#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
23/03/2012 07:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Εκδότες και διαπλοκή εκστρατεύουν υπέρ Βενιζέλου

Παιχνίδια ακυβερνησίας και συγκυβέρνησηςΌτι το ΠΑΣΟΚ είναι το αγαπημένο κόμμα των «εθνικών εργολάβων και προμηθευτών», αλλά και των «διαπλεκόμενων ΜΜΕ»,  είναι  γνωστό.

Ό,τι το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται αντιμέτωπο με το ενδεχόμενο μια εκλογικής συντριβής είναι, επίσης, γνωστό.

Αυτή η προοπτική, προκαλεί ίλιγγο στους πρώτους γιατί γνωρίζουν ότι με τον Σαμαρά  τα πράγματα δεν θα είναι όπως ήξεραν. Επειδή ο Σαμαράς δεν είναι ελεγχόμενος.

Τι κάνουν λοιπόν;

Βάζουν τα μεγάλα μέσα για να «κοντύνουν» τον Σαμαρά.

«Μπορεί να κερδίσεις», του λένε, «αλλά δεν θα μπορέσεις να κυβερνήσεις! Θα χρειαστείς συμμάχους»!

Ο ιδανικός σύμμαχος, βεβαίως είναι το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου!

Και πως το καταφέρουμε αυτό;

Πρώτα-πρώτα στήνουμε ένα ανάχωμα για να σταματήσουν τις  απ’ ευθείας διαρροές από το ΠΑΣΟΚ προς τη ΝΔ.

Έτσι εμφανίστηκε το «φαινόμενο Κουβέλη»!

Όμως, και πάλι, δεν ήταν αρκετό!

Τι άλλο πρέπει να κάνουμε;

Στήνουμε και ένα κομματίδιο εκ δεξιών του Σαμαρά για να διεμβολίσει τη βάση της Ν.Δ.

Έτσι, εμφανίστηκε το έτερο «φαινόμενο» των νεόκοπων ...ανεξάρτητων.!

Το παιχνίδι έχει και συνέχεια!

Πρέπει να ....αναστήσουμε το ΠΑΣΟΚ!

Με ποσοστά της τάξεως του 12-15% δεν υπάρχει  προκοπή. Δεν περπατάει το σχέδιο ...συγκυβέρνησης!

Τι δράσεις αναλαμβάνουμε;

Οδηγούμε στις κάλπες 250 χιλάδες ψηφοφόρους! «Συμμετοχή πέραν πάσης προσδοκίας!», «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό»! Ασχολήθηκε κανένας με τις καταγγελίες του Τζουμάκα; Κανένας!

Μέχρι εδώ, τα είδαμε όλα.

Από εδώ και στο εξής, θα αναλάβουμε τις ...προβλέψεις!

Προβλέπουμε, λοιπόν, ότι στις δημοσκοπήσεις της Κυριακής το ΠΑΣΟΚ υπό τον Βενιζέλο,  θα αυξήσει τη συσπείρωσή του και θα μειώσει τη διαφορά  που το χωρίζει  από τη ΝΔ!

«Κλείνει η ψαλίδα» θα μας λένε από την Κυριακή!

Πως θα γίνει αυτό;

Ε, θα «κουρέψουν» κατά τι τα ποσοστά του κυρ Φώτη.

Θα μειώσουν και τα ποσοστά της ΝΔ, ενισχύοντας τον Καμμένο και έτοιμο το νέο ...σκηνικό!

Προβλέπουμε, επίσης, ότι θα καταβληθεί προσπάθεια να ενισχυθεί το ηγετικό προφίλ του Βενιζέλου!

Πως θα γίνει αυτό; Ε, να θα τον βγάλουνε ...καταλληλότερο για Πρωθυπουργό! Τώρα, που ο άλλος  καταλληλότερος έγινε πρώην και έχει άφθονο χρόνο για τις αγαπημένες του ασχολίες!

