδοση, που αποδυναμώνει και εγκυμονεί κινδύνους σε μία σύγχρονη παρουσία, που πρέπει να έχει η Ελλάδα.»

    ~Ααρόν Αβούρης (a.k.a. Kώστας Σημίτης): «Εθνικιστικός Λαϊκισμός ή Ελληνική πολιτική» Σελίς 75 – Α’ Εκδοση 1992

    Θα τους το επιτρέψουμε;;

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ η Dimi 19/09/2010 02:28:30

   @ Dimi

   Ποια ΜΜΕ περιμένεις να ασχοληθούν με τον Έμπολα και άλλους υπαρκτούς κινδύνους, όταν πέρυσι πλειοδοτούσαν στην τρομολαγνική σπέκουλα της ανύπαρκτης “νέας γρίππης” αβαντάροντας το μεγαλύτερο παγκόσμιο σκάνδαλο όλων των εποχών;

   Τους έχω ικανούς, αν τυχόν αρχίσουν οι θάνατοι από Έμπολα στα Πατήσια, να επινοούν σενάρια με “παθολογικά φιλάργυρες γερόντισσες, που έκρυβαν τα χρήματα στο στρώμα και είχαν μετατρέψει το σπίτι σε στάβλο, γι’ αυτό και βρήκε έδαφος για να αναπτυχθεί ο ιός”!

   (Συγγνώμη, από λάθος ποσταρίστηκε και παραπάνω. Παρακαλώ αφαιρέστε το από εκεί.)

   • η Dimi avatar
    η Dimi @ Αυριανιστής 19/09/2010 02:51:43

    @ Αυριανιστής Η χώρα μας βιώνει ένα πρωτοφανή εφιάλτη αποδόμησης του κοινωνικού ιστού. Ως πολίτες, και σε πείσμα της νεοταξικής μαφιοκρατίας, έχουμε ΤΕΡΑΣΤΙΑ Δύναμη γιά να γυρίσουμε τα τραπέζια ανάποδα και να τελειώνουμε οριστικά και αμετάκλητα με τον "μαύρο" εφιάλτη που έπνιξε τη χώρα.

    Μέσα από τις στάχτες μας μπορούμε να αναγεννηθούμε και να γίνουμε σοφότεροι. Δεν υπάρχει Ανάσταση χωρίς Μεγάλη Παρασκευή. Χρειαζόμαστε Αυτοπεποίθηση και Πίστη στις ικανότητές μας και στη Δημοκρατία μας.

    Δημοκρατία = Το Κράτος του Δήμου,
    δηλαδή, Η Δύναμη ΟΛΩΝ ημών των Πολιτών, ν'αποτινάξουμε τον πιό θανάσιμο κίνδυνο που βίωσε "εκ των έσω" η Ελλάδα στη 5000χρονη Ιστορία της.

    Ολοι μαζί Με Πίστη + Θάρρος + Ελπίδα μπορούμε να τα καταφέρουμε. Επειδή έχουμε ήδη χτυπήσει πάτο.

    Και ο δρόμος διάσωσης γιά μάς, είναι ΜΟΝΟ προς τα ΕΠΑΝΩ!

   • Greg avatar
    Greg @ Αυριανιστής 19/09/2010 16:48:43

    Η κατάσταση ακούγεται δραματική. Χρειάζονται μέτρα (οικονομικά κυρίως) και διαχείριση του θέματος της μετανάστευσης με πρότυπο προηγμένες χώρες της ΕΕ. Η Ελλάδα που "απολαμβάνει" δυτικό τρόπο ζωής και οι υπόλοιπες χώρες της δύσης -στο βαθμό ευθύνης της κάθε μιας- να υποχρεωθούν να πληρώσουν το οικονομικό κόστος. Στο θέμα της εγκληματικότητας να υπάρξει μηδενική ανοχή ανεξαρτήτως εθνικότητας. Ποιος διαφωνεί;

 37. Orestios avatar
  Orestios 17/09/2010 23:31:16

  Η Ύπατη Αρμοστεία είναι κυψέλη απατεώνων και δουλεμπόρων.

