Εκνευρισμός στο Μαξίμου με τις πατάτες περί «μεγάλου συνασπισμού»
01/07/2014 11:48
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Εκνευρισμός στο Μαξίμου με τις πατάτες περί «μεγάλου συνασπισμού»

Εκνευρίστηκαν λέει γιατί ο Αβραμόπουλος και ο Πιπιλή δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο αυτό. Καλά, τη Σοφία Βούλτεψη δεν την άκουσαν να μιλά για συνεργασίες με τον ΣΥΡΙΖΑ;

Είναι… εκνευρισμένοι μαθαίνουμε στο Μαξίμου για τα περί «μεγάλου συνασπισμού» που ειπώθηκαν με τον πιο επίσημο τρόπο τις τελευταίες ημέρες. Εκνευρίστηκαν γιατί ο Αβραμόπουλος και η Πιπιλή δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο αυτό.

Μα θα τρελαθούμε τελείως; Την κυβερνητική εκπρόσωπο, υπεύθυνη για τα θέμα του Τύπου, δεν την άκουσαν; Τη Σοφία Βούλτεψη δεν την άκουσαν να μιλά για συνεργασίες με τον ΣΥΡΙΖΑ; Πιθανότατα να την άκουσαν και ήδη κυβερνητικοί κύκλοι επιχειρούν να την αποδομήσουν λέγοντας ότι έκανε μια… γκάφα. Δε βαριέσαι αδερφέ, μια γκάφα έκανε η κ. Βούλτεψη όταν είπε: «Δεν είναι μία παρούσα συζήτηση, είναι μία συζήτηση που θα μπορούσε να γίνει μετά από καιρό,» αλλά όχι «πάμε να κυβερνήσουμε μαζί κι ο ένας κοιτά στην Ανατολή κι ο άλλος στη Δύση». Δηλαδή, δεν μπορεί ο ένας να λέει «συνεργάζομαι μόνο με τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ» κι ο άλλος να λέει, «έλα φίλε να συνεργασθούμε»…. Θα υπάρχει μία συμφωνημένη βάση, ένα πλαίσιο, για το πώς θα κινηθεί η χώρα στα θέματα του χρέους, του δανεισμού της, της ανάπτυξης, των ιδιωτικοποιήσεων, εάν θα είναι στην Ευρώπη, εάν δεν θα είναι….Είναι κρίσιμο αυτό».

Δηλαδή μας λέει η κ. Βούλτεψη (και κάτι θα ξέρει παραπάνω, εκτός αν δεν ξέρει πράγματι τι της γίνεται) ότι δεν αποκλείονται οι συγκλίσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ και τις συνιστώσες του. Και ρωτάμε εμείς με αφέλεια: Τι μήνυμα στέλνει η υπουργός που εκπροσωπεί την κυβέρνηση στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας οι οποίοι έχουν πάθει… βέρτιγκο τις τελευταίες εβδομάδες;

Τη μία μιλάνε για διεύρυνση προς το κέντρο για να πάρουν τα «ορφανά» του ΠΑΣΟΚ όπως τον Χρυσοχοϊδη ή τον Λοβέρδο.

Την άλλη η ΝΔ συζητά για διεύρυνση προς τα δεξιά ώστε να επαναπατριστούν οι ψηφοφόροι που πήγαν στη Χρυσή Αυγή ή στα αντιμνημονιακά κόμματα του Καμμένου, του Πολύδωρα κ.λπ. Και την τρίτη η Βούλτεψη στρώνει το χαλί για να έρθουν πιο κοντά ο Τσίπρας με τη Νέα Δημοκρατία. Επιτέλους, θα ξεκαθαρίσουν τι είδους συμμαχίες θέλουν; Τι ανοίγματα πρέπει να κάνουν και ποιους ψηφοφόρους πρέπει να προσεταιριστούν; Διότι ο κόσμος της ΝΔ τα… έχει πάρει στο κρανίο με τις συνεχείς παλινωδίες;

Όσο για την κ. Βούλτεψη, αν κάνει γκάφες και τόσο χονδροειδείς να πάει σπίτι της. Η πολιτική και ειδικά η εκπροσώπηση της κυβέρνησης είναι σοβαρή υπόθεση για να την αφήνουν στα χέρια της.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. gnik61 avatar
  gnik61 01/07/2014 12:07:31

  Μα γιατί..αφου όλους τους βολεύει????