Βέβαια, η προσπάθεια είναι χοντροκομμένη που καταντάει  αστεία, αλλά το κόστος  της εκλογικής κατάρρευσης του ΠΑΣΟΚ   είναι ένα ενδεχόμενο που δεν θέλουν ούτε να το σκέφτονται!

Ποιός μπορεί να τα σταματήσει όλα αυτά;

Μόνο μια μαζική συμμετοχή του κόσμου στις εκλογές και μια ισχυρή πλειοψηφία υπό τον Αντώνη Σαμαρά.

Αδέξιος Δεξιός

 

ΥΓ: Εντελώς φιλικά θέλουμε να υπενθυμίσουμε στα νέα αγαπημένα παιδιά των  «νταβατζήδων», τον Κυρ Φώτη και τον νέοκοπο «ανεξάρτητο», να παραδειγματιστούν από το πάθημα των ....τέως αγαπημένων: Ο κυρ Γιώργος εμφανίζεται πια να αγωνίζεται για το 3% και η Θεοδώρα να κοιτάζει με δέος το 2%.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΠΕΛΙΑΣ avatar
  ΠΕΛΙΑΣ 23/03/2012 07:52:02

  Επειδή ο Σαμαράς δεν είναι ελεγχόμενος................
  Δέν το έχει αποδείξει,απαιτείται να δεσμευτεί και να καταργήσει την επόμενη ημέρα :
  Τον άθλιο νόμο περί ευθύνης υπουργών
  Ολοι οι υποψήφιοι βουλευτές να μας παρουσιάσουν τα ενσημά τους.
  Να καταργήσει τις πάνω από μία συντάξεις που λαμβάνουν βουλευτές κ.λ.π.
  Να καταργήσει με νόμο το μισθοδικειο για τους δικαστές.
  ΜΕ νόμο να ελεγχθεί το πόθεν έσχες Πολιτικών ,συνδικαλιστών μελων ΔΣ ΔΕΚΟ κλπ από το 74 και μετά ,αν έχουν πεθάνει οι κληρονόμοι αυτών.

 2. adidrust avatar
  adidrust 23/03/2012 08:32:25

  μα γιατί τα λες αυτά Αδέξιε; αμφιβάλλει κανείς ότι με το που τοποθετήθηκε η Φώφη ως εκπρόσωπος ο ελληνισμός άρχισε να αγναντεύει με περίσσιο θάρρος και αισιοδοξία το μέλλον, το πράσινο;;;
  σας παρακαλώ επίσης να αφήσετε ήσυχα τα υπόλοιπα των εκατομμυρίων Ελλήνων ώστε να δώσουν το πολυπόθητο 111% στο παχουλό αγόρι...(κάτι σαν να κέρδισε η ομάδα του την Κυριακή και μας τα πρήζει στο σχολείο την Δευτέρα ένα πράγμα...)
  από την άλλη πλευρά το έχω παράπονο ότι ο συμπαθητικός Φώτης δεν μπόρεσε να αντιταχθεί στην λαίλαπα των 1000 τηλεφωνημάτων που βγάζουν την νέα βουλή αλλά ποτέ κυβέρνηση...η δημοσκοπική αριστερά γυρνάει πίσω στα παλιά -αλλά όχι τόσο λούμπεν- λημέρια...

 3. firiki2010 avatar
  firiki2010 23/03/2012 08:56:26

  H ΔΗΜΑΡ μάλλον δεν μπορεί να λειτουργήσει ως ανάχωμα για τις απ΄ ευθείας διαρροές από ΠΑΣΟΚ προς ΝΔ.
  Η δημιουργία του κόμματος Καμμένου ήταν μάλλον μια φυσική συνέπεια της αδυναμίας της ΝΔ να εξηγλησει τους λόγους και το είδος του αντιμνημονισμού της
  Το ΠΑΣΟΚ υπό την προυπόθεση ότι θα έπαιρνε ένα αξιοπρεπές ποσοστό θα ήταν τρισευτυχισμένο με μια οριακή αυτοδυναμία ΝΔ ή με μια κυβέρνηση ΝΔ στηριγμένη σε κάποιους βουλευτές που θα ανεξαρτητοποιηθούν.
  Προσωπική εκτίμηση: Η ΔΗΜΑΡ θά είναι πολύ ε-πολύ ευωαριστημένη αν πάρει τα μισά από τα δημοσκοπικά της ποσοστά. Οι "ανεξάρτητοι Ελληνες" αν επιβιώσουν κοινοβουλευτικά (δύσκολο) πιθανώτατα θα "τελειώσουν" σε 10 μέρες.