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ Orestios 19/09/2010 00:14:21

   Σε ποιες περιοχές διαμένουν οι κύριοι της Υπατης Αρμοστείας και ποιά τα εισοδήματά τους;
   Δεν πάνε να πνιγούν λέω εγώ, θυμάμαι και τις ανοησίες του ΓΓ του ΟΗΕ που λίγο-πολύ μας εγκαλούσε γιατί δεν παίρνουμε και άλλους λαθραίους.
   Η χώρα του, η Νότια Κορέα, άραγε έτσι εύκολα δεχεται όποιον περνάει τα σύνορά της χωρίς διαβατήριο και χωρίς χαρτιά;
   Οι κύριοι αυτοί θα είναι ευχαριστημένοι όταν γίνουμε ο απόλυτος σκουπιδοτενεκές της Ασίας και της Αφρικής (αν δεν έχουμε γίνει ήδη).

 38. what avatar
  what 18/09/2010 00:13:04

  Ναι αν ο Τούρκος δουλέμπορος έχει υποβρύχιο, τότε η Σουηδία θα είναι η πρώτη χώρα που θα φτάσει.

 39. Δον Κιχώτης avatar
  Δον Κιχώτης 18/09/2010 00:50:01

  Μία είναι η λύση ,όσο κι αν προξενεί ανατριχίλα:ένα απομονωμένο νησί,φυλασσόμενο καλά όπου θα πηγαίνουν όλοι οι ξένοι που θα μπαίνουν στην Ελλάδα παράνομα.Από το νησί αυτό θα μπορεί να φεύγει κανείς ΜΟΝΟΝ αν κάποιος του προσφέρει δουλειά-και για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί αυτή - ή εάν κάποια χώρα (ευρωπαϊκή ή μη) δεχθεί να τον πάρει από εκεί δια παντός.Η Ευρωπαϊκή ένωση θα υποχρεωθεί να σιτίζει και καλύπτει όλες τις υπόλοιπες στοιχειώδεις ανάγκες των παρανόμως εισελθόντων στη χώρα μας.
  Είναι προφανές ότι οι πρώτοι κάτοικοι αυτού του νησιού θα είναι οι εκατοντάδες χιλιάδες των λαθραίων νταβατζήδων,πορνών,εμπόρων ναρκωτικών κλπ.
  ΥΓ.Ξέρω ότι μπορεί να ακούγεται σκληρό αλλά θα δείτε ότι κάποτε εκεί θα καταλήξουμε ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ,εάν θέλουμε να επιζήσει η Ελλάδα.

  • sanderson avatar
   sanderson @ Δον Κιχώτης 18/09/2010 11:51:55

   Δεν χρειάζονται νησιά και βλακείες. Κάτι τέτοια κάνουν οι "υποδειγματικοί" Νορβηγοί. Ανοίγεις χοιροστάσια στα σημεία εισόδου και τους βάζεις να δουλεύουν εκεί, μέχρι να κάνεις τα "γραφειοκρατικά". Αλλά μόνο χοιροστάσια.

 40. antiochos avatar
  antiochos 18/09/2010 08:12:25

  Κάποιος
  Eχουμε γνωριστει "καποιε" μου.
  Ιδια επιχειρηματα,ιδια υποκρισια,το ιδιο κεντρο εκπορευσης.
  Φιλοι δεν υπηρξαμε ποτε,αρα τις συμβουλες σου στους σκουρους φιλους σου.
  Κανε μας τη χαρη.

 41. antiochos avatar
  antiochos 18/09/2010 08:14:58

  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ 20.09.2010

  ΕΛΛΗΝΕΣ - ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

  OΧΙ ΣΤΟΝ ΔΙΩΓΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑ
  ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
  ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ

  ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΕΞΕΓΕΡΣΗ
  ΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ , ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ
  Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

  ΔΕΥΤΕΡΑ 20.09.2010 ΩΡΑ : 6.00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
  ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ


  ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ-ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ,ΠΛ.ΑΤΤΙΚΗΣ,ΟΜΟΝΟΙΑΣ,ΠΛ.ΑΜΕΡΙΚΗΣ,
  ΚΟΛΩΝΟΥ,ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ, ΒΥΡΩΝΑ,ΔΑΦΝΗΣ,Ν.ΙΩΝΙΑΣ
  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ
  agiospanteleimonas@gmail.com, ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6930 304 442

  • Κάποιος avatar
   Κάποιος @ antiochos 18/09/2010 14:15:03

   Εχετε μπλέξει χούντες,ΔΝΤ,εμπορικά καταστήματα,αλλοδαπούς,έλληνες και τα έχετε κάνει όλα έναν αχταρμά.Αλλά δεν φτάνει που είστε εκτος πραγματικότητας, βγάζετε και μανιφέστα παραληρηματικού χαρακτήρα και υποκινείτε τον κόσμο σε πράξεις βίας.
   Τρικυμία εν κρανίω.

