#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
13/02/2008 21:18
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Εκβιάζεται ο Πρωθυπουργός;

Μιλώντας χθες σε εκδήλωση της «Ενωτικής Κίνησης Δικηγόρων» με θέμα τα ΜΜΕ και τα Προσωπικά Δεδομένα και αναφερόμενος στην υπόθεση Ζαχόπουλου ο Αλέκος Αλαβάνος είπε: «Ερωτικές υποθέσεις υπήρχαν και θα υπάρχουν. Η συγκεκριμένη υπόθεση αναπαράγεται επί ενάμιση μήνα για τον απλό λόγο ότι υπάρχουν πράγματα που δεν μπορούν να ειπωθούν γιατί άπτονται υψηλών προσώπων». Δήλωσε επίσης ότι θα υπερασπιστεί «έναν πρωθυπουργό υπό εκβιασμό, καθώς η Αριστερά υπερασπίζεται οποιονδήποτε εκβιαζόμενο πολίτη».

Έθεσε δηλαδή ο κ. Αλαβάνος ένα θέμα που όλη σχεδόν η Ελλάδα κουβεντιάζει στα σπίτια και τα καφενεία. Το περιεχόμενο του αμαρτωλού DVD. Τι στο καλό όμως δείχνει αυτό το DVD, που είναι τόσο φοβερό; Δίνει λαβή για εκβιασμό του Καραμανλή ; Αν όμως εκβιάζεται ο πρωθυπουργός, δεν εκβιάζεται τότε και η χώρα; Δεν εκβιαζόμαστε κι εμείς που αποτελούμε αυτήν την χώρα; Η άποψή μου είναι πως ότι και να δείχνει, ότι και να λέει αυτό το DVD, ο κόσμος δεν είναι τόσο ανόητος όσο νομίζουν στην κυβέρνηση. Ούτε τόσο οπισθοδρομικός, συντηρητικός και «καθυστερημένος». Μπορεί λοιπόν ακόμα και να γράψει στα παλιά του τα παπούτσια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν, που ενδεχομένως λέει ο Ζαχόπουλος σ΄ αυτό το DVD. Υπο την προϋπόθεση βεβαίως ότι ο Πρωθυπουργός θα ορθώσει επιτέλους το ανάστημά του απέναντι στους εκβιαστές, όποιοι και νάναι αυτοί. Και ότι κυρίως θα πάρει επιτέλους συγκεκριμένα μέτρα εναντίον της διαφθοράς και της διαπλοκής. Αρχίζοντας από τα «μαύρα ταμεία» της Ζήμενς.

Ιδού λοιπόν πεδίο δόξης λαμπρό για όποιον έχει τα κότσια. Εγώ προσωπικά θα στήριζα έναν πρωθυπουργό που θα είχε το θάρρος να βγει και να πει ότι τον εκβιάζουν, αλλά να τους έδειχνε κιόλας και να τους έκοβε και τα πόδια. Έχει τη γενναιότητα να το κάνει; Αυτός, είναι και ο μοναδικός πλέον δρόμος σωτηρίας. Διαφορετικά φοβάμαι ότι θα συμβούν και τα χειρότερα.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Τάκης avatar
  Τάκης 13/02/2008 21:21:53

  Αν είχε τα κοτσια να βγει και να πει ότι τον εκβιάζουν θα το χε κάνει από το σκάνδαλο των υποκλοπών και τις συνομιλίες που υπάρχουν. Αλλά δε το έκανε. Εξάλλου στη Βουλή η δήλωση του ήταν ξεκάθαρη άρα μην έχουμε προσδοκίες ότι θα αλλάξει στάση. Εξάλλου σε δέκα χρόνια, ποιος θα θυμάται..

 2. Αφελής avatar
  Αφελής 13/02/2008 21:43:03

  Ο Καραμανλής εκβιάζεται και δεν μιλάει.
  ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΘΟΎΜΕ
  Ο Αλαβάνος που δεν εκβιάζεται και μιλάει, γιατί μιλάει με μισόλογα και στα όρια του κουτσομπολιού και της συκοφαντίας;;;
  Γιατί δεν μιλάει ευθαρσώς;;
  Γιατί δεν ζητάει να δεί τον Καραμανλή και να του εκφράσει την υποστήριξή του, αν όσα ξέρει δεν λέγονται δημοσίως;;;
  Συνηθίσαμε να εκφράζεται με "υπονοούμενα" πάντα "συκοφαντικά" να αφήνει μόνο ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ.
  Ακολουθεί και ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ.
  ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ.