  • Aδέξιος Δεξιός avatar
   Aδέξιος Δεξιός @ firiki2010 23/03/2012 11:56:50

   Φιρικι,
   επειδή συνήθως συμφωνώ με τα σχόλιά σου εδώ κάνεις λάθος.
   Διάβασε τα ποιοτικά των δημοσκοπήσεων.

 4. however avatar
  however 23/03/2012 09:03:01

  Αγαπητέ Αδέξιε,

  Εύστοχες παρατηρήσεις, πιο εύστοχες προβλέψεις και ακόμα πιο εύστοχη η παρουσίαση της περιβάλλουσας: της στόχευσης του συστήματος.

  Μία ταπεινή πρόβλεψη: όσο θα πλησιάζουμε στις εκλογές, όλο αυτό το σύστημα που παίζει τον υπέρ πάντων αγώνα επιβίωσης και επικυριαρχίας του για τις επόμενες δεκαετίες - που θα καθορίσουν αν το αύριο μας θα είναι επανάληψη του χθες ή ένα νέο αύριο - θα διαπιστώνει ότι το παιχνίδι δεν θα του βγαίνει.

  Κλιμακωτά θα επιστρατεύονται όλες οι εμφανείς και αφανείς εφεδρείες του, σε όλα τα πεδία: "πολιτικοί", "δημοσιογράφοι", "δημοσκόποι", "αναλυτές", "καλλιτέχνες", ξένοι και ντόπιοι "σύμμαχοι". Θα σχεδιάζονται και θα εκτελούνται προσεκτικά όλες οι στρατηγικές, όλα τα τεχνάσματα, όλες οι αποκαλύψεις, όλες οι διαρροές, με όλα τα μέσα, από όλα τα "Μέσα". Θα δούμε απίστευτα, θα ακούσουμε απίστευτα.

  Πρόταση: συνέχισε αυτό το άρθρο σου έως τις εκλογές, ίσως και κανά δύο βδομάδες μετά από αυτές. Επικαιροποίησε το κάθε φορά που θα εντοπίζεται άλλο ένα τέχνασμα, θα εκτελείται άλλη μία απόπειρα, θα ρίχνεται άλλη μία φόλα από αυτό το σύστημα στον κόσμο. Και κάθε φορά που το επικαιροποιείς, θύμιζε και όλα τα προηγούμενα ώστε να αναδεικνύεις την περιβάλλουσα, να αποτυπώνεις το παιχνίδι και να ξεγυμνώνεις τους φορείς του.

  Θα έχει ενδιαφέρον.

 5. vardarskian avatar
  vardarskian 23/03/2012 09:03:23

  πιστεύει κανείς ότι το πρόβλημα της ΝΔ είναι αυτή τη στιγμή ο Βενιζέλος...;

  • Κατερινα avatar
   Κατερινα @ vardarskian 23/03/2012 09:17:08

   εσύ τι πιστεύεις;

   • vardarskian avatar
    vardarskian @ Κατερινα 23/03/2012 14:17:17

    το καταρρακωμένο ηθικό των νεοδημοκρατών ισως;

  • paliouras avatar
   paliouras @ vardarskian 23/03/2012 10:08:01

   To πρόβλημα είναι τα δύο κόμματα του Μνημονίου που πάνε χέρι χέρι.