 42. Σπύρος avatar
  Σπύρος 18/09/2010 22:39:12

  Οταν μετά από μερικά χρόνια αρχίζουν νά αναπτύσσονται νέα ''Αρχοντικά'' και in μαγαζιά καί στόν Αγιο Παντελεήμονα,όπως στό Γκάζι καί στού Ψυρρή,από πολιτικούς και επιχειρηματίες πού θάχουν αγοράσει κοψοχρονιά τήν περιοχή,ίσως καταλάβουν μερικοί-μερικοί ''φυλετικά ανώτεροι'' ποιών τό παιχνίδι παίζουν..
  Κατά τά άλλα όταν ως λύσεις γιά το Μεταναστευτικό προτείνονται παραληρητικές ''Τελικές Λύσεις'',αυτό είναι τουλάχιστον αποκρουστικό.
  Ευθύνη σέ αυτό έχουν και κάποιοι επαγγελματίες ''αντιρατσιστές'' πού αντί νά ενημερώνουν τόν κόσμο ,κουνούσαν αφ'υψηλού,γιά καιρό τό δάκτυλο σέ όποιον φοβισμένο είχε αντιρρήσεις γιά τούς μετανάστες...
  Τώρα και μέ τήν πείνα από το Μνημόνιο η ακροδεξιά αρχίζει νά βγάζει δόντια,δυστυχώς.

  • tiramola avatar
   tiramola @ Σπύρος 19/09/2010 03:06:33

   +1000

 43. antiochos avatar
  antiochos 18/09/2010 23:24:07

  Κάποιος
  Φαινεται οτι χτυπησα τη μυρμηγκοφωλια...
  Ο,τι ιδεολογικα ανεργο αριστερο ρεταλι εχει απομεινει σ αυτο τον τοπο,γραπωθηκε απ το σανιδι του "ανθρωπισμου" και της μεταναστολατρειας.
  Κι οι περισσοτεροι απ οσους εχω γνωρισει ειναι τοσο μιζεροι στην προσωπικη τους ζωη που δεν εχουν δωσει ουτε μια φετα ψωμι,"ουτε στον αγγελο τους νερο".
  Πιανουν το πληκτρολογιο και απονεμουν τιτλους.
  Βαλτε φεσι παιδια αμα γουσταρετε.Κι αν εχετε τσιπα σπιτωστε τους κιολας.

  • Κάποιος avatar
   Κάποιος @ antiochos 18/09/2010 23:53:30

   Η ανυπαρξία μεταναστευτικής πολιτικής απ'όλες τις κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων είναι η κύρια και βασική αιτία αυτών των φαινομένων.
   Ωστόσο δεν είναι δουλειά μου ή καθήκον μου να τους σπιτώσω και να τους ταίσω αλλά ούτε και δική σου δουλειά να προκηρύσσεις πογκρομ εναντίον τους.
   Σαφώς και κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να διαμαρτυρηθεί απαιτώντας καλύτερες συνθήκες διαβίωσης αλλά καλό θα είναι να ξέρει πρώτα ποιος του φταίει και γιατί.
   Δεν βαράμε το σαμάρι αντί για τον γάιδαρο.

 44. Σπύρος avatar
  Σπύρος 19/09/2010 00:05:23

  Γειά σου ρε Antiochos σκληρά ΄΄εργαζόμενε ιδεολογικά'' νέε.
  Καλά οι ανθρωπολογικές σου αναλύσεις γιά όποιον δέν γουστάρει νά ''εξαφανίσει΄΄ συνολικά τούς μετανάστες είναι μοναδικές.

  • Enzo avatar
   Enzo @ Σπύρος 19/09/2010 00:15:17

   οι μεταναστες ειναι καλοδεχουμενοι ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑΝ ΑΡΙΘΜΟ!
   ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ Η ΧΩΡΑ.
   ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΑ ΤΣΑΡΤΕΡ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΥ!
   ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ!ΚΛΕΙΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΡΕ ΠΑΔΙ ΜΟΥ, ΠΟΣΟ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΧΑΪΒΑΝΙΑ ΟΙ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ" ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ?