  • Seagull avatar
   Seagull @ gnik61 01/07/2014 12:29:08

   Τους βολεύει και τους παραβολεύει μάλιστα, γιατί άλλο είναι να λες στην Μέρκελ & στον Σόϊμπλε, αχ ξέρετε δεν μας επιτρέπει ο σύριζα να απολύσουμε δημόσιους υπαλλήλους, αχ να ξέρετε δεν μπορούμε να κάνουμε μειώσεις μισθών και πρέπει να τους επαναφέρουμε στα προ του 2010 επίπεδα και άλλο να λες δεν μπορώ να κάνω αυτά που μου ζητάτε γιατί θα χάσω τις εκλογές. Και από την πλευρά του ο σύριζα θα μπορέσει να ρίξει το ανάλογο νεράκι στο κρασί του γιατί δήθεν θα πιέζεται από την δεξιά φιλελεύθερη πλευρά ...... αλλά παράλληλα θα βολευτούν και επίσημα αρκετά στελέχη του που δείχνουν μεγάλη φόρτιση με ανάληψη κυβερνητικών θέσεων....

   • NikosP avatar
    NikosP @ Seagull 01/07/2014 13:53:41

    Και μετα θα κυβερνησουν οι τρελοι με τις αποκριατικες στολες ...

 2. makis Stefanatos avatar
  makis Stefanatos 01/07/2014 12:38:40

  Μα γιατί ενοχλείστε αγαπητέ? Τι το κακό υποκρύπτει μία τέτοια συνεργασία για την ΝΔ? Το αντίθετο θα έλεγα..Για σκεφτείτε να κάθετε στα έδρανα της αντιπολίτευσης, έρμαιο της όποιας κυβέρνησης με τον κίνδυνο να ξεκινήσουν τίποτε ποινικές διαδικασίες και ειδικά δικαστήρια για τα πεπραγμένα του πρόσφατου παρελθόντος....Τουλάχιστον μία συγκυβέρνηση κάτι τέτοιο το αποτρέπει...πέρα από τα ωφέλη της εξουσίας, έστω και κουτσουρεμένα...

 3. η Dimi avatar
  η Dimi 01/07/2014 13:43:57

  Καιρός είναι, Και η κ. Σοφία Βούλτεψη, να πάει σπίτι της και ν’ ασχοληθεί με την οικογένειά της. Και ως υπότροφος της Ιταλικής Σχολής Αθηνών που είναι, θα μπορούσε τα μάλα να προσφέρει στην ιταλική λογοτεχνία, με άνεση και ησυχία εργαζόμενη από το σπίτι της. Κυρία Βούλτεψη, έλεος! Ως Kυβερνητική Eκπρόσωπος κρίνεστε και άθελά σας ευελπιστώ, μόνον ημικρανίες που γράφουν ιατρικό ιστορικό, στον Έλληνα Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, εσείς προκαλείτε. Η οικειοθελής αποχώρησή σας, θα ήταν μία αποδεκτή, αξιοπρεπής ένδειξη ευαισθησίας και αυτογνωσίας σας. Και όπως λέει ο βαθύτατα πολιτικοποιημένος Ελληνικός Λαός: “Όποιος δεν αντέχει της πολιτικής κριτικής τον καυτό ατμό, να φεύγει από της πολιτικής τη ζεματιστή σάουνα.” Κυρία Βούλτεψη, τη φυλλάδα Κουρή τη διαβάσατε; Eγώ ναι, καθώς είμαι λαθραναγνώστης του συγκεκριμένου κουρελόχαρτου. Και ομολογώ ότι, ντράπηκα για λογαριασμό δικό σας και για λογαριασμό όλων των ανευθυνο-αραχτών αρχόντων που περίσσεψαν στο κόμμα της Νέας Ανυπαρξίας. Το ενεργό και συνειδητοποιημένο Εκλογικό Σώμα, αξιώνει, άμεσα πολιτικό καθαρισμό του υγιούς Σιταριού, από τη δολοπλόκο Ήρα. Κι επειδή η δολοπλόκος Ήρα, έχει επικίνδυνα θεριέψει και το λιγοστό υγιές Σιτάρι απειλεί να το αφανίσει: Ξερίζωμα και στη Πυρά της πολιτικής, η Ήρα, Τώρα!