 6. however avatar
  however 23/03/2012 09:09:37

  Δύο επισημάνσεις για τον τίτλο του άρθρου:

  1. εν παίζουν τα ρέστα τους για τον Βενιζέλο. Για τον Σαμαρά παίζουν τα ρέστα τους. Τον Σαμαρά δεν θέλουν. Τον αυτοδύναμο Σαμαρά φοβούνται. Ο Βενιζέλος είναι ένα από τα πιόνια σε αυτή τη σκακιέρα. Έχουν και άλλα, πολλά.
  2. Δεν παίζουν τα ρέστα τους σε αυτό το γύρο. Πονταρίσματα κάνουν. Θα παίξουν και άλλους γύρους και αργότερα θα παίξουν τα ρέστα τους.

 7. Mara avatar
  Mara 23/03/2012 09:18:10

  Η μαζική συμμετοχή στις 29/11/2009 είναι αυτή ανέτρεψε τα δεδομένα, κόντρα στην διαπλοκή.
  Τέτοια συμμετοχή πρέπει να υπάρχει και τώρα, για να χαλάσουμε τα ανθελληνικά σχέδια τους.
  Μόνο τον κόσμο φοβούνται τίποτα άλλο. Γι΄αυτό με ποικίλους τρόπους... προσπαθούν να τον παραπλανήσουν και να τον ξεγελάσουν.

  • GO avatar
   GO @ Mara 23/03/2012 09:37:32

   Στο post για τη δημοσκόπηση της V-PRC θα βρεις απάντηση στη χθεσινή ερώτησή σου.

 8. Ηλίας avatar
  Ηλίας 23/03/2012 09:39:34

  Μην ψάχνετε εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν και μην δαιμονοποιείτε τους πάντες για την πολυπόθητη "συσπείρωση". Τα δεκανίκια του πασοκ είναι μεσα στη νδ τώρα που μιλάμε. Είναι αυτοί που δηλώνουν ευθαρσώς την ανάγκη της "εθνικής συννενόησης ακόμα και με αυτοδυναμία της νδ" καθώς το πείραμα της συγκυβέρνησης κρίνεται επιτυχημένο! Είναι αυτοί που επηρεάζουν τον Σαμαρά και τον κάνουν να λέει "ναι σε όλα" και να δενει την χωρα χειροποδαρα εκεί που έλεγε "εγώ με το λάθος δεν συναινώ". Είναι αυτοί που γεμίζουν τα ψηφοδέλτια με γόνους και δόγηδες στα πλαίσια της "ρήξης και ανανέωσης". Είναι τέλος αυτοί που νομίζουν ότι ο απλός δεξιός πολίτης δεν έχει καταλάβει πλέον ότι αυτή η νδ δεν είναι τίποτα άλλο από ένα μπλε πασοκ.

  • Αδέξιος Δεξιός avatar
   Αδέξιος Δεξιός @ Ηλίας 23/03/2012 10:54:43

   για τον δημητράκη τα γράψαμε εκατό φορές. Πάλι τα ίδια θα λέμε.
   Εχει προσωπική στρατηγική.

 9. Νίκος Αργεάδης avatar
  Νίκος Αργεάδης 23/03/2012 09:54:52

  Εξαιρετική ανάλυση "Αδέξιε". Αν και το ΠΑΣΟΚ είναι επίφοβο γιατί κατέχει μηχανισμούς ακόμα, τα προβλήματα στον Α. Σαμαρά θα δημιουργηθούν εκ των έσω. Διότι, τα "κάστρα" εκπορθούνται εκ των έσω πιο εύκολα. Η φούσκα Κουβέλη, γιατί περί αυτού πρόκειται, θα ξεφουσκώσει. Δεν ξέρω αν το έχει αντιληθεί ο Κος. Καμμένος αλλά αφ' ενός δεν θα επιβιώσει εύκολα αφ' ετέρου το "μπαϊράκι" του αφυπνίζει τον κόσμό και ο ίδιος λειτουργεί άθελά του ως υποχείριο αυτών που δεν θέλουν αυτοδυναμία της ΝΔ.