   • ΒΙΣ avatar
    ΒΙΣ @ Enzo 19/09/2010 00:16:43

    Μα δεν μιλάμε εδώ για μετανάστες, μιλάμε για λαθρομετανάστες, ανθρώπους που περνάνε στη χώρα μας μαζικά χωρίς χαρτιά, χωρίς διαβατήρια, χωρίς τίποτα, με τη συνεργασία δουλεμπόρων από την Τουρκία.
    Ουσιαστικά, μιλάμε για μορφή εποικισμού της χώρας μας από αφροασιάτες μουσουλμάνους.

   • Enzo avatar
    Enzo @ Enzo 19/09/2010 00:20:29

    γιαυτο και οι μηχανες απο τα τσαρτερ δεν πρεπει ουτε ΚΑΝ να σβηνουν!
    φουλαρισμα και με στρατιωτικη συνοδεια πισω στις χωρες τους! το προβλημα ειναι στις χωρες τους, να πανε εκει και να πολεμησουν για ενα καλυτερο μελλον, να ριξουν τα καθεστωτα τους.την λυση δεν προκειται να την βρουνε εδω.
    εδω δεν χωραμε εμεις καλα καλα.

   • ΒΙΣ avatar
    ΒΙΣ @ Enzo 19/09/2010 00:20:55

    Και αν θέλετε να ξέρετε, αυτοί που πρωτοστατούν στην εκδίωξη των Αφροασιατών είναι οι Πολωνοί και οι Αλβανοί, μετανάστες και αυτοί.
    Εσείς δηλαδή τί νομίζετε; Οτι στην Πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα δεν έχει Αφγανούς επειδή τους έδιωξαν οι φοβισμένοι Έλληνες της περιοχής;
    Για κάντε μια βόλτα στην πλατεία να δείτε ποιοι κάθονται εκεί και παίζουν ντόμινο ή απλά κουβεντιάζουν. Δεν είναι Έλληνες, πάντως.
    Και αν δούμε τα πράγματα απο τη δικη τους τη σκοπιά, καλά έκαναν...

   • ΒΙΣ avatar
    ΒΙΣ @ Enzo 19/09/2010 00:23:46

    Αν αρχίσουν σοβαρά οι απελάσεις, θα το μάθουν και οι υποψήφιοι έποικοι στις χώρες τους και θα το σκεφτούν 10 φορές περισσότερο προτού μαζέψουν τα 5 χιλιάρικα για το ταξίδι.
    Ερχονται γιατί μάθανε ότι είμαστε ξεφραγο αμπέλι και ο καθένας που έρχεται εδώ ακάλεστος και χωρίς χαρτιά λεει "να φέρω και τους φίλους μου".
    Αρκετά με την ανοχή και τα ψυχοπονιάσματα. Εδώ μιλάμε για προσπάθεια εποικισμού από πληθυσμούς εχθρικούς στην κουλτούρα μας.

   • Enzo avatar
    Enzo @ Enzo 19/09/2010 00:27:09

    ετσι ειναι. η χωρα μας δυστυχως ειναι χωνι σκετο.
    δεν υπαρχει κρατος.

 45. Σπύρος avatar
  Σπύρος 19/09/2010 01:14:36

  Μιάς και αυτά τώρα τά ανακαλύπτουν μερικοί,ας ρίξουν μιά ματιά στην Γαλλία και ας δούν ποιοί ψήφιζαν Λεπέν..
  Οι αναλύσεις τών ψήφων έδειχναν ότι οι μετανάστες πρώτης γενιάς ,από τήν στιγμή πού βολεύονταν στήν Χώρα παραμονής τους θεωρούσαν τούς καινούριους μετανάστες ως ''Ξένους''και ξεχνούσαν τί είχαν περάσει οι ίδιοι..
  Επομένως δέν είναι θέμα ράτσας (άν και κάποιοι τώρα δείχνουν ''κατανόηση'' γιά τούς Αλβανούς και τά ρίχνουν ως Ισλαμοφοβικοί στούς Αφγανο-Πακιστανούς),αλλά αντιθέσεως ''συμφερόντων''πού τεχνηέντως καλλιεργούνται απόσους έφεραν όλους αυτούς τούς δύστυχους ως φτηνά εργατικά χέρια καί τώρα δέν ξέρουν τί νά τούς κάνουν..
  Οσο δούλευαν γιά τίς φανφάρες τής Ολυμπιάδας (τζάμπα σχεδόν) ήσαν οκ,καί ας σκοτώθηκαν καμιά 35αριά σε εργατικά ατυχήματα.
  Οσο έκαναν τίς δουλειές τών Ελλήνων στίς Μανωλάδες ,ας τούς έδεναν και στά τρακτέρ και άς τούς έσερναν στούς δρόμους.