  • makis Stefanatos avatar
   makis Stefanatos @ η Dimi 01/07/2014 15:20:49

   Μα τι λέτε αγαπητή? Ούτε λίγο ούτε πολυ προσπαθείτε να μας πείσετε ότι όλα αυτά που λέει η εν λόγω κυρία (κυβερνητική εκπρόσωπος εν προκειμένω) οφείλονται σε δική της πρωτοβουλία χωρίς την έγκριση του "Μεγάλου"? Πολύ ωραίο για να είναι αληθινό..

   • η Dimi avatar
    η Dimi @ makis Stefanatos 01/07/2014 17:14:41

    Ούτε λίγο, ούτε καθόλου, προσπαθώ να πείσω οιονδήποτε. Από το 2009, με την ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση, φωτό και το όνομά μου χρήστη, τη προσωπική γνώμη μου εκφράζω αποκλειστικά εδώ, με την άδεια της φιλόξενης ηλεκτρονικής μας στέγης. Οψέποτε το δικό σας ιστολόγιο αποκτήσετε, στους σχολιαστές και αρθρογράφους σας, αυτά τα οποία εσείς θέλετε να γράψουν, να τους τα υπαγορεύετε.

    • makis Stefanatos avatar
     makis Stefanatos @ η Dimi 01/07/2014 22:39:29

     Μην εκνευρίζεστε αγαπητή γιατί έχει αντίκτυπο στο συντακτικό σας...Για την "ταμπακιέρα" βέβαια δεν βλέπω να έχετε να πείτε κάτι ενδιαφέρον, πέρα από τα ομολογουμένως σημαντικά που λέτε σχετικά με ιστολόγια, σχολιαστές και αρθρογράφους....

     • η Dimi avatar
      η Dimi @ makis Stefanatos 02/07/2014 00:26:46

      Ανεξαρτήτως πολυωνυμίας σας, η εριστική εμμονή σας να έχετε τον τελευταίο πάντα λόγο όχι μόνο σάς χαρακτηρίζει, αλλά και σάς προδίδει. Εμμονές, ταπώματα, αποσιωποιητικά, ΔΕΝ συνιστούν ετικέτες διαλόγου. Προσέξτε τα λίγο αυτά. Φιλικά.

     • makis Stefanatos avatar
      makis Stefanatos @ η Dimi 02/07/2014 13:35:13

      Σας ευχαριστώ για τα σχόλια σας, πέρα του ότι θα τα λάβω υπ' όψιν μου, με κάνετε να νιώθω σημαντικός!

 4. Επισκέπτης avatar
  Επισκέπτης 01/07/2014 14:55:40

  Το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα κάνει ό,τι μπορεί, για να κρατηθεί στην εξουσία. Το θέμα είναι για πόσο ακόμη.

 5. antOnio avatar
  antOnio 01/07/2014 17:31:56

  "και κάτι θα ξέρει παραπάνω, εκτός αν δεν ξέρει πράγματι τι της γίνεται" Σίγουρα δεν ξέρει τι της γίνεται, με τις επιλογές , Γιακουμάτο,Ντινόπουλο,Παπακώστα κλπκλπ, που έκανε ο Σαμαράς, έχοντας για μοναδικό κριτήριο όποιος εχει κάνει τις πιο πολλές εμφανίσεις στην ΤΒ έχει χάσει το παιχνίδι απο χέρι .

 6. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 01/07/2014 17:59:14

  Η ουσία σας ενδιαφέρει ή η πραγματικότητα; Εάν δεν υπάρξει αυτοδυναμία στις εκλογές τι θα γίνει; Θα μείνει ακυβέρνητη η χώρα; Πληροφορώ τους αξιότιμους εκνευρισμένους ότι εάν τα αποτελέσματα των εκλογών είναι ίδια με αυτά των ευρωεκλογών δεν υπάρχει άλλη λύση από κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ με ολίγο Ποτάμι και Πασόκ. Τι θα γίνει δηλαδή;Θα κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας όπως το 2012 που είχε πάρει η ΝΔ 19% στις πρώτες εκλογές και παρίστανε ότι πάει για αυτοδυναμία και δήθεν δεν θα έκανε ποτέ συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ; Ο λαός δια της ψήφου του θα καθορίσει εάν και μεταξύ ποιών θα γίνει συνεργασία και όχι οι εκνευρισμένοι.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.