 10. gib avatar
  gib 23/03/2012 10:15:17

  Αν και αδέξιος πετυχαίνεις καλάθια πρόκρισης. Έτσι είναι, συμφωνώ απόλυτα, ο μόνος που μπορεί να σταθεί ισότιμος μέσα στους μεγάλους της Ευρώπης είναι ο Αντώνης Σαμαράς, δεν είναι ελεγχόμενος από συμφέροντα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό γι αυτό τον φοβούνται και θα κάνουν τα πάντα να κόψουνε το δρόμο. Σ’ αυτόν ελπίζουμε, αυτόν εμπιστευόμαστε και πρέπει να του δώσουμε την στήριξη που χρειάζεται να βάλει τη χώρα σε τροχιά ανάπτυξης και εξόδου από την κρίση.

 11. Άννα avatar
  Άννα 23/03/2012 10:16:51

  Καλημέρα.Θεωρώ πως η μεταπολίτευση θα τελειώσει οριστικά τους επόμενους 24-36 μήνες.Θα βρεί μάλλον τα 2 κόμματα να συγκυβερνούν (σημαδιακό αφού φέρουν τη κύρια ευθύνη για τη κατάντια της Ελλάδος και των Ελλήνων.Η σφαγή της Σμύρνης (ή συνωστισμός για κάποιους) θα μοιάζει πολύ με αυτό που θα συμβεί στην Ελλάδα 9το χειρότερο σενάριο).Οι αλλαγές θα είναι ραγδαίες και θα επεκταθούν κατά πάσα πιθανότητα και στον υπόλοιπο δυτικό κόσμο ταχέως.

 12. Tassos avatar
  Tassos 23/03/2012 10:25:54

  Οπως πολύ σωστά επισημαίνει ο However το πρόβλημά τους είναι ο Σαμαράς. Τον μισούν και ταυτόχρονα τον φοβούνται. Ο Βενιζέλος δεν μπορεί να σταθεί μπροστά στο καθάριο βλέμμα του Αρχηγού. Θα ήθελαν έναν γαλάζιο Βενιζέλο. Μια Ντόρα για να κάνουν πάρτυ οι ΜπομπολοΑλαφούζοΚοκκαλαίοι. Ξέρουν ότι μπροστά από την Πατρίδα ο Αρχηγός δεν βάζει τίποτα και κανέναν. Βάλλεται από κατ' επίφαση Δεξιούς τύπου Τράγκα και Κύρτσου (σήμερα είπε ότι αν ο Σαμαράς δεν πάρει 38 % θα χάσει την ηγεσία...!!!, επιβεβαιώνοντας πόσο σωστή ήταν η κίνηση του Καραμανλή του Κουρασμένου να τον πετάξει από τον ΕΤ που είχε μετατρέψει σε Πασοκικό παραμάγαζο)

  • Aδέξιος Δεξιός avatar
   Aδέξιος Δεξιός @ Tassos 23/03/2012 11:46:46

   O Tράγκας πόσα μύρια διαφήμιση πήρε την περίοδο 2004-2009 για να ....στηρίζει την κυβέρνηση, οέο;
   Και πάλι μυαλό δεν βάλανε μερικοί.

  • GO avatar
   GO @ Tassos 23/03/2012 11:49:27

   'Ασε τους χαρακτηρισμούς για τον Καραμανλή.
   Σε προεκλογική περίοδο είμαστε, οι αντίπαλοι είναι άλλοι.