  Αλλο πράγμα μιά σοβαρή συζήτηση περί μεταναστευτικού καί άλλο οι φωνές γιά πογκρόμ..

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ Σπύρος 19/09/2010 01:22:30

   Σπύρο, το πρόβλημα είναι που όλοι αυτοί οι εξαθλιωμένοθ χρησιμοποιούνται κατά κόρον από την Τουρκία ως πολιορκητικός κριός δημιουργίας ΠΟΛΛΩΝ προβλημάτων στην Ελλάδα.

   Αυτό, είμαστε σε θέση να το καταλάβουμε ή νομίζουμε πως όταν θα σκάσει στα χέρια μας η βόμβα θα μας λυπηθούν οι εξ ανατολών εισβολείς επειδή αφήναμε τα κυκλώματα των δουλεμπόρων τους να έχουν μόνιμη δουλειά τόσα χρόνια;

   • Σπύρος avatar
    Σπύρος @ Αυριανιστής 19/09/2010 01:39:30

    Αυριανιστή ,υπάρχει η δυνατότητα νά αντιμετωπιστεί ουσιωδώς τό μεταναστευτικό?...
    Επί χρόνια παραβιάζονταν οι συνθήκες και από τίς Ευρωπαϊκές Χώρες ,αλλά καί απ΄την Τουρκία.Καί τά δικά μας καλόπαιδα επίσης κέρδιζαν χρήματα απ΄την λαθρομετανάστευση σέ πλήρη συνεργασία μέ την Τουρκία..Δεν είμαστε αθώα ''παιδιά''..Η μήπως δέν ξέρεις τί γινόταν στά Προξενεία στην Αλβανία και πώς πουλιόντουσαν οι βίζες..


    Τότε αντί νά υπάρξει σοβαρή πολιτική αφέθηκε τό μεταναστευτικό στόν Καρατζαφέρη καί στούς Δημητράδες.
    Κραυγές ένθεν κακείθεν.
    Τώρα στήν περίοδο κρίσης,μέ τά Μνημόνια και τήν υποδούλωση,προσωπικά θεωρώ αδιανόητο νά στραφεί ο πολίτης κατά τών μεταναστών ενώ γνωρίζει τούς υπευθύνους.
    Θάναι άλλη μιά αντίδραση ''κοινωνικού αυτοματισμού'' τού αισχίστου είδους..
    Και επειδή στά περί αντιθέσεως πρός τό Μνημόνιο ,έχουν ''ξυπνήσει΄΄και διάφορα καλόπαιδα γιά εντελώς διαφορετικούς λόγους,καλό θάταν νά ξεχωρίσει λιγάκι η ήρα απ΄τό στάρι..

   • Αυριανιστής avatar
    Αυριανιστής @ Αυριανιστής 19/09/2010 01:44:25

    Ωραία λοιπόν, όχι στον "κοινωνικό αυτοματισμό" (όπως τον προσλαμβανεις τουλάχιστον). Μπορείς όμως να δώσεις μία ΛΥΣΗ στα προβλήματα των κατοίκων, η οποία δεν θα περιλαμβάνει μεν την αστυνόμευση (αφού σου είναι τόσο μισητή), αλλά δεν θα τους καθιστά και θύματα 24ωρης τρομοκράτησης από εγκληματικά στοιχεία;

  • Μαύρος Ιάκωβος avatar
   Μαύρος Ιάκωβος @ Σπύρος 19/09/2010 01:23:50

   Πριν λίγο 2 κινέζοι σφάχτηκαν σε συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών μέσα σε διαμέρισμα στο Κολωνό....Ζήσε τον μύθο σου στην πολυπολιτισμική σκουπιδόπολη της Αθήνας,όπου νόμοι κ κράτος δεν υπάρχουν.Το παιχνίδι έχει φύγει απο τα χέρια των ελλήνων που σε ορισμένες συνοικίες έχουν καταντήσει μικρή μειοψηφία.Ναρκωτικά,πορνεία,βιασμοί,όπλα μπράβο Γιώργο φέρε κι άλλους στη χώρα