 3. Αφελής avatar
  Αφελής 13/02/2008 21:44:10

  Ο Καραμανλής εκβιάζεται και δεν μιλάει.
  ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΘΟΎΜΕ
  Ο Αλαβάνος που δεν εκβιάζεται και μιλάει, γιατί μιλάει με μισόλογα και στα όρια του κουτσομπολιού και της συκοφαντίας;;;
  Γιατί δεν μιλάει ευθαρσώς;;
  Γιατί δεν ζητάει να δεί τον Καραμανλή και να του εκφράσει την υποστήριξή του, αν όσα ξέρει δεν λέγονται δημοσίως;;;
  Συνηθίσαμε να εκφράζεται με "υπονοούμενα" πάντα "συκοφαντικά" μόνο ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ.
  ΑΚΟΛΟΥΘΕΊ ΚΑΙ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ.
  ΣΕ ΑΝΏΤΕΡΑ.

 4. Προφήτης avatar
  Προφήτης 13/02/2008 22:00:49

  Factor και λοιποί φίλοι
  συγχωρέστε μου την επανάληψη, και το ότι ευλογάω τα γένια μου, αλλά δεν περιμένουμε το Αλαβάνο για να καταλάβουμε τι συμβαίνει.

  Πολλοί τάχετε διαβάσει :

  Στο «Γιατί, λοιπόν, πήδηξε ο Ζαχόπουλος»
  Προφήτης Says:
  February 8th, 2008 at 2:55 pm

  Θα γίνω κουραστικός. Για να μην χάσουμε την ικανότητα λογικής και συνδυαστικής σκέψης από την σκόπιμα άχρηστη υπερπληροφόρηση των Μέσων.

  Το Ερώτημα είναι ένα : τι περιέχει το DVD;

  Από αυτό εκπορεύονται όλα τα ανθυποερωτήματα : γιατί πήδηξε ο Ζαχόπουλος, γιατί δεν πάτησε καλά τον άλλον το φορτηγό, πότε παραδόθηκε το DVD, σε ποια καφετέρια, το είδε ο Καμπουράκης, είναι ο Χίος ο Έλληνας Ελιοτ Νες, ακούει ο Σημίτης Μητροπάνο, και τα συναφή.

  Το περιεχόμενο έχει προκαλέσει τον 2μηνο ορυμαγδό.

  Και, από αυτό προκύπτει το μοναδικό μείζον πολιτικό ερώτημα (από το οποίο εκπορεύονται οι ταρζανιές των ΜακοΘεμόσαυρων) : δίνει λαβή για εκβιασμό τού Πρωθυπουργού ;

  Αν ναι, εκβιάζεται η χώρα, η ίδια μας η ύπαρξη.
  Τι αποφάσεις μπορεί να λάβει ένας Πρωθυπουργός σε τέτοια θέση ;

  Αν όχι, ο Καραμανλής είναι μαλάκας (επιτρέψτε μου).
  Για την αυλή του - ειδικά για τον δόκτορα του Ανοιχτού Πανεπιστήμιου - δεν έχω αμφιβολίες.  Στο « Η αρχή του τέλους»
  Προφήτης Says:
  February 9th, 2008 at 2:37 am

  Επαναφέρω όμως αυτό για το οποίο, σιγά-σιγά, όλοι σταμάτησαν να μιλάνε.
  Τι περιέχει το ρημάδι το DVD ;

  Ότι ο Καραμανλής είναι gay (κάτι το οποίο δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω ) ; Σιγά το μυστικό τότε.
  Ο Τζιμάκος τό κάνει βούκινο κάθε βράδυ.

  Και αν είναι, και με το Ρέμο τραγουδάει όλη η Αθήνα, και με τον Πύρρο Δήμα γίναμε περήφανοι όταν πήρε τα χρυσά.

  Αφήνω τις βάσιμες υπόνοιες για τη Χίλαρυ, που η 30χρονη βοηθός της φημολογείται ερωμένη της, και όπως λέγεται ότι έχει πει ο Bill : “she has eaten more pussy than me”.