  • yianna avatar
   yianna @ Tassos 23/03/2012 18:54:07

   "Στήνουμε και ένα κομματίδιο εκ δεξιών του Σαμαρά για να διεμβολίσει τη βάση της Ν.Δ.Έτσι, εμφανίστηκε το έτερο «φαινόμενο» των νεόκοπων …ανεξάρτητων.!"
   Μην τρελαθούμε τελείως, μπορεί να μην συμφωνούμε με τον Π. Καμμένο, ωστόσο μην τον βγάλουμε τον άνθρωπο και Πασόκο. Ήμαρτον. Υπάρχει δημοκρατία ακόμα, και ψηφίζει ο Έλληνας αυτό που πιστεύει, όπως και εμείς τη ΝΔ, με όλα της τα λάθη και τις παραλείψεις.
   Αλλωστε μέχρι τις εκλογές θα αλλάξουν αρκετά πράγματα. Εγώ δεν πιστεύω ότι ο Καμμένος θα πάρει 11%. Προσωπικά μάλιστα πιστεύω ότι δεν θα πιάσει ούτε 3%. Παιχνίδια των ΜΜΕ, όπως με τον Καρατζαφέρη που κινδυνεύει να μην μπει στην επόμενη Βουλή.
   "Βάλλεται από κατ’ επίφαση Δεξιούς τύπου Τράγκα και Κύρτσου (σήμερα είπε ότι αν ο Σαμαράς δεν πάρει 38 % θα χάσει την ηγεσία…!!!"
   Συγνώμη ρε παιδιά, τι σχέση έχει ο Τράγκας με τον Κύρτσο. Και επειδή ακούω τον δεύτερο σχεδόν κάθε πρωϊ ενώ θεωρώ τον πρώτο, ότι χειρότερο έχει να επιδείξει η δεξιά παράταξη, είπε ότι αν πάρει 28% θα θεωρηθεί αποτυχία, όχι 38%. Εκτίμηση κάνει, δεν είναι μέσα στην κάλπη.
   Εμένα δεν μου αρέσει να ρίχνω τις ευθύνες στους άλλους, η νίκη ή και η αυτοδυναμία είναι στα χέρια της ΝΔ και του ΑΣ. Πρέπει πλέον να ψηφίζουμε βλέποντας έργα και όχι λόγια. Γιατί τόσα χρόνια ψηφίζαμε με κούφιες υποσχέσεις.
   Πιστεύω ότι εάν ο ΑΣ μιλήσει όπως στη συνέντευξη μέχρι τις εκλογές, και πείσει,και εάν εκλεγεί, μέσα στους πρώτους τρεις μήνες εφαρμόσει αυτά που είπε θα εκλέγεται συνέχεια για τα επόμενα χρόνια. Θα το κάνει όμως?

 13. bird avatar
  bird 23/03/2012 11:20:20

  Όπως λέει και η Αλέκα ο λαός πρέπει να τους χαλάσει τα σχέδια.
  Αυτοδύναμος Σαμαράς.

  • Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης avatar
   Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης @ bird 23/03/2012 12:05:53

   Οὐάου! Τὸ φαιοκόκκινο μέτωπο!

   (Γιὰ καλὸ τὸ λέω, μὴ μὲ παρεξηγήσεις: ὁ τρόπος ποὺ ἕνωσες τὰ πρὶν διεστῶτα μὲ τὸν λιγώτερο δυνατὸ ἀριθμὸ λέξεων συνιστᾶ ἄθλο)

 14. juliet avatar
  juliet 23/03/2012 11:39:29

  Παρατηρήσατε ,κανένα σχόλιο για την συνέντευξη του Σαμαρά.Η ''αξιότιμος εκπρόσωπος ''σχολιάκι κανένα.Εκθεση ιδεών γράφουν.
  Η κόβει η σούπα και τρέχουν να προλάβουν;

 15. spiros avatar
  spiros 23/03/2012 11:41:58

  Προσπαθώ να δω αντιδράσεις στην συνέντευξη ΑΣ. Δεν είδα τίποτα ούτε από ΠΑΣΟΚ ούτε από κάπου αλλού. Επίσης δεν άκουσα αντιδράσεις για την αποχώρηση της ΝΔ από την επιτροπή για την έκτακτη φορολόγηση και καταψήφιση των σχετικών άρθρων. Διακρίνω μια περίεργη μουγκαμάρα και για τις θέσεις του Α.Σ. Να υποθέσω ότι δεν το αντελήφθηκαν διότι η διαφήμιση ήταν μικρού χρονικού διαστήματος , φοβήθηκαν από την απήχηση και δεν ήθελαν να δώσουν συνέχεια ή τέλος φοβήθηκαν για την εξεταστική; Κάποιο αέρινο χέρι έκοψε τις πολιτικές συζητήσεις......... Περίεργα πράγματα.