   • Αυριανιστής avatar
    Αυριανιστής @ Μαύρος Ιάκωβος 19/09/2010 01:30:07

    Α, αυτοί έχουν αρχίσει να σφάζονται εν Ελλάδι απο το 1995 κιόλας. Θυμάσαι έναν κινέζο τότε που είχε σκοτώσει, τεμαχίσει και πετάξει σε κάδο ένα φίλο του επειδή το θύμα είχε σχέσεις με τη γυναίκα του;

   • Αυριανιστής avatar
    Αυριανιστής @ Μαύρος Ιάκωβος 19/09/2010 01:34:48

    Είμαι περίεργος πάντως... αν -λέω, αν- ο Καμίνης των Κυρκοκουβέληδων, του ΓΑΠ και του μνημονίου, εκλεγόταν δήμαρχος, τι θα γινόταν; Θα... παρέδιδε και επισήμως το χρυσό κλειδί των συνοικιών αυτών στους εκπροσώπους των τοπικών μαφιών αλλοδαπών;

   • Μαύρος Ιάκωβος avatar
    Μαύρος Ιάκωβος @ Μαύρος Ιάκωβος 19/09/2010 01:56:54

    Αυριανιστή η λύση είναι απλή:Φεύγεις απο την Αθήνα ή ακόμα καλύτερα την κάνεις απο αυτό το κωλοχανείο που λέγεται Ελλάδα,αν θέλεις να μεγαλώσεις τα παιδιά σου ή τα εγγόνια σου σε ένα ανθρώπινο κ ασφαλές περιβάλλον.Είτε εκλεγεί ο Καμίνης,είτε ο Κακλαμάνης,είτε ο φούφουτος το ματς δεν γυρίζει πλέον,έχει τελειώσει το έργο.Αν γινόταν κάτι πριν απο κάποια χρόνια ίσως να γλιτώναμε,τώρα είναι αργά για δάκρυα....Με 2.000.000 εκατομμύρια μουσουλμάνους,αφρικανούς στην Αθήνα κ καθημερινά να μπαίνουν κι άλλοι,κι άλλοι,κι άλλοι,με μηδέν απελάσεις κ μηδέν ενσωμάτωση,ξέρεις που θα στραφούν όλοι αυτοί;Στη ληστεία,το βιασμό,το έγκλημα,το φόνο,την πρέζα,την πορνεία...Τελειώσαμε λοιπόν και τι να πούμε....

   • Αυριανιστής avatar
    Αυριανιστής @ Μαύρος Ιάκωβος 19/09/2010 02:21:43

    Μετά από χρόνια, έτυχε και πέρασα με το αυτοκίνητο στην Αχαρνών. Από Στρατηγού Καλλάρη μέχρι Πλ. Βάθη παρατήρησα ότι τα εναπομείναντα μαγαζιά που λειτουργούν, σε ποσοστό τουλάχιστον 40% είναι "μούλτι κούλτι". Από ρουμάνικο παντοπωλείο (!), μέχρι αφρικάνικες κομμώσεις. Σύντομα θα βάλουν λουκέτο κι άλλοι Έλληνες καταστηματάρχες, και θα μιλάμε πλέον για την πρώτη κεντρική αρτηρία με αμιγώς ξένα μαγαζιά.

 46. Σπύρος avatar
  Σπύρος 19/09/2010 01:48:51

  Αυρινιστή σέ ποιούς κατοίκους αναφέρεσαι?
  Σέ λίγο θά φύγουν και οι ''αυτόχθονες'' και θά μεταφερθούν και αλλού οι ''ξένοι''..
  Νά πέσουν λίγο ακόμα οι τιμές στην περιοχή και σε καμιά δεκαριά χρόνια θά υπάρξει ''νέα ανάπτυξη''..
  Τοχουμε ξαναδεί τό έργο σέ παρόμοιες ''υπανάπτυκτες''περιοχές.
  Μόνον πού τότε ιδιοκτήτες και ΄΄ανακαινιστές'' θάναι ολίγοι.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.