  Συμπαθάτε με που πήγε στο γαργαλιστικό, αλλά έχω σιχαθεί την υποκρισία και τον πουριτανισμό.
  Η κοινωνία έχει προχωρήσει πιο πέρα από την πολιτική - και τους πολιτικούς. Και πιστεύω ότι είναι ώριμη να ακούσει οτιδήποτε αν ειπωθεί με ειλικρίνεια και ανοιχτό πνεύμα.

 5. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 13/02/2008 22:11:26

  Το ότι εκβιάζεται ο Καραμανλής το έχουμε γράψει στα σχόλια εδώ ήδη από την πρωτοχρονιά περίπου. Γράψαμε επίσης ότι δε θα κάνει καμιά κίνηση. εγώ είχα γράψει ότι σαν πολίτης θα τον στήριζα αν αποφάσιζε να κάνει κίνηση και νομίζω όλοι θα τον στηρίζαμε γιατί κανείς δεν είναι βλάκας. Δεν έκανε όμως καμιά κίνηση. Ο Αλαβάνος δε μας είπε κάτι καινούριο. το πολύ πολύ να μας είπε ότι με βάση τις πληροφορίες που έχει όντως εκβιάζουν τον Καραμανλή. Η ουσία είναι ότι προσπαθούν με κάθε τρόπο να τον τελειώσουν και το ερώτημα είναι γιατί. Επίσης το ερώτημα είναι γιατί δεν αντιδρά.

 6. Προφήτης avatar
  Προφήτης 14/02/2008 00:18:27

  Εξάκτινε, δεν προβάλλω το ότι αντιλήφθηκα και σχολίασα την ύπαρξη κάποιων ιδιαιτεροτήτων που δίνουν λαβή για εκβιασμό πριν 5 ημέρες - αυτά είναι γνωστά χρόνια.
  Εννοώ ακριβώς ότι τις "αναλύσεις" του Αλαβάνου τις κάνουμε -πολλοί- για πλάκα, σχολιάζοντας εδώ ή αλλού.

  Η αλήθεια είναι μάλλον απλή, η συσκότισή της είναι περίπλοκη : θέλουν να τον τελειώσουν
  α) οι Αμερικανοί γιατί δεν είναι απολύτως δεδομένος
  β) το μητσοτακέικο για προφανείς λόγους
  γ) από τους υπόλοιπους παίχτες
  γ1) οι πολιτικοί για να αναδειχθούν οι ίδιοι
  γ2) οι οικονομικοί για να υπάρξει η ακυβερνησία των πολυκομματικών ή αδυνάμων μονοκομματικών κυβερνήσεων και να προωθούν τις επιχειρήσεις τους σε χαλαρό -βλέπε ξεχειλωμένο- πλαίσιο. ΄

  Η Ελλάδα άλλαξε πολιτισμικά, επομένως και πολιτικά, από την υποκουλτούρα που εισήχθη μέσα από τα εμπορικά μέσα ενημέρωσης, που άνοιξαν χωρίς νόμους και κανόνες πότε ; επί συγκυβέρνησης.
  Στην Ιταλία, όπου έχουν πάθει και μάθει, πληθαίνουν οι φωνές για αλλαγή του εκλογικού νόμου.

  Το δικό μου ερώτημα είναι: έναν πρωθυπουργό δεν τον "κρατάς" με σεξουαλικά στοιχεία αλλά με πολιτικά στοιχεία, τι συμβαίνει εδώ ;

 7. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 14/02/2008 00:52:34

  Εμένα προσωπικά προφήτη δε με ενδιαφέρει τι συμβαίνει. Μέσες άκρες το καταλάβαμε. Με ενδιαφέρει η αντιμετώπιση του προβλήματος και η διαχείριση της κρίσης. Με ενδιαφέρει πως ότι και να συμβαίνει δεν βγήκε να πει τι τρέχει και να ζητήσει στήριξη από τους πολίτες. Εγώ σε αυτή την περίπτωση πρώτος θα τον στήριζα. Αυτά που δεν έκανε δείχνουν άβουλο άνθρωπο και αυτό με προβληματίζει.

  Επίσης με προβληματίζει το άδειασμα της Μαριέττας και άλλων που υποδηλώνει άτομο που πουλάει τους ανθρώπους του. Δε μπορείς να γνωρίζεις τον άλλον χρόνια να συναντιέσαι επαγγελματικά μαζί του μια φορά την εβδομάδα και με το που του σκάει η στραβή να γίνεσαι καπνός. Αυτό είναι επίσης κακό προσόν για έναν Πρωθυπουργό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.