 16. sousana avatar
  sousana 23/03/2012 12:18:24

  Ας ριξουμε ολοι μια ματια στην σελιδα capital. gr φιλομνημονιακη και νεοφιλελευθερη και κυριως στο gallop στο κατω μερος της σελιδας και θα καταλαβουμε οτι οι ανθρωποι της αγορας και οι μικρομεσαιοι ηδη αποφασισαν. Νομιζω εστω και την τελευταια στιγμη κατι να περισωθει αν καποιοι απο την ωραια κοιμωμενη Ν.Δ ξυπνησουν και δεν αφησουν μονο τον Σαμαρα δυστυχως χανεται η μεγαλη δεξαμενη ψηφοφορων της παραταξης.

  • avanti avatar
   avanti @ sousana 23/03/2012 12:33:47

   Αυτά τα γκάλοπ είναι μάλλον αστεία, μπορείς να ψηφίσεις όσες φορές θέλεις από διαφορετικό mail, ένα αντίστοιχο γκάλοπ στο sofokleous10 δίνει στο ΚΚΕ 37%..... είναι όμως έτσι τα πράγματα?

 17. GreekInLux avatar
  GreekInLux 23/03/2012 16:48:41

  Α ρε αδέξιε μάγος είσαι; αντιγράφω από τα παραπολιτικά:

  "Ισχυρό προβάδισμα στην πρόθεση ψήφου συνεχίζει να έχει η Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της Kapa Research, που δημοσιεύεται στο Βήμα της Κυριακής.

  Συγκεκριμένα, η ΝΔ συγκεντρώνει 18,1%, το ΠΑΣΟΚ 14,3% και ακολουθούν: ΚΚΕ 8,2%, Ανεξάρτητοι Έλληνες του Πάνου Καμμένου 7,2%, ΣΥΡΙΖΑ 6%, Δημοκρατική Αριστερά 4,9%, ΛΑΟΣ 3,6% και Χρυσή Αυγή 3,4%. Ωστόσο, κάτω απο το όριο του 3% βρίσκεται η Δημοκρατική Συμμαχία με 2,3%, η Κοινωνική Συμφωνία της Λούκας Κατσέλη με 1,1% και το Άρμα Πολιτών του Γιάννη Δημαρά με 0,7%.

  Σημαντικό στοιχείο της νέας μέτρησης είναι ότι για πρώτη φορά καταγράφεται στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οοιος εμφανίζεται να ισοβαθμεί με τον Αντώνη Σαμαρά. Συγκεκριμένα, συγκεντρώνει 22,9%, ενάντι 21,7% του προέδρου της ΝΔ."

  Γιά όσους θέλουν να διαβάσουν μόνοι τους το άρθρο, ιδού το λινκ:

  http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/409397/Default.aspx

 18. however avatar
  however 23/03/2012 17:07:57

  ...... σε συνέχεια των προβλέψεων του άρθρου

  άλλα η Kapa Research...!!!!! 4 μονάδες η διαφορά.. λάθος έκαναν μάλλον, μία μονάδα είναι..!!! και καταλληλότερος ο Βενιζέλος... μόοοονο με μία μονάδα..?? ήμαρτον Θεέ μου... τουλάχιστον τρεις..!!!! το άλλο με τον Τοτό δεν το ήξεραν??

 19. however avatar
  however 23/03/2012 18:09:01

  ........ σε συνέχεια των προβλέψεων του άρθρου

  άλα ..... και η MARC....!!! (Στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό ο Αντώνης Σαμαράς συγκεντρώνει 28,5% έναντι 28,3% του κ. Βενιζέλου. Ωστόσο στην δημοφιλία ο κ. Βενιιζέλος προηγείται με 32,5% έναντι 29,1% του κ. Σαμαρά)....
  ...σεμνότερη από τους άλλους της Kapa Research!! αυτοί το ήξεραν το άλλο με τον Τοτό, αλλά δεν το θυμόντουσαν καλά!!!!

  ας περάσει ο επόμενος..

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.